fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions league 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 16835 | Inloggade: 107 | Antal medlemmar: 177488
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg Atlético de Madrid-Athletic Club
  Fernando Torres ursinnig på Santiago Jaime Latre och hans domarteam..som missade det mesta.

  Spelarbetyg: Atlético de Madrid-Athletic Club

  Atlético de Madrid spelade oavgjort mot Athletic Club under lördagskvällen, men i just det här fallet återspeglar inte resultatet det som verkligen hände. En stor del i det inträffade hade dock domartrion som dömde bort två helt regelrätta mål för Atlético.  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 5
  Den slovenske landslagsmannen behövde aldrig förta sig under lördagskvällen. Athletic hade visserligen målchanser, men de lyckades aldrig testa honom då inget av skottförsöken (sju till antalet) gick på mål. Man kan dock lugnt säga att Oblak har tur två gånger om: en gång när San José nickar precis över vänster kryssribba och i andra halvlek har gästerna en jättechans där bollen likt en flipperkula letar sig utanför vänster stolpe. Stabil insats av Oblak som gjorde det han skulle, inte bara på mållinjen utan även i luftrummet.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Juanfran Betyg: 1 (red) - Snittbetyg: 1
  Nej, högerbacken gör en slät figur mot Athletic under lördagen. Juanfran kommer sällan in i särskilt bra positioner högre upp i banan och rent spelmässigt har han problem. Kombinationsspelet stämde inte. Samarbetet med framförallt Raúl García var minst sagt svagt. Det blev något bättre när Arda kom in på planen. Inläggssituationerna blev väldigt få, men det är framförallt passningsspelet som sviker den spanske landslagsmannen. Han lyckas dessutom aldrig ta sig förbi sin motståndare i de få 1-mot-1-situationer som uppstår under matchens gång. I ärlighetens namn ser Juanfran lite väl trött ut så här under slutet av säsongen. Försvarsmässigt ställs han aldrig riktigt på prov och även då är han inte hundraprocentig.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  João Miranda Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 5
  Den brasilianska delen av Atléticos mittlås gör precis en godkänds insats, men det är en långt ifrån fläckfri sådan. Miranda blir exempelvis lurad av San José när han dras med i en stor Athletic-screen på en hörna i inledningen där baskiern sliter sig loss från markering och ohotat nickar bollen precis över vänster kryssribba. Det kunde ha stått de röd-vitrandiga väldigt dyrt. Förlorar även nickduellen med Kike Sola efter att ha gjort en våldsam satsning när Athletic är på väg att ta ledningen i slutet av matchen, men där Atlético har tur att bollen styrs ut till resultatlös hörna. Utöver det vann han dock en hel del dueller i luftrummet och såg till att Kike Sola sällan lyckades få bollen i farliga situationer, vare sig i straffområdet eller utanför detsamma. Inblandad en hel del i Atléticos fasta situationer och i slutet av matchen är det faktiskt Miranda som får sista möjligheten att kvittera, men hans skott går högt över mål. Han kan bättre än så här. Ett minus i kanten för alla misstag.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Diego Godín Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 5
  Diego Godín kan, liksom João Miranda bättre än vad han visade mot Athletic, men Atlético lyckades ändå hålla nollan, igen. Uruguyanen gjorde ett ganska bra jobb i defensiven under stora delar av matchen, men hade vissa problem. I inledningen var det Iñaki Williams som ställde honom inför en del svåra situationer som medspelarna ofta löste ihop. I andra halvlek gick han in alldeles för hårt när Athletic fick sitt bästa läge istället för att stå på fötterna. Det kunde ha kostat dyrt. Förutom vissa situationer så skötte han sig relativt bra, framförallt i luftrummet och när det gällde att vara först in i duellerna under stora delar av andra halvlek. Gjorde det bättre än kollegan dock.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Guilherme Siqueira Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 5
  Diego Simeone har roterat en del på vänsterbacken under den senaste tiden och så blev det även den här gången. Att Siqueira startade var dock ingen större överraskningen då laget skulle bli tydligt spelförande. Atlético försökte anfalla mer längs Siqueiras kant under första halvlek där brasilianaren lyckades komma runt ett par gånger, men utan konkreta resultat i avslutningssituationerna. Trots det hittade han in med två ganska bra inlägg där framförallt det sista resulterade i en jättechans för Griezmann som inte gjorde mål. Tyvärr kom han, liksom Juanfran, alldeles för sällan inlöpandes längs kanten. Siqueira var dock mycket bättre i passningsspelet och gick betydligt rakare på mål än spanjoren. Försvarsmässigt ställdes han egentligen aldrig på prov, men när han väl behövde försvara gjorde han det också.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Tiago Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 1
  Portugisens insats varierade en hel del och han hade flertalet olika perioder där han spelade såväl bra som mindre bra. Tiago hade problem i inledningen av matchen och kom inte upp i varken press eller in i 50-50-duellerna. Det var dock en taktisk och positionsmässig anledning till det snarare än individuell anledning. Han växte in i matchen allt eftersom tiden gick och var bra spelmässigt under 45 minuter mellan den 30:e och 75:e matchminuten. Kanske en av lagets bästa spelare under Atléticos överlägset bästa period under matchen. 33-åringen spelade fram Griezmann till ett mål som blev felaktigt bortdömt för offside och gjorde sedan själv mål på Iago Herrerín, även det felaktigt bortdömt för offside. Tiago är lagets bästa spelare med boll och försöker hela tiden delta i speluppbyggnaden, men under den sista kvarten har han problem med fysiken och det syns inte minst när han även byts ut mot Saúl. En insats med flera skepnader. Plus i kanten för den positiva perioden.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Gabi Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 1
  Lagkaptenen har en hel del problem med Athletics aggressiva presspel och lyckas väldigt sällan ta sig ur densamma under de första 20-25 minuterna med hjälp av passningsspel. Det är dock inte bara hans fel då resten av laget står fel i förhållande till de som sköter speluppbyggnaden och som resultat blev det väldigt många långbollar mot lagets anfallspar. Efter en halvtimmesspel börjar Gabi växa in i matchen och under en stor del av andra halvlek är han faktiskt ganska bra. Tyvärr kommer han väldigt sällan till inläggslägen eller positioner i mitten så att han kan slå bollar i djupet på Griezmann och Torres. Under sista kvarten är han väldigt sliten, men får ändå fortsätta. Gabi såg i ärlighetens namn väldigt, väldigt trött ut under den avslutande kvarten av tillställningen. Har svårt att vara bra två matcher i rad den här säsongen.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Raúl García Betyg: 1 (red) - Snittbetyg: 5
  Navarra-sonen tangerade under lördagskvällen l egendariske José Eulogio Garate när han spelade sin 325:e match i röd-vitrandigt. Det var dock ingen tillställning som Raúl García kommer komma ihåg särskilt länge. Han kom aldrig till i anfallsspelet och misslyckades framförallt i passningsspelet. Kombinationerna med Juanfran uteblev nästan helt och hållet. Raúl García har svårt att göra sig själv rättvis i den här typen av matcher när han spelar på en kant, men problemet ligger också i att han sällan bidrar med särskilt mycket i anfallsspelets uppbyggnad. Trots det hade han två väldigt fina målchanser som han inte tog vara på. Först drog han bollen på volley precis utanför straffområdet. Skottet gick dock i sidan av nätet. Innan första halvlek var slut nickade han även rakt på gästernas målvakt efter en hörna där han fick en mycket bra målchans. Byttes ut efter en timmes spel. Tyvärr inte tillräckligt bra mot Athletic.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Koke Betyg: 2 (red)
  Koke gjorde en väldigt svag inledning på matchen mot Athletic och hade framförallt problem i passningsspelet under den första halvtimmen. Han slog bort mängder av passningar i onödan. Trots det var han Atléticos största källa när det gällde att skapa målchanser. Det var framförallt hans inläggsspel från centrala positioner som renderade i bra målchanser, men ingen tog vara på dessa under matchens gång. Han hittade exempelvis Fernando Torres med en mycket vacker passning mellan gästernas mittförsvarare och högerback. Tyvärr lyckades han inte hitta sina medspelare i varken djupet eller bakom motståndarnas backlinje. De fasta situationerna var stundtals bra och kunde också renderat i mål, men även här tog inte laget vara på målchanserna som dök upp. När det gäller Kokes defensiva arbete så blev det väldigt mycket alibilöpningar under första halvtimmen, antingen för att han känner sig sliten eller för att han helt enkelt inte ville göra jobbet fullt ut. Det gjorde också att Siqueira blev lite väl utsatt under en period av första halvlek, men det löste laget kollektivt. Kan mycket bättre.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 2 (red)
  Fransmannen gör långt ifrån en av sina bästa insatser för Atlético, men han skulle ha blivit målskytt mot Athletic och mer än en gång. Griezmann hade två målchanser och gjorde mål på en av dessa. Dessvärre blev målet felaktigt bortvinkat och målchansen som dök upp framför Iago Herrerín räddades av den gamle Atlético-målvakten. Griezmann försökte springa i djupet och öppna upp ytor. Han jobbar också på hårt med ryggen mot mål och i luftrummet, men spelet i framförallt första halvlek var alldeles för ensidigt för att det skulle fungera. I andra halvlek blev det mer liv i Griezmann, men även när man gör saker och ting rätt så verkar domarna ta för givet att förstöra det goda arbetet man gjort.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Fernando Torres Betyg: 1 (red)
  Fernando Torres försökte och försökte, men lyckades inte med det mål han säkerligen satt upp innan matchen: nämligen att göra mål. Han gjorde ett godkänt jobb i defensiven och pressade sina motståndare ganska tidigt (även om laget saknade effektivitet i den delen av spelet under första halvtimmen) och var faktiskt nära att sno åt sig av bollen från sina motståndare vid mer än ett tillfälle. Sett till målchanserna som dök upp var han oerhört nära att göra mål sedan han slitit sig loss från sin motståndare inne i straffområdet. Kanske skulle han också haft straff i den situationen. Hade dock en del problem i spelet med ryggen mot mål och fick aldrig riktigt chansen att springa sig loss i djupet som är hans största styrka.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Arda Turan Betyg: 1 (red)
  Atlético hade stora problem att etablera ett anfallsspel under den första halvtimmen av matchen mot Athletic och en stor del av anledningen till det kan nog tillskrivas Ardas frånvaro. Turken fick alltså starta matchen på bänken och även om han gjorde långt ifrån ett jättebra inhopp i andra halvlek så var det ändå via hans fötter som exempelvis Tiago gjorde ett mål som blev felaktigt bortvinkat för offside. Rent spelmässigt tog det lite väl lång tid för turken att komma in i matchen. Försvarsspelet på första stolpen vid Athletics hörna där de nästan gör mål är dock urusel. Där ska inte ens Arda stå.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Mario Mandžukic Betyg: 1 (red)
  Den kroatiske landslagsmannen byttes in efter en timmes spel när han ersatte Fernando Torres, men några riktiga målchanser dök dock aldrig upp. Han hade ett enda skott, men inte heller det gick på mål. Atlético ersatte Torres fart med Mandžukics styrka i luftrummet. Tyvärr blev det ingen större effekt även om han gjorde ett bra jobb med ryggen mot mål så att Atlético kunde etablera fler och fler anfall längs gästernas straffområde. Anfallaren lyckades relativt bra i den delen av spelet, men blir återigen mållös.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 0 (red)
  Saúl byts in i matchen med ungefär fem minuter kvar av tillställningen. Det är på tok för sent då laget verkligen behövde någon som bidrog med kraft och energi under sista kvarten när Tiago och Gabi inte orkade. Canteranon lyckas få Bustinza utvisad i slutminuterna. Spelar dock för kort för att få ett betyg.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      1927 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2015-05-02 23:55:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Simeone: "Väldigt stolt över insatsen"
  Atlético MADRID. Atlético vann för första gången på 66 år en bortamatch med fem måls skillnad. Det märkes att Diego Simeone var nöjd med matchen på presskonferensen.
  2017-04-30 10:02:09

  Las Palmas 0-5 Atlético de Madrid
  Atlético Genrepet inför Champions League slutade med storvinst för Los Rojiblancos. På semesterön slogs Las Palmas tillbaka med 5-0 i en match som var avgjord redan efter 15 minuter. Ingen onödig energi var tvungen att spillas så spelarna är utvilade inför matchen på tisdag.
  2017-04-30 06:07:09

  Spelschema 2016/17
  Atlético
  2017-04-29 21:12:00

  Inför Las Palmas - Atlético Madrid
  Atlético Ligan leder mot sitt slut när vi nu går in i den 35:e matchomgången. För Atléticos del blir det en resa söderut för att ta sig an hemmaduktiga Las Palmas. Både lagen saknar viktiga spelare så frågan är vilken tränare som fyller sina hål bästa vis.
  2017-04-28 19:45:00

  Diego Simeone: "Det känslomässiga är viktigare i det här läget av säsongen"
  Atlético Atlético de Madrids tränare genomförde den sedvanliga presskonferensen inför helgens LaLiga-match.
  2017-04-28 18:39:23

  Simeone kan stängas av i 2-4 matcher
  Atlético Tisdagskvällens domare mot Villarreal, Ignacio Iglesias Villanueva är ingen större favorit i Manzanares eller hos Diego Simeone.
  2017-04-26 19:08:20

  Carrasco skadad
  Atlético Atlético de Madrid kommer få klara sig utan Yannick Carrasco mot Las Palmas, Real Madrid och Eibar..och kanske längre än så.
  2017-04-26 18:11:00

  Simeone: "En del av fotbollen"
  Atlético MADRID. För tredje året i rad tar Villarreal poäng på Estadio Vicente Calderón. Simeone var inte speciellt nöjd på presskonferensen efter matchen, speciellt med tanke på Yannick Carrascos skada.
  2017-04-26 00:55:19

  Ineffektivt Atlético förlorade
  Atlético Atlético ägde hela matchen mot Villarreal, men ineffektiviteten blev kostsam för de rödvita. Trots att skottstatistiken visade 23 - 6 efter full tid så slutade matchen 0-1.
  2017-04-25 23:48:00

  Inför: Atlético de Madrid - Villarreal
  Atlético Det är åter dags för match för Madrids rödvita delar. På tisdagskvällen gästar Villarreal Vicente Calderón. I och med att man gick vidare till semifinal i CL innebär det ytligare en match på våran älskade arena, 4 matcher återstår nu på hemmaplan.
  2017-04-25 09:29:52

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
  ”Dani är en sann Madridista”
  Fem trades som borde genomföras
  ”Joakim tillför spetskompetens”
  Tottenham gjorde jobbet
  Semifinalerna på plats
  Champions League:   Semifinalerna på plats
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies