fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions league 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 31195 | Inloggade: 456 | Antal medlemmar: 177412
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg från Vicente Calderón

  Spelarbetyg från Vicente Calderón

  Atlético de Madrid besegrade Sporting Gijón med 5-0 på Vicente Calderón. Spelarbetyg från matchen följer nedan.







  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 2 (red)
  Det blev en väldigt lugn match för slovenen som testades en enda gång. Då var det Burgui som försökte skjuta utanför straffområdet, men Oblak hade inga som helst problem med skottförsöket. Sporting kom visserligen till ett antal småfarliga lägen, men lyckades aldrig få bollen på mål. Finns inte så mycket mer att analysera kring Oblaks insats.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Šime Vrsaljko Betyg: 2 (red)
  Vrsaljko gjorde debut mot Sporting där han dessutom stod för en godkänd insats. Inte särskilt involverad i lagets anfallsspel eftersom medspelarna lade ett större fokus på Sportings högerkant, men kroaten hängde alltid med när chansen gavs. Ibland såg inte medspelarna Vrsaljkos löpningar (han var fri flera gånger), men det hela rann ut i sanden eftersom han inte fick bollen. När chansen att slå inlägg väl kom misslyckades Vrsaljko ofta med såväl låga som höga inläggsförsök. Defensivt gjorde han en klart stabil insats även om Sporting koncentrerade stora delar av sitt anfallsspel på just hans kant. Släppte aldrig förbi sin motståndare 1-mot-1, men stoppade inte heller upp anfallen genom individuellt försvarsspel.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Stefan Savic Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 5
  Aggressiv, intensiv och stark i duellspelet. Montenegrinen släppte väldigt sällan förbi sig sina motståndare i och runt straffområdet p.g.a. det resoluta försvarsspelet. Sporting spelade bort Atleti en enda gång under matchen, men avslutet var för dåligt på mål. Savic är väldigt bra på att täcka skott också, något som märktes vid 3-4 tillfällen när Sporting skapade sig tillräckligt med utrymme för att skjuta utifrån. När det gäller passningsspelet satte han faktiskt flera långa bollar på rätt adress under matchen, något som sedemera gav Atlético chansen att ta sig förbi motståndarnas presspel.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Diego Godín Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 5
  Gör likt Savic en väldigt stabil insats i backlinjen. Dels är han aggressiv och snabb in i rygg på sina motståndare, men han vinner också boll i de situationer som motståndarna försöker slita sig loss från markeringen. Bra i spelet längs marken. Tappar aldrig fokus i försvarsspelet och är säker i luftrummet de få gånger som Sporting faktiskt testar Atlético. Hänger med upp i anfall två gånger för att försöka göra mål, men är för osjälvisk i båda situationerna. I slutet skanderar Calderón uruguyanens namn för att han skall kliva fram och ta straffen som Torres sedemera gör 5-0 på.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Filipe Luis Betyg: 4 (red) - Snittbetyg: 5
  Filipe är spektakulärt bra i säsongsinledningen. Laget kan starta sina anfall via honom, de kan bygga ett kombinationsspel med brasilianaren och de kan även få den avgörande passningen i sista tredjedelen av vänsterbacken. Fin timing i sättet som han tar sig fram när han dribblar, har ett fint samspel med medspelarna och är dessutom bra i löpningarna utan boll. Försvarsmässigt är han också mycket bra, men en dag som denna är det verkligen anfallsspelet som sticker ut. Får med sig en assist (Gameiros 2-0-mål), men borde ha fått flera till om inte domarteamet dömt bort den franska anfallsduon i första halvlek. Det gäller att njuta av Filipe medan man kan för den dagen han lägger skorna på hyllan kommer vi sakna honom något enormt. Snuddar faktiskt vid en femma. 4+.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 3 (red)
  Började tillställningen väldigt bra ihop med Koke, men efter att Atlético gör 2-0 och drar sig tillbaka får varken Saúl eller Koke tag i bollen p.g.a. man blir utmanövrerad centralt i banan (det skapas 2-mot-3-lägen under en 20 minutersperiod i Sportings favör). När laget sedemera går ned på en 4-1-4-1-uppställning hittar Saúl mycket bättre in i tillställningen ur ett spelförande perspektiv. Han börjar fördela allt fler bollar centralt i banan och kommer dessutom till bättre i duellspelet vilket resulterar i många fler bollvinster. Därefter är det transportsträcka för såväl Atleti som Saúl. Idag fick Saúl en mycket mer defensiv roll, men den skötte han elegant, speciellt i spelet utan boll. 3+.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 5
  Följs åt med Saúl under den första halvleken där inledningen är oerhört bra, men därefter får han inte riktigt tag i spelet eller bollen ihop med sin lagkamrat under Sportings period på ett 20-tal minuter när de har mer bollinnehav. Kommer in ännu bättre i andra halvan av första halvlek där han dessutom får med sig en framspelning när Griezmann krutar in 3-0. Bra i kombinationsspelet och visar prov på fin rörelse utan boll vilket gör att Sporting inte har koll på Koke. Hittar in med en hel del avgörande passningar också. Jätteviktig för bollcirkulationen. Mycket bra i defensiven även om det uppstod ett par situationer där laget som enhet kunde ha varit tightare. Även han en 3+.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Yannick Carrasco Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 1
  Carrasco fick en halvlek på sig att försöka öppna upp Sportings försvarslinje, men i själva verket blev det en ännu bättre matchbild för belgaren då han fick kontraslå istället. Har en väldigt fin fart i anfallsspelet och till skillnad från tidigare matcher lyckas han med sina dribblingar. Det finns betydligt mer genombrottskraft än de senaste matcherna, något som är positivt. Bra i samspelet med Griezmann och hittar dessutom Gameiro i avgörande lägen. Jobbar på bra ihop med Filipe Luís när det gäller triangelspelet längs vänsterkanten dit även Koke ansluter sig. Prickade dessutom stolpen innan han byttes ut efter 45 minuter för att vilas inför matchen mot Barcelona. En klart godkänd insats och positivt att se hur det anfallsinriktade experimentet fungerade.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Nico Gaitán Betyg: 3 (red)
  Gaitán användes i många olika roller under lördagseftermiddagen. Han började längs högerkanten i ett 4-4-2-system, bytte sedemera kant, stoppades på centralt mittfält ihop med Koke med Saúl som pivote och spelade dessutom i en väldigt fri centralt i lagets uppbyggnadsspel i början av andra halvlek. Därefter förflyttade Simeone sin landsman till högerkanten, något som sedemera resulterade i en skapad straff. Gaitán är intelligent med boll, men också utan densamma. Han ser ofta hur en situation kommer utspela sig innan den gjort det. Bra med boll och viktig för bollcirkulationen ihop med Koke. Antagligen det närmaste Atlético har i form av en potentiell ersättare till Arda Turan. Kan dock bidra med mer i sista tredjedelen, något som säkerligen kommer med tiden.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 4 (red) - Snittbetyg: 5
  Agerar som den crack han verkligen är. Inblandad i stort sett allt som sker i sista tredjedelen, men kan ibland även sjunka ned lägre ned i planen för att sköta passningsspelet när andra tar löpningar in i straffområdet. Två imponerande avslut där det andra målet sticker ut och blir något utöver det vanliga. Framspelare till ett av målen. Offrar sig dessutom i försvarsspelet och tar andras positioner när det behövs trots en stabil 3-0-ledning. Den kompletta fotbollsspelaren i en Atlético-tröja som dessutom skakat av sig försäsongsrosten. Snuddar också vid en femma och kanske är värd det. Jugadorazo.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Kevin Gameiro Betyg: 3 (red)
  Gameiro gör också en väldigt bra insats mot Sporting. Vinner bollen efter drygt två minuters spel och petar fram bollen till en inspringande Griezmann som gör 1-0. Gör själv sedemera 2-0 via ett kanonskott som går in till vänster om Pichu Cuéllar. Kompletterar Griezmann väl i anfallsspelet: löper bra utan boll, bidrar ständigt med ett djupledshot och är själv ett hot i spelet 1-mot-1. Sumpar egentligen bara ett läge, men där blir han lite väl självisk. Går av planen något besviket eftersom han gärna hade ökat på sin målskörd, men det är så det fungerar i Atleti.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Augusto Fernández Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 1
  Byter av Carrasco i halvtid, men får en väldigt tung start på matchen. Kommer inte alls in i spelet och är sen in i duellerna. Det resulterar i ett flertal onödiga frisparkar och faktum är att Augusto kommer undan en varning efter en kapningsräd (tre till antalet). Spelar dock upp sig efter den 67:e matchminuten där han börjar få ordning på timingen i duellspelet. Bra med boll sett till passningsspelet, men slarvig i inledningen där han ger bort den vid ett par tillfällen. Lyckligtvis resulterar inte det i några farligheter. Gör en ok insats, men måste nog höja sig nästa gång han får chansen. Det är dock svårt när man inte har kontinuitet vilket Augusto inte haft så här långt under säsongen.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Ángel Correa Betyg: 3 (red)
  Argentinaren fortsätter visa framfötterna när han får hoppa in i Atléticos matcher. Väldigt produktiv och rak i sitt anfallsspel. Gör en fin insats och är högst delaktig till att Torres gör sitt första mål i matchen när han rinner igenom 3-4 spelare och spelar fram canteranon till 4-0. Har en ovärderlig förmåga att ta sig förbi sina motståndare och matchbilden passar honom perfekt. Väldigt osjälvisk under matchen och släpper dessutom boll vid rätt tillfälle. Det enda som saknas är att han själv skall kunna kröna sitt inhopp med ett mål för i avslutsfasen har han mycket att träna på alltjämt.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster


  Fernando Torres Betyg: 3 (red)
  Fernando Torres hoppar in och gör två mål. Det första är inte alls så lätt som det ser ut då han tvingas vinkla bollen förbi Pichu Cuéllar med högerfoten. En svår manöver som han lyckas med. Det andra målet är på straff, men där spelar det ingen roll att han visar vart han tänker slå straffen då målvakten ändå går åt fel håll. Gör en godkänd insats spelmässigt, men det är framförallt målen som Simeone vill åt. Klart plus i kanten.
  NaN% 1 (0 st) NaN% 2 (0 st) NaN% 3 (0 st) NaN% 4 (0 st) NaN% 5 (0 st)
  0 röster




  0 KOMMENTARER      889 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2016-09-17 20:00:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Inför: Atlético de Madrid - Villarreal
  Atlético Det är åter dags för match för Madrids rödvita delar. På tisdagskvällen gästar Villarreal Vicente Calderón. I och med att man gick vidare till semifinal i CL innebär det ytligare en match på våran älskade arena, 4 matcher återstår nu på hemmaplan.
  2017-04-25 09:29:52

  Diego Simeone: "När man känner sig stark följer benen hjärtat"
  Atlético Atlético de Madrid ställs mot Villarreal under tisdagskvällen. Diego Simeone genomförde den sedvanliga sittningen med media dagen innan match där han diskuterade lite av varje med de journalister som samlats på Vicente Calderón för att följa lagets sista träning under måndagskvällen.
  2017-04-25 00:00:55

  Atlético försvarar sig mot FIFA i Lausanne under måndagen
  Atlético Imorgon avgörs "Caso Menores" där Atlético de Madrid står öga mot öga mot FIFA och deras registreringsförbud. Målet avgörs i idrottens skiljedomstol (CAS) i Lausanne.
  2017-04-23 19:46:18

  Diego Simeone: "Spelarnas kraftansträngning är beundransvärd"
  Atlético Atlético de Madrids tränare var väldigt nöjd efter 0-1-segern mot Espanyol under lördagskvällen.
  2017-04-23 01:12:25

  Spelarbetyg: Espanyol - Atlético de Madrid 0-1
  Atlético MADRID. På lördagskvällen tog Atlético Madrid en otroligt viktig seger i kampen om tredjeplatsen och detta mot Espanyol på Estadio Cornellà-El Prat.
  2017-04-23 00:55:00

  Spelschema 2016/17
  Atlético
  2017-04-22 22:40:00

  Inför: Espanyol - Atlético
  Atlético Atlético laddar om för en svår bortamatch mot ett formstarkt Espanyol.
  2017-04-22 00:30:00

  Juanfran borta uppemot tre veckor, Filipe Luís med en fraktur på ringfingret
  Atlético De båda ytterbackarna fick utgå mot Leicester City i tisdags, men deras respektive skador är av vitt skild karaktär.
  2017-04-20 10:52:00

  CL: Atlético Madrid vidare till semifinal
  Atlético Atlético Madrid tog ledningen genom Saúl och satte därmed kravet på Leicester att göra tre mål. Engelsmännen mäktade dock bara med att få in en boll. Den spanska huvudstadsklubben är därmed återigen vidare till semifinal i den finaste klubblagsturneringen.
  2017-04-19 17:45:00

  Spelarbetyg: Leicester City - Atlético de Madrid
  Atlético I ett spännande returmöte med två ivriga lag drog Atlético till slut det långa strået och lyckades ta sig vidare till semifinalen i Champions Leauge. Slutresultatet blev 1-1 (1-2 sammanlagt) efter mål av Saúl och Vardy. Nedan följer betygen:
  2017-04-19 12:00:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Semifinalerna på plats
  Champions League:   Semifinalerna på plats
  Bati #46: Zemans 23 poäng
  Säsongens match väntar Frankfurt
  Alustizas konststycke gav tre poäng
  Villarreal gästar Vicente Calderón
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies