fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 96590 | Medlemmar: 183444

Kom ihåg mig

Diskussionsforum Ljungskile SK

Välkommen till LSK FANS forum

Här diskuterar vi främst fotboll och LSK, men visst finns det utrymme för mindre utsvävningar om annat.

Vi tolererar dock inte någon typ utav inlägg med rasistiska eller personliga påhopp, glåpord, reklam, våldsuppviglande eller stötande. De är ej tillåtna. Dessa inlägg kommer raderas direkt och rendera en varning/spärr beroende på hur grov förseelsen är. Motståndarsupportrar är välkomna att skriva i forumet, så länge de inte provocerar på "fel" nivå.

Webredaktionen är förtroendevald av LSK FANS styrelse, och har rätt att radera de inlägg som man inte anser är önskvärda.

Endast registrerade användare kan göra inlägg.


ANNONS:
CROSS Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Är du inte medlem? Klicka här för att registrera dig.
Spara   
TOTALT 62935 INLÄGG. JUST NU 1 INLOGGADE.
Ljungskile Namn: lsk lars    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-12-06 12:06
Lsk tröja med namn och siffra på ryggen kostar 190kr. öppet hus på Skarsjövallens restaurang lördag och söndag 11-16 Då trycks kläder på direkten.
Kom igen nu alla
9 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Dp-    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-28 21:52
Vänster vänster och åter vänster...
1 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: LSK-Bosse
Sänt: 2018-11-28 20:49
Arvin jobbade i princip aldrig hemåt, då hjälper det inte hur duktig han är framåt. Där han också var väldigt ensidig, så vi får hoppas att vi hittar någon bättre.
5 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Stens strumpa    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-28 14:59
Är väl nu det börjar synas vilka Jögge vill ha kvar och därmed får vi snart kanske en uppfattning om hur han vill balansera laget. Kändes inför den gångna säsongen att LO gärna plockade in försvar och mittfältspelare.... Har faktiskt vissa förhoppningar redan om en topp 3 placering 2019.

Heja LSK
2 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Stens strumpa    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-28 14:59
Är väl nu det börjar synas vilka Jögge vill ha kvar och därmed får vi snart kanske en uppfattning om hur han vill balansera laget. Kändes inför den gångna säsongen att LO gärna plockade in försvar och mittfältspelare.... Har faktiskt vissa förhoppningar redan om en topp 3 placering 2019.

Heja LSK
3 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Gnuttätaren
Sänt: 2018-11-27 20:52
Gissar Lindome eller Utsikten på Arvin
2 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Henask    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-27 20:03
Tror Povel blir grymt bra i denna roll! Känns bra och även grymt bra att Jonathan stannar... Vill gärna ha kvar höstens backlinje samt målvakt. Däremot lite synd att den så tekniska Arvin lämnar... Vill inte se han i Fct.
4 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Dp-    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-27 14:53
Mycket bra med JG!! Povel in likaså! Ser fram emot 2019!
9 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Mogge12
Sänt: 2018-11-26 22:27
Povel är väl en bra rekrytering? Gjort ett bra jobb i Trollhättan, efter vad jag hört.
10 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: lsk lars    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-26 21:29
Håller med Bosse
9 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: LSK-Bosse    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-26 19:50
Grattis Povel till jobbet som Klubbchef!
15 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Stens strumpa
Sänt: 2018-11-26 13:24
Jag med Lars och i vårt klimat här nere skall det vara riktigt gräs.
Dock tål inte en "gräsarena" mer än max tre spelande lag men troligen i realiteten bara två. Tre lag förutsätter hybridgräs, värme och konstbelysning likt G:a Ullevi, Friends mm mm och kostar därmed ganska mycket i drift.
En plastmatta av senaste snitt kan jag tycka är ok på en eventuell kommunal arena där LSK dam och herr, IKO och Rössö skulle spela.
Nu lär det inte hända att Uddevalla kommun bygger en fotbollsarena under de låt oss säga kommande 20-åren så ingen idé att spekulera i val av underlag. Dock viktigt att belysa det uppenbara problem som finns gällande anläggningsstrategi och långsiktigt planerande i vår kommun....
3 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: lsk lars    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-26 09:18
Jag ogillar plastgräs..
Östersund, Gävle, Tele 2...
3 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Stens strumpa
Sänt: 2018-11-26 08:10
Håller till viss del med dig Gnutten men trenden att inte ha någon strategi eller plan för idrottsanläggningar i Uddevalla kommun har nog pågått i minst 30-år... Sedan om man i det löpande arbetet någon gång genom åren skulle fattat beslut som ledde till vissa fördyringar må väl vara hänt men det här "ad-hoc" beteendet och ibland också total avsaknad av beslut är ju skrattretande.

Jag tar gärna Borås som ett praktexempel på hur en kommun kan maximera användandet av skattemedel. Går också att snegla på Jämtkraft arena i Östersund som kostade drygt 80-milj att bygga och då med uppvärmd plan...
Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Gnuttätaren
Sänt: 2018-11-23 20:56
Jag förstår att det du bryr dig om är Uddevalla. Men det går ju inte att se det som händer i Uddevalla helt frikopplat från övergripande trender, och det är därför det går som det går. Så kommer det ju alltid att vara. Men visst, man kan vara bland de första att vända på trenden. Ingen aning om vad det nya styret går för, men fyra år är en för kort horisont oavsett.
2 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Stens strumpa    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-23 20:51
Förstå mig rätt, jag är väldigt mycket för ett SM i friidrott och det jag vänder mig mot är den tydliga och fullständiga okompetens som finns i kommunens politiska och troligen även tjänstemannaledning.

Med tanke på det enorma skattetryck man belastar oss kommuninvånare med så borde de kunna hantera många av dagens ”problem” på ett mer korrekt och smakfullt sätt. Effektivitet och maximering av skattemedel bör stå på en ny politisk lednings agenda. Har stora förhoppningar på CH och hans politiska vänner som nunfår chansen att rätta upp felaktigheter.

Heja LSK
2 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Kung Artur
Sänt: 2018-11-23 18:43
Bryr mig inte jätte mycket hur de resonerar i Uppsala och har ingen kännedom vilket behov de har av ny arena. Jönköping har jag följt lite och där visar dom ändå lite fingertopps känsla och drar kraftigt i handbromsen.
Det jag bryr mig om är Uddevalla och att det inte finns skatteunderlag för kraftiga fel investeringar som nu är på väg. Känns ändå som det nya styret har koll på Friidrotts SM och att investeringarna på Rimnersvallen är alldeles för dyra oavsett vad Samuelsson sagt.
Badhuset kommer nog tyvärr att bli en dyrbar affär för alla kommuninvånare och inte minst för oss alla som håller på LSK, IKO eller någon annan klubb som försöker satsa och uppnå elit status igen. Någon större hjälp lär ingen få men ett nytt Badhus måste byggas, men bygg det på rätt ställe och så kostnadseffektivt som möjligt.
3 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Gnuttätaren
Sänt: 2018-11-23 16:59
Det känns allvarligt talat som att det inte bara är "att ställa allting tillrätta". Det här är alldeles för kostsamma och långsiktiga frågor för att det ska skifta med majoriteten. Man borde naturligtvis ha varit långsiktiga för längesen, men bättre sent än aldrig antar jag.

Sedan är det den stora generella frågan om hur mycket pengar som ska plöjas ner i olika anläggningar landet runt. Kan ta exemplet Uppsala igen. Studenternas IP byggs om till enbart fotbollsarena, nya läktare byggs och löparbanorna tas bort. Kostnad: en halv miljard. Men man kan ju inte bara lämna friidrotten utan anläggning sådär. Därför: ny, fin friidrottsarena och en halv miljard till ut.
I Gävle har vi Gavlevallen, 150 miljoner ut, där ska det nu spelas division 1-fotboll. I Jönköping skulle de lägga 550 miljoner på en ny arena, men det stoppades när de insåg hur långt bort allsvenskan är i nuläget, så kostnaden blev "bara" 25 miljoner.

Jag hör till dem som tycker att det är befogat att lägga en del skattestålar på sk "nöjen". Visst, på riksnivån kan de snacka om skattesänkningar hit och dit, om vård skola omsorg. Men när det kommer ner till den lokala verkligheten för svennebanan så vill folk att det *händer nåt i stan* och då kostar det stålar. Som det är nu har det dock ballat ur maximum. Det finns inga gränser för hur mycket pengar det går att plöja ner i olika anläggningar (så länge inte LSK äger dem då). Ja, det finns ett värde i att SM-tävlingar anordnas på olika ställen runt om i landet. Men till vilket pris?
3 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Kung Artur
Sänt: 2018-11-23 14:51
Håller med dig Strumpa i allt du nämner, kommunens inkompetens och handlingsplan inför framtiden att bygga och driva idrottsanläggningar i kommunen är häpnadsväckande.
Nu är det bara att hoppas att den nyvalda regimen i Uddevalla kommun ställer allt tillrätta igen. Att bygga om Rimnersvallen för 50 miljoner är inget annat än direkt dårskap och att Samuelsson i dagens Bohuslänning försvarar det beslutet visar bara hur ansvarslös han är med kommunens skattepengar. Själv hade jag gärna sett ett Friidrotts SM på Rimnersvallen men biljetten får inte kosta 50 miljoner !!!!
Sedan är det bara att hoppas att Badhuset hamnar på Rimnersvallen området. Att bygga ett provisorium på Landbadet för 30 - 50 miljoner när vi redan har ett provisorium är inget annat än ren och skär dårskap.
4 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Stens strumpa
Sänt: 2018-11-23 12:00
Kan inte sluta att förundras av kommunens fullständigt kompetenslösa hantering av idrottsanläggningar där det enligt min mening också saknas en strategi.... Läser nu att Rimnersvallen skall renoveras/byggas om för i storleksordningen 50 MSek ytterligare för att klara SM i friidrott och kommande para-anpassning. Kommunen har om detta realiseras spenderat ca 100 MSek på en anläggning utan att egentligen få en moderna arena....
Hade de redan vid första beslutet att renovera för 30 MSek vilket enligt uppgift inte räckte tagit ett mer strategiskt och riktigt beslut valt att satsa på en ny fotbollsarena och en separat firiidrottsanläggning med kapacitet för ett par hundra åskådare som kunde kompletterats med provisoriska läktare vid behov skulle det mest sannolikt inte kostat mycket mer än vad det totalt kommer göra nu.
Ett oerhört dåligt hanterande av skattepengar precis som när det gäller badhuset. För de pengar som budgeterats skulle Borås kommun få minst 3st simhallar som uppfyller behoven som finns för motion och tävling.

Är nog dags att kommunen väljer väg, antingen kommunala intelligent utvecklade och kostnadseffektiva arenor/anläggningar alternativt sälj ut alla anläggningar till användarna för 0-kr och låt de själva med bidrag driva och utveckla likt LSK gjort genom åren.

Heja LSK
3 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: lsk lars    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-23 09:42
Roger testar 2 mil österut
1 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: KungDio    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-22 23:31
Hade varit kul med nyheter om något nyförvärv eller förlängda kontrakt... Alldeles tyyyyyyysssssst...

Good luck, Roger! Keep up the good work!
2 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: lsk lars    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-22 16:30
Vi tackar Roger T för hans tid i LSK.
9 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: äLSKas
Sänt: 2018-11-21 08:53
Undrar om Fridolvsson står så högt i kurs på Thordéngården? Tveksamt... men fel har man haft förr och vindar kan vända (seglingstemat fortsätter...)
2 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: lsk lars    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-20 21:47
Fridolvsson lämnar VFK.
Är nästa adress Thordengården?
Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: äLSKas
Sänt: 2018-11-19 13:13
Det är kanske ingen slump att Karlskrona är en "kryssarklubb"... :)

Vi får hoppas att LSK blir ett läns-lag...

Dags att segla vidare...
6 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Gnuttätaren
Sänt: 2018-11-18 13:37
14 kryss för Karlskrona i år, och så det ödesdigra femtonde igår. Akta er för att kryssa för mycket, barn. Såhär kan det gå.
2 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: lsk lars    Postat via SvenskaFans-appen
Sänt: 2018-11-18 12:41
Så gick FC Plast upp i div 1. Det ante mig då det andra plastlaget ”förlorade” sig till kvalplatsen.

NU kan ni i LSK FANS redan ladda inför Edsborg!!
Där ska vi trycka dit dom på läktaren så det smäller om det!
3 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Kung Artur
Sänt: 2018-11-16 13:59
Även jag såg matchen i onsdags och jag håller med om att Gurra som vanligt vill jag påstå är bra när han får chansen. Är riktigt passningssäker, inte bara rätt adress utan även med bra tryck och fart på bollen / passningarna. Dessutom verkar han ha bra spelförståelse och är brytsäker. Blir svår att hålla utanför en start elva nästa år om utvecklingen fortsätter.
Berggren okey men får stå på tillväxt, känns dock som stabilare och tyngre än Sixten.
4 Tumme upp Citera
Ljungskile Namn: Gnuttätaren
Sänt: 2018-11-15 17:09
Gurra bör absolut vara kvar i mitt tycke. Perfekt som påläggskalv, och går han om någon och blir ordinarie är det en bonus. Holger är bara 19 så oavsett om han inte är där än så kan han gott få iaf ett år till på sig. Berggren blir säkert bra, sedan är det förstås ett för tungt lass att se honom som Strömbergs ersättare. Snarare Sixtens isåfall. Vad gäller den lille Varbergaren undrar jag två saker. Det första är varför han inte platsar ens på bänken i det vissna Varberg som spelade kval igår. Det andra är om det isåfall är tänk att han och Edin ska alternera som spelskicklig inner?
1 Tumme upp Citera
Sök efter
på forumet
Sökningen visar resultat från den senaste månaden. Du kan också visa en sida eller dag:
Gå till sida
Alla inlägg ett datum

Fler nyheter






SENASTE NYHETERNA OM LJUNGSKILE SK
ANNONS:

ANNONS:
ANNONS:


Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies