fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 35105 | Inloggade: 449 | Antal medlemmar: 178976
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Krönika Drömmer jag?
  Peter Larsson till vänster har gjort allt annat än rätt och ändå vill SSK fortsätta med honom. Skandal.

  Krönika: Drömmer jag?

  SSK:s ledning beter sig som totalitära kommunister! Vakna nu innan ni har förstört ALLT.

  Lite yrvaken är jag. Klockan är dock 11:57 så jag måste vara vaken vid det här laget. Men jag vet inte om jag lever i verkligheten eller i Twilight zone just nu. Läste LT.se nyss och fick se detta:

  Bergman ser även en framtid inom klubben för de tidigare assisterande tränarna Jörgen Bemström och Peter Larsson.

  – De har gjort ett jäkla bra jobb och kommer säkert finnas med, säger Bergman.

  Drömmer jag? De har inte gjort ett enda rätt under hela säsongen! VI ÄR I ALLSVENSKAN!! Vakna nu för *******. De matchade dåliga spelare. De rörde om minimalt i kedjor och fortsatte trots att vi var elitseriens sämsta PP. Detta är i mina ögon inte ett "jäkla bra jobb". Nu förstår jag varför SSKs styrelse vill ha helröda dresser. Ni beter er som totalitära kommunister! Ni tystar ner kritik och låter dåliga människor fortsätta göra ett dåligt jobb. Fans och anhängare törs knappt yttra orden "vi ska vara blåa". Då är man självisk.

  Fortsätter ni i denna riktiningen kommer SSK bara ha styrelsen som publik om några år. För det är redan extremt krävande att fortsätta vara SSKare under denna ledning.

  Levererar man inte resultat under en längre tid så brukar detta vara likamedtecken för dåligt ledarskap. I den privata sektorn där produkter kan utgöra liv eller död för företag går inte detta. Man får sparken. Man försvinner. Man suddas ut och låter bättre underleverantörer ta dess plats. Och det är precis vad SSK borde göra. Titta inte neråt i pyramiden. TITTA ER I SPEGELN!  25 KOMMENTARER      3928 VISNINGAR
  NATANAEL MATTSSON
  2011-04-15 12:47:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  Tränare?:
  Jag har läst en del på dessa sidor, och förundras över en sak. Är det ingen som vågar kritisera den som har bestämt hela säsongen? Det är ju uppenbart att SSK haft problem med otillräcklig och dessutom illa utförd spelide, vilket är huvudtränarens ansvar. Men Poppe verkar stå över kritik, när det tvärtom är han om någon som borde bära största hundhuvudet för resultaten.

  Men, man ska också komma ihåg en sak. SSK tar fler poäng än på många år, kanske mer än någonsin, är ngt enstaka mål från att nå slutspel, så helt urusla var man faktiskt inte under serien. Att sedan inte Poppe lyckas lyfta laget i kvalserien är däremot ett misslyckande.

  Tumme upp 2011-04-19 01:24:48
  SkåneAnders:
  Qwerty: Sitter du med i styrelsen?
  Tumme upp 2011-04-17 22:48:58

  Redaktionen:
  Qwerty: Du får gärna framföra dina åsikter om våra skribenter på mailen sskredaktionen@hotmail.com

  Där kan vi diskutera vidare. Inte här i kommentarsfältet. Tack.

  Tumme upp 2011-04-15 19:45:13
  Qwerty:
  Viktor, seriöst. Detta är riktat till dig och övriga skribenter på SSK:s redaktion här på SF. Ni kan inte låta vem som helst skriva krönikor då förlorar ni allt anseende ni har. Denna artikel är en artikel fylld av dynga och okunskap och ett endaste stort påhopp på hela SSK. Ställer ni er bakom detta? Kritik är en sak, men då ska den vara saklig och väl uppbyggd där man levererar vad kritiken bottnar i.
  Fan skärpning

  Tumme upp 2011-04-15 19:23:49

  Kommunister?:
  Victor Tichonov gjorde aldrig dessa misstag under sina många år i CSKA och Sovjet, och hade han gjort det så hade han blivit bortkopplad direkt.
  Där krävdes resultat och levererades inte dessa så var man väck,
  detta är så långt ifrån SSK man kan komma.

  Blanda inte ihop päronen med moröterna...

  Tumme upp 2011-04-15 17:14:05
  Robin:
  @ Daniel:

  Seriöst, hur orkar du? Jag är också AIK:are men jag irriterar mig fan på idioter som dig, oavsett lagtillhörighet. Lägg ner.

  Tumme upp 2011-04-15 17:00:38

  Daniel:
  Svar till rubriken: Nej, det gör du inte, ni har åkt ut, faaaaaaaaaaaaaan vad skönt.

  Mvh// AIK

  Tumme upp 2011-04-15 15:14:12
  ..:
  Finns enormt många exempel på där coachningen eller snarare bristen på coachning i princip kostat laget pinnar, felaktiga beslut, konstiga byten m.m har varit vardagsmat denna sess, och jag personligen är inte ett dugg förvånad över att det sluta som det gjorde.
  Tumme upp 2011-04-15 14:39:54

  ...:
  Fadäsen i slutet av matchen mot hv verkar ha glömts av de flesta, eller förträngts snarare, ett så korkat beslut som tydlig visar på hur stor koll dessa herrar haft på skeendena på isen.
  Satt själv på sektion j och kunde tydligt märka av hur Andersson i princip var framme vid eget bås då våra jönsar väljer att plocka pontus.

  Tumme upp 2011-04-15 14:38:47
  citat:
  Ett annat underbart citat kommer fr. självaste S.jonsson (apropå att puscha killarna i laget), med två omgångar kvar (med möjlighet till slutspel) ställer lts reportrar frågan kring hur klubben påverkas ekonomiskt i vissa scenarior, S. jonsson svarar så här....
  Egentligen är det att föredra att lira i ks då det är fördelaktigare ekonomiskt, glömde jonsson de dryga 30millar man torskar eller är han helt kaputt i skallen.
  En annan klassiker är ju hur TRE OBS tre coacher..POPPE-LARSSON samt Bemström kan missa att Hv`s Keeper är på väg ut i båset (sista omgången, och hv vill plocka keepern för att ta 1.a platsen), satt själv på sekt m och märkte av det, ett mysterium att tre coacher med uppgifft att täcka skeendena på isen missar detta- när väl andersson är på väg ut så ropar vår kära tränartrojka ut Sållet Pontus till båset och Pang 1-2 och ks är ett faktum- tom Davidsson var förvånad då han tyckte att det var så tydligt "andersson var ju halvvägs ut till båset", oduglig pack som enl. bergman och andra fanatsiska snart ensamma supportrar försvaras i alla lägen.

  Tumme upp 2011-04-15 14:28:32

  #2#:
  Känner med er fans och med föreningen som för alltid kommer ha en plats i mitt hjärta!!!
  Hoppas på det bästa och att Bergman och co kan styra upp det till det bättre, att man vågar jobba långsiktigt och hållbart och därigenom bereda plats för den yngre generationen att göra avtryck, och då varför inte i en tröja som pryds med kringlan.
  Lycka till!!!
  //En som burit kringlan

  Tumme upp 2011-04-15 14:23:09
  Stockholm:
  Heja SSK. Jag håller inte ens på SSK, men du verkar vara någon inom organisationen så+ hela tiden ska försvara sig i stället för att erkänna felen. Om man tror att man är större en klubben då är man jävligt fel ute. Det är supportrarna som får en klubb att överleva. Utan dessa så kan ni säga tack och adjö.

  Att skita i att lyssna på kritik är det absolut mest korkade man kan göra o nu börjar ryktena om konkurs att härja.. Sluta upp med att förmana folk att inte skriva det dom känner.

  Tumme upp 2011-04-15 14:22:51

  FACT!!!:
  Fakta är att SSK under flertalet säsonger varit ett BOLAG som omsatt lite mer än 100m årligen, betänk då att en snickare och annat löst folk dribblat och på ett "konstruktivt" sätt fört denna mångmiljonindustri vidare...till avgrunden.
  Tumme upp 2011-04-15 14:20:58
  SSKARE:
  "heja ssk", tagga ner lite vetja- ska du klaga så ska du nog rikta din ilska åt rätt håll.Besluten som resulterat i detta läge har ju inte Nathanel tagit eller fattat, nathanael är ett fan, som så många andra utav oss som ställt upp i våttt och torrt, besökt scaniarinken trots hopplöst tabellläge, stött laget ekonomiskt via flertalet insamlingar m.m m.m- hur vore det om scania vd gör bort sig år in och år ut vilket resulterar i miljardförluster för scania, jovisst han ber kunderna om allmosor och framförallt får han säkert sitta kvar och köra scania i putten inom sinom tid.
  Tumme upp 2011-04-15 14:18:45

  MMMM:
  Glömmer aldrig coachningen sista två minuterna mot brynäs borta, ssk ledning med 2-1 dessutom spel i 5-3...efter matchen klagar larsson och co på domaren som regelrätt dömer mål för brynäs i tidigare skede, man har hela tiden lagt ansvaret på andra, domarna-förbundet- benjamin syrsa mfl, aldrig någonsin har man klandrat sig själva, man har inte haft självinsikten nog att inse de felbeslut och felcoachning som varit ssk`s fall detta år.Målvaktsfrågan, pp mfl faktorer som helt o hållet vilar på larsson och co- Bergman ändå nöjd, dra åt helvete säger jag...Till Heja SSK, lycka till du och den lilla övriga skara som förmodligen får sätta upp en o annan "fansens lirare" igen för att täcka upp för det bedrövliga jobb ansvariga utför..Lycka till önskar en som är född i tälje och följt ssk sedan födseln..dvs dryga 36år tbx.
  Tumme upp 2011-04-15 14:13:33
  Lakers swim with the big fish now:
  Äh låt de vara kvar de är säkert billiga och är ju kulturbärare.
  Pengar behövs bättre till att måla om SSK till blått som om någon bryr sig längre i Södertälje där basket och fotboll tagit över totalt.
  SSK är och kommer att förbli ett habilt AS-lag inget mer.

  Tumme upp 2011-04-15 13:48:35

  Victor Henriksson:
  Heja SSK: Det har du rätt i. Men jag förstår att Natanael Mattsson reagerar för det gjorde jag också. Att Jan Bergman säger att Peter Larsson och Jörgen Bemström gjort ett jäkla bra jobb, fan man tror nästan inte att det är sant. Det är skrämmande, eller tycker inte du det?
  Tumme upp 2011-04-15 13:41:50
  Heja SSK:
  Du vet inte ett skit om vad som är på gång. Kan du inte vänta med din storslägga tills du ser vad som faktiskt händer?
  Tumme upp 2011-04-15 13:35:41

  Mike:
  De har redan förstört allt, år av vanvård har satt sina spår i min kära klubb!!!!!!!!Det började med Hallin och slutade med S.Jonsson, och jag tror tyvärr att klubben närmar sig slutet...

  Kan fortfarande inte smälta hur vissa individer handskas med en klubb som berör så många på det sätt ledningspersonal i ssk gjort, det började med hallins och co manöver då Säcken fick gå till att Jonsson skickar Strumpan (för att han har def. tänk- daaaahhh trodde ett lag som kom nerifrån i första hand skulle inrikta sig på att klara sig kvar och framförallt koncentrera sig på def.) Fansen har heller inte varit sena att haka på, strumpan fick gå och "offensivt" lagda brithen kommer in- PANNKAKA av allt, back till ruta ett Strumpan får komma tbx räddar kvar tälje och får gå igen...tadaaaa (hänger knappt med själv)in med poppe, larsson och bemis med total avsaknad av ledarroller på så pass hög nivå....pannkaka igen...poppe lämnar fort som tusan och kvar behåller man de minst erfarna och minst kompetenta bemis och Larsson....På direkt fråga till larsson vad som skall göras för att förbättra pp..svar "vi får väl hänga i spel 5-5 istället"...taaadddaaaa- ssk i ett nötskal. I mitt tycke började misären med att man skickade säcken, fortsatte då både fans och ledning vägrade inse att försvar är vägen att ta för att etablera sig (titta gärna på skellefteås spel första två sess i es, eller varför inte solnatattarnas bravader) inte fan lyckades de med ett fröjdigt fantastiskt anfallspel, NOOOO .osammanhängande jag vet men ni fattar säkert.Att dessutom majoriteten fans nu spyr galla på lehoux minst sagt oinspirerade spel i ks är ju som att skjuta sig själva i foten, S.jonsson lyssnade till er och inte nygårds- s.jonsson värvade en totalt ointressserad lehoux istället för Nygårds favorit Sonnenberg...SSK`s fans är bland de ruttnaste och ni får vad ni förtjänar i slutändan, att hänga ut Lasch mitt under Ks på det sätt ett pantat fan gjorde kan jag lova inte gjorde saker o ting bättre tvärtom blev det heta och minst sagt onödiga diskussioner och tjafs bland lirarna i laget- Grattis SSK fan äntligen har ni fått det ni strävat efter så länge, ett ssk i källaren.

  Tumme upp 2011-04-15 13:13:36
  ANNONS:

  Fler artiklar om Södertälje

  Blytung förlust i Mora
  Södertälje Efter målkalaset senast mot Rögle gör SSK återigen en dålig bortamatch där man viker ner sig totalt i den andra perioden. Dalmasarna vinner matchen relativt enkelt med 5-2.
  2013-10-26 11:53:00

  SSK körde över Rögle
  Södertälje Med en David Pastrnak i högform kunde SSK ikväll inkassera säsongen andra seger mot Rögle. Sportklubben gör sin bästa insats för säsongen och matchen slutade med hela 7-1.
  2013-10-23 22:43:01

  SSK vann dragkampen om DeSimone
  Södertälje SSK gjorde igår klart med en riktig klassspelare, och vann dragkrampen mot DIF och VIK som också ryckte i den snabbe centern. Philip DeSimone kommer närmast från finska Jokerit och stannar säsongen ut.
  2013-10-18 08:15:45

  SSK:s nystart gav tre poäng mot VIK
  Södertälje Tränarbytet gav effekt direkt. SSK ville mest och spelade med mycket energi i kvällens bortamatch mot VIK. Sportklubben vann rättvist med 2-4.
  2013-10-16 21:23:00

  SSK bryter med Strömvall
  Södertälje Efter en svag säsongsinledning meddelade klubben idag att Johan Strömvall inte får fortsatt förtroende i SSK. Ny tränare blir istället Anders Sörensen, som tidigare varit assisterande tränare.
  2013-10-14 11:53:41

  Bedrövligt spel av SSK
  Södertälje SSK blev överkörda av DIF i årets första länsderby. Bortalaget vann alldeles för enkelt med 4-0 inför en frusterad hemmapublik.
  2013-10-09 22:44:33

  Inför: SSK - DIF
  Södertälje Då har det blivit dags för säsongens första länsderby, som spelas i Axa Sports Center. SSK har statistiken i ryggen, men DIF har bättre form. Det lär bli en tät match att vänta i Templet i morgon.
  2013-10-08 23:20:07

  Viktig SSK-seger på bortais
  Södertälje Efter tre matchers måltorka på bortais tog SSK ikväll en efterlängtad och viktig seger. Oskarshamn besegrades med klara 4-1.
  2013-10-05 23:11:30

  Mardrömsstart sänkte SSK
  Södertälje SSK hade 0-3 i baken när matchen bara var tre minuter gammal. Det blev ett försprång som SSK aldrig hämtade in, trots stort spelövertag och många målchanser. Matchen slutade 2-3.
  2013-10-03 23:11:00

  Fortsatt dåligt bortaspel
  Södertälje SSK:s dåliga trend på bortais forsätter att hålla i sig. Igår blev Sportklubben på nytt nollade när Malmö vann med 5-0.
  2013-10-01 10:05:39

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Hockeyzon - Svensk Hockey

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Inter tar sikte på femte raka
  Liverpool roterar mot Leicester?
  ”Det är dags att steppa upp”
  ”Harnik fortsätter leverera”
  Vad hände i Frölundas premiär?
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies