fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher VM 2018 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SILLY SEASON | VM 2018 | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | BETTING
Medlem
Besökare: 46155 | Medlemmar: 181938

Kom ihåg mig
Silly Season – sommaren 2018 *Uppdat.20/6 - Fékir fortfarande på väg
Lämnar bägge?

Silly Season – sommaren 2018 *Uppdat.20/6 - Fékir fortfarande på väg

Som jag redan tidigare nämnt så öppnar fönstret den 9 juni. Den 14 juni kickar VM igång. Under de fem dagarna därimellan kan det mycket väl hända saker. Redan nu finns det gott om rykten så jag tänker att det är lika bra att börja så försiktigt.

UEFA har nu haft sitt möte. Tyvärr har inget beslut kommit, men det sägs att man hade 16 ärenden att behandla. Man säger att på måndag kommer besked och jag uppdaterar här så fort jag kan.
JMA säger dock, "Jag är lugn, vi har tagit alla svar som var rätt och vi väntar lugnt på besluten"!
Och nej, det kom aldrig något beslut från UEFA! Dom hann inte, hade alldeles förmånga fall. Nu säger man någon gång i juni kommer beslutet. Innan VM helst då!
OBS! Nu har det kommit besked från UEFA, den 19 juli behandlar man ärendet om händelserna runt matchen mellan Lyon och Marseille.

Ekonomin
Eftersom en del visat intresse för det ekonomiska läget i klubben, och eftersom sommarens värvningar till stor del hänger på den så ska jag försöka leverera lite efterhand som det dyker upp.

Idag säger Le Progrès att Genesio stannar av två skäl. Det första är resultaten.Vi tog oss iaf till CL: Det andra är att OL inte har något intresse av att skaffa en "400.000 euros i månaden-stjärn-coach". Dels för att det inte finns i OL's filosofi men främst för att man fortfarande armorterar på den nya arenan.

Jag utgår från att ni läst John Cederblads artikel här, om TV-rättigheterna?

JMA säger:
Det är en välsignad dag för fransk professionell fotboll!

Man beräknar att om Lyon, som förra säsongen fick runt 50 m€, uppnår samma standard som då kommer att öka den summan till 80 m€!!

JMA igen:
Detta är en betydande utveckling som möjliggör att vi kan ha bättre betalda spelare, vi kan investerar i infrastrukturen och har mer spektakulära klubbar. Vi kan ta lite mer risk med spelarna och vi kommer att förbättra satsningen på ungdomarna, för att i morgon ha de bästa franska spelarna!

Matt Spiro, jornalist och TV-kommentator sa:
Nästa sommar behöver inte de franska klubbarna sälja sina bästa spelare. Så köp era Fekirs, Lemars, Malcoms och Fabinhos medan ni kan!

*Så har nu DNCG (Direction Nationale du Contrôle de Gestion) granskat böckerna hos PSG, Reims, Rennes och OL. Det är dessa som kontrollerar så att klubbarna har ekonomi tillräckligt för att spela i ligan. Allting var helt i sin ordning!

*Lyon är nu den enda franska klubben (?) som använder Adidas. Två år till varar kontraktet som ger OL 6-8 m€/året. Nu säger JMA att man kanske byter märke, till Under Armour. Ett litet lagom ”hot” sådär? När OM bytte till Puma ska det ha gett mellan 13-15 m€.

Fönstret
Jag börjar så försiktigt. Har gått igenom hela laget och nästan alla finns med här på rykten ut. Alla som jag hört något om.
Uppdateringar i blått!

Rykten ut
Nabil Fékir. Tyvärr så får vi nog inse att kaptenen lämnar. Jag frågade min vän journalisten P. och han tror att det kan bli innan VM och det var därför som jag beslutade att köra igång med denna artikeln. Liverpool (som enligt P. kommer att bli heta), eller Spanien, och då närmare bestämt Atlético Madrid om Griezmann lämnar. Men P. lämnar då ett frågetecken för Simeones framtid?
Liverpool ska ha lagt ett första bud på 60 m€ vilket OL förkastat. Eftersom nu även Bayern M. blandat sig i leken så lär priset kunna bli högre. Tyska Bild skriver att BM's nye tränare Niko Kovac inte är särskilt förtjust i Thiago utan vill ersätta honom med Fékir.
Men enligt en journalist hos Canal Plus och Eurosport France så ska Fékir ha meddelat JMA att han vill gå till Liverpool samt att dom vill göra klart affären innan VM.
3/6. Ett antal källor uppger nu att Nabil Fékir och hans agent Jean-Pierre Bernes flyger till Liverpool, idag på söndagen, för att göra klart de sista detaljerna runt hans transfer till Liverpool. Om detta går bra kommer han även att göra sin läkarundersökning. Jag har sett summor mellan 60-71 m€ nämnas, samt att han skriver på för 5 år, men ta det med en nypa salt.
Fékirs agent uppger dessutom att det inte funnits någon kontakt med Bayern M.!

6/6 Varken Fékir eller hans agent var i Liverpool! Så falskt alarm! Agenten sa:
Jag är hemma. Jag kommer att följa med Nabil till Liverpool när/om det blir dags. Men först ska JMA ge grönt ljus! Denna affären är långt ifrån klar, det kan ta tid.
L'Equipe-journalisten Bilel Ghazi, specialist på Lyon och mercatot säger:
Förhandlingarna mellan Liverpool och Lyon har inte utvecklats sedan förra måndagen! Och han vidhåller, trots agentens förnekande att det finns ett intresse från Bayern München.
(Utöver det så är JMA inte främmande för att behålla Fékir! Han säger att Lyons ekonomi nu är så bra att man inte är tvingade att sälja någon spelare innan bokslutet den 30/6! Utan planen är att behålla alla som tog laget till CL! Och om någon lämnar så kommer man att köpa någon som är bättre, för att komma så lång som möjligt inom CL!
Det har sagts att Fékir vill göra klart en ev. transfer innan VM medan JMA vill vänta tills efter, allt för att höja priset som är satt till min. 60 m€. Risken är ju då att han blir skadad....)
7/6 Tidigare idag sa JMA att det inte kommer att bli någon transfer av Fékir innan eller under VM. Men nyss meddelade L'Equipe, utan att Bilel Ghazi protesterar, att det är klart. Fékir lämnar för minst 60 m€ och läkarundersökningen kommer att göras ikväll eller i morgon. Mer info kommer!
8/6 Återigen falskt alarm!? OL gick nyss ut med en kommuniké som säger:
Olympique Lyonnais förnekar kategoriskt den falska information som sprids av många medier om överföringen av Nabil Fékir till Liverpool Club. Under denna period av överföringar, där det minsta ryktet ofta presenteras som en sanning, erinrar Olympique Lyonnais om att endast den information som förmedlas av klubben på dess webbplats är sann!
Trots detta så kan transferryktena vara sanna, om än med en liten modifikation.
Man gissar nu på vad som händer, bl.a så tror sig en del veta att Fékir inte klarat av läkarundersökningen.
Det kan också bero på 1. Förhandlingstaktik. 2. Någon liten detalj som får förhandlingarna att stå still. Kan ju tillägga att det skiljer stort på de summor som angetts nu tidigt på morgonen. Allt mellan 50-80 m€. 3. Att tidpunkten är fel pga börsen och att det är fredag.
Eller så kommer ryktena från någon som vill Lyon, eller Frankrike illa?
Så vi får återigen avvakta!
9/6 Det kom nyss en ny kommuniké från Lyon. JMA meddelade att Lyon, nu ikväll kl.20.00, avbrutit förhandlingarna med Liverpool!
Liverpool sa till JMA att ”Vi tvivlar på Fèkirs knä, du får endast 40 m€”.
”Är ni säkra, frågade JMA? Då är det färdigförhandlat”!
Så Nabil Fékir stannar, om det inte dyker upp några andra seriösa spekulanter som intresserar honom. OL meddelar med förtjusning att man nu har möjlighet att spela Champion League med kapten Fékir!
Nu ska vi inte ropa hej, förhandlingarna kan komma att återupptas efter VM. Fékirs önskemål verkar trots allt vara att gå till Liverpool och gör han ett bra VM så lär priset stiga!
20/6 Deschamps fixade för någon dag sedan en träningsmatch mot Spartak Moskvas U19-lag för sina ”bänkspelare”. Fékir var en av dem som gjorde mål. Han sa idag i en intervju att hans knä var alldeles utmärkt, precis som innan skadan.
Hans agent sa:
Fékir skrev inte på för att det här är inte klart, den här historien är inte över än.

Mapou -Yanga Mbiwa. Bör lämna! Finns ett rykte nu om att han går (tillbaka) till Montpellier? Han har kontrakt till 2020 och rykte nummer 1. sade att man river kontraktet och Lyon betalar 4,5 m€ = en årslön och slipper betala honom den sista (höga) årslönen för att harva med CFA. Rykte nummer 2. säger att Lyon vill ha 5,2 m€ för att riva Mapous kontrakt. Montpellier tycker det är för mycket och vill då ha Mapou på lån med en köpoption. Det sägs att Mapou och Montpellier kommit överens om ett 3-årskontrakt. Så nu väntar man på OL.

Nicolas Nkoulou. Vill stanna i Torino!

Rafael Da Silva. Med ankomsten av Leo Dubois så står det mellan honom och Kenny Tete.
6/6 Besiktas har lagt ett bud på Rafael. Lyon avslog!
13/6 Rafael verkar nu vara nära Besiktas för 5 m€.
14/6 Affären är så klar att fansen nu tar farväl av en mycket omtyckt Rafael. Turkisk media påstår att han lämnar för 2,5 m€ men vi avvaktar med att tro på det.
20/6 De senaste dagarna så har man sagt att Besiktas hellre värvar Schweiz Michael Lang? Men igårkväll säger Besiktas engelska fansite att Rafael är klar för 5 år med Besiktas för 2,5m€ till Lyon. Det är endast vidareförsäljningsprocenten kvar att förhandla om.

Kenny Tete. Intresserar Roma.


Mouctar Diakhaby. Lär säljas.
11/6 Watford har bjudit 10 m€. Valencia 15m€. Lyon har tackat nej....
13/6 Eller? Låter som om Valencia finns kvar i racet.
15/6 Lyon vill ha 20 m€ för Mouctar, Valencia bjuder någonstans mellan 10-15 m€.
20/6 Han ska ha bett om en flytt i december enligt Le Progrès, varpå Genesio sa att det kommer matcher till våren. Tre spel blev det för honom. Och Valencia vill verkligen ha honom!

Marcelo Guedes. Milan vill ha Marcelo. Men Marcelo har kontrakt med Lyon till 2020 och han trivs i stad och lag och vill stanna. Milan hotas dessutom av uteslutning från Europaspel pga Financial Fair Play.

Fernando Marçal. Säljs troligtvis efter konflikten han hade med Genesio?

Ferland Mendy. Sägs intressera bl.a Barcelona och Chrystal Palace.
20/6 Barcelonas nye sportchef tillika Lyons förre vänsterback Erik Abidal vill ha Mendy om Lucas Digne lämnar.

Jordan Ferri. Vet ej. Så länge han är nöjd med den lilla speltiden han får så är han ju utmärkt att slänga in de sista 30. En riktig kämpe, Genesio vill ha honom kvar och han älskar laget.

Lucas Tousart. Inter vill väldigt gärna handla spelare från Lyon. Memphis och Ndombele men även Lucas Tousart. JMA sägs vara villig att lyssna om Inter bjuder minst 25 m€. Tousart själv twittrade för någon dag sedan: Vi ses nästa säsong! #TeamOL samt att han var stolt över att ”vara blå”.

Maxwel Cornet. Söker mer speltid. Han deltog i 43 matcher förra säsongen men startade endast 21 gånger. Sju mål och åtta assists blev det och Genesio är ett fan. Men Martin Terriers ankomst hotar Cornets speltid. Han vill till Italien, Spanien eller Tyskland och var på Dortmunds intresselista när Dembélé lämnade. Men då valde dom mer erfarne Yarmolenko. Prislappen säger 20-25 m€.

Mariano Diaz. Ryktas redan bort och först nämndes tillbaka till Real Madrid. Men nu säger Corriere dello Sport, att Mariano Díaz är mycket nära Ancelottis Napoli. President De Laurentiis lär nyligen ha sagt: "Jag har tecknat en spelare som har gjort mer än 20 mål och spelar utomlands." Det sägs att han talade om Mariano!

Memphis Depay. Milan och Inter sägs vilja ha honom. JMA vill ha mellan 30-40 m€. Milan ser ut att straffas av Fair Play så Inter då?

Roman Del Castillo, 22 år. Har lämnat besked om att han vill stanna i Nîmes där han spelat på lån den gångna säsongen. Med 31matcher, 4 mål och 7 assists var han en av dem som plockade upp Nîmes till L1 den kommande säsongen. Nîmes förhandlade med Lyon. 2 m€ + 25% på en vidareförsäljning är vad OL ville ha. Nîmes har nu meddelat att man inte vill ha honom tillbaka och önskar honom lycka till. Förhandlingstaktik?
15/6 Lär snart bli klar för Rennes. Ett kontrakt på 4 år nämns samt en summa på 2 m€.

9/6 Aldo Kalulu är tillbaka från sin lånesejour i Sochaux. 11 mål och 3 assists blev det för honom där. Planen verkar dock inte vara att behålla honom. Man säger nu att Young Boys, laget på Schweiziska Superligans 1:a plats vill skriva ett 3-årskontrakt med Aldo. Han har kontrakt med Lyon fram t.o.m 2019. Även Basel och ett antal andra L1-klubbar sägs vara intresserade.
11/6 Nya L1-klubben NÎmes vill ha Aldo.

9/6 Olivier Kemen som varit utlånad till Ajaccio har även han kontrakt till 2019. Lyon kommer att försöka sälja honom.

Jean-Philippe Mateta. Lämnar Le Havre som inte lyckades ta sig upp till L1. Det verkar som att OL vill låna ut honom ytterligare en säsong.Mateta som gjorde 20 mål på 38 matcher med Le Havre och blev tredje bäste målgörare i L2 kan ev. komma att lånas ut till Strasbourg som behöver spelare då dom förlorar Martin Terrier (till Lyon) samt Stéphane Bohoken.
6/6 Följs även av Nice och Mainz!
20/6  Mainz vill ha honom. Vi pratar tyvärr försäljning här därför har jag flyttat honom från "utlåningen". Prisidé 10 m€. Så Mateta + pengar för Diallo? Även Newcastle, Everton och West Ham är intresserade.

Tanguy Ndombele. Enligt transfermarkt så är han inte ens officiellt Lyons än. Men ändå sägs Tottenham förhandla med Lyon om honom. 40 m€ är dom villiga att ge. Spelaren säger att han inte vill lämna och Lyon säger att han inte är till salu men att för 60 m€ så kan man iaf lyssna.


Klara ut
Willem Geubbels kommer ni väl ihåg? 16-åringen som anses vara det största som kommit fram genom Lyons akademi? Han som vägrade skriva på nytt proffskontrakt med Lyon, trots att Lyon återigen av FFF utnämnts till Frankrikes bästa träningscenter. Hans pappa som också är hans agent tyckte att sonen skulle få mer speltid i A-laget. Hans tidigare ungdomskontrakt går ut 2019 men nu har Lyon nått en överenskommelse med Monaco som storsatsar på ungdomar. Lyon säljer Geubbels för den högsta summan på en ungdom någonsin i Frankrike, 20 m€ ! Han tycks skriva på för 3 år + 2 till om allt går bra. Räkna med att Lyon får % vid en vidareförsäljning!
20/6 Har gjort sin läkarundersökning i Monaco och är officiellt klar. 20 m€ går till Lyon, inga bonusar men % till Lyon vid en ev.vidareförsäljning! Jag skriver ingen ytterligare artikel om detta!

Rykten in
Planen är att, även om inga avgångar sker, köpa en defensiv mittfältare för att täcka upp för Lucas Tousart. Samt en mittback. Och då pratar man om erfarna spelare i 25-årsåldern!
Sedan så tror jag att det dyker upp några yngre spelare, dels för att säkra framtiden samt att ha några för bl.a spelet i Youth League.

Kévin Gameiro och Hatem Ben Arfa, för vilken gång i ordningen vet jag inte! Så har vi klarat av dom!

Cesc Fabrégas, 31, mittfältare. Ja,han behöver väl ingen presentation. Min första reaktion var att fråga: Är detta ett skämt? Men nej, någon slags konsult ska ha föreslagit detta. Han har spelat i Arsenal, Barcelona och nu Chelsea sedan 2014. Dags att gå vidare? Hans marknadsvärde är dalande men transfermarkt säger 30 m€ för spelaren vars kontrakt går ut 2019. Enligt de uppgifter jag sett så kommer han inte enbart för spelet utan även för sin erfarenhet. Plus att precis som när Alex Morgan tillbringade ett år i Lyon, Fabrégas har över 8 miljoner följare på Twitter samt över 7 miljoner på FB. Kan väl bli en del tröjor av det? Prissumman ska ligga någonstans mellan 20-30 m€ men det stora problemet torde vara lönen som sägs ligga på 12 m€.

Mamadou Sakho.Född 13 februari 1990. Vänsterfotad, 187 cm mittback. En gång i tiden, 17 år gammal, PSGs yngste kapten någonsin. Har spelat i alla Frankrikes U-landslag samt 28 landskamper med A-landslaget.Skrev i augusti 2017 på ett 4-årskontrakt med Chrystal Palace, transfersumma då ca 28 m€.

Diego Lainez. Född 9 juni 2000. Vilket betyder att han snart fyller 18 vilket är viktigt ur transfersynpunkt då minderåriga inte får köpas. 1.67 lång och 58 kg. Spelar för Club América, Mexico. Kan spela vänster/höger winger men älskar att spela som en nr 9. Det är hans favoritposition. Han har likt Messi en väldigt låg tyngdpunkt. Lyon ska ha bjudit 25 m€ för mexikanen som just nu spelar i Toulon-turneringen, en U23-turnering som spelas i Frankrike varje år. Lagen som spelar används bl.a som feederteams till U21-landslagen samt som ”uppvärmning” till OS under de åren som det spelas. Förr visade svensk TV matcherna där man kan se framtidens stjärnor men inte längre.
Både Genesio och Flo Maurice ska ha varit närvarande när Lainez spelade. Mexiko vann sin grupp och turneringen håller på t.o.m den 9 juni så vill ni kolla honom, leta stream! Annars kolla lite här.
6/6 Jag är godtrogen! Dom 25 m€ som fortfarande nämns på vissa sidor är väl som när Loulou Nicollin skulle sälja Giroud till Arsenal. 50 m€ skulle han ha och då skulle han leverera Giroud i presentpapper! Han fick 12. Enligt mexikansk press så är Lainez tillgänglig för 10 m€!
11/6 Mexico och England spelade i final i Toulon. England vann. Diego Lainez blev vald till turneringens bäste spelare. Annars inget nytt än.

João Palhinha, 22 år. Defensiv mittfältare från Sporting som är en klubb i rejäl kris. Har spelat med Portugals U18-20-landslag.

Abdou Diallo, 22 år gammal mittback, 186 cm och vänsterfotad. Född i Tours och sedan 2011 "uppväxt" i Monaco som 2017 sålde honom för 5 m€ till Mainz i Bundesliga. Nu säger man att Lyon hittat sin mittback? Han har spelat i de franska U-landslagen sedan 2011 då han började i U16-laget. Nu är han kapten i U21-landslaget (Tousart vice) och ryktet om att Lyon var intresserade gillades av Martin Terrier.Mainz sägs vilja ha minst 20 m€ för Diallo. Eftersom ryktet säger att Mainz vill ha/låna Mateta så kan det kanske bli affär?
20/6 Igår sades Diallo vara i Dortmund för diskussioner. Enligt L'Equipe så ska han ha en muntlig överenskommelse med Dortmunds nye tränare Favre (fd.Nice). Men enligt samma källa så är ingen läkarundersökning inplanerad än. Dortmund ska ha bjudit 25 m€.
Idag säger L'Equipe att Diallo även kommer att besöka Lyon för samtal med ledare och koll av anläggningarna. Han är noggrann....


Leander Dendoncker, 23 år, 188 cm lång DM och MB, spelar i Anderlecht. I sommar ser vi honom (kanske) spela med Belgien i VM. Ni som köpt fotbollsbiblarna hittar honom där. Enligt utsagor bättre som DM än som MB men kan spela bägge vilket gör att han finns med i landslaget. Tousarts dubbel?

Valentin Rongier, Nantes 23-årige DM. Vi söker ju alltså en backup för Tousart. Men Nantes vill ha 45 m€. Skulle vilja se JMAs min när han hörde det. CIES säger 7 m€.

Hakim Ziyech. Vänsterfotad och teknisk AM från Ajax. 9 mål och 17 assists på 34 matcher har han gjort den gångna säsongen och många är ute efter honom. Om Fékir lämnar kanske han ersätter? Se honom spela i VM (idag onsdag) för Marocko!

Hector Herrera, 28 årig mittfältare från ett Sporting som håller på att rasa ihop. Ett antal spelare är på flykt och inte mindre än 19 spelare har fått sina A-lagskontrakt rivna efter att spelarna blivit attackerade av de egna fansen. Herrera som nu spelar VM med Mexico var en av de spelarna i Mexicos landslag som filmades i en bassäng med 30 nakna damer. Han fick lämna landslaget under några dagar för att lugna sin upprörda fru. Icke desto mindre kom han tillbaka och blev MOTM i Mexicos första VM-match (1-0 mot Tyskland). Han är även med i VM's ”första omgångens 11”. Herrera var turneringens bäste spelare när Mexico vann Toulonturneringen 2012 och var även med när Mexico vann OS senare samma år.
Aulas finns på plats i Ryssland. Är Herrera en av de större spelare som JMA pratade om?

Jean-Eudes Aholou, 24, DM och Strasbourgs bäste spelare förra säsongen. Strasbourg var 1 av 3 lag som slog PSG i ligan förra säsongen. Aholou spelade hela matchen. 15 m€ sägs Strasbourg vilja ha.


Avskrivna rykten in
Lucas Verrissimo, 22-årig brasiliansk mittback som spelar för Santos i Argentina. Ska vara scoutad av Flo Maurice!
11/6 Santos och Verissimo ska nu ha tackat ja till Lyons bud på 9 m€. Därmed, om affären går i lås, har man plockat hem den 23-årige mittbacken mitt framför näsan på bl.a Torino, Lazio och Marseille. Verissimo beräknas flyga in för att göra sin läkarundersökning inom de närmaste dagarna.
13/6 Nej, så blev det inte. Flo Maurice flög ner till Brasilien för några dagar sedan och såg Verissimo spela när Santos mötte Internacional. Verissimo blev utvisad i min.54. Men man säger att det inte var det som gjorde att Flo backade ur affären! Han passade bara inte in bredvid Marcelo.

Spelare ut på lån
Timothé Cognat, mittfältare. En av våra akademispelare som jag trott och väntat på. Sett honom i ett antal U-landslagsmatcher, ofta som kapten, sedan U17 EM som då visades i Sverige på Eurosport. Ser ut att vara på väg bort. Till Angers?
15/6 Se där ja vad fel jag hade. 20-årige Cognat skrev för någon dag sedan, äntligen, på ett proffskontrakt med Lyon. 3 år står det på det. Sedan blev han omedelbart utlånad under ett år framåt till Servette Geneva, ett lag i Schweiz 2:a division.

Elisha Owusu, 20 år, DM och kapten i Lyons reservlag. Skrev på sitt första proffskontrakt 2017 och det sträcker sig fram till 2020. På rekommendation av Aldo Kalulu har nu Sochaux lånat Owusu, utan köpoption, under kommande säsong.

Kontraktsförlängningar
Äntligen! Houssem Aouar och Lyon har nu kommit överens om ett nytt kontrakt! Den 1 juli skriver Houss på för ytterligare 3 år och har sedan ett kontrakt som gäller till 2023! Ett beslut som gillades av bl.a Juninho! Detta var något av det viktigaste under detta fönstret. Houss har länge följts av både Liverpool och Barcelona men han väljer att stanna i sin hemstad!

Övrigt
Spelschemat för nästa säsong släpps på torsdagen den 7/6! In då och ”bokmärk” derbymatcherna!
*****
Även norska Ada Hegerberg har förlängt med Lyon. Fram till 2021. Ada är nu världens högst betalda kvinnliga fotbollsspelare!


7 KOMMENTARER      5387 VISNINGAR
BIRGITTA MALMBORG
2018-06-20 10:38:00


Artikelkommentarer

CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

Birgitta :
Geubbels officiellt klar för Monaco!

Länktips: https://pbs.twimg.com/media/DgErD-VWAAAW....
2 Tumme upp 2018-06-20 10:53:52
Birgitta :
Är ni inte trötta på all fotboll och vill se träningsmatchen där Fékir gör mål så finns den i denna artikeln på länken.

Länktips: https://lesbleusenrussie.fff.fr/articles....
2 Tumme upp 2018-06-20 10:50:10

Birgitta :
Här är Lyons matcher den kommande säsongen!

Länktips: https://twitter.com/Ligue1Conforama/stat....
3 Tumme upp 2018-06-07 18:49:50
Birgitta:
Ok, tack för upplysningen. Tur jag garderade med ett frågetecken. ;)
Japp, särskilt nu när OL är på uppgång igen efter några ekonomiskt tuffa år med arena bygge och så. Tror nog JMA kan förbättra det!

2 Tumme upp 2018-06-06 14:00:24

Östlund:
Strasbourg har faktiskt lämnat Hummel efter ett antal år och skrivit kontrakt med Adidas från och med nya säsongen. Så där är ett lag till, sen är absolut avtalet lite lågt om Marseille drar så pass mycket mer från Puma..
2 Tumme upp 2018-06-06 13:25:51
Birgitta:
Tack Ossian och tack för info. Länkar en artikel från Toulonturneringen. På franska, så i värsta fall får du GT.

Länktips: https://festival-foot-espoirs.com/en/fes....
3 Tumme upp 2018-06-03 04:21:27

Ossian Lindström (Mex-redaktionen):
Grym rapportering!

Kan flika in att Diego Lainez fick bra med speltid under Ricardo La Volpes tid som tränare i América. Det var även La Volpe som plockade upp Lainez från ungdomssektionen. Med Miguel Herrera som tränare har 17-åringen fått betydligt mycket mindre speltid. En spännande spelare som tar för sig på planen. Vänsterytter är hans naturliga position, då det främst är där han brukar spela i landslaget och klubblaget.

3 Tumme upp 2018-06-02 18:52:43
ANNONS:

Fler artiklar om Lyon

Silly Season – sommaren 2018 *Uppdat.20/6 - Fékir fortfarande på väg
Lyon Som jag redan tidigare nämnt så öppnar fönstret den 9 juni. Den 14 juni kickar VM igång. Under de fem dagarna därimellan kan det mycket väl hända saker. Redan nu finns det gott om rykten så jag tänker att det är lika bra att börja så försiktigt.
2018-06-20 10:38:00

Sommarens försäsongsmatcher
Lyon Jag vet faktiskt inte om alla matcher är klara men detta är dom som är officiella. Personligen så tycker jag att en fattas i slutet av juli, varför inte en på hemmaplan? Men det får vi se längre fram, i så fall uppdaterar jag.
2018-06-17 15:51:39

Snacket går inför 2018-19
Lyon Lyon är nu klara för att spela Champion League! Och det innebär ju även att vår ungdomar ska spela Youth League. Nu måste vi ladda inför nästa säsong och JMA som intervjuades för någon dag sedan hintade om värvningar. Man kan inte tro på allt men lite intressant fanns där. Jag kikade tillbaka för att se hur jag gjorde förra sommaren och minsann om jag inte hade en artikel då också som bara hette Snacket går.Så jag gör likadant nu och när sedan transferfönstret öppnar så kör vi en Silly.
2018-05-24 04:36:44

Inför: Lyon – Nice
Lyon Så är vi då äntligen framme vid den stora finalen! Den som vi absolut måste vinna om vi ska kunna säga, att Lyon har haft en bra säsong. Lyon tar emot Nice på ett så gott som fullsatt Groupama Stadium i en match som är värd minst 30 m€.
2018-05-19 14:32:23

Lyons chanser till CL-spel
Lyon Inför säsongens sista omgång finns det fortfarande en del kvar att göra. Inget är klart, varken i botten eller toppen av ligatabellen. Inte mer än att PSG vunnit ligan och att Metz spelar i L2 nästa säsong. Troyes kan fortfarande, om man slår Monaco (ja tack!), hålla sig kvar i L1.
2018-05-16 15:31:19

Inför: Strasbourg – Lyon
Lyon Då är vi framme vid "final 2" och säsongens sista bortamatch. Lyonspelarna har att resa ca 50 mil nordost till Strasbourg, som ligger nära den tyska gränsen, för att försöka vinna säsongens näst sista match på Stade de la Meinau.
2018-05-12 10:21:27

Disciplinnämndens beslut överklagas - Uppdat. 7/5
Lyon Ända sedan matchen mellan Marseille och Lyon spelades den 18 mars så har presidenterna Jacques-Henri Eyraud och Jean-Michel Aulas utkämpat ett veritabelt ordkrig i media. Nu har det gått så långt att Marseille överklagat LFP's (Ligue de Football Professionnel) beslut om 3 matchers avstängning för Adil Rami.
2018-05-07 18:02:00

Inför: Lyon - Troyes
Lyon Mycket har hänt nu under veckan, så det här riskerar att bli en lång artikel. Det står nu klart att Europa League-finalen som ska spelas på Lyons hemmaplan, kommer att spelas mellan Marseille och Atlético Madrid! Men nu handlar detta om "final tre" (nedräkningen fortsätter) och vi tar emot Troyes på Groupama Stadium!
2018-05-06 09:27:08

Inför: Lyon – Nantes
Lyon Nedräkningen fortsätter. Nu är vi framme vid ”final” nummer fyra och hemmamatch. Denna gången tar Lyon emot Nantes.
2018-04-28 13:14:56

Disciplinnämndens beslut - Antho Lopes avstängd i tre matcher
Lyon Strax innan midnatt på tisdagskvällen så kom disciplinnämndens beslut om straffen för de inblandade spelarna i matchen mellan Marseille och Lyon (2-3). Beslutet blev inte nådigt för något av lagen. Men Marseille, som enligt L'Equipe på tisdagen, begärt 2 års avstängning för Lopes samt poängavdrag för OL blev nog besvikna. Riktigt så illa blev det trots allt inte.
2018-04-25 04:49:42

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM LYON
ANNONS:
SENASTE NYTT FRÅN LIGUE 1
ANNONS:
SERIETABELLEN
1PSG3829637993
2Monaco3824864080
3Lyon3823964478
4Marseille38221153377
5Rennes38161012658
6Bordeaux3816715555
7Saint-Etienne38151013-355
8Nice3815914154
9Nantes38141014-552
10Montpellier3811189351
11Dijon3813916-1848
12Guingamp38121115-1147
13Amiens AC3812917-545
14Angers3891415-1041
15Strasbourg3891118-2338
16Caen3810820-2538
17Lille3810820-2638
18Toulouse3891019-1637
19Troyes389623-2733
20Metz386824-4226
>> Visa hela tabellen
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SILLY SEASON | VM 2018 | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | BETTING
Island lyckades inte ta chansen
#14: ”Knyta ihop säcken”
Island lyckades inte ta chansen
”En av de absolut bästa”
Friday I'm in love: Sill, nubbe & Rösler
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher VM 2018 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Leovegas
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies