fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 23140 | Inloggade: 318 | Antal medlemmar: 179231
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Uppmanar alla SSKare att läsa det här!

  Uppmanar alla SSKare att läsa det här!

  VI, supportrar, har en liten uppgift framför oss men ack så viktig. Det är vi som ska hjälpa laget till slutspel. Utan oss går inte Södertälje till slutspel. Om du håller på SSK så ber jag dig att läsa igenom den här artikeln. Om du fullkomligt struntar i det jag skriver i den här artikeln är du ingen riktig SSKare.

  Södertälje ligger på en åttonde och sista slutspelsplats i skrivande stund. En slutspelsplats som vi SSKare verkligen vill ha och vi vill uppleva vårat andra slutspel på 20 år. Det är inte många gånger under de senaste 20 åren vi har sett att Södertälje är skrivet med grön text när man slår på SVT Text TV, sidan 358. Man blir glad när man ser det. Men nu håller vi på att tappa slutspelsplatsen i och med förlusten mot AIK men det kan VI (supportrar) ändra. Visserligen är det laget som ska göra jobbet ute på isen men vi kan hjälpa laget så otroligt mycket med att bara gå och stötta de på matcherna.

  Det är åtta matcher kvar i grundserien för Södertälje varav fem av de matcherna spelas på vår hemmaplan, i vårat tempel och där ska vi se till att stötta de till 100 %. Det är nu eller aldrig, Elitserien är jämnare än någonsin och utan oss supportrar klarar inte Södertälje av att ta en slutspelsplats och kvalserien är plötsligt ett faktum. Om vi supportrar står upp för laget nu de sista fem hemmamatcherna finns det en god chans till att vi får se SSK spela slutspel i vår.

  Vi har en viktig uppgift framför oss. Masa dig till Templet och stötta vårat SSK, för vi ska till slutspel i år. Det är inte kul när det kommer knappt 4000 personer på en match som kan komma och betyda otroligt mycket. Templet har varit fullsatt en gång den här säsongen och det var mot Frölunda när det var gratis entré. Ni måste inse allvaret nu, det går inte att bara gå på en ishockeymatch om man vill att SSK ska till slutspel. Det gäller att åka till Scaniarinken regelbundet och stötta de i både medgång och motgång.

  Nu är det landslagsuppehåll och efter uppehållet möter SSK Luleå i Scaniarinken och då ska vi fylla arenan, den ska fyllas, så är det bara. Alla som kallar sig för SSKare ska köpa en biljett och stötta SSK den 17 Februari. Ni som bor långt ifrån i andra städer måste åka till Scaniarinken och stötta, man måste visa hjärta för klubben i det här läget. Utan publikstödet kommer inte Södertälje klara av att gå till slutspel. Det är en jäkla skillnad att spela inför knappt 4000 personer istället för 6150 personer. Spelarna känner en enorm skillnad.

  Om vi fyller templet mot Luleå den 17 Februari, då är jag säker på att vi vinner. Spelarna får ut så mycket mer energi när det är fullsatt. Vi blir som den sjätte utspelaren. När ett fullsatt tempel hejar på SSK så är vi väldigt, väldigt svårslagna.

  Nu sjunger vi oss till slutspelet!

  För er som inte har säsongskort:
  Tryck här för att boka biljett till matchen.

  Om du kallar dig för SSKare så har du redan tryckt på länken ovan och bokat biljett. Bra, då syns vi den 17 Februari i Scaniarinken!

  Det här är en uppmaning till alla SSKare!

  KOM IGEN, TÄLJE!


  49 KOMMENTARER      3344 VISNINGAR
  VICTOR HENRIKSSON
  mauri.ssk@hotmail.com
  2011-02-06 02:22:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  alex loch:
  och sen när han skriver "Om du kallar dig för SSKare så har du redan tryckt på länken ovan och bokat biljett. Bra, då syns vi den 17 Februari i Scaniarinken!" det finns många som kallar sig sskare men inte kan gå pga feber, man måste ta hand om sit barn, man har inga pengar, man måste jobba eller man ska nån annan stans...

  Så jag tycker att det är slöseri med tid om du skriver detta och klanka ner på folk som inte kan gå... ta mig tillexempel jag kan inte gå för jag har inga pengar... ska du skylla på mig att jag inte är en sskare då??

  Tumme upp 2011-02-07 18:31:45
  alex loch:
  SSK har ju varit bra denns senong och det har förvånnat mig jätte mycker...

  SSK är ju eliteseriens formstarkasre kag och hoppas att det håller så..

  SSK har ju förlotar bra spelare men också fått bra spelare..

  SSK har ju haft fullsatt en gpng denna sesong och hoppas att det blir fler ..

  men så kommer man till det här om man inte har pengar att gå på hockey då kan man ju inte gå på hockey så man ska egentligen inte skriva att alla måste fylla templet och det är ganska många som sitter hemma och kollar på TV... bara för SSK har haft 25 dåliga matcher men ändå så har vi kvar slutspel platsen men alla måste inte komma på matchen om de inte vill...

  Tumme upp 2011-02-07 15:56:24

  Kent Fredriksson:
  @Frank
  Att slutspelssnack huserar kan ju bero på att SSK ligger där nu. Konstigare en så är det inte.

  De ca 3 500 som alltid kommer på hemmamatcherna vill nog ha SSK i elitserien. Vad övriga i Södertälje vill kan jag inte svara på. OM AIKs sponsorer skulle bjuda på fritt inträde, skulle det bli fullt på Hovet?

  Istället för att ni AIKare stirrar er blinda på publiksnitt så kanske man skall titta på procent av arenakapaciteten.
  SSK: 66%
  AIK: 61%

  Akta oss för AIK? Är det fansen du syftar på så, absolut. De skall man akta sig för.

  Håll ut Frank, den 5 mars ser vi resultatet.

  Tumme upp 2011-02-07 14:30:05
  Frank:
  Kent: Det är ju att läsa på alla ssk-forum och även här på SF. Slutspel är ju ett ord som förekommer mer frekvent än det mer relevanta kvalserien. Så nog kan man säga att ni drabbats av en enorm slutspelshybris. Och visst är det tisdag om en vecka vi går upp på slutspelsplats och puttar bort er för gott därifrån.

  Men som sagt - hur är med Södertäljeborna, vill de ens ha något elitserielag med tanke på att de inte är villiga att betala för det, bara kommer när det är gratis.

  Och kom ihåg en sak: NI SKA AKTA ER FÖR AIK!
  AIK - lite finare, lite bättre.

  Tumme upp 2011-02-07 12:28:56

  SSK:
  Du som skrev :

  Blir KS för er i år igen....
  Fullsatt en match i år och då var det gratis!
  PINSAMT är bara förnamnet!

  Du vet nog inte vad hur mycket pengar SSK får för att kunna göra en gratismatch.

  Tumme upp 2011-02-06 23:34:46
  Haha:
  Fortfarande lika kul när AIKare börjar prata hybris. Fans till en klubb som för två veckor sedan började sälja paketbiljetter där första matchen i slutspelet ingår. Och då låg man på en kvalserieplats.
  Tumme upp 2011-02-06 23:32:08

  Kent Fredriksson:
  @den senaste Frank.
  Svår slutspelshybris? På vilket sätt, menar du? Var är hybrisen du refererar till? Sportklubben har, just nu, bäst utgångsläge eftersom man innehar plats åtta.

  AIK kan ju till och börja med vinna den matchen, sen får vi se hur det ser ut. Sen är det inte på tisdag matchen spelas. Det är visst ett sorts uppehåll.

  55 matcher skall spelas. Efter det kan vi alla summera tabellen.

  Tumme upp 2011-02-06 23:07:24
  Texas:
  Ni kan inte skapa en korvkö ens med era 30 supportrar.
  Tumme upp 2011-02-06 22:10:08

  Frank:
  Har fortarande inte fått svar på frågan kring den svåra slutspelshybris ni Södertälje Sport-anhängare har. Ni är medvetna om att AIK kan inneha sista slutspelsplatsen redan på tisdag väl?

  Och det verkar ju som om inte Södertäljeborna vill ha Södertälje Sport kvar i elitserien. Det är bara när det är gratis som de anser det vara mödan värt att gå och se laget spela.

  Tumme upp 2011-02-06 22:04:05
  Henrik:
  Skriv en kort sammanfattning, av ovanstående inlägg och skicka till Länstidningen, kan hoppas på en insändare som publiceras.
  Lt.se. Publiken behövs och LT brukar publicera intressanta insändare om SSK.

  Mvh

  Henke

  Tumme upp 2011-02-06 21:29:31

  Freddan:
  Mot slutspel SSK - vi mot resten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Tumme upp 2011-02-06 20:52:34
  Jocke:
  Blir KS för er i år igen....
  Fullsatt en match i år och då var det gratis!
  PINSAMT är bara förnamnet!

  Tumme upp 2011-02-06 19:47:21

  Såattävensödertäljeborförstår:
  Kehottaa kaikkia SSKare lukea tämän!
  VI, kannattajat ovat pieni tehtävä edessämme, mutta niin tärkeä. Juuri me on autettava joukkue pudotuspeleihin. Ilman meitä ei voi Södertälje on pudotuspeleihin. Jos olet SSK, pyydän teitä lukemaan tämän artikkelin. Jos olet täysin sivuuttaa, mitä minä kirjoitan tässä artikkelissa, et todellinen SSKare.

  SHARE
  Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa paina Print Help?

  KIRJALLISUUTTA
  Keskustele
  Aikataulu Södertälje

  Södertälje on kahdeksas ja viimeinen playoff paikka kirjallisesti. Playoff paikalla kuin me SSKare todella haluavat ja me haluamme kokea meidän toinen pudotuspelien vuonna 20 vuotta. Ei ole monta kertaa viimeisten 20 vuoden aikana olemme nähneet, että Södertälje on kirjoitettu vihreää tekstiä, kun otat SVT teksti-tv, sivu 358th Sinusta tulee onnellinen, kun näet sen. Mutta nyt olemme menettämässä Playoff paikalla tappion AIK mutta voimme (kannattajat) muuttaa. Totta, se on joukkue, joka tekee työtä jäällä, mutta me voimme auttaa joukkue niin paljon vain mennä ja tukea jalkapallo-otteluissa.

  On kahdeksan peliä jäljellä runkosarjan osalta Södertälje lukien viisi ottelua pelataan meidän kotikentällään, meidän temppelissä ja missä meidän pitäisi varmistaa, että tuki 100%. Nyt tai ei koskaan, Elite-sarja on tasaisempi kuin koskaan ennen ja ilman tukijoitamme ei Södertäljessä ottamaan playoff paikka ja Kvalserien on yhtäkkiä totta. Jos me kannattajat seisomaan joukkue nyt viiden viimeisen kotipelinsä, on hyvin mahdollista, että näemme SSK pelata finaalit tänä keväänä.

  Meillä on tärkeä tehtävä edessämme. Masa sinut temppeliin ja tukea SSK, meille pudotuspeleihin tänä vuonna. Se ei ole hauskaa, kun se tulee tuskin 4000 ihmistä ottelu, joka voi olla ja merkitä paljon. Temppeli oli täynnä jälleen tällä kaudella ja se oli vastoin Frölunda, kun se oli ilmainen sisäänpääsy. Sinun täytyy ymmärtää vakavuuden nyt, et voi vain mennä jääkiekko peli, jos haluat SSK on pudotuspeleihin. Sinun täytyy mennä Scania Rink säännöllisesti ja tukemaan niitä sekä hyvinvoinnin ja vastoinkäymiset.

  Nyt on maajoukkueen tauon jälkeen ja syvennys kasvot SSK luetteloomme Scania Rink ja sitten täyttää stadionin, se on valmis, joten se on vain. Kaikki, jotka kutsuvat itseään SSKare aio ostaa lippu ja tukea SSK 17. helmikuuta. Ne, jotka asuvat kaukana muilla kaupungeilla on mennä Scania Rink ja tukea, sinun on osoitettava sydän seuran tässä tilanteessa. Ilman julkista tukea ei Södertälje voi mennä pudotuspeleihin. Se on hemmetin ero pelissä edessä lähes 4000 ihmistä sijasta 6150 ihmistä. Pelaajat tuntemaan valtava ero.

  Jos me täytämme temppelin Luleå 17. helmikuuta sitten olen varma, että voitamme. Pelaajat saavat paljon enemmän energiaa, kun se on täynnä. Me liikkua kuudes tekijä. Täpötäydessä temppelissä tonkia SSK, olemme hyvin, hyvin vaikea voittaa.

  Nyt laulamme meidät pudotuspeleihin!

  Niille teistä, jotka eivät ole kausikortti:
  Klikkaa tästä varataksesi lippu ottelun.

  Jos soittaa SSKare olet jo painanut yllä olevaa linkkiä ja varattua lipun. Hyvä, voimme nähdä 17 helmikuu Skåne Rink!

  Tämä on vetoomus kaikille SSKare!

  Tule, Tälje!

  Tumme upp 2011-02-06 18:50:19
  Jonas:
  Det är huvudsaken man ger 110 procent sen om man inte vinner skit samma..
  Tumme upp 2011-02-06 18:19:40

  Jkpg71:
  Vilket skämt!
  Tumme upp 2011-02-06 16:39:01
  Kent Fredriksson:
  Frank använder sig av två olika ip. Bruce Wayne 12:43 och Franks 13:19 är samma.

  Men Franks 14:54 är ett annat. Behöver således inte vara samma Frank.

  Kamma dig nu Frank. Du sitter både här och på Hallmans blogg och kastar dynga. Kan du inte starta en blogg, där du kan ösa ur den aldrig sinande slagghögen.

  Tumme upp 2011-02-06 16:38:20

  Victor Henriksson:
  Ja, jag är säker på det.
  Tumme upp 2011-02-06 15:16:08
  Frank:
  Jasså? Är du säker på det?
  Tumme upp 2011-02-06 14:54:51

  Victor Henriksson:
  Äntligen kom en seriös kommentar från SSKaren! Den har jag väntat på.

  Lite sorgligt att en person sitter och skriver under två olika nickname, Bruce Wayne och Frank är en och samma person. Tragiskt. De här två nickname har samma IP nummer. Om du fortsätter skriva skit kommer jag spärra ditt IP nummer så du inte kan skriva mer på SF. Så sluta upp nu!

  Tumme upp 2011-02-06 14:41:19
  Salve:
  Jag förstår mig verkligen inte på denna ständiga bild av att just Brynäsklacken skulle vara så knäpptyst. Dom håller i princip samma klass som alla andra lag i serien med duglig klack. Kolla upp saker innan ni tror att ni kan något.
  Tycker i princip alla lag i serien har dugliga klackar - förutom i Linköping då, där finns det verkligen ingen klack alls.

  Tumme upp 2011-02-06 14:36:07

  Bruce Wayne:
  SSKare: Jojo man såg ju Månssons lilla fjantigt patetiska uppenbarelse i Hovet igår. Bytte han blöja till den sista perioden efter att Rudslätt och Blomdahl manglat honom? Självförnekelse är ens största fiende. Varför inte erkänna att ni inte har i ett slutspel att göra? Ni har för svaga målvakter, för svag backbesättning och ingen karaktär eller själ i ert lag. Ni spelar seriens klart tråkigaste hockey och supportrarna kommer bara när det gär gratis-matcher. Ibland kan sanningen vara svår att uthärda...
  Tumme upp 2011-02-06 14:32:33
  :O:
  Vänta lite nu... Södertälje? Har dom en hemmaklack?
  Tumme upp 2011-02-06 14:26:17

  SSKare:
  Ingen uppmaning, det är en order! Vi tillsammans bildar SSK, Vi tillsammans lever oss in i matcherna, Vi tillsammans ska till slutspel!

  Det var en gång två personer vid alias Frank och Bruce Wayne, två personer som inte riktigt hittat lyckan i livet, de var två personer som gillar att slå på de mesta, oftast hade de inte ens en aning om vad det egentligen var dom försökte slå på och det var just det som gjorde de hela så pass roligt.
  De skrattade åt ett lag de troligtvist inte sett på de senaste 20 omgångarna i alla fall, antingen de eller så saknade de helt enkelt hjärta. De såg tyckte att södertälje hade publiken de förtjänade när de är seriensformstarkaste lag, de lag som kämpar mest av alla i hela elitseren, och det SYNS! Förtjänar inte ett sånt lag en rejäl publik? Att åskådarna sviker, ja visst, men inte är det SSKs fel, de bjuder upp till kamp varje match, laget åker som tokar hit och dit, Månsson åker varv på varv runt rinken och smäller någon i varje hörn, Videll krånglar sig igenom de tightaste av försvar, Arto spelar ändlöst men inte syns det, alla kämpar som djur och ÄR det lag som har SLUTSPELSPLATSEN i sina egna händer, de har spelat sig till en position som de andra lagen inte kan göra ett dugg åt så länge SSK gör sitt. Oförtjänta segrar? - Jo men visst, är man formstarkast i serien och har en av playoff platserna är det nog något anant som ligger bakom än oengagerade motståndare. SSK krigar sönder allt som kommer i dess väg och det kan ingen som har sett laget spela säga emot, inte ens den bittraste rivalen efter SSK seger, men sen har vi ju såklart de utan hjärta.
  Scaniarinken dessutom, en bra kväll där finns det inget som slår! Du är svettig innan första nedsläpp och du kan inte prata på flera dagar efteråt pga din hesa röst. Nej, Scaniariknen & Axa SportCenter är stället man vill vara på flera kvällar i veckan. Det är här det händer! Här är Passionen! För SSK och för alla dess supporters betyder varje match liv och död, är det inte så man vill ha det serien igenom? - Spänning av högsta grad!

  INGEN som kommer och ser vårat kära SSK kommer att bli besviken, det är en upplevelse, det är kamp, det är kämpar glöd, det är en energisticka ala Peter Popovic i båset, Det är ett SSK mot SLUTSPEL - Tillsammans!

  Tumme upp 2011-02-06 14:19:11
  Hej:
  Sedan finns det massor utav patetiska kommentarer från Frank, Bruce Wayne med flera...fast det är ganska roligt att läsa era kommentarer, haha :)
  Tumme upp 2011-02-06 13:42:09

  Frank:
  Bruce Wayne: Nej det finns något ännu mer patetiskt i texten och det är: "Nu sjunger vi oss till slutspelet!" ha ha ha ha ha. Snacka om enorm hybris bara för att laget lyckades ta ett par tursamma och oförtjänta segrar. Slutspel? Södertälje? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Jag kan inte sluta grava. Kvalserien blir det snarare.


  Tumme upp 2011-02-06 13:19:08
  Bruce Wayne:
  Ha ha ha ha vilken patetisk text. Men samtidigt har du en stor poäng när du skriver att det enda gången det varit fullsatt var när det var gratis entré. Folk ser bara SSK om de inte behöver betala för att se skiten. Sen är det väl så att man får den publik man förtjänar. Spela roligare hockey och inte tråkigast i Sverige, så ska ni se att publiken också kommer, så enkelt är det. Och sen är det väl ändå spelarna som spelar matcherna och inte publiken? En oduglig spelartrupp räddas inte upp av det är fullsatt i hallen. Och förresten var det verkligen fullt mot Frölunda? Det står ju att publiksiffran var 6 150... Går det verkligen inte in fler i arenan? I så fall: Ha ha ha ha ha ha.
  Tumme upp 2011-02-06 12:43:37

  Hej:
  Men det var någon som skrev att vi inte hade drag i arenan och då svarade jag bara. För vi har drag, kanske inte när det är 3000 i arenan men när det är 4000! Men som jag skrev, man vill ju hellre ha en fullsatt arena med betalande supportrar! Håller helt med dig där.
  Tumme upp 2011-02-06 12:32:51
  Förorten till.... :
  Hej. Vad har du missat?`Allt handlade om att ni inte har några betalande supportrar. Ni kommer ju bara när det är gratis eller när det betalas från sponsorer etc.. Ni har aldrig fyllt arenan med betalande publik.
  Tumme upp 2011-02-06 12:27:52

  Domare Bävan:
  Där tog det slut. Tillbaka på förlusttåget igen. Två raka torsk nu.
  Tumme upp 2011-02-06 12:20:57
  Hej:
  Att inte SSK har drag i arenan är rent skitsnack. Man kanske inte har så mycket publik men när det kommer ca 4000 pers ja då har vi bättre tryck än många andra arenor, det kan jag lova! Men visst, vi måste få hit mer publik!
  Tumme upp 2011-02-06 11:53:54

  Lärking:
  tälje har inget drag och inga betalande supportrar..
  Tumme upp 2011-02-06 11:50:39
  Anton:
  Zappa. Ja men hörrö.. det var ju inte det som var poängen i det hela. Poängen var att SSK endast har publik när det är gratis. När sedan någon icke läskunnig drar igång med att Brynäs inte har något drag så blev det lite märkligt. Ni har ju i alla fall betalande supportrar till skillnad från SSK. Det var det som var poängen med inlägget som svar på artikeln.
  Tumme upp 2011-02-06 11:49:22

  Zappa:
  Hörrudu Anton...att det inte är drag på Brynäs matcher är en åsikt som stämt om man tittar på tidigare säsonger men numera är det en organiserad klack som gör ett riktigt bra arbete. Vi har inte Sveriges bästa publik men någorlunda drag är det faktiskt!
  Tumme upp 2011-02-06 11:37:46
  AIK:
  Sälj en av jumbotronerna och köp en målvakt!
  Tumme upp 2011-02-06 11:30:40

  Hehe:
  Skulle aldrig falla mig in och se det skitlaget en gång till....
  Tumme upp 2011-02-06 11:25:50
  SSK-are:
  Vill säga att ssk's pp är mer än ett för'''nnad korp spel, har man en vass pp kedaja ja då ska det vara mål. Seikola, Lehoux, Laatikainen dessa spelare har bra skott men varför i hela fridens namn tar dem inte skott, hur svårt ska det vara att lägga in en puck mot mål istället för att passa runt hela tiden. Seikola värvad som en pp speciallist men varför skjuter han inte och pucken göra mål. Skjuta skjuta måste det bli mer av men om jag vore poppe eller peter skulle jag bänka Seikola i pp, han skjuter inte ens något mer. Jag blir så less på ssk's pp, upp på tå och skjut ännu mer mer istället föra att åka runt och passa som yra höns.
  Tumme upp 2011-02-06 11:25:17

  SSK:
  Ssk/Nybro: Självklart kräver man inte att om man bor 50 mil bort att man ska åka till varje match, det är en omöjlighet. Men man kan i alla fall kräva att du åker upp en gång av de här fem hemmamatcherna som består till Södertälje för att se SSK!!!

  FORZA, mot slutspel

  Tumme upp 2011-02-06 11:24:26
  Citizen X:
  Anton- sure!
  Tumme upp 2011-02-06 11:21:46

  Anton:
  Är väl ingen som har nämnt något om drag. Hur var det med läskunnigheten. Det handlade om att dom har betalande supportrar, vilket SSK inte har. Finns inte en enda match där Södertälje har fyllt arenan om det inte varit gratis. Läs om och läs rätt.

  Brynäs har betalande supportrar men däremot inget drag. Men det är inte draget man betalar spelarnas löner med utan biljetten man KÖPER!

  Tumme upp 2011-02-06 11:15:51
  SsK/Nybro:
  ganska jobbigt för mig som är från Nybro och kolla på alla hemmamatcher
  Tumme upp 2011-02-06 11:13:22

  stefan Berggren:
  Självklart bokar man in kvarvarande hemmamatcher!!!!
  Tumme upp 2011-02-06 10:56:15
  Citizen X:
  Läskunnigheten är inte alltid den bästa, vad det verkar.
  "Uppmanar alla SSKare att läsa det här!" Nåja det lockar alltid en söndag att glida in på en artikel som inte rör en själv.

  Brynäs supportrar skall knappast komma och snacka om tryck och drag. Läkerolen är som en stumfilm från 1920

  Tumme upp 2011-02-06 10:48:38

  Jocke:
  Spelar väl ingen roll om de låter uppe i Gävle, dom fyller i alla fall arenan med betalande supportrar.

  Nä, ni får väl börja betala för att gå på era matcher, men ni kanske inte tycker att det är värt pengarna, vilket är helt förståeligt.

  Tumme upp 2011-02-06 10:48:33
  hejdå vf:
  Vf: Är du bitter för att ditt lag ligger sist eller?
  Tumme upp 2011-02-06 09:45:59

  Siro:
  I Gävle lyckas alla bortalag låta mer än vad själva Brynäsklacken gör (börjar ställa mig tveksam om dom ens har någon).
  Haha, bönder.

  Tumme upp 2011-02-06 09:40:13
  VF:
  Du gillar att upprepa allt hur många gånger som helst, va? Dåligt skrivet. Och som Brynäs säger: Ni har bara fullt när det är gratis entré.
  Tumme upp 2011-02-06 09:24:00

  Brynäs:
  Ni fyller bara ert tempel när det är gratis.
  Tumme upp 2011-02-06 07:13:55
  AIK:
  HAHHAHAHA HEJA AIK
  Tumme upp 2011-02-06 03:13:18

  AKA HEL!:
  Bra skriver Victor är faktiskt inte SSKare men var nyfiken på att läsa hehe lycka till skulle vara kul med ssk i slutspel för en gång skull!!!!!
  Tumme upp 2011-02-06 03:03:50
  ANNONS:

  Fler artiklar om Södertälje

  Blytung förlust i Mora
  Södertälje Efter målkalaset senast mot Rögle gör SSK återigen en dålig bortamatch där man viker ner sig totalt i den andra perioden. Dalmasarna vinner matchen relativt enkelt med 5-2.
  2013-10-26 11:53:00

  SSK körde över Rögle
  Södertälje Med en David Pastrnak i högform kunde SSK ikväll inkassera säsongen andra seger mot Rögle. Sportklubben gör sin bästa insats för säsongen och matchen slutade med hela 7-1.
  2013-10-23 22:43:01

  SSK vann dragkampen om DeSimone
  Södertälje SSK gjorde igår klart med en riktig klassspelare, och vann dragkrampen mot DIF och VIK som också ryckte i den snabbe centern. Philip DeSimone kommer närmast från finska Jokerit och stannar säsongen ut.
  2013-10-18 08:15:45

  SSK:s nystart gav tre poäng mot VIK
  Södertälje Tränarbytet gav effekt direkt. SSK ville mest och spelade med mycket energi i kvällens bortamatch mot VIK. Sportklubben vann rättvist med 2-4.
  2013-10-16 21:23:00

  SSK bryter med Strömvall
  Södertälje Efter en svag säsongsinledning meddelade klubben idag att Johan Strömvall inte får fortsatt förtroende i SSK. Ny tränare blir istället Anders Sörensen, som tidigare varit assisterande tränare.
  2013-10-14 11:53:41

  Bedrövligt spel av SSK
  Södertälje SSK blev överkörda av DIF i årets första länsderby. Bortalaget vann alldeles för enkelt med 4-0 inför en frusterad hemmapublik.
  2013-10-09 22:44:33

  Inför: SSK - DIF
  Södertälje Då har det blivit dags för säsongens första länsderby, som spelas i Axa Sports Center. SSK har statistiken i ryggen, men DIF har bättre form. Det lär bli en tät match att vänta i Templet i morgon.
  2013-10-08 23:20:07

  Viktig SSK-seger på bortais
  Södertälje Efter tre matchers måltorka på bortais tog SSK ikväll en efterlängtad och viktig seger. Oskarshamn besegrades med klara 4-1.
  2013-10-05 23:11:30

  Mardrömsstart sänkte SSK
  Södertälje SSK hade 0-3 i baken när matchen bara var tre minuter gammal. Det blev ett försprång som SSK aldrig hämtade in, trots stort spelövertag och många målchanser. Matchen slutade 2-3.
  2013-10-03 23:11:00

  Fortsatt dåligt bortaspel
  Södertälje SSK:s dåliga trend på bortais forsätter att hålla i sig. Igår blev Sportklubben på nytt nollade när Malmö vann med 5-0.
  2013-10-01 10:05:39

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Hockeyzon - Svensk Hockey

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Ett steg närmare Europafiasko
  Missa VM? Finns inte i tanken
  Hubocan flyttar till Trabzonspor
  Dynastin som kom av sig
  Bästa elvor och Ipswich Town
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies