fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions league 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 15195 | Inloggade: 44 | Antal medlemmar: 175832
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg från Calderón

  Spelarbetyg från Calderón

  Atlético de Madrid besegrade Córdoba med 4-2.  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Miguel Ángel Moyà Betyg: 2 (red)
  Atlético släpper sällan in några mål, men ikväll gjorde man det..två gånger om. Det är dock inte Miguel Ángel Moyás fel. Han har inte en chans på något av målen. På det första är han helt bortspelad och det andra skulle inte ens tre målvakter klara av att rädda. Han behöver knappt ingripa, men får alltså trots det släppa in två mål. Simeone kan naturligtvis inte vara nöjd med försvarslinjens agerande i vissa situationer. Utöver det så gör han allting rätt. Finns egentligen inte så mycket mer att säga om hans insats.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 1
  Den spanske landslagsmannen visar upp två ansikten under matchen. Han är med bra i anfallsspelet under de inledande 15-20 minuterna i första halvlek, men försvinner strax efteråt och har problem att komma runt sin motståndare. Juanfran dyker dock upp med en framspelning i början av andra halvlek när Antoine Griezmann gör det viktiga 2-1-målet. Mycket bra inlägg. När han dessutom är involverad i Atléticos anfallsspel bidrar han med bredd och alternativ genom att göra löpningar utan boll. Å andra sidan är han direkt inblandad i de båda baklängesmålen. Först är han för tafatt i markeringen på hörnan vid 1-1 och sedan spelar han fram Nabil Ghilas två gånger om för 4-2. Tappar koncentrationen lite för ofta när laget har kontroll på situationen. Kan mycket mer än vad han visar upp mot Córdoba. Svag tvåa.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  João Miranda Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 5
  João Miranda gör återigen en bra insats i röd-vitrandigt. Detta trots att laget släpper in två mål. Båda kommer dock till på individuella misstag som brasilianaren inte kan rå över. Han behöver sällan använda sig av sina styrkor i försvarsspelet då Córdoba knappt klarar av att hålla i bollen under stora delar av matchen. När kontringschanserna uppstår så är han dock med och skärmar av möjligheterna så att Moyà kan avstyra ganska lätt. Var ganska nära att göra mål, men kom lite sent på ett inlägg av Koke i första halvlek. Solid i passningsspelet, men komplicerar aldrig till det. Spelar väldigt lätt.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Diego Godín Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 5
  Den uruguyanske väggen gjorde liksom Miranda en bra insats i försvarslinjen under lördagskvällen. Han sattes visserligen väldigt sällan på riktiga prov, men var trots det med och avstyrde när gästerna hotade med sina kontringar. Kan inte göra så mycket på något av målen då han inte är i närheten av situationerna. Godín drev dock upp bollen väl i anfall ett antal gånger under matchen och visade prov på den där genombrottskraften som vi vant oss vid att se. Kom rätt nära ytterligare ett mål i röd-vitrandigt, men nådde då inte ett inlägg som Koke slog in i straffområdet. Gjorde generellt sett en godkänd insats och behövde, liksom Miranda, aldrig förta sig.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Guilherme Siqueira Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 5
  Konkurrensen om vänsterbacksplatsen fortsätter att växa. Cristián Ansaldis skada gör att Siqueira plötsligt har övertaget efter ytterligare en bra insats i röd-vitrandigt. Brasilianaren spelar med en annan pondus och självförtroende. Driver gärna upp bollen i banan och är dessutom snabb nog att göra det. Erbjuder alternativ genom att hela tiden löpa utan densamma på överlapp. Slår en del inlägg som dock måste bli bättre, men rent generellt kombinerar han väl längs vänsterkanten. Bra i presspelet och aggressiv när det gäller att gå upp vid rätt tillfälle. Hade flertalet löpningar med bollen förbi sin motståndare under lördagskvällen. Slarvar dock bort bollen till en fullständigt onödig hörna som leder till kvitteringsmålet. Måste spela enklare i de situationerna. En trea, men något svagare pg.a. misstaget.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Mario Suárez Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 1
  Det är säkert motståndet, men Mario har spelat upp sig sedan Tiago gick sönder mot Espanyol. Visserligen var han, liksom laget inte särskilt bra under sista halvtimmen mot Getafe i regionsderbyt, men utöver det har han ersatt portugisen felrfritt så här långt. Mario började bra mot Córdoba också. Spelade lätt, distribuerade på ett tillslag och satte gärna igång spelet snabbt vilket hjälpte uppbyggnaden i anfallsspelet. Städar upp väl efter sina medspelare när de går högre upp i pressen och spelar bra på sin position som ankare. Vinner en hel del dueller och växer alltmer in i rollen efter en tung inledning på säsongen. Det fanns dock vissa perioder under matchen där han missade lite väl enkla passningar emellanåt. Det måste han slipa bort från sitt spel.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Gabi Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 1
  Lagkaptenen var tillbaka i startelvan och det syntes förstås på planen. Organisationen i presspelet blir så mycket bättre med honom på planen då han är mycket bra på att ta rätt beslut och även få med sig sina medspelare när det behövs. Jobbar lite i det tysta under lördagskvällen, men gör det väldigt bra för att de mer kreativa spelarna skall få koncentrera sig på anfallsspelet. Kom därför sällan med i anfallsspelet. De få gånger som laget gick bort sig var inte Gabi där för att instruera sina medspelare om vilka positioner de skulle ta. Deltog dock lite i anfallsspelet, men det var en taktiskt disposition. Byts ut i andra halvlek för att vilas inför mötet med Malmö FF.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Koke Betyg: 4 (red) - Snittbetyg: 5
  Koke är återigen en av lagets bästa spelare. Den här gången tillsammans med Antoine Griezmann. Ikväll får han med sig två framspelningar, men det kunde ha blivit ännu mer om det ville sig. Mycket bra i kombinationsspelet. Fina inlägg och slår även den avgörande i djupet. Utöver det var Kokes fasta situationer även de av ok kvalité (även om vi är vana vid att de är ännu bättre). Viktig för bollcirkulationen. Träffar även ribban i första halvlek. Oerhört bra.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Arda Turan Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 5
  Turken var inte på jättebra spelhumör, men levererade ändå emellanåt. Han spelade exempelvis fram Griezmann till en jättechans och hade själv ett antal skott som han inte lyckades utnyttja. Kombinerar naturligtvis mycket bra tillsammans med Koke, Griezmann och Juanfran, men kan ännu mer. Därför var det ingen överraskning att Simeone tog ut honom efter en timmes spel. Bäst och vila honom till Malmö FF på Swedbank när man ändå hade vunnit matchen. Stark tvåa.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 4 (red) - Snittbetyg: 5
  Fransmannens dagliga arbete på träningsanläggningen i Majadahonda börjar ge resultat även i röd-vitrandigt. Ikväll gör han två mål, även om det återstår att se om han får det första. Oerhört aktiv mellan Córdobas mittfält och backlinje. Hans första touch tillåter honom också vända sina medspelare på rätt sida. Skapa mycket med sin rörlighet och de diagonala löpningarna utan boll. Visar även upp en imponerande fart med bollen när han driver upp den. En sak är i varje fall säker: Griezmann har börjat komma in i Atléticos spel och han närmar sig dessutom den 100 procentiga fysiken. Jättesnyggt mål med huvudet. Kunde och borde dock ha gjort ett till när Juan Carlos gjorde en fin räddning strax efter kvitteringsmålet.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Mario Mandžukic Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 5
  Den kroatiske landslagsmannen gör en godkänd insats under lördagskvällen. Till skillnad från tidigare ser man att han löper i djupet emellanåt. Om inte för att försöka avsluta så åtminstone för att spela fram sina med spelare med huvudet. En fin detalj som kommer bli viktig i längden. Tampas inne i straffområdet med Córdobas försvarsspelare, men får sällan bollen på ett bra sätt. Har trots det ett par chanser i första halvlek som dock inte är 100 procentiga. Gör mål sedan ännu en fast situation nått hans huvud. Tredje målet på lika många matcher. Positivt.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Raúl García Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 5
  Raúl García gör en godkänd halvtimme. Han är genast med och pressar sina motståndare, något som bidrar med stabilitet i lagets försvarsspel. Dessutom har inte Córdoba en enda möjlighet på de fasta situationerna efter att han kommer in i andra halvlek. Får målet som innebär 4-1, men det är i själva verket ett självmål. Återstår att se vem LFP kommer ge det i slutändan. Måste dock sägas att löpningen in är oerhört bra.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 2 (red)
  Saúl gör inte så mycket väsen av sig. Han går rakt in och tar Gabis position. Mer än så går egentligen inte att säga om canteranon.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Cristián "Cebolla" Rodríguez Betyg: 2 (red)
  Cholo berömde Cebolla som kommer in med ungefär en kvart kvar av matchen och jobbar på väldigt hårt. Visar prov på god fysik och snabbhet, något som syns i 1-mot-1-duellerna längs vänsterkanten. Är dessutom igenom två gånger mot Iago Bouzón. Positiv insats från uruguyanen.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      1623 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2014-11-01 22:45:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Spelarbetyg från Vicente Calderón
  Atlético
  2016-12-04 01:05:00

  Inför Atlético - Espanyol
  Atlético Ett starkt bortalag i form av Espanyol kommer till Vicente Calderón på lördagskvällen och för hemmafansen väntar många bekanta ansikten.
  2016-12-02 22:59:55

  Spelschema 2016/17
  Atlético
  2016-11-30 22:57:00

  Spelarbetyg från El Sadar
  Atlético Atlético de Madrid besegrade Osasuna med 0-3 på El Sadar.
  2016-11-27 20:15:00

  Inför: Osasuna - Atlético
  Atlético Sju dagar efter derbyförlusten och tre dagar efter vinsten mot PSV åker Atleti till Pamplona för att möta Osasuna. Matcherna duggar tätt och för Atléticos del gäller bara en sak - vinst.
  2016-11-26 20:00:00

  Spelarbetyg: Atlético Madrid - PSV
  Atlético Atlético stod inför matchen som enda lag att vinna samtliga matcher i CL-turneringen. Trots att ligaspelet inte går som på räls så är spelet i Champions leauge en fröjd att se. Atlético vann mot PSV med 2-0 efter mål från det franska anfallsparet i form av Griezmann och Gameiro. I nuläget har Atlético Madrid vunnit samtliga 5 matcher som spelats i turneringen.
  2016-11-24 10:00:00

  Atlético – PSV 2-0
  Atlético Femte raka segern i höstens Champions League är ett faktum sedan Atlético vunnit mot världens bästa korplag PSV Eindhoven med 2-0. Målskyttar för Madridlaget blev de båda franska anfallarna Gameiro och Griezmann via varsitt mål i den andra halvleken.
  2016-11-24 00:21:00

  Simeone: "Giménez kommer starta mot PSV"
  Atlético MADRID. På onsdagskvällen ställs Diego Pablo Simeone och hans Atlético Madrid mot holländska PSV i en match där tre poäng är väldigt viktiga. De rödvita kommer gå in för att ta tre poäng och därmed åka till sista matchen på Allianz Arena med bättre förutsättningar. Inför matchen höll Simeone presskonferens på Estadio Vicente Calderón.
  2016-11-23 10:10:00

  CL: Inför Atlético - PSV
  Atlético PSV kommer till Madrid för höstens sista CL match på Vicente Calderón. Det lär bli en tuff och intensiv match, och följer det trenden mellan lagen lär det även bli målsnålt.
  2016-11-22 18:00:00

  Ronaldo sänkte Atlético med tre mål
  Atlético Det blev inget sista drömderby på Vicente Calderón för Simeones mannar. Det blev en målskytt i matchen i form av Ronaldo. Även om segern var rättvis så känns ändå resultatet i överkant.
  2016-11-19 22:48:39

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Lazio föll i Derby della Capitale
  Hertha Berlin visade styrka
  Oavgjort och PSG ny gruppetta
  Champions League:   Oavgjort och PSG ny gruppetta
  Osasuna förlorade bottenmötet
  Magaths märkliga utmärkelse
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League Unibet U21 08Fotboll CCM Prylhörnan
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies