fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions league 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 50165 | Inloggade: 654 | Antal medlemmar: 177400
    START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM
    Medlem
    Kom ihåg mig
    NBA-Podden Stor slutspels-preview!

    NBA-Podden: Stor slutspels-preview!

    Det är äntligen dags för slutspel! Jesper och Nicklas diskuterar, analyserar och svarar på brinnande frågor inför de åtta slutspelsserierna.

    Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt diskuterar bland annat om Chicago kan stoppa Isaiah Thomas, om Cleveland har en på-knapp, om någon annan en Giannis kan kliva fram för Milwaukee, om Atlanta kan scora tillräckligt, om Portland har någon chans överhuvudtaget, vem i Memphis som ska vakta Kawhi Leonard, Harden vs Westbrook och om vi kan få se 2015 års Blake Griffin.

    » Klicka här för att lyssna


    Twitter: @NBAPodden
    iTunes
    SoundCloud
     


    0 KOMMENTARER      471 VISNINGAR
    JESPER KARLSSON
    2017-04-15 16:58:00


    Artikelkommentarer

    CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

    ANNONS:

    Fler artiklar om NBA

    NBA-Podden: Giannis, Bulls och slutspelet
    NBA Jesper och Nicklas diskuterar hur Bulls helt plötsligt kan vara så bra, om Giannis Antetokounmpo är en topp 10-spelare och de andra slutspelsserierna.
    2017-04-21 23:41:00

    NBA-Podden: Stor slutspels-preview!
    NBA Det är äntligen dags för slutspel! Jesper och Nicklas diskuterar, analyserar och svarar på brinnande frågor inför de åtta slutspelsserierna.
    2017-04-15 16:58:00

    NBA-Podden: Utmärkelser och All-NBA Teams
    NBA Jesper och Nicklas diskuterar vilka de tror går till slutspel, vilka som vinner utmärkelser och vilka som blir utvalda till All-NBA Teams.
    2017-04-08 16:52:56

    NBA-Podden: Vad säger statistiken inför slutspelet?
    NBA Jesper och Nicklas diskuterar både relevant och irrelevant statistik för slutspelslagen som har en chans att vinna titeln.
    2017-03-29 23:57:51

    NBA-Podden: Behöver verkligen skadefria spelare vila?
    NBA Jesper och Nicklas diskuterar kontroversen kring lag som vilar friska spelare, Jusuf Nurkic succé i Portland och kampen om de sista slutspelsplatserna.
    2017-03-23 11:34:00

    NBA-Podden: Tillbakablick på predictions
    NBA Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt tittar tillbaka för se hur rätt eller, som i de flesta fall, hur fel de hade om hur de trodde säsongen skulle utspela sig.
    2017-03-15 22:45:27

    NBA-Podden: The German Wunderkind
    NBA Jesper och Nicklas diskuterar buyouts, Bostons chanser i öst och Dirk Nowitzkis 30 000 poäng och var det placerar honom i historien.
    2017-03-08 23:00:00

    Fem snackisar februari
    NBA Med lite drygt tjugo matcher kvar av säsongen går vi in i en av de mest spännande faserna av grundserien. Under månaden bjöds vi på några stora snackisar!
    2017-03-02 11:37:08

    NBA-Podden: DeMarcus Cousins tradad till New Orleans!
    NBA Jesper och Nicklas djupdyker i Cousins-traden och diskuterar om Sacramento kunde ha hittat en bättre trade, hur bra det här gjorde New Orleans och vad det betyder för lagens framtid.
    2017-02-20 22:40:00

    DeMarcus Cousins till Pelicans!
    NBA Efter all star matchen droppades bomben att Sacramento Kings DeMarcus Cousins lämnar laget för New Orleans Pelicans!
    2017-02-20 22:23:06

    ANNONS:
    ANNONS:

    Senaste nytt om US Sports - NBA och NFL

    ANNONS:
    ANNONS:
    ANNONS:
    Svenska Fans
    START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN | GRÄSPLAN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM
    Alustizas konststycke gav tre poäng
    Vad händer i Boston efter uttåget?
    Olympiakos mästare – eller inte
    Besvikelsen stor hos Napoli
    ”Övertygad om att Zlatan inte slutar”
    fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan
    Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies