fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 37075 | Inloggade: 310 | Antal medlemmar: 179223
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Redaktionen rankar Sveriges hockeyfans top 10
  Södertäljefansen - här i Uppsala - når en niondeplats på listan.

  Redaktionen rankar Sveriges hockeyfans top 10

  Sveriges hockeyfans är helt unika.
  Trogna, många och passionerade. Angagemanget vi visar är bara att drömma om för fansen i de ryska och amerikanska toppligorna.
  Här nedan följer en rankning av supportrarna runt om i Sverige.


  1. Djurgården - Fotbollssupportrarna från Stockholm har genom åren gjort sig kända för en rad storslagna tifonarrangemang. Man har även uppmärksammats för en högljudd klack med mycket folk. Finalen mot HV71 är ett tydligt exempel. 
  En liten del av supportrarna har emmellertid haft en ovana att skämma ut sig vid ett antal tillfällen, något som renderat i höga bötessummor för klubben. 
   
  2. AIK - Hockeyfolket vaknade till efter ett par års sömn när laget gjorde entre i Elitserien. Har dock en oförnäm vana att byta till fotbollslaget när ishockeyns dito går sämre. 
  Man kan dock inte förbise alla de högklassiga inramningar solnafolket fått till vid en rad tillfällen. 
   
  3. Skellefteå - Har mycket supportrar över hela landet som ideligen sluter upp på bortamatcher. Även i Skellefteå Kraft Arena skapas allt som oftast ett bra tryck från den stora hemmaklacken. 
   
  4. Färjestad - Trumman som ständigt ljuder i Löfbergs Lila tenderar att överrösta medgångssupportrarnas sång. I finalspelen skapas dock ett mäktigt tryck år på år. Bland annat Wolf Pack har arrangerat flertalet högklassiga tifon. 

  5. Växjö - Har i flera år varit trogna laget när det harvade runt i Allsvenskan. Nu, när man dessutom nått Elitserien har fansen slutit upp och skapat tryck i varenda arena laget besökt. 

  6. Luleå - Den tappra Luleåskaran står bakom laget, säsong efter säsong. Emmellertid kanske inte så konstigt då Luleå - utan värdiga motståndare - tar hem titeln som Sveriges överlägset tråkigaste stad. Trumman drar dock ner Luleå ett par placeringar. 
   
  7. HV71 - Har en hyfsat högljudd och stor hemmaklack samt ett bortafölje som ofta fyller bortastå. Allt detta bör dock ses i ljuset av lagets otroliga framgångar.
   
  8. Leksand - Otroligt trogna fans med sveriges högsta medelålder? Det faktum att man blev blev besvikna när 5000 kom på hemmapremiären säger en hel del. Tenderar även att då och då komma med stora invasioner som saknar motsycke. 
   
  9. Södertälje - Trogna fans som utan tvekan klarar motgång. Exemeplvis verkar intresset har ökat sedan degraderingen. 
  Skapar ofta mäktigt tryck i Scaniarinken samt på bortamatcher. 
   
  10. Rögle - Röststarka, trogna och passionerade. Röglefansen förtjänar helt klart en plats på listan för sitt otroliga angagemang. 
   
   
  Bubblare: 

  Frölunda
  Västerås
  Modo
  Malmö


  62 KOMMENTARER      16104 VISNINGAR
  MAURI HERMUNDSSON
  mauri.ssk@hotmail.com
  2011-09-26 16:06:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  Figge:
  Är Mauri överhuvudtaget insattt i denn fråga?. För det första har Skellefteå generellt sett få supportrar utanför sin egen stad förutomett antal inflyttade till Stockholm. För det andra hade AIK mycket liten publig när de spelade i allsvenskan förutom mot Leksand. Att LIF placeras på åttonde plats är ett stort j-a skämt då laget har flest supportrar av alla lag runt om i Sverige. Däremot har nog DIF det största stödet sammantaget hemma och borta.

  Korrekt lista är följande:

  1. Djurgården
  2 Leksand
  3 Brynäs
  4 Färjestad
  5 Luleå
  6 AIK
  7 Växjö
  8 MoDo
  9 HV 71
  10 Skellefteå

  Tumme upp 2011-09-28 23:16:26
  timråanders:
  Jo, man får verkligen känslan av att skrivaren har fått mycket inspiration av kvällstidningarnas rankningar.

  AIK på en andraplats känns inte helt logiskt.
  SSK:s och rögles fans förtjänar en högre placering. Båda klubbar har trogna supportrar som förekommande verkligen får till en riktigt maffig ljudnivå.
  Hörde även om en stor SSK- invasion mot Amtuna i premiären, som ska ha varit riktigt bra.

  Tumme upp 2011-09-27 16:20:23

  Mats Sundin:
  Den rätta listan blir såhär.
  1. Djurgården (helt överlägsna)
  2. aik (hemmaderbyn, annars i nivå med dom andra lagen nedan)

  egentligen borde man stanna här men tar med 3 till som iaf är okej.

  3. Rögle
  4. Färjestad
  5. Skellefteå

  Resten är pinsamma, möjligt att Växjö har hyggligt tryck men har tyvärr aldrig sett dom in action.

  Tumme upp 2011-09-27 16:17:43
  Pete:
  Haha, vilken tragisk sammanställning... I nivå med det aftonbladet och liknande spottar ur sig.
  Tumme upp 2011-09-27 14:53:25

  Gattuso:
  @Sverker

  Nej, håller inte på Luleå. Så jag är inte enögd, detta är faktiskt hur det ser ut nu för tiden. Jag kan förstå att du tycker det är konstigt om du inte har kollat på hockey på något år, men de har faktiskt utvecklats rejält sista åren.
  Om du är besviken på SAIK's placering så kan jag säga att det är jämnt med HV. Så vi säger såhär då; SAIK 8, HV 9. Högre upp kan jag inte placera SAIK, för det vore att ljuga.
  Och som sagt, jag håller inte på något av lagen där uppe i Samelandet.

  Tumme upp 2011-09-27 14:45:13
  Sverker:
  @Gattuso

  Hahahaha Luleå 2a, vilket jävla skämt. Att du sedan har Skellefteå som 9a visar bara att du enögd lulesupporter utan någon som helst verklighetsförankring.

  Till och med era egna (tänker på Älska LHF) erkänner att Skellefteå är bättre än er på fansidan. Det säger väll allt?

  Tumme upp 2011-09-27 14:38:15

  :):
  Spelar ingen roll vilken sport det gäller, Bajen är bäst! Skit i tabellen, Bajen bäst ändå!
  Tumme upp 2011-09-27 14:32:40
  Gattuso:
  Modos publik är bättre än Skellefteås, HVs och Södertäljes.
  Luleås pubilk är bättre än AIKs, Skellefteås, FBKs och Växjös.
  Leksands publik är bättre än Skellefteås, Växjös och HVs.
  Rögles pubilk är bättre än Södertäljes.

  Såhär ser listan ut om man vet vad man snackar om:

  1. Djurgården
  2. Luleå
  3. FBK
  4. AIK
  5. Leksand
  6. Växjö
  7. Modo
  8. HV 71
  9. Skellefteå
  10. Rögle

  Tumme upp 2011-09-27 14:31:27

  Zlatan:
  Leksing som jag själv är tycker jag att vi ska vara glada att vi får vara med på denna lista. Visst, det finns väldigt många Leksandsupportrar över hela landet men det går faktiskt utför när det gäller läktarkultur bland oss leksingar. Alla lags supportrar tycker jag går framåt medans vi går bakåt. Det är ingen "fest" längre på läktaren som det en gång i tiden var. Det är fantasilösa ramsor, för mycket trummande, dålig uppslutning och fruktansvärt dålig röstnivå på ramsorna.

  Detta är sanningen som många leksingar har blundat för länge och jag hoppas att vi kan ta tag i detta tillsammans och börja konkurrera om plats 1-3 igen.

  Allsvenskan eller Elitserien, det skiter jag i fullständigt! Jag kommer alltid att stå där på läktaren och visa min kärlek och passion för Leksand.

  Tumme upp 2011-09-27 13:56:36
  Salve:
  Hur kan Frölunda och Modo vara bubblare? Både Timrå, Brynäs och nuförtiden Linköping har bättre klack.
  Tumme upp 2011-09-27 11:58:01

  Jo:
  Aiks hockeypublik är tyvärr en klassisk evenemangspublik. Kommer bara på derbyn och slutspelsmatcher. Vad gäller derbyn så "vinner" i tio fall av den tio den klack vars lag vinner... det är det bestående intrycket efter att ha sett alla derbyn sedan aiks återkomst.
  Tumme upp 2011-09-27 11:37:46
  3kr:
  Gillar verkligen initiativet av listan som ni har gjort även om den har fått väntande reaktioner..

  Alla tycker ju inte likadant..

  =)..

  Tumme upp 2011-09-27 10:47:08

  Ramos Granlund Ske-å:
  LHF/77: GÄÄSSSP! Du är sååå cool när du får gömma dig bakom ditt alias. När den möjligheten försvinner kommer du garanterat att uppträda annorlunda här på SF. Varför det kanske du tänker lite yrvaket nu? För då måste DU stå för all skit du vräker ur dig överallt, och då tror jag dina kycklingvingar kommer fram!
  Tumme upp 2011-09-27 10:34:11
  Nisse:
  Lasse sammanfattar det helt korrekt. Diskussionen kan nu avslutas.
  Tumme upp 2011-09-27 09:55:29

  Lasse:
  AIK:s publik är helt klart bäst i landet de gånger de mobiliserar och har 100% fokus, men det händer alldeles för sällan för att kunna vinna den här listan. Och vi snackar hockey nu och inte fotboll. Djurgårdens publik håller jämnare nivå och är fler, inga andra är i närheten just nu.
  Färjestad är okej men lever mycket på lagets ständiga framgångar. Leksand (där större delen är fotbollsbajare?) förtjänar också att nämnas men i övrigt är det rätt trist på läktarna i Sverige. Enstaka ramsor till monotont trummande kan höras i Skellefteå, Luleå, Växjö osv men är inget som hetsar upp. Allra sämst är Modo.

  Tumme upp 2011-09-27 02:24:37
  Luleåfan:
  Jag vill be om ursäkt för ÄLSKA LHF. Han skämmer ut klubben och är mest troligt en hidden skellefteåbo. Tycker man att brynäs ska vara med på listan så förvånar det mig inte att han tycker att Skellefteå är bättre. Han har inte korrekt verklighetsuppfattning helt enkelt
  Tumme upp 2011-09-27 01:39:19

  ÄLSKA LHF:
  Jag vill be om ursäkt för LHF/77, sådana som honom skämmer ut min klubb med idiotiska och pinsamma kommentarer. Jag är faktiskt stolt över att rankas 6:a i Sverige. Men jag förstår inte varför du påstår att det inte finns något att göra i Luleå, visst det är ingen metropol men t.ex Skellefteå har inte ett bättre utbud direkt.

  Jag tycker att din ranking var ganska bra. Brynäs borde dock vara med här. Men jag kan faktiskt erkänna (även om det tar emot) att Skellefteå har bättre fans änn oss. Men vi har bättre lag änn dom i år så ni ska nog se att vi sjunger mer och bättre när det blir derby ;)

  Tumme upp 2011-09-27 01:18:19
  Skröder:
  Tål inte lulefansen, riktigt sviniga, men jag måste hålla med "Skelleftefan". Det är rätt bra drag där uppe. =/
  Tumme upp 2011-09-27 00:59:29

  atmd:
  Okej, nu är jag faktiskt helt mållös.

  Vad är det för fel på Luleå.
  Någon?

  Nej, ni har aldrig sjungit ut oss på hovet. Aldrig. No way José. SPECIELLT inte i en slutspelsmatch. Det är helt SANSLÖST att du ens kan skriva så. Jag tror fan inte mina ögon.

  Gällades signaturen LHF/77 som återigen menar att DIF bara har tryck på läktarna 3-5 gånger om året, så är det svårt att kontra. Vi har högre publiksiffror än er i varje match, om det nu betyder något vet jag dock inte. Du verkar mena att det saknas tryck, och gentemot det har jag inget svar. Det enda som går att göra är väl att du tar med en decibelmätare och på DIF-timrå, eller någon annan skitmatch, så du får det svart på vitt.
  Föresten, dina paralleller med DIF och skansen får dig att verka patetisk.

  Blir uppriktigt sagt bestört av att se luleåfansen och deras helt otroliga subjektivitet. Samtidigt är det svårt att ta klubben på allvar med tanke på vilken status den har.

  Tumme upp 2011-09-27 00:33:31
  Skelleftefan:
  Jag måste skratta! Även om jag definitivt inte hejjar på Luleå så har du underskattat dom ordentligt..och tala om Sveriges tråkigaste stad kanske var att ta i när du själv sitter i en håla.
  Tumme upp 2011-09-27 00:23:24

  Herman Hedning:
  LHF/77
  4 trepoängare på hemmaplan sedan Januari 2011för LHF. tecken på dålig klack.

  Tumme upp 2011-09-26 22:52:20
  Johan:
  Hur gör man egentligen bedömningen att Luleå är Sveriges tråkigaste stad? Då har man definitivt inte varit där (men det är väl inte så konstigt kanske). Och "tråkigt" ska inte Södertäljefansen ens nämna om andra lag, aldrig någonsin.
  Tumme upp 2011-09-26 22:40:08

  LHF/77:
  Herman Hedning:

  - Det här är ett uttalande av skellefteåsonen Jonathan Hedström, om Skellefteå:

  "Staden är ju stendöd, inget folk ute på stan och trist något så fruktansvärt. Annat är det med Luleå. Den här stan lever ju och man känner en stor gemenskap med befolkningen."

  Skellefteå är Sveriges Twin Peaks enligt honom. Hur känns det?
  Göm ansiktet för att inte visa din tårar, med alla dina sex fingrar..

  Tumme upp 2011-09-26 21:45:59
  yeah!:
  skön lista! =)
  Tumme upp 2011-09-26 21:03:23

  Leo:
  Imo :

  1. Djurgårn
  2. Leksand
  3. AIK
  4. Rögle
  5. Luleå
  6. Växjö
  7. Färjestad
  8. HV71
  9. Skellefteå
  10. Jämnt skägg men tycker ändå att Brynäs borde få den p.g.a bortaföljet som alltid är bra.

  Tumme upp 2011-09-26 20:59:03
  Kanonkulan:
  Sämsta listan någonsin!

  Så här borde den ha sett ut:

  1: Djurgården
  2: Luleå
  3: AIK
  4: Rögle
  5: Färjestad
  6: Leksand
  7: HV71
  8: Skellefteå
  9: Timrå
  10: Växjö

  Resten är bara skräp.

  Tumme upp 2011-09-26 20:50:13

  Herman Hedning:
  Ni måste skriva långsammare så att luuuuläää-fansen förstår. De stackarna har fått uppleva 4 vinster i Konsumhallen inom full tid i elitserien sedan Januari
  Tumme upp 2011-09-26 20:50:06
  LUUULEÅ:
  Tycker djurgårdens klack är överskattad. Dem sjunger när dem leder. Vi sjöng fan ut dem i kvart 2(eller 4) i kvartsfinalspelet. På bortaplan. Sen skapar dem inget supertryck för att vara så pass många. Sen är deras sittplats hur mycket plast som helst, verkar helst vilja hoppa med i Ole ole ola. Men deras tifo arrangemang är bra. AIK:s dock tycker jag bättre om. Dem är äkta. Visst, deras publiksiffror är katastrofala med tanke på att dem har Sveriges största supporterskara, och att ha 5400 i en hemmapremiär är inte bra, men dem skapar fantastiskt tryck trots att dem är så pass få. Och när dem väl är måmnga så lyfter taket på Hovet. Sen är sittplatsen grym.

  Men Luleås är bäst!

  Tumme upp 2011-09-26 20:44:24

  GBGräddglass:
  Känns som att Södertäljeredaktionen försöker köra provokation à la Luleåredaktionen! Samt försöker reta upp Lulefansen genom att dra en onödig gliring om Luleå som stad som påvisar brist på erfarenhet.

  Mauri, jag hoppas du någon gång får tillfälle att besöka Luleå, det är en fin stad med ett ganska bra utbud på saker att göra förutom hockey.

  Tumme upp 2011-09-26 20:42:36
  Kalle:
  Inget snack om att Djurgården och AIK borde vara etta och tvåa på den här listan. Men Skellefteå trea? På allvar? Har du ens sett en match där uppe? Det är ju inget drag alls. Såg en match mellan Skellefteå och Luleå när jag var i Skellefteå på jobb och Luleås klack var överlägsen trots att de var färre. Förstår inte heller hur du kan ta med Modo bland bubblarna. Deras klack måste vara sveriges sämsta.
  Tumme upp 2011-09-26 20:41:21

  Kalle kula:
  För övrigt finns AIK i hela Sverige och Solna.
  1 Tumme upp 2011-09-26 20:30:45
  C:
  Brynäs borde förtjäna en plats på listan p.g.a sitt bortastöd, definitivt bästa bortaföljet i sverige.
  Tumme upp 2011-09-26 20:18:11

  LHF/77:
  SAIK/21:

  - Hallå, ni där i schtaan, också kallat Sveriges Twin Peaks.

  Därför att skribentens egna Tälje placeras på en topp 10-lista. Redan där kan listans seriositet ifrågasättas. Vilket listor är till för, att diskuteras.

  Jojo, Scanarinken färgades rött minns vi under er tid i ES. Men detta var också färgen på sitt-underlaget på de många, många tomma stolarna i arenan..

  Alla med inte ett för kort minne vet Scaniarinken ekade för det mesta tomt. Ekot är rätt bra ännu. Samt, vet vi att Apgårn' har ingen riktig läktar- eller fanskultur.

  För övrigt finns AIK bara i Solna.

  Tumme upp 2011-09-26 19:56:56
  Kalle kula:
  AIK Berör som vanligt.
  Störst, Bäst och vackrast som alltid:)

  Tumme upp 2011-09-26 19:46:34

  SAIK/21:
  Förstår inte varför du är här och klagar LHF77.
  Skribenten har ju faktiskt placerat Lulä betydligt högre än vad de förtjänar, för du kan väl inte på fullaste allvar mena att ni har en bättre klack än Leksand?

  Tumme upp 2011-09-26 19:40:03
  LHF/77:
  atmd:

  - Ja, de gånger ledningen på Skansen faktiskt tycker djurparken ska besöka Hovet. Vilket faktiskt, mot allt alla odds och sunt förnuft, händer ibland.

  Skämt åsido, "läktarkultur" och "riktiga fans" tappar all lovvärd klang och faktisk betydelse om detta ska innefatta ett riktigt högt tryck på läktarna under en match kanske 3-5 gånger om året.

  Du tycks vara helt förvirrad, både när det gäller fans och vilken sport vi talar om här.

  Jag skulle aldrig påstå IFK Luleå hade högre tryck på läktarna än Djurgårn' på sina matcher i fotbollen. ;)

  Tumme upp 2011-09-26 19:16:36

  atmd:
  LHF/77

  Avundsjuka är en ful färg.

  Det går inte att ta dig seriöst när du säger att ni i luleå skapar fest på läktarna. Det går inte. Du vet så jävla väl att luleå inte är NÅGONTING gentemot djurgården när det gäller supporterkultur. Jag tycker uppriktigt sagt synd om dig som har en så förvrängd bild utav verkligheten.

  Har vi ingen läktarkultur, inga riktiga fans? Jag vet inte ens hur jag ska kontra här. Du har uppenbarligen så sinnessjukt dålig verklighetsuppfattning att du knappast kan komma att lyssna på vad jag har att säga.
  Antagligen är du en gnagare in disguise.

  1 Tumme upp 2011-09-26 18:51:13
  Solna aik IF:
  Glöm ej 2004-11-18 AIK - Linden Hockey 6 - 1 ( 2-1, 2-0, 2-0 ) Publik 343
  Tumme upp 2011-09-26 18:49:53

  Solna aik:
  Aik elitserien
  2002-01-20 16:00 AIK - Linköpings HC 1 - 2 ( 0-1, 0-0, 1-1 ) Publik 6072
  Aik allsvenskan
  2002-10-13 AIK - Team Kiruna IF 11 - 3 ( 4-1, 2-2, 5-0 ) Publik 830

  Aik elitserien
  2010-09-15 19:00 AIK IF - Linköpings HC 1 - 5 (0-1, 1-1, 0-3) Publik 6823
  Aik allsvenskan
  2009-10-23 A I K IF - IK Oskarshamn 6 - 3 ( 2-1, 2-1, 2-1 ) Publik 1036

  Finns nog inget lag som kan förändra sin publik så extremt mycket. Samma usla klack har dom dock haft hela tiden.

  Tumme upp 2011-09-26 18:46:20
  LHF/77:
  Djurgårn' har bästa fansen pga. bla bla bla "tryck i slutspelet" bla bla bla "alltid ös på läktarna när det gäller". Typisk rankning likt kvällspressen. Gäsp*..

  När det väl faktiskt skapas läktarfest för laget förrymt från Skansen, så är det ändå 3-5 gånger om året, max. DIF har ingen riktig läkarkultur eller riktiga fans.

  Lulefansen skapar fest Oavsett vad motståndet är, men framförallt, det skapas fest säsongen ut. DET är en riktig läktarkultur och med riktiga fans.

  Sedan att placera Södertälje bland topp 10 är ett skämt. Minns hur Scaniarinken ekade tom under er senaste visit i elitserien.

  Vilket vi, off topic, fortfarande inte nått ett slut på vår "tillfälliga visit" i högsta ligan sedan -84. Vad än Hockey-Sverige hoppas på varje elitserie-säsong..

  Sveriges tråkigaste stad? Du, vad är Tälje för kokande metropol? Om inte ghettot Ronna brinner är ni som vilken insomnad industristad som helst..

  Om vi fortsätter på det spåret, varit till Skellefteå någon gång? Schtaan är för fan rena Twin Peaks! Det tycker både spelare och gemene man.

  Tumme upp 2011-09-26 18:42:26

  atmd:
  Ähum, ja inte för att det speciellt bra tryck på den videon du visade, men jag förstår din poäng. Jag är dock rädd attt jag måste trycka ned din stolthet i halsen eftersom denna videon visar på ett liknande fenomen, men med väldigt, vädligt mycket bättre stämning.


  Länktips: http://www.youtube.com/watch?v=5dfl__mcB....
  Tumme upp 2011-09-26 17:56:33
  1891:
  atmd: "Bespara sig smärtan av att se matchen" Vad är det för jälva skitsnack. Man stöttar väl sitt lag oavsett om det är ledning med 6-1 eller underläge med 1-10? Luktar medgångare lång väg som absolut inte vill se sitt lag förlora.

  Kolla länktipset. Vi ligger under med 1-5 mot Linköping och det är slutminut av matchen. SÅ stöttar man sitt lag.


  Länktips: http://www.youtube.com/watch?v=0zTNQv8gB....
  Tumme upp 2011-09-26 17:49:57

  Xonitex:
  Håller med om att DIF har klart bäst klack i hockeysverige. I fotboll ligger emellertid AIK före sin rival, i mitt tycke.

  Malmö har väl inte mkt tryck på sina matcher.. Sedan tycker jag Timrå hade en skaplig klack när Växjö mötte dem. Men har inte sett dem i aktion tillräckligt många gånger för att uttala mig om den saken kanske.

  Rolig lista, kul intiativ.

  Tumme upp 2011-09-26 17:46:16
  atmd:
  1891

  Att det är tyst sisådär 10sek efter målet är ingen direkt newsflash. Man är grymt besviken och behöver ett litet tag till att hämta sig. Om det nu handlade om en minut så visst. Vi hördes definitivt mer än er ändå under första perioden, och då var n alltså i ledning. Antar dock att ni tog i för fulla muggar på "ALLMÄNNA IDROTTSKLUBBEN AIK" precis 2 sekunder efter att Fredrik Claesson gjort 3-1. Eller?

  Gällande 5-2 derbyna förra året, alla gnagares stora trumfkort när det gäller att knäppa djurgårdssupportrar på nästan gällande trogenhet och supporterskap, så är det klart att det inte var något bra stöd av oss. Faktum var dock att vi kände oss totalt förnedrade då det lag vi älskar just förlorat andra matchen i rad mot ett aik som vi förväntade oss klara segrar emot. Att sedan några valde att lämna arenan före slutsignalen för att bespara sig smärtan av att se matchen, och att fler hängde på... ja, sånt kan faktiskt hända.
  Ni aikare som naturligtvis aldrig skulle göra något sådant säger jag grattis till. Grattis! Ni är bättre supportar än oss. Under den sista minuten i matcher som ni ligger under med tre mål i, det vill säga. Än en gång, grattis!

  Tumme upp 2011-09-26 17:45:33

  1891:
  atmd: Jag var själv i Globen och just när AIK-spelarna åkte och jublade över målet var det så tyst bland Blöj Saints att man kunde höra en knappnål falla. Och den tystnaden fortsatte i ytterligare någon minut och ni började låta först när vi började skandera åt er: "Ni sjunger bara när ni leder".
  Och lite lustigt också att du och DIF Norrort inte väljer att kommentera hur ni kan svika ert lag bara för att det ligger under som ni gjorde vid förra årets derbyn när det var folktomt på er läktare när slutsiignalen gick. Man ska stötta sitt lag i både med OCH MOTgång, eller hur? Vi stod kvar mangrant till slutsignalen i det senaste derbyt och gav vårt lag stödet ända fram till slutsignalen.

  Fotboll: Hammarby hette ert hockeylag som inte existerar längre. Sedan har ni ju en plojförening som består mest av 50-åriga farbröder med ölmagar i gärdsgårdsserien och den kan man inte kan räkna. Och nu var det ishockey det handlade om och inte fotboll som sagt. Alltså är Hammarby/Bajen eller vad ni vill kalla er för dagen inte ens med på världskartan i sammanhanget.

  Tumme upp 2011-09-26 17:35:24
  DIF Norrort:
  1891

  Det är omöjligt oftast att avgöra stämning via videoklip. Däremot så satt både Oldeen och Johansson i Canal Plus och berättade att det både var dåligt med drag och folk. Det är fakta, din "objektivitet" klarar vi oss utan.


  Tumme upp 2011-09-26 17:29:36

  DIF Norrort:
  Seriöst ett skämt att lägga AIK tvåa. 3000 på Hovet, 70 pers i klacken...
  När man är bra, då är man riktigt bra men man är ojämna och oftast dåliga.
  I derbyn,framförallt hemmaderbyn kan man vara riktigt bra men annars, näe.

  Tumme upp 2011-09-26 17:27:21
  atmd:
  Fotboll

  FBK tvåa? Luleå 3a? LULEÅ?

  1. Djurgårdens IF
  2. aik
  3. Växjö Lakers HC
  4. Rögle BK

  5-11 Luleå, HV, Leksand, FBK, Modo, SAIK. Ingen inbördes ordning

  12-?: Inga. Det finns inga fler klackar värda namnet.

  Tumme upp 2011-09-26 17:25:34

  Jeff:
  Rögle måste va MINST topp 3
  Tumme upp 2011-09-26 17:18:00
  Fotboll:
  1891
  Skrev Bajen, inte "Hammarby" om du måste märka ord. Klickade ja, måljubel gånger 2 ja. Inte oväntat med folk som är överlyckliga i en avgörande kvalmatch upp till elitserien. Trodde på bättre drag. Hittade enligt mig bättre videos med både Bajen och DIF på youtube om man nu ska avgöra en ranking på ett par youtubeklipp på någon minut.

  Bajen
  http://www.youtube.com/watch?v=dDjX0IWsgmE

  DIF
  http://www.youtube.com/watch?v=tMP96KLk0YA

  Du ska vara nöjd över att han placerat AIK så högt som nummer 2 när ni så ofta har helt dött på Hovet. Eran högsta kapacitet är helt klart bra men Djurgår´n är jämnare och bättre i hockeyn, inget snack. Överlag så är det för dåligt på alla håll jämfört med fotboll.

  Nu lämnar jag dig ifred så kan du sitta här och vara upprörd över vad en person tycker i sin ranking. Själv kunde jag inte bry mig mindre men kan för din skull avsluta med en ranking i elitserien.

  1.DIF
  2.FBK
  3.Luleå
  4.Växjö
  5.Skellefteå
  6.HV71
  7.Övriga

  Tumme upp 2011-09-26 17:17:51

  atmd:
  1891

  din text fullkomligt skiner av objektivitet, och det är omöjligt att inte ta till sig av dina rader.
  yeah right.

  aiks klack är bättre än DIFs i fotbollen, men vi slår er i hockeyn. Och det vet ni nog själva.
  Det handlar inte bara om publiksiffror, men mycket av sanningen grundar i det.
  Decibelnivå? Klart som fasen att ni har hög ljudnivå i sekunden som ni går upp till eliserien. Det gör man dock inte i varje match. För att bevisa att ni är bättre än oss bör ni höja ert publiksnitt med sisådär 3000 pers och skramla ihop en klack som är mer respektabel än den ni stoltserar med i dagsläget.
  Att vi var knäpptysta efter aiks ledningsmål i tisdags stämmer inte heller. Ladda ner videon från matchen här för bevis. I samma veva som det knäpper den teorin på näsan så kan du även stryka att ni sjunger ut oss, för videon bevisar nämligen motsatsen även där.

  tja.


  Länktips: http://thepiratebay.org/torrent/6694159/....
  Tumme upp 2011-09-26 17:10:56
  1891:
  Fotboll: Klickade du ens in på klippen??? Hade du volym på datorn??? Det verkar inte så utan, du vräker du sig dynga ändå bara för att spela tuff. Den ljudnivån som är på klippen överträffar allt som varit i publikväg i hockeysverige någonsin. Och nu var det ishockey det handlar om. Hammarby Hockey existerar ju inte längre och när de gjorde det hade de 75 pers på läktarna. Hängivna? Nej. Utsjungna? Ja.
  Tumme upp 2011-09-26 17:05:23

  Daddeh:
  Haha SSK:are ska nog vara försiktiga med att kalla andra lag tråkiga. Inte bara spelade ni själva det tråkigaste spel jag varit med om i ES-sammanhang, ni vann aldrig..och hade i snitt hur många fans på matcherna? Var det ens 3 000?
  Tumme upp 2011-09-26 17:02:40
  Fotboll:
  AIK - Växjö? Det var där kommentatorerna flera gånger var förvånade hur tyst det var på Hovet. Aiks publik är helt klart sämst i elitserien, i medgång/derby och avgörande matcher så är dom stundtals i topp annars klart sämst. Man kan inte "ranka" lag efter enstaka matcher. Då hade Bajen krossat samtliga på listan. Som det är i dagsläget är Djurgår´n solklara där uppe.
  Tumme upp 2011-09-26 16:58:52

  Röglefans:
  Märklig lista måste sägas direkt! Har du någon koll överhuvud taget? Leksand och Rögle borde vara betydligt högre upp skall sägas, har du ej varit i deras hemmaarenor är det nog dags för ett besök..tror du ändrar uppfattning då trots att lagen spelar i Allsvenskan..
  Tumme upp 2011-09-26 16:55:55
  1891:
  Förresten skriver ni bara om segrar denna redaktion? Ingen text utlagd från förlusten mot Troja. *sniff sniff* luktar medgångare lång väg.
  Tumme upp 2011-09-26 16:53:41

  1891:
  Kolla in det här länktipset också. I rest my case när det gäller vilket lag som kan skapa högst ljudnivå. Isapas pip är ju patetiska i jämförelse...

  Länktips: http://www.youtube.com/watch?v=Tnp1ONJyO....
  Tumme upp 2011-09-26 16:52:34
  Fotboll:
  Alla suger rejält! Framförallt solna aik
  Tumme upp 2011-09-26 16:50:24

  1891:
  Pajasranking. Isapas anhängare går ju hem låååångt för slutsignalen och sviker sitt lag vid underläge. När de båda första derbyna som båda slutade 2-5 var det ju tomt på Blöj saints sektion när slutsignalen gick. Stötta laget i med och motgång verkar inte Blöj Saints supportrar ha begripit. De sjunger heller inte när laget ligger under. Det märktes tydligt under derbyt senast. Efter AIK:s ledningsmål var det knäpptyst från Blöj Saints läktarsektion. Dessutom har Blöj Saints blivit ruggigt utsjungna i varje derby och den decibelnivå som AIK når upp i klippet nedan, den är oöverträffad, så den ranking du har gjort måste man ta med en stor snöskopa salt. Klicka på länktipset och känn hur högtalarna vibrerar. Hittills har inget annat lags supportrar levt om på samma sätt i en svensk ishockeymatch. Det är ju en ljudnivå som saknar motstycke och det är AIK:s supportrar som står för den och inga andra.

  Sen känns du väldigt partisk när du har Beirut topp tio. Inte ens när ni hade fri entré förra säsongen fyllde ni ju hallen till sista plats.


  Länktips: http://www.youtube.com/watch?v=M4_nmh2c6....
  Tumme upp 2011-09-26 16:48:52
  Kolle:
  Helt omöjligt att ha åsikter på en så pass oseriös artikel. AIK får ju exempels skaffa lite publik till matcherna innan de kan rankas bland de tio bästa.
  Tumme upp 2011-09-26 16:24:45

  Nisse:
  Frälunda må ha mycket publik men klacken är patetisk för det mesta och ofta helt bedrövlig. Ok ranking tycker jag.
  Tumme upp 2011-09-26 16:15:18
  hah:
  patetiskt vart är frölunda? mest publik i sverige på sina matcher rent ut sagt amatörmässigt pinsam artikel.
  Tumme upp 2011-09-26 16:13:40

  ANNONS:

  Fler artiklar om Södertälje

  Blytung förlust i Mora
  Södertälje Efter målkalaset senast mot Rögle gör SSK återigen en dålig bortamatch där man viker ner sig totalt i den andra perioden. Dalmasarna vinner matchen relativt enkelt med 5-2.
  2013-10-26 11:53:00

  SSK körde över Rögle
  Södertälje Med en David Pastrnak i högform kunde SSK ikväll inkassera säsongen andra seger mot Rögle. Sportklubben gör sin bästa insats för säsongen och matchen slutade med hela 7-1.
  2013-10-23 22:43:01

  SSK vann dragkampen om DeSimone
  Södertälje SSK gjorde igår klart med en riktig klassspelare, och vann dragkrampen mot DIF och VIK som också ryckte i den snabbe centern. Philip DeSimone kommer närmast från finska Jokerit och stannar säsongen ut.
  2013-10-18 08:15:45

  SSK:s nystart gav tre poäng mot VIK
  Södertälje Tränarbytet gav effekt direkt. SSK ville mest och spelade med mycket energi i kvällens bortamatch mot VIK. Sportklubben vann rättvist med 2-4.
  2013-10-16 21:23:00

  SSK bryter med Strömvall
  Södertälje Efter en svag säsongsinledning meddelade klubben idag att Johan Strömvall inte får fortsatt förtroende i SSK. Ny tränare blir istället Anders Sörensen, som tidigare varit assisterande tränare.
  2013-10-14 11:53:41

  Bedrövligt spel av SSK
  Södertälje SSK blev överkörda av DIF i årets första länsderby. Bortalaget vann alldeles för enkelt med 4-0 inför en frusterad hemmapublik.
  2013-10-09 22:44:33

  Inför: SSK - DIF
  Södertälje Då har det blivit dags för säsongens första länsderby, som spelas i Axa Sports Center. SSK har statistiken i ryggen, men DIF har bättre form. Det lär bli en tät match att vänta i Templet i morgon.
  2013-10-08 23:20:07

  Viktig SSK-seger på bortais
  Södertälje Efter tre matchers måltorka på bortais tog SSK ikväll en efterlängtad och viktig seger. Oskarshamn besegrades med klara 4-1.
  2013-10-05 23:11:30

  Mardrömsstart sänkte SSK
  Södertälje SSK hade 0-3 i baken när matchen bara var tre minuter gammal. Det blev ett försprång som SSK aldrig hämtade in, trots stort spelövertag och många målchanser. Matchen slutade 2-3.
  2013-10-03 23:11:00

  Fortsatt dåligt bortaspel
  Södertälje SSK:s dåliga trend på bortais forsätter att hålla i sig. Igår blev Sportklubben på nytt nollade när Malmö vann med 5-0.
  2013-10-01 10:05:39

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Hockeyzon - Svensk Hockey

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Dynastin som kom av sig
  Besvikelse trots poäng mot Athletic
  Corinthians försprång ointagligt?
  ”Det kommer att bli grinigt”
  Domarskandaler och knäböj
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies