fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher VM 2018 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
Besökare: 66300 | Inloggade: 408 | Antal medlemmar: 182520
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig

  Uppdatering av Juventus redaktionen 18/19; nya tillskott och ny forumansvarig

  En uppdatering av tidigare artikel "Juventus redaktionen söker efter nya skribenter inför säsong 18/19"

  Kära läsare,

  Först och främst vill jag innerligt tacka er alla som sökt in till redaktionen.
  Processen har resulterat i två nya skribenter och en tillsatt forumansvarig. 

  De två nya skribenterna är i själva verket tidigare medlemmar som härmed gör ett kärt återbesök, nämligen Calle Larsson & Hugo Olsson.
  Hjärtligt välkomna!

  Vad gäller forumet har vi på senare tid fått kännedom om flera händelser som inrapporterats rörande diverse fall. 
  Vi har sedan år 2009 ej gett access till medlemmar utanför redaktionen. Med hänsyn till vår interna policy och de händelser som inrapporterats kommer vi framledes säkerställa att inga medlemmar utanför redaktionen erhåller en sådan behörighet framöver. Syftet med detta är att ytterligare stärka kontrollen över våra interna processer och att tillförsäkra att alla som medverkar i redaktionen följer vårt obligatorium, dvs en närvaro i den obligatoriska rapporteringen (se nedan för mer info). Personer som fått denna access av tidigare redaktörer har till följd av detta fåntagits sina respektive behörigheter. 

  Den person som i fortsättningen kommer sköta vårt forum i enlighet med våra interna riktlinjer är vår redaktionsmedlem Darko Kraljev.
  Darko kommer följaktligen att besluta om eventuella påföljder förutsatt att forumets uppsatta regler inte efterföljs och samtliga fall som uppkommer ska på grund av detta rapporteras samt diskuteras med just Darko. Forumansvarige kan i sin tur avhandla diverse ärenden med undertecknad under förutsättning att behovet finns. 

  Må väl.

  --------------------------------------------
  Kära läsare!

  Inför uppstarten av den gångna säsongen satte vi upp en "nollvision" som innebar att inga obligatoriska rapporter skulle missas. Med facit i hand, kan vi konstatera att vi skötte oss tämligen bra och detta berodde på att vi tog in rätt personer som kunde representera redaktionen på bästa sätt, samtidigt som dessa personer ständigt levererade rapporter på hög nivå. Vår vision inför den kommande säsongen är naturligtvis densamma, och av den anledningen behöver vi förstärkning för att på bästa sätt nå upp till förväntningarna.

  Senast vi hade vårt egna lilla "transfersfönster" öppet fick vi in en hel del ansökningar, vilket givetvis är glädjande och vi vill förstås se liknande siffror denna gången också. Den främsta anledningen till att vi söker efter fräscha och hungriga skribenter, är inte för att vi är få till antalet, utan för att vi helt enkelt inte har särskilt mycket tid på grund av arbete och studier med mera. Följaktligen söker vi efter kompetenta skribenter som är redo att skriva så mycket de bara kan, samtidigt som skrivkvalitén är hög.
   
  Vi söker således efter 1-2 skribenter som kan ha en skrivtakt på 100% plus en skribent som kan axla rollen som forumansvarig samtidigt som denne håller en skrivtakt på minst 25% rörande den obligatoriska rapporteringen (minimumkravet för att vara med i red). För tillfället är vi 12 skribenter, varav samtliga förväntas att ha en skrivtakt på minst 25% (obligatorium). Det finns likt tidigare heller inga poster som "krönikör" eller något liknande, utan varje skribent ska oavsett post vara delaktig i skrivschemat, då krönikor förvisso betraktas som något frivilligt som vemsomhelst kan bidra med. Dessutom försöker vi helst undvika avhopp så mycket som möjligt, vilket vi lyckades med den gångna säsongen.

  För kännedom syftar ”skrivtakten” på en procentsats som är inbyggd i en ekvation. Skrivtaktens syfte är att fördelningen av de obligatoriska rapporterna (två per match; införrapport & matchrapport) inte ska delas lika på antalet personer, utan fördelas utifrån den skrivtakt som skribenten i fråga har fastställt innan säsongsstarten. Förutsatt att man har en skrivtakt på 100%, så behöver man rent hypotetiskt (beror självfallet på vilka skrivtakter de övriga redaktionsmedlemmarna väljer), ansvara för ungefär 7 obligatoriska rapporter under en säsong samt stå som reserv i lika många. Detta system kommer att förklaras mer ingående för er som blir antagna!

  För er som vill ansöka
  Är du rätt person att representera Juventus-redaktionen på Svenskafans?
  I sådana fall ska du inte tveka att söka in.

  Ansökningen ska skickas in till följande epostadress:
  armand939@hotmail.com


  I mailet ska du kort introducera dig själv och motivera varför just du är en lämplig kandidat till detta uppdrag.

  Glöm inte att ideella engagemang är oerhört givande, både för dig som person och för din framtida arbetsgivare som minst sagt kommer att värdesätta denna insats högt. Glöm heller inte att passion inte går att mäta med monetära termer, och så länge du är passionerad samt innerligt älskar Juventus som vi gör, så kommer skriveriet här på SF inte vara något annat än en fantastisk erfarenhet att ta del av samt minnas.

  Deadline för ansökan: Lördag 11/8, kl 20.00.


  0 KOMMENTARER      1178 VISNINGAR
  ARMAN FARAHBAKHSH
  2018-08-11 19:23:00


  ANNONS:

  Fler artiklar om Juventus

  Uppdatering av Juventus redaktionen 18/19; nya tillskott och ny forumansvarig
  Juventus En uppdatering av tidigare artikel "Juventus redaktionen söker efter nya skribenter inför säsong 18/19"
  2018-08-11 19:23:00

  Cristiano Ronaldo - en osannolik men logiskt fulländad värvning
  Juventus En artikel man aldrig trodde att man skulle skriva. Just därför måste den skrivas. Cristiano Ronaldo är en Juventusspelare, säga vad man vill, det är ändå helt otroligt. Det är ett mirakel till sportchefande och en logikens seger.
  2018-07-12 23:34:00

  Asamoah ut. Ronaldo in...?
  Juventus Det är smärtsamt att vara supporter under silly season.
  2018-07-03 11:59:28

  Juve Talk 219: Säsongssummering och VM-hajp
  Juventus Ännu en säsong är till ända, ännu en dubbel är säkrad. Det har varit den svängigaste säsongen på länge ur Juventusperspektiv. Champions League blev en ärorik besvikelse och vi tog farväl av en legendarisk Gigi Buffon.
  2018-06-02 21:20:53

  Juventus 2 - 1 Hellas Verona : Tack för allt Gigi!
  Juventus
  2018-05-20 23:52:54

  Inför Juventus - Verona: Ett farväl till Stålmannen
  Juventus Säsongen 2017/18 avslutas hemma mot ett Verona som kommer att spendera nästa säsong i Serie B. En match Juventus ska vinna 9,5 av 10 gånger. Om jobbet görs till fullo finns det rekord i potten. Och det skulle väl vara ett fint sätt att tacka av en legendar?
  2018-05-18 21:00:09

  Roma - Juventus 0-0: Ett fyllogäng på plan
  Juventus Ligan var matematiskt sätt fortfarande inte avgjord även om det skulle mycket till för att Juve skulle tappa den. Matchen visade sig bli mer betydelselös än man kunde tro och båda lagen syntes på långa vägar nöja sig med varsin poäng. Men det fanns någon som skulle ha sin egna match i matchen!
  2018-05-14 21:23:00

  Inför Roma-Juventus: dubbeln ska säkras
  Juventus Det är sommar, det är söndag och det är Serie A. Ettan Juventus ska besöka trean Roma i hopp om att matematiskt säkra scudetton.
  2018-05-13 11:49:58

  Juventus 4 - 0 Milan: 4ZA JUVE!
  Juventus Matchen vi gått o väntat på sista veckan var slutligen kommen. Mycket om snacket inför var om Milans hunger skulle kunna störa Juventus målmedvetenhet, och stoppa vårt maskineri. Det är bara en av italiens två största lag som kommer att krönas som mästare! Gattuso som sa: "detta är som en VM-final för oss".
  2018-05-10 17:17:25

  Inför finalen Coppa Italia Juventus-Milan: Fyra i rad?
  Juventus La vecchia signora har chansen att ta sin fjärde Coppa titel i rad och åter bekräfta sin inhemska dominans.
  2018-05-08 09:02:27

  ANNONS:
   ANNONS:

   Senaste nytt om Italiensk Fotboll

   ANNONS:
   ANNONS:
   Svenska Fans
   START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | FORUM | BETTING
   Det kan bli ett bra år för Hoffenheim
   ”Hans tid i Ottawa är över, väl?”
   Supertalangen i Real Madrid
   Frankrike är världsmästare!
   ”Inget lag har varit så favorittippat”
   fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
   Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies