fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher VM 2018 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
Besökare: 59635 | Inloggade: 337 | Antal medlemmar: 182090
  START  Fotboll: SILLY SEASON | VM 2018 | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Truppläget inför 2018
  När Sead-miljonerna glimmar...

  Truppläget inför 2018

  1 målvakt, 6 backar, 6 mittfältare och 5 forwards (lite beroende på till vilken lagdel man räknar vissa spelare) till en medelålder på 21,83 år finns kontrakterade i HBK:s trupp inför 2018 om jag är rätt på det. Ska vi gissa att Tony öppnar skattkistan och handlar in lite välbehövlig rutin?

  Isak Pettersson, 20 år
  Kontraktet går ut i höst och Isak har bestämt sig för att gå vidare i karriären. Fick chansen i våras utan att erbjudas kontraktsförlängning (?) vilket i så fall visade sig vara ett mycket otaktiskt beslut av klubben.

  Malkolm Nilsson, 24 år
  Knappast nöjd med speltiden under sina år som lojal bänkvärmare i HBK. Men nu får ”Malle” äntligen chansen att visa vad han går för med ett nysignat 3-årskontrakt på fickan. Har inte känts helt trygg de få gånger man sett honom tidigare men senast mot Göteborg såg det mycket bra ut.

  Jesper Westerberg, 31 år
  Kontrakt även över 2018 och lär bli kvar som ”kulturbärare” i föreningen. Behöver höja sig både spel- och ledarmässigt för att fortsatt ta en plats. Med anledning av minskad speltid i höst kan det tänkas att han lämnar?

  Fredrik Liverstam, 29 år
  Inte nått upp i samma standard som tidigare och har dragits med en del skadeproblem. Kontraktet gäller även 2018 men är det Fredrik som har den beryktade ”klausulen”? Men frågan är också hur många bättre svenska alternativ än HBK som finns? Möjligen lockar ett utlandsäventyr för att få ”casha in” för den snart 30-årige kaptenen. Annars viktig som ”byggsten” för det orutinerade laget om än kanske inte lika självklar som innan.

  Alexander Berntsson, 21 år
  Kontrakt till och med 2019 för den 21-årige mittbacken. Har inte övertygat fullt ut i Allsvenskan men som ung, utvecklingsbar HBK-produkt vill man så klart ha honom kvar. Inte heller troligt att någon allsvensk klubb är beredd att lösa honom från kontraktet.

  Andreas Bengtsson, 21 år
  Kontrakt 2019. Har visat framåtanda och skottvillighet från sin vänsterbacksposition. Kan finnas viss risk att någon allsvensk klubb skulle kunna lösa honom från kontraktet men det är inte så troligt. En HBK-produkt som nog fortsatt utvecklas bäst inom föreningen.

  Marcus Johansson, 24 år
  Kontraktet går ut i höst. Ingen supporterfavorit men en underskattad spelare enligt mig. Med sina 24 år och med ett allsvenskt år i bagaget är han fortfarande utvecklingsbar och med viss rutin. Dessutom en äkta HBK-produkt. Förläng!

  Adnan Kojic, 22 år
  Kontraktet går ut och han och klubben är överens om att gå skilda vägar. En helt OK värvning som var bra året i SuperEttan men som lika gärna kan ersättas av egna, yngre förmågor.

  Isac Larsson, 16 år
  Mittback och egen produkt som nyligen belönats med ett A-kontrakt. Kontraktslängd och omfattning oklar.

  Marcus Mathisen, 21 år
  Kontrakt över 2018. En klar favorit året han kom och för evigt inskriven i HBK-historien. Har haft det tyngre i år men är ung, utvecklingsbar och förordar spel i SuperEttan med HBK framför FC Köpenhamn. Ja men det tror fan vi vill ha Marcus kvar!

  Nikolai Alho, 24 år
  Finländaren blev aldrig någon nödvändig injektion i Allsvenskan. Nu har man kommit överens om att gå skilda vägar efter säsongen. Logiskt. Satsningen på egna talanger kompletteras bäst med mera tydlig spetskompetens.

  Aboubakar Keita, 20 år
  Lånet från FCK har utgående kontrakt och lär försvinna. Har varit en succé i mångas ögon även om jag kan tycka att det saknas lite rent inställningsmässigt för att han ska vara den där riktige härföraren man vill ha på mitten.

  Alexander Arvidsson, 19 år
  Kurerar sin andra svåra knäskada på kort tid. Potential att bli just en ny ”Arvidsson” om han får vara frisk? Osäker status så väl som kontraktslängd.

  Pontus Silfwer, 26 år
  Den ettrige lille mittfältaren är på väg att växa in bra i laget. En karaktär som kan bli nyttig i nästa års Superetta och med sina 26 år (!) en av de mest rutinerade. Kontrakt 2020.

  Höskuldur Gunnlaugsson, 23 år
  Kontrakt 2020-06-30. Har visat fina intentioner såväl offensivt som defensivt. En rörlig spelare som vill ha mycket boll men även visar inställning och tar hemjobbet!

  Gabriel Gudmundsson, 18 år
  Har visat utvecklingssteg under hösten och belönats med ett nytt kontrakt till och med 2019. Kan även användas som forward och kan bli dominant i nästa års Superetta, för han blir väl kvar?

  Jonathan Svedberg, 18 år
  Har likt Gudmundsson också tagit sig in i laget i höst och signat nytt kontrakt till och med 2020. Än så länge något ”svårdefinierad” i sin mittfältsposition.

  Oscar Petersson, 18 år
  Kom till klubben i år och är hittills oprövad i A-lagssammanhang. Men att HBK-ledningen tror på den tidigare Malmöspelaren har man visat genom att då man nyligen knyta upp honom för ytterligare 3 år.

  Emil Tot Wikström, 18 år
  Mittfältare och egen produkt som nyligen belönats med ett A-kontrakt. Kontraktslängd och omfattning oklar.

  Isac Harrysson, 16 år
  Forward och egen produkt som nyligen belönats med ett A-kontrakt. Kontraktslängd och omfattning oklar.

  Alexander Ruud Tveter, 25 år
  Hög Superettan-klass och en bra inledning på säsongen, men vad hände sedan? Har sett trög ut och varit bänkad under hösten. Kontraktet går ut och han kommer troligtvis att lämna även om det ryktats att HBK vill förlänga. Räcker inte till för Allsvenskan eller kan han göra en ”Johan Blomberg” och komma starkt under en eventuell andra säsong i högsta serien? Trots allt hyfsat ung och utvecklingsbar.

  Johan Oremo, 31 år
  Kontrakt till och med 2019 och med ny kåk i Haverdal och köpt för ”dyra pengar” är det väl knappast Johan som har ”klausulen”. En klasspelare med HBK-mått som känns perfekt som ”farsa” bland ungtupparna.

  Kosuke Kinoshita, 23 år
  Kontrakt 2018. Har stundtals sett hyfsad ut men inte fått någon riktig kontinuitet och flyttats runt i laget. Får heller inte prata japanska längre sedan Janne drog österut. Men tipset är ändå att Kosuke blir kvar och blir ett dödligt vapen i Superettan?

  Tryggvi Hrafn Haraldsson, 21 år
  Kontrakt 2019. Islänningen kom i somras och fick vänta på sin chans. När han väl fått den på slutet har det sett lovande ut. Löpstark spelare som kan bli viktig för klubbens anfallsspel de närmaste åren.

  Rasmus Wiedesheim-Paul, 18 år
  Forward och egen produkt som nyligen belönats med ett A-kontrakt efter utlåning till Landskrona Bois.  Kontraktslängd och omfattning oklar.

  Ardian Berisha, 19 år
  En del speltid och 1 mål i U21 Allsvenskan har det blivit för Berisha i år. Har inte känts nära A-laget. Kontraktsläge oklart. 


  4 KOMMENTARER      7575 VISNINGAR
  HÅKAN ERICSSON
  hbk.ericsson@gmail.com
  På Twitter: HBKericsson
  2017-10-17 07:49:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  Mr hbk:
  Markus kan släppas från hbk gör ingen nytta tveter nej även han har varit helt under isen släpp även han

  Länktips: http://Hbk
  Tumme upp 2017-10-18 12:22:48
  Julio Iglesias :
  Tveter kan vi välja bort. Kommer ändå aldrig hålla i allsvenskan.
  Marcus Johansson skall absolut förlängas.
  Flytta upp Simon Andersson som andremålvakt.
  Tveksam till Westerberg. Kanske för långsam för S1.
  Köp en MF "Gattuso-typ"
  Köp en modern HB "kvick och offensiv"

  2 Tumme upp 2017-10-18 06:37:00

  Hejja klubben :
  Jag tycker absolut klubben ska förlänga med Marcus Johansson. Visst att han inte har den bästa tekniken men han har andra bra egenskaper. Stark i luftrummet är han absolut och har utvecklat sitt närkampsspel och har även blivit bättre på att försvara när motståndarna slår bollar förbi våran backlinje och han får springa i duell med anfallaren. Tycker även att han visar tendenser till att kunna bli en bra ledare och är väll den som har det mest uppoffrande spelet. Måste leda antalet täckta skott ligan överlägset. Tror inte heller han är typen som lämnar för nåt " bättre" så fort chansen ges och det måste vara värt nåt i dagens "se till vad som är bäst för mig" samhälle. Så för mig är det GIVET att han ska erbjudas ett långt kontrakt.
  Postat via SvenskaFans-appen
  1 Tumme upp 2017-10-18 06:16:07
  Mr hbk :
  Många som jag vill ha bort som jeppe bäst datum har gått ut Marcus fumla mest med bollen ser som han aldrig sett en boll

  Länktips: http://Hbk
  1 Tumme upp 2017-10-17 22:50:40

  ANNONS:

  Fler artiklar om Halmstads BK

  Igor Krulj hoppas på en välbesökt träning
  Halmstads BK Semestern är slut för dom delaktiga i herrlaget och inför lördagens träningspass hoppas huvudtränare, Igor Krulj, på en välbesökt träning.
  2018-07-13 13:48:00

  Krönika: Luften darrar, Granen barrar, när vi fyller Örjans tillsammans
  Halmstads BK Luften darrar inför HBK-legendarernas återkomst på måndag. Mot Crystal Palace ska vi ge Janne Andersson ett mottagande som får Granen att börja barra över terasstrapporna i Helsingborg!
  2018-07-12 21:41:58

  Krönika: Vi är inte vad vi har varit
  Halmstads BK HBK är idag inte vad vi var för 15-20 år sedan. Våra sportsliga resultat just nu tyder snarare på att vi kommer få vänja oss vid att vara ett jojolag och kanske till och med sämre. Men ack den som ger sig!
  2018-07-11 11:28:43

  Krönika: att vara eller inte vara..
  Halmstads BK ..i Allsvenskan, det är frågan?
  2018-07-09 19:50:43

  "Nu hoppas vi att Texas spelar vänsterback och att Rimi står skrivet på de blåa tröjorna"
  Halmstads BK Svenska cupen lottades under gårdagen och det blev klart att HBK ställs mot Sävedalens IF. Där väntar bland annat huvudtränare Sebastian Chitsaz i motståndarlaget som redaktionen fick tag på under dagen.
  2018-07-08 21:54:00

  Silly sommar 2018: Rasmus Wiedesheim-Paul till Värnamo
  Halmstads BK Rykten och transfers i HBK:s sommarfönster.
  2018-07-05 12:48:00

  Stigs Himmel - Från Lugnet till Örjans Vall EP 20 (Jesper Westerberg)
  Halmstads BK Halmstads Bollklubbs högerback och tillika nuvarande meste spelare i truppen gästar oss denna gången.
  2018-06-27 08:12:00

  Defensiv kollaps: Brage - HBK 3-2
  Halmstads BK En defensiv kollaps när HBK förlorade mot IK Brage
  2018-06-25 21:20:07

  Inför: IK Brage - Halmstads BK
  Halmstads BK Vi går in i den fjortonde omgången av Superettan och mitt under ett VM följer vi såklart Halmstads BK denna kväll. Det blir en intressant utmaning ikväll då senaste poängen borta i Borlänge faktiskt togs för 25 år sedan.
  2018-06-25 17:15:00

  Krönika: Westerbergs våta midsommarnattsdröm
  Halmstads BK Sveriges midsommardröm om ett fortsatt VM-äventyr lever trots allt. Liksom Jesper Westerbergs dröm om ett slutsålt Örjans vall.
  2018-06-24 00:44:26

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Svensk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SILLY SEASON | VM 2018 | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | BETTING
  Mercato: Golden Boy till Empoli
  Iranier ersätter Mahrez?
  ”Ett ständigt hot från blålinjen”
  Miguel Layun klar för Villarreal
  Malmö ska knyta ihop säcken
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher VM 2018 08Fotboll CCM Prylhörnan Casinokollen Leovegas Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies