fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions league 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 29350 | Inloggade: 448 | Antal medlemmar: 176989
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg Atlético de Madrid-Rayo Vallecano

  Spelarbetyg: Atlético de Madrid-Rayo Vallecano

  Atlético de Madrid besegrade Rayo Vallecano med 1-0 efter att Antoine Griezmann avgjort tillställningen två minuter in i sitt inhopp.  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 3 (red)
  Väldigt stabil insats av Oblak trots att han inte behöver förta sig. Rayo lyckas få iväg tre skott på mål som slovenen plockar ganska enkelt. Mycket bra i luftrummet och bidrar dessutom med ett lugn som gör att laget inte känner någon större panik under tillställningen trots att Rayo pressar på för ett kvitteringsmål i slutet.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 2 (red)
  En av få ordinarie startspelare som faktiskt fick starta även den här matchen och det syntes att Juanfran inte riktigt var i optimalt skick. Han gjorde det visserligen helt ok i försvarsspelet, men i anfallsspelet dök han sällan upp för att bidra med den där extra dimensionen som Atlético behövde med Filipe Luís på bänken. Var betydligt mer aktiv i andra halvlek, speciellt när laget jagade ett ledningsmål, men därefter var det bara försvarsspel som gällde. Gör det helt ok, men kan så mycket bättre.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  José María Giménez Betyg: 3 (red)
  Giménez fick jobba väldigt hårt för att lyckas hålla motståndarna borta från det egna målet. Han hade vissa problem i timingen när han kom ut från sin position för att täcka upp för sina medspelare inledningsvis, men det korrigerade han därefter. Fick försvara betydligt mer individuellt än vanligt, men gjorde det helt ok. Gör en utmärkt insats i luftrummet, specielt när Paco Jémez skickar in Manucho i Rayos jakt på ett kvitteringsmål. Säker i spelet längs marken och relativt bra positionsspel. Inte överdrivet aggressiv ikväll och gjorde inte heller några individuella misstag.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Lucas Hernández Betyg: 3 (red)
  Aggressiv, rejäl i närkamperna och väldigt beslutsam när det gäller att gå in i duellspelet. Lucas gör återigen en ganska bra insats där han inte gjorde några misstag defensivt. Gör det ok i luftrummet, stark i spelet längs marken och framförallt följsam. Bidrog dock inte särskilt mycket i lagets uppspelsfas vilket antagligen är en instruktion från tränarstaben, men där kan det här laget faktiskt utnyttja honom mer. Det var bara någon enstaka gång som han inte lyckades göra det han var utsänd för, men generellt skötte han sig utmärkt mot Miku.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Jesús Gámez Betyg: 1 (red)
  Jesús Gámez gör en svag första timme av matchen, men därefter spelar han upp sig någorlunda och hamnar ändå på sin sedvanliga nivå. Lyckas inte alls få till det i anfallsspelet, tappar ut enkla passningar och har dessutom problem med inläggsspelet när han väl kommer fram i position. Hade också stora problem på vänsterkanten under den första halvlek där det var väldigt öppet. Inte särskilt aggressiv i sitt försvarsspel utan mer avvaktande. Plus i kanten för att han faktiskt spelar upp sig under sista halvtimmen.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Matías Kranevitter Betyg: 1 (red)
  Nej, det var inte heller Kranevitters kväll. Argentinaren var en av många truppspelare som fick starta för första gången på länge, men avsaknaden av matchträning syntes ganska väl. Dels organiserar han inte laget tillräckligt bra i försvarsspelet samtidigt som hans egen funktion i positionsspelet blir lidande p.g.a. oförmågan att komma in i press i rätt situation. Som defensiv mittfältare måste man också vara betydligt bättre och säkrare med boll, något som han säkerligen kommer få träna mycket på. Bra i presspelet under de första 10 minuterna, men därefter tappar han alldeles för ofta kvalitén i den delen av spelet. Avslutar dock bättre, men måste bli bättre på att lugna ned spelet med bollen vid fötterna. Det skall dock också tilläggas att taktiken under de första 55 minuterna gjorde att han inte alls kunde delta särskilt mycket ur ett konstruktivt perspektiv.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 1 (red)
  Gabi var en av fyra ordinarie spelare som startade mot Rayo, men hans insats var allt annat än bra. Dels såg han trött och sliten ut vilket gjorde att han inte kom in i presspelet som han brukar, men han var också oförmögen att hålla i bollen under press för att lugna ned situationen när laget gick igenom sina svåraste perioder i första halvlek. Byttes ut i halvtid för att agera tränare och det såg han ut att trivas med..
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Thomas Partey Betyg: 1 (red)
  Thomas såg verkligen inte bekväm ut i sin roll på kanten, varken till höger eller till vänster. Han hade framförallt problem att behålla bollen när Rayo satte in sin kollektiva press och det resulterade i ganska många bolltapp. Spelmässigt kom han inte heller in i matchen p.g.a. lagets smått bisarra matchplan med långbollar mot två spelare under 175 cm. Kom bättre till sin rätt när laget genomförde sina byten i början av andra halvlek. Då började Thomas komma i andra våg, men han fick aldrig någon riktigt farlig målchans. Gnetar på, men får inte ut det han kan. Det saknas precision. Defensivt fick han jobba väldigt hårt, men han hamnade rätt ofta på efterkälken när han skulle ge understöd.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Óliver Torres Betyg: 1 (red) - Snittbetyg: 3
  Det vill sig inte alls för Óliver i Atlético-tröjan den här säsongen. Han kommer aldrig in i matchen och även om en del kan skyllas på hans oförmåga att röra sig tillräckligt bra utan boll så är den smått obegripliga matchplanen något som förstör mycket för en spelare som honom. Kortpassningsspelet förbyttes helt mot långbollar mot Vietto och Correa, något som gjorde att laget skippade Óliver i speluppbyggnaden, även när han rörde sig rätt utan boll. Han väger dock alldeles för enkelt i närkampsspelet och tar för många touch i sin desperation att försöka hjälpa laget och komma ur den här formsvackan. Det skall dock sägas att det verkligen inte är lätt när man inte har kontinuerlig speltid.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 100% 3 (1 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Ángel Correa Betyg: 2 (red)
  Under de första 55 minuterna var Correa den enda riktiga injektionen i Atléticos anfallsspel och då gick det mesta via hans individuella kvalitéer. Får en jättechans redan efter ett par minuters spel sedan Rayos försvarsspelare tappat bollen långt ned på egen planhalva, men Juan Carlos gör en utmärkt räddning på argentinarens skott. Duktig individuellt, försöker hitta någon att samspela med, men är alldeles för ensam. Jobbar stenhårt i defensiven och hänger dessutom med i samtliga kontringar. Tyvärr får han inte bollen tillräckligt ofta för att kunna göra det andra målet.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Luciano Vietto Betyg: 1 (red)
  Argentinaren genomgår en väldigt tung period i Atlético-tröjan. Ikväll blev han faktiskt utbuad av vissa delar av publiken. Väger alldeles för lätt i närkampsspelet, saknar helt matchträning och har problem med timingen och medtagningarna. Han hjälps dock inte alls av det faktum att laget spelar långt gång efter annan innan Griezmann och Torres kommer in i matchen, men då är det försent, då har Vietto blivit utbytt. Man får inte ut det bästa av Vietto genom att slå långbollar på honom, istället handlar det om att hitta någon som han kan kombinationsspela med. Saknar helt självförtroende för närvarande.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 2 (red)
  Byts in i halvtid eftersom lagets anfallsspel är uruselt. Tar över lagkaptensbindeln och ser till att lugna ned lagets spel efter ett antal minuter. Försöker framförallt få igång ett temporikare passningsspel, men lyckas väl i ärlighetens namn så där. Efter ledningsmålet försöker han samla ihop styrkorna centralt på mittfältet via Gabis direktiv från bänken. Misslyckas dock med att behålla bollen inom laget, men för att lyckas med det behövs fler spelare som kan spela på små ytor. Defensivt gör han dock en bra insats och bidrar med tillräckligt med stabilitet för att laget inte skall släppa till farliga målchanser under slutet av matchen.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Fernando Torres Betyg: 1 (red)
  Kommer in i andra halvlek för att försöka få till en seger, men behöver inte göra det avgörande målet. Han är ganska aktiv och perfekt för tillfället efter målet, men missar ett gyllene läge när han kommer helt ensam med Juan Carlos som gör en fin räddning. Där måste han dock göra lagets andra mål för kvällen. Saknade tålamodet för att utnyttja sina spetskvalitéer i de avgörande situationerna, men jobbade på väldigt hårt i defensiven och gav Atlético en tillräckligt bra balans för att slippa lida för mycket. Tacksam insats defensivt.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 3 (red)
  Två minuter är vad Griezmann behövde för att avgöra tillställningen mot Rayo. Målet kommer i precis rätt läge när desperationen börjar göra sig påmind. Avslutet är enastående. Borde även fått med sig en framspelning innan matchen var till ända, men Torres missade friläget som Griezmann spelade fram honom till. Spelade som släpande anfallare inledningsvis, men avslutade på vänsterkanten när laget gick ned på ett 4-5-1-system. Agerade även mittförsvarare i slutskedet av matchen när Rayo skickade in långbollar och Griezmann stannade efter hörnor för att försvara.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      1040 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2016-05-01 00:02:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Atlético-spelare på landslagsuppdrag
  Atlético Den här gången är det 15 spelare som återfinns på landslagsuppdrag under FIFA-datumet i mars månad.
  2017-03-20 22:04:09

  Diego Simeone: "Jag antar att alla pappor och deras söner fick en magnifik fotbollssöndag"
  Atlético Atlético de Madrids tränare var nöjd efter 3-1-segern mot Sevilla och passade förstås på att dra till med en farsdag referens.
  2017-03-20 00:56:20

  Misstänkt korsbandsskada på Šime Vrsaljko
  Atlético Den kroatiske landslagsmannen kan ha dragit på sig en korsbandsskada mot Sevilla.
  2017-03-19 22:07:17

  Spelschema 2016/17
  Atlético
  2017-03-19 20:37:00

  Tre tunga poäng mot Sevilla
  Atlético Två mål på fasta situationer och en boll i öppet mål räckte för att Atlético skulle slå tillbaka ett formsvagt Sevilla på söndagen.
  2017-03-19 18:40:00

  Simeone: "Ranieri har skapat historia med Leicester"
  Atlético MAJADAHONDA. På lördagsförmiddagen gjorde Atlético Madrid sin sista träning inför den viktiga matchen mot Sevilla. Diego Pablo Simeone höll även presskonferens på träningsanläggningen och det var en motiverad argentinare som steg in i pressalen.
  2017-03-18 13:07:29

  Rapport och betyg från avancemanget i CL
  Atlético Resultatet från första mötet i Tyskland stod sig när Atleti bekvämt kunde ta sig vidare till kvarten i år igen. För en match som slutade 0-0 innehöll den flera kvalitativa målchanser men det var målvakternas match. Leno och Oblak hade var sin halvlek där slovenen i Atléticos mål vinner matchen på poäng.
  2017-03-16 02:31:45

  Simeone: "Stolt över att spela kvartsfinal för fjärde året i rad"
  Atlético MADRID. 0-0 räckte och Atlético Madrid är för fjärde året i rad vidare till kvartsfinal. Diego Pablo Simeone var nöjd med avancemanget, något som märktes på presskonferensen efter.
  2017-03-16 00:56:00

  Simeone: "Samma mentalitet som alltid"
  Atlético MADRID. På onsdagskvällen ställs Atlético Madrid mot Bayer Leverkusen hemma på Estadio Vicente Calderón. Det första mötet slutade 2-4 till det spanska huvudstadslaget och det är nu det definitivt ska avgöras vilket av lagen som går till kvartsfinal.
  2017-03-15 01:22:57

  Inför: Atlético de Madrid-Bayer Leverkusen
  Atlético Dags för retur i UEFA Champions League. Atlético de Madrid leder med 4-2 efter första matchen på BayArena.
  2017-03-14 19:35:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Behöver skadefria spelare vila?
  Albaniens chans att experimentera
  Det blir en match sju i Göteborg
  Supermål och ”Tschö Poldi”
  Hoppas på Svanbergs genombrott
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies