fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 33880 | Inloggade: 372 | Antal medlemmar: 177995
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg från Vicente Calderón

  Spelarbetyg från Vicente Calderón

  Atlético de Madrid besegrade Málaga med 4-2 under lördagskvällen efter att ha satt sig själva i problem. Yannick Carrasco var avgörande framför mål i de viktiga lägena, men hela laget visade karaktär i slutet av matchen för att rida ut stormen.  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 2 (red)
  Málaga hade tre skott på mål under hela matchen. Oblak släppte in två av dessa. Ett kom från 40 meter, ett var ett drömmål av Sandro Ramírez från vänsterkanten (alá Milinko Pantic mot Borussia Dortmund 1996) och vid 3-2-målet går det helt enkelt för snabbt för att han skall hinna med. Det går att diskutera om Oblak ska göra bättre ifrån sig på Sandros mål, men rent generellt var det en svår match för slovenen som dock inte såg lika säker ut som vanligt. Däremot verkade han skaka av sig målen precis som vanligt, dvs. utan några större problem. Svårbedömd insats. Minus i kanten.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 3 (red)
  Bra insats av Juanfran som ständigt är på språng längs sin högerkant. Deltar i anfallsspelet, kombinerar, överlappar, slår inlägg (2-0-målet kommer till efter hans inlägg) och dessutom försvarar väl. Får visa upp hela registret under tillställningen, speciellt under sista halvtimmen då laget är en man mindre och tvingas backa hem rejält. I första halvlek var han dock väldigt bra och hade fått ett ännu högre betyg om matchbilden inte sett ut som den gjorde i slutändan.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Godín Betyg: 3 (red)
  Märklig match för Diego Godín och hela Atlético, men i uruguyanens fall var han en av spelarna som visade att han är en stöttepelare i det här lagbygget när Atleti fick en man utvisad. Organiserar försvarsspelet bra, stark i luftrummet (förutom vid Camachos reduceringsmål) och väldigt säker längs marken. Kunde ha blivit målskytt i andra halvlek när Ángel Correa hittade honom precis framför Carlos Kameni, men Godín slängde sig och nickade utanför mål.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Stefan Savic Betyg: 1 (red)
  Nej, det här var inte montenegrinens kväll trots att Málaga egentligen inte utgjorde något större hot under tillställningen. Dels går han in alldeles för vårdslöst vid den första varningen och därefter har han i ärlighetens namn otur när han halkar och välter omkull en Málaga-spelare. Idag hade han inte riktigt timingen som gjort att han är så rejäl i sitt försvarsspel och ibland räcker det med att göra bort sig långt från målet vid två tillfällen. Gör dock ett bra arbete i luftrummet och spelar säkert i försvarsspelet innan den första varningen. Tyvärr är han på väg att kosta laget poäng och det är inte tillräckligt bra.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Filipe Luis Betyg: 4 (red)
  Extremt bra insats av Filipe Luís mot Málaga. Anfaller, försvarar, kombinerar, håller i boll, tar sig ur svåra situationer med bollen i säkert behåll..Han startar dessutom mängder av anfall längs sin vänsterbacksposition, det är exempelvis så det tredje målet kommer till. Det är en oerhört underskattad del i hans spel som måste tas fram. Bli inte förvånade om Filipe plötsligt blir defensiv mittfältare när han tappar snabbheten med åren. Undertecknad säger det redan nu..
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 3 (red)
  Lagkaptenen gör en svag inledning på matchen, dels slår han bort några enkla bollar, men han ser också ganska långsam ut i tanken. Lyckligtvis får Atleti chansen att öppna upp målskyttet via misstag i Málagas försvarslinje så man behöver inte konstruera allt för mycket spel inledningsvis. Det öppnar också upp andalusiernas försvar i takt med att minuterna går. Gabi spelar dock upp sig i och med att minuterna tickar på och gör en riktigt bra avslutande halvtimme. Tar tag i saker och ting organisationsmässigt ihop med Tiago när laget blir en man mindre och spelar väldigt bra positionsmässigt under en kritisk period av matchen.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 3 (red)
  Startade matchen i Kokes roll och såg faktiskt helt ok ut i speluppbyggnaden, men det var inte samma flyt i framförallt spelvändningarna när Saúl försökte hitta sina medspelare. Han gjorde det dock bra i den delen i takt med att tiden gick och hittade flera gånger in till sina medspelare i mellanytorna, något som man måste ha i åtanke. Inte lika bra på att täcka ytor där bollen är på väg som Koke, men det är inte så konstigt då Koke är en av de bästa spelarna i världen på det. I andra halvlek får han en helt annan roll när laget blir en man mindre. Utnyttjar sin fysik i en roll längre fram i banan och får även till gott om spelavbrott ihop med spelarna längst upp i planen. Viktig för laget.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Nico Gaitán Betyg: 0 (red) - Snittbetyg: 3
  Argentinaren var relativt aktiv i samband med tillställningen. Framförallt slog han flertalet farliga inlägg längs högerkanten och hade ett ganska bra samspel med Juanfran. Tyvärr faller han olyckligt i samband med en duell i luftrummet och tvingas utgå efter att ha skadat sig i höften. Spelade för kort för att få ett fullständigt betyg.
  50% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 50% 5 (1 st)
  2 röster


  Yannick Carrasco Betyg: 4 (red)
  Man behöver spelare som gör mål för att vinna matcher och det är vad Yannick Carrasco gör. Han är avgörande i de viktiga lägena och det är vad som krävs för att Atleti skall vinna mot Málaga. Aktiv, involverad i det mesta anfallsmässigt och nu är han även effektiv framför mål. 1-0-målet är snyggt även om han får mycket plats, men 4-2-målet är något som en måltjuv brukar göra. Duktig i spelet 1-mot-1 och kombinerar dessutom väldigt väl. Han ska också ha stort beröm för hans defensiva insatser under matchen.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 3 (red)
  Fransmannen är liksom resten av anfallslinjen väldigt involverad i lagets anfallsspel. Griezmann får med sig två assist i samband med matchen och det andra målet är riktigt snyggt när han nickar ned bollen till Kévin Gameiro. Deltar allt längre ned i planen under Atléticos matcher och det är viktigt för lagets förmåga att skapa målchanser. Det enda negativa med det är att Griezmann sällan kommer i mållägen under matcherna på sistone. Arbetar på hårt i försvarsspelet, är bra taktiskt och ockuperar ytor väl utan bollen vid fötterna. Blir utbytt för att Atleti tvingas försvara med hela laget när man får Savic utvisad. Plus i kanten.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Kevin Gameiro Betyg: 4 (red)
  Gameiro gör en av sina bästa matcher i Atleti-tröjan mot Málaga. Aktiv, rörlig i såväl djupet som i kombinationsspelet, utmanar dessutom sina motståndare och kommer loss många gånger. Individuellt skicklig och det är viktigt för lagets förmåga att skapa målchanser när det vankas mindre ytor, det var dock inte fallet mot andalusierna. Han är också väldigt effektiv framför mål när målchanserna dyker upp och det är det viktigaste av allt. Kunde ha gjort ett hattrick ikväll, men det ville inte Carlos Kameni. Fin insats av fransmannen som blir utbytt p.g.a. utvisningen.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Ángel Correa Betyg: 3 (red)
  Argentinaren var ganska osynlig i inledningen av sitt inhopp, men när det väl vankades problem och svårigheter började Correa visa upp en karaktär som var viktig för att Atlético skulle överleva. Han började framförallt hålla i bollen och skapa avbrott med sin förmåga att dribbla. Det är en avgörande egenskap när man behöver få ned tempot. Correa skapar dessutom de enstaka målchanser som Atleti har i andra halvlek och spelar fram Carrasco till 4-2-målet även om belgaren gör mer eller mindre allt på egen hand.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Lucas Hernández Betyg: 3 (red)
  Fransmannen hoppar in i en ganska prekär situation för Atlético när han tvingas ersätta Savic som blivit utvisad, men han gör det med en självklarhet som inte är normal för en spelare av hans ålder. Gör bra ifrån i luftrummet mot ett nickstarkt Málaga, är bra i försvarsspelet längs marken och håller sin position väldigt väl. Får dessutom två spelare varnade vilket har blivit en ganska vanlig företeelse på sistone. Visar karaktär.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Tiago Betyg: 2 (red)
  Kommer också in i ett ganska prekärt läge för Atlético när man tvingas försvara en ledning efter att ha satt sig i problem i samband med Savics utvisning. Tar över Saúls position som sedemera flyttar upp ett steg och laget formerar sig i ett 4-4-1-system där Tiago sköter mycket av organisationen utan boll ihop med Gabi centralt i banan. Försöker hålla i boll ofta, men lyckas inte alltid med det. Däremot är hans positionsspel och förmåga att placera sig, men också läsa av passningar väldigt bra. Plus i kanten för det sistnämnda.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      841 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2016-10-29 21:25:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  ALTAS Y BAJAS 2017: Diego Costa stoppade sin övergång till Atlético
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-06-24 17:30:00

  José Luis Caminero får en ny roll utanför den sportsliga ledningen
  Atlético Det kommer ske en förändring i Atléticos sportsliga ledning inför nästa säsong.
  2017-06-21 19:25:26

  Atlético värvar en ny redaktionsmedlem
  Atlético Atlético-redaktionen gör klart med en ny medlem, registreringsförbudet till trots. Sorry FIFA och CAS.
  2017-06-19 17:16:32

  ALTAS Y BAJAS 2017: Sammanfattning 1-15 juni
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-06-15 12:10:00

  OFFICIELLT: Antoine Griezmann förlänger till 2022
  Atlético MADRID. Spelaren som anslöt till Atlético Madrid sommaren 2014 skriver på ett nytt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben till och med sommaren 2022. Han blir även lagets bäst betalda spelare.
  2017-06-13 13:55:00

  Atléticos pressmeddelande efter CAS beslut
  Atlético Den spanska huvudstadsklubbens pressmeddelande i samband med CAS beslut kring "Caso Menores".
  2017-06-01 11:23:00

  OFFICIELLT: Atlético får inte registrera spelare i sommar - det här gäller nu
  Atlético Atléticos överklagan till CAS gick inte igenom vilket innebär att man inte får registrera spelare innan den 1 januari 2018.
  2017-06-01 11:02:00

  ALTAS Y BAJAS 2017: Sammanfattning - maj 2017
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-06-01 08:00:00

  Koke: "Vill avsluta karriären i Atlético"
  Atlético MADRID. På tisdagen stod det klart att Koke förlänger sitt kontrakt med Atlético Madrid till sommaren 2024. På onsdagskvällen hölls presentationen för överenskommelsen och det blev en sentimental tillställning för Vallecassonen.
  2017-05-24 22:50:28

  OFFICIELLT: Koke förlänger till 2024
  Atlético Atlético förlänger med canteranon till den 30 juni 2024.
  2017-05-23 18:40:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Fabio Borini på väg till Italien
  Bandyfinalen tillbaka i Uppsala
  Brynäsredaktionen slår nya rekord
  Paulinho bekräftar Barça-intresse
  ”Chicago överreagerar”
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Solly Season 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies