Efter gårdagens förlust i Lidköping är det frågan som ställs inför söndagens match. Vi minns alla den fantastiska söndagen förra helgen då IFK Kungälv bjöd på sprudlande bandyunderhållning och körde över Villa/Lidköping med 9-2. Villa har dock vänt på steken via två klara hemmasegrar och nu väntar återigen match på härliga Skarpe Nord.

Väderprognoserna talar om uppehåll och någon enstaka plusgrad, vilket borgar för en fin is och förhoppningsvis lyckas publiken bjuda på en lika fin inramning som senast då Villa var här på besök. Matchstart är klockan 15.00 och då det väntas mycket folk rekommenderas att vara på plats på Skarpe Nord senast 14.30 för att garanterat hinna in i tid.

Trots två raka förluster har IFK Kungälv långt ifrån gett upp drabbningen och kommer att göra allt för att få till en femte avgörande match uppe i Lidköping på tisdag.
– Vi är helt säkra att vi kommer tillbaka till Lidköping på tisdag och spelar den sista och avgörande kvarten där. Så nu är det bara för alla att ta sig till Skarpe Nord på söndag och pusha oss till en jävla fart mot semifinal, säger IFK Kungälvs tränare Tommy Österberg.

Vilket lag Kungälv kommer att ställa upp med på söndag avgörs först under matchdagen imorgon. I fredagens match saknades förutom Johan Staaf (avslagen tumme i första kvartsfinalen) och Jesper Larsson (sjuk). Spel för Johan Staaf är naturligtvis uteslutet medan statusen tas på Jesper Larsson under matchdagen.

Efter en lång och härlig säsong för IFK Kungälv börjar det nu dra ihop sig. Än är dramat inte över och vid vinst på söndag blir det en härlig och avgörande femte avgörande match upp i Lidköping om vilket lag som kommet att få möta Bollnäs i semifinal.

Så nu hoppas vi att Kungälvspubliken sluter upp imorgon och skapar precis lika fin och härlig inramning som man visade under den första kvartsfinalen förra söndagen då Kungälv vann med 9-2.