fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 103875 | Medlemmar: 184066

Kom ihåg mig

Köp biljetter till Chelseas matcher 2012/13

Medlemmar i CSS och True Blue kan köpa biljetter till Chelseas matcher säsongen 2012/13.

Som medlem i Chelsea Supporters Sweden och True Blue kan du köpa biljetter till de flesta av Chelseas matcher genom CSS. En biljett per medlemskap är vad som gäller.

CSS är anslutna till Chelsea som Platinum Supporters Club, den högsta nivån som ger flest förmåner. Nytt för i år är att det går att köpa biljetter på West Lower, East Upper och Matthew Harding Lower. Precis som tidigare kan vi även köpa biljetter på Shed Upper, Shed Lower och West Upper.

Till ”vanliga” hemmamatcher, det vill säga:
- samtliga Premier League-matcher förutom de mot Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham och Queens Park Rangers samt säsongens sista hemmamatch
- gruppspelet i Champions League
- de inhemska cuperna (FA-cupen och Ligacupen)
- samt Community Shield
krävs inga lojalitetspoäng för att köpa biljett genom CSS. Vi kan till garantera matchbiljetter till ”vanliga” hemmamatcher förutsatt att inga policyändringar sker från Chelseas sida och att båda dina medlemskap är betalda och klara i tid.

Till ligamatcher mot Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham och Queens Park Rangers (så väl borta som hemma) samt säsongens sista hemmamatch och hemmamatcher i Champions Leagues eller Europa Leagues utslagningsfas krävs minst fem lojalitetspoäng för att köpa biljett genom CSS. Till dessa matcher får CSS ta del av en pott på 500 biljetter (150 biljetter för bortamatcher) som säljs till alla Platinum Supporters Clubs. Alltså är du inte garanterad biljett till dessa matcher, men chanserna att få en biljett är väldigt goda om du har fem lojalitetspoäng eller fler.

Till "vanliga" bortamatcher i Premier League (det vill säga samtliga förutom de mot Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham och Queens Park Rangers) samt bortamatcher i de inhemska cuperna (FA-cupen och Ligacupen) krävs det inga lojalitetspoäng. CSS får ta del av en pott på 150 biljetter som säljs till alla Platinum Supporters Clubs. Alltså är du inte garanterad biljett till dessa matcher, men chanserna att få en biljett är goda.

Till semifinaler och finaler i de inhemska cuperna (FA-cupen och Ligacupen) krävs minst 16 lojalitetspoäng för att köpa biljett genom CSS. Till dessa matcher får CSS ta del av en pott på 400 biljetter som säljs till alla Platinum Supporters Clubs. Alltså är du inte garanterad biljett till dessa matcher, men chanserna att få en biljett är väldigt goda om du har 16 lojalitetspoäng eller fler.

Till bortamatcher i Champions League eller Europa League (bortsett från semifinalen och finalen) krävs minst 16 lojalitetspoäng för att köpa biljett genom CSS. Till dessa matcher får CSS ta del av en pott på 50 biljetter (om Chelseas tilldelning på arenan överstiger 2 000 biljetter) som säljs till alla Platinum Supporters Clubs. Alltså är du inte garanterad biljett till dessa matcher, men chanserna att få en biljett är väldigt goda om du har 16 lojalitetspoäng eller fler. Observera att Uefa Decleration Form måste fyllas i vid köp av biljetter till bortamatcher i Champions League (mer information om detta kommer när det blir aktuellt).

*    *    *    *
Så här köper du biljetter genom CSS:

1. Fyll i biljettformuläret längst ner på sidan.

Meddelandefältet använder du om det är något speciellt du vill att vi ska veta, till exempel att du har ett resesällskap som du gärna sitter bredvid på matchen.

Var tydlig när du fyller i match. Skriv till exempel "Wigan - Chelsea" om du syftar på premiären så råder det inga tvivel om vilken match du vill ha biljetter till.


2. Betala in den angivna summan på CSS plusgiro 51 21 75-1 (OBS! Inte samma konto som för medlemsavgiften) och skriv ditt namn och vilken match betalningen avser i OCR/meddelande-fältet.

Biljettpriserna anges längre ner på sidan. Observera att hemmamatcherna i Premier League är uppdelade i tre olika kategorier som har olika priser.

Förutom biljettens inköpspris kommer vi att ta ut 1,50 pund i kreditkortsavgift, en administrationsavgift (för att täcka porto, kuvert med mera) samt lite marginal för att täcka eventuella förändringar i växlingskursen. Allt detta är inkluderat i biljettpriserna längre ner på sidan. Biljettpriserna kommer att uppdateras kontinuerligt, så se till att du betalar in rätt summa.


*    *    *    *
Viktigt att tänka på:

- Deadline för biljettbeställningar till hemmamatcher är ungefär sju veckor innan match. Deadline för biljettbeställningar till bortamatcher kommer den här säsongen att vara ungefär fem veckor innan match.

- Senast klockan 18:00 den dag som anges som deadline måste betalning och beställning vara CSS tillhanda för att vi ska kunna få med din beställning i vår biljettansökan till Chelsea. Så fort vi har fått din betalning får du en bekräftelse på din beställning. Så fort vi får bekräftelse på att vår ansökan har gått igenom meddelar vi dig (cirka sex veckor innan matchen för hemmamatcher och cirka fyra veckor innan matchen för bortamatcher. Biljetten levereras sedan med post senast två veckor innan matchen. Vid vissa cupmatcher postas biljetterna inte utan måste istället hämtas ut på Stamford Bridge.

- Ditt medlemskap i CSS och True Blue måste vara betalt och klart innan du ansöker om biljett. Du kan endast köpa en biljett per medlemskap.

- Du får endast ansöka om biljetter på ditt eget medlemskap och du får inte överlåta biljetten till någon annan. Det kan komma att utföras legitimationskontroller på matcherna.

- Endast Chelseasupportrar bosatta i Sverige får köpa biljetter genom CSS. Om du är supporter till motståndarlaget hänvisar vi dig till deras biljettförsäljning.

- 31 december 2012 är deadline för att lösa medlemskap i CSS och True Blue för säsongen 2012/13. Om du ska köpa biljetter till matcher under våren måste du ha löst medlemskapen och meddelat ditt True Blue-nummer till CSS senast 31 december.

- Det är inte garanterat att man får biljett på den sektion man söker till. Det är till exempel svårt att få biljetter på Matthew Harding Lower och det är ganska vanligt att de som sökt Shed Upper blir nedflyttade till Shed Lower när bortalaget tar den stora tilldelningen (3 000 biljetter) istället för den ordinarie tilldelningen (1 500 biljetter). Om detta sker får ni givetvis mellanskillnaden i biljettpris tillbaka. Om du vill ange en sektion som andraval gör du det i meddelandefältet.

- Om du beställer biljetter till en match som senare flyttas eller av annan anledning inte kan gå på matchen köper vi tillbaka biljetterna till det pris du betalade. Observera att detta inte kan ske senare än en vecka innan matchen.

- Om något är oklart kolla i första hand artikeln "FAQ: Biljetter". Där har vi bland annat en förklaring av hur systemet med lojalitetspoäng fungerar och en guide till de olika sektionerna på Stamford Bridge. Om du inte hittar svaret du söker där kan du maila biljett@chelseasweden.com.

Premier League-matcher
 
Motståndare H/B Matchdatum (lokal tid) Deadline CSS Kat.
Wigan B Sön 19 aug 13:30 2 biljetter tilldelade -
Reading H Ons 22 aug 19:45 3 biljetter tilldelade B
Newcastle H Lör 25 aug 17:30 27 biljetter tilldelade A
QPR* B Lör 15 sep 15:00 7 biljetter tilldelade -
Stoke H Lör 22 sep 15:00 13 biljetter tilldelade B
Arsenal* B Lör 29 sep 12:45 9 biljetter tilldelade -
Norwich H Lör 6 okt 15:00 28 biljetter tilldelade B
Tottenham* B Lör 20 okt 12:45 18 biljetter tilldelade -
Man United* H Sön 28 okt 16:00 33 biljetter tilldelade AA
Swansea B Lör 3 nov 15:00 1 biljett tilldelad -
Liverpool* H Sön 11 nov 16:00 39 biljetter tilldelade AA
West Bromwich B Lör 17 nov 15:00 0 biljetter tilldelade -
Man City* H Sön 25 nov 16:00 29 biljetter tilldelade AA
Fulham H Ons 28 nov 19:45 13 biljetter tilldelade A
West Ham B Lör 1 dec 12:45 10 biljetter tilldelade -
Sunderland B Lör 8 dec 15:00 0 biljetter tilldelade -
Aston Villa H Sön 23 dec 16:00 6 biljetter tilldelade A
Norwich B Ons 26 dec 15:00 0 biljetter tilldelade -
Everton B Sön 30 dec 13:30 1 biljett tilldelad -
QPR* H Ons 2 jan 19:45 18 biljetter tilldelade A
Stoke B Lör 12 jan 15:00 0 biljetter tilldelade -
Southampton H Ons 16 jan 19:45 0 biljetter tilldelade
Arsenal* H Sön 20 jan 13:30 29 biljetter tilldelade AA
Reading B Tis 29 jan 19:45 0 biljetter tilldelade -
Newcastle B Lör 2 feb 15:00 7 biljetter tilldelade -
Wigan H Lör 9 feb 15:00 7 biljetter tildlelade B
Man City* B Sön 24 feb 13:30 1 biljett tilldelad -
West Bromwich H Lör 2 mar 15:00 25 biljetter tilldelade B
Fulham B Ons 17 apr 19:45 1 biljett tilldelad -
West Ham H Sön 17 mars 16:00 27 biljetter tilldelade A
Southampton B Lör 30 mars 15:00 7 biljetter tilldelade -
Sunderland H Sön 7 apr 15:00 17 biljetter tilldelade B
Tottenham* H Ons 8 maj 20:45 11 biljetter tilldelade AA
Liverpool B Sön 21 apr 16:00 4 biljetter tilldelade -
Swansea H Sön 28 apr 15:00 ¤ 73 biljetter tilldelade B
Man United* B Sön 5 maj 16:00 0 biljetter tilldelade -
Aston Villa B Sön 12 maj 12:45 § 0 biljetter tilldelade -
Everton* H Sön 19 maj 15:00 20 biljetter tilldelade A


H/B = hemma eller borta
Deadline CSS = då biljettansökan ska vara CSS tillhanda
Kat. = kategori AA, A eller B, gäller bara hemmamatcher
Avsparkstider är lokal tid, deadlinetider är svensk tid.
Tilldelade biljetter har beställts av CSS-medlemmar och blivit bekräftade av Chelsea. Dessa finns alltså inte till försäljning till någon annan än de som har beställt biljetterna.


* = fem lojalitetspoäng krävs för biljettköp.
** = avsparkstidtid och speldatum är inte bekräftat och kommer med stor sannolikhet att ändras.

% = det spelas matcher i Europa League föregående torsdag och matchen kommer att flyttas (troligtvis till söndagen) om Chelsea fortfarande är kvar i turnseringen.
µ = matchen kommer att flyttas om något av lagen spelar semifinal i FA-cupen.
§ = matchen kommer att flyttas om något av lagen spelar final i FA-cupen.
¤ = matchen mot Swansea är CSS medlemsresa säsongen 2012/13. Mer information finns här.Biljettpriser Premier League

Kategori AA-matcher (Hemmamatcher i ligan mot Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United och Tottenham)
West Upper: 980 kr
East Upper: 770 kr
West Lower: 770 kr
Shed Upper: 720 kr
Shed Lower: 690 kr
Matthew Harding Lower: 690 kr

Katergori A-matcher (Hemmamatcher i ligan mot Aston Villa, Everton, Fulham, Newcastle, Queens Park Rangers och West Ham)
West Upper: 840 kr
East Upper: 690 kr
West Lower: 690 kr
Shed Upper: 670 kr
Shed Lower: 640 kr
Matthew Harding Lower: 640 kr

Kategori B-matcher (Hemmamatcher i ligan mot Norwich, Reading, Southampton, Stoke, Sunderland, Swansea, West Bromwich och Wigan)
West Upper: 790 kr
East Upper: 640 kr
West Lower: 640 kr
Shed Upper: 620 kr
Shed Lower: 590 kr
Matthew Harding Lower: 590 kr

Bortamatcher
Sätt in 700 kr på vårt plusgiro så betalar vi tillbaka eventuell mellanskillnad.

*   *   *   *

Europa League
Chelsea - Basel, torsdag 2 maj, 20:05
Deadline: tisdag 16 april, 18:00
Läs mer här.

CSS får inga biljetter till bortamatchen mot Basel.


En sista koll innan du skickar iväg formuläret:
- Skrev du rätt i alla fält?
- Dubbelkolla att du skrev rätt medlemsnummer, rätt match och rätt sektion. 0 KOMMENTARER      14063 VISNINGAR
OSCAR KARLSTRÖM
oscar@chelseasweden.com
2012-07-04 18:00:00


ANNONS:

Fler artiklar om Chelsea

Christensen nöjd över att vara blå
Chelsea Dansken som i omgångar spekulerades lämna föreningen blev kvar och har senaste tiden fått än mer chanser än tidigare och Andreas menar nu att han är nöjd över sitt beslut.
2019-02-18 12:45:47

Inför: Chelsea - Manchester United
Chelsea Det blir en repris av fjolårsfinalen när de regerande FA-cup mästarna tar emot Manchester United hemma på Stamford Bridge i FA-cupens femte runda.
2019-02-17 16:39:00

Sverige mot Chelsea – del 2/3
Chelsea I podden senast lanserades att Chelsea spelat över 30 träningsmatcher genom åren… i Sverige, mot svenskt motstånd. Vi ger er här en sammanställning över motståndarna kungsblått upplevt. En serie i tre delar.
2019-02-17 15:27:00

Zola: 'Hudson-Odoi är uppskattad'
Chelsea Det har diskuterats varför Chelsea inte spelat sin talang mer sedan han inte lämnade föreningen under januarifönstret och det är något vår fantastiska Zola ger svar på.
2019-02-17 00:14:00

Sverige mot Chelsea – del 1/3
Chelsea I podden senast lanserades att Chelsea spelat över 30 träningsmatcher genom åren… i Sverige, mot svenskt motstånd. Vi ger er här en sammanställning över motståndarna kungsblått upplevt. En serie i tre delar.
2019-02-15 11:49:00

Nöjda målskyttar
Chelsea Barkley och Giroud som igår tillsammans avgjorde mötet mot MFF är nöjda över vinsten och att vara tillbaka på vinnarspåret igen.
2019-02-15 11:09:00

Spelarbetyg: Malmö FF- Chelsea
Chelsea Chelsea studsade tillbaka efter senaste mötet och försatte sig i en mycket god möjlighet för avancemang inför nästa vecka. Barkley och Giroud gav segern till engelsmännen på svensk mark.
2019-02-14 23:43:00

Chelsea vann på svensk mark
Chelsea Vi fick alla en härlig alla hjärtans-dag när Chelsea igen spelade fotboll i Sverige för första gången sedan 17 september 1998 – även då i Skåne – och precis som då slutade det med uddamålsseger.
2019-02-14 23:01:00

Från en trädgård i Belgien till världsscenen
Chelsea Eden Hazard berättar i en intervju med Chelsea FC sin historia. Från att ha växt upp i Belgien, flyttat till Frankrike och sedan England, och på vägen plockat upp fina priser och utmärkelser - både som individ och lagspelare.
2019-02-14 13:55:00

Inför Malmö FF - Chelsea FC
Chelsea Chelsea har anlänt till Sverige för att besegra de himmelsblå och ta första steget mot en åttondelsfinal i Europa League. Malmö lär dock sälja sig dyrt och siktar på att överraska Chelsea med ett starkt publikstöd.
2019-02-13 21:11:59

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM CHELSEA FC
ANNONS:

ANNONS:

Chelsea FC-klipp från FanTV.se

ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
”Mer svårlästa än Liverpool”
”Då är Barça hälften så bra”
”Mer svårlästa än Liverpool”
Antontour: ”Det är obegripligt”
Bajen startar tävlingssäsongen
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies