fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 67215 | Medlemmar: 183489

Kom ihåg mig

Vilket, av följande nyförvärv, har Du högst förväntningar på?


Just nu har 35 personer röstat.
Filip Bergman (6%)
Joakim Bergqvist (11%)
Sebastian Eriksson (40%)
Viktor Mardakin (9%)
Nico Nevalainen (29%)
Hugo Sundberg (6%)
ANNONS:
"Årets spelare" slutar - Johan Blom har ej motivation
"Bandy och ÖSK har alltid varit nummer ett..." - Johan Blom

"Årets spelare" slutar - Johan Blom har ej motivation

ÖREBRO, 8 JUNI 2018 Lars Wirström skriver:

ÖSK är klubben i hjärtat. Men nu väljer [(Johan Blom)] att sluta. Vid 29 års ålder - för en bandymålvakt är det mitt i karriären.... Johan Blom har alltid varit sorten som säger vad han tycker. Även när det inte är helt bekvämt. Nu konstaterar han att ledarskapet i klubben på senare inte varit vad han önskat, och att han inte ser att klubben utvecklas.... Han utsågs av supporterklubben Svampen till säsongens bäste spelare. Men erbjöds ett kontrakt som var sämre än den gångna vinterns (Nerikes Allehanda).

Johan Blom kommenterar:

Bandy och ÖSK har alltid varit nummer ett för mig, men nu känner jag att jag inte längre har rätt motivation.... Nej, verkligen inte [(ett enkelt beslut)]. Jag har velat fram och tillbaka från dag till dag ganska länge nu. Redan i vintras, vid nyår, ville klubben förlänga men i det läget var det aktuellt att Tomas Rosdahl skulle fortsätta som tränare, och då var jag inte intresserad. Sedan har det ändrats, men jag har ändå kommit fram till att det räcker nu.... Jag tror väldigt mycket på det nya tränarteamet, med Max Eriksson och Henrik Larsson som får Jonas Holgersson som mentor. Och jag var väldigt nära att fortsätta för den skull. Men i slutändan så kände jag att det var rätt beslut att kliva av nu. Motivationen finns helt enkelt inte.... Det kändes väl lite som en inbjudan med armbågen [( att bli erbjuden att sämre kontrakt än den gångna vinterns)], och spelade in i mitt beslut. Det var inte så att jag var ute efter ett bättre kontrakt, hade nöjt mig med samma. Men när de vill sänka min lön så kände jag inte att klubben var jättemån om att ha mig kvar.... Det handlar inte om några stora pengar, det är mer signalen jag får. Men jag hoppas de hittar ett bättre alternativ, klubben står inte och faller med mig. Jag har alltid satt bandyn främst, försakat väldigt mycket annat. För så är det om man inte är på allra högsta nivån. Jag jobbar heltid vid sidan av [(...)] och det är ett pussel för att hinna med och orka träna. Det är inget problem så länge man har motivationen att utvecklas, och känner att klubben är på väg någonstans. Den känslan har jag saknat de senaste åren.... Jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir bra. ÖSK är och förblir min klubb. Men det finns mycket som behöver bli bättre i organisationen om klubben ska utvecklas mot att kunna ta steget upp i elitserien. De senaste åren har det snarare gått åt andra hållet, tycker jag.... (Wirström).

Blom blickar tillbaka:

Vi hade ett riktigt bra lag, kom tvåa i Sverigecupen två år. Det var fantastiskt roliga år, och jag fick vara med och träna med A-laget tidigt. Bland annat under de två senaste åren i elitserien.... Jag stod 16 av 20 matcher i vintras... (Wirström).

Målvaktspersonal är nu reducerad till en duo - Blom mediterar:

Jag utgår ifrån att ÖSK har någon annan på väg in. Och som jag sa, jag hoppas verkligen att det blir bra. Jag tror på tränarteamet, och att de kommer att göra ett väldigt bra jobb som kan utveckla laget i rätt riktning.... En hel del golf blir det säkert [(som svar på frågan "Vad ska du göra med all tid som gått till bandy?")]. Jag ser fram emot lediga helger vintertid, och åt att kunna tacka ja till allt roligt som jag inte kunnat vara med på på grund av träningar och matcher och livet som idrottsman. Att spela i allsvenskan är lite likt division 1 i hockey eller 2 i fotboll. Det går åt väldigt mycket tid, man tränar åtminstone på gränsen till elitnivå.... Nej, inte alls faktiskt [(som svar på frågan "Sugen på att bli ledare eller tränare")]. Bandy är en väldigt fin sport, kanske den roligaste att spela. Men tyvärr kan jag inte tycka att den är på väg åt rätt håll i stort. Det finns några fästen där den alltid kommer att överleva - Hälsingland, Lidköping, Småland - men i stort så handlar det mer om att bevara än att utveckla sporten sedan ett antal år. Nu vill jag lägga min tid på annat (Wirström).

Källförteckning

Wirström, Lars. “ÖSK-Målvakten Slutar.” Nerikes Allehanda, May 2018.
Gulsvart bryter med huvudtränaren - Ersättare klar
Tomas Rosdahl ut - Nykomponerad trio in

Gulsvart bryter med huvudtränaren - Ersättare klar

ÖREBRO, 8 MARS 2018 Tomas Rosdahl tränar inte Gulsvart nästa säsong:

Örebro SK byter tränare. I ett pressmeddelande skriver klubben att Tomas Rosdahl entledigats från sin tränarroll. Beslutet har vuxit fram den senaste tiden då den gångna säsongen inte varit tillräckligt bra rent sportsligt.... Klubben skriver att man hade ett mycket bra och konstruktivt samtal med Tomas och att han har full förståelse för beslutet (www.bandyworld.com).

I skrivande stund arbetar Gulsvart med att hitta en ersättare: "ÖSK skriver samtidigt att arbetet för att sätta ihop en ny ledarstab pågår" (Westin, www.na.se).

Enligt hörsägen tar Max Eriksson och Henrik Larsson över rollen som huvudtränare (www.bandyworld.com). En lokal lösning har presenterats i lokalmedia: "Nu ser svaret på frågan ut att kunna bli Max Eriksson" (Wirström, Nerikes Allehanda).

Eriksson kommenterar:

Inget är klart, men det kan bli så. Jag är intresserad och vi diskuterar.... Nja, det är en fråga att ta ställning till [(om jag skall spela vidare)]. Men jag har haft problem med en höft i fyra-fem år och inte riktigt känt att jag kunnat göra mig själv rättvisa fullt ut. Så nu när frågan om att bli tränare istället är aktuell så känns det som en spännande utmaning. Vi får se var det landar, både jag och alla andra inblandade vill ju ha det klart så snart som möjligt, så inom några veckor bör jag ha ett tydligare svar att ge.... Det är en bred och ganska teoretisk utbildning. Det praktiska har jag väl ganska bra koll på från mina år som spelare, men det är förstås något annat att hålla i hela tränarbiten (Wirström).

Eriksson skulle i sådant fall utgöra ena halvan i en tränarduo:

Klubben tittar på hur ett träningsteam ska kunna se ut och funka. Jag och Henrik [(Larsson)] trivs ihop, så det skulle säkert kunna bli bra.... Vi ska dela på ansvaret, men har bestämt att det är "Henke" som har sista ordet när så behövs. Det känns jäkligt spännande. "Henke" är intresserad och kunnig, har bra koll på andra lag och är väldigt duktig på att få med sig spelarna. Jag tror vi kommer komplettera varandra väl.... Jag är ju en riktig bandy- och träningsnörd, så det känns som en väldigt rolig grej att bli tränare. Men det är en helhetsbild som skall fungera.... Jag tycker vi hade en ganska bra stomme i vintras, men att vi underpresterade, särskilt mot slutet av säsongen. Jag tror att det finns goda möjligheter att utveckla och förbättra med små medel, om vi får behålla en stor del av laget och spetsa till lite på några positioner.... Ja, [(målsättningen)] är en fråga som måste förankras med spelare och klubben i övrigt. Men generellt kan jag säga att i utgångsläget vill vi bli bättre än elfteplatsen i vintras. Det är inte att säga för mycket (Wirström).

Eriksson menar också att det är viktigt att tänka långsiktigt för att eventuella hemvändare skall lockas tillbaka (Wirström).

Duon har utökats till en trio:

Till sin hjälp får duon ren och skär klass. Jonas Holgersson, världsmästare som spelare, SM-guldvinnare både som spelare och tränare, blir bollplank till ÖSK-tränarna... som mentor för Max Eriksson och Henrik Larsson, som alltså kommer att träna laget (Wirström).

Eriksson mediterar:

En jättebra lösning. "Holger" är ruggigt vass.... Jag känner "Holger" sedan många år. Han spelade ihop med "Jeppe" i Hammarby, och de blev goda vänner. På den vägen blev han kompis med farsan också. Mig har han hjälpt väldigt mycket under min tränarutbildning på GIH, och vi har kommit varandra nära. "Holger" är djup och oerhört intressant att prata med. Vi har hittat varandra i frågor om ledarskap, och han kommer att kunna hjälpa oss mycket.... Han kommer att vara med och synlig för spelarna, men inte dagligen (Wirström).

Källförteckning

Wirström, Lars. “'Jag Är Intresserad Och Vi Diskuterar'.” Nerikes Allehanda, 28 Mar. 2018, pp. 8–8.
Wirström, Lars. “Holgersson Kliver in Som Tränare: 'Ruggigt Vass'.” Nerikes Allehanda, 6 Apr. 2018, pp. 13–13.
ANNONS:
ANNONS:

Eftertexter 2015/16

I rollerna:

Målvakt............................................ Johan Blom
Målvakt............................................ Rasmus Berg
Libero/back...................................... Jimmy Jeschinsky
Libero/back...................................... Kalle Jonsson
Back................................................ Simon Husby
Back................................................ Niclas Larsson
Ytterhalv........................................... Jacob Edström
Ytterhalv/libero.................................. Andreas Ingemarsson
Mittfältare......................................... Axel Ringblom
Mittfältare......................................... Jacob Edberger-Persson
Mittfältare......................................... Benjamin Berner
Mittfältare......................................... Max Eriksson
Mittfältare......................................... Victor Erlandsson
Mittfältare......................................... Alexander Strand
Mittfältare......................................... Robin Öhrlund
Anfallare........................................... Björn Buskqvist
Anfallare........................................... Lars Buskqvist
Anfallare........................................... Mattias B. Munther
Anfallare........................................... Sam Noble
Anfallare/libero.................................. Henrik Larsson
Huvudtränare..................................... Pär Eriksson
Evig Support..................................... Supporterklubben Svampen


ÖREBRO SK KOMMER ATT ÅTERVÄNDA I
...
...
...
ALLSVENSKAN 2016/17
Fler artiklar om Örebro


Visa alla artiklar från:
2018 (36 st) 2017 (45 st) 2016 (55 st) 2015 (56 st) 2014 (76 st) 2013 (70 st) 2012 (180 st) 2011 (76 st) 2009 (54 st) 2008 (108 st) 2007 (41 st) 2006 (12 st)

Gulsvart nederlag mot serieledarna - Åby/Tjureda ryckte i slutet av första
Matchen mellan Örebro och Åby/Tjureda slutade 5-3 till gästerna. Gulsvarts mål gjordes av Filip Bergman, Johan Näsholm och Johan Svensson.
0 KOMMENTARER      381 VISNINGAR
2018-12-12 18:00:00 - ÖSK-redaktionen

Gulsvart vände och vann - Vinst mot Kalix
Örebro vann mot Kalix med 5-3. Gulsvarts mål gjordes av Nico Nevalainen, Johan Näsholm, Joonas Peuhkuri och Alexander Strand.
0 KOMMENTARER      395 VISNINGAR
2018-12-08 12:59:00 - ÖSK-redaktionen

Gulsvart tappade ledning med 3-0 - En poäng mot AIK
Örebro spelade oavgjort, 3-3, mot upphaussade AIK. Gulsvarts mål gjordes av Sebastian Eriksson och Joonas Peuhkuri.
0 KOMMENTARER      977 VISNINGAR
2018-12-04 06:00:00 - ÖSK-redaktionen

Segern blåste bort - Oavgjort mot Fläkten
Örebro spelade oavgjort, 2-2, mot Västanfors. Gulsvarts båda mål gjordes av Nico Nevalainen.
0 KOMMENTARER      1165 VISNINGAR
2018-12-01 08:00:00 - ÖSK-redaktionen

Efter chockstarten i Ljusdal - Örebro inkasserade första förlusten
Gulsvart förlorade mot Ljusdal med 3-7 (2-4). Örebros mål gjordes av Sebastian Eriksson, Tomas Hedlund och Johan Svensson.
0 KOMMENTARER      1271 VISNINGAR
2018-11-28 23:56:00 - ÖSK-redaktionen

Gulsvart slog Gulsvart - Örebro tog viktig seger mot Gripen
Gulsvart besegrade Gripen med 6-3 (3-2). Örebros mål gjordes av Alex Adeheimer, Nico Nevalainen, Joonas Peuhkuri, Alexander Strand och Otso Tulomäki.
0 KOMMENTARER      730 VISNINGAR
2018-11-19 17:59:00 - ÖSK-redaktionen

På dålig is och i plusgrader - Gulsvart tog en poäng mot Tranås
Örebro spelade oavgjort, 2-2, mot Tranås. Gulsvarts mål gjordes av Sebastian Eriksson och Victor Janérs.
0 KOMMENTARER      694 VISNINGAR
2018-11-13 17:20:00 - ÖSK-redaktionen

Örebro hämtade upp underläge och vände - Premiärvinst mot Lidköping
Gulsvart vann premiärmatchen mot Lidköping med 5-4 (1-4). Örebros mål gjordes av Nico Nevalainen, Joonas Peuhkuri, Daniel Rönning och Alexander Strand.
0 KOMMENTARER      709 VISNINGAR
2018-11-10 09:09:00 - ÖSK-redaktionen

Trots tidigt underläge - Oavgjort i genrepet mot Tillberga
Gulsvart spelade oavgjort, 4-4, mot Tillberga i Västerås. Örebros mål gjordes av Victor Janers, Viktor Mardakin, Joonas Peuhkuri och Alexander Strand.
0 KOMMENTARER      688 VISNINGAR
2018-11-02 20:59:00 - ÖSK-redaktionen

I nya tröjor - Derbyseger mot Katrineholm/Värmbol
Gulsvart besegrade seriekollegan Katrineholm/Värmbol med 8-4 (6-1). Örebros mål gjordes av Sebastian Brandt, Sebastian Eriksson, Viktor Mardakin, Nico Nevalainen, Joonas Peuhkuri och Daniel Rönning.
0 KOMMENTARER      930 VISNINGAR
2018-10-23 23:54:00 - ÖSK-redaktionen

SENASTE NYHETERNA OM ÖREBRO SK BANDY

ANNONS:

ANNONS:
SERIETABELLEN
1Åby/Tjureda87102215
2Gripen105232312
3Kalix105231412
4Kungälv9522812
5Lidköpings AIK10523012
6Nässjö85121811
7Örebro9432311
8Ljusdal94231310
9AIK Bandy84221110
10Peace & Love City Bandy9414-19
11Boltic9414-79
12Rättvik10244-48
13Katrineholm 10217-165
14Tillberga10217-205
15Tranås BoIS9126-184
16Västanfors IF/BK10118-463
>> Visa hela tabellen

Parentes #331 - Nostalgi

ÖREBRO, 8 MARS 2018 Henrik Brändh skriver:

Det fanns en tid för länge sedan när ÖSK var en stormakt i svensk bandy och blev svenska mästare fem gånger.... På morgontimmarna den 18 mars 1973 klev förväntansfulla supportrar på tåget på centralstationen i Örebro. Målet var Söderstadion i Stockholm där gultröjorna senare samma dag skulle spela klubbens tionde SM-final. För motståndet stod Västerås SK som vunnit södergruppens grundserie på samma poäng som tvåan ÖSK. Ett reportageteam från NA följde supportrarnas uppladdning på tåget och kunde snabbt konstatera att det tullades friskt från de medhavda bandyportföljerna. "Om det inte varit för dagen kunde man ta dem för riksdagsmän en måndagsmorgon, på väg till viktiga beslut i huvudstaden för de såg lika bestämda ut", beskrev reportern Tomas Lundemark som tyckte att det var en behaglig resa. "Inte särskilt mycket gick sönder. Några vattenkaraffer, någon lämnade den gångna nattens skördar på ett säte, lite inventarier kastades ut genom fönstret. Det var nästan som förr om åren", skildrade Lundemark.

Gunnar Lindholm, 75 år, skulle uppleva sin tredje bandyfinal. Han satt i en vagn och höll för öronen. Intill honom skrålade en entusiastisk ÖSK-supporter. "Jag har varnat honom. Han kommer att somna under matchen", sade Gunnar. Somliga gladde sig över SJ:s förmåga att planera tågförbindelser. Andra förargade sig över att tåget inte gick över Västerås. Det hade kunnat bli en intressant förmatch annars. I Stockholm väntade en stor välkomstkommitté i form av en polisstyrka vars uppgift var att lotsa supportrarna från de båda lagen till Söderstadion. Lite förvirrade stannade stockholmarna till och undrade vad som skulle ske. Men inga vilsekomna bandyentusiaster hamnade i finkan på vägen till söder. 15670 åskådare slöt upp, den bästa noteringen sedan 1961. Stämningen var på topp och för säkerhets skull hade man särat på ÖSK och VSK:s supportrar som satt på olika håll. Endast vid köerna vid toaletterna möttes man, men det gick ganska bra. Några drack mellanöl och då och då under matchen kom vaktmästare och polis och hjälpte några åskådare från stadion. Då buade andra ur publiken. Före matchen utväxlade lagen traditionsenligt gåvor till varandra. Västeråsarna överlämnade en stekpanna, gurka och kaffe till ÖSK-spelarna som i sin tur bjöd på ost och kex. Förstås.

ÖSK inledde piggast och NA:s sportchef tyckte i sin krönika att örebroarna borde ha avgjort matchen redan under matchens första 20 minuter då anfallarna Sören Andersson och Johnny Petherson skapade två upplagda lägen som båda sumpades av Andersson. I stället gick Västerås på knock med två mål inom loppet av två minuter. Jan Hedvall satte 1-0 i den 21:a minuten, en hård pärla från liten vinkel och från rätt långt håll, och strax senare tvekade ÖSK:s VM-målvakt Jan Ivar-Ekberg varpå Stig "Rulle" Johansson satte 2-0. "Före 2-0 såg jag inte hur fort bollen kom emot mig och därför tvekade jag vid utåkningen. Jag bestämde mig för sent och får ta på mig målet, det är sådant som händer", sade en deppig Ekberg i omklädningsrummet efteråt. 2-0 var också ställningen i paus och uppförsbacken blev ännu brantare när Raoul Johnson ökade på till 3-0 i 53:e minuten. Claes-Göran Jansson spräckte ÖSK-nollan i den 70:e minuten, reducerade till 1-3, men känslan var att VSK: s seger aldrig var i fara. Slutresultatet fastställdes när "Rulle" Johansson satte 4-1 när fem minuter återstod. Redan då gick ÖSK-båsen Stig Bergström över till västeråsarnas bänk och kramade om sin gamle vän, VSK-tränaren Henry Ohlsson. "Vi borde haft ledningen med 2-0 efter 25 minuter, i stället låg vi under med samma siffror. Inte så konstigt om vi knäcktes då", analyserade Bergström. VSK-målvakten Dan Fredell, teskedsgubbe i formatet, formligen slets ur omklädningsrummet efteråt och fick barfota finna sig att hissas av segerrusiga VSK-supportrar. "Västerås vann på sin målvakt. Fredell räddade VSK första kvarten", erkände motståndarkollegan Jan-Ivar Ekberg.

Ekberg var en av flera ÖSK-stjärnor som inte hade någon av sina bättre dagar, liksom skarpskytten Hasse Nordin och vindsnabbe yttern Bosse Andersson. NA:s pris som bäste ÖSK-are i finalen, en teaterresa till Stockholm för två personer, fick till vänsterbacken Ola Ljungberg trots att han drog på sig två utvisningar i andra halvleken. En tröst i bedrövelsen var att ÖSK-kassören RUne Nordström räknade med att finalen för ÖSK:s del skulle ge en vinst på 25 000 kronor och att säsongen för första gången gav ett överskott - 10 000 kronor netto. Hemresan till Örebro var betydligt mer stillsam för ÖSK-supportrarna än den i andra riktningen. De spända förväntningarna hade ebbat ut och nederlagets kalk tömts. Och 44 år senare väntar alla ÖSK-supportar fortfarande på klubbens nästa SM-final (Nerikes Allehanda).

Källförteckning

Brändh, Henrik. “När ÖSK-Supportrarna Tog Tåget till SM-Finalen.” Nerikes Allehanda, 16 Dec. 2017, pp. 8–8.
"Nu snart dags för ÖSK fotboll men tyvärr det känns inget lockande.... Blir väl på sikt som bandyn, de rasar ur" - "Trött o Besviken"

Parentes #327 - Veckans citat

ÖREBRO, 27 FEBRUARI 2018
Parentes #326 - Crime Report III
"... det vi vet säkert är att de inte är medlemmar i Svampen..." - Göran Liljegren, ordförande

Parentes #326 - Crime Report III

ÖREBRO, 2 FEBRUARI 2018 Matchen mellan Örebro och Boltic präglades av spänning och hotfullhet och blev en cause célèbre i lokalmedia:

Ett bråk bröt ut i publiken under bandymatchen mellan ÖSK Bandy och IF Boltic på lördagen. Polisen fick ingripa för att stoppa tumultet på läktaren.... Polisen var alltså beredd på bråk. Det visade sig behövas. NA:s sportreporter som var på plats för att rapportera från matchen, berättar att supportrar från de båda lagen ruschade mot varandra. Polis och ordningsvakter fick gå emellan för att dra isär de båda grupperna.... ÖSK Bandy låg under med 2-5 i den 87:e minuten mot Boltic på hemmaplan då det blev livat på läktaren. Redan innan matchen fanns polis, supporterpolis och ordningsvakter på plats utanför och inne i Behrn Arena för att kunna skilja de två klackarna åt. Men trots att säkerhetsåtgärder gjorts började ett 20-tal supportrar från ÖSK Bandys hemmaklack rusa mot Boltics fans som stod bakom staket.... En person omhändertogs också före matchen i närheten av arenan. Efter matchen ställde poliserna upp sig på rad utanför arenan för att hålla isär de olika supportergrupperna. Vid klockan 16:30 hade polisen avslutat sin insats vid bandymatchen (Levin och Berglund, Ljung-Nielsen, Nerikes Allehanda).

Göran Liljegren, ordförande, kommenterar:

De som kom hit ville mest ha utlopp för sin aggressivitet.... Vi tycker naturligtvis att det är trist att det blev såhär. Och det är trist att en klick som annars inte går på bandy, utan som går dit just i akt och mening för att bråka. Just de som började bråka har vi aldrig sett förut och de skulle nog möjligen vara fotbollssupportrar från Örebro, men vi vet inte säkert. Men det vi vet säkert är att de inte är medlemmar i Svampen för de som står i Svampen kände inte heller igen dem.... Jag ser det som ett samhällsproblem och inte ett idrottsproblem.... Jag ser inte alls det här som ett allvarligt problem inom vår klubb, att det blir bråk alltså. Men Boltic har ju varit det lag som haft sådana supportrar som det hänt en del saker kring. För något år [(sedan)] attackerade de Svamparnas buss utanför Tingvalla när de skulle åka därifrån. De kastade sten och försökte mucka gräl. Men inget sånt har hänt i år.... Domarna kommer skriva en rapport och vi kommer kanske få böter. Och det får vi eftersom vi ansvarar för de supportrar som är på plats, vare sig om vi tycker de tillhör oss eller ej. Och jag vet inte vad det kommer kosta, men det kommer helt klart svida i vår lilla kassa.... De örebroare som gjort detta har förstört för ÖSK Bandy. De var inte alls där för att stötta oss alls. Utan de villa skapa bråk. Det känns väldigt orättvist för vi kan inte vara säkra på att de kommer komma tillbaka, eftersom vi inte med säkerhet vet vilka de är. Men vi ska hitta dem för polisen känner kanske igen dem. Annars kommer vi behöva hjälp med identifiering om vi inte kommer någonstans... (Ljung-Nielsen).

Källförteckning

Berglund, Johanna, and Anna Levin. "Polis Stoppade Bråk På Läktare." Nerikes Allehanda [Örebro] 21 Jan. 2018, Sporten sec.: 6. Print.
Nielsen, Veronika Ljung. "Polisen Fick Avbryta Läktarbråket." Nerikes Allehanda [Örebro] 22 Jan. 2018, Sporten sec.: 8-9. Print.
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
Åtta djurgårdare med i Tre Kronor
Gentners pappa dog under matchen
Lekande lätt seger för Villa
Två hattrick i en och samma match
Lotten ska avgöra Talleres framtid
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies