fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 20455 | Inloggade: 537 | Antal medlemmar: 178612
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg När man ger bort tre mål på sex minuter kan man inte förvänta sig poäng

  Spelarbetyg: När man ger bort tre mål på sex minuter kan man inte förvänta sig poäng

  Atlético gjorde en bra insats mot Valencia, men sex minuter av individuella misstag från framförallt João Mirandas håll kostade laget dyrt.

  Atlético de Madrid förlorade med 3-1 mot Valencia när man besökte Mestalla under lördagseftermiddagen. Den spanska huvudstadsklubben gav bort tre poäng efter en sex minuter lång period mellan den 6-12 spelminuten där Valencia knappast kunde ha varit mer effektiva. Trots det gjorde Atlético en bra insats inom en hel del segment av spelet, men när man ger bort tre mål på det här viset så kan man inte heller förvänta sig några poäng.


  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Miguel Ángel Moyà Betyg: 1 (red)
  Miguel Ángel Moyà kommer glömma sin återkomst till Mestalla ganska omgående. Han är inblandad i hemmalagets ledningsmål som Miranda nickar in i egen bur. En boll som han egentligen bara skulle ha plockat om kommunikationen stämt. På det andra målet täcker han inte av vinkeln för André Gomes tillräckligt snabbt. Däremot är det inte mycket att snacka om vid det tredje målet där han blir helt ställd av Atléticos usla försvarsspel på en fast situation. En väldigt ovanlig syn. Under resten av matchen är sedan Moyà mer eller mindre en av många åskådare på Mestalla, även om han får ingripa två gånger till: en gång på vid ett läge där Paco nästan får en jättechans att göra mål och sedan ett ofarligt skott från distans. Valencia hade tre skott på mål och gjorde, just det, lika många mål.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Jesús Gámez Betyg: 2 (red)
  Diego Simeone gav Jesús Gámez sin tävlingsdebut i Atlético-tröjan sedan flytten från Málaga och resultatet var allt annat än lysande. Högerbacken är visserligen bara halvt inblandad i André Gomes mål, där han förövrigt är väldigt passiv och går in fel, men han gör ändå en ok insats sett till spelet. Han behåller bollen väl, jobbar rätt bra i positionsspelet, men hotar inte i spelet utan boll när det gäller att överlappa längs kanten. Samarbetet med medspelarna i just det avseendet är inte alls bra. Defensivt är han ändå hyfsad. Det är förstås svårt att komma in i en så svår bortamatch när man inte har spelat något den här säsongen. Precis godkänd.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  João Miranda Betyg: 0 (red)
  João Miranda gjorde sin sämsta insats i Atlético-tröjan sedan Diego Simeone anlände till klubben mot Valencia. Han bjuder helt oattackerad hemmalaget på deras ledningsmål. Det är dessutom Miranda som gör bort sig vid André Gomes mål, inte bara en eller två gånger, utan även en tredje innan portugisen satte bollen i nätmaskorna. Vid det tredje målet tappar han bort Nicolás Otamendi (som förövrigt gömmer sig bakom en screen). Mittförsvararen försvann i sex minuter, men det räcker för att vara sämst på planen. Efter den här kavalkaden av misstag så spelar han upp sig märkbart och är sitt stabila jag, men det går inte att ge bort matchen på det här viset med individuella misstag.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Godín Betyg: 1 (red)
  Inte heller Diego Godín gjorde en särskilt bra insats under perioden när Valencia gjorde sina mål. Han tappade sin position lite för ofta i vissa situationer, men är inte direkt inblandad i något av målen. Detsamma hände en gång i andra halvlek, men då var Valencia inte alls lika effektiva. Han kommer inte riktigt till i luftrummet idag heller och stör faktiskt Arda som hade ett jätteläge att reducera vid 0-3. Annars försöker han att ta sig in i matchen med hårt arbete, men den här gången gick det inte alls.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Guilherme Siqueira Betyg: 2 (red)
  Atlético förlorade visserligen med 3-1 och var riktigt urusla under de där redan famösa sex minuterna i första halvlek, men Siqueira gjorde ändå en bra insats längs sin vänsterkant. Han var bra med på noterna i spelet 1-mot-1, ganska aggressiv i rygg på sina motståndare och dessutom relativt bra utan bollen vid fötterna. Han fick iväg ett antal skott mot mål och spelade även fram en av lagets målchanser. Han var också den spelaren förutom Tiago som fick mängder med frisparkar med sig pg.a. sin fart längs vänsterkanten. Utöver det så förhindrade han att Valencia gjorde ett fjärde mål på kontring i andra halvlek med en briljant löpning in framför en motståndare så att bollen var tvungen att spelas i luftrummet bakom Sofiane Feghouli. Problemet är dock att han missar en straff precis innan halvtid som på sätt och vis säkerligen blir vändningen när laget går ut i andra halvlek. Det är antagligen det som Atlético-supportern kommer ihåg när de tänker på den här matchen, ja, förutom den redan (vid det här laget) uttjatade perioden på sex minuter. Det skall även nämnas att Siqueira har missat två straffar i hela sin spelarkarriär. Båda i Atlético..och nej, han tog inte straffen av Mandžukic. Simeone bestämde sig för Siqueira.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Tiago Betyg: 3 (red)
  Portugisen gjorde en bra match mot Valencia under lördagseftermiddagen. Det är lätt att tro att ingen var särskilt bra när man ser resultatet, men det finns en hel del spelare som gjorde bra ifrån sig och en av de allra bästa i hela matchen var just Tiago. Visserligen kom varken han eller Gabi riktigt upp i press under Valencias målkavalkad mellan den 6-15 minuten, men strax därpå var det just Tiago som visade vägen med resolut presspel, aggressivitet, mycket god timing i tacklingarna och rent av bra passningsspel. Han får därmed med sig mängder av frisparkar och Valencia-spelarna hade jättesvårt att ta bollen av honom. Samspelet med såväl Gabi som Arda och Koke var riktigt bra. Tyvärr får man inte ut lika mycket som man säkerligen hade önskat sig med den här typen av insats från Tiago.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 2 (red)
  Lagkaptenen var tillbaka efter skada och gjorde en ganska bra insats på mitten. Tyvärr har Atlético ingen större nytta av det hela då Valencia gjorde tre riktigt billiga mål. Han styr spelet längre ned i planen tillsammans med Tiago väl efter hemmalagets mål och innan desamma, men kommer inte riktigt upp i press på samma vis under den där perioden där man gick bort sig till höger och vänster. Gör en stark halvtimme efter det och är aggressiv, intensiv och bra i presspelet. Sköter även uppspelen längre ned i banan väl under den större delen av matchen. Man kanske hade önskat sig lite mer kvalité på de fasta situationerna, men å andra sidan så är det inte det som är problemet idag.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Arda Turan Betyg: 3 (red)
  Atléticos turkiske landslagsman gör en bra insats mot Valencia, men liksom föregående spelare så har inte laget mycket nytta av det. Arda täcker boll väl, ger inte bort bollen, varken när Valencia pressar eller när de inte gör det och hittar alltid intelligenta lösningar i pressade situationer. Hans kombinationsspel med Arda och Tiago, till viss del även med Siqueira är väldigt fint att se på. Kunde och skulle väl återigen blivit målskytt om Godín inte stört honom vid en situation nära mål i första halvlek. Atléticos spel dör faktiskt ut när Simeone försöker korrigera för mycket.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 3 (red)
  Det känns väldigt konstigt att sitta och skriva ut det här i och med en 3-1-förlust, men Koke har växt ut till en riktigt bra fotbollsspelare. Samspelet med Arda är riktigt bra. Han är även den spelaren som håller igång spelet bäst i Atlético och när han väl tappar bollen, vinner han slutligen tillbaka densamma. Atlético har dock inte mycket nytta av det då vissa av hans lagkamrater gjort bort sig inom loppet av ett par minuter. Koke lyckades dock inte hålla i samma typ av höga passningsspel när Simeone bytte ut Griezmann, Arda och Tiago, men det är inte så konstigt med tanke på att det är just de som han kombinerar bäst med av alla på planen. Hans fasta situationer lämnar dock en del i övrigt att önska.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 3 (red)
  Fransmannen var tillbaka i startelvan efter att Saúl tagit hans plats mot Juventus i veckan och trots att han gör en bra match så har han inte särskilt mycket för det hela. Kan liksom flertalet spelare inte lastas för något av det kaos som uppstod i början av matchen. Griezmann är dessutom inblandad i mycket av Atléticos anfallsspel, inte bara i form av kombinationsspel med Koke, Arda och Tiago, utan han är även en av få spelare i Atlético som hotar i djupled med jämna mellanrum. Griezmann kombinerade sig fram till Tiagos läge när Mandžukic gör reduceringsmålet. Han är också ganska involverad i andra halvlek innan Simeone, återigen väljer att plocka av honom. Atlético tappade sakta, men säkert spelet efter bytet av fransmannen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Mario Mandžukic Betyg: 2 (red)
  Den kroatiske landslagsmannen är bra på en hel del moment i spelet, men han saknar helt och hållet ett djupledshot (han upplevs ofta som loj i det avseendet) och utan det blir det svårt att göra jättemånga mål i Spanien. Mandžukic blir ändå lagets enda målskytt efter att han tagit en ganska svag retur rakt ut av Diego Alves. Där positionerade han sig mycket bra. Idag har han dock problem med Nicolás Otamendis spel i luftrummet också. Däremot visar han prov på ganska god förmåga i försvarsspelet och där är det inget snack om saken: han är oerhört välskolad taktiskt. Han hade en del halvlägen, men lyckades inte göra mer än ett mål på Diego Alves. Vill man få ut det mesta av Mandžukic måste man även hitta honom inne i straffområdet. Det känns som om spelare och lag måste mötas halvvägs för att det här skall bli riktigt bra. Svag tvåa.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Alessio Cerci Betyg: 1 (red)
  Diego Simeone försökte förändra matchen genom att spela med Alessio Cerci på högerkanten, men det tog väldigt lång tid för italienaren att komma till sin rätt. När han väl hade kommit till sin rätt var tiden på väg att ta slut och som om det inte vore nog blev han dessutom utvisad under sitt inhopp. Han plockade nämligen på sig en andra varning efter att ha tagit med bollen med armen. Naturligtvis var det Teixeira Vitienes som gav det röda kortet.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Raúl Jiménez Betyg: 1 (red)
  Mexikanen kom in med ungefär 20 minuter kvar av matchen, men mot Arda Turan som varit en av lagets bästa spelare fram tills dess. Ett ganska konstigt byte i undertecknads värld då Raúl Jiménez bidrar med betydligt större djupledshot än exempelvis Mario Mandžukic. Han tappar bollen ett par gånger under inhoppet och tar lite för lång tid på sig för att bestämma sig, men generellt jobbar han på bra, men får ut väldigt lite. Man kan, utan att överdriva, säga att Atlético inte får ut något av den här förändringen, men det får Simeone ta på sig.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Raúl García Betyg: 1 (red)
  I ett sista försök skickade Diego Simeone in Raúl García på planen och även om Atlético kom in ett par gånger i straffområdet och Valencia-försvaret fick jobba något hårdare, så var det aldrig tillräckligt mot slutet. Raúl García hade dock ett ganska halvbra läge där han dock kom ur vinkel efter en hörnspark som nickskarvats vidare på andra stolpen. Tyvärr var det i stort sett omöjligt att göra mål på den målchansen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      1458 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2014-10-04 19:30:00


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  ALTAS Y BAJAS 2017: Oblak säger nej till PSG, Diego Costas intervju i Daily Mail
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-08-14 11:55:00

  ALTAS Y BAJAS 2017: 14 juli-13 augusti
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-08-14 10:40:00

  Spelschema 2017/18
  Atlético
  2017-08-12 21:08:00

  Matchrapport: Mycket av inget i Getafe
  Atlético MATCHRAPPORT. Atletico Madrid spelade på fredagskvällen sin sista riktiga träningsmatch inför starten av La Liga, Det var dock ingen underhållande tillställning.
  2017-08-11 23:08:00

  24 spelare uttagna till Mexiko
  Atlético Diego Simeone har tagit ut 24 spelare till matchen mot Toluca i Mexiko natten till onsdag (03:00) svensk tid.
  2017-07-23 18:48:00

  Juanfran, Vrsaljko och Augusto Fernández friskförklarade
  Atlético Goda nyheter i Atlético-lägret då alla tre har svarat väldigt positivt på det tunga försäsongslägret i Los Ángeles de San Rafael.
  2017-07-22 19:23:52

  OFFICIELLT: Javi Manquillo såld till Newcastle United
  Atlético
  2017-07-21 18:21:59

  Atlético de Madrid inleder säsongen mot en nykomling
  Atlético Atleti inleder den nya säsongen mot nykomlingen Girona på bortaplan.
  2017-07-21 13:00:00

  ALTAS Y BAJAS 2017: 1-13 juli 2017
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-07-14 17:57:00

  Andrea Berta - ny sportchef i Atlético
  Atlético José Luis Caminero lämnar den sportsliga ledningen för en ny roll i Atlético samtidigt som italienaren flyttas upp från teknisk direktör till sportchef.
  2017-07-14 12:36:26

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
  Hur hade Expansion Draft sett ut i dag?
  ”Fantastiskt tryck”
  ”Det kan bli publikrekord på lördag!”
  Real Madrid vann supercupen
  Linköping nästa för Färjestad
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Solly Season 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies