fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions league 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 30235 | Inloggade: 399 | Antal medlemmar: 176214
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | FORUM
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg efter segern i regionsderbyt

  Spelarbetyg efter segern i regionsderbyt

  Atlético de Madrid visade upp konsten att kontrollera bort sina motståndare under söndagskvällen. Fernando Torres gjorde ledningsmålet efter något mer än 60 sekunder och därefter bevakade man segern hela vägen in i mål.

  Ibland räcker det med att göra mål efter drygt 60 sekunder och bevaka matchen hela vägen i mål. Det var precis vad Atlético de Madrid gjorde under söndagskvällen när man ställdes mot Getafe. Hemmalaget lyckades inte få iväg ett enda skott mot Atléticos mål. Oblak försökte desperat att skriva in en räddning i sitt eget namn, men när han väl gjorde en sådan var inte ens skottförsöket på mål. Simeones manskap gjorde en gedigen defensiv insats och bevakade matchen trots att Fran Escribàs män hade gott om bollinnehav. Slutsiffrorna skrevs till 0-1. Den enda plumpen i protokollet är Yannick Carrascos skada. 


  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 5
  Oblak fick en lugn kväll i regionsderbyt. Hans lagkamrater såg till att slovenen inte behövde göra en enda räddning under söndagskvällen..eller ok, vi kan väl räkna med skottet som inte gick på mål i första halvlek och som Oblak ändå bestämmer sig för att styra ut till en resultatlös hörna. Den enda gången Oblak hade någorlunda problem var vid en hörna som vinden tog, men inte ens då kunde Getafe hota.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Juanfran Betyg: 3 (red)
  Högerbacken gjorde en bra defensiv insats. Getafe lyckades inta ta sig runt hans kant varken via individuella aktioner eller kollektivt anfallsspel. Kvick in i ryggen på motståndarna, god timing i tacklingarna och följsamt försvarsspel. Driver upp bollen helt själv vid ett antal tillfällen under matchen, men bidrar inte särskilt mycket i anfallsspelet. En stark kollektivt insats i defensiven bäddade också för tre ganska bekväma poäng.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  José María Giménez Betyg: 3 (red)
  Väldigt bra i försvarsspelet, såväl i luftrummet som längs marken. Följsam, aggressiv och intensiv i sin spelstil. Hade inga som helst problem med varken insticken bakom backlinjen, inläggsspelet eller när Getafe-spelarna försökte ta sig förbi med individuella aktioner. De enda gångerna som Giménez fick problem var när han själv slarvade i passningsspelet. Han gjorde också en ganska grov missbedömning som mycket väl kunde ha stått laget dyrt, men den gången var det nog vinden som ställde till det också. Gör en komplett insats, men det finns fortfarande en del smådetaljer att slipa på för att det ska vara riktigt bra.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Godín Betyg: 3 (red)
  Väldigt fin insats av Godín som sköter sig utmärkt i såväl det kollektiva som individuella försvarsspelet. Snabb upp i rygg, aggressiv, väldigt intensiv och framförallt följsam. Jobbar mycket bra i par med Giménez, hjälper dessutom sina lagkamrater när det gäller att skyffla undan bollen om de skulle gå bort sig. Behöver aldrig förta sig i luftrummet eftersom varken Álvaro Vázquez eller Stefan Šcepovic bidrar med särskilt mycket i den delen av spelet. Precis som Giménez går han bara bort sig när han själv försöker spela bollen framåt i banan. Det måste han jobba på.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Filipe Luis Betyg: 3 (red)
  Filipe Luís gör antagligen den mest kompletta insatsen av samtliga försvarsspelare under söndagskvällen. Han är bra i defensiven: följsam, aggressiv, snabb upp i rygg för att stressa bollmottagaren och säker i det individuella försvarsspelet. Utöver det gör han dessutom en mycket bra insats kollektivt. I anfallsspelet var det Filipe som kombinerade, samspelade och hittade sina medspelare flest gånger. Hans samspel med Carrasco och Koke är på en väldigt hög nivå och kortpassningsspelet gör också att Getafe tvingas använda sig av många resurser längs den egna högerkanten. Filipe började visserligen något trevande med något misstag i återerövringsspelet, men rent generellt var det knappt något som märktes. I slutet av matchen är han en av spelarna som ser till att Getafe inte får låna bollen när de måste gå till anfall.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 3 (red)
  Lagkaptenen började matchen väldigt bra. Han vann mycket boll inledningsvis, men efter smällen som Sarabia delade ut fick han kämpa för att vara lika snabb in i duellerna. Det syntes att han hade ont, men Gabi spelade sig igenom matchen smärtan. Aggressiv, intensiv och framförallt effektiv i närkampsspelet trots att underlaget inte var till hans fördel. Spelade fram Torres till ett friläge i första halvlek som borde ha inneburit lagets andra mål. Taktiskt perfekt insats i Atléticos zonförsvar. Klarar sig förhoppningsvis undan skadeproblem inför vad som är två väldigt viktiga veckor för Atlético.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 3 (red)
  Koke fortsätter vara väldigt viktig för Atléticos balans. Under söndagskvällen gör han en väldigt bra kollektiv försvarsinsats som gör att laget kan hålla ställningar i sitt zonförsvar. Kokes förmåga att kombinationsspela och hålla igång bollcirkulationen med hjälp av små, kvicka kombinationer gör också att laget kan bygga anfall i lugn och ro. Förstår helt och hållet sin roll i laget och offrar sig gärna för lagets bästa, något som bör påpekas trots att man har blivit så van vid det, alla är inte beredda att göra samma sak match efter match. I slutet av matchen är Koke väldigt viktig för att döda tillställningen ihop med Filipe och Óliver när laget inte ger ifrån sig bollen och Getafe måste framåt. Man försvarar bokstavligt talat de sista 5-6 minuterna genom att hålla i bollen inom laget. Väldigt bra nyheter.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 3 (red)
  Saúl får först spela på en kant, därefter går han mer och mer in i mitten av planen för att avsluta matchen längs vänsterkanten där Simeone vill ha honom för att täppa till Getafes anfallsförsök (som gick mestadels via den sidan). Gör en väldigt komplett försvarsinsats utan boll: aggressiv, intensiv och framförallt har han en god förmåga att läsa spelet och Getafe-spelarnas intentioner. Duktig i spelet med boll, tappar sällan densamma i onödiga lägen och kombinerar också väl ihop med sina lagkamrater. Får en jättechans i sluttampen av matchen, men då är han så trött att han inte riktigt har orken att positionera sig när Correa spelar fram bollen till honom i sidled.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Yannick Carrasco Betyg: 3 (red)
  Det råder ingen tvekan om vem som är Atléticos bästa spelare offensivt under söndagskvällen. Carrasco spelar fram ledningsmålet efter en minuts spel genom att slå ett perfekt inlägg längs marken. Omöjligt att försvara mot. Väldigt bra i kombinationsspelet med Filipe Luís. Löper bra på öppna ytor, rör sig bra med och utan boll. Får själv en god chans att göra mål när han försöker spela fram Torres med ett inlägg från vänsterkanten som Guaita slutligen lyckas få undan. Jobbar dessutom väldigt hårt i defensiven och springer för sina lagkamrater. Tyvärr skadar han sig efter att ha trampat snett.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 3 (red)
  I vissa matcher tvingas Griezmann ta på sig rollen som den uppoffrande anfallsspelaren som gör ett kopiöst jobb i defensiven för att laget skall kunna vinna matcher. Det här var en sådan match. Fransmannen jobbade väldigt hårt i defensiven, spelade i tre olika positioner där han började som anfallare med Fernando Torres, gick ut på vänsterkanten och avslutade sedemera som ensam anfallare. I vissa situationer är han nere som defensiv mittfältare för att hjälpa till i speluppbyggnaden. Därför är det inte så konstigt att han inte får några målchanser under matchen. Kommer inte riktigt till skott i sista tredjedelen trots att han spelar fram två målchanser på egen hand som de röd-vitrandiga inte riktigt lyckas utnyttja eftersom de är lite för långsamma. Viktig för kombinationsspelet under matchen och under avslutningen där Atlético slutligen inte låter Getafe låna bollen.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Fernando Torres Betyg: 3 (red)
  Fernando Torres gör sitt andra mål på lika många matcher efter lång tids måltorka. Det är inget märkvärdigt med avslutet då han får en perfekt passning av Carrasco, men noterbart är att Torres faktiskt befinner sig på rätt plats. Det blöta underlaget passar hans spelstil och karaktärsdrag perfekt när han får ett friläge av Gabi, men tyvärr missar han detsamma sedan bollen stannat någorlunda. Han får vänta in bollen och skjuter ett svagt skott utanför mål. Försöker gå i djupet så ofta som möjligt, jobbar i defensiven och är aggressiv utan boll. Inte särskilt bra i kombinationsspelet och får inte särskilt många möjligheter i andra halvlek innan han byts ut.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Matías Kranevitter Betyg: 2 (red)
  Simeone kastar in Kranevitter i andra halvlek för att försöka överbefolka lagets centrala mittfält och på så vis tvinga motståndarna ut på kanterna. Planen är också att försöka hålla i bollen så mycket som möjligt och vinna tillbaka bollen oftare via Gabis aggressiva presspel, men det sistnämnda lyckas tyvärr inte. Kranevitter ligger mest i sin defensiva mittfältsposition och gör ett godkänt inhopp positionsmässigt. Försvarar zonerna centralt väl och spelar enkelt. Touchar bollen sex gånger vilket säger allt. Han kommer inte in i passningsspelet, men det är å andra sidan en sekundär företeelse.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Óliver Torres Betyg: 2 (red)
  Om valet av Kranevitter som första inhoppare överraskade så var det inte fallet med Óliver. Atlético försökte hålla i bollen när canteranon kom in, men fick dessvärre inte låna den särskilt mycket. Det var först i slutet som Cholos plan fick effekt när Óliver började samspela och kombinera ihop med Filipe Luís och Koke för att döda matchen på så vis.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Ángel Correa Betyg: 1 (red)
  Correa kommer in för att försöka döda matchen med sin individuella kvalité, men i själva verket får han inte alls till det. Det dyker upp en målchans i slutet av matchen där han försöker spela fram Saúl istället för att skjuta på mål. Ångrar sig förstås direkt när han inser att Saúl inte har uthålligheten för att hänga med hela vägen. Visade väldigt lite utöver det som ensam anfallare, men tanken med bytet var smart.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      1177 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2016-02-14 23:25:00


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Inför: Athletic - Atlético
  Atlético Den 19:e omgången är det som står på agendan och Atlético Madrid reser till Baskien. Atlético har historiskt ett ganska klent facit på San Mamés men trenden de senaste åren har varit det motsatta. Samtidigt som nyckelspelare saknas hos Athletic så finns det en annan i Atlético som har hittat formen.
  2017-01-21 17:50:00

  Diego Simeone: "Kritik gör mig entusiastisk"
  Atlético Atlético de Madrids tränare pratade inför matchen mot Athletic under lördagseftermiddagen.
  2017-01-21 15:18:34

  Spelarbetyg: Atlético Madrid - Eibar 3-0
  Atlético MADRID. I det första mötet av två mellan Atlético Madrid och Eibar var det huvudstadslaget som drog det längsta strået och vann med 3-0 efter mål av Griezmann, Correa och Gameiro.
  2017-01-19 23:40:00

  Atlético med en fot i semifinalen av Copa del Rey
  Atlético Los Rojiblancos vann det första mötet mot Eibar med klara 3-0 och har tagit ett stort steg mot en hägrande semifinal i den Spanskacupen. Hemmalagets mål gjordes av Griezmann, Correa och Gameiro, där två av målen gjordes efter fasta situationer något som vi inte har varit bortskämda med den här säsongen!
  2017-01-19 22:56:00

  Spelschema 2016/17
  Atlético
  2017-01-19 21:22:00

  CdR: Inför Atlético - Eibar
  Atlético Copa del Rey är tuneringen och nu är det kvartsfinalerna som drar igång. Atleti är laget som inleder hemma och man är erkänt starka på Vicente Calderón. Så frågan är vilket lag som kommer ta med sig den starkaste grunden att stå på i returen i nästa vecka i Baskien.
  2017-01-18 20:44:00

  Spelarbetyg från Vicente Calderón
  Atlético Ingen större underhållning när Atlético de Madrid besegrade Real Betis med 1-0 på Vicente Calderón, men väl tre nya poäng.
  2017-01-15 01:05:00

  Diego Simeone: "Resultaten är viktigast, se bara på de som vinner Balon d'Or"
  Atlético Atlético de Madrid besegrade Real Betis med 1-0 efter mål av Nico Gaitán. Det var långt ifrån en särskilt välspelad match, men den spanska huvudstadsklubben drog ifrån Villarreal i tabellen och knappade in på Sevilla i kampen om tredjeplatsen. Publiken var inte nöjd, men Simeone och spelar..stortrivdes.
  2017-01-15 00:18:43

  Chansfattigt när Atlético vann
  Atlético Atlético besegrade Betis i en ganska händelselös match där Nico Gaitán gjorde matchens enda mål.
  2017-01-14 21:00:00

  Inför: Atlético de Madrid - Real Betis
  Atlético Det är dags för den första La Ligamatchen på det sista året på Estadio Vicente Calderón. Motståndet står Sevillalaget Real Betis för. Historiskt sett ska detta vara en enkel match för de rödvita som har vunnit 58 av de 115 mötena lagen emellan, däribland de 6 senaste. Atleti är även obesegrade i 24 av de 25 senaste matcherna på sin hemmaborg i La Liga samtidigt som Real Betis förlorat 5 av de 6 senaste bortamatcherna.
  2017-01-14 02:44:06

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | FORUM
  Traderykten och Twitter-frågor
  Arsenal ska städa undan Burnley
  Hertha Berlin reser till Leverkusen
  Atlético Madrid reser till Baskien
  Grön, gul och röd pil
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies