fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 82225 | Medlemmar: 184105

Kom ihåg mig

Modobloggen: Fler talanger lämnar Modo Hockey

Modobloggen täcker allt från Ulf "Lonken" Lundgren till aktuella händelser på andra sidan pölen.

Rykten fortsätter att florera kring Modo Hockeys unga, lovande spelare. 
Erik Flood som denna säsong varit utlånad till Mora har brytit sitt kontrakt med Modo och uppges förhandla med en annan SHL-klubb inför kommande säsong. 

Samtidigt florerar det rykten kring lovande spelare som finns i föreningen. Gustav Possler och Victor Olofsson uppges förhandla med Frölunda, medan Skellefteå riktar sitt intresse mot Carl Grundström (de ska även vara intresserade av Victor Olofsson). 

Att Erik Flood (en mycket lovande back) valde att lämna var illa nog, om nu även Possler, Olofsson och Grundström skulle lämna vore det en total katastrof, som säkert får många att fundera på vad som egentligen händer i organisationen Modo Hockey. 

 
Johannes Forsberg
2016-02-15 14:44:15

Modobloggen: Tankar om omstarten och Victor Olofsson

Modo har under den sista tiden skapat rejäl spänning i kampen om vilket lag som göra Karlskrona sällskap i kvalet. 
Att slippa kvalet skulle innebär mycket för Modo Hockey och framförallt Per Svartvadet. Att spela ett kval gör det svårt att bygga en trupp till kommande säsong. Och är det någonting laget skulle behöva så är det lite lugn och ro efter denna extremt turbulenta säsong. Spelmässigt har det sista tiden sett bra ut. Försvarsspelet är stabilt och problemet har snarare suttit i att man haft svårt att förvalta sina chanser. Ibland har man gjort det bekvämt för sig och inte gått tillräckligt hårt in på motståndarens kasse i jakten på returer. Modo är även det lag som gått bäst sista tiden då man jämför med Malmö och Rögle, och det är givetvis även just detta som gjort att kampen står mellan dessa tre lag. 

Maxim Lapierre lämnade laget efter att fått ultimatum från AJ att rätta in sig i ledet. Lapierre tackade nej till detta och valde att fortsätta sitt hockeyäventyr i ett annat land. Öppet i media gick Byron Ritchie och även Noah Welch till hårt angrepp mot hans val. En mycket ovanlig händelse inom hockeyn, men i princip nödvändig. För då Lapierre lämnade och tystnaden från Modo Hockey var total kokade Modo Hockeys fans, inte bara i Örnsköldsvik utan i hela Sverige. Byron Ritchie lyckades dämpa det tryck som låg mot ledningen under denna stund. För i ärlighetens namn. Modo Hockeys fans är långt från nöjda just nu. Och varför skulle vi vara nöjda? Usla tabellplaceringen och all turbulens kring spelartruppen under flera år är knappast bra förutsättningar för att hålla fans nöjda. Men fansen finns där likväl, och engagerar sig i laget helhjärtat. 

En egen produkt som lämnar? 
Det är mer än man kan säga om vissa spelare? Ja, jag menar just det om att vara helhjärtad. Att vara fostrad inom en förening, verkligen få förtroende i de ledande kedjorna, i matchavgörande moment och i powerplay och sedan göra klart med ett annat SHL-lag. För mig är det inte ok. Jag vet inte hur Ni andra hockeyfans känner runt om i landet. Men det gör extra ont för mig iallafall att Victor Olofsson kopplas samman med Frölunda, vilket Örnsköldsviks Allehandas Per Hägglund rapporterat om. Det är ju givetvis inte Frölundas fel, de måste se efter sin trupp och om en mycket lovande målskytt från en annan förening vill flytta, ja det är klart att de ska agera. 
Men det som gör ont är just att Victor vill flytta. Att han vill lämna den förening som fostrat honom och som gett honom alla förutsättningar att bli den spelare han idag är. Det hade varit en annan sak om Bobby Butler ville lämna, eller Shaun Heshka, eller vilken annan importspelare som helst. En egen produkt är nog värre. 

Givetvis händer sådana saker inom hockeyn. Det är inte vanligt, men det inträffar. Och jag tror att alla fans just i dessa situationer känner lite extra smärta i hjärtat. Jag förstår de unga lovande spelare som flyttar för att de känner att de inte får förtroendet av sin egen klubb. Att flytta kan vara det som räddar deras karriär. I detta fall stämmer inte detta. 
Efter säsongen kommer säkert alla parter att uttala sig om anledningen till flytten. Tills dess försöker jag hålla mig någorlunda nyanserad och bara konstatera att det gör ont som ett fan till Modo Hockey att se att en egen produkt försvinna till ett annat SHL-lag då spelaren fått alla chanser att vara ledande och är ledande i sitt lag! 
Jag tror den känslan delas av de flesta hockeyfans, vilket lag man än håller på. 

Viktig match 
Redan imorgon kommer en ödesmatch för Rögle och Modo Hockey då man möts i Ängelholm. Modo Hockey ligger 5 poäng bakom, vid en seger ligger man bara 2 poäng bakom. Vid en förlust ökas avståndet till 8 poäng. Snacka om betydelsefull match! 
Alla matcher är betydelsefulla. 
Om man tittar på spelschemat för de kvarvarande matcherna har Modo det tuffaste matcherna. Man ligger dessutom 4 och 5 poäng efter Malmö och Rögle. Malmö och Rögle är därför ur det perspektivet favoriter att undvika kvalspel. Det som talar för Modo Hockey är den ishockey man presterat. Man har spelat bra, försvarat bra och har en uppåtgående trend. 

Imorgon kör det igång. 

Game on! 


EDIT 
Det är nu bekräftat att Erik Flood bryter sitt kontrakt med Modo Hockey. Vidare att även Gustav Possler och Carl Grundström är på glid bort från föreningen. 
 
Johannes Forsberg
2016-02-15 11:04:00

Modobloggen: Viktig match mot Örebro

Modo Hockey gjorde en fin insats i den senaste matchen mot Växjö och man tog även bonuspoängen i straffläggningen. 

Det roligaste med den matchen var givetvis laginsatsen, men även att Bill Thomas och Jonatan Bjurö klev fram och var isens bästa spelare. 
Modo är i desparata behov av poäng och man reser till ett sargat Örebro som den sista tiden inte haft någon vidare form. Örebro är säkert väldigt taggade att bryta sin dystra trend och försöka skapa lite marginal ned till de jagande lagen. 
De som ska leda ett sargat Örebro mot seger är Daniel Viksten och Martin Johansson, de spelare som plockat mest poäng internt i laget, men framförallt måste de få saker och ting att stämma i laget igen. Nu är jag ingen Örebro-expert på något sätt och vis, men jag misstänker starkt att man inte är speciellt nöjd med sina insatser den senaste tiden. 

Modo Hockey har sedan tränarbytet fått en helt annan stabilitet i försvarsspelet och med detta har även målvaktsspelet lyft. Bjurö är just nu Modos etta i kassen och vi får se när Adam Reideborn får en ny chans. 
Den kritiserade Patrick Dwyer som inte uträttat speciellt mycket sedan han kom till Modo Hockey fick senaste matchen spela center. En roll som han trivdes bättre i och det syntes på isen. Jag tror att Dwyer i sin nya centerroll kommer kunna bli en bra spelare och det är nog bara en tidsfråga innan även poängen produceras. Försvarsspelet har även gett Modo mer fart under skridskorna. Man använder farten i defensiven för att göra snabba vändningar och skapa tryck i anfallszon. Det känns som om en del spelare i Modo börjat vakna. Jag tänker på Bill Thomas, Patrick Dwyer, men även på spelare som Victor Olofsson och Emil Pettersson. Pettersson har varit bra en längre tid, men det verkar som han har ytterligare steg att växa och han verkar bara bli bättre och bättre. 

Det ska bli spännande att följa kvällens match och se om Modo kan bygga vidare på vinsten mot Växjö, eller om Örebro lyckas vända sin negativa trend. 
Det är viktiga poäng på spel, för båda lagen. 

Vad tror Ni om matchen? 

 
Johannes Forsberg
2015-12-28 16:25:06

Modobloggen: Tankar om tränarbytet

För mig kom det som en bomb. 

Då november kom och mustacherna började att odlas fick Modo Hockeys nye tränare Larry Huras gå efter enbart 15 omgångar som ansvarig. Rykten som nått mej säger att det är en av Europas dyraste tränare, och hur Modo haft råd att sparka alla tränare och ersätta dessa med nya, det vet jag inte. Jag hoppas att det inte kommer från pengarna som skulle gå till att värva ytterligare en back. Men nu är det ett faktum, Modo Hockey är en av hockeyvärldens svåraste uppgifter för en headcoach. 10 tränare på 9 år gör det till en mycket komplicerad arbetsplats. Modo har nu även 5 tränare på lönelistan, vilket inte är en speciellt roande situation. 

Jag trodde att Larry Huras skulle få sitta kvar iallafall fram till jul. Att man skulle ge honom 12 omgångar till att försöka få ordning på detta läckande skepp. Men oj vad fel jag fick. Det måste ha pågått samtal om detta under en period uppe i ledningen, och man har antagligen en bild av att Huras aldrig skulle ändra sin taktik, en taktik som Per Svartvadet dömer ut fullständigt då det har stora brister överallt. 
Jag tycker synd om Larry Huras som verkligen älskat varenda sekund i Modo Hockey och Örnsköldsvik. Jag tycker även synd om laget och fansen som fått denna bedrövliga start som beror på en övertro på ett spelsystem som inte fungerat. 
I media går de assisterande tränarna Alavaara och Gradin ut och konstaterar det alla redan sett. Försvarsspelet fungerar inte och det har funnits små möjligheter att påverka detta. Och visst, så har det säkert varit. Huras trodde på sin taktik. 
Men försvarsspelet var inte direkt briljant föregående säsong heller, när vi hamnade sist i SHL och då båda dessa herrar stod för mer inflytande i taktiken. Det är helt rätt att släppa även de assisterande tränarna, och det borde egentligen ha skett redan inför denna säsong. Nu kommer Modo antagligen leta nya arbetsuppgifter för Gradin och Alavaara inom organisationen, och det tycker jag är bra. För de har stora Modohjärtan. 

FELREKRYTERAT men Svartvadet måste sitta kvar 
Per Svartvadet ska sitta kvar, men tillsammans med Peter Forsberg och resten av ledningen ta sitt ansvar. Och det har man på sätt och vis gjort. Man har vidtagit åtgärder i ett tidigt skede för att kriga om en slutspelsplats, vilket är målsättningen inför denna säsong. Det var en katastrofal felrekrytering som kostat föreningen en massa pengar och en massa poäng. Men det sista jag vill är att vi nu ska börja byta GM. Det sista Modo behöver är att ytterligare personer i nyckelroller ska vandra ut och in i föreningen. Nej, det vi behöver är kontinutet och en möjlighet att bygga på det som finns. Vi har lovande juniorer med en bra framtid, vi har ett bättre lag än tidigare säsonger. Nu ska de nya tränarna få sätta sin prägel på detta innan beslut tas. 

A.J och Olausson 
Jag ska vara helt ärlig och säga att jag är lite orolig inför nya valet av tränare. Under sin tid i HV71 lyckades Andreas Johansson göra sig ovän med flera av spelarna. Han fick även lämna sin tjänst som assisterande tränare i Färjestad. De två senaste uppdragen har han alltså fått lämna. Man får gå tillbaka till tiden i Modo Hockey då han valde att lämna självmant. 
Samtidigt kan man vända på resonemanget och poängtera att den sista klubben han fungerade bra i var Modo Hockey. Han kan organisationen, känner flera i nyckelpositioner i föreningen, och han har dessutom Byron Ritchie som en del av hans familj. 
Att Modo väljer att agera redan nu är en signal om att man inte är nöjd med att se slutspelsplatserna segla iväg. Och sett ur det perspektivet är det nu man ska agera. Det är nu under uppehållet som det finns tid att börja om med ett nytt spelsystem som ska skapa stabilitet och få ut den spetskompetens som finns i laget. 

Jag hoppas att detta blir Modos sista tränarbyte på ett tag. 
 
Johannes Forsberg
2015-11-04 09:59:01

Modobloggen: Snaran knyts åt

Pelle Hägglund skriver i dagens Örnsköldsviks Allehanda att Modo haft felstudsar hela säsongen. 
Vi som sett matcherna vet vad han talar om. Det är konstiga sargstudsar, skador på nyckelspelare, och en tilltänkt toppback som försvann efter blott två omgångar. 

Jag tror alla som sett Modo denna säsong håller med om att spelarna är klart bättre än de vi hade föregående säsong, offensivt.
Men defensivt ser det lika virrigt ut som föregående år då vi fick kvala för att hålla oss kvar i SHL. Lösningen då var att byta tränare från Anders Forsberg till "Perra". 
Det vimsiga försvarsspelet nöttes snabbt ut och istället fick centern en tydlig roll att alltid täcka hem. Det var inte någon attraktiv hockey, men den var effektiv och fick jobbet gjort. 
Modo var aldrig hotat under kvalet. 

Nu ligger Modo redan en bra bit efter, och laget har fram till jul på sig att skapa bättre förutsättningar. Men för att vi ens ska vara aktuella som ett stabilt SHL-lag måste Larry Huras få detta virriga Modo att lyfta flera klasser. Jag har följt SHL och elitserien så pass länge så jag har lärt mig att de lag som ligger i botten runt jul, ligger i botten då säsongen är slut. 

Snaran knyts åt. Inte bara kring laget utan även alla i tränarstaben och GM Per Svartvadet. 
Larry Huras beklagar sig gång efter annan att de äldre spelarna i laget inte tar ansvar. Samtidigt visar han inte detta som coach. Match efter match spelas spelare som ska bänkas. Jag tänker främst på Shaun Heshka som inte alls levt upp till de meriter och förhoppningar man haft på honom. Han skulle vara en stabil back som kunde hota offensivt. De han hitills hotat offensivt är vårt eget lag då det bjuds på spelvändningar till höger och vänster. Och i defensiven är han inte direkt något att luta sig emot. 
Här är det otroligt viktigt att tränaren tar sitt ansvar både för laget och Heskhas skull. EN spelare kan faktiskt lyfta av att bli petad. Den sänder en signal till spelaren om att förväntningarna är högre och att man måste upp några klasser för att spela. Det sänder även signaler till hela laget om förväntningar man har och att ingen plats är säker. Tyvärr blir det alltför ofta just så här. Spelare matchas för att man vet att de har mer i sig, eller för att de gjorde en sådan fantastisk föregående säsong, då man egentligen måste ser på här och nu och vad som är bäst för laget. Det som är bäst för Modo just nu är inte att Heskha ska spela 21-22 minuter per match. Varenda en i hela hockeysverige ser detta, men det är bara Huras som kan ta beslutet. 

Snaran knyts även åt Per Svartvadet. 
Det är han som står ytterst ansvarig för lagbygget och de värvningar vi gjort. Vi kan konstatera direkt att man haft en övertro till Adam Reideborn och Jonatan Bjurö. Det är bra andramålvakter som ska stå på tillväxt något år till. Men ingen av dem har presenterat sig som en given förstamålvakt i ett SHL-lag. Givetvis har de båda två en extra tuff resa då försvaret ser ut som det gör. Och här måste man agera. Svartvadet måste hitta den back han letar efter snabbt, och det måste vara en back som är stabil i defensiven som kan lyfta många minuter per match. Han måste även agera i fallet Shaun Heskha. Om han inte lyfter sig rätt omedelbart måste han skeppas iväg till en annan klubb (där han säkert gör succé) för att frigöra pengar till ytterligare en ny back. För Modo har stora problem på backsidan. Och just det problemet kan inte Larry Huras lösa, där måste Svartvadet agera. 

Nu har Modo Hockey två veckor spelledigt. Och det är mycket som ska förbättras under dessa två veckor. 
Det kommer antagligen lägga grunden för Larry Huras framtid i Modo Hockey. 
Johannes Forsberg
2015-10-30 10:30:46

Modobloggen: Poängen måste in

Modo har genom ett flertal förluster senaste tiden dalat genom tabellen till en mindre smickrande position. 

Spelet ser stundtals riktigt bra ut, men man är fortfarande för ojämna. I senaste matchen mot Djurgården var man sett till hela matchen det bättre laget, men ett svagt målvaktsspel kombinerat med svagt backspel framför kassen gav oss en tung förlust. 
Vi saknar våra stjärnor Byron Ritchie, Kyle Wilson och Noah Welch. Vi behöver dessutom landa våra två nya spelare ganska omgående då både skador och avstängningar även i framtiden kommer drabba oss. 

Adam Reideborn får nu stå på sidan om och det är Jonathan Bjurös tur att testas ordentligt. Modo behöver en målvakt som gör det lilla extra då försvarsspelet inte håller nivå. Även om Reideborn kan göra en del fantastiska räddningar släpper han iväg väldigt många returer som resulterat i mål. Han, liksom defensiven är för mycket upp och ned. 

Situationen är följande: 
Modo är i stora behov av poäng och avsett vilket motstånd man möter. Det är kniven på strupen hela tiden nu. Samtidigt, som jag nämnde, måste Svartvadet signa den nya toppbacken och en till forward snarast. För även om ersättarna gör det bra, är det mer spets vi är i behov av just nu. Samt att våra stjärnor, som ex. Bobby Butler, börjar leverera. 

Possler, Pettersson och Nilsson spelar match efter match med varandra. Men de är inte speciellt produktiva. Jag tycker det är märkligt att Huras inte ändrat i den formationen. Kanske ser den väldigt bra ut på träningar och att man därför håller ihop den. Jag skulle gärna se att man placerade en spelare som Skröder i formationen. En kille som är lite hetare att få avslut och trafik på mål. Just denna formation har en tendens att snurra länge och söka lite väl kreativa lösningar, utan att ha spelaren som trycker dit målen och gör lite skitgöra. 

Ikväll är det ingen lätt match, men det finns inga lätta matcher, bara vägar att ta till viktiga poäng. 


Hur ser ni på inledningen? 
Johannes Forsberg
2015-10-22 17:04:03

Tidigare blogginlägg

Modobloggen: En miljö att växa i
Efter en miserabel inledning har Modo vaknat.
2015-10-07 13:56:22 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Modo Hockey - Hv71
Det blev en övertygande 5-0 vinst emot ett blekt Hv71
2015-10-01 21:54:09 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Konsten att leta ny back
Modo Hockey letar en ny back. Jag vet vilken back jag skulle vilja se i organisationen.
2015-09-23 10:27:06 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Får vi se bättre skärpa i avsluten?
Efter en blek insats mot Växjö och dålig skärpa i avsluten mot Linköping kommer Modo till match mot Leksand med två raka förluster. Kan Modo ta viktiga poäng i bortamatchen mot Leksand? Får vi se bättre skärpa i avsluten? Eller kommer Leksand att dryga ut avståndet i tabellen? Ikväll får vi dessa svar.
2014-01-29 11:48:00 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Halvtid
Jag funderar lite då man nått halvtid i SHL
2013-12-06 10:02:38 - Johannes Forsberg
Modobloggen: 11 av 12
Senaste 4 matcherna har Modo gått igenom tuffa matcher. Linköping, Färjestad, Brynäs och Växjö. Resultatet är 11 av 12 poäng.
2013-10-19 20:19:00 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Tung förlust
Det blev en ny förlust för Modo som nu brutit förlusttrenderna för Frölunda, Färjestad och Hv71. Men, denna förlust var även ett steg framåt i vissa avseenden.
2013-10-02 09:43:35 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Det är för dåligt
Idag tror jag att Markus Näslund och Peter Forsberg funderar rejält. Jag är övertygad om att man inte är nöjd med det man ser på isen. Och man börjar nog att prata om förändringar.
2013-09-29 12:15:00 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Matchdags kvartsfinal #5
Nervositiet och förväntan, kan Modo vända och vinna?!
2013-03-20 16:19:00 - Emelie Pettersson
Modobloggen: Vinna eller försvinna
Modo har förlorat två raka matcher mot Färjestad. Idag måste man vinna för att hålla liv i denna serie. Och man måste göra det på bortaplan.
2013-03-16 10:46:49 - Johannes Forsberg
Modobloggen: En liten analys inför kvällens match
Jag funderar lite på vad som hände förra matchen.
2013-03-14 09:42:00 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Modo Hockey i kampen mot bröstcancer
Modo satsar stort på att bidra till Rosa bandet och kampen mot bröstcancer detta år. Igår kväll presenterades kampanjen på Modos hemsida.
2012-10-16 12:20:00 - Henrik Svensson
Modobloggen: Ett uttalande hade varit på sin plats
Modobloggen täcker allt från Ulf "Lonken" Lundgren till aktuella händelser på andra sidan pölen.
2012-10-11 23:37:32 - Mikael Norberg
Modobloggen: Ett fynd
2012-09-22 21:23:00 - Viktor Johansson
Modobloggen: Utjämnat!
Lite funderingar kring slutspelsmatcherna mellan Modo och SAIK
2012-03-17 15:34:34 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Nervöst
Bara två omgångar kvar, och nästan allt kan hända. Mindre än två timmar kvar till nedsläpp och jag har varit nervös sedan jag vaknade.
2012-03-03 14:13:25 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Hemmaspelet måste fungera
2012-02-22 15:46:00 - Viktor Johansson
Modobloggen: Varje match livsviktig
Då är vi här igen. Som så många gånger tidigare då man håller på Modo Hockey. 7 omgångar kvar. Och medan en del lag väntar och pratar om det kommande slutspelet vet vi inte ens om vi får vara med då festen drar igång.
2012-02-20 08:34:14 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Påhlsson på väg hem?
Det ryktas om att Samuel Påhlsson är på väg tillbaka till Modo Hockey enligt allehanda.se
2012-02-16 18:59:00 - Henrik Svensson
Modobloggen: Nu börjar slutspurten
NU, om cirka 20 minuter börjar det! Slutspurten. Färdigsnackat. Nu ska lagen göra upp om slutspelsplatserna.
2012-02-14 18:47:34 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Elitseriens bästa kedja dominerar
Modobloggen täcker allt från Ulf "Lonken" Lundgren till aktuella händelser på andra sidan pölen.
2012-01-14 23:25:47 - Mikael Norberg
Modobloggen: Dålig nystart
Modo var från första landslagsuppehållet fram till för två omgångar sedan ett av elitseriens bästa lag. Nu spelar laget som om det inte inser att tabelläget är allt annat än positivt. Det är dags att smälta julmaten och komma in i matchen!
2011-12-29 10:04:00 - Johannes Forsberg
Modobloggen: Jubileumsstället är presenterat
Modobloggen täcker allt från Ulf "Lonken" Lundgren till aktuella händelser på andra sidan pölen.
2011-12-20 02:59:14 - Mikael Norberg
Modobloggen: Anton Forsberg med i JVM-truppen
2011-12-05 18:42:00 - Viktor Johansson
Modobloggen: Medstuds på Hovet
Modo vann över Djurgården i Stockholm.
2011-11-30 00:15:00 - Daniel Åhlin
Modobloggen: Patrik Hersley lämnar
Idag har det blivit klart att Modo Hockeys back Patrik Hersley som spelat 11 elitseriematcher med klubben, blir utlånad till Leksand för resten av säsongen.
2011-11-27 10:32:00 - Henrik Svensson
Modobloggen: Mattias Ritola till Modo Hockey
I samband med att det blev klart att Modo Hockey tappar Mika Hannula, så blev en annan spelare klar för Modo. Mattias Ritola, en forward som närmast kommer från spel i Tampa Bay Lightning.
2011-11-10 00:01:33 - Henrik Svensson
Modobloggen: Hannula lämnar, kanske även Dick Axelsson?
Idag blev det klart att Mika Hannula lämnar Modo Hockey efter 20 matcher. Sista matchen i Fjällräven center blir imorgon mot Tjeckien, sen är det troligtvis KHL som gäller för Hannula. Nu ryktas det även att Dick Axelsson, som inte fått till det i Modo hittills, kan vara på väg att få lämna klubben. Detta uppger svt.se
2011-11-09 23:52:41 - Henrik Svensson
Modobloggen: Näslund talar ut om hösten
På allehanda.se finns en rykande färsk intervju med GM Markus Näslund. Om hösten som varit, förväntningar från hans håll, besvikelser bland annat.
2011-11-08 15:23:07 - Henrik Svensson
Modobloggen: Björn Svensson får tryout-kontrakt.
Precis som allehanda.se skrev igår och vi rapporterade om, så var Björn Svensson på väg till Modo Hockey. Övergången blev klar idag och Modo Hockey har skrivit ett tryout-konrakt med den 25 år gamla forwarden.
2011-11-08 14:22:44 - Henrik Svensson

» Alla blogginlägg

SENASTE NYHETERNA OM MODO HOCKEY

ANNONS:
SERIETABELLEN
1AIK46251384693
2Oskarshamn47267145090
3BIK Karlskoga472111151380
4Modo472210151180
5Leksand462110151078
6Västerås46218171576
7Karlskrona 4620818371
8Södertälje47171020-767
9Västervik IK47141419265
10Björklöven47151319-2064
11IK Pantern47141023-4058
12Tingsryd4715923-2656
13Almtuna4715626-2755
14Vita Hästen47101324-3048
>> Visa hela tabellen
ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
Dags att visa framfötterna
Vinnare och förlorare i traden
En uppåtgående trend i Frölunda
Genial Mbappé räddade trött PSG
Villa körde fullkomligt över Motala
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies