fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 109905 | Medlemmar: 183057

Kom ihåg mig
LHC-bloggen Halvtidsbetyg #2
Pajen är tacksam för sitt halvtidsbetyg

LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #2

Dags för del 2 i vår betygsammanställning. Den här gången är det jag själv och vår andra rutinerade räv Christian Lindström som står för betygen, håll till godo!

Betygen är satta enligt följande skala:
5 = Mycket bra
4 = Bra
3 = Godkänd
2 = Kan bättre
1 = All hope is lost

Först ut idag är Christian med sina betyg och trots att han är glad i att plocka fram motorsågen gick den förvånansvärt mycket på tomgång den här gången.

Målvakter -

30. JACOB JOHANSSON - 4 Jag tycker Jacob har gjort det extremt bra med tanke på de förutsättningarna han fått, det är inte lätt som målvakt att bara spela en match lite då och då. Dock tappar han en del enkla puckar förbi sig ibland och därför ingen 5:a i betyg.

50. JONAS "MONSTRET" GUSTAVSSON - 2 Jag är så nära en etta här att om jag lutar mig fram kan jag se den över kanten. MEN, detta betyg är satt med tanke på de enorma förväntningarna man hade på Jonas. Jag själv gick tidigt ut och sa att nu har vi en målvakt som kan ge oss guldet, stundtals har det varit så men alldeles alldeles för sällan. Ser inte bekväm ut vare sig i positionsspelet eller med klubban.

Försvarare - 
4. NICLAS LUNDGREN - 3 Som han började i höstas tyckte jag det fanns potential för högre betyg. Men jag vill se rejälare spel och bättre beslut på isen. 

5. ANTON BJÖRKMAN (Spelat för lite) 

37. ADAM GINNING - 3 Med tvekan godkänd. Ung, och massor av potential. Men har inte riktigt fått det att stämma under hösten. 

41. CHAD BILLINS - 3 Det blir inte bättre än godkänt, då jag vill se mer utdelning i det offensiva spelet. 

47. ANTON KARLSSON - 2 Jag har inte gillat vad jag sett av AK47 under hösten. Onödiga utvisningar i dumma lägen. Osäker med puck. Krånglar till det istället för att spela det enkla spelet.

51. KRISTIAN NÄKYVÄ - 4 Visst, livsfarlig i egen zon ibland då marginalerna är för små. Men när det funkar är Näkyvä en artist. Bra utdelning framåt, och jag tycker även defensiven fungerar bra. Tar ingen skit i närkamperna. 

53. EDDIE LARSSON - 5 Blir bara bättre och bättre. Har växt ut till en härförare i defensiven. Tycker att Larsson har tagit ytterligare steg i det fysiska spelet och har varit Clubens klart bästa back så här långt in i säsongen.

77. PATRICK MULLEN - 2 "All hope is lost" kändes tufft. Men nära. Senaste matcherna har sett bättre ut, men självklart har man rätt att förvänta sig mycket mycket mer av Mullen.

Forwards-
8.DEREK ROY - 5 Fantastisk center, troligen en av ligans bästa. Bra tekare, och suverän passningar. Dessutom med skön attityd. Kommer bli oerhört viktig när det drar ihop sig framåt våren. Högsta betyg!

9.TONY MÅRTENSSON - 2 Visserligen hade jag inte räknat med att Mårtensson skulle ösa in poäng som när han var här sist. Men hans bidrag har varit av tveksam karaktär rent generellt. Kanske används han fel? Jag förväntar mig att han "är där" på ett helt annat sätt. 

11. MARK ZENGERLE - Avstår betygsättning eftersom han inte är kvar. 

12. SEBASTIAN KARLSSON - 5 Lätt att bara sätta "mycket bra" på spektakulära anfallsspelare. Men Sebbe håller jag som en av ligans bästa defensiva forwards. Grym i boxplay. Dessutom en spelare som driver på och gör laget bättre. Enormt hjärta. 

13. ANDREW GORDON - 5 Har, precis som Dan Tangnes varit inne på, kommit tillrätta bättre den här säsongen än förra. Lika bra som i förfjol, även om produktionen inte varit lika stark. Kommer till jobbet varje dag, och gör vad som krävs. 

17. FREDRIK KARLSTRÖM - 2 Verkar inte ha kommit in rätt i SHL. Om det är tempo eller något annat som fattas är svårt att säga. Jag är inte imponerad så här långt i alla fall. 

18. JAKOB LILJA - 4 Eftersom betyget avser hösten så här långt så måste det bli bra. Kan bli effektivare, men ställer till mycket oreda och ger motståndarna jobb. Nu väntar jag på att det ska lossna i slutspelet för Lilja också.

20. NICK SÖRENSEN - 4 En personlig favorit, som dock måste få mer utdelning för toppbetyg. Men Sörensen är en klasspelare, och jag tror utdelningen kommer. 

21. EMIL SYLVEGÅRD - 3 Lite för dålig kompis med pucken under hösten jämfört med i våras för ett högre betyg än godkänd. Vill kanske lite för mycket, och behöver nog fokusera på det enkla och fysiska spel som är hans grej. 

23. NIKLAS PERSSON - 3 Tycker Pajen gör det man kan förvänta sig. Inte mindre, men inte heller mer. 

40. KEN ANDRE OLIMB - 5 Växer för varje match, och är tillsammans med brorsan LHC's bästa anfallsvapen. Gör backcheckingen mycket bättre än i fjol. 

46. MATHIS OLIMB - 5 Enligt uppgift spelade han skadad förra säsongen. Det märks. För i år ser han ut som en helt ny spelare. Lite plottrigt med pucken emllanåt, men en fantastisk spelare att titta på. 

71. DANIEL OLSSON TRKULJA - 5 Såna här betyg styrs ju till stor del av förväntningar. Och jag hade nog inte några enorma förväntningar på "Trucken". Men han har gjort det lysande så här långt. 

84. JIMMY ANDERSSON - 5 Samma som ovan; utifrån förväntningarna måste jag ge högsta betyg. Tar sin roll, är på jobbet varje dag, och hänger en och annan kasse. Underbar inställning.

Sist men inte minst kommer mina egna betyg, hoppas ni har tyckt det varit roligt att läsa vad redaktionen har tyckt och tänkt under säsongen. Nu laddar vi för match mot Djurgården, en match jag äntligen kommer att få se på plats.

Målvakter -
30. JACOB JOHANSSON - 4 Man ska vara bra för att få en fyra, och efter förväntningarna har Johansson gjort det bra.
50. JONAS "MONSTRET" GUSTAVSSON - 2 Klarar sig från en etta på grund av ett par riktigt bra matcher. Men Gustavsson har långt ifrån levt upp till sin status som stjärna. För dålig lägstanivå, och alltför sällan riktigt hög nivå. Bättring krävs.

Försvarare - 
4. NICLAS LUNDGREN - 3 Godkänd men inte mycket mer, bra i positionsspelet men för mig är han alldeles för slapphänt när det kommer till det fysiska spelet. Håller en jämn nivå utan att glänsa 

5. ANTON BJÖRKMAN (Spelat för lite) 

37. ADAM GINNING - 2 Så lovande och speciellt med tanke på de fina inhoppen han stod för föregående säsong. Det här året har det dock inte lossnat, tafatt i defensiven och långsam i både skridskoåkning och passningsspelet. Är dock pga sin ålder uppe och snuddar på 3:an

41. CHAD BILLINS - 4 Stabil, bra passningsspelare och vågar hålla i pucken. Har dock lidit offensivt pga att Linköping valt att spela säkrare bakåt den sista tiden. Hade gärna sett mer från han spel i PP

47. ANTON KARLSSON - 2 Vad har hänt med AK47:an? Ser vilsen ut och spelar ofta fast sig själv och medspelarna. Har förlorat lite av sin pondus som han byggde upp under förra säsongen. Kan mycket bättre.

51. KRISTIAN NÄKYVÄ - 5 I toppen av backarnas poängliga och en helt annan spelare defensivt jämtemot förra året. Ser dessutom rejälare ut i närkampsspelet och därmed är Kristian komplett för mig och min första 5:a

53. EDDIE LARSSON - 4 Väldigt bra när han är bra, rejäl i spelet och tar för sig. Offrar sig även fysiskt och det känns som han spelar mer med kroppen det här året. Försvinner dock helt i vissa matcher och därav blir det ingen 5:a

77. PATRICK MULLEN - 3 Hade ni frågat för en månad sen hade det här varit en solklar etta. Fortfarande lite slö i skridskoåkningen men visar prov på ett lugn med pucken och ett bra passningsspel. Får han tiden hittar han ofta passningar ingen annan ser.

Forwards-
8.DEREK ROY - 5 En njutning på isen! Fina handleder, fantastisk skridskoåkning. Dessutom ser man att han vill ta plats även när det blir lite tuffare matcher, något som vi saknat de senaste åren. Att han har ett bra "quick release-skott" och är en bra tekare ser till att sätta lite guldkant på femman.

9. TONY MÅRTENSSON - 2 Precis som många av mina kollegor visste jag att inte Mårtensson skulle vara samma poängspruta som tidigare men gud, var är känslorna? bryr han sig? vad har hänt med de känsliga handlederna som vi njöt av för flera år sen? Har gjort det bra poängmässigt utomlands så vad kan det vara som gör att han inte klarar av SHL?

11. MARK ZENGERLE - 1 Så länge jag försvarade Mark med orden att det skulle lossna närsomhelst och dessutom när jag fick höra att han hade börjat köra dubbla pass. Men, det var försent för Mark som nog kan kvala in på topp 5 av Clubens sämsta värvningar.

12. SEBASTIAN KARLSSON - 5 Stort hjärta, pådrivare, offrar sig hänsynslöst, är den första som klappar om en spelare som gjort något bra. Sebbe K - vad skulle vi göra utan dig? 

13. ANDREW GORDON - 4 Tappade bort sig själv förra säsongen men har i år hittat tillbaka till den Flash Gordon vi alla älskar. Åker mycket skridskor, har ett bra skott och stort hjärta. Om han bara kunde se till att träffa målet lite oftare är inte 5:an långt borta.

17. FREDRIK KARLSTRÖM - 2 Slapp i försvaret och stundtals dålig positionering samtidigt som det inte händer mycket framåt. Har en tung säsong men hoppas han hittar vägen upp från formdippen. 

18. JAKOB LILJA - 3 Åker mycket skridskor och gör det väldigt bra men har svårt att ge något högre än en trea när det bränns så mycket lägen. Är ett bra hot att ha i mixen av spelare men måste bli lite mer jävlig att möta.

20. NICK SÖRENSEN - 3 Inte fått det att lossna än, mycket tack vare en envis skada men han har börjat varva upp. En målfarlig powerforward som dessutom är beredd att offra sig defensivt för klubbmärket och lagkamraterna. En favorit som kommer vara nära en 5:a i slutet säsongen.. 

21. EMIL SYLVEGÅRD - 3 Helt okey säsong, kommer till bra lägen men bränner oftast densamme. Är ändå nära en fyra med sitt slit och uppoffrande spel.

23. NIKLAS PERSSON - 3 Skulle jag ha tillgång till omklädningsrummet gissar jag att detta skulle vara en 5:a men nu får vi nöja oss med det jag ser. Pucksäker och bra i tekningscirkeln. Får han tid på sig kan han dessutom servera en macka eller två. Pajen är klart godkänd den här säsongen.

40. KEN ANDRE OLIMB - 4 Sliter bra, farlig framåt men likt sin bror har han problem att gå på mål. Har ett bra skott och är som farligast när han låter Mathis hålla i pucken och själv ser till att hamna i rätt läge. Tillsammans med brorsan är de vårt vassaste vapen framåt. 

46. MATHIS OLIMB - 5 Har förbättrat sin defensiv och hämmas inte den här säsongen av någon skada. Rapp i skridskoåkningen och stark i kroppen har han terroriserat de flesta försvar den här säsongen. Det här var den Mathis Olimb vi ville ha, välkommen tillbaka!

71. DANIEL OLSSON TRKULJA - 4 Är lite inne på Christians linje här men tycker ändå att en 5:a skulle varit för högt. Har dock gjort det fantastiskt bra och är såhär långt en kanonvärvning.

84. JIMMY ANDERSSON - 5 Fantastisk inställning, kommer till jobbet varje dag och är faktiskt ganska het på kassen. Går ofta rakt på vilket jag gillar och är inte rädd när det hettar till. En rollspelare som sköter det med bravur!0 KOMMENTARER      1218 VISNINGAR
MATTIAS WALLENBERG (REDAKTÖR)
wallenberg.mattias@gmail.com
2017-12-06 19:25:00Tidigare blogginlägg

LHC-bloggen: Bibic klar för Cluben!
Linköping Linköping har gjort sitt första nyförvärv sedan i höstas och det är en rollspelare som saknats i årets trupp.

LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #2
Linköping Dags för del 2 i vår betygsammanställning. Den här gången är det jag själv och vår andra rutinerade räv Christian Lindström som står för betygen, håll till godo!

LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #1
Linköping Snart har halva serien gått och då bjuder vi er läsare på en utvärdering av alla spelare från årets LHC. Först ut är våra skribenter Johan och Alexander.

LHC-bloggen: Redaktionens tankar om säsongsinledningen
Linköping Med SHL-säsongens tolv första matcher avklarade för Linköpings del tyckte vi på LhcFans-redaktionen att det passade utmärkt att utnyttja denna matchfria helg till lite reflektion. Mattias Wallenberg, Christian Lindström och Alexander Frejd svarar på fyra frågor var och uttrycker sina tankar om säsongsinledningen.

LHC-bloggen: Vi har er precis där vi vill
Linköping Det är nu det börjar, Brynäs har vaggats in i en mental säkerhet och det är nu vändningen kommer.

LHC-bloggen: Kvartsfinal!
Linköping What a wonderful time to be alive! Nu är det bara cirka 1 dag 7 timmar, 3 minuter och 13 sekunder kvar innan slutspelet börjar på riktigt och här kommer några av våra skribenters tippningar inför kvarten.

LHC-bloggen: Tankar inför kvarten
Linköping Med en vecka kvar till första kvarten och två dagars distans till sista omgångens resultat och de konsekvenser som följde kring aktuella slutspelskombatanter känns det som ett ypperligt läge att vädra några tankar kring det som komma skall för Linköpings del. LHCFans bloggare Alexander Frejd stolpar upp några viktiga faktorer inför kvartsfinalduellen med Brynäs.

LHC-bloggen: Månadens spelare: Februari
Linköping Ytterligare en månad har passerat och vi blickar framåt mot den mest rafflande perioden av SHL-säsongen. Men innan vi kan fästa blicken på det slutspel som står för dörren återstår fortfarande att summera den februarimånad som varit med att återigen utse Månadens spelare.

LHC-bloggen: Tankar efter gårdagen
Linköping

LHC-bloggen: Månadens spelare: Januari
Linköping Årets första månad är till ända och det blev en riktigt framgångsrik sådan för Linköping HC. Därmed finns det också gott om fina prestationer att välja mellan nu när vi på redaktionen än en gång ska utse Månadens spelare.

LHC-bloggen: Månadens spelare: December
Linköping December månad har varit en tid då Linköping HC har blandat och gett på isen, vilket har gett lika många segrar som förluster. Nu har december månad passerat och det har återigen blivit dags att utse månadens bästa LHC-spelare. Vinnare denna gång? En bekant spelare i sammanhanget.

LHC-bloggen: Halvtidskollen!
Linköping Med landslagsuppehåll i ligan och ungefär halva grundserien avklarad passar vi på LHCFans- redaktionen på att precis som förra säsongen göra en halvtidskoll innehållande betyg på samtliga spelares prestationer hittills. Betygen är satta utifrån en femgradig skala och är baserade på varje enskild spelares prestation i relation till roll och förväntningar.

LHC-bloggen: Månadens spelare: November
Linköping Efter en tung inledning har Linköping HC fått spelet att stämma alltmer på sistone och det som så ofta brukar refereras till som ”mörka november” har snarare varit ett steg i rätt riktning. Vad passar då bättre än att hylla den spelare som varit lite extra bidragande till lagets förbättring under november? Månadens spelare: Marcus Högberg.

LHC-bloggen: Månadens spelare: Oktober
Linköping Inledningen på säsongen 2016/17 har inte varit den bästa för Linköping HC. Efter fjorton omgångar har laget parkerat på en tiondeplats i SHL-tabellen. Trots den tunga starten vill vi på redaktionen ändå inleda vår nya serie här i bloggen där vi utser månadens bästa LHC-spelare. Först ut: Eddie Larsson.

LHC-bloggen: Halvtidskollen!
Linköping Jul-och nyårsfirandet är över och därmed börjar slutspurten av SHL så smått synas vid horisonten. Vad passar då bättre än att stämma av LHC-spelarnas insatser under den första halvan av säsongen innan vi helt kan blicka framåt mot en spännande avslutning. LHCFans bloggare Johan Nilsson och undertecknad har därför sammanställt individuella betyg på spelarnas respektive insatser. Betygen presenteras via en femgradig skala och är baserade på varje spelares förmåga att prestera utifrån sin roll.

LHC-bloggen: Hopp om ljusare tider
Linköping

LHC-bloggen: Arbetet med ungdomsverksamheten speglas i JVM-historiken
Linköping

LHC-bloggen: Littles förlängning viktig på flera sätt
Linköping

LHC-bloggen: Dags för diskussion
Linköping Linköping inledde serien starkt men har hamnat i en djupare svacka nu. Var den imponerande inledning bara en tillfällighet där det mesta studsade rätt väg för förstafemman eller kommer LHC tillbaka till formen igen?

LHC-bloggen: Stäng av Noah Welch
Linköping

LHC-bloggen: Frölunda och ekonomi
Linköping

LHC-bloggen: Patrik Zackrisson klar för Linköping
Linköping Mitt i allt prat om NHL lockout har Linköping gjort klart med hemmasonen Patrik Zackrisson

LHC-bloggen: Nej till NHL-spelare
Linköping

LHC-bloggen: Ny säsong, nya möjligheter
Linköping

LHC-bloggen: Jag blir så trött..
Linköping

LHC-bloggen: Patrick Yetman klar för LHC?
Linköping

LHC-bloggen: Var det här vändningen?
Linköping Först kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer allt. 7-2 mot seriens just nu formstarkaste lag betyder precis allt - och samtidigt ingenting. Krisen är allt annat än över, MODO var i ärlighetens namn inte alls lika bra som när man körde över AIK i lördags och framförallt så var deras målvakt Mikael Tellqvist långt ifrån stabil. Jag tar mig dock friheten att för ett ögonblick lämna detta och istället fokusera på kvällens insats.

LHC-bloggen: Idag skäms man
Linköping

LHC-bloggen: Nu får det väl för fan vara nog!
Linköping En fantastisk stämning på läktarna. En av de bästa den här säsongen. Många kallar LHC-supportrarna för medgångssupportrar, men då kan man väl inte mycket om hockey. Ikväll började Linköping bra och tog ledningen i den andra perioden. Men i den tredje skulle allt gå i kras. Som om luften gick ur alla spelare och på två minuter vände smålänningarna Växjö och vann för första gången mot LHC. Uppförsbacken är allt brantare och utvägarna allt färre. Nu måste det ske.

LHC-bloggen: Vi har väl ett hyfsat lag?
Linköping

LHC-bloggen: Ring Perra Johnsson!
Linköping

LHC-bloggen: Kvalserien 11/12
Linköping

LHC-bloggen: Offensiva Brynäs och skridskomål
Linköping

LHC-bloggen: Pinsamt!
Linköping

LHC-bloggen: Inga trendbrott här inte
Linköping

LHC-bloggen: Hatten av
Linköping

LHC-bloggen: Dubbelmoralen
Linköping

LHC-bloggen: Ojämnheten är konstant
Linköping

LHC-bloggen: Ineffektiva LHC
Linköping

LHC-bloggen: Betydelselösa matcher
Linköping

LHC-bloggen: 15 matcher
Linköping

LHC-bloggen: Det stora drevet
Linköping LHCFans egna bloggare skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Kahnberg
Linköping

LHC-bloggen: Efter match
Linköping Ja vad ska man säga, som vanligt spelar LHC denna säsong en ojämn match, slarv, individuella misstag men även lite positivt

LHC-bloggen: Äntligen
Linköping

LHC-bloggen: Bottennoterade Pikkarainen
Linköping

LHC-bloggen: Domarskandal
Linköping

LHC-bloggen: Twittrande LHC-spelare
Linköping

LHC-bloggen: Carl Söderberg!
Linköping

LHC-bloggen: Säsongen har börjat!
Linköping

LHC-bloggen: Sorgens dag
Linköping

LHC-bloggen: Red Bull Salute
Linköping

LHC-bloggen: Sänkt hallhyra
Linköping

LHC-bloggen: AIK och Luleå
Linköping

LHC-bloggen: 28 dagar till nedsläpp
Linköping

LHC-bloggen: Klubbhjärta
Linköping

LHC-bloggen: Sista ryssåret för Weinhandl?
Linköping

LHC-bloggen: En skam för svensk ishockey
Linköping

LHC-bloggen: Drömvärvning: Daniel Fernholm?
Linköping

LHC-bloggen: Övergångssnack
Linköping

LHC-bloggen: Fortsatt uthyrning
Linköping

LHC-bloggen: Uppehåll
Linköping

LHC-bloggen: Dags igen för nollan Norrena?
Linköping

Tidig julklapp
Linköping

LHC-bloggen: Uppehållet är över
Linköping

LHC-bloggen: Nya Linköping
Linköping

LHC-bloggen: Perras pojkar
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Premiären avklarad
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Radiotystnad
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Ridå #2?
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Kommentarer
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Trötta ben
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Fortsatt liv
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Ridå
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Besvikelse
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Norrena avstängd
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Vinna eller försvinna?
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: I Scandinavium #3
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: I Scandinavium #2
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: I Scandinavium
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Nu är det nära..
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Hlavac stannar!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Slutspelsvalet
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Omröstningar
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Slutspurten
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Uppstart
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Team-building
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: ... när det gäller
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Nej till mindre rinkar
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Mårtensson till Ryssland
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Lee Goren
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Färjestads kris
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: God jul!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Julsammanfattning
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Upp till bevis!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Härlig hemmasvit
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Serielunken
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Förslag på julklapp
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Efter Karjala Cup
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Tjeckernas återkomst
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Nolla!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Berg- och dalbana
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Vinnarkultur
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Bästa matchen hittills
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: "Våga skjuta, tufft att göra mål"
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Positiv trend
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Tung inledning
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Grundserien
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Jari Tolsa
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Bloggen 09/10
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

ANNONS:

Fler artiklar om Linköping

Inför: LHC - SAIK
Linköping Äntligen hockey igen och ett formstarkt Linköping gör sig redo för att ta sig an guldkandidaten Skellefteå.
2018-10-18 12:05:41

Skön seger i hemmaborgen
Linköping Trots en psykologiskt jobbig skada och underläge efter första perioden vände LHC på matchen. Stor matchvinnare blev Jonas Gustavsson och lagets försvarsspel.
2018-10-11 21:43:49

Inför: Timrå står för motståndet
Linköping Linköping HC kommer från en fullmatad vecka innehållande tre matcher när laget nu går in i en vecka då man endast kommer behöva dra på sig matchstället vid ett tillfälle. Timrå IK står för motståndet i SAAB Arena på torsdag.
2018-10-08 19:05:25

Mäki lämnar Cluben
Linköping Anders Mäki som varit stor del i det som idag är LHC har meddelat att han lämnar vid årsskiftet.
2018-10-08 10:48:00

Bottennapp mot Färjestad
Linköping Efter en sprakande inledning på säsongen såg LHC ut som att luften tagit slut. Ett betydligt mer taggat Färjestad körde över bortalaget. Segersiffrorna skrevs till 3-0, men kunde faktiskt varit betydligt större.
2018-10-06 21:50:00

Linköping trivs på hemmaplan - målfest mot Mora IK
Linköping Hittills har Linköpings defensiv höjt många ögonbryn. Under torsdagskvällen var det dags att vända på steken och låta offensiven glänsa istället. Ett decimerat Mora stod för motståndet, vilket märktes tydligt i en målrik match som slutade 7-4 till hemmalaget Linköping Hockey Club.
2018-10-04 23:29:00

Chockstart bäddade för seger
Linköping Linköping har inlett SHL-säsongen på ett imponerande vis och till tisdagens hemmamöte med Brynäs äntrade man isen i egenskap av serieledare. En flygande start med 3-0 redan efter knappa sju minuter bäddade för ytterligare en seger. LHC har därmed fyra raka vinster på hemmaplan och är fortsatt obesegrade i SAAB Arena.
2018-10-02 21:26:00

Inför: Efterlängtad återkomst
Linköping LHC fortsätter att leverera i inledningen av säsongen. Inte minst visade laget en otroligt styrka som vann matchen mot Luleå utan att spelmässigt imponera. Men en så bra inledning får Tommy Jonsson möjligen något att fundera på när det gäller truppen. I veckan sker nämligen en efterlängtad comeback då Andrew Gordon är äntligen är tillbaka i Linköping.
2018-10-01 23:36:15

Tredje raka hemmasegern för LHC
Linköping Omgång fem av SHL-säsongen 2018/19 nådde på lördagseftermiddagen SAAB Arena där Linköping tog emot Luleå. I en ganska slarvig tillställning lyckades till slut Linköping dra det längsta strået och bärga tredje raka hemmasegern.
2018-09-29 17:55:00

Årets första förlust
Linköping Senast LHC mötte Örebro slutade det med en övertidsförlust. Denna gång? Precis samma sak. LHC hade en god känsla med sig i laget när de äntrade isen i Behrn Arena, drygt 61 minuter effektiv speltid senare lär det inte vara lika glada tongångar i laget.
2018-09-28 07:03:34

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM LINKÖPINGS HC
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
Första historiska avsnittet
Ryktenas man i centrum för Färjestad
Villa fick slita hårt i premiären
Blått en pod inför avslutningen
”Mellqvist nästan bättre än någonsin”
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies