fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 117235 | Medlemmar: 180861

Kom ihåg mig
Spelarbetyg efter cupsegern
Bäst idag.

Spelarbetyg efter cupsegern

AIK gick vidare efter en 1-0-seger mot Värmbols FC. Nedan kan ni läsa GF:s spelarbetyg.

1 Vedervärdig
2 Urusel
3 Usel
4 Ej godkänd
5 Godkänd
6 Lite mer än godkänd
7 Bra
8 Mycket bra
9 Fantastisk
10 Daniel Tjernström

Kenny Stamatopoulos - 6
Tycker han agerade lugnt och säkert hela matchen trots att det var virrigt framför honom stundtals.

Agustin Gomez - 2
En säkerhetsrisk som hamnade i knipa gång på gång. Att Wesström och Ackerman plockar in den här killen från Argentina är ett hån mot den egna akademin. Vad hände med att utländska spelare ska vara spetsspelare? Lär inte spela mer i AIK.

Jesper Nyholm - 6
Fick städa upp en hel del efter Gomez, och gjorde en bra match. 

Nils-Eric Johansson - 5
Gjorde vad han skulle bakåt men slarvade stundtals rejält i passningsspelet

Daniel Sundgren - 5
Väldigt offensiv idag och en av få som fick igång tempot, även om han inte fick jättemycket uträttat framåt. 

Robert Taylor - 3
Anonym matchen igenom, hade hoppats på mer från nyförvärvet mot Division 2-motstånd. Hade det tufft på det dåliga underlaget.

Amin Affane (ut 69) - 4
Blandade som vanligt bra saker med ordentligt slarv. Måste kunna göra det bättre mot den här typen av motstånd. Utbytt skadad.

Kristoffer Olsson - 5
På gränsen till underkänd. Tycker han såg väldigt nonchalant ut men samtidigt en av få som det hände någonting kring offensivt.

Johan Blomberg - 7
Klart bäst i AIK på en ovan position till vänster. Kämpade och slet, skapade framåt. Fixade även straffen.

Denni Avdic (ut 72) - 4 
När man trodde att Denni skulle lyfta lite gör han en väldigt trög insats. För dåligt.

Nicolas Stefanelli - 5
Borde gjort fler mål och var i ärlighetens namn inte jättelyckad idag. Kom ändå till lägen och slog en bra straff.

Inhoppare
Henok Goitom (in 69) - 5
Gjorde inget större väsen av sig under sin tid på planen

Rasmus Lindkvist (in 72) - 5
Kom in och gjorde det okej till vänster.
 21 KOMMENTARER      6812 VISNINGAR
JOHAN LINDSTRÖM
2017-08-23 20:56:00


Artikelkommentarer

CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

För mycket bortförklaringar hela tiden.:
Jesper:

observera att här pratar vi inte ENBART om det sportsliga resultatet - utan även de ekonomiska i paritet med andra klubbar i samma serie. - läs Malmö främst just nu.

Ja, har man som sagt verkligen det riktiga segerambitionerna borde man snarare ta det ovan nämnda som en utarmning - och inte som nu komma med alla tänkbara bortförklaringar för att inte vara med och konkurrera där.

Och egentligen ännu mer då klubbens uttalanden utåt låter helt annorlund

Har man till exempel ens kontaktat redan befintliga AIK- relaterade företagare, som exempelvis Torbjörn Törnkvist med flera, som VÄL är uttalad AIK:are vad jag vet?

Ja, tar man inga initiativ blir det ju svårt att komma någonstans också som sagt.

Om inte annat via en ledning med någorlunda förhandlingsförmåga, eller......?Tumme upp 2017-08-25 18:41:08
Jesper:
@ Vem har sagt att jag håller på......:
Nej just det. Det stämmer. Du har ju gått över till ÖSK. Lycka till med ditt nya supporterskap.

Nej, det är ingen loserinställning att tycka att en medaljplats är ett ok resultat. Vi vill alla ha guld varje gång, men som du tidigare fått förklarat för dig - när du trollat på andra platser - är att det finns 16 lag i Allsvenskan och bara ett av dom kan ta guld varje år. Snart lyckas vi igen. Det tror jag inte ditt nya lag gör.

@ fotbollärenlagsport
Är förhållandevis säker på att jag har hört honom direkt säga att han tar på sig ansvaret. Vid flera tillfällen dessutom. Kan dock i ärlighetens namn inte citera någon specifik match. Tänker inte heller spendera någon tid på att leta, men stöter jag på någon kan jag lägga upp den under någon tråd här eller på forumet. Att han indirekt tagit på sig förluster finns det absolut inga tvivel om i mina ögon.

Som du skriver kan man ju dock tolka många av hans kommentarer som man vill. Vill man att han inte skall ta det på sig kan man lyssna med det örat och få det dit man vill (och säkerligen tvärtom också).

I övrigt tycker jag det verkar som vi är överens i det mesta. Vi har helt klart gjort några riktiga plattmatcher och visst borde vi ha haft 7-8 poäng till. Vi skall dock ha klart för oss att vi borde värvat bättre inför säsongen. Förstod aldrig varför vi skulle nöja oss med EN riktigt bra forward. Han gick ju dessutom sönder. Med all respekt till både Avdic och Eero, så har personligen aldrig varit någon jättefan av dessa två. De har blinkat till då och då i AIK-dressen, men har aldrig varit bättre än att de skulle vara reserver som tredje eller fjärdealternativ i AIK.

Är dock övertygad om att de skulle spruta in mål om de gick till ÖSK, Gefle eller Eskilstuna. Fråga mig inte varför, det är bara en känsla jag har...

3 Tumme upp 2017-08-25 11:42:44

fotbollärenlagsport:
@ jesper

Har nog aldrig hört honom säga rakt ut att han själv är orsak till en förlust. Internt kanske, men inte rakt ut i sändande media.

Jag vinklar inte, redovisar enbart min bedömning av det intryck han ger oss som ser intervjuerna.
Mediaträning!!!???!!! Avstå från PK-kommentarer??? Ha en liten fusklapp att titta på?

Håller med till 100, AIK går i ögonblicket relativt bra, i alla fall om vi ser på statusen över en längre tid. För alla er som minns 60-talets elände är dagsläget som ett glimrande stjärnfall.
Om vi däremot ser till resultatet i AS är detta den sämsta säsongen sen Norling tog oss tillbaka till AS. Tyvärr! Med nuvarande spelarmaterial borde det ha trillat in minst 7-8 poöng till i år.
Tur och otur brukar jämna ut sig och domarkåren har väl aldrig älskat oss.

IFK-matchen? Skit bakom pipan händer! Det som var uselt i den matchen var "taktiken" att backa hem med 9 spelare och hoppas kunna försvara en ledning under så lång tid. Dödsdömt! Det är en taktik man kan använda när matchen lider mot sitt slut eller när man har ett dåligt anfall mot sig. Inte mot Malmö, med sitt kunnande eller Blåvitt, med sin energi!
Braga! All cred i världen till Norling för dom två, precis som jag skrev i mitt första inlägg!
MEN BRAGA ÄR ETT TOPPLAG !
Det är "skitmatcherna" som är problemet.

Jag har aldrig krävt Norlings avgång. Precis som du tror jag att han för ögonblicket är rätt person att ordna en kvalplats till EL åt oss. De 2 tröstmedaljerna är totalt ointressanta.
Min slutrad (eller väckarklocka!?!) löd:
SKÄMS
(angående det lagdissande han ger UTTRYCK för i eftermatchenintervjuerna)
lär om
(ÄNDRA! stanna upp, tänk till, fundera lite över vilka mål vi släppt in i år och ur vilka lägen de kommit.....!!! Det finns vissa mönster.... Inse att det inte är optimalt att spela samma spel mot alla motstånd! Anpassa dig efter motståndet! Precis som du gjorde de första åren.)
eller försvinn
(om du inte klarar av att förändra dig ska du inte heller leda ett topplag i en FÖRÄNDERLIG värld.)
@Norling
Jobba på!
Man vet aldrig, nånstans, nån gång kanske jag tar dig tillbaka. Det är lite upp till dig....

2 Tumme upp 2017-08-25 09:30:35
Vem har sagt att jag håller på......:
Jesper:

1. Håller INTE på AIK - bara reagerar på klubbens uttalanden - kontra vad de levererar därefter.

2. Är ALLTID en loseriinställning att vara nöjd med en andra, tredjeplats bara det.

Tur att man själv håller på en klubb som inte har den inställningen dock.

1 Tumme upp 2017-08-25 09:17:11

Jesper:
@ Ja. är bland annat det ja.:

Du får ursäkta men jag tycker att du är en riktig tomte. Det var som sagt inte något löfte utan ledningens ambition. Tror fortfarande att de har samma ambition. Innan du svarar bör du slå upp orden ambition och löfte så att du förstår skillnaden. Du tycks ha gråtit ner dig under 7 års tid, pga att du inte har koll på det där.

Om vi har frustrerade fans så beror det inte på det ovanstående (utom möjligen i just ditt helt unika fall) utan för att folk är bortskämda och bara räknar guld. Många saknar förmåga att se att vi precis just nu har våra bästa decennier i mannaminne. Detta förklarades bl.a. i en FB-grupp för några dagar sedan då våra tabellplaceringar under en 10-15 års period jämförde med tidigare år. ALDRIG tidigare har vi haft så många medaljplaceringar under en rullande 15-årsperiod. I 13 av de senaste Allsvenska säsongerna har vi hamnat på medaljplats. Det är egentligen helt sjukt bra (även om det inte bjudits på sambafotboll varje gång - ! - eller ens blivit mer än 1 cup och 1 allsvenskt guld.

Man har resurser nu, men man vill använda dom smartare än man gjorde efter 1998. Då tog det 6 år innan vi ramlade ur. Nu har vi i princip hamnat 2a och 3a varje säsong sedan senaste guldet och vi har varit riktigt nära några gånger att nå hela vägen fram. Jag föredrar det här sättet än att köra all in på att ta ett snabbt guld. Den här vägen går stadigt framåt och vi kommer snart att stå där med bucklan igen, och kanske nya svängar i EL/CL-gruppspel.

Men som sagt, om du missförstått vad som utropades 2009 kan du göra en av två saker. Omvärdera läget efter vad som egentligen sades (och inte utlovades), eller gå till en annan klubb som kanske kan kalla sig störst i Europa (FCK?). Du lär iaf. inte komma någonstans med ditt eviga gnäll.


@fotbollärenlagsport :
Håller med om att det är en viss skillnad, men att inte säga att han inte tar på sig ansvaret är fel, även om han inte efter varje misslyckad match säger att det var JAG. Du vet precis som alla andra Gnagare att han uttrycker sig på de mest egendomliga vis. Om du nödvändigtvis försöker vinkla det till att han skyller ifrån sig har vi extremt olika uppfattning om vad han egentligen försöker få fram. Jag tycker det är alldeles uppenbart att han allt som oftast tar på sig skulden. Har aldrig (eller iaf. oerhört sällan) fått uppfattningen om att han försöker lägga skulden på en eller flera spelare (trots att det ibland hade varit mer än befogat).

Menar inte att allt är tjo och tjim med Norling för det är det inte, men sett till resultaten rent generellt så går han och AIK förhållandevis bra nu. Jag är också besviken på IFK-matchen (det var ju domartabbar som avgjorde där), Bragamatchen (osannolikt oflax med två grova målistabbar på mindre än 30 minuter som vi inte skådad maken till på snart nog en hel säsong) och KFF/AFC matcherna (extremt dålig effektivitet i anfallen, för chanser skapades ju).

Det är otroligt lite som skiljer mellan total succé och en medaljplats. Skulle inte vilja byta bort Norling nu mot ett osäkert kort mitt under brinnande säsong. Finns det tokbra alternativ tillgängliga efter säsongen så visst, varför inte. Tills vidare är jag dock övertygad om att Norling är rätt man att fortsätta leda oss mot ytterligare en medaljplacering.

1 Tumme upp 2017-08-25 00:20:15
Ja. är bland annat det ja.:
Jesper:

ja, handlar bland annat just om det där uttalandet runt år 2009-2010, som för övrigt dessutom nuvarande vD:n i kluben gick ut med, där det SKRÖTS om att AIK minsann skulle bli just " Nordens bästa klubb ", ja.

Själv har jag i alla fall inte sett mycket av det än - men det kanske du har.

Går man som sagt ut med saker så kanske man ska vara medveten om att de behöver infrias någon gång också - eller..............?

Ja, tacka fasen för att till exempel sådana " löften " i sin tur skapar frustrerade fans sedan också.

Men, det kanske inte klubbledningen inser förstås!

Går hur som helst inte att gömma sig bakom de ovan nämnda - hur mycket man än vill.

1 Tumme upp 2017-08-24 21:50:33

fotbollärenlagsport:
@jesper
Jag pratade inte explicit om gårdagens intervju.
Jag pratar om vad han sagt efter årets (alltför) många mediokra insatser.
Jag har inte en enda gång i dessa intervjuer hört honom säga att "Jag tar på mig den här förlusten" eller "Det här är /var mitt fel."
Att säga att han inte fått ut det han ville av laget är att indirekt peka ut laget som syndabock.
Viss skillnad!
Var fan finns Plan B,C o.D?
Lagsport?!?
På något sätt känns det just nu som att Norling själv är viktigare för Norling än vad AIK är för Norling = inte lagsport

3 Tumme upp 2017-08-24 18:20:35
Jesper:
@Är mycket annat än bara...

Känner mycket väl igen din stil att skriva. Du surar över att laget ännu inte är Nordens största klubb och det där, målsättningar som uttryckts för åratal sedan och som du översatt till direkta löften. Är det det du menar? Annars får du gärna förklara vad det är för löften som inte har hållits och hur det ursäktar "stökiga fans".

"Stökiga fans" förresten. Du får gärna förklara vad du menar med det. Mobbarna på Värmbols IP eller på FB, eller är det något annat du avser?

1 Tumme upp 2017-08-24 16:36:38

Är mycket annat än bara......:
Jesper:

själv reagerar jag nog mer på klubbens/ ledningens ekonomiska arbete/ ambitioner mer än något annat.

Det vill säga bara det där snacket om saker som sedan aldrig verkar ske i själva verket gör ju supportrarna stökiga, till följd av frustrationen, bara för det anser ju jag.

Går man som sagt ut och snackar om allt möjligt och inte levererar efter det sedan, ska man ju inte sedan heller ha mage att varken klaga på stökiga fans eller utebliven publik med mera åt andra hållet heller.

För:

enda sättet att få slut på detta är ju som sagt att hålla vad man lovar NÅGON GÅNG helt enkelt.

Ja, svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara.

1 Tumme upp 2017-08-24 15:06:37
Gomez imponerade inte diretkt:
säger bara:

förläng INTE med Gomez!

såg ut som en riktig säkerhetsrisk bakåt - och då redan mot division 2 motstånd mycket mindre.

2 Tumme upp 2017-08-24 14:21:19

Jesper:
@fotbollärenlagsport

Du skränar om Norling för att han inte tar ansvar men det är ju precis just det han gör. Har sett det i otaliga intervjuer att han säger att HAN inte förmått få ut det han ville eller på något annat vis förklarat för reportern att det är hans eget yttersta ansvar. Om laget inte spelar bra, så beror det på honom.

Förstår inte hur du får gårdagens intervju till att Norling pekar ut spelarna. Du läser eller hör något mellan raderna som faktiskt inte sägs. Du vill kanske höra det men det du har hört fanns inte där.

Han är inte stolt
Vi växlade inte upp mer än 5 minuter
Går inte till historien
bla bla bla

Inte en enda gång dissar han sina spelare. Det är en lagsport och han har yttersta ansvaret. Det vet han och alla andra. Vet inte varför du försöker lägga ord i munnen på killen som han inte sagt. Kolla gärna på intervjun igen.

Med det sagt så är det ju fullkomligt uselt att inte förmå mer mot Värmbol. Å andra sidan borde väl Stefanelli gjort ett par mål till minst, men den duktige målvakten gjorde ett antal exceptionella räddningar som höll nere siffrorna. Det kunde, och kanske sett till chanserna, borde blivit 0-3 eller mer, och då hade det nog varit lite lugnare här.

Jag är ingen som försvarar Norling (eller någon annan) in absurdum, men när jag ser resultaten över en hel säsong, eller över flera år, kan jag bara konstatera att vi aldrig varit så framgångsrika som vi är nu. Medaljer varje år, europakval varje år. Det som saknas är pricken över i'et och Gud vet (du, jag och alla andra också) är att vi inte varit bortskämda med dessa prickar tidigare heller. Generellt är det alldeles uppenbart att vi är på rätt väg sedan väldigt många år tillbaka. Är fullkomligt övertygad om att både BW, Norling och andra som får utstå massiv kritik från vissa av sina egna supportrar vet väldigt mycket bättre vad som krävs för att lyckas, än de fans som konstant gnäller.

Det betyder INTE att jag är övertygad om att det inte finns andra som skulle kunna lyckas ännu bättre, men jag vet också att 99% av de sportchefer och tränare vi har haft de senaste 75-80 åren har haft sämre framgång än den vi nu har.

6 Tumme upp 2017-08-24 09:20:17
Headbanger:
1 Ej godkänd
2 Knappt godkänd
3 Godkänd
4 Mer än godkänd
5 Riktigt bra

Stamatoplos 3

Hade inte mycket att göra och fick mesta dels plocka upp enkla bollar

Johansson 3

Defensivt så gör han det halv bra, men slarvar för mycket i passningspelet

Nyholm 4

Spelar riktigt stabilt och är den som håller ihop försvaret. får städa upp mycket efter Gomez gång på gång

Gomez 1

Var en säkerhetsrisk mot ett div 2 lag, hade tur att Nyholm städade upp efter
alla misstagen, lär får sitta på bänken resten av säsongen

Taylor 1

Väldigt anonym under matchen, enough said

Affane 2

Spelar okej. men man förväntar sig fortfarande mer

Olsson 3

Precis som Blomberg så är han den som försöker han skapa nåt framåt, men krånglar
också i avgörande lägen

Sundgren 3

Gjorde vad han kunde på sin kant, en del misslyckde inlägg men det är svårt att uträtta
nåt när medspelarna går och gömmer sig

Blomberg 4

Jobbade hårt och är många gånger den som försöker skapa nåt framåt i ettannars blekt anfall

Avdic 1

Vad ska man säga? man blir faan inte klok på han, uträttar inte ett skit i en match
mot ett div 2 motstånd som man trodde att han skulle sätta ett par mål i mot.
Fel skor? Måste tamme faan ta för sig mer och ransaka sig själv, vad händer? är det skorna det sitter i eller har han glömt bort hur man gör mål?

Stefanelli 3

Är den som får kriga på mest i anfallet medans Avdic står och undrar om han har rätt
skor på sig, förväntade mer av han men han får 3:an för att han satte straffen.

Av den anledningen att jag var så för förbannad att jag stängde av burken så missa jag att Goitom och Lindkvist blev inbytta

4 Tumme upp 2017-08-23 23:43:21

Norling out:
!
7 Tumme upp 2017-08-23 23:27:18
Gäst:
Först efter säsongen görs utvärderingen och då vänder man på alla stenar eftersom det självklart är en helhet det handlar om. Finns en rad olika faktorer som påverkar och styr utfall och resultat. Det viktiga är att bevara det som fungerar bra och identifiera och korrigera de delar i verksamheten som fungerar mindre bra och utifrån detta hela tiden utveckla verksamheten. Personfrågan är av underordnad betydelse. Det spelar ingen roll vem som håller i ledarstaven, bara verksamheten (AIK) utvecklas och det tas steg i rätt riktning.
3 Tumme upp 2017-08-23 23:00:49

Ted:
#Dirren

Potter siktar nog mot utlandet när han väl är klar med ÖFK, och det är en väldigt stor skillnad att i lugn och ro få bygga upp en organisation/lag i Norrland eller Uppsala än att träna AIK. Men skitsamma, så fort gnaget spelar dåligt hör man samma melodi från er fetton.

Missar vi topp 3 i år förutsätter jag att ledarfrågan diskuteras, EFTER säsongen.

4 Tumme upp 2017-08-23 22:33:04
Dirren:
In med Harry Potter från ÖFK eller tolle & kimpa
5 Tumme upp 2017-08-23 22:25:06

Baconbod:
Gomez vann iallafall varje nick duell ??
Hoppas på att Axen och Mellberg tar över till nästa säsong som tränare och Mjölby tar över efter BW

7 Tumme upp 2017-08-23 21:59:11
Ted:
Kollade vi på samma match? Olsson klart bäst i AIK, sen Nyholm. Blomberg kämpade bra, men bortsett från ett par veka avslut och en spark i en motståndares bröstkorg gjorde han inget som stack ut.
12 Tumme upp 2017-08-23 21:32:17

tompa:
Gomez hur kan han få spela, inte många rätt. Träbenet Avdic ännu ett misslyckande. Helt orörlig. Blomberg slog väl bort alla inlägg, straffen feldömd. Inte kan han skjuta, irrar mest planlöst omkring. Dessa tre en 2:a. Ska AIK vinna guld måste de lånas ut. Orolig för söndagen, Goitom verkar inte i form. Måste få med Obasi, Thern PK Haukur. De tre förstnämnda utanför truppen mot aplaget.
1 Tumme upp 2017-08-23 21:17:23
Micke W:
Först Clecio. När man trodde att det inte kunde hända igen så fann man Krpic och i viss mån Stipe. Och nu har BW och kompani lyckats igen med den argentinske mittbacken Gomez! Fy fan va usel han var och mot Div 2 motstånd!!! Va fan håller BW på med!?

Och Norling och hans dödgrävarfotboll, t o m mot ett bottenlag i Div 2!!! Bedrövligt. Den dagen både Norling & BW lämnar skall det firas ordentligt hära!

8 Tumme upp 2017-08-23 21:16:41

fotbollärenlagsport:
Hej Norling !
I alla år har Fotbollärenlagsport supportrat dig, I med och motgång.
Stöttat och uppmuntrat dig när kraven på din avgång varit som mest högljudda. Jag har försökt förstå, sett vilket dina intentioner varit. Inte lätt alla gånger att läsa vart du varit på väg.
Ditt språk lämnar en hel del luckor. Trots det och flera andra små konstigheter du givit uttryck för genom åren har jag gillat och stöttat dig.
Jag har älskat dig för vad du gjorde i AIK under din första tid här.
Anpassade laguttagningar och spel efter motståndet. Bytte taktik när det behövdes, neutraliserade nyckelspelare hos motståndarna. Förde oss åter till en plats i toppen på Allsvenskan.
Men!
Nu är det slut!
Efter kvällens match mot VÄRMBOL, iofs inte dåliga, men.... , säger jag upp bekantskapen. Du borde ta en låååång timeout och fundera var du hamnade fel.
För fel har du hamnat.
Djävligt fel.
Eeehh! Vadå!?!? hör jag dig mumla.
Det handlar inte om att vi spelar tråkboll.
Det handlar inte om vår oförmåga att hantera svagare motsånd.
Det handlar inte om din envisa tro att ett visst spelsystem är överlägset alla andra.
Det handlar inte om hur du envist, envist, envist kört på i samma fåror oavsett resultat.
Det handlar om hur du varje gång den senaste tiden stått framför nån kamera och dissat ditt eget lag.
"Vi spelade fotboll i 5 minuter. Vi kunde inte växla upp, Vi var inte bra, Vi var inte tillräckligt taggade"...och så vidare.
Alla dessa förklaringar är DITT ANSVAR! Du skulle ha givit mitt lag optioner för att möta viken svårighet som helst.
Du skulle ha stått framför nån reporter och beklagat att du misslyckats med att organisera ett av Allsvenskans bästa lag så att det hade en Plan B och C och D för att möta ett "underlägset" lag.
Nåväl, du ska ha cred för matcherna mot Braga. Där visade du att du kunnat forma laget så att vi hade en chans att ta oss vidare i EL.
Där visade du att "ditt" fotbollstänk kunde möta det bästa av motstånd och ge mitt lag en möjlighet att ta oss vidare i Europa, där pengarna finns.
Det var trevligt att se.
MEN !
Det finns en vardag också. Idag hette den Värmbol. Den har haft andra namn tidigare. Alldeles för många namn.
Där är ditt misslyckande! Oförmågan att kunna hantera ett "sämre" men bra organiserat motstånd.
Så, Fotbollärenlagsport gör härmed slut med Herr Rickard Norling, främst därför att du skyller dina egna tillkortakommande på dina spelare, MINA spelare!
När motgången känns som tuffast ska man hålla ihop och definitivt inte skylla på sina spelare.
SKÄMS, lär om eller försvinn!

15 Tumme upp 2017-08-23 21:05:00
ANNONS:

Fler artiklar om AIK

Inför cupderbyt
AIK Det är dags för semifinal i Svenska cupen. För motståndet står ärkefienden sedan 127 år, Djurgården.
2018-03-17 16:46:00

AIK-panelen "En svårbedömd insats"
AIK AIK-panelen är tillbaka och denna vecka behandlas bland annat Jesper Nyholms otäcka skada samt tankar inför söndagens derby mot Djurgården.
2018-03-15 21:52:00

Spelarbetyg AIK - Örebro SK
AIK AIK besegrade Örebro SK och kvalificerade sig där med för semifinal i svenska cupen där Djurgården väntar. Nedan följer spelarbetygen.
2018-03-14 14:15:00

I fokus efter segern mot ÖSK
AIK
2018-03-13 21:50:09

AIK klara för semifinal efter 2-0 mot Örebro
AIK AIK besegrade ÖSK med 2-0 efter mål av Tarik Elyounoussi och Stefan Silva och möter Dif i en glödhet semifinal. Det man bär med sig från matchen är dock den fruktansvärda skada som drabbade Jesper Nyholm i den första halvleken.
2018-03-13 21:39:00

Eric Ljunggren ny ordförande i AIK Fotbollsförening
AIK AIK höll under måndagskvällen ett årsmöte med sällan skådat intresse. 924 röstberättigande medlemmar röstade fram det alternativa styrelseförslaget vilket gör att Eric Ljunggren nu ersätter Per Bystedt som ordförande i AIK Fotbollsförening.
2018-03-12 22:38:01

Inför AIK-Örebro: Läderkulan i fokus
AIK Styrelseförslag hit, ordförandekandidat dit... En sak vet vi säkert – i morgon rullas det boll i Solna igen.
2018-03-12 11:53:14

Förutsättningar inför årsmötet
AIK På måndag går AIK Fotbollsförenings årsmöte av stapeln i Solnahallen. Mötet startar klockan 18:00 och registreringen börjar en timme tidigare.
2018-03-09 18:49:00

AIK-panelen "Den bästa lottningen vi kunde få"
AIK Veckans panel är tillbaka och vecka behandlas bland annat matchen mot Halmstad och det kommande slutspelet i svenska cupen.
2018-03-07 21:54:00

Daniel Sundgren tillbaka i ordinarie träning
AIK Daniel Sundgren som under hösten drabbades av lungemboli har sedan dess varit utanför laget och genomgått noggranna undersökningar huruvida det finns en väg tillbaka till fotbollen. Under tisdagens kom det glädjande beskedet att Sundgren nu kan delta i den ordinarie träningen med det övriga laget.
2018-03-06 13:23:21

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM AIK
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Talleres vann i stökig match
Vilka går till slutspel i väst?
Tre frisparksmål när Ajax vann
Cupfinal för Malmö FF
Specialavsnitt av Valenciapodden
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas Leovegas
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies