fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 107260 | Medlemmar: 184112

Kom ihåg mig
2019-01-12 14:00
Örebro - Tillberga
8-2


Dubbelhelgen - Storseger mot Tillberga
Alexander Strand fanns med på plan då Örebro besegrade Tillberga.

Dubbelhelgen - Storseger mot Tillberga

Örebro vann mot Tillberga med 8-2 (4-1). Gulsvarts mål gjordes av Alex Adeheimer, Filip Bergman, Nico Nevalainen, Joonas Peuhkuri, Daniel Rönning och Hugo Sundberg.

                       I matchminut ’1 fälldes en gulsvart spelare och bollen hamnade i Tillbergas ägo. Kort därpå bröt Alexander Strand gästernas bollinnehav innan Alex Adeheimer passade bollen i djupled – Tillberga bröt dock passningen innan den nådde sin mottagare. I ’2 fick Joakim Westberg i mål göra sitt första ingripande innan Gulsvart fick hörna i ’3 – den sköts över mål. Ett par minuter senare spelade Örebro in bollen från ena kanten men inget avslut nåddes och bollen dansade parallellt med mållinjen innan den slank utanför spel. I ’7 sökte Sebastian Brandt lagkamraten Joonas Peuhkuri i djupled men passningen bröts snart av Tillberga. I nästa ögonblick drev Johan Näsholm bollen på ena kanten och passade in den till en fristående Peuhkuri som – mitt framför mål – kunde lägga in den till 1-0 för Örebro.

                        I ’10 kunde Westberg lägga beslag på bollen och i nästa stund kunde Daniel Rönning nå skottläge men skottet styrdes utanför mål. I efterföljande matchminut fick Tillberga hörna vilken slogs över mål. I ’12 lyftes bollen med adress Viktor Mardakin men han lyckades inte ta ned bollen. I nästa ögonblick tilldömdes Örebro frislag innan dom, ett par minuter senare, tappade bollen på mittplan. Gulsvart kunde dock återta bollen och slog ytterligare en lyra som omvandlades till skott på mål i ’15. I nästa stund bröt Peuhkuri gästernas bollinnehav och bollen hamnade så småningom hos Nico Nevalainen som slog till från ena kanten och sköt mot mål.

                        I ’17 fick Tillberga frislag och passade bollen i djupled men anfallet kom av sig när dom blåstes av för offside. I ’18 startade Westberg ett anfall via ett utkast och Nevalainen kom runt på ena kanten och passade in bollen till en välplacerad Rönning som, mitt framför mål, stötte in bollen till 2-0 för Gulsvart. I ’20 fick Örebro återigen hörna och Filip Bergman utnyttjade den till 3-0 för Örebro via ett distinkt skott mitt i mål. I ’23 slog Örebro en lyra som till slut hamnade utanför plan och i påföljande matchminut tilldömdes Örebro ett frislag sedan Bergman fällts; Brandt sökte Victor Janérs som i sin tur fixade hörna. Hörnan slogs och genererade två skott mot mål; det första av Sebastian Eriksson och det andra av Janérs. I ’25 blev Örebro och Brandt av med bollen och Tillberga gick till anfall och fick en hörna vilken förvaltades till skott på mål. I ’30 överlämnade Näsholm bollen till en anstormande Bergman som gick till attack och sköt in 4-0 för Örebro.

                       Med en dryg halvtimme spelad orsakade ett bolltapp på mitten frislag för Tillberga – det slogs på muren och slutligen utanför plan. I ’32 kom Gulsvart runt på ena kanten, spelade in bollen mot mitten, men där saknades den sista udden och bollen for ut mot ena långsidan. I ’32 skadades en spelare i Tillberga och i nästa ögonblick gjorde Hugo Sundberg volter på isen sedan han åkt på en rejäl tackling. I ’34 ställde ett felpass till det för Örebro och gästerna kunde skjuta mot mål och slutligen täckas av det gulsvarta försvaret. I ’35 var det istället Örebro som försökte sig på en lyra men Tillberga kunde neutralisera anfallet och täcka undan bollen.

                       I ’35 reducerade Tillberga via en hörna som slank in invid ena stolproten. Hörnan fick slås om då Örebro åkt på en lagvarning och den andra gick alltså i mål. I ’38 sköt Tillberga utanför och ett par minuter senare sköt Sundberg utanför för Gulsvart. I ’41 svarade Westberg för en benparad och i nästa stund spelade Tillberga in bollen från ena kanten vilket tvingade Westberg till ytterligare en räddning. I ’42 spelades bollen återigen in från ena kanten där Sundberg stod placerad framför mål, men som dock inte hann få träff på bollen. I ’43 sköt Tillberga utanför mål och i ’44 tilldelades Örebro frislag sedan Jimmy Jeschinsky tacklat. På övertid försökte Tillberga att lyfta bollen över den gulsvarta muren, dock utan resultat.

                       I ’50 fick Tillberga till ett präktigt långskott vilket tvingade Westberg att tippa över mål. Den efterföljande hörnan slogs dock in till reducering, 2-4. I ’55 tilldömdes Gulsvart frislag innan Örebro bröt gästernas anfall i nästa ögonblick. I ’55 fick dock Tillberga frislag vilket sköts mot mål, men ändrade riktning via en styrning till hörna. Den slogs på ruset och Tillberga kunde återigen gå till anfall sedan Janérs brutits då han hade bollen. I ’58 körde Nevalainen solo och hade ett avslut på mål och returen togs om hand av Adeheimer till utökad ledning, 5-2.

                       I ’60 hade Adeheimer återigen bollen men blev av med den, och Tillberga fick slutligen ett frislag. Gulsvart erövrade dock bollen och efter en fin passningskombination kunde Tillberga till slut bryta anfallet i sista sekund. I ’62 fick Tillberga frislag innan Rönning bröt gästernas bollinnehav och bollen studsade ut vid ena kanten. I ’63 sökte Johan Svensson Peuhkuri i djupled, som i sin tur fixade en hörna. Den slogs över mål innan en lyra slogs med adress Sundberg som dock var lite för brant slagen.

                       I ’67 sköt Tillberga utanför mål och ett par minuter senare blockerade Örebros försvar ännu ett skott. I ’71 sökte Janérs Strand i djupled men bollen gick ut över linjen. I ’73 tillskansade sig Tillberga ett frislag och försökte sig på ett flipp innan Nevalainen sköt stolpe in till 6-2 i ’74. Med en kvart kvar av ordinarie tid begärdes det timeout innan Gulsvart ökade på sin ledning till 7-2 då Sundberg slog till diagonalt framför mål och avslutade i motsatt hörn. 8-2 kom bara några ögonblick senare en spelare lämnade över bollen och Peuhkuri fyllde på och avslutade i krysset.

                       I ’79 bröt Näsholm gästernas bollinnehav innan Strand kom förbi på ena kanten men fälldes. I ’82 passades bollen i djupled till Mardakin, som i sin tur dock inte fick tag på bollen. I ’83 fick Tillberga frislag och försökte sig på ett lyft bakom muren. I ’86 fick Tillberga ytterligare ett frislag där bollen slogs utanför banan via muren. I ’88 tilldelades Tillberga frislag innan Gulsvart försökte sig på en lyra som omgående slogs bort av gästernas försvar på tennis. I ’89 fick Örebro frislag innan Tillberga, på övertid, fick frislag och sköt på muren. Den efterföljande returen slogs över mål. Det sista som hände var att Örebro fick hörna vars avslut förvaltades av, Sundberg till skott på mål och den uppställda muren där bollen var hårslängder ifrån att gå i mål…

                       Bergman mediterar:
 
Riktigt skönt att vinna på det här sättet, och på så sätt spara lite kraft till matchen mot Katrineholm [(på söndag)]…. Ja, visst är det häftigt! Men det gäller att vi fortsätter på den här vägen. Stabilt försvarsspel samtidigt som vi får med mycket folk i anfallen…. Jag har ungefär 20 procent av gripkraften jag har i vänsterhanden, men det går ändå förvånansvärt bra [(som svar på frågan ”Hur är det nu [(med handskadan)]?”…. Jo, det har blivit några [(mål)], men det kan bli fler…. Så har det varit, och det har varit en punkt vi pratat om. Att bli bättre på den biten, att spela på ledning. Nu fortsatte vi spela, blev inte passiva, vilket också gjorde att vi kunde slå av lite på slutet och spara lite kraft till matchen mot Katrineholm. Och det var så klart skönt mentalt att få spela av en match utan press…. Det kan vara bra för oss [(att Katrineholm spelade oavgjort mot Boltic)]. Det är tufft med två matcher på två dagar, så det är klart att det är viktigt med orken. Nu blir det att äta gott och sova tidigt ikväll… (Wirström, Nerikes Allehanda).

                        Bergman kurerad från sin skada, samtidigt som Tomas Hedlund alltjämt saknas. Backen kommenterar:
 
Själva tummen är av på två ställen, om du tänker den nedre kotan på tummen nära leden. Och sen strax under den övre kotan så är det av även där…. [(Johan Karlsson)] märkte nog inte att jag kom där, och det var också en bit från målet så han tog väl i lite för att få fart på skottet. I svingen då så träffade han rakt på tummen, och det blev en ganska ordentlig smäll…. Jag förstod nog inte att den var av, men jag kände att den tog illa. Och när jag tog av handsken så såg jag ju också att det inte alls var bra. Vi åkte till akuten i Lidköping, sen åkte jag med laget hem och hoppade av direkt vid USÖ i Örebro när vi kom tillbaka vid två på natten. Då försökte de först dra tummen rätt, men det låg fortfarande fel…. Det är klart att det är jättetråkigt, dels att inte kunna spela med ÖSK på slutet och sen ryker ju chansen att få spela Universiaden i mars. Så det är dubbel olycka på det sättet…. Det finns många i laget som kan kliva fram, så den biten är jag inte orolig för. De andra kommer att lösa det galant, och det är skönt att veta i ett sånt här läge att det finns många extremt kompetenta spelare… (Löwholm, Nerikes Allehanda).

                                           Källförteckning

Lövholm, Elena. “ÖSK-Försvararens Otäcka Skada: 'Känns Väldigt Tufft'.” Nerikes Allehanda, 9 Jan. 2019, pp. 11–11.
Wirström, Lars. “Behaglig Tillställning När ÖSK Vann Stort.” Nerikes Allehanda, 13 Jan. 2019, pp. 8–8.

ÖrebroTillberga
Örebro-Tillberga
50. J Westberg
41. S Eriksson
37. J Jeschinsky
23. J Svensson
29. A Adeheimer
2. D Rönning
5. V Janérs
10. J Peuhkuri
9. S Brandt
64. H Sundberg
95. N Nevalainen

Avbytare
93. J Bergqvist
34. J Näsholm
60. F Bergman
16. A Strand
15. V Mardakin
30. K Sterner
3. A Sjödahl
19. J Flodström
61.M Flodström
6. K Sandgren
5.G Gising
8. L Wallentinsson
7. N Engström
11. V Elander
88. M Mårtensson
90. E Porswald

Avbytare
29.M Wikström
13. F Andersson
15. N Gifting
27. J Valentin
0 KOMMENTARER      768 VISNINGAR
ÖSK-REDAKTIONEN
2019-01-18 17:59:00


ANNONS:

Fler artiklar om Örebro

Trots uppryckningen - Örebros fina hemmasvit bruten
Örebro Örebro förlorade säsongens sista hemmamatch mot Nässjö med 5-9 (1-4). Gulsvarts mål gjordes av Sebastian Brandt, Joonas Peuhkuri, Alexander Strand och Hugo Sundberg.
2019-02-16 01:59:00

Efter sent kvitteringsmål - Gulsvart poängtapp mot Gripen
Örebro Örebro spelade oavgjort, 5-5, borta mot Gripen. Gulsvarts mål gjordes av Filip Bergman, Nico Nevalainen, Johan Näsholm och Hugo Sundberg.
2019-02-09 20:59:00

Örebro fortsatt starka på hemmaplan - Avfärdade Tranås
Örebro Gulsvart slog Tranås med 5-3 (2-1). Örebros mål gjordes av Sebastian Eriksson, Jimmy Jeschinsky, Joonas Peuhkuri och Hugo Sundberg.
2019-02-05 18:00:00

Bortaturnén - Förlust mot Peace & Love City
Örebro Örebro avslutade bortaturnén med förlust, 4-6, mot Peace & Love City. Gulsvarts mål gjordes av Viktor Mardakin, Joonas Peuhkuri och Johan Svensson.
2019-01-27 23:04:00

Bortaturnén - En poäng mot Rättvik
Örebro Gulsvart spelade oavgjort, 2-2, mot Rättvik. Örebros mål gjordes av Alex Adeheimer och Joonas Peuhkuri.
2019-01-24 20:50:00

Dubbelhelgen - Nära tvåsiffrigt mot Katrineholm
Örebro I den andra matchen på lika många dagar vann Gulsvart mot Katrineholm med 9-4 (2-1). Örebros mål gjordes av Alex Adeheimer, Nico Nevalainen, Joonas Peuhkuri och Johan Svensson.
2019-01-19 08:00:00

Dubbelhelgen - Storseger mot Tillberga
Örebro Örebro vann mot Tillberga med 8-2 (4-1). Gulsvarts mål gjordes av Alex Adeheimer, Filip Bergman, Nico Nevalainen, Joonas Peuhkuri, Daniel Rönning och Hugo Sundberg.
2019-01-18 17:59:00

Förlust i säsongens första - Tomas Hedlund långtidsskadad
Örebro Örebro föll borta mot Lidköping i säsongens första match med 2-3 (0-0). Gulsvarts mål gjordes av Filip Bergman och Hugo Sundberg.
2019-01-10 00:05:00

Seger i årets sista - Gulsvart revansch mot Boltic
Örebro Örebro slog Boltic med 4-3 (3-0). Gulsvarts mål gjordes av Filip Bergman, Nico Nevalainen, Daniel Rönning och Hugo Sundberg.
2019-01-05 02:10:00

Trots drömstart - Sjukdomsdrabbat Örebro föll mot Boltic
Örebro Örebro förlorade matchen mot Boltic med 4-6 (3-0). Gulsvarts mål gjordes av Nico Nevalainen, Joonas Peuhkuri och Alexander Strand.
2018-12-29 04:59:00

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM ÖREBRO SK BANDY
ANNONS:

ANNONS:
SERIETABELLEN
1Åby/Tjureda2015233732
2Nässjö2114165229
3AIK Bandy2113353329
4Ljusdal2112275226
5Lidköpings AIK2111461026
6Gripen219482522
7Kungälv21948-222
8Boltic211029-1322
9Örebro20857321
10Rättvik21768-620
11Peace & Love City Bandy219210-920
12Kalix218310-219
13Tillberga216213-3014
14Katrineholm 215412-3414
15Tranås BoIS215214-2612
16Västanfors IF/BK212217-906
>> Visa hela tabellen

Parentes #331 - Nostalgi

ÖREBRO, 8 MARS 2018 Henrik Brändh skriver:

Det fanns en tid för länge sedan när ÖSK var en stormakt i svensk bandy och blev svenska mästare fem gånger.... På morgontimmarna den 18 mars 1973 klev förväntansfulla supportrar på tåget på centralstationen i Örebro. Målet var Söderstadion i Stockholm där gultröjorna senare samma dag skulle spela klubbens tionde SM-final. För motståndet stod Västerås SK som vunnit södergruppens grundserie på samma poäng som tvåan ÖSK. Ett reportageteam från NA följde supportrarnas uppladdning på tåget och kunde snabbt konstatera att det tullades friskt från de medhavda bandyportföljerna. "Om det inte varit för dagen kunde man ta dem för riksdagsmän en måndagsmorgon, på väg till viktiga beslut i huvudstaden för de såg lika bestämda ut", beskrev reportern Tomas Lundemark som tyckte att det var en behaglig resa. "Inte särskilt mycket gick sönder. Några vattenkaraffer, någon lämnade den gångna nattens skördar på ett säte, lite inventarier kastades ut genom fönstret. Det var nästan som förr om åren", skildrade Lundemark.

Gunnar Lindholm, 75 år, skulle uppleva sin tredje bandyfinal. Han satt i en vagn och höll för öronen. Intill honom skrålade en entusiastisk ÖSK-supporter. "Jag har varnat honom. Han kommer att somna under matchen", sade Gunnar. Somliga gladde sig över SJ:s förmåga att planera tågförbindelser. Andra förargade sig över att tåget inte gick över Västerås. Det hade kunnat bli en intressant förmatch annars. I Stockholm väntade en stor välkomstkommitté i form av en polisstyrka vars uppgift var att lotsa supportrarna från de båda lagen till Söderstadion. Lite förvirrade stannade stockholmarna till och undrade vad som skulle ske. Men inga vilsekomna bandyentusiaster hamnade i finkan på vägen till söder. 15670 åskådare slöt upp, den bästa noteringen sedan 1961. Stämningen var på topp och för säkerhets skull hade man särat på ÖSK och VSK:s supportrar som satt på olika håll. Endast vid köerna vid toaletterna möttes man, men det gick ganska bra. Några drack mellanöl och då och då under matchen kom vaktmästare och polis och hjälpte några åskådare från stadion. Då buade andra ur publiken. Före matchen utväxlade lagen traditionsenligt gåvor till varandra. Västeråsarna överlämnade en stekpanna, gurka och kaffe till ÖSK-spelarna som i sin tur bjöd på ost och kex. Förstås.

ÖSK inledde piggast och NA:s sportchef tyckte i sin krönika att örebroarna borde ha avgjort matchen redan under matchens första 20 minuter då anfallarna Sören Andersson och Johnny Petherson skapade två upplagda lägen som båda sumpades av Andersson. I stället gick Västerås på knock med två mål inom loppet av två minuter. Jan Hedvall satte 1-0 i den 21:a minuten, en hård pärla från liten vinkel och från rätt långt håll, och strax senare tvekade ÖSK:s VM-målvakt Jan Ivar-Ekberg varpå Stig "Rulle" Johansson satte 2-0. "Före 2-0 såg jag inte hur fort bollen kom emot mig och därför tvekade jag vid utåkningen. Jag bestämde mig för sent och får ta på mig målet, det är sådant som händer", sade en deppig Ekberg i omklädningsrummet efteråt. 2-0 var också ställningen i paus och uppförsbacken blev ännu brantare när Raoul Johnson ökade på till 3-0 i 53:e minuten. Claes-Göran Jansson spräckte ÖSK-nollan i den 70:e minuten, reducerade till 1-3, men känslan var att VSK: s seger aldrig var i fara. Slutresultatet fastställdes när "Rulle" Johansson satte 4-1 när fem minuter återstod. Redan då gick ÖSK-båsen Stig Bergström över till västeråsarnas bänk och kramade om sin gamle vän, VSK-tränaren Henry Ohlsson. "Vi borde haft ledningen med 2-0 efter 25 minuter, i stället låg vi under med samma siffror. Inte så konstigt om vi knäcktes då", analyserade Bergström. VSK-målvakten Dan Fredell, teskedsgubbe i formatet, formligen slets ur omklädningsrummet efteråt och fick barfota finna sig att hissas av segerrusiga VSK-supportrar. "Västerås vann på sin målvakt. Fredell räddade VSK första kvarten", erkände motståndarkollegan Jan-Ivar Ekberg.

Ekberg var en av flera ÖSK-stjärnor som inte hade någon av sina bättre dagar, liksom skarpskytten Hasse Nordin och vindsnabbe yttern Bosse Andersson. NA:s pris som bäste ÖSK-are i finalen, en teaterresa till Stockholm för två personer, fick till vänsterbacken Ola Ljungberg trots att han drog på sig två utvisningar i andra halvleken. En tröst i bedrövelsen var att ÖSK-kassören RUne Nordström räknade med att finalen för ÖSK:s del skulle ge en vinst på 25 000 kronor och att säsongen för första gången gav ett överskott - 10 000 kronor netto. Hemresan till Örebro var betydligt mer stillsam för ÖSK-supportrarna än den i andra riktningen. De spända förväntningarna hade ebbat ut och nederlagets kalk tömts. Och 44 år senare väntar alla ÖSK-supportar fortfarande på klubbens nästa SM-final (Nerikes Allehanda).

Källförteckning

Brändh, Henrik. “När ÖSK-Supportrarna Tog Tåget till SM-Finalen.” Nerikes Allehanda, 16 Dec. 2017, pp. 8–8.
"Nu snart dags för ÖSK fotboll men tyvärr det känns inget lockande.... Blir väl på sikt som bandyn, de rasar ur" - "Trött o Besviken"

Parentes #327 - Veckans citat

ÖREBRO, 27 FEBRUARI 2018
Parentes #326 - Crime Report III
"... det vi vet säkert är att de inte är medlemmar i Svampen..." - Göran Liljegren, ordförande

Parentes #326 - Crime Report III

ÖREBRO, 2 FEBRUARI 2018 Matchen mellan Örebro och Boltic präglades av spänning och hotfullhet och blev en cause célèbre i lokalmedia:

Ett bråk bröt ut i publiken under bandymatchen mellan ÖSK Bandy och IF Boltic på lördagen. Polisen fick ingripa för att stoppa tumultet på läktaren.... Polisen var alltså beredd på bråk. Det visade sig behövas. NA:s sportreporter som var på plats för att rapportera från matchen, berättar att supportrar från de båda lagen ruschade mot varandra. Polis och ordningsvakter fick gå emellan för att dra isär de båda grupperna.... ÖSK Bandy låg under med 2-5 i den 87:e minuten mot Boltic på hemmaplan då det blev livat på läktaren. Redan innan matchen fanns polis, supporterpolis och ordningsvakter på plats utanför och inne i Behrn Arena för att kunna skilja de två klackarna åt. Men trots att säkerhetsåtgärder gjorts började ett 20-tal supportrar från ÖSK Bandys hemmaklack rusa mot Boltics fans som stod bakom staket.... En person omhändertogs också före matchen i närheten av arenan. Efter matchen ställde poliserna upp sig på rad utanför arenan för att hålla isär de olika supportergrupperna. Vid klockan 16:30 hade polisen avslutat sin insats vid bandymatchen (Levin och Berglund, Ljung-Nielsen, Nerikes Allehanda).

Göran Liljegren, ordförande, kommenterar:

De som kom hit ville mest ha utlopp för sin aggressivitet.... Vi tycker naturligtvis att det är trist att det blev såhär. Och det är trist att en klick som annars inte går på bandy, utan som går dit just i akt och mening för att bråka. Just de som började bråka har vi aldrig sett förut och de skulle nog möjligen vara fotbollssupportrar från Örebro, men vi vet inte säkert. Men det vi vet säkert är att de inte är medlemmar i Svampen för de som står i Svampen kände inte heller igen dem.... Jag ser det som ett samhällsproblem och inte ett idrottsproblem.... Jag ser inte alls det här som ett allvarligt problem inom vår klubb, att det blir bråk alltså. Men Boltic har ju varit det lag som haft sådana supportrar som det hänt en del saker kring. För något år [(sedan)] attackerade de Svamparnas buss utanför Tingvalla när de skulle åka därifrån. De kastade sten och försökte mucka gräl. Men inget sånt har hänt i år.... Domarna kommer skriva en rapport och vi kommer kanske få böter. Och det får vi eftersom vi ansvarar för de supportrar som är på plats, vare sig om vi tycker de tillhör oss eller ej. Och jag vet inte vad det kommer kosta, men det kommer helt klart svida i vår lilla kassa.... De örebroare som gjort detta har förstört för ÖSK Bandy. De var inte alls där för att stötta oss alls. Utan de villa skapa bråk. Det känns väldigt orättvist för vi kan inte vara säkra på att de kommer komma tillbaka, eftersom vi inte med säkerhet vet vilka de är. Men vi ska hitta dem för polisen känner kanske igen dem. Annars kommer vi behöva hjälp med identifiering om vi inte kommer någonstans... (Ljung-Nielsen).

Källförteckning

Berglund, Johanna, and Anna Levin. "Polis Stoppade Bråk På Läktare." Nerikes Allehanda [Örebro] 21 Jan. 2018, Sporten sec.: 6. Print.
Nielsen, Veronika Ljung. "Polisen Fick Avbryta Läktarbråket." Nerikes Allehanda [Örebro] 22 Jan. 2018, Sporten sec.: 8-9. Print.
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
”Upp till IFK att visa sin styrka”
Förbjuds att värva nya spelare
Så lottas åttondelsfinalerna
Hammarby ångar på mot semifinal
Vad hände med tifot?
Tyskland:   Vad hände med tifot?
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies