fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 27290 | Inloggade: 386 | Antal medlemmar: 178678
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg Celta de Vigo-Atlético de Madrid

  Spelarbetyg: Celta de Vigo-Atlético de Madrid

  Atlético de Madrid besegrade Celta de Vigo med 0-4 på Balaídos. Nedan följer spelarbetygen.  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 3 (red)
  Den slovenske landslagsmannen gör en väldigt stabil insats i Atléticos mål. Han täcker av vinkeln vid Josep Señes friläge i inledningen av matchen som sedemera skickar bollen i sidan av nätet. Oblak gör så gott han kan vid Théo Bongondas friläge, men har inte en chans om bollen går på mål. Utöver det tvingas han bara till en räddning under matchen när Pablo Hernández vinner en nickduell efter hörna. Skottet rakt på och därmed ofarligt. Säker i luftrummet.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 3 (red)
  Högerbacken gör en klart godkänd insats i slutändan, men han har problem med Théo Bongondas löpningar med och utan boll i den första halvleken. Upphäver också offsidefällan i samband med Josep Señes friläge i början av matchen, något som kunde kostat laget väldigt dyrt. I takt med att Atlético tar över spelar även Juanfran upp sig. Han är betydligt mer delaktig i anfallsspelet och hittar Saúl snabbt med ett inkast innan den sistnämnde slår inlägget för 0-2. Därefter assisterar Juanfran själv lagets tredje mål när man definitiv dödar matchen. Mycket aggressivare, intensivare och bättre i sitt försvarsspel i andra halvlek, men också mer involverad i det som händer framåt efter en ganska svag första halva. Hade fått ett högre betyg om det inte vore för hans första halvlek.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Stefan Savic Betyg: 3 (red)
  Gör en fin insats i Vigo. Savic är dels väldigt bra i försvarsspelet längs marken, men också i luftrummet. Hade en del problem när laget tappade bollar i farliga zoner som sedemera resulterade i väldigt farliga kontringar, men spelade liksom resten av hans lagkamrater upp sig trots att han var bra mycket bättre än många andra på planen. Det är just Savic som slår långbollen fram till Griezmann innan ledningsmålet, något som han tränat på under veckan för att ta sig förbi Celtas höga presspel. Aggressiv, intensiv och väldigt hård i närkamperna. Gör en jättebrytning i slutet av matchen när Celta har läge att reducera som sedemera resulterat i en hörna.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Godín Betyg: 3 (red)
  Behöver, trots Celtas första halvlek, inte direkt ta ut sig under matchen. Faktum är att Godín ofta står rätt och inte kan belastas för särskilt mycket när galicierna skapar sina målchanser. Han gör en jämn insats matchen igenom och är dessutom väldigt aggressiv i rygg för att minimera motståndarnas tid med boll. Kommer upp två gånger i luftrummet för att nicka, men det är framförallt i andra halvlek som han inte får till en nick på första stolpen. Där kunde han definitivt gjort bättre ifrån sig.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Filipe Luis Betyg: 4 (red)
  Om det är någon som håller en jämn och oerhört hög nivå så är det Filipe Luís. I mötet med Celta Vigo var han lagets överlägset bästa spelare i första halvlek. Mycket bra på små ytor, driver boll, vinner tillbaka densamma över i stort sett hela planen och fyller alltid på i anfall. Spelar med en oerhörd precision i sitt försvarsspel där aggressiviteten ofta leder till bollvinster. Spelar dessutom fram Saúl till en jättechans i den 55:e matchminuten, men canteranon bränner läget genom att skjuta högt över mål. Det enda negativa med Filipes match är att han någon enstaka gång pushar lite för mycket framåt i banan under första halvlek så att motståndarna får kontringar, men å andra sidan skall man inte tappa boll så nära eget mål.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 3 (red)
  Lagkaptenen gjorde en ganska slät figur i delar av första halvlek. Han inledde med att spela som lagets defensiva ankare i en 4-3-3-uppställning och hade en del problem när Celta kontrade mot Atlético. Samtidigt spelade han upp sig i takt med att laget också slutade tappa boll, hittade precision i sista tredjedelen och sedemera började vinna mittfältskampen. Läser spelet väldigt bra i andra halvlek och är aggressiv i bollerövringarna. Kan dock i undertecknads tycke föra spelet på ett ännu bättre sätt när laget har bollen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 3 (red)
  Har tränat en hel del i den defensiva mittfältstrollen under den gångna veckan, men fick slutligen en något mer central mittfältsroll där han hade möjligheten att gå framåt i banan. Var en av få spelare som tog egna intiativ framåt i banan under första halvlek, men det kunde också stått laget dyrt p.g.a. de bolltapp som Saúl stod för. I den nionde minuten var det just han som tappade bollen efter att ha försökt dribbla bort 5-6 spelare istället för att spela bollen till en lagkamrat. Hade problem med positionsspelet i första halvlek. Står exempelvis för högt när Bongonda får friläget framför Oblak. Det är viktiga detaljer som han måste jobba på för att spela centralt i framtiden. Däremot gjorde han en strålande andra halvlek. Aggressiv, intensiv, hungrig och extremt bra när det gällde att vinna boll. Sprang mer eller mindre sönder Celtas mittfältslinje ihop med Koke och Filipe Luís. Hänger med bra i anfall och kan dessutom göra mål flera gånger om. Spelar dock fram det vitala 0-2-målet med en briljant individuell aktion. Bra insats av Saúl, men första halvlek drar ned det slutgiltiga betyget till ett 3+.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 3 (red)
  Canteranon fick inte alls till det i anfallsspelet i första halvlek. Dels hamnade han lite för långt ned i banan, något som gjorde att han blev ineffektiv i den delen av spelet. Defensivt gör han alltid ett gediget jobb, men det fanns vissa instanser i första halvlek där han faktiskt slutade spela och det ledde i sin tur till kontringslägen för Celta. Exempelvis Bongondas friläge. I andra halvlek höjer sig hela laget och detsamma gäller Koke. Han börjar hitta fler lägen att kombinera med sina medspelare, men framförallt löser Simeone upp honom någorlunda för att få extra tyngd i anfallsspelet med löpningar utan boll in i straffområdet. Det resulterar i det vitala ledningsmålet efter 53 minuters spel. Något turlig avslutning, men ett mål är ett mål. Han sliter sedemera väldigt hårt för att laget skall kunna behålla sin balans. I slutet belönas han med en framspelning sedan Correa gjort 0-4. Även han är 3+.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 4 (red)
  Fransmannen gjorde en godkänd första halvlek till skillnad från en del av sina lagkamrater, men fick inte alls till det i sista tredjedelen. Det saknades precision i den delen av planen under de första 45 minuterna. Bidrar dock med en sak som resten av hans lagkamrater inte gör, nämligen skott på mål. Griezmann tvekar inte i de lägena och det är viktigt för annars blir det för mycket bollinnehav och risken till farliga kontringar ökar automatiskt med det. I andra halvlek står han för en fantastisk framspelning till Koke i och med det vitala ledningsmålet. Tio minuter senare hänger han själv 0-2 med en fantastiskt fin nick bakom en chanslös Sergio Álvarez. Imponerande timing och kvalité i upphoppet. 0-3-målet är även det väldigt snyggt och än mer otagbart för Celta-målvakten. Än en gång ett nickmål. Griezmann är väldigt involverad i Atléticos anfallsspel i andra halvlek och en avgörande anledning till att den spanska huvudstadsklubben vinner.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Fernando Torres Betyg: 2 (red)
  Nej, det ville sig inte för Fernando Torres under lördagen. Han rörde sig väl under den inledande halvtimmen, men fick sällan några riktigt bra bollar att jobba med i och runt straffområdet. När det vankades inlägg var han inte väl sen eller så var inläggen för dåligt slagna. Däremot gör han det ganska bra i försvarsspelet där han är aggressiv och alltid vill vinna bollen högre upp i banan. Problemet är dock att den något mer stängda spelbilden inte passar Torres lika bra som den under den avslutande halvtimmen..då han byttes ut. 2-
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Yannick Carrasco Betyg: 2 (red)
  Den belgiske landslagsmannen fick spela till vänster i Atléticos 4-3-3-system och såg inledningsvis ut att vara på spelhumör. Dels utmanade han ganska ofta 1-mot-1, men det var sällan som han tog sig runt Hugo Mallo på Celtas högerkant. Det hade varit bättre att använda honom till höger där han säkerligen kunnat gå runt och slå inlägg till medspelarna. Fick igenom ett enstaka inlägg och skott i första halvlek, men inte mycket mer än så trots sina intentioner. Byttes ut i andra halvlek när laget jagade ytterligare mål. Det var rätt att söka ytterligare mål med Ángel Correa på planen. Svag tvåa.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Kevin Gameiro Betyg: 2 (red)
  Ett ganska fint inhopp av fransmannen som bidrog med god rörelse med och utan boll i Atléticos anfallsspel. Missar dock ett jätteläge vid ställningen 0-1 som mycket väl hade kunnat stå laget dyrt om Celta varit med i andra halvlek. Har man köpts in för att göra mål måste man också sätta bollen i vidöppet mål när chansen dyker upp. Bryter ihop och kommer igen därefter. Är ständigt på jakt efter att göra mål, men det blir inget under lördagen. Gör dock väldigt fint ifrån sig vid Atléticos fjärde mål när han gör bort en Celta-försvarare och spelar Koke som sedemera assiterar Correa till 0-4. Involverad, aktiv och försöker hela tiden göra sitt yttersta, men för tillfället målen låter vänta på sig. 2+
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Ángel Correa Betyg: 2 (red)
  Argentinaren kommer in i en situation där laget är på jakt efter att döda matchen med ett andra mål. Bidrar med rakhet i spelet och försöker hela tiden gå på mål. Måste dock förbättra sitt passningsspel som är något havsigt emellanåt, men rent generellt är han hela tiden med i de avgörande lägen. Får läge i slutet av matchen och tar vara på målchansen som innebär 0-4.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Tiago Betyg: 0 (red)
  Spelar sista tio minuterna när han byter av Gabi. Det är dock för kort tid för att betygsättas.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      1002 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2016-09-11 02:36:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  ALTAS Y BAJAS 2017: Atlético och Chelsea överens om Costa, men det återstår en sak att lösa..
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-08-19 19:40:00

  Atlético gästar Girona i premiären
  Atlético Den spanska ligafotbollen närmar sig med stormsteg och i helgen är det äntligen dags. För Atléticos del innebär det ett besök hos nykomlingen Girona, som gör sin första säsong någonsin i La Liga.
  2017-08-18 13:45:00

  ALTAS Y BAJAS 2017: 14 juli-13 augusti
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-08-14 10:40:00

  Spelschema 2017/18
  Atlético
  2017-08-12 23:08:00

  Matchrapport: Mycket av inget i Getafe
  Atlético MATCHRAPPORT. Atletico Madrid spelade på fredagskvällen sin sista riktiga träningsmatch inför starten av La Liga, Det var dock ingen underhållande tillställning.
  2017-08-11 23:08:00

  24 spelare uttagna till Mexiko
  Atlético Diego Simeone har tagit ut 24 spelare till matchen mot Toluca i Mexiko natten till onsdag (03:00) svensk tid.
  2017-07-23 18:48:00

  Juanfran, Vrsaljko och Augusto Fernández friskförklarade
  Atlético Goda nyheter i Atlético-lägret då alla tre har svarat väldigt positivt på det tunga försäsongslägret i Los Ángeles de San Rafael.
  2017-07-22 19:23:52

  OFFICIELLT: Javi Manquillo såld till Newcastle United
  Atlético
  2017-07-21 18:21:59

  Atlético de Madrid inleder säsongen mot en nykomling
  Atlético Atleti inleder den nya säsongen mot nykomlingen Girona på bortaplan.
  2017-07-21 13:00:00

  ALTAS Y BAJAS 2017: 1-13 juli 2017
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-07-14 17:57:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
  ”CL skulle vara drömmen”
  ”Är Chicagos försvar i botten?”
  Roma och Totti i fokus
  FanRadio:   Roma och Totti i fokus
  Senaste nytt inför NFL-säsongen
  ”Fantastiskt tryck”
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Solly Season 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies