fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 23985 | Medlemmar: 179196

Kom ihåg mig

Diskussionsforum IFK Vänersborg

Välkommen till forumet

Här diskuteras bandy. Enbart seriösa inlägg. Inlägg som håller för låg nivå tas bort. Hot mot spelare och användare eller andra kränkande inlägg tolereras inte och renderar i direkt IP-spärrning. Håll en god stämning på era inlägg!

Forumet är endast öppet för medlemmar på SvenskaFans.com. Vänligen registrera er som medlemmar!


ANNONS:
Spara   


Här kan du läsa våra generella forumregler.
  Vänersborg Tippa nästa match Vänersborg-Edsbyn 2017-10-27 19:00 Edsbyn    
TOTALT 9432 INLÄGG. JUST NU 0 INLOGGADE.
Namn: Tröttsamt!
Sänt: 2017-09-25 09:58
Efter gårdagens match känns det som en lång väg att gå för våra blåvita om vi ska kunna utmana om en slutspelsplats!

Många spelare som inte kommer upp i någon nivå alls.
7 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Batasar
Sänt: 2017-08-11 15:05
IFKVbg vs IFK legends på lördag 15:00.
Ta chansen nu och se nya IFK och alla tidigare hjältar. Genom ditt besök så tackar du alla tidigare spelare i IFK och samtidigt ger du dagens lag en härlig start på säsongen. Det är vår plikt som supportrar att närvara. Kom igen nu, ALLA!!!
7 Tumme upp Citera
Namn: Huvudet på spiken
Sänt: 2017-06-14 17:36
Danie. "Klubbens värvningspolicy"

Där har du det, detta är precis det Ifk saknar, en röd tråd .

Ena året Lomanov och co, satsar utan dess like. Sen vet ju alla hur det gick ... Då värvar de annorlunda ...ingen tråd, ingen klar linje och ej heller uttalade mål... då blir man till åtlöje i lilla bandysverige samt tappar spelare och publiken
14 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Mikael
Sänt: 2017-06-14 16:18
Håller med Daniel i det här fallet.
Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Daniel
Sänt: 2017-06-14 09:31 Ändrat: 2017-06-14 09:42:57
Som sagt, Borvall har varit given förstemålvakt två säsonger i rad. IFK har heller inte sparkat ut Borvall ur klubben, det är Borvall som själv bett att få lämna. IFK:s ambition har ju varit tydlig från början - ha två bra målvakter som konkurrerar med varann och ger laget bredd och trygghet på målvaktspositionen. IFK vill ju ha Borvall kvar.

Allt ansvar kan inte alltid falla på klubben som "borde agerat annorlunda", ibland är bara spelare jävligt vrånga. Jag som medlem i IFK vill inte att klubben låter enskilda spelare styra över klubbens värvningspolicy. Sen kan man ha olika åsikter om värvningar och sånt, det är okej, men det är inte Borvalls jobb att tala om för tränare och sportchef vilka spelare de ska värva.
5 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Batasar
Sänt: 2017-06-14 06:52
Visserligen har IFK satsat på Borvall nu under två säsonger, så det stämmer ju. Sen kan saker och ting ändras under resans gång, det kan exempelvis komma in en ny tränare med andra tankar.
Tumme upp Citera
Namn: Pajasförening
Sänt: 2017-06-13 16:24
"""David Borvall (Villa Lidköping)
Den storvuxne hälsingen som tillbringar större delen av sin seniorkarriär på västkusten blir IFK Vänersborgs första nyförvärv inför säsongen 2015/2016. Närmast kommer han från Villa Lidköping där han kom in mitt under säsongen och tog platsen som förstemålvakt direkt. David är en storvuxen men smidig målvakt som trots sina 25 år både är etablerad men utvecklingsbar. Från IFK Vänersborg sida uttrycker man stor tillfredsställelse över att ha knutit till sig den målvakt som stod överst på klubbens önskelista, och även Borvall är nöjd över att komma till en klubb som tror på honom och vill satsa på honom. Välkommen, David!"""

""Klubb som tror på han och vill satsa på honom""...jo tjena :)
8 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Batasar
Sänt: 2017-06-11 17:27
IFK har fått in en ny tränare som vill sätta sin egen prägel på laget. Kimmo är värvad som en förstemålvakt, inget snack om det. Ari har petat Borvall förr och kanske inte litar fullt ut på honom. Det känner givetvis Borvall också och vill därför lämna. Man får köpa att IFK och Ari tagit detta beslutet men det är tråkigt att vi får ett så tråkigt avslut med Borvall som haft en jättefin utveckling hos IFK, dessutom är han oerhört populär bland supportrar och därför blir det lite extra känsligt.

En annan tråkig bit är ju givetvis att det blir negativa rubriker runt IFK igen, igen och igen. Kan det inte bara ta slut någon jävla gång. IFK behöver få ut positiva saker nu, jag vet att många med mig är riktigt oroliga och tyvärr har bandysverige en ganska dålig bild av IFK nu och det är givetvis inte roligt alls. Det är lite frustrerande att vara IFK:are just nu, motgångar och lite uppförsbacke är visserligen inget nytt för oss så vi tål ganska mycket men det skadar ju inte med lite fler positiva nyheter.

Säsongen närmar sig och det är bara ett par månader kvar tills isen ligger i arenan. Många supportrar är ganska låga just nu så det gäller för IFK att man jobbar hårt med att få publiken att tro på vad IFK håller på med, det blir en rejäl utmaning för IFK att se till så man inte tappar för mycket publik. För bara ett år sedan så fanns det en enorm tro och många såg stora saker hända kommande år, där är vi inte nu och har istället fått börja om.
18 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Daniel
Sänt: 2017-06-11 16:52
Dyr och dyr, det får stå för dig. Kyllönen ville till IFK och kommer från i princip ideella Tellus så det var nog inte tal om en jättelön för att få honom till IFK.

IFK ville väl ha två bra målvakter för att inte vara så sårbara ifall en av målvakterna blir sjuk, skadad eller helt enkelt spelar dåligt. Tanken var nog att målvakterna skulle tävla om speltiden, så som alla andra spelare i laget tvingas tävla om sin speltid.

Kyllönen visste att IFK hade en bra målvakt sedan innan men sa redan från början att han var redo för konkurrensen och att kämpa om sin plats. Borvall valde att be om att få bryta sitt kontrakt. Det är ändå en attitydsskillnad som är rätt anmärkningsvärd. För IFK:s del rent sportsligt tror jag inte att det är dåligt att spelaren som var villig att kämpa om sin plats blev kvar.
1 Tumme upp Citera
Namn: Bandyspeed
Sänt: 2017-06-11 11:02
Det märkliga är väl att Vänersborg värvar en dyr målvakt när man redan har en tänkt förstemålvakt.
Målvaktssidan är ju en position där många lag sparar pengar då de har en förstemålvakt som kostar pengar och sedan har en backup som är "billig" lönemässigt.
Eftersom en bandymålvakt verkar kunna stå alla matcher utan psykisk utmattning eller skador så finns ju ingen anledning att ha 2 "dyra" målvakter. Målvakterna själva vet ju att det oftast blir en uttalad förstemålvakt och att det baseras på lönen eftersom den målvakten tidigare bevisats vara bättre.
Då är det klart att man vill lämna om man vill spela matchdr och inte sitta på bänken.
9 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Daniel
Sänt: 2017-06-10 18:18
Föreningen vbg gör allt rätt:

1) Självkritik blir svårt. Jag styr inte IFK.

2) Är hellre en supporter som stöttar mitt lag och min förening i vått och torrt än en anonym fåntratt som pissar på folk. Vi gör alla våra val.
Tumme upp Citera
Namn: Föreningen vbg gör allt rätt
Sänt: 2017-06-09 14:04
machiavelli skrev följande:
Vilka delar Kyllönen prispall med? Bergwall och Chermyk. Bra gjort av en målis som aldrig spelat en slutspelsmatch i Sverige och representerat Sirius, Kungälv och Tellus.

Vilka slåss om fjärdeplatsen bakom? Othén, Hedberg, Svensson, Virtanen, Rysev?Vi snackar om någon som ALDRIG kan se på vänersborg med en gnutta kritk.

Skulle #57, #21, #79, #55 vilja gå så vore det "det bästa och vänersborg blir givetvis bättre av detta samt att föreningen har med Hjert i spetsen som alltid skött allt klanderfritt..."

Du vet, självkritik är väl inte den gren alla vinner guld i....
17 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Daniel
Sänt: 2017-06-09 11:26
Uppsala123: Med all respekt, jag tror inte du har den blekast aning om varför saker blivit som de blivit, varför klubben gjort som de gjort eller huruvida den sköts professionellt eller ej.

Machiavelli: Många bra målvakter men att vara förstemålvakt i Finland anser jag väger tyngre än andre- och tredjemålvakt i Sverige och Ryssland.
1 Tumme upp Citera
Vetlanda Namn: machiavelli
Sänt: 2017-06-09 10:14
Vilka delar Kyllönen prispall med? Bergwall och Chermyk. Bra gjort av en målis som aldrig spelat en slutspelsmatch i Sverige och representerat Sirius, Kungälv och Tellus.

Vilka slåss om fjärdeplatsen bakom? Othén, Hedberg, Svensson, Virtanen, Rysev?
12 Tumme upp Citera
Sirius Namn: Uppsala123
Sänt: 2017-06-08 23:24
Håller med dig Kokhusplans Maradona. Du måste väl ändå Daniel hålla med om att det är mycket som inte sköts så väldigt professionellt i IFK? I vintras Stefan Karlsson, sen Felix, sen de tre ryssarna och nu Borvall.
19 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Daniel
Sänt: 2017-06-08 21:35
IFK tänkte väl att konkurrens kan sporra spelare att bli bättre. Det ska ju alltid vara bred trupp och konkurrens på alla andra positioner i laget, men målvakten ska vara garanterad sin startplats i 26+ matcher? Rimmar illa.

Jag förstår Borvall om han inte vill ta risken att hamna på bänken, men samtidigt förstår jag ju också IFK:s val att värva Kyllönen.

När Borvall förlängde sitt kontrakt hade IFK redan två målvakter och ingen ny tränare var anställd ännu. Sedan la Markus Johansson av och IFK behövde en till seniormålvakt, samtidigt som Holopainen kommit in som tränare. Han kände Kyllönen sedan tidigare och visste att han ville flytta till Västsverige, och när hans eget lag var en målvakt kort är det klart man tar chansen att värva en topp 3-målvakt i världen.

Jag tycker ingen har gjort fel, det är elitidrott. I elitidrott ska man visa att man är bättre än sin konkurrent för att få spela. Borvall ville inte ta den fajten utan spela någonstans där han var garanterad speltid och det måste man såklart respektera.

Att IFK valt att inte bryta Borvalls kontrakt tror jag definitivt inte handlar om att man vill tjäna pengar, som Borvall antyder, utan att man vill kunna kontrollera vilken klubb han går till. Borvall är ju den som vill lämna IFK och det har IFK accepterat, men det betyder givetvis inte att man accepterar att Borvall till slut hamnar i en klubb som är direkt konkurrent till IFK om tabellplaceringar, typ Vetlanda.
2 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Kokhusplans Maradona
Sänt: 2017-06-08 20:57
Jaha, så fortsätter clownernas afton i föreningen när man som mest behöver arbetsro! Hur fan tänkte man när man värvade Kyllönen??? Att en av dem skulle acceptera att sitta på bänken!

http://www.ttela.se/sport/bandy
12 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Älgpower
Sänt: 2017-05-10 15:00
Intervju med IFKs materialansvarige Lars Granström här i länktipset.

Kul grepp man har gjort med flera intressanta intervjuer med personer som har olika roller inom IFK!
6 Tumme upp Citera Länktips: ifkvanersborg.se/niklas-moter-lars-grans....
Vänersborg Namn: DeJi
Sänt: 2017-05-09 18:48
Det finns en hel del spelare kvar att värva men kanske inga spelare som gör någon större skillnad något lag.
Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Batasar
Sänt: 2017-05-09 17:26
Är det Nordkoreas ledare som är ute och rensar i forumen. Kör man den stilen så skriver inte en människa till slut, det är synd att vissa fortfarande inte förstår att det skrivs alldeles för lite om bandy.
6 Tumme upp Citera
Sirius Namn: Uppsala123
Sänt: 2017-05-09 13:11
Det är bra för alla som loggar in på SF Bandy är ju i något avseende intresserade av bandy. Nu börjar ju Sillyn lagga mot sitt slut. Vad finns kvar att värva just nu?
Westh blir ju kvar i Bollnäs, Sundin i Bajen. Bäck är väl oplacerad ännu?
Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: DeJi
Sänt: 2017-05-08 22:29 Ändrat: 2017-05-08 22:31:13
Det är klart man ska ha någon slags ribba för vad som är okej - den kommer finnas även här - men den ribban kan inte gå vid svordomar och ifrågasättanden av de övertramp som Bollnäs admins gjort sig skyldiga till (redigera i folks inlägg utan att markera vad och så vidare).

Det är pinsamt så jag hoppas vi kan samlas här och diskutera bandy i stort, alla som vill från alla lag. Finns inte så jävla många ställen på nätet för bandyfans från hela landet att diskutera på och då håller det givetvis inte att några tunnhudade och maktfullkomliga människor stänger ner dem ett efter ett. Det gynnar knappast någon.
8 Tumme upp Citera
Sandviken Namn: Zusgazah
Sänt: 2017-05-08 20:12
Vad hände med de andra forumen? Jag brukar ofta läsa i Bollnäs forum då det är det mest aktiva och tycker verkligen inte det är särskilt låg nivå där. Visst kan det dyka upp några inlägg som är värre än andra men för att vara ett Internet-forum med medlemmar från olika lag så är det väldigt städat. Jag tycker att det bara livar upp med lite munhuggning ibland.
1 Tumme upp Citera
Bollnäs Namn: BW
Sänt: 2017-05-08 19:46
Jag har ibland varit väldigt frågande till Deji och hans censurskap på twitter. Men här visar han kurage och ligger i framkant.Tumme upp Citera
Bollnäs Namn: Korven
Sänt: 2017-05-08 19:10
Bollnäs forum stängt. Nu också Sverige-forumet. Pang tjong bara! Ryktet där sa att det är öppet för allmänheten här nu. Men snart kommer väl fogden och stänger igen detta också.. Honecker-fasoner!
2 Tumme upp Citera
Villa-Lidköping Namn: Henrik
Sänt: 2017-05-08 18:01 Ändrat: 2017-05-08 18:02:44
IFK Vänersborg är fan jävligt sämst

edit: Testar Daniel
4 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Älgpower
Sänt: 2017-05-08 16:39 Ändrat: 2017-05-08 18:42:31
I helgen som var hade IFK sin årsfest och där levererade Älgarna knappt 33 000 kr, från Målpengen, till IFKs ungdomslag. Kul! Hedqvist blev årets spelare med sina 44 mål förra säsongen. Flera som verkar ideellt runt klubben uppmärksammades också, vilket var fint att se!

4 Tumme upp Citera Länktips: ifkvanersborg.se/arsfesten-sammanfattad/....
Vänersborg Namn: Batasar
Sänt: 2017-05-05 17:09
Beror på vart IFK Vänersborg befinner sig då, Fager är ingen spelare som flyttar hem och hjälper IFK i botten. Höjer vi oss framöver kan det säkert bli aktuellt.
3 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Daniel
Sänt: 2017-05-05 13:02
Det är trist, men känslan har ju i flera år varit att han har varit rätt trött på Vänersborg och sökt sig bort, med kommentarer typ "hade det inte varit för Stefan Karlsson hade jag inte förlängt" och så vidare. Och det är väl helt okej, men måste få testa på nya grejer och nya klubbar om man känner att man står och stampar.

Jag tror att det, precis som i Iljas fall, är staden Stockholm som lockar mycket. Han får säkert lika bra betalt i Hammarby som han hade fått i IFK, men får bo i Stockholm och för en kille i den åldern antar jag att det lockar.

Bara att hoppas att hans IFK-hjärta är så stort som han sa när han lämnade förra året och att han återvänder till IFK som en fullfjädrad landslagsspelare om ett par år.
2 Tumme upp Citera
Vänersborg Namn: Batasar
Sänt: 2017-05-04 22:07
Ruskigt tråkigt att få se Fagerström i en annan svensk klubb. I ett IFK som satsar mot toppen ska ju bara en sån kille vara med och driva föreningen dit. Nej, detta var tråkigt och bidrar ju inte till att öka på suget efter en ny säsong.
3 Tumme upp Citera
Sök efter
på forumet
Sökningen visar resultat från den senaste månaden. Du kan också visa en sida eller dag:
Gå till sida
Alla inlägg ett datum

Fler nyheter


SENASTE NYHETERNA OM IFK VÄNERSBORG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:


Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Namnändring på Camp Nou?
Fem framgångsfaktorer för Ottawa
Röda Bollens 20-årsjubileum
Utvisning knäckte Hertha Berlin
Vinst i Sörensens debut
Hockeyzon:   Vinst i Sörensens debut
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies