fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions league 08Fotboll CCM Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
Medlem
Besökare: 14310 | Medlemmar: 176555

Kom ihåg mig

Diskussionsforum FC Barcelona

Benvinguts till Les Rambles!

Forumregler: Endast registrerade medlemmar tillåts skriva i detta forum. Inlägg med personangrepp, rasistiskt och/eller sexistiskt innehåll, provokationer, oseriöst beteende, skällsord, sms/msn-språk, reklam, spam, tippande, långa länkar, inklistrade artiklar, inklistrade inlägg från Puertan eller andra forum, omotiverade startelvor, drömelvor, one-liners, innehållslösa kommentarer eller icke-fotbollsrelaterade ämnen samt jublande över skador accepteras ej. Likaså inlägg utan skiljetecken. Bedöms övertrampet som grovt eller upprepas kan skribenten komma att spärras. Tips: Posta alltid webblänkar i länktips för att inte störa sidans design samt underlätta för andra användare.

All form av provokation från Real Madridsupportrar undanbedes. Detsamma gäller Barcelonasupportar som gästar Real Madrids forum. Seriösa inlägg uppskattas, oseriösa inlägg innebär avstängning. Frågor angående modereringen tas genom pm. Moderatorer i forumet är Lion24, Bosketts, koeman92, Katalano och Bollinnehavet.



ANNONS:
CROSS Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Är du inte medlem? Klicka här för att registrera dig.
Spara   
  Atlético Tippa nästa match Atlético-Barcelona 2017-02-26 16:15 Barcelona    
TOTALT 814583 INLÄGG. JUST NU 5 INLOGGADE.

Borde Luis Enrique få sparken?



Just nu har 212 personer röstat.
Ja, nu direkt (40%)
Ja, efter säsongen (43%)
Nej (17%)
Barcelona Namn: 1.70-ligan - köp en back, tack    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:55
Inte Arsenal! Ge mig zenit
1 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: ElTriplete    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:54
Arsenal
Bayer Leverkusen
Galatasaray
Manchester City
Olympiakos
Schalke 04
Zenit

Alla lag vi kan ställas emot! Vilket lag vill ni undvika och vilket vill ni möta? :)
Tumme upp Citera
Barcelona Namn: enkos
Sänt: 2013-12-11 22:53
16 lag är klara för åttondelsfinal i Champions League-fotbollen.

Gruppettor: Manchester United, Real Madrid, Paris SG, Bayern München, Chelsea, Dortmund, Atletico Madrid, Barcelona.

Grupptvåor: Bayer Leverkusen, Galatasaray, Olympiakos, Manchester City, Schalke, Arsenal, Zenit St Petersburg, Milan.
Tumme upp Citera
Namn: Ronaldinho the original    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:53
Någon som kan förklara varför det är lätt för dom engelska lagen att vinna över Bayern i Allianz Arena? På ett och ett halvt år så har Arsenal,Chelsea och Man city vunnit där. Helt konstigt.

Vad tycker ni om de här

Åttondelsfinal
Barca 6-Leverkusen1

Kvartsfinal
Barca 3-City2

Semifinal

Barca 4-Dortmund3

Final

Barca2-Real1
7 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: SupremeMan
Sänt: 2013-12-11 22:53
Leverkusen, Galatasaray, Olympiakos, Man City, Schalke, Arsenal, Zenit !

jag hoppas faktiskt på att vi får möta Galatastray, ett helt okey lag så vi får lite motstånd och så vi får bevisa hur grymma vi är!
Tumme upp Citera
Barcelona Namn: ElTriplete    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:52
enkos

Med andra ord så är vi garanterade åtminstone en riktig toppmatch. :)
1 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: enkos
Sänt: 2013-12-11 22:51
För Arsenal blir det något av följande lag : Bayern, Barca, Real, PSG eller Atletico
1 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Corazon
Sänt: 2013-12-11 22:50
vill helst slippa zenit i lottningen seriöst 50 minus
4 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: fraiXCII    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:49
Någon som kan länka highlights av kvällens match?
Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Leo!EtsUnic!SosGrande!    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:49
Haha det värsta är ju att Cesc kommer starta som nia mot Villarreal, även om neymar hade gjort sex mål idag skulle han ändå inte få spela som nia känns det som nu för tiden. Men hoppas verkligen jag har fel dock.
1 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Rambla~    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:47
Zenit vidare på 6p, Napoli på 12p kommer trea. Sjukt!
11 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: enkos
Sänt: 2013-12-11 22:45
enkos skrev följande:
Spanska tre lag kan inte möta tre engelska o 2 stora tyska..

samt Zlatans PSG
Tumme upp Citera
Namn: Ronaldinho the original    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:45
Zenit 6 poäng= åttondel
Napoli 12 poäng=Europa League

Hahaha Dödens grupp levde verkligen till förväntningarna
1 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: enkos
Sänt: 2013-12-11 22:44
Spanska tre lag kan inte möta tre engelska o 2 stora tyska..
Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Capitan \(^.^)/
Sänt: 2013-12-11 22:44
Haha, alla forum verkar böna och be om att få Arsenal.
Tumme upp Citera
Barcelona Namn: NoGo™
Sänt: 2013-12-11 22:43
So, it's 90% chance of Arsenal and 10% of freezing important bits off in Russia.

Haha true :P
1 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Acrobat    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:43
Jag hoppas på Zenit eller Olympiacos! Man sparar hellre dom bra lagen till senare...
Tumme upp Citera
Namn: Ronaldinho the original    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:42
Hahah visst Real-City men skulle vara bättre om Dortmund blev 2 och möta Real istället för City
Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Bentley King    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:41
Vi måste ställas mot ett bra lag för att se vart vi ligger. Att slå ut ett lag som Arsenal eller Leverkusen är ett bra tecken på att årets Barca kan vinna hela turneringen
Tumme upp Citera
Namn: Ronaldinho the original    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:40
Premier League ettan skulle ha får i sig av Diego Simeone
Tumme upp Citera
Barcelona Namn: enkos
Sänt: 2013-12-11 22:40
Ronaldinho the original skrev följande:
Hahaha dröm skulle vara Arsenal-Atl.madrid
Barcelona-Leverkusen

och Real - City :))
1 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Culliford
Sänt: 2013-12-11 22:40
Nice, Gala slog ut Juventus! =D
Tumme upp Citera
Barcelona Namn: enkos
Sänt: 2013-12-11 22:40
Medier kommer skriva redan imorgon att Arsenal återigen tappade första platsen och att Barcelona väntar :)
Tumme upp Citera
Namn: Ronaldinho the original    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:39
Hahaha dröm skulle vara Arsenal-Atl.madrid
Barcelona-Leverkusen
Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Rambla~    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:39
Jag tar gärna överskattade Arsenal vilken dag som helst. Choker Arse :D
3 Tumme upp Citera
Namn: Aléx
Sänt: 2013-12-11 22:39
Fyfan va Howard Webb är bra som domare, trist att vi inte har liknande domare i spanska ligan.
2 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Decinho - Josep Guardiola #4
Sänt: 2013-12-11 22:38
Hoppas innerligt att vi lottas mot Arsenal. 2 matcher som kommer få spelarna att vakna till ordentligt och dessutom ett lag som passar oss.
1 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: enkos
Sänt: 2013-12-11 22:38
Corazon skrev följande:
va snackar alla för bajja arsenal grupp etta dortmund tvåa

fel
dormutnd vann gruppen tack vare 2-1 borta mot arsenal och 01 hemma, bättre inbördes
Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Acrobat    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2013-12-11 22:37
Det är ju positivt att Arsenal tappade förstaplatsen! Jag väljer Arsenal som motståndare 100 ggr av 100 hellre än Dortmund!
2 Tumme upp Citera
Barcelona Namn: Corazon
Sänt: 2013-12-11 22:36
va snackar alla för bajja arsenal grupp etta dortmund tvåa
Tumme upp Citera
Sök efter
på forumet
Sökningen visar resultat från den senaste månaden. Du kan också visa en sida eller dag:
Gå till sida
Alla inlägg ett datum

Fler nyheter






SENASTE NYHETERNA OM FC BARCELONA
ANNONS:

Klipp från FanTV.se

ANNONS:
SERIETABELLEN
1Real Madrid2216513853
2Barcelona2315624451
3Sevilla2315441849
4Atlético2313642445
5Sociedad231328441
6Villarreal2310941539
7Eibar 231058535
8Athletic231058035
9Celta Vigo231049034
10Espanyol23887-132
11Alaves23797-630
12Las Palmas23779-328
13Malaga23689-626
14Real Betis226610-1324
15Valencia226511-923
16Deportivo224711-919
17CD Leganés234613-2318
18Sporting Gijon234415-2216
19Granada233713-2816
20Osasuna231715-2810
>> Visa hela tabellen
ANNONS:
ANNONS:


Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
Detta är kvartsfinalerna
DeMarcus Cousins tradad till Orleans
Svängdörrar i Manchester
”Barça fullständigt fantasilösa”
”Barça fullständigt fantasilösa”
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies