fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
Besökare: 101835 | Inloggade: 414 | Antal medlemmar: 183494
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  LHC-bloggen Halvtidsbetyg #2
  Pajen är tacksam för sitt halvtidsbetyg

  LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #2

  Dags för del 2 i vår betygsammanställning. Den här gången är det jag själv och vår andra rutinerade räv Christian Lindström som står för betygen, håll till godo!

  Betygen är satta enligt följande skala:
  5 = Mycket bra
  4 = Bra
  3 = Godkänd
  2 = Kan bättre
  1 = All hope is lost

  Först ut idag är Christian med sina betyg och trots att han är glad i att plocka fram motorsågen gick den förvånansvärt mycket på tomgång den här gången.

  Målvakter -

  30. JACOB JOHANSSON - 4 Jag tycker Jacob har gjort det extremt bra med tanke på de förutsättningarna han fått, det är inte lätt som målvakt att bara spela en match lite då och då. Dock tappar han en del enkla puckar förbi sig ibland och därför ingen 5:a i betyg.

  50. JONAS "MONSTRET" GUSTAVSSON - 2 Jag är så nära en etta här att om jag lutar mig fram kan jag se den över kanten. MEN, detta betyg är satt med tanke på de enorma förväntningarna man hade på Jonas. Jag själv gick tidigt ut och sa att nu har vi en målvakt som kan ge oss guldet, stundtals har det varit så men alldeles alldeles för sällan. Ser inte bekväm ut vare sig i positionsspelet eller med klubban.

  Försvarare - 
  4. NICLAS LUNDGREN - 3 Som han började i höstas tyckte jag det fanns potential för högre betyg. Men jag vill se rejälare spel och bättre beslut på isen. 

  5. ANTON BJÖRKMAN (Spelat för lite) 

  37. ADAM GINNING - 3 Med tvekan godkänd. Ung, och massor av potential. Men har inte riktigt fått det att stämma under hösten. 

  41. CHAD BILLINS - 3 Det blir inte bättre än godkänt, då jag vill se mer utdelning i det offensiva spelet. 

  47. ANTON KARLSSON - 2 Jag har inte gillat vad jag sett av AK47 under hösten. Onödiga utvisningar i dumma lägen. Osäker med puck. Krånglar till det istället för att spela det enkla spelet.

  51. KRISTIAN NÄKYVÄ - 4 Visst, livsfarlig i egen zon ibland då marginalerna är för små. Men när det funkar är Näkyvä en artist. Bra utdelning framåt, och jag tycker även defensiven fungerar bra. Tar ingen skit i närkamperna. 

  53. EDDIE LARSSON - 5 Blir bara bättre och bättre. Har växt ut till en härförare i defensiven. Tycker att Larsson har tagit ytterligare steg i det fysiska spelet och har varit Clubens klart bästa back så här långt in i säsongen.

  77. PATRICK MULLEN - 2 "All hope is lost" kändes tufft. Men nära. Senaste matcherna har sett bättre ut, men självklart har man rätt att förvänta sig mycket mycket mer av Mullen.

  Forwards-
  8.DEREK ROY - 5 Fantastisk center, troligen en av ligans bästa. Bra tekare, och suverän passningar. Dessutom med skön attityd. Kommer bli oerhört viktig när det drar ihop sig framåt våren. Högsta betyg!

  9.TONY MÅRTENSSON - 2 Visserligen hade jag inte räknat med att Mårtensson skulle ösa in poäng som när han var här sist. Men hans bidrag har varit av tveksam karaktär rent generellt. Kanske används han fel? Jag förväntar mig att han "är där" på ett helt annat sätt. 

  11. MARK ZENGERLE - Avstår betygsättning eftersom han inte är kvar. 

  12. SEBASTIAN KARLSSON - 5 Lätt att bara sätta "mycket bra" på spektakulära anfallsspelare. Men Sebbe håller jag som en av ligans bästa defensiva forwards. Grym i boxplay. Dessutom en spelare som driver på och gör laget bättre. Enormt hjärta. 

  13. ANDREW GORDON - 5 Har, precis som Dan Tangnes varit inne på, kommit tillrätta bättre den här säsongen än förra. Lika bra som i förfjol, även om produktionen inte varit lika stark. Kommer till jobbet varje dag, och gör vad som krävs. 

  17. FREDRIK KARLSTRÖM - 2 Verkar inte ha kommit in rätt i SHL. Om det är tempo eller något annat som fattas är svårt att säga. Jag är inte imponerad så här långt i alla fall. 

  18. JAKOB LILJA - 4 Eftersom betyget avser hösten så här långt så måste det bli bra. Kan bli effektivare, men ställer till mycket oreda och ger motståndarna jobb. Nu väntar jag på att det ska lossna i slutspelet för Lilja också.

  20. NICK SÖRENSEN - 4 En personlig favorit, som dock måste få mer utdelning för toppbetyg. Men Sörensen är en klasspelare, och jag tror utdelningen kommer. 

  21. EMIL SYLVEGÅRD - 3 Lite för dålig kompis med pucken under hösten jämfört med i våras för ett högre betyg än godkänd. Vill kanske lite för mycket, och behöver nog fokusera på det enkla och fysiska spel som är hans grej. 

  23. NIKLAS PERSSON - 3 Tycker Pajen gör det man kan förvänta sig. Inte mindre, men inte heller mer. 

  40. KEN ANDRE OLIMB - 5 Växer för varje match, och är tillsammans med brorsan LHC's bästa anfallsvapen. Gör backcheckingen mycket bättre än i fjol. 

  46. MATHIS OLIMB - 5 Enligt uppgift spelade han skadad förra säsongen. Det märks. För i år ser han ut som en helt ny spelare. Lite plottrigt med pucken emllanåt, men en fantastisk spelare att titta på. 

  71. DANIEL OLSSON TRKULJA - 5 Såna här betyg styrs ju till stor del av förväntningar. Och jag hade nog inte några enorma förväntningar på "Trucken". Men han har gjort det lysande så här långt. 

  84. JIMMY ANDERSSON - 5 Samma som ovan; utifrån förväntningarna måste jag ge högsta betyg. Tar sin roll, är på jobbet varje dag, och hänger en och annan kasse. Underbar inställning.

  Sist men inte minst kommer mina egna betyg, hoppas ni har tyckt det varit roligt att läsa vad redaktionen har tyckt och tänkt under säsongen. Nu laddar vi för match mot Djurgården, en match jag äntligen kommer att få se på plats.

  Målvakter -
  30. JACOB JOHANSSON - 4 Man ska vara bra för att få en fyra, och efter förväntningarna har Johansson gjort det bra.
  50. JONAS "MONSTRET" GUSTAVSSON - 2 Klarar sig från en etta på grund av ett par riktigt bra matcher. Men Gustavsson har långt ifrån levt upp till sin status som stjärna. För dålig lägstanivå, och alltför sällan riktigt hög nivå. Bättring krävs.

  Försvarare - 
  4. NICLAS LUNDGREN - 3 Godkänd men inte mycket mer, bra i positionsspelet men för mig är han alldeles för slapphänt när det kommer till det fysiska spelet. Håller en jämn nivå utan att glänsa 

  5. ANTON BJÖRKMAN (Spelat för lite) 

  37. ADAM GINNING - 2 Så lovande och speciellt med tanke på de fina inhoppen han stod för föregående säsong. Det här året har det dock inte lossnat, tafatt i defensiven och långsam i både skridskoåkning och passningsspelet. Är dock pga sin ålder uppe och snuddar på 3:an

  41. CHAD BILLINS - 4 Stabil, bra passningsspelare och vågar hålla i pucken. Har dock lidit offensivt pga att Linköping valt att spela säkrare bakåt den sista tiden. Hade gärna sett mer från han spel i PP

  47. ANTON KARLSSON - 2 Vad har hänt med AK47:an? Ser vilsen ut och spelar ofta fast sig själv och medspelarna. Har förlorat lite av sin pondus som han byggde upp under förra säsongen. Kan mycket bättre.

  51. KRISTIAN NÄKYVÄ - 5 I toppen av backarnas poängliga och en helt annan spelare defensivt jämtemot förra året. Ser dessutom rejälare ut i närkampsspelet och därmed är Kristian komplett för mig och min första 5:a

  53. EDDIE LARSSON - 4 Väldigt bra när han är bra, rejäl i spelet och tar för sig. Offrar sig även fysiskt och det känns som han spelar mer med kroppen det här året. Försvinner dock helt i vissa matcher och därav blir det ingen 5:a

  77. PATRICK MULLEN - 3 Hade ni frågat för en månad sen hade det här varit en solklar etta. Fortfarande lite slö i skridskoåkningen men visar prov på ett lugn med pucken och ett bra passningsspel. Får han tiden hittar han ofta passningar ingen annan ser.

  Forwards-
  8.DEREK ROY - 5 En njutning på isen! Fina handleder, fantastisk skridskoåkning. Dessutom ser man att han vill ta plats även när det blir lite tuffare matcher, något som vi saknat de senaste åren. Att han har ett bra "quick release-skott" och är en bra tekare ser till att sätta lite guldkant på femman.

  9. TONY MÅRTENSSON - 2 Precis som många av mina kollegor visste jag att inte Mårtensson skulle vara samma poängspruta som tidigare men gud, var är känslorna? bryr han sig? vad har hänt med de känsliga handlederna som vi njöt av för flera år sen? Har gjort det bra poängmässigt utomlands så vad kan det vara som gör att han inte klarar av SHL?

  11. MARK ZENGERLE - 1 Så länge jag försvarade Mark med orden att det skulle lossna närsomhelst och dessutom när jag fick höra att han hade börjat köra dubbla pass. Men, det var försent för Mark som nog kan kvala in på topp 5 av Clubens sämsta värvningar.

  12. SEBASTIAN KARLSSON - 5 Stort hjärta, pådrivare, offrar sig hänsynslöst, är den första som klappar om en spelare som gjort något bra. Sebbe K - vad skulle vi göra utan dig? 

  13. ANDREW GORDON - 4 Tappade bort sig själv förra säsongen men har i år hittat tillbaka till den Flash Gordon vi alla älskar. Åker mycket skridskor, har ett bra skott och stort hjärta. Om han bara kunde se till att träffa målet lite oftare är inte 5:an långt borta.

  17. FREDRIK KARLSTRÖM - 2 Slapp i försvaret och stundtals dålig positionering samtidigt som det inte händer mycket framåt. Har en tung säsong men hoppas han hittar vägen upp från formdippen. 

  18. JAKOB LILJA - 3 Åker mycket skridskor och gör det väldigt bra men har svårt att ge något högre än en trea när det bränns så mycket lägen. Är ett bra hot att ha i mixen av spelare men måste bli lite mer jävlig att möta.

  20. NICK SÖRENSEN - 3 Inte fått det att lossna än, mycket tack vare en envis skada men han har börjat varva upp. En målfarlig powerforward som dessutom är beredd att offra sig defensivt för klubbmärket och lagkamraterna. En favorit som kommer vara nära en 5:a i slutet säsongen.. 

  21. EMIL SYLVEGÅRD - 3 Helt okey säsong, kommer till bra lägen men bränner oftast densamme. Är ändå nära en fyra med sitt slit och uppoffrande spel.

  23. NIKLAS PERSSON - 3 Skulle jag ha tillgång till omklädningsrummet gissar jag att detta skulle vara en 5:a men nu får vi nöja oss med det jag ser. Pucksäker och bra i tekningscirkeln. Får han tid på sig kan han dessutom servera en macka eller två. Pajen är klart godkänd den här säsongen.

  40. KEN ANDRE OLIMB - 4 Sliter bra, farlig framåt men likt sin bror har han problem att gå på mål. Har ett bra skott och är som farligast när han låter Mathis hålla i pucken och själv ser till att hamna i rätt läge. Tillsammans med brorsan är de vårt vassaste vapen framåt. 

  46. MATHIS OLIMB - 5 Har förbättrat sin defensiv och hämmas inte den här säsongen av någon skada. Rapp i skridskoåkningen och stark i kroppen har han terroriserat de flesta försvar den här säsongen. Det här var den Mathis Olimb vi ville ha, välkommen tillbaka!

  71. DANIEL OLSSON TRKULJA - 4 Är lite inne på Christians linje här men tycker ändå att en 5:a skulle varit för högt. Har dock gjort det fantastiskt bra och är såhär långt en kanonvärvning.

  84. JIMMY ANDERSSON - 5 Fantastisk inställning, kommer till jobbet varje dag och är faktiskt ganska het på kassen. Går ofta rakt på vilket jag gillar och är inte rädd när det hettar till. En rollspelare som sköter det med bravur!  0 KOMMENTARER      1341 VISNINGAR
  MATTIAS WALLENBERG (REDAKTÖR)
  wallenberg.mattias@gmail.com
  2017-12-06 19:25:00  Tidigare blogginlägg

  LHC-bloggen: Bibic klar för Cluben!
  Linköping Linköping har gjort sitt första nyförvärv sedan i höstas och det är en rollspelare som saknats i årets trupp.

  LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #2
  Linköping Dags för del 2 i vår betygsammanställning. Den här gången är det jag själv och vår andra rutinerade räv Christian Lindström som står för betygen, håll till godo!

  LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #1
  Linköping Snart har halva serien gått och då bjuder vi er läsare på en utvärdering av alla spelare från årets LHC. Först ut är våra skribenter Johan och Alexander.

  LHC-bloggen: Redaktionens tankar om säsongsinledningen
  Linköping Med SHL-säsongens tolv första matcher avklarade för Linköpings del tyckte vi på LhcFans-redaktionen att det passade utmärkt att utnyttja denna matchfria helg till lite reflektion. Mattias Wallenberg, Christian Lindström och Alexander Frejd svarar på fyra frågor var och uttrycker sina tankar om säsongsinledningen.

  LHC-bloggen: Vi har er precis där vi vill
  Linköping Det är nu det börjar, Brynäs har vaggats in i en mental säkerhet och det är nu vändningen kommer.

  LHC-bloggen: Kvartsfinal!
  Linköping What a wonderful time to be alive! Nu är det bara cirka 1 dag 7 timmar, 3 minuter och 13 sekunder kvar innan slutspelet börjar på riktigt och här kommer några av våra skribenters tippningar inför kvarten.

  LHC-bloggen: Tankar inför kvarten
  Linköping Med en vecka kvar till första kvarten och två dagars distans till sista omgångens resultat och de konsekvenser som följde kring aktuella slutspelskombatanter känns det som ett ypperligt läge att vädra några tankar kring det som komma skall för Linköpings del. LHCFans bloggare Alexander Frejd stolpar upp några viktiga faktorer inför kvartsfinalduellen med Brynäs.

  LHC-bloggen: Månadens spelare: Februari
  Linköping Ytterligare en månad har passerat och vi blickar framåt mot den mest rafflande perioden av SHL-säsongen. Men innan vi kan fästa blicken på det slutspel som står för dörren återstår fortfarande att summera den februarimånad som varit med att återigen utse Månadens spelare.

  LHC-bloggen: Tankar efter gårdagen
  Linköping

  LHC-bloggen: Månadens spelare: Januari
  Linköping Årets första månad är till ända och det blev en riktigt framgångsrik sådan för Linköping HC. Därmed finns det också gott om fina prestationer att välja mellan nu när vi på redaktionen än en gång ska utse Månadens spelare.

  LHC-bloggen: Månadens spelare: December
  Linköping December månad har varit en tid då Linköping HC har blandat och gett på isen, vilket har gett lika många segrar som förluster. Nu har december månad passerat och det har återigen blivit dags att utse månadens bästa LHC-spelare. Vinnare denna gång? En bekant spelare i sammanhanget.

  LHC-bloggen: Halvtidskollen!
  Linköping Med landslagsuppehåll i ligan och ungefär halva grundserien avklarad passar vi på LHCFans- redaktionen på att precis som förra säsongen göra en halvtidskoll innehållande betyg på samtliga spelares prestationer hittills. Betygen är satta utifrån en femgradig skala och är baserade på varje enskild spelares prestation i relation till roll och förväntningar.

  LHC-bloggen: Månadens spelare: November
  Linköping Efter en tung inledning har Linköping HC fått spelet att stämma alltmer på sistone och det som så ofta brukar refereras till som ”mörka november” har snarare varit ett steg i rätt riktning. Vad passar då bättre än att hylla den spelare som varit lite extra bidragande till lagets förbättring under november? Månadens spelare: Marcus Högberg.

  LHC-bloggen: Månadens spelare: Oktober
  Linköping Inledningen på säsongen 2016/17 har inte varit den bästa för Linköping HC. Efter fjorton omgångar har laget parkerat på en tiondeplats i SHL-tabellen. Trots den tunga starten vill vi på redaktionen ändå inleda vår nya serie här i bloggen där vi utser månadens bästa LHC-spelare. Först ut: Eddie Larsson.

  LHC-bloggen: Halvtidskollen!
  Linköping Jul-och nyårsfirandet är över och därmed börjar slutspurten av SHL så smått synas vid horisonten. Vad passar då bättre än att stämma av LHC-spelarnas insatser under den första halvan av säsongen innan vi helt kan blicka framåt mot en spännande avslutning. LHCFans bloggare Johan Nilsson och undertecknad har därför sammanställt individuella betyg på spelarnas respektive insatser. Betygen presenteras via en femgradig skala och är baserade på varje spelares förmåga att prestera utifrån sin roll.

  LHC-bloggen: Hopp om ljusare tider
  Linköping

  LHC-bloggen: Arbetet med ungdomsverksamheten speglas i JVM-historiken
  Linköping

  LHC-bloggen: Littles förlängning viktig på flera sätt
  Linköping

  LHC-bloggen: Dags för diskussion
  Linköping Linköping inledde serien starkt men har hamnat i en djupare svacka nu. Var den imponerande inledning bara en tillfällighet där det mesta studsade rätt väg för förstafemman eller kommer LHC tillbaka till formen igen?

  LHC-bloggen: Stäng av Noah Welch
  Linköping

  LHC-bloggen: Frölunda och ekonomi
  Linköping

  LHC-bloggen: Patrik Zackrisson klar för Linköping
  Linköping Mitt i allt prat om NHL lockout har Linköping gjort klart med hemmasonen Patrik Zackrisson

  LHC-bloggen: Nej till NHL-spelare
  Linköping

  LHC-bloggen: Ny säsong, nya möjligheter
  Linköping

  LHC-bloggen: Jag blir så trött..
  Linköping

  LHC-bloggen: Patrick Yetman klar för LHC?
  Linköping

  LHC-bloggen: Var det här vändningen?
  Linköping Först kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer allt. 7-2 mot seriens just nu formstarkaste lag betyder precis allt - och samtidigt ingenting. Krisen är allt annat än över, MODO var i ärlighetens namn inte alls lika bra som när man körde över AIK i lördags och framförallt så var deras målvakt Mikael Tellqvist långt ifrån stabil. Jag tar mig dock friheten att för ett ögonblick lämna detta och istället fokusera på kvällens insats.

  LHC-bloggen: Idag skäms man
  Linköping

  LHC-bloggen: Nu får det väl för fan vara nog!
  Linköping En fantastisk stämning på läktarna. En av de bästa den här säsongen. Många kallar LHC-supportrarna för medgångssupportrar, men då kan man väl inte mycket om hockey. Ikväll började Linköping bra och tog ledningen i den andra perioden. Men i den tredje skulle allt gå i kras. Som om luften gick ur alla spelare och på två minuter vände smålänningarna Växjö och vann för första gången mot LHC. Uppförsbacken är allt brantare och utvägarna allt färre. Nu måste det ske.

  LHC-bloggen: Vi har väl ett hyfsat lag?
  Linköping

  LHC-bloggen: Ring Perra Johnsson!
  Linköping

  LHC-bloggen: Kvalserien 11/12
  Linköping

  LHC-bloggen: Offensiva Brynäs och skridskomål
  Linköping

  LHC-bloggen: Pinsamt!
  Linköping

  LHC-bloggen: Inga trendbrott här inte
  Linköping

  LHC-bloggen: Hatten av
  Linköping

  LHC-bloggen: Dubbelmoralen
  Linköping

  LHC-bloggen: Ojämnheten är konstant
  Linköping

  LHC-bloggen: Ineffektiva LHC
  Linköping

  LHC-bloggen: Betydelselösa matcher
  Linköping

  LHC-bloggen: 15 matcher
  Linköping

  LHC-bloggen: Det stora drevet
  Linköping LHCFans egna bloggare skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Kahnberg
  Linköping

  LHC-bloggen: Efter match
  Linköping Ja vad ska man säga, som vanligt spelar LHC denna säsong en ojämn match, slarv, individuella misstag men även lite positivt

  LHC-bloggen: Äntligen
  Linköping

  LHC-bloggen: Bottennoterade Pikkarainen
  Linköping

  LHC-bloggen: Domarskandal
  Linköping

  LHC-bloggen: Twittrande LHC-spelare
  Linköping

  LHC-bloggen: Carl Söderberg!
  Linköping

  LHC-bloggen: Säsongen har börjat!
  Linköping

  LHC-bloggen: Sorgens dag
  Linköping

  LHC-bloggen: Red Bull Salute
  Linköping

  LHC-bloggen: Sänkt hallhyra
  Linköping

  LHC-bloggen: AIK och Luleå
  Linköping

  LHC-bloggen: 28 dagar till nedsläpp
  Linköping

  LHC-bloggen: Klubbhjärta
  Linköping

  LHC-bloggen: Sista ryssåret för Weinhandl?
  Linköping

  LHC-bloggen: En skam för svensk ishockey
  Linköping

  LHC-bloggen: Drömvärvning: Daniel Fernholm?
  Linköping

  LHC-bloggen: Övergångssnack
  Linköping

  LHC-bloggen: Fortsatt uthyrning
  Linköping

  LHC-bloggen: Uppehåll
  Linköping

  LHC-bloggen: Dags igen för nollan Norrena?
  Linköping

  Tidig julklapp
  Linköping

  LHC-bloggen: Uppehållet är över
  Linköping

  LHC-bloggen: Nya Linköping
  Linköping

  LHC-bloggen: Perras pojkar
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Premiären avklarad
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Radiotystnad
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Ridå #2?
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Kommentarer
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Trötta ben
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Fortsatt liv
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Ridå
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Besvikelse
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Norrena avstängd
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Vinna eller försvinna?
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: I Scandinavium #3
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: I Scandinavium #2
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: I Scandinavium
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Nu är det nära..
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Hlavac stannar!
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Slutspelsvalet
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Omröstningar
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Slutspurten
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Uppstart
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Team-building
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: ... när det gäller
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Nej till mindre rinkar
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Mårtensson till Ryssland
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Lee Goren
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Färjestads kris
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: God jul!
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Julsammanfattning
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Upp till bevis!
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Härlig hemmasvit
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Serielunken
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Förslag på julklapp
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Efter Karjala Cup
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Tjeckernas återkomst
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Nolla!
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Berg- och dalbana
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Vinnarkultur
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Bästa matchen hittills
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: "Våga skjuta, tufft att göra mål"
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Positiv trend
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Tung inledning
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Grundserien
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Jari Tolsa
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  LHC-bloggen: Bloggen 09/10
  Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

  ANNONS:

  Fler artiklar om Linköping

  Uddlöst Linköping föll mot Färjestad
  Linköping Ett skadeskjutet och avstängningsdrabbat Linköping tog under lördagseftermiddagen emot serieledande Färjestad, även de med en handfull skador i laguppställningen. Matchen bjöd inte på mycket till skönspel, och gästerna kunde nöjt sätta sig på bussen mot Karlstad efter 0-1 i Linköping.
  2018-12-08 18:06:51

  Skön trepoängare i Gävle
  Linköping Det var ett skadedrabbat Linköping HC som reste till Gävle för att möta Brynäs under torsdagskvällen. Hemmalaget öppnade starkast, men en gedigen kämpainsats sett över sextio minuter och framförallt en stark mittperiod bäddade för att LHC i slutändan kunde stå som segrare. Därmed plockade östgötarna en viktig trepoängare i det brutalt jämna toppskiktet av SHL-tabellen.
  2018-12-06 21:28:20

  Inför: Chans att stanna i toppen
  Linköping Efter ett par dystra veckor resultatmässigt har LHC hittat formen igen. I veckan väntar ett enkel bortamatch och en svårare hemmamatch.
  2018-12-02 20:11:23

  Viktig seger i tät match!
  Linköping Trots två bortdömda mål, snabbt underläge med 0-2 och utbytt målvakt så lyckades LHC resa sig och ta en tung seger mot Malmö på lördagen. Med bara 31 sekunder kvar av tredje perioden kunde Filip Karlsson fastställa slutresultatet till 4-3. En välbehövlig moralseger för Linköping.
  2018-12-01 20:44:57

  Förlust i norr
  Linköping Linköping förlorade återigen och det ju längre säsongen går, desto tydligare blir det att detta är ett mittenlag.
  2018-11-29 21:36:00

  Inför: Tuffast tänkbara motstånd för LHC
  Linköping Det har varit några dystra veckor för Linköping HC med endast två segrar på de tio senaste matcherna. Lördagens trepoängare mot Mora var dock viktig för självförtroendet och frågan är om det kan ge effekt nu när seriens två bästa lag står för motståndet i veckan.
  2018-11-26 19:35:40

  Knapp seger för Linköping
  Linköping Det var två SHL-lag med tveksam form som möttes under lördagskvällen då Mora tog emot Linköping. Tabelljumbon Mora stod upp bra mot Linköping och stod inte för en nämnvärt sämre insats än sina motståndare. I slutändan var det dock gästande LHC som fick åka hem med samtliga poäng, om än utan att ha stått för någon särskilt imponerande insats.
  2018-11-24 20:32:26

  Förlusttrenden fortsätter för Linköping
  Linköping Efter att ha inlett säsongen på bästa sätt har det på sistone varit helt och hållet det motsatta. I en match lika dyster som novembervädret var det till slut formstarka Rögle som tog hem alla tre poängen, egentligen utan mycket till motstånd.
  2018-11-22 22:36:24

  Inför: Var står LHC egentligen?
  Linköping Veckan som passerade gav nya frågor, men inte många svar. Var står LHC egentligen? Är man ett lag för övre halvan av tabellen? Eller var den glimrande säsongsinledningen en överprestation? Kanske kan kommande vecka ge någon del av svaret...
  2018-11-19 21:24:46

  Suddentorsk för LHC mot Örebro
  Linköping Det blev en svängig historia i SAAB Arena när Linköping tog emot Örebro. Hemmalaget tog ledningen tre gånger om och Örebro svarade vid varje tillfälle. Förlängningsspel krävdes för att skilja lagen åt och väl där drog Örebro det längsta strået och knep bonuspoängen.
  2018-11-17 17:33:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Hockeyzon - Svensk Hockey

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
  Real Madrid i åttondelen – Golden Boy Award till de Ligt
  Real Madrid på plats i Abu Dhabi– och Ajax väntar i åttondelsfinal
  ”Tack för allt, D-Wade”
  Drömmen om Premier League lever
  Mardrömslottning för Malmö
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies