fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 19875 | Inloggade: 55 | Antal medlemmar: 179034
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig

  Spelarbetyg vs Dasslocket Utd

  Förhandsnacket handlade uteslutande om nyförvärvet Georgios "Katzi" Katsikiotis som efter segdragna förhandlingar nu skrivit på för Groggen. Det var upp till bevis för den lille gladiatorn från Grekland. Men efter matchen så var det en annan Katsikiotis det snackades om, lillebrodern Vasilios stal showen genom att peta in kvitteringsmålet med den absolut sista sparken i matchen.

  Betygskala 1-5
  1 = underkänd
  2 = godkänd
  3 = bra
  4 = mycket bra
  5 = landslagsklass


  Albin Waerndt (mv) | Redaktionens betyg: 2
  Trots ett par lysande räddningar kan inte vårsäsongens idel höga betyg motiveras i höstsäsongens inledningsmatch. Två insläppta mål där åtminstone ett borde ha motats av Abbe i grind, kanske till och med båda två även om det sista målet var en lurig delikatess av motståndarna. Abbe var inte på tårna när det gäller utrusningar idag och fick vid flertalet tillfällen höra det från medspelare, motiverat. När det kommer till linjespelet är dock Abbe svårslagen, hans reflexräddningar vid minst två tillfällen är briljanta. Tyvärr väntas Abbe missa derbymatchen nästa tisdag och det blir såklart ett svårt avbräck för dom Röda.

  theReal-Jugge (b) | Redaktionens betyg: 2
  Förväntas alltid vara en av planens giganter, idag var det lite si och så med det trots stundtals mycket bra uppspel från försvarslinjen. Spelar alltid stabilt och går alltid att lita på, men som sagt, vi förväntar oss lite mer från theRealOne. Hans försvarsnickar på motståndarnas uppspelsförsök är hårdare än Jagazinks frisparkar..

  Johan Samuelsson (mf) | Redaktionens betyg: 2
  Sliter och stressar bra idag, det syns att han gjort en hel del vändor i spåret under sommaren, ett par av dom med boll kanske till och med, för det såg ut som om det inhämtats en portion känsla i bolltouchen vid några tillfällen. Sul & stoppfinter avlöste varandra. Han kommer bli en kugge på mittfältet under höstsäsongen.

  Walter Veas (b) | Redaktionens betyg: 2
  Blir inlånad i sista stund från systerföreningen Fispressarna eftersom det var kort om manskap och lite småskavanker på dom som fanns närvarande. Gör en godkänd insats från backpositionen. Slog bort nån boll ibland men slog även ypperliga crossbollar till rätt adress. Tack för lånet!

  Jocke Sundqvist (f) | Redaktionens betyg: 2+
  Skulle egentligen stå över matchen idag pga sjukdom men kände sig ändå tillräckligt fräsch när det blåstes till match. Förmodligen mer spelsug än friskhet som fick tala idag vilket man lätt kunde urskilja på antal löpmeter under matchen. Agerar ändå targetplayer på ett bra sätt, fördelar luftbollar till medspelare vid flertalet tillfällen och slår även en frispark som mycket väl kunde gjort hål i nätet bakom motståndarmålvakten, om inte en motspelare lyckades bryta höften på den precis innan. Slår även enkelt in reduceringsmålet under målvaketn på en magnifik pass av Marlon i slutskedet av matchen.

  Peter Larsson (f) | Redaktionens betyg: 2
  Försvinner lite idag, behöver hitta rätt positioner när han är utan boll. Spelar enkelt vid några tillfällen, precis som kapten Lette skrikit sig hes på under några säsonger, men slår även bort en del enkla bollar. Behöver få tillbaka självförtroendet igen för att kunna prestera på topp.

  Marlon Abrea (b/mf) | Redaktionens betyg: 2+
  Inte riktigt lika löpstark idag som han brukar vara, men spelar bra och enkelt. Fördelar bollar föredömligt, inte minst vid första målet när han får en pass av "Katzi" som han vackert spelar vidare ut till en fristående Jocke som enkelt rullar in bollen under motståndarmålvakten. Borde kanske ta egna skott lite oftare ibland, men framförallt, plocka fram krigarhjärtat igen.

  Georgios katsikiotis (f) | Redaktionens betyg: 2
  "Katzi" har blivit omnämd som en av höstens hetaste värvingar i Nackakorpen och skulle upp till bevis ikväll. Försnacket inför kvällens match handlade enbart om den ena av bröderna Katsikiotis, Georgios. Dock skulle det visa sig att han blev bestulen på stjärnglansen den här kvällen av lillebrodern Vasilios. Men "Katzi" gör ingen dålig match för det, hans finns med där uppe och är en av ressigörerna bakom reduceringsmålet. En ok insats men vi förväntar oss lite mera framöver.

  Vasilios Katiskiotis (f) | Redaktionens betyg: 2+
  I stort sett osynligt i matchens första 39 minuter men slår sedan till och blir Groggens poängräddare ikväll. Har välförtjänt förärats med smeknamnet "Inzaghi" efter dagens insats i den röda tröjan. Stal showen från storebrodern "Katzi" som var det enda samtalsämnet inför kvällens match. I den absolut sista spelminuten så får han foten på bollen i en hörnsituation som resulterar i kvitteringsmålet och domaren blåser av matchen direkt efter det. Det blir inte ens avspark efter målet. Historiskt.

  Claes Lette (b) | Redaktionens betyg: 2
  Kapten Lette hade aviserat att han inte skulle komma till start ikväll pga knäskada. Med att hålla honom utanför en startsjua är lika ungefär lika svårt som försöka hålla theReal-Jugge utanför densamma. Med andra ord: omöjligt! Utan att briljera gör våran kapten en godkänd insats trots halvtrasiga knän och vi får hoppas att han ger dom tid att vila upp sig inför derbyt nästa vecka.

  Vahid Fararos (mf) | Redaktionens betyg: 2
  Den iranske torpeden skjuter med blanka skott. Vadde får inte riktigt till det idag, han har ett par skottlägen som missar målet, även ett där han borde sneglat lite åt höger för att finna en fristående Jocke redo att torpedera motståndarkassen. Utöver det så gör han sin uppgift, han stressar fram bollen vid ett par tillfällen som nästan resulterar i frilägen. Han behöver komma in bättre i boxen vid insparkar och hörnor där hans huvudspel kan göra ordentlig nytta.


  -----------------------------------------------------------

  Publiken | Redaktionens betyg: 1

  Usel uppslutning, egentligen bara SamTheMan som dominerar.

  Motståndet (Dasslocket Utd) | Redaktionens betyg: 2
  Dom får in ett riktigt skitmål i början och sedan så lyckades dom göra om den bragden, fast det var ganska så snyggt ändå. Men vi borde ha kunnat vinna den här matchen, dom var lite griniga ibland också.

  Domaren | Redaktionens betyg: 2
  Ingen anmärkning

  -----------------------------------------------------------------------------------------

  Matchfakta:
  Dryckesgrossisten - Dasslocket Utd  2-2 (0-2)
  Okänd 1-0, Okänd 2-0, 2-1 Jocke Sundqvist (Marlon Abrea), 2-2 Vasilios Katsikiotis
  Publik: 4-5 st.

  Truppen:
  Abbe
  Classe
  theReal-Jugge
  Marlon
  Benet
  Vadde
  Walle
  Georgios "Katzi" Katsikiotis
  Vasilios "Inzaghi" Katsikiotis
  Johan Samuelsson
  Jocke Sundqvist
  Du måste logga in för att kunna rösta!  5 KOMMENTARER      10953 VISNINGAR
  REDAKTIONEN
  2011-08-16 01:01:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  Jagaz:
  Fråga skör-tån Lette..
  Tumme upp 2011-08-17 15:50:15
  Glasfot@tjejkorpen.nu:
  VAR ÄR MATCHRAPPORTEN?!
  Tumme upp 2011-08-17 13:45:44

  Redaktionen:
  Han gjorde ju inga direkt fatala misstag, så godkänd var han nog!
  Tumme upp 2011-08-16 13:09:31
  Classe:
  Helt obegribligt att domaren får en tvåa! Tycker du redaktionen verkligen att han var lika bra som alla spelare i groggen?
  Tumme upp 2011-08-16 10:50:00

  Abbe:
  Skönt slit killar! Tydligt att hooden boys trivs bäst med att slå från det vana underläget. Respekt till Walle som inte spelat så bra på en korpplan någonsin och hatten av för den riktige jugges fina tutchar när han drev förbi de stillastående dasslocken. Fortsätter att plussa jaga på topp när han som igår tar ner och lägger fram till rättvända medspelare. Som vanligt för mycket trixande istället för destinkta avslut, men en klart godkänd match sett från min position om vi bortser från att halva laget står kvar på fel planhalva när motståndarna har fasta situationer nere hos mig. Med postmästaren på plan så hade aldrig 2-0 målet slunkit in nere vid vänstra stolproten men jag får ta på mig skitmålen och skylla på sommarens totala avsaknad av bollkänning. Upp till kamp i derbyt!
  Tumme upp 2011-08-16 09:52:11
  ANNONS:

  Fler artiklar om Dryckesgrossisten

  Ser fram emot säsongsstarten!
  Dryckesgrossisten Andys spontana glädjerop idag under försäsongens första träningspass kan inte misstolkas, han är så spelsugen att det är på gränsen till löjligt! Med tanke på att han missade den första halvan av förra säsongen och att det förövrigt var den sämsta i mannaminne så kan man lätt förstå att han är revanschsugen..
  2012-03-11 20:28:00

  Förlust i derbyt..
  Dryckesgrossisten Tyvärr gör nog Groggen en av sina sämsta insatser historiskt sett när vi egentligen behövde prestera som bäst.. det finns anledningar, misstolka inte detta som bortförklaringar som gör att vi inte klarar av att åtminstone försöka ta poäng mot systerföreningen Fispressarna. Men en svidande förlust blev det och slutresultatet skrivs till 1-3. Nu står det 1-1 i derbyn grabbar ;)
  2011-08-24 00:15:09

  Inför Match vs Fispressarna
  Dryckesgrossisten Nackakorpens hetaste derby spelas på tisdag 21.45.. you'd better hide your kids, hide your wife!!! Det kommer att KOKA!!
  2011-08-18 20:39:00

  Spelarbetyg vs Dasslocket Utd
  Dryckesgrossisten Förhandsnacket handlade uteslutande om nyförvärvet Georgios "Katzi" Katsikiotis som efter segdragna förhandlingar nu skrivit på för Groggen. Det var upp till bevis för den lille gladiatorn från Grekland. Men efter matchen så var det en annan Katsikiotis det snackades om, lillebrodern Vasilios stal showen genom att peta in kvitteringsmålet med den absolut sista sparken i matchen.
  2011-08-16 01:01:00

  Inför Match vs Dasslocket Utd
  Dryckesgrossisten Höstsäsongen sparkar igång med en riktigt skitmatch..
  2011-08-14 02:11:00

  Semestern inställd i Groggen!
  Dryckesgrossisten Efter den tyngsta vårsäsongen hittills så såg nog många groggar fram emot semesterlugnet under sommaruppehållet. Men det blev det inget av, inte ännu i alla fall..
  2011-06-22 00:05:27

  Matchrapport vs Henriksdalsberget FF
  Dryckesgrossisten Efter den legendariska vändningen i säsongens första match har det blivit idel förluster. Torsdagens match var inget undantag.
  2011-06-17 00:49:00

  Spelarbetyg vs Henrikdalsberget FF
  Dryckesgrossisten Vårsäsongens avslutningsmatch kunde ha slutat lyckligare för Groggarna. Efter en klart godkänd insats så blev det tyvärr förlust igen i den tredje omgången av cupen. Henkans FF var ett nummer större och det är bara att gratulera till segern!
  2011-06-17 00:26:00

  Inför Match vs Henriksdalsberget FF
  Dryckesgrossisten Tredje omgången i cupen mot Henriksdalsberget FF kommer sätta punkt för vårsäsongen 2011. Vi hoppas avsluta precis som vi började den, med en vinst, för däremellan har det bara blivit förluster för årets Groggar..
  2011-06-15 14:03:00

  Matchrapport vs Boca Veteranos
  Dryckesgrossisten Sent på måndagkvällen spelade Dryckesgrossisten vårsäsongens näst sista match, cupmötet med Boca Veteranos. Bocas lag består av tidigare riktiga fotbollsspelare, något som märktes direkt på deras milslånga löpningar och deras kvicka passningsspel, men idag var Dryckesgrossisterna riktigt taggade och bjöd upp bra till dansen.
  2011-06-14 01:06:00

  ANNONS:
  ANNONS:
  Senaste nytt på SvenskaFans.com
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Modo klev upp i toppen
  Hockeyzon:   Modo klev upp i toppen
  Avsnitt #22: Quizspecial
  Melo joinar Oklahoma City
  HSV-skutan sjunker mot botten
  Blytung bortaseger för Valencia
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies