fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions league 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 20795 | Inloggade: 357 | Antal medlemmar: 176527
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg Mållöst på Balaídos

  Spelarbetyg: Mållöst på Balaídos

  Det blev inga mål i det första Copa del Rey-mötet mellan Celta de Vigo och Atlético de Madrid.  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Miguel Ángel Moyà Betyg: 2 (red)
  Moyà gör en godkänd insats i Atléticos mål, men det finns också saker som han kan förbättra. Han är reaktionssnabb och ser till att göra tre räddningar, varav en riktigt bra i början av matchen när Celta är på väg att göra mål från nära håll via Filipes kant. Han är säker när det gäller skott utanför straffområdet också. Det är inte heller något problem med spelet i luftrummet, men Celta testar honom också sällan i den delen. Måste dock prata med Augusto Fernández när argentinaren försöker spela hem bollen till honom. Det resulterar nästan i ett självmål. Utöver det tycker inte undertecknad att Moyà utrstålar samma självklara lugn som Oblak gjort oss bortskämda med.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Jesús Gámez Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 1
  Andalusiern gör en klart godkänd insats och får även ett plus i kanten för den fina defensiva insatsen. Sköter sig utmärkt i det individuella försvarsspelet, ser till att vara snabb in i duellspelet och har inte heller några svårigheter i positionsspelet. Gámez förlorar inte heller bollen i farliga lägen på egen planhalva vilket genast reducerar risken för kontringar. Det faktum att han är så välskolad gör också att Gámez bedömer när han ska följa med i anfall. Det är inte långt borta att han lyckas spela fram sina medspelare vid ett flertal tillfällen sedan han tvingat sig förbi sin motståndare längs högerkanten. Det enda minuset är när han inte får undan bollen och Orellana slår ett inlägg som Atleti ändå får undan i mitten av första halvlek.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Stefan Savic Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 5
  Savic fortsätter på inslagen väg när han får chansen att spela istället för Giménez. Mot Celta är han duktig i spelet längs marken, täcker upp väl för Gámez på högerkanten och ser även till att vinna det mesta i luftrummet när bollen kommer in i straffområdet. Missar dock någon enstaka gång när Celta lyckas hitta in i mellanytan. Gör ett ganska enkelt misstag i första halvlek som nästan leder till en mycket farlig kontring när han spelar bollen rätt i gapet på en motståndare. Spelar väldigt enkelt och komplicerar inte till det utöver det, men kan ibland försöka ta ned bollen istället för att enbart nicka den framåt i banan. Det underlättar för resten av laget som sparar sig istället för att gå in i varje 50-50-duell. Plus i kanten.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Diego Godín Betyg: 4 (red)
  Det är sällan som Godín inte är Atléticos bästa försvarsspelare. Mer av samma vara fick vi se under onsdagskvällen. Enormt bra i luftrummet, stark i spelet längs marken, hjälper såväl Savic som Filipe Luís i försvarsspelet och försöker även få fram bollen i anfall på egen hand. Skicklig i det individuella försvarsspelet och när han är på sånt här humör är det i stort sett omöjligt att göra mål trots att motståndarna spelar bra. Oerhört stark insats av uruguyanen som tyvärr inte får några lägen på fasta situationer, men de kommer väl i returen.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Filipe Luis Betyg: 4 (red) - Snittbetyg: 5
  Väldigt komplett insats av vänsterbacken. Dels för att han är så bra i försvarsspelet, inte bara individuellt utan även kollektivt. Står nästan alltid rätt positionerad (förutom en gång och då blev det genast väldigt farligt), försvarar yta väl, ser till att gå in snabbt i närkamperna och vinner framför allt en hel del dueller. Filipe Luís är även lagets motor den här onsdagskvällen på Balaídos. Han kombinationsspelar, håller i boll, dribblar sig ur pressade situationer och tappar väldigt sällan bollen, varken högre eller lägre upp i planen. Bra samspel med Carrasco under de första tio minuterna, detsamma gäller andra halvlek. Spelar nästan fram Jackson Martínez till ledningsmålet.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Gabi Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 1
  Lagkaptenen gör det bra i positionsspelet utan boll. Han löser de flesta uppgifterna när Celta försöker leta spelare i mellanytorna och ser på så vis till att skydda Atléticos backlinje på ett bra sätt. Utöver det är han ganska aggressiv i försvarsspelet, men under vissa instanser av matchen lyckas han inte riktigt få tag på motståndarna i duellspelet vilket leder till längre anfallssekvenser i Celtas favör. Håller dock uppe koncentrationsnivån matchen igenom och hade det inte varit för Gabi så hade Atlético förlorat med uddamålet. Gör en vital räddning strax innan Augusto Fernández hemåtpassning går över densamma. Plus i kanten för laginsatsen.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Augusto Fernández Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 1
  Argentinaren var tillbaka på Balaídos för andra gången på 20 dagar och precis som förra gången blev det en blandad kompott. Han gör ett bra jobb i positionsspelet under första halvleken där han sällan går bort sig och dessutom läser vad hans gamla medspelare vill med sitt anfallsspel. Han är också den som är mest aggressiv i försvarsspelet utan boll, men det leder också till en del onödiga frisparkar. Han blir även varnad på köpet. Han startar väl i andra halvlek och tar allt oftare för att försöka vinna bollen. Det är ett framgångsrikt recept inledningsvis, men efter Atléticos dominans inledningsvis i andra halvlek faller även Augustos närvaro. Han gör visserligen ett par fina brytningar, men fortsätter dra på sig onödiga frispark, tappar bollen väldigt farligt framför egen backlinje när Aspas får iväg ett skott mot Moyás mål och är dessutom mycket nära att göra ett självmål. Kommer undan med blotta förskräckelsen i den situationen. Det är situationer som mycket väl kunde ha kostat laget baklängesmål och som måste poleras.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Koke Betyg: 2 (red)
  Koke gör en godkänd insats, men man kan kräva mer i det öppna spelet av canteranon. Han lyckas nämligen inte hitta ytorna eller lägen att slå den avgörande passningen till varken Jackson, Griezmann eller Carrasco. Måste också visa sig mer när Carrasco och Filipe Luís kombinationsspelar längs kanten för att öppna upp ytor åt de båda spelarna. Hans fasta situationer, speciellt hörnorna är bra. VItal för lagets balans på centralt mittfält, men också längs kanten när han spelar som en så kallad "interior". En av lagets bästa spelare när det gäller att återerövra bollen av motståndarna, men det har också mycket att göra med hans utmärkta förmåga att läsa motståndarnas intentioner med boll.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 2 (red)
  Fransmannen kom aldrig in i matchen eftersom motståndarna pressade så väl och inte tillät Atlético spela bollen varken mellan deras lagdelar eller på djupet där Griezmann kan riva upp sår hos Celta. Han fick istället koncentrera sig på att försöka leta ytor, men det gjorde han förgäves då ingen av hans lagkamrater minus Carrasco och Filipe Luís lyckades hitta förbi Celtas presspel. I andra halvlek fick han mestadels agera statist i anfallsspelet då Atlético-spelarna slog hopplösa långbollar mot sina anfallare efter att Jackson Martínez bytts ut. Hade ett antal aktioner som kunde ha slutat bättre för Atléticos del, men det ville sig inte riktigt den här gången. Var det inte Celtas försvarsspelare som stod ivägen så var det en grästuva. I slutet fick han offra sig väldigt mycket i defensiven när laget gick ned på en 4-5-1-uppställning som gav bättre balans. 2-.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Jackson Martínez Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 3
  Den colombianske landslagsmannen gjorde en ganska bra inledning på matchen. Dels såg det ut som om han var beredd att visa sig oftare utan boll, men han stod också pall i spelet med ryggen mot mål och lyckades nästan ta sig fram till Filipe Luís inlägg på första stolpen. I samband med att Atléticos anfallsspel försvann gjorde även Jackson detsamma. Han fick brottas väldigt mycket med Gustavo Cabral i luftrummet, fick en ganska billig varning (och onödig för den delen), men gav sig inte. Gjorde ett utmärkt arbete vid defensiva fasta situationer där Celta inte kom långt på första stolpen. I andra halvlek fick han en bra målchans sedan laget lyckats bryta ett anfall högt upp på Celtas planhalva, men hans avslut räddades av Rubén Blanco. Måste börja göra mål när chanserna dyker upp, men i ärlighetens namn är de inte särskilt många och ofta långt ifrån mål. Det faktum att han inte kan skapa målchanser på egen hand gör att han byts ut efter en knapp timmes spel. Det såg i varje fall något bättre ut spelmässigt på Balaídos.
  50% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 50% 5 (1 st)
  2 röster


  Yannick Carrasco Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 1
  Belgaren gjorde en bra inledning på matchen och var väldigt aktiv längs vänsterkanten ihop med Filipe Luís. Deras kombinationsspel var i stort sett lagets anfallsspel. Det är också en av anledningarna till att Atlético lyckas skapa matchens första målchans. Efter det blir det mer och mer försvarsspel för Carrasco som ändå gör det bra i den delen av spelet. I andra halvlek är han återigen aktiv, men ju mer tiden tickar på, ju mindre syns Carrasco som även börjar bli trött. Simeone ser det och byter således ut honom.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Ángel Correa Betyg: 1 (red)
  Diego Simeone försökte använda sig av Ángel Correa som en frisk fläkt i andra halvlek, men det fungerade med facit i hand väldigt sällan. Främst p.g.a Celtas goda förmåga att stänga mellanytan, men också för att Atlético-spelarna inte gav argentinaren tillräckligt med understöd i anfallsspelet. Han har dock en halvchans som han bränner genom att sätta bollen rakt på Rubén Blanco i Celtas mål, dock ur dålig vinkel.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Luciano Vietto Betyg: 1 (red)
  För att förstärka närvaron i mellanytan och dessutom kunna spela en bättre kombinationsbaserad fotboll bestämde sig Simeone för att skicka in Vietto på planen. Tyvärr blev det ingen större effekt på det bytet heller. Dels för att Atlético inte anföll ihop och dels för att man inte kom tillräckligt nära inpå Celtas försvarslinje. Vietto såg ändå till att vara inblandad i en aktion mot slutet av matchen där Koke fick en gyllene chans att skruva in bollen i Rubén Blancos vänstra kryss, men skottet gick över mål. Plus i kanten för att han försöker åtminstone.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Thomas Partey Betyg: 1 (red)
  Thomas kom in för att förstärka lagets centrala mittfält, men också bidra med sin kombinationsförmåga och näsa för mål. Tyvärr fick vi inte se något av det utan han kunde istället ha blivit syndabock i samband med en handssituation som Estrada Fernández mycket riktigt vinkade av.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      833 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2016-01-21 00:15:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Spelarbetyg från El Molinón
  Atlético Atlético de Madrid besegrade Sporting med 1-4 på El Molinón. Klubbens första seger i Asturien sedan 2008.
  2017-02-18 19:27:00

  Spelschema 2016/17
  Atlético
  2017-02-18 15:39:00

  Hattrick av Gameiro och sviten är bruten
  Atlético Atlético hade inte vunnit på El Molinón sedan 2008 och såg inte ut att göra det den här gången heller. Men Kevin Gameiro ville annat. I den 80:e minuten gjorde han 2-1, i den 81:a gjorde han 3-1 och i den 85:e gjorde han 4-1.
  2017-02-18 15:36:00

  Atlético gästar El Molinón
  Atlético Atlético åker till en arena där man inte har vunnit sedan 2008.
  2017-02-17 23:00:00

  Diego Simeone: "Samma spelare kommer skjuta straffarna som tidigare"
  Atlético Atlético de Madrids tränare genomförde sin sedvanliga presskonferens inför helgens ligamatch under fredagen. Där pratade han bl.a. om vilka som blir de kommande straffskyttarna.
  2017-02-17 18:37:52

  Tiago och Oblak tillbaka i träning - snart tillgängliga
  Atlético Goda nyheter på skadefronten: Tiago och Jan Oblak är snart tillbaka från sina respektive skador.
  2017-02-15 20:39:09

  Juanfran borta i 10-15 dagar
  Atlético Atlético kommer få klara sig utan Juanfran de kommande matcherna p.g.a. en muskelskada i höger lår.
  2017-02-15 20:19:52

  OFFICIELLT: Thomas förlänger till 2022
  Atlético Atlético de Madrid har förlängt Thomas kontrakt till den 30 juni 2022.
  2017-02-15 20:10:45

  Spelarbetyg: Atlético Madrid - Celta Vigo 3-2
  Atlético SPELARBETYG. Efter en svängning match där näst intill allt hände under de sista 15 minuterna kunde de rödvita tillslut vinna med 3-2 efter mål av Torres, Carrasco och Griezmann. Även John Guidetti gjorde mål för Celta Vigo.
  2017-02-12 23:55:00

  Inför: Atlético tar emot Celta
  Atlético De båda semifinalsförlorarna Atlético och Celta drabbar samman på söndag kväll.
  2017-02-11 20:41:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Knapp men livsviktig seger
  Cupseger – i ett ändrat matchställ
  Tillbaka till vardagen för PSG
  Barça vann orättvist mot Leganés
  ”Spände musklerna när det gällde”
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies