fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions league CCM supporterbar
Besökare: 26505 | Inloggade: 446 | Antal medlemmar: 167310
    START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | CL | GRÄSPLAN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | FORUM | SPELTIPS
    Medlem

    Kom ihåg mig

    Information om cookies och PUL på SvenskaFans.com

    Cookies och behavioral targeting
    Vi har som mål att erbjuda dig som besökare nyheter, nytta och förströelse som är så intressant och relevant som möjligt för dig. För att kunna göra detta behöver vi veta hur du använder webbplatsen. Vi använder oss av Cookies och liknande teknik för att kunna göra detta. Vad detta innebär kan du läsa mer om här.

    Vad är en cookie och vad menas med behavioral targeting?
    En cookie är en fil som gör det möjligt att identifiera dig som besökare på en webbplats. Cookien sparas i det kommunikationsmedel (exempelvis smart phone, läsplatta eller dator) som du använder dig av för att webbplatsen skall kunna känna igen dig nästa gång du besöker denna.

    Webbplatsen kan anpassas efter dig så att exempelvis nyhetsartiklar, erbjudanden och liknande som visas anpassas till dig. Denna anpassning av en webbplats utifrån cookies och annan liknande teknik kallas behavioral targeting. Webbplatsen kan t ex lagra information om vilken kategori av artiklar som du helst läser. Syftet med detta är att kunna visa sådant innehåll på webbplatsen, både artiklar och reklamerbjudanden, som du kan tänkas vara extra intresserad av. Detta leder i sin tur till att du kan spara tid när du surfar på en webbplats.
    Vi använder både egna cookies (s.k. förstahandscookies) för att öka kvaliteten i statistik, röstningsfunktioner och liknande, och s.k. tredjepartscookies, där annonsörer som vi har avtal med genom vår webbplats lämnar cookies för att kunna anpassa annonserbjudanden till dig.

    Ditt samtycke till att ta emot cookies
    Genom att det kommunikationsmedel som du använder dig av är inställt på sådant sätt att cookies tillåts samtycker du till att ta emot cookies från vår webbplats.

    Att välja bort cookies
    Du har möjlighet att välja bort att ta emot cookies från vår webbplats och du har även möjlighet att återkalla ett samtycke om att ta emot cookies. Detta gör du genom att ändra inställningarna i ditt kommunikationsmedel så att detta inte längre tillåter cookies. Hur du gör detta beror på vilket kommunikationsmedel som du använder dig av. Om du använder dig av en,
    - smartphone ändrar du normalt inställningarna för telefonens webbläsare,
    - läsplatta ändrar du normalt inställningarna i operativsystemet, och
    - dator kan du ändra inställningarna i din webbläsare.

    Om du väljer att stänga av cookiefunktionen i ditt kommunikationsmedel kan det uppstå problem när du besöker vår webbplats. Bland annat kommer du inte att kunna logga in på vår webbplats och vi kan inte anpassa erbjudanden eller annonser efter dig vilket kan innebära att du ser dessa oftare än avsett.

    Information enligt Personuppgiftslagen (PuL)
    Vi kommer att behandla dina personuppgifter. Med ”vi” eller ”oss” avses i detta sammanhang bolag inom den bolagsgrupp som vi ingår i. Det främsta syftet med att behandla dina personuppgifter är att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig som medlem.

    Vi har som ambition att informera och underhålla dig som medlem samt tillhandahålla nyttiga och efterfrågade tjänster. Vi behandlar därför även dina personuppgifter i syfte att du skall få relevant information, erbjudanden samt intressanta tjänster från oss eller våra samarbetspartners. I den mån det rör information från någon av våra samarbetspartners, kan sådan samarbetspartner också komma att behandla dina personuppgifter.
    De personuppgifter som kan komma att behandlas är främst sådana som du direkt eller indirekt lämnar till oss genom att utnyttja våra tjänster och erbjudanden, till exempel genom att bli medlem, använda våra tjänster, logga in på särskilda delar av Sajten eller genom att använda någon annan av de tjänster på Internet som vi erbjuder – själva eller i samarbete med våra samarbetspartners. Vi behandlar dina personuppgifter under den tid som du utnyttjar våra, eller våra samarbetspartners, tjänster eller erbjudanden.

    Genom att godkänna våra allmänna villkor samtycker du även till vår behandling av dina personuppgifter som den beskrivits ovan. Du har rätt att en gång om året, kostnadsfritt, få information om vilka personuppgifter vi har om dig och hur dessa används. Begäran ska göras skriftligen. Du har också alltid rätt att skriftligen begära rättelse av felaktiga personuppgifter och att återkalla lämnade samtycken.



    ANNONS:
    Senaste nytt på SvenskaFans.com
    ANNONS:
    ANNONS:
    ANNONS:
    ANNONS:
    Svenska Fans
    START   Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | CL | GRÄSPLAN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | FORUM | SPELTIPS
    De yngre har inte tagit chansen
    ”Stod för en avgörande insats”
    JVM:s största stjärnor
    Hockeyzon:   JVM:s största stjärnor
    ”Kings borde släppa honom”
    ”Han har tagit tillbaka stoltheten”
    fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League CCM supporterbar
    Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies