fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher VM 2018 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
Besökare: 31085 | Inloggade: 249 | Antal medlemmar: 181938
  START  Fotboll: SILLY SEASON | VM 2018 | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  JUNIORPANELEN - SESSION 2017/18

  JUNIORPANELEN - SESSION 2017/18

  Så är det äntligen dags för säsongens insats från juniorleden i ITFC Sweden! Varsågoda för knivskarpa analyser!

  I Västerås hittar vi Svea och Felicia, båda 8 år och till vardags bolltrillare i succélaget VSK F09. De har sällskap av Elliot från Dalarna som spelar med Aspeboda SKs pojkar och flickor födda 08 och 09 och som har sin hemvist på den mäktiga Aspeztecastadion mellan Falun och Borlänge.

  Senaste tiden har det inte gått jättebra för Ipswich och många som håller på laget är ledsna och tycker att det är tråkigt att det inte går bättre. Vad ska man göra åt det tycker du och hur ska supportrarna tänka för att bli lite gladare?

  S: Vad är supportrar?

  Dom som håller på ett lag.

  F: Alla som jobbar där borde träffas på nåt ställe där dom kan ha kul.
  S: Typ på Gröna lund.
  F: Och så ska dom träffas och ha roligt tillsammans. Och alla måste få vara med och bestämma. 
  E: Det tycker jag också är en bra idé, supportrarna träffas någonstans och gör nåt roligt tillsammans. 
  S: Jag tycker att dom ska ha en skrattfest! Dom kan liksom träffas och göra nåt kul och kanske få träffa spelarna och göra nåt roligt. Så får dom lite roliga tankar. Och så kan de ordna autografer och skicka till alla som skriver upp på en anslagstavla. 
  E: Som supporter kanske man kan tänka att de kan vinna ändå. Att Ipswich är lite bättre än de senaste resultaten.

  Tror ni fotbollsspelare är roliga?

  S: Jag tror de är roliga men inte på planen. 
  F: Där kanske dom är mer allvarliga?
  E: När det är match är de nog allvarliga, men annars kan de ju vara roliga. 
  S: Ja, och aggressiva. Jag tror vissa är tråkmånsar men dom flesta är snälla. I alla fall dom som har familj. Zlatan är snäll. Aggressiva tråkmånsar borde inte få spela.
  F: Dom typ slåss på plan. Och sparkas.
  S: När dom kommer tillbaka är det vissa som säger tack för matchen men andra är mera sådär.. ”aaaaaah! varför vann vi inte?” Båda lagen borde göra nåt kul tillsammans så de inte är så aggressiva. 
  E: Mycket prat om aggressivt. Jag tycker inte de brukar vara SÅ aggressiva, men det händer ju att spelarna tacklas förstås. Men det är ju bra om spelarna har roligt på planen så kanske supportrarna tycker det är kul också.

  Ipswich har inte så mycket pengar som rika klubbar som t ex Liverpool, Manchester United och Chelsea m fl som ligger i Premier League och har därför inte råd att köpa lika bra spelare. Vilka slags spelare ska man försöka köpa då om man inte har pengar så man kan köpa de bästa spelarna? Ska man tänka på något särskilt som laganda, unga och lovande spelare eller starka, långa, korta, tekniska spelare eller något helt annat?

  F: Kostar spelare pengar?

  Ja, alltså lag som brukar vara med i TV och så.. de vill ha de bästa spelarna och då får de betala till klubben där de spelar nu.

  F: Fast alla är ju lika mycket värda. Alla borde få vara med oavsett hur man är så att det inte blir orättvist för någon annan. Och det spelar ju ingen roll hur man ser ut, det enda som spelar roll är ju att man vill spela. Men om man är skadad kan man ju inte vara med, om man till exempel har slagit i sitt knä. 
  E: Bra sagt Felicia, jag håller med!
  S: Dom som ska vara med måste verkligen VILJA vara med, och tycka det är kul att spela.
  F: Och att alla ska tycka det är bra att spela med alla.
  S: Jag tycker inga småbarn ska vara med. Och inga som har gått i pension. Men allt däremellan går bra. Allt från kanske 19 till 50 år. Eller nej, 40 år. 
  E: Framför allt borde man satsa på att köpa unga spelare, typ mellan kanske 16 och 20. Man kan ju låna nån som är äldre än 20 och sen köpa den om den är tillräckligt bra. Men tänk om spelare inte kostade pengar, då skulle man kunna få vilka spelare som helst!

  Men det skulle ju gälla alla lag i så fall?

  E: Ja, precis. Alla lag, även de i lägre ligor skulle kunna få bra spelare.

  Tror du spelarna skulle vilja gå till ett lag långt ner i seriesystemet då?

  E: Nej, kanske inte. Men de kanske känner någon i det laget och vill spela med den personen.
  F: Men alla måste få spela lika mycket så att inte en får sitta kvar och inte få spela.
  S: Jag tycker att de borde ha intervjuer ibland, med folk. T.ex såhär ”Hej Christian! Vad har du för motiv för att vara med i Ipswich?” ”- Jo jag gillar att spela, och jag blir inte så trött.” Man borde ta in folk ibland typ som på Idol. Så kan de stå i kö och bli intervjuade om varför dom vill vara med.

  Många lag brukar ha en maskot och Ipswich har faktiskt två, en blå häst som heter Bluey och en vit häst som heter Crazy. Om du fick välja, hur skulle Ipswich maskot se ut? Som något djur, en speciell färg kanske? Och framför allt, vad skulle den heta?

  F: Jag tycker att man skulle ha både en människa och ett djur. Maskoten kan heta Ippie. Det skulle kunna vara en hund. Den kan vara i koppel. 
  S: OM det ska vara en hund tycker jag också den ska vara i koppel. För t.ex. såna som jag blir ju rädda för hundar annars.
  E: Ett djur, helst en häst eftersom det är det djuret som är på deras märke. Ungefär som nu, men att den ena hästen är vit och den andra blå. Ippie är ett bra namn tycker jag. Den andra kanske kan heta Pippie?
  S: Jag tycker att det ska vara typ som det är nu. Fast som Felicia sa en människa också, i spelarkläder fast inte en spelare. Det behöver inte vara en speciell person, det kan vara någon frivillig som går runt på plan med spelarkläder. Strumpor, skydd och allting. Och så ska den ha en enhörning, fast typ som en kentaur. En enhörningsdräkt för två så att den ena kan vara benen. Och den ska också heta Ippie.
  F: Fast för att inte alla ska tro att det är en spelare som går runt så skulle den kunna ha speciella kläder. Den kan vara blå/vit med en häst på. Det kan stå lagets namn och så kan det vara stjärnor runt. 
  S: Dom som har fotbollskläder skulle kunna ha en skylt som åker upp på ryggen där det står ”inte en spelare” eller nåt sånt.
  F: Jag tycker det ska stå på tröjan såhär: Love Ipswich 
  S: Ja den kan vara vit och blåranding och sen ett hjärta med Love Ipswich
  E: Det kan till och med stå: I Love Ipswich
  F: Den som är maskot skulle väl kunna gå runt med ett hårband i håret så man ser att det är en maskot. Med hjärtan på. Jag har ett sånt med hjärtan. 
  S: Ja det kan stå hjärta Ipswich hjärta i hårbandet.

   


  0 KOMMENTARER      697 VISNINGAR
  NIKLAS NYGÅRDS
  2018-01-06 12:45:00


  ANNONS:

  Fler artiklar om Ipswich

  MEDLEMSRESAN 2018 - BILDBONANZA
  Ipswich Vi har varit på medlemsresa för ett par veckor sen och det är väl på tiden att presentera lite bilder från spektaklet, särskilt med tanke på att det var den 10:e i ordningen! Drygt 25% av medlemsantalet (dvs 50 och några till) hade tagit sig till Suffolk för en helg i fotbollens, ölens och den helige John Warks sällskap. Typ.
  2018-05-06 09:30:00

  MARCUS EVANSPANELEN - SESSION 32 2017/18
  Ipswich Vi har precis varit på medlemsresa och drygt 50 ITFC Sweden har haft en formidabel långhelg i Ipswich med omnejd, men den stora snackisen är givetvis att vår skygge ägare plötsligt bestämde sig för att ställa upp på en längre intervju framför kameran. Panelen ger sin syn på om det var något att hänga i midsommarstången eller om det bara var en rad med floskler.
  2018-04-28 10:40:00

  CARETAKERPANELEN - SESSION 31 2017/18
  Ipswich Resultatmässigt är säsongen över sedan flera omgångar tillbaka men det har hänt mycket kring Ipswich i veckan som gått. Vinst mot Barnsley, Mick avgick direkt efter matchen, Holmgren var på plats och filmade "Inför Stryktipset" och medlemsresan är bara runt hörnet. Wow liksom!
  2018-04-14 07:30:00

  MANAGERPANELEN LEVEL 2 - SESSION 30 2017/18
  Ipswich Erik ställer frågorna medan Dan, Pelle och Nigge ger svaren: Tack för kaffet Mick - nu har vi spekulationsmaterial för lång tid framöver! Idag levlar vi upp en nivå i managerrekryteringsfrågan. Och så en beef om Västerås på det.
  2018-04-07 13:00:00

  ITFC SWEDENS LILLA PÅSKPANEL - SESSION 29 2017/18
  Ipswich Påskpanelen är här! Dessvärre är den ganska klen då de flesta panelmedlemmar har fått förhinder till följd av en rad olika anledningar (kidnappade av påskharen, överätning av påskmat och godiskoma är alla tre väldigt troliga orsaker). Nåja, bättre en påskpanel än ingen påskpanel tänker vi väl? Klart vi gör. Dan ställer frågorna och Nigge ger svaren. Glad Påsk önskar ITFC Sweden!
  2018-03-31 12:35:00

  ITFC SWEDENS LÖRDAGSPANEL - SESSION 28 2017/18
  Ipswich När säsongen gått i stå och publiksiffrorna viker nedåt kan Panelen inte göra mycket annat än att spekulera i vad för elände som händer härnäst. Eller, tänk om det händer nåt bra? Vi kopplar in vår fantastiska fyrklöver av filosofer och reder ut det här.
  2018-03-17 12:15:00

  ITFC SWEDENS LÖRDAGSPANEL - SESSION 27 2017/18
  Ipswich Är två raka vinster anledning att börja drömma igen eller ska vi hålla oss på mattan? Och hur är de med Celinas vara eller icke vara i startelvan? Sen var det den här grejen med skador. Igen. En ganska vanlig lördag med vanliga frågor till panelen.
  2018-03-10 09:30:00

  ITFC SWEDENS LÖRDAGSPANEL - SESSION 26 2017/18
  Ipswich Det är nästan som gamla Tipsextratider med inställda matcher i helgen och dessvärre är Ipswich-Hull en av dem. Vi tröstar oss med frågor från Dan om hur svårt det ska vara att hålla en hög nivå över fler än enstaka matcher, vilka utlånade spelare som kommer tillbaka och gör succé samt vilka mittfältare som håller i längden. För kännedom kommer Hull-matchen istället att spelas tisdag 13 mars.
  2018-03-03 09:00:00

  ITFC SWEDENS LÖRDAGSPANEL - SESSION 25 2017/18
  Ipswich Denna härliga lördag gnuggar vi in det sena målet mot Norwich lite extra. Till detta serveras en kopp med 10 000 miljonersfrågor och fläckfria laguppställningsanalyser. Tack för kaffet!
  2018-02-24 15:59:00

  DERBYPANELEN - SESSION 24 2017/18
  Ipswich Det är den tiden på säsongen igen när vi med skräckblandad förtjusning ser fram emot ännu ett derby mot våra antagonister norr om Suffolk. Panelen delar med sig av sina favoritminnen och utsikterna för att vi ska hamna före kanariefåglarna i tabellen.
  2018-02-17 11:00:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Premier League

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SILLY SEASON | VM 2018 | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | BETTING
  #14: ”Knyta ihop säcken”
  Inför draften: ”10-15 klubbar har intervjuat honom”
  Island ska ta chansen
  Självklarheter och osäkerheter
  Friday I'm in love: Sill, nubbe & Rösler
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher VM 2018 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies