fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 121080 | Inloggade: 439 | Antal medlemmar: 184702
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  DIF-bloggen Början på något nytt

  DIF-bloggen: Början på något nytt

  Det är dags att damma av premiärinlägget för den här bloggen. Det blir osande kritik mot det svaga avtalet mellan SHL och NHL, en hel del kärlek till Adam Reideborn och en snabbdykning i en tänkbar drömuppställning. Och så lite Ölvestad, förstås.

  Tja,
     Låt oss skippa den djupgående presentationen. Det ni behöver veta är att jag har haft Djurgården i blodet sedan barnsben. Jag minns fortfarande hur jag som 8-åring stampade på min keps i ren frustation när vi torskade mot Färjestad i det där vidriga sudden death-maratonet 1998 när Greger Artursson bombade dit segerpucken. Det går liksom inte att sudda ut (tro mig, jag har försökt).
     Så jag har upplevt det mesta med det här laget. Känt alla känslor som går att känna. Som: den där pulserande glädjen när Daniel Tjärnqvist yx-fucking-svingade hem SM-guldet 2001. Men också: när Djurgården klappade ihop och tog en slirig motorväg rakt ned i Hockeyallsvenskan för några år sedan.
     Ja, ni fattar. Jag har levt med topparna och dalarna länge nu. Och trots att jag har växt upp och börjat checka av allt det vuxna – typ heltidsjobb, husköp och banklån – så spränger ibland hockeykänslor inom mig precis som de gjorde när jag fortfarande gick på lågstadiet.
     Hur som helst.
     Tanken är att jag ska slänga ur mig precis det jag tänker kring Djurgården – och svensk ishockey – i den här bloggen. Förhoppningsvis utan några filter. Jag ska försöka slipa bort den inre rösten som säger att allting måste vara så tillrättalagt. Tänker att det vore befriande att nå den nivån. Även om jag vet att det kan vara svårt ibland.
     Med det sagt: nu rullar vi igång. Det här blir början på något nytt. Jag hoppas att ni följer med framöver. Och inte tvekar på att lägga en kommentar när ni känner för det. Det är lite det jag lever för, om jag ska vara ärlig. Diskussionerna, alltså.

                                                                   ***

  De senaste dagarna har jag tänkt en hel del på NHL och deras tydliga livsuppdrag att dammsuga SHL på alla klasspelare. Jag kan liksom inte släppa det, trots att jag svängde ihop en krönika för att klappa min frustration på axeln. Jo, jag vet att NHL är drömmen för alla spelare. Och att vi inte under några som helst omständigheter ska ta den drömmen ifrån någon. Men kom igen. 240 000 dollar för att slita loss Marcus Högström i ett väldigt känsligt läge. Killen skrev ju nyligen ett treårskontrakt.
     Det är totalt obegripligt att vi tillåter det här.
     NHL är en miljardindustri. Pengarna finns. SHL och Svenska Ishockeyförbundet – sätt press nu. Ni måste inse att NHL också är beroende av våra spelare. Jag menar: det finns hur många exempel som helst på svenska franchisespelare som har lyft den ligan till helt nya höjder. Peka på det och säg: om ni vill uppleva det igen måste ni betala. Pay up, liksom.
     Tyckte att det var intressant att Calgary Flames general manager Brad Pascall sa följande till Calgary Sun efter värvningen av Marcus Högström.
     – Det här är en möjlighet för de här killarna att visa vad de har och, om inte, ger det oss härligt djup i organisationen.
     Om Flames hade fått hosta upp det femdubbla för att värva en bärande spelare med ett nysignat treårskontrakt hade tonerna från Flames varit helt annorlunda.
     Och det är dit vi måste.
     För att SHL-klubbarna ska kunna leva vidare och stå sig starka i konkurrensen från andra ligor i Europa. Men också för att en gång för alla visa att vi faktiskt har ett värde. Och att vi, tillsammans med alla andra svenska lag som är grymma på att förädla talanger, är att räkna med i den här märkliga och orättvisa hockeyvärlden.

                                                                   ***

  Vill bara nämna hur mycket jag tycker om Adam Reideborn. Och de senaste dagarna har den kärleken växt sig ännu starkare. Varför? Tja. Kanske för att hela fem NHL-klubbar hade en dialog med honom inför övergångsdeadline, men att han trots det stadiga intresset valde att stanna kvar i Djurgården i minst en säsong till. Det är så att man vill adoptera honom rakt av.
     Med det sagt: inget ont mot Marcus Högström. Jag unnar honom verkligen den här framgången. Och han – om någon – är värd att få testa på sin pojkdröm.
     Men att Reideborn tar det här mogna beslutet och inte skyndar iväg är något jag tycker att vi pratar alldeles för lite om. Inte bara för att han ger Djurgården ett nödvändigt andrum inför den kommande säsongen, utan också för att han gång på gång överraskar mig som både spelare och person.
     Vi snackar ändå en om burväktare som har fått ta väldigt mycket skit de senaste åren. Som på något sätt har rest sig ur kritikeraskan och vänt motgång till framgång. Och blivit bättre och bättre. Självklart har han mycket kvar att bevisa innan vi kan placera honom bland Djurgårdens riktigt stora målvakter. Men redan nu har han gjort så mycket fina saker för klubben. Och det – om något – är värt att uppmärksamma.
     Speciellt nu när han väljer att nobba NHL och visar att Djurgården har en tydlig plats i hans hjärta.

                                                                   ***

  Annars då? Jo, men jag tror att Joakim Eriksson just nu för en rätt djupgående dialog med Jonas Ahnelöv. Jag har brist på inside information – men om man läser mellan raderna känns det som att Ahnelöv är precis den spelartyp som Eriksson letar efter för att fylla luckan efter Högström.
     Vad jag själv tycker?
     Om jag ska vara ärlig har jag inte riktigt smält nyheten att Högström inte ska stå där på isen med sin mörka blick och skrämma livet ur motståndarna (jag tittar på dig, Bud Holloway). Det vi hade då går liksom inte att ersätta. Men att Ahnelöv nu finns på marknaden ger Eriksson en möjlighet att plocka in en back som har både erfarenhet och kunskap att nå upp till en mycket hög SHL-nivå.
     Och när jag dyker ner i alla andra namn på marknaden och vänder och vrider argumenten mot varandra känns ändå Ahnelöv som ett av de absolut bästa alternativen. Även om vi aldrig kommer att kunna ersätta Högström rakt av.

                                                                   ***

  Slutligen har jag funderat en del på vad som skulle kunna hända med Djurgårdens trupp under hösten och vintern. Om det vill sig väl för lagets del skulle nämligen flera spelare kunna återvända. Jag pratar om Axel Jonsson-Fjällby och Jonathan Davidsson – men vi får inte glömma att även Marcus Högström kan bestämma sig för att komma hem till Sverige.
     Och den verkligheten är ju på allvar riktigt kittlande att landa i.
     Jag menar, kika på den här ytterst preliminära men ändå tänkbara laguppställningen (om trion återvänder från NHL, Ahnelöv värvas och Manuel Ågren blir kvitt sin körtelfeber):

  Förstafemman
  Dick AxelssonAndreas EngqvistNiclas Bergfors
  Marcus Högström – Linus Hultström
  Andrafemman
  Jakob Lilja – Jacob JosefsonDaniel Brodin
  Jonas Ahnelöv – Jesper Pettersson
  Tredjefemman
  Axel Jonsson-Fjällby – Marcus Davidsson – Jonathan Davidsson
  Alexander Urbom – David Bernhardt
  Fjärdefemman
  Manuel Ågren – Sebastian StrandbergGustav Possler
  Tom Nilsson – Olle Alsing
  Målvakter
  Adam Reideborn
  (Robin Jensen)
  Extraforwards:
  Emil Bemström
  Henrik Eriksson
  Erik Walli Walterholm
  William Wiå
  Extrabackar:
  Simon Johansson

  Herregud! Det laget borde räcka hela vägen fram till en SM-final. Eller snarare: det laget ska verkligen räcka hela vägen. I formationerna finns både renodlad spets, men också bredd. Det finns rutinerade rävar, men även energifyllda junisar. Och det är liksom bäddat för ett starkt powerplay och ett stabilt boxplay. Håhådå. Ge mig en ny säsong nu!

                                                                   ***

  Med det här premiärinlägget ur världen skulle jag vilja avsluta med Marcus Davidssons citat från träningslägret på Bosön. Något säger mig att Djurgården kommer att vara rejält vältränade inför den kommande säsongen.
     – Han tänkte att vi var lite starkare än vi var. Han la upp ett pass som var helt orimligt att göra egentligen. Det var en del som spydde.
     Jimmie Ölvestad kan man fan alltid lita på.

                                                                   ***

  PS:
     Den där frustrationen jag kände som 8-åring när jag stampade på min keps är nog den som har hållit mig kvar fram tills nu. Det är den typen av motgångar som har fått mig att inse att supporterskap också handlar om att lida – för att faktiskt kunna njuta när väl framgången kommer. Allt det där känns fint på något sätt, nu när jag tänker tillbaka på det.


  1 KOMMENTARER      17555 VISNINGAR
  ANTON HÖGSANDER
  2018-06-20 10:50:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  Lars O Andersson:
  Håller helt med om "kaffepengarna" som NHL behöver hosta upp för våra bästa hockeyspelare. Det är helt sjukt att man kan "äga" svenska spelare, som är på kontrakt i Sverige, genom att köpa sig fri för ca 2 svenska "mille". Det är en helt annan sak om det ingår i kontraktet mellan klubben och spelaren att NHL-kontrakt kan tecknas och då kanske man också har en klausul om hur mycket klubben minst skall ha som kompensation. Det är ju löjligt att Buffalo bara ska behöva betala 240000 dollar för Dahlin. Det är så här att ju bättre spelarna lyckas i NHL, desto mer får de betalt. Varför inte införa att klubben (klubbarna) som spelaren kommer från ska ha en ersättning motsvarande X% av spelarens lön varje år.
  Tumme upp 2018-06-20 13:19:54

  Tidigare blogginlägg

  DIF-bloggen: Det är nu han exploderar
  Djurgården Sommaruppehållet är äntligen över. Vi firar med ett inlägg om Niclas Bergfors skottstatistik, det klockrena valet av lagkapten, det fina med att blicka tillbaka i tiden, Robin Norells intåg och självklart ett par rader om Mikael Ahlén.

  DIF-bloggen: Ett långfinger till tvivlarna
  Djurgården NHL-draften är över. Och tre djurgårdare valdes. Men det som värmde mest var alla fina inlägg på twitter om att fortsätta följa sin dröm – trots att oddsen inte är på ens sida.

  DIF-bloggen: Början på något nytt
  Djurgården Det är dags att damma av premiärinlägget för den här bloggen. Det blir osande kritik mot det svaga avtalet mellan SHL och NHL, en hel del kärlek till Adam Reideborn och en snabbdykning i en tänkbar drömuppställning. Och så lite Ölvestad, förstås.

  DIF-bloggen: Hjärta slår klass – allitd, oavsett!
  Djurgården Följ DIF-redaktionens blogg om Stockholms stolthet.

  DIF-bloggen: Kämpa Challe!
  Djurgården Följ DIF-redaktionens blogg om Stockholms stolthet.

  DIF-bloggen: Vem vill vi helst ha från NHL?
  Djurgården Följ DIF-redaktionens blogg om Stockholms stolthet.

  DIF-bloggen: Nu kör vi!
  Djurgården Följ DIF-redaktionens blogg om Stockholms stolthet.

  DIF-bloggen: Tack för mig! Bloggen flyttar.
  Djurgården Bloggen flyttas till sportal.se.

  DIF-bloggen: Är Fernholm en Djurgårdare?
  Djurgården

  DIF-bloggen: Hatten av för Frölunda
  Djurgården

  DIF-bloggen: Järlefelt: "Vi avvaktar vad beslutet blir om Mika..."
  Djurgården

  DIF-bloggen: Farligt att ha pp mot SAIK
  Djurgården

  DIF-bloggen: Linkan kom hem!
  Djurgården

  DIF-bloggen: Djurgårdens behov av osannolika avgörare
  Djurgården

  DIF-bloggen: Luleås björnskräckis
  Djurgården

  DIF-bloggen: Djurgårdens absolut viktigaste spelare
  Djurgården

  DIF-bloggen: Premiär och en tabelltippning
  Djurgården

  DIF-bloggen: Nyförvärvens nummer offentliggjorda
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Två djurgårdare till LG Hockey Games
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Zigomanis tillbaka
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Djurgården får möta Linköping i semifinal
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Slutsålt Globen ger klirr i kassan
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Siffror inför kvartsfinalerna mot Brynäs
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Skadesituationen inför slutspurten
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Zigomanis till USA
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Kontraktsförlängningar och streckstrid
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Mycket vill ha mer
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Nycklar saknas mot SSK
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: OS fick tragisk start
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Otto och Ragge inte med mot Modo
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Lapp på luckan - men underhållningen uteblir?
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Globen inte aktuellt
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Falk och Franzén
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Hur sunda är sena värvningar?
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Jacob "Dykaren" Markström och Ove "Samurajhugget" Molin
  Djurgården Djurgården förlorade lördagens match mot Brynäs med 4-1. En match där två specifika händelser fick mig att reagera.

  DIF-bloggen: Fel av Hockeyligan att slopa förslaget om liten rink
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Hannula lämnar Djurgården
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Ölvestad historisk
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: 2-årskontrakt med Lennhammer klart
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Jag köper inte den Ros!
  Djurgården Djurgården tog igår en viktigt seger mot Rögle och därmed klivet upp till en tredjeplats i tabellen. En seger som föll Tomas Ros i smaken då han gärna ser framemot korta resor för journalisterna under slutspelet.

  DIF-bloggen: Engqvist till Channel One Cup
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: "Hank the tank" till Mora
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Tre djurgårdare i JVM-truppen
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Djurgårdare i BÅG:s trupp
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Ännu en talang har presenterat sig
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Otrolig premiär
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Deilert tillbaka till Mora
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Nya spelarporträtt
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Owuya börjar i Örebro
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Deilert lånas ut till Mora
  Djurgården Backen Alexander Deilert fick ingen istid under Nordic Trophy-slutspelet och får nu chansen till värdefull istid under försäsongen då han lånas ut till allsvenska Mora under den kommande helgen.

  DIF-bloggen: Djurgårdare tackar nej till landslaget
  Djurgården Två av de tre djurgårdsspelarna som blev uttagna av Bengt-Åke Gustafsson till Czech Hockey Games har tackat nej och kommer inte att åka med landslaget till turneringen.

  DIF-bloggen: Tre DIF-spelare i Tre Kronor
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Inget NHL-avtal sinkar DIF:s ekonomi
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Notiser: Ny lagkapten och Ridderwall till Örebro
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Ispremiär och nya matchdräkter
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Avvakta INTE lika med avhopp
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Ragnarsson utsedd till årets främste back
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Djurgårdens U16 tog SM-Guld
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Järnkaminernas nya hemsida uppe
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: En era går mot sitt slut
  Djurgården Idag meddelade Djurgården att man inte kommer förlänga med veteranen Ronnie Pettersson.

  DIF-bloggen: Fortsatt spel för flera a-lagsspelare
  Djurgården Trots att säsongen är över för Djurgårdens a-lag innebär det inte att den är över för alla a-lagsspelare.

  DIF-bloggen: Kort om juniorer
  Djurgården Det har hänt lite på juniorfronten i Djurgården.

  DIF-bloggen: Ronnie poängbäst
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: DIF till slutspel
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Josefson slog rekord
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Bortamatchvärd imorgon
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Kul inblick i spelarnas vardag
  Djurgården Måste slå ett slag för den nya webb-tv serien som startade på difhockey.se, En dag med...

  DIF-bloggen: Krüger skadad
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Ridderwall på is igen
  Djurgården Stefan Ridderwall är tillbaka på is efter ett par veckors skadefrånvaro.

  DIF-bloggen: Mikael Ahlén utlånad till Huddinge
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Vilken otroligt härlig kamp
  Djurgården Filip Klasson om matchen Rögle - DIF.

  DIF-bloggen: Malmöspelare till DIF?
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Oscar Eklund knäskadad
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Dags för All-Star match i Elitserien?
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Varför buar man åt Holmqvist?
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Äntligen lite handling av Hockeyligan
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  DIF-bloggen: Kristoffersson till Italien
  Djurgården Nathanael Söderberg skriver om små nyheter och sina funderingar kring Djurgården Hockey.

  ANNONS:

  Fler artiklar om Djurgården

  Djurgården är vidare till SM-final!
  Djurgården Det var spännande in i den tredje perioden. Men väl där spände Djurgården musklerna och drog ifrån Färjestad och vann med 4–1. Det betyder att Djurgården är klara för SM-final!
  2019-04-18 22:03:00

  Inför semi 7: Vilket lag går vidare?
  Djurgården Efter ännu en genomklappning tvingas Djurgården att spela en sjunde och avgörande semifinalmatch i Löfbergs Arena under torsdagskvällen. Glädjande nog är Adam Reideborn tillbaka i spel igen.
  2019-04-17 20:13:00

  Sjunde avgörande väntar efter nytt ras
  Djurgården Förnedringarna avlöser tyvärr varandra just nu för Djurgårdens del. Inför ett fullsatt Globen föll nämligen hemmalaget ihop fullständigt och förlorade med hela 1–6. Det betyder att en sjunde och avgörande match väntar nu på torsdag.
  2019-04-16 22:06:00

  Inför semi 6: Glädjebesked för DIF
  Djurgården Djurgården hade chansen att gå vidare till SM-finalen, men tog den inte. Istället åkte laget på en förnedrande 2–8-förlust. Nu väntar en riktig publikfest i Globen. Och mycket pekar på att både Jacob Josefson och Tom Nilsson kommer till spel.
  2019-04-15 18:48:00

  Veckans hiss och diss #29
  Djurgården Varje måndag blickar vi på redaktionen tillbaka på den passerade veckan och utser veckans hiss och diss.
  2019-04-15 15:04:00

  Fem frågor efter tuffa kollapsen
  Djurgården Djurgården hade chansen att gå vidare till SM-final. Istället klappade laget ihop totalt i Löfbergs Arena och förlorade den femte semifinalen med 2–8. Vi ställer oss fem frågor efter det sanslösa raset.
  2019-04-14 21:01:00

  Inför semi 5: Tar Djurgården chansen?
  Djurgården Efter tre raka segrar mot Färjestad leder Djurgården matchserien med 3–1. Det innebär att laget kan gå vidare till SM-finalen under söndagskvällen när den femte semifinalen avgörs i Löfbergs Arena.
  2019-04-13 17:17:00

  Tre stjärnor mot Färjestad
  Djurgården Inför ett kokande Hovet såg Djurgården till att besegra Färjestad med 3–1. Det innebär att laget bara är en ynka seger från SM-finalen. Här är lagets tre stjärnor efter den övertygande vinsten.
  2019-04-12 22:30:00

  Inför semi 4: ”Inte mycket som slår det”
  Djurgården Efter en strålande bortamatch under onsdagskvällen har Djurgården 2–1 i matcher i semifinalserien. Nu har laget ett gyllene tillfälle att sätta press på Färjestad när matchserien vänder tillbaka till ett fullsatt Hovet under fredagen. Blir det en tredje raka vinst för Djurgården?
  2019-04-11 19:53:00

  Uppges klar – här är DIF:s rykteslista
  Djurgården Enligt MrMadHawk ska Djurgården ha gjort klart med ytterligare ett namn till nästa säsong. Den här gången ska det handla om Anton Hedman.
  2019-04-11 18:30:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Hockeyzon - Svensk Hockey

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
  Alla ögon på superstjärnan
  Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst
  Arenaperspektiv – Bundesliga & 2. Liga
  Tio saker du borde veta om Mihajlovic
  Djurgården till SM-final
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies