fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
Besökare: 80625 | Inloggade: 235 | Antal medlemmar: 183445
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Försvinn ur våra liv, Antti
  En standardsyn när Antti Kanerva är i farten. Nu får det vara nog.

  Försvinn ur våra liv, Antti

  Den har fyllts på år efter år och idag så rann den till slut över, bägaren. Nu orkar jag inte med dig mer. Försvinn ur våra liv, Antti Kanerva. En gång för alla.

  Det absolut värsta med kvällen är att jag inte är ett dugg förvånad. För vi har varit med om det förr. Flera gånger om. Vareviga gång som Antti står uppsatt som domare så kan man kallt kalkylera med en undermålig insats från hans sida. Kalabalik är ett stående inslag och går hand i hand med Antti som ett nyförälskat tonårspar.
   
  Matcherna som vi har tvingats uthärda hans inkompetens är många – för många. Vi minns, förutom er lyckliga som lyckats förtränga det, kanske framförallt bortamötet med Häcken 2008 där Marcus Allbäck blev utvisad. Vi minns också Allbäcks ord efteråt. ”Det är så låg nivå på domaren att jag inte ens vill kommentera det.” Fem år senare är situationen återigen densamma – med undantaget att Allbäck är bättre på att behärska sig än vad jag är.
   
  För nu har jag fått nog. Jag vet inte hur många gånger vi dragits med Anttis inkompetens, men var gång har bägaren av mitt agg gentemot honom fyllts på för att nu fullkomligen svämma över. För det här var ingen droppe som gjorde det – det var ett fullskaligt monsunregn.
   
  Mot GAIS fick vi återigen bevis för att Antti är inkapabel att kontrollera matcher, inte minst de där det är mycket känslor inblandat, likt derbyn. Han är inkonsekvent i sitt dömande. Han har en alldeles för stark förkärlek till att visa upp sin kortlek för allmänheten. Han är otränad och har svårt att hänga med i tempot och hamnar därmed på efterkälken. Han kan inte sätta sig in i spelarnas perspektiv. Han är dessutom lika talförd som en död gråsparv. Vill du som spelare föra en diskussion om ett domslut? Ha! Skulle inte tro det.
   
  Mot GAIS visade han prov på allt ovanstående. Precis som vanligt när han dömer oss underpresterar han å det grövsta. Han är inne och petar i detaljer för att i anfallet efter släppa exakt samma sak. Han säger till spelare för helt obetydliga saker – men missar glasklara regelvidrigheter, hur omedvetna de än må vara, likt den som Drugge stod för innan målet. Det målet ska bara inte godkännas. Fast det gjorde han ju inte heller. Till en början. Fast ändå på något sätt? GAIS-publiken hade slutat jubla och alla spelare var inställda på att spela vidare – sedan omkullkastades sinnestämningen för alla inblandade. Det är ingen slump att det sker med Antti som domare.
   
  Det är inte heller någon slump att Emil Karlsson blir utvisad just med honom som visselansvarig (domare är egentligen ett för smickrande ord). Låt oss bryta ned Karlssons utvisning.

  * En spark på bollen efter en felaktig offsideavblåsning. Osäker på vad som gäller – ska han då riskera att sumpa ett friläge? Titten mot assisterande är hastig, avblåsningen dränktes i sorlet från GAIS-hörnan, petningen är lös och han skrattade ikapp med Vaiho efteråt. Varför ska då Antti rida in som den paragrafryttare han är och visa det gula kortet? Och, dessutom, fullständigt ignorera Karlsson när han försöker resonera med honom?

  * En satsning som är onödig, dum och inte förenlig med regelboken – men som inte heller är farlig eller värd en utvisning. Man ska dessutom ha i åtanke att Antti dessförinnan stått för en rad tvivelaktiga och ibland helt felaktiga domslut som fick känslorna att svalla hos Karlsson. Hur kan han här inte ha spelförståelse nog att förstå frustrationen, nöja sig med en frispark och ta ned känslorna? Är han inte införstådd i konceptet derby? 

  Ovanstående mynnar alltså ut i ett rött kort. En hel match, en hel derbyfest, förstörs delvis här. Vår möjlighet att tävla på lika villkor gör det definitivt. En annan domare med så bara ett uns av känsla för spelet hade nöjt sig med en varning totalt eller kanske rent utav tillrättavisningar i båda situationerna – men inte Antti. Nej, han ska givetvis visa sig på styva linan och ta tillfället i akt att visa upp sin solariebränna för hela svenska folket. Jag skulle kunna ta upp fler exempel. Det finns en uppsjö av smådetaljer som tillsammans växer och stör matchen. Avblåsningen vid vårt mål där han, tillsammans med hans assisterande, bevisligen slänger devisen ”hellre fria än fälla” i papperskorgen. Men jag orkar inte mer. Hans oduglighet tröttar ut mig.
   
  Ni icke-ÖIS:are som inte stött på Antti förut – jag vet vad ni tänker. ”Han är bara bitter över förlusten”. Nej. Inte alls. Jag har inga problem (mer än de vanliga som följer med supporterskapet) att förlora mot GAIS. Vi är jämbördiga och jag kan köpa en förlust. Men inte på det här sättet. Inte där domaren spelar en så avgörande roll. Inte när man kunde förutspå detta redan på förhand efter empiriska studier av honom under flera års tid, med entydigt resultat. Och det är inte bara för oss ÖIS:are som han är en nagel i ögat. Hammarbyfansen komponerade en ramsa i hans ära och även på andra städer i landet med ett Superettanlag så gror de mörka känslorna för Antti.
   
  Ikväll så gick gränsen för min del. När en man kan få en att vilja lägga ned allt vad fotboll heter – då är botten nådd. Så försvinn ur våra liv, Antti. Nästa gång du blir tilldelad en match med ÖIS: byt med någon kollega. Eller fejka sjukdom. Vad som helst. Bara vi inte behöver veta av dig mer.


  42 KOMMENTARER      12855 VISNINGAR
  ANDREAS KRISTENSSON
  andreaskristensson@live.se
  På Twitter: ankristensson
  2013-05-07 01:33:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  Victor:
  Ja, men visst har man fått smaka på den här pajasens galenskap under ett antal matcher i Superettan.

  Förra året fick vi dock en straff med oss från ingenstans, plus att spelaren åkte ut. Detta var typ i matchminut två. Även detta ett horribelt domslut.

  Bort med Antti!

  /Östers IF

  1 Tumme upp 2013-05-10 12:45:19
  ridå:
  Alla Gaisare ni kan gå och dö!! Era hycklare, ni gnäller alltid på domaren mot blåvitt. När andra klagar är de enögda. Åt helvete med GAIS jävla alkisförening, lycka till Örgryte från Blåvitt!!
  3 Tumme upp 2013-05-08 23:48:46

  Andreas:
  Cry me a river
  4 Tumme upp 2013-05-08 17:22:50
  Olle Olander:
  Väldigt välformulerat och nyanserat skrivet. Antti Kanerva och Anders Böwing bestal oss på tre poäng i derbyt. Så känns det. Åtminstone förstörda han festen för nära 10.000 personer.
  Vet inte vad som är värst; Kanervas tvivelaktiga domslut, hans inkonsekvens eller brist på spelförståelse? Eller är det hans avsaknad av pondus och otrevliga attityd mot spelarna? Vilken domare sätter sig i respekt hos spelare som ideligen skäller på dem och när någon säger emot viftar med ett gult kort för att visa vem som bestämmer. Hört talas om dialog, Kanerva?
  Nej, låt oss bilda en Anti-Antti rörelse och arbeta för att få bort den här spelförstöraren från våra arenor.

  9 Tumme upp 2013-05-08 11:31:30

  Gaismannen:
  John L: OM du läste hela inlägget så förstår du att jag tycker att man som fans skall vara enögd... det är ju det som är charmen med att vara fan till ett lag!

  Länktips: http://Läs hela....
  1 Tumme upp 2013-05-08 11:14:08
  Andreas Kristensson:
  @hhej: Oj, nej, texten skulle kunna vara så mycket mer enögd så du anar inte. Skulle snarare säga att jag skrev detta med klarsynta ögon, men jag kan förstå att ni som inte följt med på hela resan, och därför inte sitter och skärskådar Anttis insats, inte ser det.
  6 Tumme upp 2013-05-08 10:55:50

  John L:
  Gaismannen: Kul att du beskyller artikeln för att vara enögd och säger att GAIS vann rättvist och sedan har det namnet. "Kasta inte sten i glashus..."
  2 Tumme upp 2013-05-08 10:13:10
  Gaismannen:
  Visst såg jag matchen och spelade ni endast med två backar redan i tionde minuten när Joel fick ett friläge? Vågat! Men det är ju självklart så att artikeln är enögd skriven , det är ju så vi fans reagerar och skulle man lyssna på en oberoende så var det säkert så att förlsuten inte berodde på att domaren dömnde emot er utan mer på att man satsar på höjdbollar som togs bort av det stabila mittbacksparet Angus-Andersson men som jag sade innan ...vi fotbollsfans är väldigt enögda och skall så vara vilket lag vi än håller på så skall vi vara enögda till det egna favoritlagets insaster annars kan man bara vara ett fan till sporten fotboll och skita i lagtillhörighet....
  3 Tumme upp 2013-05-08 09:51:54

  Pehr:
  @hhhej: Är du lika pigg på att försvara domarna när det gäller era 3! röda kort i år.
  (Fler på väg)

  2 Tumme upp 2013-05-08 02:05:10
  hhhej:
  Texten är ju ungefär så enögd som en text kan bli och saknar ju därmed verkligen perspektiv.

  Sedan ska det inte heller spela någon som helst roll om en spelare är varnad sedan tidigare när domaren tar ett beslut och det andra gula är helt korrekt. går man in på det sättet när man har en varning sedan tidigare är man riktigt dum och får skylla sig själv. första anser jag däremot vara fel och där spelar återigen domaren avsaknad av känsla in.

  5 Tumme upp 2013-05-07 20:08:47

  Andreas Kristensson:
  @hhhej: Vadå saknar perspektiv? Är det någon texten har så är det väl just det men tanke på att Anttis oduglighet sträcker sig över många, många år och i stort sett alla lag. Håller dock med om att det absolut inte skulle vara offside vid GAIS mål. Däremot ska vi självklart ha frispark i momentet innan.

  Ang. Karlssons andra gula så hade jag köpt det ifall han inte haft en sedan tidigare. Tycker verkligen inte förseelsen är grov nog för att konsekvensen ska bli att han tvingas lämna planen. Känslorna som leder fram till Karlssons tackling är ju dessutom helt och hållet skapta av domarna och då är det för mig en självklarhet att man i den situationen visar lite känsla och lugnar ner situationen istället för att vifta med korten och skapa än mer palaver.

  5 Tumme upp 2013-05-07 20:03:06
  Andreas Kristensson:
  @peking: Har du ens läst texten? Det här gäller inte bara gårdagen, hur miserabel han än var då, utan om hans KONSTANTA misslyckanden. Varenda gång han dömer oss så spårar matcherna ur på grund av felaktiga domslut, och det räcker för dig att kika igenom kommentarerna för att förstå att vi inte är ensamma om detta. Avskyn mot Antti råder i hela fotbollssverige. Han är undermålig. Han har visat prov på det i en herrans massa år nu. Nu får det fan räcka.

  Och "typiskt Öisare"? Bara töntigt och enögt med fördomar.

  För övrigt så kan jag tycka att du diskvalificerar dig om att säga åt oss hur vi ska reagera efter en match som du inte sett själv.

  12 Tumme upp 2013-05-07 19:54:01

  Beffen:
  Håller med om att Kanerva är för jävla dålig. Annti och Bojan har år efter år visat att de inte förstår fotboll.
  6 Tumme upp 2013-05-07 19:44:16
  S. Björk:
  Kunde inte skrivit artikeln bättre själv. Jag ställde frågan till Sv. Fotbollsförbundet idag - Vem ansvarar för uttagningen av domare i Superettan. Svar Peter Fröjdfeldt. Jag skall maila honom imorgon.
  18 Tumme upp 2013-05-07 18:30:35

  peking:
  Typiskt Öisare att skylla en förlust på domaren. Hade ni själva spelat bättre hade ni vunnit. Har en Polare som var på matchen och han sa att domaren var dålig men inte sämre än lagen på plan. Bara töntigt och enögt skrivet!
  8 Tumme upp 2013-05-07 18:19:50
  hhhej:
  visst var han dålig, men artikeln saknar ändå fullständigt perspektiv. som att domarnteamet agerade helt korrekt vid GAIS mål angående offside/onside situationen som var anledningen till att målet inte dirrekt godkändes och att det beslutet som togs där var fullständigt korrekt.

  sen är ju trots allt det andra gula kortet solkart, att hoppa in i fart med ryggen först på det sättet är både vårdslöst och klumpigt och ska definitivt ge en varning.

  hade du haft lite mer perspektiv på saker och ting hade det blivit en bra mycket bättre artikel.

  9 Tumme upp 2013-05-07 17:28:05

  Bäst i stan. Egentligen. :
  Haha: Vet inte hur det är i ert fall men hos oss beror det på att de flesta faktiskt ÄR juniorer.

  Gillar inte att skylla på domaren och gais hade kanske vunnit ändå men det här var värre än jag hade trott.

  3 Tumme upp 2013-05-07 16:55:31
  Klick:
  Det bästa med att vi i Öster gått upp ur Superettan är tusan att vi slipper Antti Kanerva. Finns dock en till som är lika usel som Kanerva, och det är "domaren" Bojan Pandzic.
  9 Tumme upp 2013-05-07 16:32:07

  Till Gaismannen:
  Era frilägen uppstod enbart för att vi tryckte på och att vi endast hade en back sista 10, men du kanske inte såg det?
  4 Tumme upp 2013-05-07 16:01:22
  Gaismannen:
  Du missade att denne Emil Karlsson var värd ett gult mellan de två korten också men då "blundade" herr Kanerva för detta men det är svårt när man är såpass enögd som man är som fotbollsfan till ett lag för jag är likadan. Kanske han avgjorde matchen med sina beslut ...kanske inte. För GAIS hade ett flertal lägen både före och detta där man borde gjort mål och det var både dåliga avlslut och felbedömningar och bra insatser av ÖIS-spelare som gjorde så att det inte blev mål. Att de frilägena och chanserna kom är väl inte domarens fel. Men era spelare skall ha all heder för att de försökte med tio man,,,,men nära var det väl adrig riktigt.

  Länktips: http://www.gais.se
  3 Tumme upp 2013-05-07 14:33:48

  Sumusalo:
  Har själv sett Antti döma flera matchen och blir lika frustrerad varje gång. Kommer dessutom aldrig att glömma en match på Valhalla mellan ÖIS och Häcken där det slutade med att båda klackarna sjöng "skandal skandal - en domarskandal" efter slutsignalen. de borde säga en del om Hr Kanervas insats
  6 Tumme upp 2013-05-07 14:04:58
  Rude Boy:
  Sopa var ordet.
  7 Tumme upp 2013-05-07 13:44:30

  Örjan:
  En pajasdomare, enåsikt vilket delas av många t ex efter denna bortdömning:http://www.youtube.com/watch?v=3MZcvttvEuc&feature=youtu.be

  Länktips: http://www.youtube.com/watch?v=3MZcvttvE....
  6 Tumme upp 2013-05-07 12:52:58
  Old school Motley:
  Det som verkligen irriterrar mig när jag ser matcher med Kanerva, generellt sett, är att det ena laget verkligen blir förfördelat. Så till den grad att han verkar ha lyckats skaffa sig ovilja från klubbarnas håll som domare.
  Vad gäller gårdagens match är jag enfaldigt (rödblått) enögd och ser inte många rätt i hans domslut. Men, jag ser också att spelarna inte har någon chans att anpassa sig till den nivå han verkar vilja hålla, den varierar från situation till situation och hans petighet är enbart klantig och tyder på tydliga problem med kommunikation. Påminner inte så lite om Webb och Clattenburg.... Domaren skall vara med i matchen, inte styra den!!

  6 Tumme upp 2013-05-07 12:39:28

  GIF Sundsvallare:
  Antti Kanerva är det största problemet inom Svenskfotboll. Han hatar vissa lag som han utan undantag dömmer emot. Vi är ett av de lagen, ni verkar vara ett annat.
  10 Tumme upp 2013-05-07 12:27:40
  kom igen:
  Jag har aldrig någonsin förut sett en domare som hjälpte ena laget så tydligt när han gjorde fel. Ofta kan en domare göra misstag men den här domare dömde bara för det ena laget och avgjorde matchen helt på egen hand.
  5 Tumme upp 2013-05-07 12:19:43

  AERT:
  Ville hoppa in på planen och ta ett rejält snack med Kanerva när han dömde en match för 3-4 år sedan när vi (Sundsvall) hade hemmamatch mot något lag jag nu har glömt bort. Han var så bedrövligt dålig. Den sämsta domaren i Sverige helt klart.
  9 Tumme upp 2013-05-07 12:05:48
  Tommy Randhem :
  Tack Andreas,
  Gott väder, fin stämning, gott sällskap och god öl innan och så avgör domaren igen. Hade jag varit ensam hade jag gått i paus. Börjar förstå att folk tröttnat på fotboll.
  Tack ÖIS för en fantastisk kämpainsats i andra halvlek. Hatten av!
  Hälsningar
  Tommy

  11 Tumme upp 2013-05-07 11:37:42

  IFK Värnamo:
  Inte bara ni som har problem med denna tragiska domaren

  Hälsningar från Värnamo

  10 Tumme upp 2013-05-07 11:24:11
  Lars lsk:
  Överviktige skitviktige kanerva har blåst bort lsk varenda jävla gång han dömt.
  Han har ingen blick för spelet. Ingen feeling överhuvud taget.
  Har varit mitt hat objekt i 10 år säkert

  10 Tumme upp 2013-05-07 11:09:12

  Rödblått, tidernas bästa gäng!:
  Vidriga Antti, vidriga gais!
  8 Tumme upp 2013-05-07 11:00:00
  Joakim:
  Antti Kanerva, Antti Kanerva. Ja honom minns man med, vad ska man säga, jag har inga ord. Enbart för att han inte är värd det. Jag såg inte ÖIS-GAIS igår, men blir inte förvånad över texten, för det känns som att det är likadant varje gång han dömer. Kvittar om han är i Gefle och dömer Gefle-Syrianska eller Degerfors-ÖSK han hänger inte med i tempot, har ingen som helst känsla för att det kan hetta till och har inte förmåga att anpassa sitt dömande efter matchens densitet. Jag är så oerhört glad att jag som Östersupporter slipper honom den här säsongen. Från mitt hjärta: Jag lider med er S1 klubbar som måste ha Kanerva som huvuddomare.

  Ett exempel på Kanerva: Detta döms bort för ruff på målvakten!
  https://www.youtube.com/watch?v=3MZcvttvEuc

  17 Tumme upp 2013-05-07 10:26:48

  BoIS:
  Han har gjort bort sig varje gång han dömt BoIS! En match så tog han efter en duell upp det gula kortet och gav till en BoIS spelare och frispark emot oss men ändrade sig efter att linjemannen kallat honom till sig, vi fick frispark och bortaspelaren fick gult kort! Hahaha Antti ditt rövhål!!!
  11 Tumme upp 2013-05-07 09:42:07
  stefan i Arvika:
  Ni är inte ensamma. Kanerva är en ickevälkommen gäst på Stora Valla i Degerfors. Har personligen frågat ordf. i Degerfors om det går att säga nej till en domare, men icke!
  15 Tumme upp 2013-05-07 09:23:54

  Hisingen :
  Rädda våra liv, rädda våra barn, bort med Antti från Fotbollsplan!
  15 Tumme upp 2013-05-07 09:12:07
  Kigge:
  Fantastisk text!
  10 Tumme upp 2013-05-07 08:51:43

  Palmarn:
  Håller med om att det krävs lite bättre "känsla" av domaren, särskilt med tanke på matchens karaktär. Min högst personliga åsikt är att han inte borde haft något kort i första läget. Hade det varit åt andra hållet hade jag inte heller varit särskilt belåten över domslutet. Men ur ett mer objektivt perspektiv så när domslutet väl är taget så är det dock inte så mycket att orda om. Fö rså vit jag vet så följer han bara regelboken.
  Vid det andra gula kan jag på samma sätt känna, vilket också var min reaktion när det inträffa, att domaren kunde kompenserat det något hårda domslutet, gett Karlsson en regeltillsägelse att gör du något mer nu åker du ut. Dock är det upp till Karlsson att veta med sig att man har ett gult och därför inte gå in i en duell på det viset.

  Slutsats: Man spelar utefter de förutsättningar som råder. Däremot kan man förbättra de förutsättningarna genom att i efterhand efterfråga en högre nivå av "känsla" hos domarkåren.
  Du säger att det inte är första gången han agerar tveksamt, bör då inte spelarna också gå in med den vetskapen. det gör ju bara Karlssons agerande än mer idiotiskt.

  6 Tumme upp 2013-05-07 08:33:11
  IFK Värnamo:
  Samma visa i Värnamo.
  En följetång som brukar tas upp match efter match.
  "Det är inte Kanerva som dömer matchen väl"
  Eller som någon uttryckte sig igår.
  Han är säkert avstängd för att han är så dålig.
  Man åker hem från IFK Värnamo-Brage och titta på nätet csports sändningen.
  Titta till Örgryte-Gais och se horribla domslut.
  Och vem dömer. ANTI KANERVA.
  Jag vill inte ha han i Värnamos matcher.
  Även jag längtar efter Div1 domarna.

  24 Tumme upp 2013-05-07 06:48:07

  Haha:
  Det är roligt att ni klagar på domaren i matchen, jag själv tänkte gå in och klaga på nivån som hölls i de bägge lagen.

  Det var fan det sämsta jag sett på "elitnivå". Har fan sett juniorer med bättre touch på bollen än vad de flesta hade.

  Matchen var så dålig att det blev underhållande, för att inte nämna den korkade utvisningen som han drar till sig, ärkepajas.

  Skall tilläggas att det fanns 3 st som var helt OK.

  6 Tumme upp 2013-05-07 03:48:57
  Pehr:
  Det är så att man saknar Div1 domarna.
  SE-domarna ska ju vara mer kvalificerade men Antti är ett bevis på motsatsen.
  Linus vid Gaisklacken är inte heller skarpaste kniven i lådan men inte lika uppmärksamhetskåt som Antii.
  Låt Antii döma AIK-Djurgården och lägg ut hans address på nätet.
  Det borde få bort honom.

  13 Tumme upp 2013-05-07 02:22:21

  T:
  Haha, den där sopan känner man igen.

  /Bajare

  37 Tumme upp 2013-05-07 01:52:29
  Degerfors:
  Ni är inte ensamma, Antti är sämsta domaren alla tider. Ett under att han får vistas på denna nivå.
  36 Tumme upp 2013-05-07 01:36:49

  ANNONS:

  Fler artiklar om Örgryte

  Silly Season 18/19: sammanställning
  Örgryte ÖIS 2018 var positivt på många sätt, där fjärdeplatsen i Superettan var klubbens bästa placering på nio år. Nu rustas det inför ett 2019 med hopp om ännu mer. Här sammanställer vi samtliga bekräftade övergångar, samt redaktionens Silly Season-texter.
  2018-12-10 12:20:00

  Brorsson till ÖIS – med allsvensk rutin
  Örgryte ÖIS är ett namn närmare en full trupp inför 2019. 21-årige Freddie Brorsson, närmast i Allsvenskan med Trelleborg, presenterades på fredagen.
  2018-12-07 18:22:00

  Klart: Diego Montiel lämnar Sällskapet: "Forza ÖIS"
  Örgryte Det har varit höstens stora följetång. Stannar Diego Montiel i ÖIS - eller lämnar han? Idag kom svaret: Han lämnar. – Tyvärr tackade han nej till vårt erbjudande i veckan, säger klubbchef Niklas Allbäck till ÖIS hemsida.
  2018-12-06 11:43:00

  Spelarbetyg 2018: Mittfältare & anfallare
  Örgryte Med säsongen 2018 bakom sig är det nu dags att titta tillbaka, och betygsätta. Här kommer redaktionens säsongsbetyg på Rödblåtts mittfältare och anfallare 2018.
  2018-12-04 20:00:00

  Spelarbetyg 2018: Målvakt & backar
  Örgryte Med säsongen 2018 bakom sig är det nu dags att titta tillbaka, och betygsätta. Här kommer redaktionens säsongsbetyg på Rödblåtts målvakter och försvarare 2018.
  2018-12-03 19:22:00

  ÖIS mot SM-vinnare och superettanlag i cupen
  Örgryte Tidigare idag lottades svenska cupen - det står nu klart att ÖIS får möta två superettanlag i Norrby och J-Södra, och SM-vinnande AIK.
  2018-12-03 14:47:48

  Niklas Allbäck i lång intervju: "Ynnest att jobba för den klubb jag älskar mest"
  Örgryte ÖIS säsong 2018 blev bättre än vad de flesta trodde - den resultatmässigt bästa säsongen sedan 2008. Nils Cedman träffade Niklas Allbäck och pratade om säsongen som gick och vad som väntar härnäst för ÖIS. – Jag har absolut en förhoppning om att vi ska vara med och konkurrera nästa år, säger Allbäck.
  2018-11-29 16:00:00

  Lirarbloggen: Omfamnar den lokala satsningen
  Örgryte Tankarna kring Örgrytes rivstart på transferfönstret där klubben satsar på lokala namn. En satsning som omfamnas med en positiv, och optimistiskt känsla inför framtiden.
  2018-11-23 19:00:00

  Klart: Målsprutan till ÖIS – liksom mittbacken
  Örgryte Det börjar nästan bli en vana nu. Ny dag - nya sillyrykten kring ÖIS. Sent i natt kom fotbolltransfers.com med uppgifterna om att årets stjärnskott i Göteborgsfotbollen, anfallaren Fredrik Zanjanchi, som nyligen provspelade för Häcken, ansluter till ÖIS. Även mittbacken Oliver Stanisic från Varbergs BoIS ryktas vara klar.
  2018-11-21 10:37:00

  ÖIS rensar i spelartruppen - åtta spelare lämnar
  Örgryte ÖIS storstädar i truppen inför nästa säsong. Idag blev det bekräftat att totalt åtta spelare har gjort sitt i Rödblått för den här gången.
  2018-11-19 12:54:53

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Svensk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
  Besic höll inte nerverna i schack
  Stamkos med hattrick mot Rangers
  Sydamerika visade upp sig
  Liverpool har kniven mot strupen
  Champions League:   Liverpool har kniven mot strupen
  David Fällman kommer på besök
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies