fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher VM 2018 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 46095 | Medlemmar: 182542

Kom ihåg mig
Coach Edgren kommenterar seriesegern

Coach Edgren kommenterar seriesegern

Efter en stark vår av Hoyzer kraxade olyckskorparna om att Svarta Gamens lag liksom i fjol skulle få problem med kontinuiteten och tappa kontakten med guldstriden under hösten. Och visst har det stundtals sett knackigt ut, men över lag har den tidigare notoriskt låga lägstanivån höjts avsevärt i år, något som också räckte till serieseger. En starkt bidragande orsak till detta är lagets coach Mikael Edgrens framgångsrika arbete med grundspelet.

Serieguldet har måhända börjat sätta sig i det hoyzerska medvetandet. Men vilka är de avgörande orsakerna till att Hoyzer Boyz vann serien?
- Den tydligaste faktorn måste vara att vi har lyckats etablerat ett väl fungerande grundspel. Att lägstanivån i vårt spel därmed har varit högre. Vår spelidé har gett oss en stabilitet och pålitlighet defensivt samtidigt som vi förvaltat bollinnehavet mycket smartare än vi gjort tidigare säsonger. Det är det otroliga engagemang och hängivenhet hos alla spelare som har gjort det möjligt att bibehålla det spelet i nästan alla matcher. Lägg därtill några riktigt duktiga nyförvärv och, vad jag tycker, att alla spelare höjt sig några snäpp såväl tekniskt som taktiskt. Kort och gott: vi var lite bättre på allt i år.

Det blev inte så många matcher som spelare för dig i år heller, men desto fler som coach. Vilka är dina starkaste minnen från säsongen bortsett från då guldet säkrades?
- Ska jag välja ut ett enskilt tillfälle som coach så ligger nog 2-1-segern mot Zodiac i näst sista matchen högst. En enastående disciplinerad kämparinsats. Och när Klas satte det avgörande 2-1-målet... Vilken känsla! Som spelare slår självklart cup-segern högst. Jag minns också Hoyzerveckan i början på säsongen, som på ett sätt symboliserade vad Hoyzer står för även utanför planen.

Du klev in som coach i ett känsligt läge av säsongen då Hoyzer hade vissa problem att få spelet att stämma, det ryktades om schismer och slitningar i truppen, samtidigt alla visste att seriesegern fanns inom räckhåll. Vad har din främsta uppgift som coach varit?
- Att få laget att komma ihåg grunderna. Det enkla i spelet. Det är lätt att man försöker för mycket när det börjar gå tungt. Att vara hundra procent i de enkla momenten ger en helt annan möjlighet att få till de avgörande prestationerna.

Det har stundom varit tunt på backplats i din frånvaro och vi hoppas förstås på comeback för dig till nästa säsong. Men ur ett lagledarperspektiv – vad ska man göra för att höja ribban och motivera laget efter en säsong där man vunnit allt?
- Jag hoppas förstås själv på att jag kan vara med när nästa säsong börjar! Och jag vill passa på att ge en eloge till de försvarare som har spelat under säsongen. Det har varit ett otroligt stabilt backspel, speciellt med tanke på de stundom bristande spelarresurserna. Vad gäller motivationen så tror jag inte att det kommer vara något problem alls. Troligtvis - och förhoppningsvis - kommer nästa säsong vara ännu tuffare. Jag hoppas framför allt att den högre divisionen kommer innebära en jämnare serie, där alla motståndarna har kapaciteten att vinna serien. Det tror jag kommer peppa oss väldigt mycket. Förutom det så tror jag att kontinuerliga träningar under försäsongen, där alla känner att de utvecklas ytterligare som spelare, kommer ge alla spelare nytt bränsle för att ta sig an en ny säsong. Försäsongen är inte alltid det roligaste, men en väl genomförd sådan ger garanterat väldigt mycket tillbaka!

Vad tror du om Hoyzer Boyz framtid?
- Hoyzers framtid är mycket lovande. Stommen i laget har växt i år och den positiva utvecklingen från förra säsongen är tydlig. Utvecklas vi ens hälften så mycket varje säsong så kan vi nå hur långt som helst!

- Jag vill också passa på att tacka för förtroendet. Det är med stor tacksamhet som jag tagit emot rollen som coach. Det har gjort att jag fått känna mig inblandad i säsongen även när skadorna hindrat mig från att spela. Jag skulle självfallet stå i hejarklacken om så inte var fallet, men att få vara med i surret i halvtid, ge några ryggdunk efter starka byten, ta en Hoyzer Bier tillsammans med laget efter slutsignalen etc, gör att skadorna inte känts lika tunga! Hoyzer. Bäst. Alltid.


0 KOMMENTARER      1703 VISNINGAR
SVARTA GAMEN
red@hoyzer.se
2012-10-05 10:15:00


ANNONS:

Fler artiklar om Hoyzer Boyz

Ett farväl från Hoyzernytt
Hoyzer Boyz Tyvärr blir detta Hoyzernytts sista artikel, åtminstone i den form vi har vant oss vid. Sajten SvenskaFans avvecklar den sektion för lag i de lägre divisionerna och korplag där Hoyzerredaktionen har publicerat sina artiklar sedan 2007.
2017-04-30 10:02:00

Försäsongskollen: Helena Malm
Hoyzer Boyz En av få spelare i Hoyzer Girlz som varit med från starten är nummer fem, Helena Malm, som har gjort så många säsonger i Svarta Gamens lag att hon nästan har tappat räkningen. Hoyzernytt kontaktade Girlzveteranen för en kort intervju inför seriepremiären nästa onsdag.
2017-04-28 15:41:36

Viralgranskaren: Nej, Hoyzer har inte blivit bandyklubb
Hoyzer Boyz Vi kan lugna alla arga, oroliga och besvikna Hoyzerspelare och fans som hört av sig till redaktionen. Artikeln om att fotbollsklubben Hoyzer bildat förening under bandyförbundet var inget annat än ett tarvligt spratt, den första dagen i april till ära!
2017-04-02 09:46:00

Hoyzer bildar förening – under bandyförbundet
Hoyzer Boyz Hoyzer är äntligen även på pappret en klubb! Men i ett lag som inte räds kontroverser är det kanske föga förvånande att man formellt i första hand inte kommer att ägna sig åt fotboll.
2017-04-01 09:32:00

Prislappen på målkungen avslöjad!
Hoyzer Boyz Förhandlingsbordet är dukat, men Dragonerna IF vill av allt att döma ha det dukat för fler än två ifall de ska släppa Klas ”Frälsarn” Jonsson till Hoyzer Boyz. Mycket vill ha mer och fantasisumman som Svara Gamens lag lär ha varit beredda att betala för en spelartransfer räcker knappt halvvägs.
2017-03-26 21:34:00

Externa finansiärer bakom rekordsumman
Hoyzer Boyz Hoyzer Boyz intresse för att åter knyta till sig sin forne målkung Klas ”Frälsarn” Jonsson är måhända fotbollsvärldens sämst bevarade hemlighet , men när astronomiska transfersummor kom på tal var det nog många som satte frukostölen i halsen. Hoyzernytt kan avslöja nya uppgifter om finansieringen bakom vad som kan bli den största spelaraffären i Korpens historia.
2017-03-22 07:51:51

Blir han den dyraste transfern någonsin?
Hoyzer Boyz I fredags vaknade en dittills ganska sömnig silly season till liv med något som skulle kunna bli den största värvningsbomben i Korpen någonsin. Det har figurerat uppgifter om fantasisummor för att Hoyzer Boyz ska värva målkungen Klas "Frälsarn" Jonsson från Dragonerna IF. Nu uttalar sig Jonsson om spekulationerna.
2017-03-20 17:01:00

Uppgift: Hoyzer Boyz lägger rekordbud på målkungen
Hoyzer Boyz Är Hoyzer Boyz främsta målskytt genom tiderna på väg tillbaks till Svarta Gamens lag? Enligt obekräftade uppgifter förbereder Hoyzer Boyz ett rekordbud på sin forne målkung Klas Jonsson.
2017-03-17 20:03:00

Försäsongskollen: Niclas Josefsson
Hoyzer Boyz Förberedelserna inför Hoyzers fotbollssäsong är i full gång, trots att utomhusträningarna inte startat riktigt ännu. Med utepremiären runt hörnet har vi kollat läget med några av de som representerar Hoyzers spelartrupp under 2017. Inför säsongen har åtminstone Hoyzer Boyz i och med Niclas Josef Josefsson en urstark duo som ska konkurrera om positionen som lagets sista utpost!
2017-03-01 17:48:00

Korpens mest klassiska grusfotbollslag lägger ner
Hoyzer Boyz Uppgifter gör gällande att fotbollslaget Hoyzer Boyz efter 12 år på grus bestämt sig för att lägga ner. Enligt en anonym källa med god insyn i klubben kommer Svarta Gamens herrlag med stor sannolikhet att inför den stundande säsongen byta underlag till plastgräs!
2017-02-24 21:32:00

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM HOYZER BOYZ
ANNONS:


Sveriges snyggaste klubbmärke:
» Hoyzers har det snyggaste klubbmärket
» Hoyzer - laget med snyggaste klubbmärket
» De har Korpens snyggaste lagmärke
» DN: Stockholmsklubb har vinnarmärket
» Här är det snyggaste Korpenmärket
» "Vi är snyggast i Sverige!"
» Hoyzer har Sveriges snyggaste lagmärke
» Gamemblemets skapare talar ut

Vi tackar våra sponsorer:


Hoyzers seriematcher, resultat och tabell
» Hoyzer Boyz
» Hoyzer Girlz


Hoyzer Södermalms coolaste korplag
» Hoyzer knep inte helt oväntat tung titel:
"Här är Söders coolaste korplag"

» Nomineringen i Södermalmsnytt:
"Ett korpfotbollens Nirvana"Hoyzer blev Årets Lag på Svenska Fans
» Årets lag firade med skandalöst sjöslag
» Det är ingen örn – det är en gam!


Hoyzer tar strid för gruset:
» Hoyzers plastprotest förstasidesstoff
» Hoyzer rasar mot Johan Esks plastutspel
» Rör inte vår grusplan - Artikel i Södermalmsnytt
» Hoyzer rasar mot kommunens planer
» Hoyzer rasar på nytt!
» Stockholms korplag förlorare på plastgräs
» Med grus i hjärtat - en liten film om Hoyzer
» Grus für alle - ur Korpen Sthlms magasin Grus


Skandalernas lag
Hoyzer är inte bara Svarta Gamens, utan även
skandalernas lag. Här kan du hitta ett axplock
av de skandaler som skakat klubben genom åren.


Läs även:
» Skandalbild skakar Hoyzer Boyz
» Sorg och besvikelse i Hoyzer
» Storvinst för Hoyzer i skandalös slutomgång
» Läktarskandal på Girlz-matchenSeriesegrare 2012
» Hoyzerdrömmen blev till guld
» Nerver nära att grusa Hoyzers guldfirande
» Hoyzertriumfen ur ett ståplatsperspektiv
» Frälsarn talar ut om Hoyzers succé
» Coach Edgren kommenterar seriesegern
» Kapten Fridlund om Hoyzersuccén

Seriesegrare 2008
» Hoyzer Boyz osannolika seriesegrare
» Utsikt från en grästuva - en materialares betraktelser
» Hoyzer Boyz seriesäsong i siffror
» Hoyzers målkung talar ut om säsongen

Hoyzer Cup
» Hoyzer tog hem Hoyzer Cup
» Hoyzer Boyz försvarade cuptiteln
Intresseklubben antecknar
Klubbhistorik, kuriosa och annat gammalt
mög ur de hoyzerska annalerna.

ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | FORUM | BETTING
”Avgjordes efter en knapp halvlek”
Chelsea vann sevärt Londonderby
”Inget lag har varit så favorittippat”
Mattisson om tiden med Afonso
Frankrike är världsmästare!
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies