fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 52885 | Medlemmar: 179235

Kom ihåg mig
Hockeybloggen Förbundet måste ta sitt ansvar för hela hockeysverige

Hockeybloggen: Förbundet måste ta sitt ansvar för hela hockeysverige

Vi har på de 78 år som ishockeyn funnits på riktigt i Sverige byggt upp ett relativt fungerande seriesystem. Det finns såklart brister och vi ska alltid sträva efter förbättringar. Men jag ser en typ av förändring i svensk hockey som skapar mer oro än framtidstro.

Det som är på väg att hända är kanske är ett nödvändigt ont. Vad vet jag? Men i nuläget blir jag oroad över mindre föreningars framtida chanser till avancemang uppåt i våra svenska ligor. 
 
Det börjar bli en orolig tid där supporterklubbar ständigt kämpar med att påminna kostymnissarna i svensk elithockey om värdet kring 51 % -regeln. Vi ser ett SHL som ser ut att sträva efter en stängd liga samtidigt som Hockeyallsvenskans status långsamt krymper i takt med att SHL roffar åt sig allt det goda som erbjuds.
 
Idag är det SHL som håller i trådarna. Ibland kan det upplevas som att själva hockeyförbundet tappar greppet när de kommersiella krafterna tar över. 
Vi alla vet, eller har hört om det nya avtalet som SHL fått med C-More som skall träda kraft säsongen 2018/19. Det blir miljonregn över SHL-klubbarna medan Hockeyallsvenskan tvingas samla smulorna som faller under SHL-bordet.

Resten av hockeysverige kan bara försöka anpassa sig. 
 
Nu har även förslag tillkommit att öka kapitalkraven i svensk hockey. Enligt Västerbottens-Kuriren ser förslagen ut som följande:
  • Kapitalkravet i SHL kommer höjas från fyra miljoner till tio miljoner kronor per klubb.
  • Hockeyallsvenskan öka från en miljon till fyra miljoner kronor i kapitalkrav.
  • Hockeyettans klubbar går samtidigt från ett plus/minus-noll-krav till ett krav på 500 000 kronor i eget kapital.
Jag gillar visionen om att stärka ekonomiska kraven i Svensk hockey. På sikt behöver vi göra detta. Men vi måste se det realistiskt. En dylik höjning som står här ovan kan bli problematiskt för många klubbar i nästan samtliga ligor. 
 
De flesta SHL-klubbarna skulle med det kommande TV-avtalet klara 10 miljoner kronor i eget kapital. I teorin blir det inga problem. Sedan vet vi att verkligheten kan bli annorlunda. Värre blir det med Hockeyallsvenskan, och för att inte nämna Hockeyettan samt övriga divisioner som inte har mycket att säga till om. 

Hockeyallsvenska klubbar sliter idag med hull och hår för att få ekonomin att klara miljonkravet i eget kapital. Det finns nog ingen allsvensk klubb i dagsläget som inte sitter och räknar ören inför varje räkenskapsår för att få behålla sin elitlicens. Hur ska dessa plötsligt nå upp till fyra miljoner i eget kapital? Visst, även Hockeyallsvenskan får sin lilla del av det nya avtalet. Men kommer det att räcka?

Klubbarna kommer att spara istället för att våga investera. Det problemet har vi redan med dagens ekonomiska licenskrav. Hur blir inte det med ännu skarpare krav?
 
Klubbarna i Hockeyettan, som har tillräckligt tufft med att ens hitta spelare att fylla lagen med tvingas med begränsade resurser att utöka vinstlotten. Många av Hockeyettans lag har ingen arena, de flesta spelar i traditionella ishallar. Det är begränsade möjligheter till utökning av resurser.
 

Samtidigt måste vi värna det svenska systemet med öppna ligor. Det är inte bara glappet mellan Hockeyallsvenskan till SHL som hotas bli större. Hur ska klubbar från lägre divisioner kunna etablera sig i Hockeyettan med det nya kapitalkravet? Hur stort kommer det glappet att bli mellan hockeytvåan och hockeyettan?
Och hur ska föreningar vars enda tillgång idag är en uterink då kommunen säger nej till ishall ha en chans att avancera sig?
 
Vi har redan situationer idag där lag med sportsliga framgångar tvingas tacka nej till avancemang uppåt i systemet pga bristande ekonomisk kapital.
 
Alla beslut som tas från toppen genomsyrar hela hockeysverige. Från SHL till Division-4. Det är här som Hockeyförbundet måste kliva in och ta sitt ansvar och värna om den svenska modellen där visionerna och drömmarna hos lokala föreningar ska kunna leva.
 
En förening som Skärblacka IF är lika mycket förbundsmedlem som Färjestad BK. Det som skiljer föreningarna åt är olika kapitala förutsättningar.
Men klubbar som Skärblacka ska även i framtiden ha möjligheter att kunna avancera sig uppåt.  Ett sådant system ska vi vara rädda om.  


0 KOMMENTARER      12787 VISNINGAR
VIKTOR ALNER
viktor.alner@svenskafans.com
På Twitter: @ViktorAlner
2017-06-05 16:56:00Tidigare blogginlägg

Hockeybloggen: Förbundet måste ta sitt ansvar för hela hockeysverige
Hockeyzon Vi har på de 78 år som ishockeyn funnits på riktigt i Sverige byggt upp ett relativt fungerande seriesystem. Det finns såklart brister och vi ska alltid sträva efter förbättringar. Men jag ser en typ av förändring i svensk hockey som skapar mer oro än framtidstro.

Hockeybloggen: Vi välkomnar nya masar till SHL!
Hockeyzon Så fick slaget om Siljan sitt slut efter Moras överkörning mot ett Leksand som såg ut att vifta vit flagg halvvägs in i matchen. Dalarna har fått nya herrar att stoltsera sig med i svensk ishockeys finrum. Bara att välkomna Mora IK!

Hockeybloggen: Inga mästartakter i Göteborg
Hockeyzon Frölunda ligger visserligen kvar i toppen av SHL men det är mycket som inte stämmer för Göteborgarna. För att kunna utmana på allvar om guldet så behöver laget kliva upp flera nivåer.

Hockeybloggen: Tack för underhållningen, Hovet!
Hockeyzon

Hockeybloggen: Uppstickarna har börjat falla
Hockeyzon Inledningen av SHL bjöd på en hel del oväntade resultat, men nu när halva serien snart är spelad så börjar resultaten bli lite mer som vi väntat oss.

Hockeybloggen: Leksand är på väg att skriva bottenhistoria
Hockeyzon Viktor Alner, Gustav Bergholm Hansson, Christian Olsson och Niclas Viberg om hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet.

Hockeybloggen: Går det att mäta hur många fans en förening har?
Hockeyzon Viktor Alner, Gustav Bergholm Hansson, Christian Olsson och Niclas Viberg om hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet.

Hockeybloggen: Stark Växjö-seger i Malmö
Hockeyzon

Hockeybloggen: Finalvecka i oktober
Hockeyzon Cmore och tv4 har under hela veckan pumpat ut att det är ”finalmatcher” denna veckan, först Frölunda – Malmö och sedan Karlskrona – Malmö. Min fråga är: hur mycket betyder en serie-ledning i oktober?

Hockeybloggen: Tankar inför kvällens SHL-omgång
Hockeyzon

Hockeybloggen: Vad händer, DIF?
Hockeyzon

Hockeybloggen: Galler-killarna imponerar!
Hockeyzon Nu när jag skriver denna blogg-post har Frölunda precis slagit Skellefteå uppe i Skellefteå med 3-2. Det var en sprudlande hockey-match med väldigt hög kvalité med som enligt mig står ut mest är alla spännande talanger som kommer fram i årets SHL.

Hockeybloggen: Dinosaurien Kenta Johansson
Hockeyzon

Hockeybloggen: Hur långt räcker det Malmö?
Hockeyzon Malmö Redhawks har som alla nog har upptäckt totalt exploderat i första delen av denna säsong och leder SHL i skrivande stund och hittills bara förlorat en match hittills. Många Malmö-fans är lyriska och skanderar att i år är det deras år! Men hur långt räcker det Malmö?

Hockeybloggen: ”Dansken” är precis vad Frölunda behöver!
Hockeyzon Frölunda börjar hitta formen igen och flera av nyförvärven börjar visa sig och producera. Det som saknas i år i Frölunda är dock en stark defensiv back. En stor stark tack!

Hockeybloggen: En intressant inledning på SHL
Hockeyzon Det har visserligen inte spelats många matcher av SHL, men det finns en del saker som är anmärkningsvärda och som gör serien ännu mer intressant.

Hockeybloggen: Vad ska ni skriva när det verkligen blir fiasko?
Hockeyzon Kalle anka-turnering, plocklag, fiasko… kalla det vad ni vill. Europa slog ut Sverige. Europa möter hockeynationen Kanada i final.

Hockeybloggen: Tuff start för mästarna
Hockeyzon Säsongen efter ett guld är alltid den svåraste och utifrån vad vi har sett hittills så är Frölunda inget undantag. Tre poäng på tre matcher och en två kännbara avstängningar.

Hockeybloggen: SHL 2015/ 2016
Hockeyzon Efter att lagen har tagit sig igenom försäsongen så börjar premiären för SHL att närma sig med stormsteg. Många av er har säkert redan läst ett flertal tips på hur tabellen slutar, men tänkte ändå bidra med mitt.

Hockeybloggen: Historielöst och ängsligt
Hockeyzon Asplöven sparkar sin ordförande efter ett stort mediedrev på väldigt luddiga grunder.

Hockeybloggen: Är det någon skillnad på sportjournalist och hockeyexpert idag?
Hockeyzon Jag vill inleda säsongen med att ta upp en fråga som av någon märklig anledning har plågat mig i många säsonger. Det är ingen viktig fråga att ta ställning till, men det handlar om principen och att vara mån om ett faktiskt yrke idag, kvalificerad hockeyexpert.

Hockeybloggen: Njut Växjö, njut!
Hockeyzon Viktor Alner, Mathias Nilsson och Niclas Viberg om hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet.

Hockeybloggen: Mårts spelar högt – men rätt
Hockeyzon

Hockeybloggen: Leksand överskattat publiklag
Hockeyzon

Hockeybloggen: Skånederby i SHL?
Hockeyzon

Hockeybloggen: Skrota play-in för gott!
Hockeyzon

Hockeybloggen: Jag hade fruktansvärt fel om er, Karlskrona
Hockeyzon Våren 2012 var jag en mallig brynäsare. Ni förstår kanske själva varför om ni kan historien. Det gick bra för Brynäs IF och jag stod rakryggad som en tupp och vandrade fram genom Östersunds gator. Hade precis påbörjat min utbildning på Mittuniversitet och allt var frid och fröjd. Så mötte jag min nya klasskamrat, ett KHK-fan.

Hockeybloggen: Vilka ska vara stommen i ett VM-lag?
Hockeyzon

Hockeybloggen: Går allt att mäta på spelare och lag?
Hockeyzon Viktor Alner, Mathias Nilsson och Niclas Viberg om hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet.

Hockeybloggen: SHL får en hockeygala!
Hockeyzon

Hockeybloggen: Sverige fostrar inga målskyttar
Hockeyzon

Hockeybloggen: Ett svenskt KHL-lag? Varför utarma SHL ännu mer?
Hockeyzon

Hockeybloggen: Välkommen tillbaka, World Cup!
Hockeyzon

Hockeybloggen: I väntan på en historisk pungspark…
Hockeyzon

Hockeybloggen: Rätt lag i CHL-finalen
Hockeyzon

Hockeybloggen: Luleå bäst i Sverige på tröjhissningar!
Hockeyzon

Hockeybloggen: Hur länge stannar Brashear?
Hockeyzon

Hockeybloggen: Ge Kylington chansen i JVM-laget
Hockeyzon

Hockeybloggen: Intressanta förslag – men fel fokus
Hockeyzon

Hockeybloggen: Tikhonov – den röda maskinens general
Hockeyzon

Hockeybloggen: Har flammorna slocknat i Foppaland?
Hockeyzon Viktor Alner, Mathias Nilsson och Niclas Viberg om hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet.

Hockeybloggen: Sparka eller inte sparka?
Hockeyzon

Hockeybloggen: CHL - Nordisk triumf och flopp
Hockeyzon

Hockeybloggen: Ska vi stänga ligan?
Hockeyzon

Hockeybloggen: Vad är syftet med Karjala?
Hockeyzon

Hockeybloggen: ”Avstängningarna är för lindriga”
Hockeyzon

Hockeybloggen: Trofén hela Europa jagar
Hockeyzon

Hockeybloggen: CHL fortsätter att växa
Hockeyzon

Hockeybloggen: Leksand förtjänar bättre
Hockeyzon Viktor Alner, Mathias Nilsson och Niclas Viberg om hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet.

Hockeybloggen: SHL fortsätter att blöda
Hockeyzon

Hockeybloggen: Storm i Dalarna, sol i Norrbotten
Hockeyzon Viktor Alner, Mathias Nilsson och Niclas Viberg om hockey i allmänhet och svensk hockey i synnerhet.

Hockeybloggen: Får-jag-inte-som-jag-vill-så-hotar-jag-med-att-sluta
Hockeyzon

Hockeybloggen: Ett väntat oväntat besked
Hockeyzon

Hockeybloggen: Varför ishockey är världens bästa sport!
Hockeyzon

Hockeybloggen: Kommer CHL någonsin att slå igenom?
Hockeyzon

Hockeybloggen: Omstart och förväntningar
Hockeyzon

Måldomare á la NHL - ja tack
Hockeyzon

Ett helt nödvändigt beslut
Hockeyzon

Seriöst Frölunda, vad f*n händer?
Hockeyzon

Hockeygala någon?
Hockeyzon

Vi får lugna ned oss lite
Hockeyzon

Håll i hatten, riktigt tungt avslöjande på g
Hockeyzon

Hockeyspelare är usla på att festa
Hockeyzon

Supertungt, Gnaget och Josh
Hockeyzon

Mer trash-talk tack!
Hockeyzon

En otajmad random-hyllning
Hockeyzon

De obligatoriska kommentarerna av landslagstruppen
Hockeyzon

Förbryllande uttalanden
Hockeyzon

Tungt Modo, tungt Greiss, mindre tungt Frölunda
Hockeyzon

Sjöbergs mindre lyckade dag på jobbet
Hockeyzon

Greiss - den var oväntad
Hockeyzon

Har vi fått höra hela sanningen?
Hockeyzon

SvenskaFans Hockeyblogg: Grattis till guldet och tack för mig!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Det här går till sju matcher
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Än en gång fördel HV71
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vem tar hand om matchbollen?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nu är det press på HV71
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Djurgården måste vinna
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kung Kenny tillbaka och fördel HV71
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kung Kenny tillbaka?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fullsatt Globen igen – lite mäktigt!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ridderwall – hur går det nu?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ingen Wesslau, inget guld
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Wesslau vinner målvaktskampen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Challe till Frölunda
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: HV71 eller Djurgården, vilka vinner?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grattis igen, AIK
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mästertippare för första gången
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Avgörs det ikväll?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Spännande fortsättning
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dags för rond två
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag vill se känslor!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Wow, jag fick rätt...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ikväll avgörs det
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Måstematcher är roliga matcher
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grattis HV och grattis DIF
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: SSK var för bra
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hur skadad är Markström egentligen?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hellsing imponerade mest
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grattis, Mats Zuccarello Aasen!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tro det eller ej, jag ska titta på Leksand – Växjö
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Skellefteå har all rätt att gnälla
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Norrena ska vara nöjd
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mycket Leksand är det
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Smakstart för Almtuna & SSK
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Leksand eller Södertälje?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Framtiden är avgörande
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Skrälläge i Kinnarps Arena?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Lider med Joel Lundqvist
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Är Timrå chanslösa?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: De vinner SM-guld...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Äntligen!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grattis till årets rookie
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kvalserien är hetast...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Håller med Rundqvist
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Smart drag, Djurgården
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kvalserien eller SM-slutspel?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tufft och modigt val av Djurgården
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Så väljer slutspelslagen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grattis Timrå
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nu är det nära...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag tror på Almtuna & Bofors ikväll
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fördel Timrå
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: God natt Modo
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Bra val av Canal+
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Petter Rönnquist har rätt
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Starkt av Timrå, men vad gjorde Honken?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Det svänger fort
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Upp till bevis, Modo!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hoppas Örebro-fansen firar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: 30 poäng på 55 matcher är inte bra nog i KHL
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kan Modo tvåla dit ännu ett topplag?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: SSK till kvalserien – vem är förvånad?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Växjö borde vinna
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Spelfredag!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Panelen har rätt och sorry alla LHC-fans...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Foppa är outstanding!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kan Växjö överraska i kvalserien?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Starkt jobbat, Växjö!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tre glädjebesked på en och samma gång
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Allsvenskan står för bättre underhållning än Elitserien
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Markström är för bra för Brynäs
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Starkt gjort, FBK
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kan Djurgården vinna grundserien?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kan det bli större än så här?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grym OS-final!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grattis Finland
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Wow, vilken uppvisning!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Slovakien är värda bronset
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vad är det som händer?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hur står sig ES-lagen...?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Snälla, snälla, snälla SVT!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kanada stod för nattens show
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mer än besviken
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dummare än Bellman
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grattis i förskott, Timrå
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hoppas Renberg är mer intresserad i bronsmatchen...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Håller med Renberg
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Damkronorna vinner...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: USA vann mot Kanada – men någon skräll var det inte
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Läggmatch? Njae...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Starkt jobbat, Norge
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hörnqvist måste leverera
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag lider med Monstret
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Liv till KHL...?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hellre 2-0 än lekstuga
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hörnqvists magiska resa
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Norge var bra i en period
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hörnqvist lär inte klaga...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fel beslut av Färjestad
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kul för Franzén, värre för Holmström
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Semester!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Helt rätt beslut
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Foppa på plats, men...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jobbigt läge för Pikkarainen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Starkt jobbat, Pikkarainen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag tror på kryss i Örnsköldsvik ikväll
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Almtuna blir bara bättre och bättre
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Rögle & Brynäs är Elitseriens tråkigaste lag
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nu blir det tufft för Modo
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vad händer med HV71?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tuff grupp för Småkronorna...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Lider med Hedström
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Försvinner tjeckerna så försvinner Linköping
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vad tycker ni om Bengt-Åke?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Det var på tiden...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ledin, Davidsson och Voutilainen – vem står på tur?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Niklas Holmgren och Peter Forsberg
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Stillman har all anledning att vara nöjd
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Är det synd om Hedström?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Frölundas 19:e nyförvärv...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Björklöven – Storstäderna 2-8
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Silly Season på hög nivå
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Pittsburgh är bättre
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Världens dyraste armbågstackling
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tjurskallen Davidsson
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Skrällen i Mora
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Skrällen i Jönköping
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Luleå har inte vunnit i Skellefteå sedan jag föddes
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Sista matchen som tonåring
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hemmasegrar rakt igenom ikväll
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dagens dubbel satt där den skulle
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nylander till Finland – tack vare Bremberg
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dagens dubbel
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Årets första vårtecken
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hade Foppa varit frisk hade Horava fått stanna
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: AIK berör, men vill vi verkligen att de flyttar till KHL?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Timrå eller Frölunda nästa för Kenta Johansson
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kunde inte sagt det bättre själv
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Var hamnar Georges Laraque?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nu vet jag hur klasskillnad stavas
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Helenius till Södertälje – Owuya till Mora
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Joacim ”Nollan” Eriksson
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Modo vann och jag är inte överraskad
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Så här kan det gå i dagens ES-matcher
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag fick rätt för en gångs skull
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Håller med Bengt Olsson
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Frölunda – Modo: Jag håller på Foppa
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag tror på Leksand-seger
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Publikrekord i rätt match för SSK
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: SSK vill bryta sviten, men jag tror man misslyckas
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Läsarna diggar Läkerol Arena
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Borås får tacka Pontus Hansson för segern
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Läsvärd intervju
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Malmö måste vinna!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: AIK får hellre gå upp än att flytta till Ryssland
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: SIBA Hockeynights
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Horava lämnar Modo, någon som är förvånad?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: 14 raka i Cloetta Center, vad ska man säga?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hinner Modin spela sig i OS-form?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hemmamonstret vs. Bortamonstret
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Sorry alla Modo-fans, Malek är kung
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Det svänger fort i Karlstad...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dissad av Sundsvall, men bra nog för Modo
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kolla introt
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Stavfel hela dagen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Satsa på CHL istället för att sabba ES
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ingen jättevärvning precis
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Modos sportchef säger det jag sa i november
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Snacka om trendbrott
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dagens femling
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Snöpligt, Höglund...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vill ni se Peter Forsberg spela OS?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Spik i käken stoppade inte Brynäs-hjälten
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Årets fight i KHL
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: The botten is nådd
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Här är bilden jag väntat på
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vem kommer sakna Lee Goren?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Starkt jobbat, Bobcats
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hannula på väg till Ryssland
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tålamodet hos klubbarna har ökat
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Så slutar dagens ES-matcher
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Stackars Modin...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Leif "Honken" Holmqvist-foto till mig!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: 13 raka imponerar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Axelsson fick som han ville
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Galen kväll för Ölvestad
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Djurgården gjorde en Mike Tyson
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Losers 1 vs. Losers 2
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grattis till guldet, USA
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Brons är trist, men godkänt
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Matchen är lika seg som Wikegård
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Trist bronsmatch
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nästan rätt
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Minispöken för Rögle & Frölunda
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ge oss ett brons, tack!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jonte Hedström tömde blåsan på Färjestad
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: När det gällde som mest var vi som sämst
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kanada – Schweiz 6-1
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Markström & Tedenby blir nattens höjdpunkt
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Widell vs. Wikberg
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Småkronorna vinner tack vare Jacob Markström
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Titta och njut!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Niederreiter – Schweiz frälsare
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Goren besviken på Printz, men gladast är nog Kallio
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Borta bra men hemma bäst
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Minisemester i Uppsala
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Årets sista hockeymatch
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fortsätt lira hockey utomhus
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vad händer med Samuelsson nu?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Småkronorna kan bara bli bättre
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Största frågan just nu...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hockey med Wikegård
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Murray hyllas av BÅG
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag fick som jag ville - Hörnqvist med i OS-truppen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kom igen Bengan, ta med Murray till OS
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Besviken efter utklassningen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Äntligen lördag, äntligen hockey
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mårts supertrio
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: God Jul kära läsare!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Brorsans nya pyjamas
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Snyggaste självmålet jag sett på länge
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kolla in bloggen på Facebook!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tidiga julklappar till Johansson och Kudroc
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Klasen kunde inte fått en bättre julklapp
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hoppas knäet håller...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tungt genrep för Småkronorna
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mitt OS-lag med kapten Lidström i spetsen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Snälla SVT, låt oss slippa Renberg i tv framöver!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Skjut på allt, Weinhandl
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hur bra är Weinhandl idag?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Så onödigt och omoget agerande av Kristoffersson
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vem vill ni absolut inte se i OS?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag vill se Patric Hörnqvist i OS
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Som jag har längtat
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vi måste vara nöjda trots förlusten
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: 4-1 till Ryssland känns okej
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mer rutin gör Örebro bättre
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nylander ersätter Anger
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Imponerande av Leksand
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Synd för Småkronorna och synd för Karlsson
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag avstår från spel
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Axelsson får skylla sig själv
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag håller med Daniel Tjärnqvist
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hannula hjälper Djurgården
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Rykten om mjukosten och Nylander
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Sorry, men jag lider med dig, Bengt-Åke
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Häggström och Anger har något gemensamt
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Wolmer Edqvist står för dagens prestation
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dagens fyrling
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hjälp mig tippa!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vad var det jag sa...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fredagskväll = Idol & hockey
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag lider varken med SSK eller Popovic
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Bra att veta-fakta
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Så går det i kvällens HA-matcher
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vill ni se Näslund i OS?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Melins hyllning till tvillingarna
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Sorry Timrå & Leksand, men rätt beslut av Bremberg
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fjärde raka för Linköping
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fjantigt av Malmö att stänga av Söderberg
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vem vill ni se som veckans profil?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Klasen in & Hedman ut, tack!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vad har hänt med Timrå?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tre matcher & Bengt-Åke i fokus
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Skrällar gör mig lycklig
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Full omgång, men jag avstår från spel
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Svar till läsare & oddset på min fyrling
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fredag morgon
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dagens skräll: Södertälje
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Svar till läsare
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fem matcher och noll skrällar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hur många hattrick får vi i kväll?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fem fel på 21 gubbar är inte så illa pinkat ändå
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hemma och bänkad i tv-soffan!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Frölunda måste börja vinna
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Här är min JVM-trupp
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Zlatan, El Clasico & en koll på dagens hockeyresultat
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Underbart och helt fantastiskt
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ikväll händer det!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Skövde på Lången – jag spelar direkt!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Norrbottningarnas demonmålvakt visade klassen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag vill se mer av CHL och en utökning av Elitserien
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hatten av för Växjö
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Stefan Liv knäckte Jarmo Myllys
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: 3-3 mot LHC är inget att skämmas över
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Missa inte veckans profil!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Lugna puckar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kalassöndag
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Monster-klass på Karlsson
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Henrik Karlsson är matchens lirare efter två perioder
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Bastiansen tystade hemmapubliken
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tre pinnar till Djurgården, Linköping och Modo
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Sorry Leksand & Malmö, men KHL är inte rätt väg att gå
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tjatvarning: Jag drömmer om att få se Foppa i OS
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Konkurs eller KHL för AIK
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Håller Foppa-effekten i sig?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Leksand har drabbats av en förbannelse med stort F
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Succécomeback av Foppa
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vilket enormt klubbhjärta
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nyp mig i armen, är det sant?!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hoppas TSN har rätt
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ett annorlunda bröllop för före detta Skövde-lirare
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Renskötarna hade flyt - Luleå förtjänade inte poängen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Finn ett fel
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Murray slogs inför Bengt-Åke Gustafsson
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Malmö vinner när jag inte tippar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Järnkaminerna vs. Indianerna 10 - 10
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Skrälläge i Örnsköldsvik
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Axelsson är ett problembarn
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: 20 kronor blev 0 kronor
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: 20 kronor som kan bli 1175 kronor
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag är gladare än chefen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Halvdanskarnas fall kostade mig närmare 800 kronor
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Psykologiskt övertag för AIK
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jämn omstart & Mike Zigomanis till Djurgården
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag säger som Marie Fredriksson...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mina uppgifter stämde - Boumedienne fick sparken till slut
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Här är mitt dreamteam – Team Kör-Bah HC
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Imponerande vändning av Örebro
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Pinsamt, Tre Kronor!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vad är det som händer, Tre Kronor?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dålig förstaperiod av Tre Kronor
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vilken härlig dag!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Bremberg drar till KHL och Canucks spanar in Foppa
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grattis Foppa!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Foppa till Ryssland? Skulle inte tro det
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hannula eller Zigomanis?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Lidström + Foppa = sant?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hoppas Foppa sjunger
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Det här duger inte, Leksand
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Leksand gör rätt som säger nej
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Scoop på G!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vem ska spela med Foppa?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Simm har rätt – ge publiken vad de vill ha
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dackell rankar SvenskaFans högst
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: En ovan målskytt
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Foppa till Karjala
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: 100 fans på Facebook!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hockeylördag + kalas
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Bli inte överraskad om Janne K. blir varnad
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Real Frölunda panikvärvar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Lavander gjorde Challe ledsen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Spara (Mora) och Slösa (Leksand)
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Stjärnskottet i succélaget från den kungliga huvudstaden är väl värd nomineringen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Karlssons olycka kan bli Mårts lycka
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Wow, vilken sensationsnyhet!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: HV bygger en borg
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Domaren Pierre Schilken gjorde bort sig
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Djurgårdens hemmaspel duger inte
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Boumedienne & Karlsson aktuella för Elitserien
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Zajkowskis återkomst får Modo-fan att jubla
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Var är lirarna, Bengt-Åke?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mångmiljonbygget Leksand borde skämmas!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vad tycker ni om Arlbrandt?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vem hade trott att Luleå skulle bryta sviten?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ölvestad har hittat målformen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hockeylördag = publikfest?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Modo-krönika i morgon!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag håller med...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Succévärvningen blev en riktig flopp
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mer CHL-snack
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Slaget om Siljan är över – grattis Mora!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag och pessimisten är överens
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tråkigt spelschema
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Djurgården får skicka blommor till Björk
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Leksand dumpar Eneqvist
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nattkrönika ute nu
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Oväntat klubbval av Bremberg
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Scenförändring efter ”skilda världar”
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Divis, Karjalainen, Eriksson eller Michel?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Leksand förlorade, men jag är snäll ändå
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Här kommer svaren...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hento nobbade FBK
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Färjestad gör ett klipp
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Månsson till Rögle och dansk till Modo
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Oscar Eklund: "Vi vinner med 4-2!"
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ni frågar - jag svarar!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Läs expertpanelens åsikter om Johansson & Leksand
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: ”Nu kan till och med Omark slänga sig i väggen”
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Reflektioner från omgång 9
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Äntligen torsdag!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Gubbe till Björklöven och talang till Djurgården
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ytterligare en åldring på dekis till Leksand
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: 2-2 är sådär för Frölunda
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tidig ”måstematch” för Frölunda
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ekman-succé efter petningen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Skilda världar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Real Frölunda värvar igen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Lider med Mora-fansen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: HV slaktade mästarna
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vilka vinner idag?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Grym hyllning av Ronnie Pettersson
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Wikegård-klass på Rönnberg
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Fabricius avgör ikväll
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ett bra resultat för Brynäs
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kariya och Mason sabbade svenskfesten
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Välkommen till verkligheten, Leksand
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Målkris i Brynäs
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hockeytorsdag!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nu tror jag Bäckman väljer Frölunda
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Inte överraskad över Sundins beslut
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mats Sundin gör en ”Foppa”?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Krüger & Holmqvist har imponerat
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Blondin lånas ut till Leksand
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag hade rätt om Ryno
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ny krönika ute...
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Lider med Lener
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Kan Foppa leverera igen?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Pebben hyllade Foppa
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Inställningsproblem i SSK?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag gillar Ryno
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Reflektioner inför omgång 2
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Forsberg + Näslund = sant?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Omgång 1
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Superskräll är rätta ordet
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Widell vs. Hansen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Horava har rätt – älskar man hockey älskar man Foppa
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Trollgubben petas ner till AHL
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Lider med Sundsvall men grattis Malmö
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Intressanta frågor i veckans upplaga av expertpanelen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nu vet jag hur Elitserien 09/10 slutar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mardrömmen fortsätter för hypade Örebro
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Äntligen!
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ridderwall får finna sig i att vara reserv
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Panikvärvningar i Rögle och Södertälje
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ett rätt på tre matcher är sådär
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Dags för hockeyfest i Malmö
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Så ser min tabell ut just nu
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Silly Seasons sjukaste rykte
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Frölunda vinner SM-guld enligt spelbolagen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Leksand vann utan att övertyga
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tänk vad fel man kan ha
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: AIK vinner & Leksand kryssar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Urbom dissade Djurgården för New Jersey
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Modig måste vara modig
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Leksand vinner HA men sen då?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tolsa har bestämt sig
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nordquist äntligen klar för Brynäs
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Djurgården hoppas på Sundin
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: "Bara 16 år eller något sådant"
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: En lugn måndag
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tolsa aktuell för Rögle
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Stockholm kan tacka Dansk för segern
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Johan Widell får springa naken genom Skövde centrum?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ny kapten i Karlstad
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ung Frölundatrio till Borås
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag tror på ny Sundin-comeback
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag och Varglyan är överens
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: 17 spelare arbetslösa inför ES 09/10
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Sista pusselbiten på plats i Örebro
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: En bra lösning för Luleå
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Lugna puckar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Tellan kanske borde flytta hem
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: ”Sorry hela Sveriges ishockeylag”
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ny svensk sparkad från KHL
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Lyxliv för Slavomir Lener
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Oskarshamn chansar med Österby
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Atlant Mytisjtji gör det igen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Bäckman vs. Skoula
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Bäckman ”klar” för Florida
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nordquist har bestämt sig
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Brembergs ersättare funnen
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Bäckman stannar i NHL
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: NHL-meriterad center klar för TPS
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: ”A Monster Debut For Gustavsson”
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ingen Tolsa till Mölndal trots allt
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Vart tar Yetman vägen?
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: A-landslagsmeriterad 28-åring till Division 3
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Oj, vad fel jag hade
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Linus Omark till OS
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Widell vs. Simm Rond 2
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Challe går till attack
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Widell vs. Simm
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Mark Owuya till Örebro – precis som jag sa
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Strejkläge i Finland
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jag fick gåshud
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Knepigt agerande av Västerås
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Målvaktsproblem i kaffehålan
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ingen fara med Tellqvist
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hjärtlösa Leksand rullar vidare
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: AIK från den sunkiga förorten kan ta steget upp till våren
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ishockey är inte alltid rättvist
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Nordquist till Brynäs
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Jörgen Jönsson till OS
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Ekman-soppan löst
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Hopplösa Södertälje
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Oroväckande besked för DIF
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

SvenskaFans Hockeyblogg: Anfall är bästa försvar
Hockeyzon Johan Widell bloggar om svensk hockey i synnerhet och hockey i allmänhet.

ANNONS:

Fler artiklar om Hockeyzon

Höstmörkret i Dalarna: Mora och Leksand tillhör bottenskiktet i sina respektive tabeller
Hockeyzon I fjol slogs dem båda i ett stekhett kval och derby. Eller som media valde att kalla det: Slaget om Siljan. Mora gick som tåget och tog Leksands plats i Sveriges bästa liga. Men inledningen för Dalarnas två storlag har inte varit en dans på rosor i vare sig SHL eller Hockeyallsvenskan.
2017-10-18 15:00:00

Krönika: Djurgårdens inledning har imponerat i SHL
Hockeyzon Truppen var ofta stämplade som ett "nedre mellanlag" inför säsongen. Efter att SvenskaFans samtliga SHL-redaktioner fick säga sitt tippades Djurgården på en åttonde placering i tabellen. Efter nio spelade omgångar den här säsongen har stockholmarna visat på att man har högre potential än så...
2017-10-17 13:08:50

Krönika: Vill se ett mer kreativt psykosocialt ledarskap
Hockeyzon Även om det inom arenornas väggar pågår ett gediget arbete med såväl grupprocess som individstärkande arbete går det inte att blunda för det faktum att ibland ser det ut som ledarskapet kör fast. Särskilt bland de lag som fått "krisstämpeln" över sig. Jag förundras ibland över de strategier jag inte ser brukas inom svensk hockey.
2017-10-12 10:00:00

SHL-panelen: ”En profil som behövs i SHL”
Hockeyzon Om Färjestads chanser, spelare som har imponerat och Brynäs problem.
2017-10-11 12:00:00

Krönika: Hovrättens dom kan ställa till det för sporten
Hockeyzon Liljafallet fortsätter. Idag berättade sportbladet att Hovrätten följer Tingsrättens bedömning att döma Jakob Lilja då han den 5 mars 2015 som dåvarande Röglespelare slog Jens Olsson i skånederbyt i Malmö Arena.
2017-09-26 13:18:00

Krönika: Karlskrona har mycket att redovisa
Hockeyzon Karlskrona har problem, inte bara med att få folk till arenan, utan också ekonomiskt – och riskerar även att få det tungt sportsligt.
2017-09-20 10:03:00

SvenskaFans rankar SHL: 1. Frölunda – ”Ett notoriskt medgångslag”
Hockeyzon Göteborg kan andas frisk västkusthockey när den mår som allra bäst.
2017-09-12 15:00:00

SvenskaFans rankar SHL: 2. Växjö – ”Sveriges bästa målvakt”
Hockeyzon Seriesegrare men utslagna i kvartsfinalen i våras – har Växjö gjort sin läxa?
2017-09-12 10:00:00

SvenskaFans rankar SHL: 3. HV71 – ”Kollektivet ska bära laget”
Hockeyzon Har HV71 vad som krävs för att försvara guldet?
2017-09-11 15:00:00

SvenskaFans rankar SHL: 4. Brynäs – "Vill ha mycket tid i anfallszon"
Hockeyzon Klarar Brynäs av att förvalta den sportsliga framgången från förra säsongen?
2017-09-11 10:00:00

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM HOCKEYZON
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
#9: Napolis första poängtapp
Oakland vann viktiga mötet
Hubocan flyttar till Trabzonspor
Motalas premiär närmar sig
Kampen om ingenmansland
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies