fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 28585 | Inloggade: 120 | Antal medlemmar: 178237
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg efter segern i Sevilla
  Foto: clubatleticodemadrid.com

  Spelarbetyg efter segern i Sevilla

  Atlético de Madrid besegrade Sevilla med 0-3 på Sánchez Pizjuán. Här är spelarbetygen.  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 4 (red) - Snittbetyg: 4,5
  Den slovenske landslagsmannen fick en ganska svettig kväll i Sevilla. Han stod för sammanlagt sju räddningar och även om den stora majoriteten var ganska enkla fick han ingripa på allvar ett par gånger. Räddningen på Cokes skott i inledningen var viktig för att slippa ett mentalt jobbigt läge och detsamma kan sägas om Krychowiaks skottförsök strax innan halvtid. Utöver det behövde han inte göra några överdrivet svåra räddningar då Sevillas sikte inte var särskilt bra. Ganska bra i luftrummet, men var illa ute en gång på en hörna i första halvlek. Följsam, positionssäker och i vanlig ordning väldigt bra.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 50% 4 (1 st) 50% 5 (1 st)
  2 röster


  Juanfran Betyg: 3 (red)
  Mycket av Atléticos anfallsspel i första halvlek gick via högerkanten där Juanfran fyllde på, kombinerade med Óliver och utmanade Trémoulinas 1-mot-1. Håller bredden väl och visar prov på god kvalité individuellt i anfallsspelet. Slog en hel del inlägg längs marken i första halvlek som tyvärr inte renderade i mål, men väl i ett par målchanser. I andra halvlek tvingades han mer eller mindre bara försvara, men även i den typen av situationer kan Juanfran anpassa sig relativt väl. Sevilla förlade en större del av sitt anfallsspel längs just Atléticos högerkant och det resulterade i att man också tog sig igenom ett par gånger. Det var bl.a. via ett inlägg från högerkanten som Fernando Llorente fick en jättechans i andra halvlek. Juanfran visade upp en utmärkt kvalité i passningsspelet och slog i stort sett aldrig bort en boll.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Godín Betyg: 4 (red)
  Riktigt bra insats av Godín som neutraliserar Fernando Llorentes hot i luftrummet ur det öppna spelet genom att ständigt vara i ryggen på sin motståndare. Tuff, kompromisslös, modig och framförallt beslutsam i sitt försvarsspel matchen igenom. Aggressiv i försvarsspelet, men också positionssäker och följsam. Dessutom organiserar han upp centrallinjen ihop med Tiago och Gabi på ett utomordentligt vis. När han väl gör ett misstag reder han upp det hela genom att täcka Llorentes skott med överkroppen. Imponerande att få till vinkeln på den täckningen också. En riktig ledare.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  José María Giménez Betyg: 3 (red)
  José María Giménez är så där klassiskt uruguyansk i sin spelstil under söndagskvällen. Fysisk, hård, tuff, modig och står ivägen för det mesta. Täcker flera skott som försöker leta sig igenom Atléticos försvarsmur som sedemera dämpas och gör det enklare för Oblak att agera i målet. Aggressiv, intensiv och relativt bra i luftrummet. Bildar ett mycket resolut och positionssäkert mittlås med Godín. Spelar dessutom enkelt och komplicerar aldrig till det. Ett plus i kanten på den trean.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Jesús Gámez Betyg: 3 (red)
  Problempositionen inför matchen var vänsterbacken. Filipe Luís skadade sig på en träning under veckan vilket gjorde att Jesús Gámez tvingades gå in för att vikarera. Jesús Gámez gör det visserligen godkänt, men det finns delar i spelet som han inte bemästrar när han tvingas försvara på "fel" kant. Det var ingen tvekan om att Jesús Gámez hade problem med Cokes inläggsspel, dels för att han inte vann duellerna innan, dels för att han positionerade sig lite fel och dels för att han inte kom åt inläggsspelaren i rätt läge. Han bidrog visserligen med bredd när Juanfran inte riktigt kunde göra det i första halvlek, men han uträttade aldrig något offensivt utan det var mest för att hålla i boll och ge laget andrum vilket också måste värdesättas. Hade också lite problem i markeringsspelet. I andra halvlek gjorde han dock en bättre insats defensivt. Mycket för att han fick så gott understöd av sina lagkamrater. En svag trea.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Óliver Torres Betyg: 3 (red)
  "Titta som Óliver Torres försvarar!" sade en kommentator under gårdagskvällens sändning i spansk TV. "Det är klart han försvarar. Om han inte försvarar kommer han inte heller få spela" sade en annan skrattandes. Kontentan är att man får väldigt, väldigt mycket av Óliver Torres när han bidrar i båda delarna av planen. Han gjorde en utmärkt insats mot Sevilla och det är inte lätt alla gånger, speciellt då det skulle ha varit Raúl García som skulle starta matchen. Första halvtimmen var mycket imponerande. Óliver slet i defensiven, tacklade, vann boll och hjälpte Juanfran fullt ut. Sedan slarvade han två gånger och då skapade Sevilla en av sina bättre chanser i första halvlek. Han visar upp sina främsta kvalitéer i det öppna spelet. Kortpassningsspel, vändningar, förmågan att behålla bollen under press, lugna ner spelet och kombinera till sig ytor och målchanser. Kunde mycket väl ha gjort ett mål om han haft siktet inställt. En mycket komplett första halvlek. I andra halvlek försvinner han desto mer, lyckas inte riktigt få tag i bollen, men rent generellt ser det mycket lovande ut. Óliver bidrar med "pausa". En mycket viktig egenskap mot lag som pressar Atlético. Han är också det närmaste Atleti har den flyktande turken. En stark trea.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 4 (red) - Snittbetyg: 3,2
  Lagkaptenen har inlett säsongen bra och gör återigen en komplett insats. Först och främst gör han sin sedvanliga arbetsinsats, inte bara när det gäller att pressa sina motståndare i uppspelsfasen, men också sättet som han och Tiago organiserar spelarna framför sig så att de står rätt. Gabi är dessutom bra med boll under stora delar av matchen vilket underlättar för hans lakgkamrater. Aggressiv, intensiv och framförallt snabb in i duellspelet. Sätter in många tacklingar som innebär bollvinst och har förutom det en förmåga att spela på rätt nivå för att undvika varningar. Han gör även det som undertecknad efterlyst: skjuter från distans. Det resulterar i ett mål som visserligen är turligt. Just det målet dödar även matchen.
  25% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 25% 3 (1 st) 25% 4 (1 st) 25% 5 (1 st)
  4 röster


  Tiago Betyg: 4 (red) - Snittbetyg: 5
  Griezmann, Godín och Jackson Martínez i all ära, men utan en spelare som vet precis det han ska göra i nästan alla lägen blir det väldigt svårt att vinna matcher. Tiago har en mycket bra försäsong bakom sig och har inlett den nya säsongen på ett strålande vis. 34-åringen styr det mesta på lagets centrala mittfält. Han lugnar ned spelet när det behövs, springer sig ur trånga situationer och höjer, men framförallt så sänker han tempot för att laget ska få andrum. Oerhört taktiskt kunnig och välskolad på samtliga plan. Kompenserar för sin avsaknad av fart genom klockrent positionsspel och en förmåga att organisera laget på ett enastående vis. Får med sig fem frisparkar mot Sevilla vilket är mest på planen. Rutin i mängder. Han må vara 34 år, men han blir bara bättre med åldern. Nyckeln blir att hålla honom frisk under säsongen.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Koke Betyg: 3 (red)
  Koke gör en ganska bra match mot Sevilla. Han får den svåraste uppgiften i defensiven då han måste hjälpa Jesús Gámez längs vänsterkanten och ibland har de problem att hålla rent. Trots det sköter sig Koke mycket bra i sina defensiva uppgifter under den första halvleken. Han deltar också en hel del i lagets anfallsspel där de små, korta kombinationerna med Griezmann, Óliver och Torres ofta vinner mark. Han visar prov på sin förmåga att tima löpningar rätt i straffområdet när han gör lagets ledningsmål. Avslutet är ganska okomplicerat, men i slutändan hinner inte Beto med p.g.a. det kvicka tillslaget. En tåfjutt i straffområdet är oftast väldigt effektivt. Bra beslutsfattning. Han hade flera chanser att göra mål, men avsluten var inte lika bra. Bl.a. vid ett flertal kontringar och situationer där han väntar på bollen utanför straffområdet. I andra halvlek får han jobba något kopiöst för att hålla ihop den egna kanten och i slutändan drabbas han av kramp. Ersätts av Saúl efter 63 minuters spel. Plus i kanten.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 4 (red)
  Atléticos bästa spelare ihop med Godín, men också en spelare som är avgörande för att den spanska huvudstadsklubben kan ta hem tre poäng på Sánchez Pizjuán. Väldigt bra i mellanytan, mycket bra första touch och förmåga att riva bollen för att ge det egna laget andrum, men också för att gå till motattack. Använder kroppen för att trycka bort en betydligt större motståndare i Daniel Carrico vid första målet som han dessutom assisterar liggandes på marken. Kommer ofta till avslut, hänger på i samtliga anfall och gör det ofta i maxfart. Är med och boxar in Banega under Sevillas uppspelsfas. Väl genomfört taktiskt drag. Gör visserligen inget mål även om han har fem skott och dessutom träffar virket i slutminuterna, men får med sig ytterligare en assist i protokollet vid Jackson Martínez mål. En mycket komplett insats av fransmannen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Fernando Torres Betyg: 3 (red)
  Fernando Torres tog över Mario Mandžukics roll från ifjol mot Sevilla. Han gör en jätteinsats arbetsmässigt. Antalet maxlöpningar som han tar när han pressar är väldigt imponerande. Gör ett bra jobb ihop med Griezmann som tvingar Banega att leta efter annorlunda vägar in i matchen. Inblandad i flera situationer där Atlético är på väg att kontra bort Sevilla, men antingen så misslyckas han med den avgörande passningen eller så får han inte till avsluten. Torres kunde mycket väl ha gjort mål, men siktet var inte väl inställt. Han ser riktigt bra ut rent fysiskt, men har en hel del att förbättra tekniskt.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 3 (red)
  Ersatte Koke i den 64:e minuten sedan canteranon fått kramp. Atlético ändrade spelsystem till 4-3-3 och Saúl intog en lite mer central mittfältsposition ihop med Tiago och Gabi. Gick in och gjorde en stark insats rent taktiskt och visade prov på god förmåga att positionera sig rätt under tiden som han var på planen. Framförallt drev han bollen framåt i banan och under slutet av matchen växte hans självförtroende. Såg faktiskt ut som en riktigt rutinerad spelare sin ålder till trots.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Yannick Carrasco Betyg: 3 (red)
  Ligadebut för belgaren som gjorde en mycket intressant insats mot Sevilla. Kom in i ett läge som nästan var skräddarsytt för honom: mycket ytor och kontringsspel. Han utnyttjade sin förmåga att pressa sig förbi sina motståndare i 1-mot-1-situationer, något som nästan resulterade i mål flera gånger om. Han hade själv två lägen som han brände. Individuellt skicklig och mycket hårt arbetande i defensiven. En väldigt positiv ligadebut.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Jackson Martínez Betyg: 3 (red)
  Hinner inte ens springa in till straffområdet innan Atlético har gjort 0-2 genom Gabi. Efter det här öppnas matchen upp för Atlético och man kan utnyttja Jackson Martínez styrkor. Tillsammans med Griezmann är han involverad i flera situationer som nästan leder till mål. Får två skottlägen utanför straffområdet och sätter bollen i nät andra gången. Avslutet är av riktigt hög klass. I slutminuterna gör han precis det som Mario Mandžukic aldrig gjorde: tar en djupledslöpning, vinner den och spelar sedan fram en medspelare i form av Griezmann som skjuter i stolpen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      1936 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2015-08-31 12:50:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Spelschema 2017/18
  Atlético
  2017-07-21 22:20:00

  OFFICIELLT: Javi Manquillo såld till Newcastle United
  Atlético
  2017-07-21 18:21:59

  Atlético de Madrid inleder säsongen mot en nykomling
  Atlético Atleti inleder den nya säsongen mot nykomlingen Girona på bortaplan.
  2017-07-21 13:00:00

  ALTAS Y BAJAS 2017: Morata öppnar upp för Diego Costa
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-07-20 11:27:00

  ALTAS Y BAJAS 2017: 1-13 juli 2017
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-07-14 17:57:00

  Andrea Berta - ny sportchef i Atlético
  Atlético José Luis Caminero lämnar den sportsliga ledningen för en ny roll i Atlético samtidigt som italienaren flyttas upp från teknisk direktör till sportchef.
  2017-07-14 12:36:26

  OFFICIELLT: André Moreira lånas ut till Braga - men förlänger även kontraktet
  Atlético André Moreira förlänger till den 30 juni 2022 och lånas ut till Sporting Braga i jakt på speltid.
  2017-07-13 22:55:11

  Vitolo - en såpopera utan dess like
  Atlético Diego Simeone fick som han ville. Detsamma gäller Vitolo själv. Och Las Palmas. Gånger två.
  2017-07-12 21:54:00

  Atlético de Madrid: Försäsong 2017-2018 - Förändringar i matchschemat
  Atlético Försäsongen drar igång under torsdagen. Nedan följer samtliga förutsättningar.
  2017-07-12 17:40:00

  OFFICIELLT: Vitolo klar för Atlético de Madrid - spelar i Las Palmas fram till 1 januari 2018
  Atlético Vitolo betalade utköpsklausulen på LaLiga:s kontor i Madrid under onsdagen. Därefter blev han bosmanfall och fri att gå vart han ville. Han valde Atlético de Madrid, men där spelar han först den 1 januari 2018. Fram tills dess kommer kanariern representera sin moderklubb UD Las Palmas.
  2017-07-12 17:04:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Dubbla stjärnor till PSG – Simon Tibbling presenterad
  Idel säkra segrar för Hertha Berlin
  Morata officiellt till Chelsea
  Fabian Schär till Deportivo – Manquillo lämnar Atlético
  Ett skott från guldet – ny säsong väntar
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Solly Season 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies