fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 31605 | Inloggade: 435 | Antal medlemmar: 179234
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Sommarmercato Uppdaterad 1/9 Ferrante lånas ut
  Ljajic har tilldelats nummer 8.

  Sommarmercato: Uppdaterad 1/9: Ferrante lånas ut

  Romas sommarmercato

  Här tas samtliga rykten och klara in samt utgångar upp. Uppdateringar i rött. En personlig bedömning av sannolikheten in eller ut kommer att skrivas i slutet av varje spelare. Skalan kommer att vara ett till fem

  Klara in:

  Adem Ljajic
  (28/8)Ljajic är nu klar och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2017 och kommer att tjäna 2 miljoner €/säsong. Roma betalar Fiorentina 11(plus 4 i bonusar) miljoner € för Adem. 
  (30/8)Adem har tilldelats nummer 8.

  Gervinho
  (10/7)Man sägs nu vilja låna in den kvicke afrikanen med en köpoption inbakat i dealen. 
  (18/7)Italiensk media fortsätter att snacka om Gervinho till Roma. Men inget konkret bud är bekräftat.
  (20/7)Man väntas göra klart med Arsenal om ivorianen den kommande veckan.
  (23/7)Walter Sabatini ska tidigare idag ha flugit till London för att ta sig an ärendet. Arsenal har sedan tidigare begärt 8 miljoner € medan Roma har lagt fram 3 miljoner € på bordet. Roma sägs nu vara beredda att höja det urspungliga budet på Gervais.
  (25/7)Sägs att Gervinho kommer att bli klar för 8 mill Euro. Till det kommer han skriva på ett kontrakt värt 2,7 mill Euro om året.
  (26/7)Arsenal rapporteras ha nobbat romas bud på 8 miljoner € och begär 12 miljoner €. Representanter från Roma ska samtidigt ha kommit överens med Gervais om ett kontrakt. Ska man tro transfer-gurun Gianluca Di Marzio så kommer den kvicke spelaren bli klar den kommande veckan.
  (2/8)Walter Sabatinis möte med representanter från Arsenal ska ha gått bra. Klubbarna ska ha nått en överenskommelse där Roma betalar 8 miljoner € för ivorianen. Gervais väntas tjäna 2,7 miljoner € per säsong. 
  (5/8)Vi närmar oss slutet! Gervais har genomgått läkarundersökningen och allt ska ha gått som väntat. Det enda som nu fattas är ett offentliggörande.
  (6/8)Gervinho har genomgått sin första träning på Trigoria och ska enligt rapporter vara i god fysisk form.
  (9/8)Arsenal har på sin hemsida gått ut med att ivorianen har lämnat för Roma. Gervais har tilldelats nummer 27. Han väntas finnas med i matchen mot Chelsea.

  Babú (Rodney Anderson De Oliveira)
  (6/8)Roma har gjort klart med den brasilianska anfallaren. 32-åringen kommer närmast från italienska Paganese och väntas säljas för att frigöra en icke EU-plats i truppen. 

  Mihai Balsa
  (28/7)Roma fortsätter att vara aktiva på den rumänska marknaden. Man sägs nu ha gjort klart med unga backen som även Inter, Napoli och Fiorentina varit intresserade av. Roma ska nu ha tecknat ett femårigt kontrakt med Balsa.
  (2/8)Mihai är precis som Ionut nu klar.

  Ionut Vina
  (28/7)Den rumänska anfallaren Vina, klubbkamrat med Balsa, ska enligt uppgifter vara klar och även han ha kritat på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2018.
  (2/8)Ungtuppen är nu klar för Roma.

  Morgan De Sanctis
  (6/7)Den italienska målvakten som till vardags spelar i Napoli sägs intressera Roma.
  (10/7)Morgan är den av målvakterna som ligger närmast till hand för en övergång.
  (20/7)Man väntas göra klart med Morgan inom kort. Det snackas om ett tvåårigt kontrakt och Roma väntas betala Napoli 0,5 miljoner € i övergångssumma.
  (24/7)Morgan sägs kunna bli klar under morgondagen.
  (25/7)Morgan har idag kommit till Rom för att genomgå läkarundersökning och skriva kontrakt.
  (26/7)Den rutinerade målvakten är nu klar för Roma och har tecknat ett kontrakt med klubben som sträcker sig till sommaren 2015.

  Francesco Di Mariano
  (28/6)Man uppges åter rycka i den italienska talangen som spelar i Lecce. Francesco är född år 1996. Sampdoria uppges även dom vara intresserade av ynglingen. 
  (16/7)Francesco är klar för Roma och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2016.

  Maicon(Maicon Douglas Sisenando)
  (25/6)Roma ska ha kollat upp eventuella möjligheter att värva den brasilianska ytterbacken, han sitter dock på en saftig lön. Ett rykte som man bör ta med en stor nypa salt. 
  (16/7)Den brasilianske högerbacken är klar för Roma, det har han själv gått ut med på sitt twitterkonto. Han har redan börjat träna med laget.

  (26/7)Brassens har kritat på ett tvåårigt kontrakt.
  (1/8)Douglas har tilldelats nummer 13.

  Kevin Strootman
  (4/7)Den holländska mittfältaren ryktas intressera klubben. Napoli och Milan har sedan tidigare kopplats ihop med Kevin. 
  (10/7)Det har osat hett kring holländaren de senaste dagarna! Det har nu bekräftats att
  de två klubbarna har kontakt vad gäller mittfältaren. Roma ska ha lagt ett bud på 15-16 miljoner € plus bonusar. 
  (12/7)Roma ska ha höjt budet på holländaren. Han närmar sig en övergång med elefantkliv.
  (14/7)Kevin väntas genomgå läkarundersökningen under morgondagen, alternativ senare under veckan. Samtidigt så sägs Manchester United vara intresserade av holländaren.
  (16/7)PSV Eindhooven har gått ut med att holländaren har lämnat klubben för Roma. 
  (18/7) Holländaren har kritat på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2018.
  (20/7)Kevin har tilldelats nummer 6 som fram tills nu har varit pensionerat sedan Aldairs fornstora dagar i klubben.

  Mehdi Benatia
  Det har under de senaste dagarna kommit uppgifter om att Walter Sabatini, som fanns med under presskonferensen i New York, här i dagarna var i Spanien för att förhandla med Udineses Gino Pozzo. Det ska enligt de senaste uppgifterna som kommit endast vara ett par smådetaljer kvar innan marockanen kritar på för Roma. Priset då? Jo, Udinese väntas få 7-8 miljoner € plus Alessio Romagnoli(delägarskap) och Nicolás López(delägarskap). 
  (16/6)Benatia väntas skriva på för Roma under morgondagen eller i övermorgon.
  (23/6)Udinese ska redan ha fått in en ersättare till Benatia i form av Essaid Belkalem.
  (25/6)Nicolas Lopez väntas bli den Romaspelaren som ingår i affären.
  (26/6)Det kvartstår endast lite formaliteter innan Benatia är en Romaspelare. Vad man under den senaste tiden är hurvida Nicolas Lopez ska bli helägd eller delägd mellan de två klubbarna. Man ska ha kommit överens om en överenskommelse om ett delägarskap om Lopez.
  (30/6)Giampaolo Pozzo berättar nu att Benatia kommer att lämna Udinese.
  (6/7)Mehdi är i Rom och väntas krita på för Roma under början av nästa vecka. Udinese väntas få 8 miljoner € plus Valerio Verre(delägarskap) och Nicolas Lopez(delägarskap) i gengäld. Det har även kommit uppgifter om att mittbacken letar bostad i huvudstaden. 
  (14/7)Så var äntligen Benatia klar! Den afrikanska mittbacken berättar att han har kommit till klubben för att vinna. Han tilldelas tröjnummer 17. 

  Lukasz Skorupski
  (14/7)Roma har gjort klart med den polska målvakten Skorupski. 22-åringen från den polska klubben Górnik Zabrze ska ha kritat på ett fyraårigt avtal. Roma betalar Górnik Zabrze 0,89 miljoner €(obekräftade uppgifter). Zbigniew Boniek säger att Skorupski är ett fynd.

  Tin Jedvaj
  (21/6)Roma rapporteras ha fått nobben från Dinamo Zagreb på budet 5 miljoner €. Det ryktas samtidigt om att Arsenal är intresserad av den blott 17-åriga försvararen och vara beredda att lägga ett bud på 7 miljoner €. Han uppges vilja gå till Roma.
  (25/6)Tottenham uppges ha gett sig in i leken om kroatens tjänster. Roma är just nu på "stand-by".
  (1/7)Spurs förhandlingar med Dinamo Zagreb rapporteras vara långt gångna om Jedvaj. 
  (10/7)Racet om kroaten har tagit en oväntad vändning. Det har nu kommit rapporter om att Zagrebs sportchef har nått en överenskommelse med Roma om en övergång. Tin har redan genomgått de medicinska undersökningarna och det enda som saknas är ett officiellt uttalande från bägge klubbarna.Tin väntas krita på ett femårigt avtal. 
  (12/7)Tin är nu klar för Roma. Han har skrivit på ett treårigt kontrakt.
  (16/7)Tin har nu presenterats. Han ville ha nummer 16, vilket är upptaget, så valde han 33 för att det är det numret Thiago Silva har.

  Bogdan Lobont
  (1/7)Det står nu klart att den lojale målvakten Lobont har kritat nytt avtal med AS Roma. Avtalet sträcker sig till 30 juni 2016.

  Mattia Destro
  (26/6)Roma har nu betalat de resterande 4,5 miljoner € till Genoa för den italienska anfallaren.

  Giammario Piscitella
  (17/6)Den unga mittfältaren som under den gångna säsongen har varit utlånad till Modena är delägd mellan Roma och Genoa. Roma och Genoa ser inte ut att komma överens om en lösning i delägandet. Kommer man inte fram till en lösning så är det en "blind auktion" som är att vänta för de båda klubbarna för att nå en lösning.
  (26/6)Roma har nu köpt Genoas 50% av Piscitella för 1,5 miljon €.

  Gianluca Caprari
  (21/6)Pescara uppger nu på sin hemsida att man tillsammans med Roma har nått en överenskommelse om Gianluca. Caprari är nu helägd av Roma och återvänder där han fostrades.
  (26/6)Roma har nu köpt dom resterande 50% av Caprari från Pescara för 2 miljoner €. 

  Rudi Garcia
  Efter att det cirkulerat många tränarrykten under den senaste tiden så har klubben tillslut gjort klart med fransosen Rudi Garcia. 49-åringen presenterades tidigare igår i New York. Garcia kommer närmast från franska Lille OSC och har skrivit på ett tvåårigt kontrakt.
  (17/6)Garcia rapporteras ha anlänt till Trigoria och väntas presenteras den här veckan.
  (19/6)Fransmannen presenterades tidigare idag under en sedvanlig presskonferens. Det är en mycket engagerad och fokuserad tränare som tycks ha anlänt. 

  Lirim Kastrati
  Roma vann tillslut kampen om Lirim Kastrati efter att ha Roma, Juventus, Inter och Milan försökt att få över ynglingen. Kastrati som närmast kommer ifrån spel i San Paolo Padova är en 14-årig försvarare.  

  Klara ut:

  Alexis Ferrante
  (1/9)Ferrante lånas ut till L'Aquila Calcio.


  Matteo Politano
  (1/9)Matteo är sedan tidigare klar för Pescara.

  Paolo Frascatore
  (1/9)Den italienska backen lånas ut till Pescara.

  Luca Antei
  (1/9)Sassuolo äger nu hela Antei.


  Junior Tallo
  (29/8)Ivorianen lånas ut till Ajaccio.

  Alessandro Crescenzi
  (29/8)Crescenzi lånas ut till Ajaccio.

  Erik Lamela
  (28/8)Så var den argentinska juvelens tid i den röda tröjan över. Tottenham har, som väntat, gjort klart med Erik. Spurs betalar Roma 30(plus 5 i bonusar) miljoner €.

  Matteo Brighi 
  (26/8)Brighi är sedan tidigare klar för Torino.

  Osvaldo
  (18/8)Så står det nu klart att Osvaldo lämnar Roma. Rubrikernas man, på både det ena och andra sättet, har skrivit på ett fyraårigt kontrakt med Southampton.Den engelska klubben betalar 15,1(plus 2 i eventuella bonusar) miljoner € för 27-åringen.

  Matteo Ricci
  (15/8)Det står nu klart att Grosseto lånar Matteo med rätt till att köpa loss honom efter lånet.

  Tomas Svedkauskas
  (13/8)Det står nu klart att den unga målvakten lånas ut till Paganese.

  Amara Konate
  (18/7)Man har gjort klart med den unga mittfältaren som kommer ifrån Parma. Tanken bakom köpet av Konate är att sälja honom utomlands för att låsa upp köpet av Maicon.
  (6/8)Amara är klar för Lleida Esportiu.

  Simone Sini
  (1/8)Den unga backen är numera delägd tillsammans med Perugia.

  Filippo Scardina
  (26/7)Det står nu klart att den en gång lovande talangen lånas ut till Poggibonsi.

  Federico Viviani
  (23/7)Den lovande mittfältaren har lånats ut till Pescara för att få kontinuerligt med speltid.

  Marquinhos
  (14/6)Den unga brassen som har slagit ner som en komet i den italienska fotbollen har uppvaktats av flera storklubbar runt om i Europa. Den blott 19-åriga mittbacken har redan kopplats ihop med klubbar som Barcelona, Manchester City, Chelsea med flera. Marcos, som Leandro Castan ska ha tipsat Romas ledning om, säger att han trivs i staden och klubben. Han har inga planer på att lämna Trigoria, men klarar Roma att tacka nej om man får ett monsterbud?
  (26/6)Den spanska storklubben F.C. Barcelona ska enligt uppgifter vilja byta Alexis Sanchez(plus pengar?) mot den brasilianska juvelen. 
  (8/7)PSG sägs nu vara beredda att punga ut 30 miljoner €. 
  (10/7)Hans agent säger att man inte har fått in något konkret bud på hans klient. 
  (12/7)Det har kommit rykten om att Roma ska ha nobbat ett bud från PSG på runt 30 miljoner €, ett bud som väntas höjas från Paris-klubben. 
  (14/7)Marcos rapporteras föredra Barcelona framför PSG, men Real Madrid påstås också finnas med i leken. Barcelona ska ha stött på problem med att få in Thiago Silva och Marcos ses som "plan-b". 19-åringens agent ska till och med ha varit i Spanien och träffat Barcelonas sportchef, enligt Marca.
  (16/7)Andoni Zubizarreta har gått ut med att Barcelona inte har lagt något officiellt bud på brassen. Förhandlingarna med den franska klubben är långt gångna och väntas återupptas under morgondagen.
  (18/7)Marquinhos bror berättade idag att dem har jobbat hela natten för att få klart affären med PSG. Allt ska nu vara klart och köpesumman med mera kommer att offentliggöras officiellt under morgondagen. Tråkigt att bli av med en sådan megatalang. Men man måste säga att det var väntat. Prislappen på stjärnskottet sägs vara 32(plus 3 i eventuella bonusar) miljoner €.
  (20/7)Precis som väntat så skrev Marcos på för den storsatsande klubben PSG.

  Amato Ciciretti
  (14/7)Den unga mittfältaren lånas ut till L'Aquila Calcio. L'Aquila Calcio har rätt att köpa loss Amato efter lånet.

  Marco Frediani
  (14/7)19-åringen slår Ciciretti till följe och lånas även han ut till L'Aquila Calcio. L'Aquila Calcio har rätt till att köpa loss hela Frediani.

  Fabrizio Carboni
  (14/7)Den italienska backen är nu delägd mellan AC FeralpiSalò och Roma.

  Mattia Rosato
  (14/7)19-åringen är nu delägd mellan AC FeralpiSalò och Roma.

  Andrea Cittadino
  (14/7)Den defensiva mittfältaren har kritat på ett treårigt avtal med AC FeralpiSalò.

  Valerio Verre
  (14/7)Precis som med Nico Lopez så ingår även Verre i Benatia-affären. Den unga mittfältaren delägs nu mellan Roma och Udinese.

  Nicolás López
  "El Conejo" som kommer att spela U-20 VM i Turkiet har fått knapert med speltid sedan ankomsten till Roma. Han kan komma att ingå i ett delägarskap i affären med Mehdi Benatia för att få mer speltid. Boca Juniors har också kopplats ihop med den oslipade diamanten, men López vill inte lämna Europa. 
  (14/6)20-åringen tippas att lånas ut om han inte ingår i affären med Mehdi Benatia. Hellas Verona och Boca Juniors är de hetaste kandidaterna. 
  (14/7)"El Conejo" ingick i affären med Udinese för Benatia. Lopez är numer delägd mellan Roma och Udinese.

  Gianluca Curci
  (6/7)Curci kommer att lånas ut till Bologna ytterligare en säsong. Ett tillkännagivande är det endas som fattas.
  (10/7)Det står nu klart att Bologna lånar Gianluca ytterligare en säsong. Dom har köpoption på honom.

  Marco D'Alessandro
  (16/6)Italienaren D'Alessandro rapporteras intressera Ternana. Marco som har spelat ett fåtal A-lagsmatcher med Roma väntas kunna säljas 
  för 700 000 €.
  (30/6)Bologna och Livorno uppges även dom vara intresserade av italienaren. 
  (10/7)Cesena har lånat in Marco. Den svartvita klubben har köpoption på honom.

  Jose Angel
  (1/7)Jose återvänder till Roma efter en mindre lyckad sejour i Real Sociedad. Spanjoren ryktas nu intressera Celta Vigos. 
  (4/7)Det står nu klart att Real Sociedad lånar spanjoren ytterligare en säsong.

  Panagiotis Tachtsidis
  (3/7)Den grekiska mittfältaren som var delägd av Roma och Genoa rapporteras nu vara helägd av Genoa.

  Andrea Bertolacci
  (19/6)Roma och Genoa som äger varsin halva av mittfältaren kommer inom kort att träffas för att diskutera ägandefrågan. Bertolacci kopplas 
  även ihop med Inter.
  (21/6)Delägarskapet ska enligt uppgifter ha förlängts.
  (26/6)Det står nu klart att delägarskapet har förlängts. Han kommer under den kommande säsongen att spela för Genoa.

  Stefano Pettinari
  (26/6)Pettinari kommer att vara fortsatt delägd mellan Roma och F.C. Crotone. Han kommer dock att spela i Florenzis forna klubb Crotone.

  Mattia Montini
  (26/6)Benevento Calcaio S.p.A. vann den blinda budgivningen om anfallaren efter att ha lagt 60 000 €.

  Federico Barba
  (14/6)Den unga backen Barba som den gångna säsongen varit utlånad till Grosseto ryktas kunna ingå i dealen med Udinese om Mehdi Benatia. Oklart om det skulle röra sig om ifall hela Barba skulle gå till Udinese eller om det handlar om ett delägarskap. 
  (19/6)Empoli ska enligt uppgifter ha kontaktat Roma för att se sig för efter den italienska backen.
  (26/6)Grosseto F.C. har köpt Barba för 0,2 miljoner €.

  Maarten Stekelenburg
  Den holländska målvakten som anlände till Roma sommaren 2011 har inte nått upp till förväntningarna. 30-åringen har sedan flera månader tillbaka ryktats vara påväg bort från Trigoria. Efter ihärdiga rykten om att Stekelenburg skulle vara påväg till Londonklubben Fulham så kritade han som väntat på ett fyraårigt kontrakt med klubben. Roma får 5,6 miljoner €, varav 1 miljon € av övergångssumman går till Ajax, för Maarten.

  Franco Baldini
  Sportdirektören Franco Baldini tillsattes i klubbens styrelse under 2011. Baldini och Roma har nu gått skilda vägar. Han berättade under en presskonferens att han önskar klubben, spelarna och fansen lycka till och att han tackar för tiden han hade i klubben. 


  Ryktas ut:

  Federico Balzaretti
  (26/8)Tottenham tycks vara ute efter att damsuga Roma på spelare! Enligt engelska Daily Mail så ska Villas Boas bett Roma om att få låna Balzaretti.
  (28/8)Det ryktas om ett byte med Tottenham. Roma skulle få Assou-Ekotto i utbyte mot Balzaretti.

  Wesley Yamnaine
  (6/8)Wesley sägs vara mycket nära Pro Patria.

  Gianluca Caprari
  (1/8)Brescia ryktas vilja ha den tekniska italienaren. Det rör sig om en eventuell utlåning.
  (13/8)Livorno sägs vara intresserade av Gianluca.

  Marquinho (Marco Antônio Marco De Mattos Filho)
  (?/8)Inter ryktas vara ute efter brassen. Mittfältarens agent har dock gått ut och sagt att det bara är snicksnack.
  (20/8)Den brasilianska mittfältaren kopplas ihop med Juventus.
  (21/8)Spelarens agent uppger att det inte finns någon kontakt med Inter.
  (1/9)Brassen väntas lämna för Inter eller Juventus på lån.

  Federico Ricci
  (23/7)Crotone ryktas vara intresserade av mittfältaren/anfallaren.
  (1/8)Federico väntas inom kort lånas ut till Vicenza.

  Valerio Verre
  (23/7)Italienaren ser i dagsläget ut att få knapert med speltid den kommande säsongen i den röda tröjan, han ser därför ut att lånas ut. Padova, Crotone, Cesena och Bari sägs alla rycka i Valerio. Det rör sig om ett utlåning.
  (25/7)Verre kommer att välja sin destination denna vecka. Det ser som sagt ut att bli ett lån eller ett delägarskap. Catania sägs vara det senaste i raden lag som är intresserade av mittfältarens tjänster.
  (26/7)Det spekuleras även om att Atalanta skulle vara intresserade av att låna in Valerio. Det finns dock ingenting konkret från de blåsvarta i dagsläget.
  (5/8)Det mesta talar för att Verre kommer att lånas ut. Avellino och Palermo är de senaste av raden klubbar som kopplas ihop med mittfältaren.

  Alessandro Florenzi
  (18/7)Inter ryktas vara ute efter den hårt arbetande mittfältaren som är skolad i Romas akademi.

  Alessio Romagnoli
  (12/7)Torino sägs vara intresserade av den lovande mittbacken efter att man sålt Angelo Ogbonna till Juventus. Det skulle röra sig om ett lån med en option där Torino ingår i ett delägarskap med Roma om ungtuppen.
  (11/8)Den holländska klubben Vitesse ryktas vara ute efter Alessio. Det rör sig om ett eventuellt lån.
  (16/8)Alessio väntas stanna kvar i Roma den kommande säsongen trots stort intresse från flera klubbar.

  Dodô
  (6/7)Den unga brassen har, olyckligt nog, till stor del ägnat sig åt rehabilitering sedan han anlände till Roma. Livorno ryktas vara intresserade av vänsterbacken.

  Rodrigo Taddei
  (3/7)Enligt La Gazzetta dello Sport är Chievo Verona och rycker i brassen.
  (18/8)Den lojale brassen som har spelat i klubben sedan 2005 ryktas nu vara på väg bort från den eviga staden. Emirates Club ska ha lagt fram ett erbjudande vilket Rodrigo, som väntas få knapert med speltid den kommande säsongen, väntas tacka ja tack. 
  (20/8)Livorno ska ha kontaktat Roma för att förhandla om Taddei.
  (28/8)Rodrigo har nobbat Livornos bud.

  Vasilis Torosidis
  (28/6)Sampdoria sägs vara intresserade av den grekiska högerbacken. Sampdorias sportchef gick senare ut och dementerade uppgifterna.
  (30/6)Grekens agent uppger att hans klient trivs i klubben och inte har några planer på att lämna.
  (12/7)Torino uppges vara sugna på grekens tjänster. Ett byte mot D'Ambrosio ses som en tänkbar lösning. 

  Daniele De Rossi
  (14/6)Så var De Rossi-såpan åter igång! Mittfältaren som är på landslagsuppdrag kopplas främst ihop med Chelsea och PSG. Chelsea ska ha lagt ett blygt bud på 10 miljoner €. Enligt andra källor ska något konkret bud inte ha kommit på fanbäraren. Att Daniele ryktas bort från Roma har kommit att bli en vana, för det är inte första gången han ryktas bort från klubben. Han väntas dock stanna i klubben. 
  (21/6)Borussia Dortmund ryktas inte bara vara ute efter Pjanic. Nej, dom sägs i samma veva rycka i De Rossi.
  (12/7)Cirkus-De Rossi fortsätter! Det har nu kommit uppgifter om att det endast återstår ett par detaljer från att Daniele går till Chelsea.
  (24/7)Fiorentina sägs vara ute efter Danieles tjänster.
  (25/7)Totti går idag ut och säger till DDR. Ge dig själv en fin födelsedags present. Stanna med oss. Stanna med oss och så vinner vi.
  (30/8)Manchester United la ett bud på 12 miljoner € som klubben i sin tur förkastade.
   
  Marco Borriello
  (14/6) Borriello som under den gångna säsongen varit utlånad till Genoa återvänder till Roma. Det mesta tyder dock på att man säljer italienaren under den här sommaren. Flera italienska lag kopplas ihop med Marco, bland annat Sampdoria och Genoa.
  (28/6)Det snackas om ett byte mellan Roma och Bologna. Genoa skulle få Marco Borriello i utbyte mot Gilardino plus 5-6 miljoner €. Representanter från de båda klubbarna väntas träffas nästa vecka. 
  (8/7)Bytet med Genoa ser nu inte ut att bli av då de två klubbarna inte har nått en överenskommelse. 4/5
  (24/7)I italiensk media skrivs det nu om att Marco kan komma att lånas ut till Inter.
  (26/7)Marco ryktas fortsatt vara på väg bort från klubben. Valencia är den senaste av raden klubbar som sägs vara intresserade av italienarens tjänster.
  (28/7)Förhandlingarna med Genoa om ett byte där Roma skulle få Alberto Gilardino i utbyte har återupptagits. Marco kopplas även ihop med Malaga.
  (30/7)Det osar hett om Marco! Fiorentina sägs nu vilja låna in anfallaren samtidigt som han ska ha gett Malaga nobben.
  (1/8)Han rapporteras ha gett Malaga nobben.
  (11/8)Det snackas om att Milan kan komma att låna in Marco med en köpoption inkluderad i lånet.
  (15/8)Fulham ska ha begärt uppgifter om Marco.
  (20/8)Enligt de senaste uppgifterna är Sabatini tillsammans med Baldissoni för att förhandla med Fulham och West Ham om Marco. 
  (23/8)Genoas sportchef Daniele Delli Carri förnekar till att det skulle finnas någon kontakt med Roma vad gäller bytet med Alberto Gilardino.
  (30/8)Marco ska ha fått erbjudande från Qatar men han föredrar att bo i Italien vilket försvårar en eventuell flytt.

  Mattia Destro
  (14/6)Den unga anfallaren kopplas ihop med flera lag trots att han inte har uträttat stordåd i den röda tröjan. Borussia Dortmund är en av klubbarna som kopplas samman med italienaren, vilket man ska ta med en stor nypa salt. 
  (3/7)Napolis sportchef Riccardo Bigon ska ha begärt om uppgifter om anfallaren. 1/5

  Nicolás Burdisso
  Argentinaren väntas få knapert med speltid den kommande säsongen och ryktas bort. Nicolás ryktas kunna återvända till sin moderklubb Boca Juniors för att återförenas med sin lillebror Guillermo.  
   
   
  Ryktas in:

  Allan Kimbaloula
  (1/9)Fransosen som har förflutet i franska Lille men som numera håller till i estniska Kalju Nômme ses som en möjlig ersättare till Marquinho om brassen lämnar


  Michael Rabusic
  (1/9)Den 23-årige anfallaren sägs intressera Sabatini. 


  André-Pierre Gignac
  (30/8)Den 27-årige anfallaren kopplas ihop med Roma.

  David Astori
  (28/)Den italienska mittbacken som till vardags huserar i Cagliari kopplas ihop med Roma. Det finns kontakt mellan klubbarna, men Cagliari håller stenhårt i Astori vilket försvårar en eventuell övergång. 
  (30/8)Roma ska ha lagt ett bud på 7,5 miljoner € för halva Astori.
  (1/9)Roma fick budet nobbat.

  Florian Thauvin
  (27/8)Rudi Garcia ska ha gjort påtryckningar för att få över den unga fransosen. Thauvin anlände tidigare den här sommaren till Lille och vill redan lämna klubben.

  Jose Sosa
  (27/8)Roma ska ha kontaktat den ukrainska klubben Metalist Kharkiv för att se sig för om Sosa. Det snackas om att Sabatini jobbar för att få till ett lån med köpoption.

  Befetimbi Gomis
  (27/8)Man uppges, enligt franska L'Equipe, vara ute efter den franska anfallaren. Gomis som till vardags spelar i A.S.S.E.
  (28/8)Newcastle har inlett förhandlingar med den franska klubben.
  (29/8)Spelarens agent förnekar till att man skulle ha kontakt med Roma.

  Juan Mata
  (26/8)Daily Mail uppger att Roma, tillsammans med Manchester United och Atletico de Madrid, skulle vara ute efter den spanska yttern.

  Todor Nedelev
  (26/8)Roma uppges, tillsammans med Tottenham och Arsenal, vara ute efter bulgaren. Den 20-årige talangen spelar till vardags i Botev Plovdiv som begär 6 miljoner € för Nedelev. Botev Plovdiv ska ha nobbat Romas bud på 3 miljoner €.
  (28/8)Red Bull Salzburg har gett sig in leken om Todors signatur. Den österrikiska klubben rapporteras ha lagt fram ett bud på 5 miljoner €.

  Javier "Chicharito" Hernández
  (23/8)Manchester Uniteds mexikan ryktas nu intressera Roma. "Chicharito" som anlände till Manchester-klubben 2010 kan sedan tidigare komma att lämna klubben för att få kontinuerligt med speltid.

  Angel di Maria
  (23/8)Roma kopplas tillsammans med Arsenal ihop med argentinaren. Angel spekuleras kunna vara ett alternativ om Erik Lamela lämnar.

  Ecuele Manga
  (21/8)Ecuele som förra sommaren kopplades ihop med Roma är åter på tapeten.
  (23/8)Spelarens agent säger att det i dagsläget inte finns någon kontakt med Roma.

  Dario Cvitanich
  (21/8)Anfallaren som till vardags spelar i franska OGC Nice sägs intressera Roma.

  Gonzalo Bergessio
  (20/8)Den argentinska anfallaren som till vardags spelar i Catania ryktas till Roma.

  Antonio Sanabria
  (20/8)Roma ska under förra veckans landskamp mellan Paraguay - Tyskland för att kika på den paraguayanska ynglingen Sanabria. Antonio som till vardags huserar i Barcelonas Juvenil A är en 17-årig anfallare.

  Demba Ba
  (20/8)Walter Sabatini och Mauro Baldissoni tycks inte bara vara i den engelska huvudstaden för att sälja Borriello. Duon sägs även vara där för att diskutera med Chelsea om anfallaren Demba Ba.

  Adrián (Adrián López Àlvarez)
  (15/8)Den spanska anfallaren kopplas nu ihop med Roma. Atlético de Madrid väntas dock inte släppa 25-åringen så länge inte något lag är beredda att lägga fram 24 miljoner €, vilket är hans utköpsklausul.
  (16/8)Roma sägs nu vara beredda att punga ut 18 miljoner € för spanjoren.

  Mario Mandzukic
  (9/8)Mario kopplas ihop med Roma. Anfallarens agent har dock ut och sagt att det inte finns någon kontakt med Roma och att hans klient kommer att stanna i den tyska storklubben.

  Leandro Damião
  (6/8)Den brasilianska anfallaren kopplas ihop med Roma. Leandros agent har dock uppgett att han inte har blivit kontaktad av Walter Sabatini eller någon annan från Roma.

  Amir Abrashi
  (6/8)Den unga mittfältaren sägs intressera Roma. Lazio, Sassuolo och Torino sägs även dom vara intresserade av Amir.

  Karim Benzema
  (6/8)Det kom på morgonen uppgifter om att Roma skulle vara intresserade av fransosen. Karims agent har gått ut och meddelat att det bara är tomma rykten.

  Alexis Rolin
  (5/8)Den uruguayanska mittbacken som till vardags spelar i Catania sägs vara en kandidat till att ersätta Leandro Castan om brassen försvinner. Rolin har precis som Nicolas Lopez och Gonzalo Bueno uruguayanska Nacional som moderklubb.

  Victor da Silva
  (2/8)Den unga brassen ryktas till Roma. Man ska ha haft kontakt med Chievo om 18-åringen, precis som med andra klubbar, men det finns i dagsläget ingenting konkret.

  Viktor Fischer
  (30/7)Den danska anfallaren som till vardags spelar holländska Ajax ryktas till Roma.

  Wahbi Khazri
  (30/7)Den franskfödde tunisiern sägs intressera Roma starkt. Det snackas om att Roma skulle knipa 22-åringen för att sedan ingå ett delägarskap med Sassuolo. Khazri spelar till vardags i franska Bastia.
  (1/8)Spelarens agent har gått ut och sagt att det inte finns något bud från Roma på hans klient.
  (2/8)Genoa ska enligt de senaste uppgifterna ha gett sig in i jakten på Khazri. 
  (6/8)Ska man tro transfergurun Alfredo Pedulla så ska Roma ha kommit överens med Sassuolo om ett samägande av Wahbi.
  (11/8)Möte mellan representanter från Roma och Bastia(!) är att vänta i början av den kommande veckan.
  (13/8)Lyon ska ha gett sig in i leken om tunisierns signatur. Det uppges finnas kontakt mellan de båda klubbarna.

  Valentin Stocker
  (24/7)Den schweiziska vänsteryttern sägs intressera Walter Sabatini. Han spelar till vardags i storlaget FC Basel och värderas till 6-7 miljoner €.

  Endogan Adili
  (24/7)Unge Adili som har turkiskt påbrå är ytterligare en schweizare som uppges intressera Roma. Endogan som är född -94 spelar även han till vardags i FC Basel. Hans agent har gått ut med att det inte finns någon kontakt med representanter från Roma.

  Mohamed Salah
  (24/7)Nordafrikanen Salah som även han till vardags spelar i FC Basel ryktas till Roma. 21-åringen imponerade i den gångna upplagan av Europa League och stod för det här vackra målet mot Zimbawe tidigare den här sommaren.

  Fabio Quagliarella
  (23/7)Roma ska ha erbjudits den italienska anfallaren. Man ska dock ha tackat nej till erbjudandet.
  (11/8)Sunderland ska ha sett över möjligheterna för ett eventuellt lån av Fabio.
  (15/8)Al Gharafa rycker i anfallaren. Fabio väntas gå loss för 7 miljoner €.

  Rodrigo Palacio
  (20/7)Enligt italiensk media ryktas det om ett byte mellan Inter och Roma där Roma skulle få Palacio i utbyte mot Osvaldo.

  Marcos Cáceres
  (20/7)Den paraguayanska backen som till vardags spelar i argentinska Newell's Old Boys sägs intressera Roma.

  Adil Rami
  (18/7)Mittbacken som till vardags spelar i spanska Valencia sägs intressera Roma. Fransosen har tidigare haft Rudi Garcia som tränare under sejouren i OGC Lille.
  (20/7)Valencias Sportchef, Braulio Vazquez, säger att han inte fått något samtal från Roma.
  (25/7)Enligt Marca så får Rami lämna Valencia. Valencia skall dock vilja ha 8 mill Euro. Dragkampen kommer att handla om flertal klubbar. Napoli och Roma främst men även Manchester City och Manchester United verkar sugna.
  (20/8)Napoli sägs vara ute efter fransosen och enligt den spanska tidningen Marca kan Valencia tänka sig att släppa mittbacken om man får ett bud på 9 miljoner€.

  Saimon
  (18/7)Det ryktas om att brassen kan vara ett alternativ om Marquinhos försvinner. Mittbacken spelar till vardags i brasilianska Gremio.

  Nicolae Vasile
  (16/7)Den unga rumänen sägs nu intressera Roma. Backen som till vardags spelar i Rapid Bukarest fyller arton år i december. Det ska finnas kontakt mellan klubbarna och den rumänska klubben begär en miljon €.

  Patrice Evra
  (16/7)Fransosen kopplas nu ihop med Roma. Hans agent har dock gått ut och sagt att det är lika stor sannolikhet att Patrice går till Roma som att Totti kritar på för Lazio.

  Adryan (Adryan Oliveira Tavares)
  (14/7)Flamengos lovordade mittfältare sägs intressera Sabatini. Brassens som liknas vid den gamla stjärnan Zico skulle kunna ingå i affären med Flamengo där Leandro Castan går i motsatt riktning.

  Danilo D'Ambrosio

  (12/7)Den italienska backen som spelar i Torino ryktas intressera Roma. Det finns i dagsläget ingen kontakt. 

  Arouca (Marcos Arouca da Silva)
  (10/7)Den brasilianska mittfältaren som till vardags spelar i Santos sägs intressera Roma, liksom Fiorentina och Metalist Kharkiv.

  Darren Bent
  (10/7)Den engelska anfallaren som 2011 lämnade Sunderland för Aston Villa sägs intressera Roma.
  (30/7)Newcastle ska ha gett sig in i jakten på Bent.

  Danilo D'Ambrosio
  (10/7)Den italienska backen som till vardags spelar i Torino sägs intressera klubben.

  Giorgian de Arrascaeta
  (8/7)Walter Sabatini sägs ha uruguayanska mittfältaren som en "plan C" om man inte lyckas värva holländaren Kevin Strootman. de Arrascaeta som just nu spelar U-20 VM tillsammans med Nicolas Lopez.

  Bruma (Armindo Tué Na Bangna)
  (8/7)Fifa-agenten Gianfranco Cicchetti påstår att Walter Sabatini har siktet inställt på den lovande portugisen. Han är dock hett eftertraktad och lär gå loss för en rejäl slant. Bruma ses som "nya" Cristiano Ronaldo.

  Yann Sommer
  (6/7)Roma ryktas, tillsammans med Fiorentina och Monaco, vara intresserade av den schweiziska målvakten som till vardags spelar i FC Basel. Sommers agent meddelar att det i dagsläget inte finns någon kontakt med Roma.

  Youssouf Mulumbu
  (6/7)Rudi Garcia sägs vilja få in den kongolesiska mittfältaren Mulumbu som har förflutet i den franska ligan.

  Mariano (Mariano Ferreira Filho)
  (4/7)Den brasilianska backen som vi till vardags finner i franska Bordeaux ryktas intressera Roma.

  Abel Hernandez
  (4/7)Palermos vice-president uppger att Roma är intresserade av den snabba anfallaren.
  (2/8)Uruguayanen är åter på tapeten. Palermo ser dock inte ut att sälja den kvicke anfallaren.
  (5/8)Turerna kring Abel fortsätter! Det senaste är att kommer det ett bud så ska man se över det och lyssna till vad anfallaren själv till. Han ses som en möjlig ersättare till Osvaldo om Osvaldo lämnar huvudstaden. Zamparini säger att man inte har fått något erbjudande på Abel.
  (15/8)Roma ska ha lagt ett bud på 8 miljoner €, vilket Palermo ska ha nobbat.
  (21/8)Giorgio Perinetti uppger att det inte finns någonting konkret på Abel.
  (23/8)Catania och Sassuolo sägs även dom vara sugna på anfallarens tjänster.
  (26/8)Zamparini ger svar på tal. Palermos president säger att han inte ens är beredd att släppa Abel för 20 miljoner €.

  Nani
  (3/7)Den portugisiska mittfältaren påstås intressera Roma. Juventus, Napoli och Monaco finns också med i bilden som möjliga destinationer.
  (23/7)Monaco sägs ha gett sig in i racet om yttermittfältaren.
  (26/8)Juventus sägs nu vara beredda att lägga fram 13 miljoner € för att få över Nani.

  Salih Ucan
  (3/7)Roma ska ha visat intresse för den turkiska mittfältaren som till vardags spelar i Fenerbahce. Han ingår även i det turkiska U-20 landslaget. 
  (4/7)Spelarens agent uppger att det inte finns någon som helst kontakt med Roma.

  Marcelo Brozovic
  (3/7)Roma rapporteras vara intresserade av den kroatiska mittfältaren som till vardags spelar Dinamo Zagreb. Man vill låna in Brozovic med en köpoption inkluderat i lånet. Han värderas till 5 miljoner €.

  Miguel Angel Moya
  (3/7)Getafes burväktare Moya är den senaste i raden av målvakter som kopplas ihop med Roma.

  Lasmin Latovlevici
  (1/7)Rumänen som spelar i det rumänska landslaget sägs intressera Roma. Den 27-åriga backen spelar till vardags i Steua Bukarest. 2/5

  Ricardo Centurion
  (1/7)Den argentinska mittfältaren kopplas ihop med Roma, men även Napoli. Centurion värderas vara värd 8 miljoner €. 1/5
  (26/7)Juventus ska ha blivit erbjudna argentinaren.

  Sebastian Jung
  (1/7)Fifa-agenten Salvatore Arena berättar att Roma är i pole-position för den tyska försvararen. 2/5

  Rio Mavuba
  (30/6)Den franska mittfältaren som till vardags spelar i OGC Lille kopplas ihop med Roma. Enligt den franska tidningen Equipe så skulle Roma vara mycket intresserade av att få över Lilles lagkapten. 

  Micah Richards 
  (30/6)Manchester Citys kralliga back ryktas intressera både Roma och Inter. 1/5

  Mariano Andujar
  (28/6)Argentinaren är den senaste i raden av många målvakter som kopplas ihop med klubben. Andujar som till vardags spelar i Catania. 1/5

  Paulinho(Paulo Sérgio Betanin)
  (28/6)Den brasilianska anfallaren som till vardags spelar i Livorno sägs intressera Roma om Osvaldo lämnar.Klubben säger sig begära minst 12 miljoner €.1/5

  Emiliano Daniel Velázquez Maldonado
  (26/6)Roma ska enligt rykten vara ett av fyra italienska klubbar som har ögonen på den unga backen som för närvarande spelar U-20 VM med Uruguay. 1/5

  Mario Ignacio Larenas
  (26/6)Roma ska enligt Larenas agent vara ute efter den unga chilenaren som just nu spelar U-20 VM för sitt Chile. Agenten Edgar Merino Vidangossy kommer i Juli att resa till Italien för att träffa representanter från Roma. Larenas spelar till vardags i chilenska Unión Española.

  Bruno Cesar
  (26/6)Den brasilianska mittfältaren sägs intressera Roma. 24-åringen som till vardags spelar i storlaget Al Ahli ska tidigare i Juni ha varit i Italien för ett träningspass.


  Koke(Jorge Resurreccion Merodio)
  (25/6)Den unga mittfältaren som till vardags spelar i Atletico Madrid kopplas nu ihop med Roma. Koke är för närvarande på uppdrag för det spanska
  U-20 landslaget.

  Alessio Cragno
  (25/6)Den unga målvakten ryktas intressera Roma. Cragno som är född 1994 spelar till vardags i Brescia. Brescia förnekar att man skulle ha förhandlingar med Roma samtidigt som Fiorentina ligger bäst till för en eventuell värvning av honom.
  (16/8)Den unga italienaren uppges nu vara nära en övergång till Roma. Man väntas slutföra affären under den kommande veckan. Det ser i dagsläget ut att röra sig om ett delägarskap.

  David Ospina
  (23/6)Den colombianske målvakten som till vardags spelar i OGC Nice ses också som en möjlighet för att lösa målvaktssituationen.

  Sébastien Corchia
  (23/6)Den franska högerbacken kopplas ihop med Roma enligt italiensk media.
  (4/7)Det ser nu ut som att Corchias nya klubb blir Lyon.

  Diego Alves
  (23/6)Den spanska målvakten är den förskaste på listan målvakter som kopplas ihop med Roma. Man ska ha varit och nosat på Alves redan för ett par år sedan. Fiorentina uppges även dom vara intresserade av Diego.
  (30/6)Han uppges vara Romas förstaval till målvaktsposten. Alves och Cesar är dom två målvakterna som ligger närmast till hand för en eventuell övergång. 

  Renato Civelli
  (21/6)Rudi Garcia ska enligt SKY SPORT ha frågat Sabatini om den argentinska försvararen. Civelli som till vardags spelar i franska OGC Nice har under den senaste tiden även kopplats ihop med AC Milan.

  Cristian Baroni
  (19/6)Roma uppges vara intresserade av brassen som till vardags spelar i turkiska Fenerbahce.

  "Gum" Wellington Pereira Rodrigues
  (17/6)27-åringen är den senaste i raden backar som kopplas ihop med Roma. "Gum" som till vardags spelar i brasilianska Fluminense tippas gå loss för ungefär 6 miljoner €. Man har sedan tidigare en småknackig affär med Fluminense vid köpet av Marquinho.
  (21/6)Brassens agent säger att det inte finns någon kontakt med Roma.

  Antonio Nocerino
  (17/6)Den italienska mittfältarens agent uppger att Roma tillsammans med Fiorentina är intresserade av hans klient. Fiorentina ligger dock bäst till för en eventuell affär.

  Michael Agazzi
  (17/6)Caglaris Agazzi är ytterligare en målvakt som kopplas ihop med Roma.

  Stefano Sorrentino
  (17/6)Den italienska målvakten som tidigare i år lämnade Chievo Verona för Palermo kopplas än en gång ihop med Roma. Rudi Garcia uppges vilja ha en målvakt med erfarenhet från den italienska högstaligan. 

  Stephane Ruffier
  (17/6)Den franska målvakten som till vardags spelar i A.S.S.E. är den senaste i en uppsjö av målvakter som kopplas ihop med Roma. 26-åringen väntas vid en eventuell affär go loss för 7-9 miljonner €.

  Javier Pastore
  (17/6)Walter Sabatini jagade argentinaren redan för två år sedan, men lyckades inte få i hamn den offensiva mittfältaren. Pastore som till vardags huserar i franska Paris Saint Germain ska enligt uppgifter vilja återvända till Italien. Det skulle dock krävas en stor summa pengar för att få över honom till Rom. 1/5

  Maxime Gonalons
  (17/6)Den centrala mittfältaren kopplas ihop med Roma. Gonalons som till vardags spelar i franska Olympique Lyon och även är fostrad i klubben har haft en fin utvecklingskurva.

  Júlio César
  (17/6)Den brasilianska målvakten som till vardags spelar i QPR är en av målvakterna som kopplas ihop med Roma. Han har, förutom stor erfarenhet av spel i Serie A sedan tiden i Inter, mycket bra fötter. Han sitter på en saftig lön vilket kan komplicera det hela med tanke på att Roma sedan tidigare jobbar på att skära ner lönekostnaderna.
  (23/6)Cesar ska enligt uppgifter vara den Roma har högst upp på önskelistan när det kommer till målvakter.
  (25/6)Arsenal ska ha även dom ha visat intresse för brassen.
  (26/6)Romas förhandlingar med den rutinerade målvakten ser ut att ha stagnerat. Paolo Di Canio sägs nu vilja skeppa över honom till Sunderland.
  (30/6)Harry Redknapp uppger att César kommer att lämna den engelska klubben i sommar.
  (8/7)Napoli förhandlar med Queen's Park Rangers om brassen.
  (14/7)Napoli som redan har gjort klart med målvakten Rafael väntas göra klart med César vilken dag som helst.
  (25/7)Brassen kopplas nu ihop med Fiorentina.

  Cafu
  (16/6)Den forna Romaspelaren Cafu berättar att klubben vill anlita honom som konsult på transfermarknaden.

  Faouzi Ghoulam
  (16/6)Man kikar på möjliga alternativ för vänsterbacksplatsen som behövs förstärkas. Ghoulam som till vardags spelar i franska AS Saint-Étienne kopplas nu ihop med Rom-klubben.
  (5/8)Torino och Liverpool, som Roma en gång i tiden spelade Champions League-final mot, uppges vara ute efter 22-åringen.

  Carlinhos
  (16/6)Roma uppges tillsammans med Milan vara intresserade av vänsterbacken Carlinhos som till vardags spelar i Fluminense. 26-åringen ska tidigare i år ha gett Galatasaray nobben för att han har en önskan om att få spela i Italien. 

  Denis Cheryshev
  (16/6)Ryssen Cheryshev som är skolad i Real Madrids akademi och fortfarande spelar i klubben sägs intressera Roma. Ryssens kontrakt med 
  Madrid-klubben går ut nästa år. 22-åringen som även har ett spanskt pass beräknas gå loss för 4 miljoner Euro. Everton, Zenit, Monaco, 
  Benfica, Napoli, Fiorentina och Bayer Leverkusen rapporteras alla också vara sugna på Denis tjänster.

  Jean
  (14/6)Den brasilianska mittfältaren som till vardags spelar i Fluminense kopplas åter ihop med Roma. En representant från Fluminense har gått ut och sagt att det inte finns någon som helst kontakt med Romas ledning. 
   
  Yohan Cabaye
  (14/6)Mittfältaren Cabaye som till vardags spelar i Newcastle är en eftertraktad herre. Yohan har tidigare haft Rudi Garcia som tränare under mittfältarens tid i Lille. Roma, Manchester United, Monaco och Napoli kopplas ihop med 27-åringen.
  (13/8)PSG och Manchester United ryktas även dom rycka i Yohan. Det krävs dock en rejäl bunt sedlar för att få loss fransosen.
  (20/8)Newcastle ska nobbat Arsenals bud på 11 miljoner £. Newcastle uppges kräva 20 miljoner £ för att kunna tänka sig att släppa fransosen.
   
  Dusan Basta
  (14/6)Rykten om att Dusan Basta skulle intressera Roma har duggat tätt! Serben tippas gå loss för runt 10 miljoner €. 
   
  Leandro Paredes
  Att Sabatini har ett extra öga på den sydamerikanska marknaden är knappast någon nyhet och det har många spelare från både Brasilien 
  och Argentina som har kopplats ihop med klubben, men även endel uruguayaner. Den 19-åriga playmakern Leandro Paredes, som till vardags 
  spelar i det argentinska topplaget Boca Juniors ska enligt diverse sidor intressera Sabatini. 
   
  Lisandro Magallan
  Mittbacken Magallan är ytterligare en spelare i Boca Juniors som sägs intressera klubben. Magallan spelar, precis som Nicolas Burdissos 
  lillebror Guillermo, till vardags i Boca Juniors. Den 19-åriga argentinaren anses av endel som den nya Walter "The Wall" Samuel. 
   
  Radja Nainggolan
  Belgaren som har gjort det bra i Cagliari är ryktenas man! Radja sägs vara en högt prioriterad att ta in för Romas ledning. Det ser i dagsläget ut att bli en duell mellan Roma och Inter om Nainggolans signatur. 
  (14/6)Walter Sabatini rapporteras ha varit i Milano och träffat Nainggolans agent. De båda parterna ska, enligt uppgifter, träffas igen på Tisdag för att diskutera vidare. Belgaren som har indonesiskt påbrå ska ha erbjudits ett fyraårigt kontrakt med en lån på 1.8 miljoner € per säsong. 
  (17/6)Federico Viviani rapporteras kunna ingå i affären som en del i betalningen. Ingenting är dock klart än. Inter är även dom belgaren på spåren.
  (25/6)Radja ska nu ha avvisat Southamptons erbjudande.
  (28/6)Walter Sabatini ska tidigare i veckan ha träffat Cagliaris Massimo Cellino för att diskutera en eventuell affär av den eftertraktade 
  mittfältaren. Verre och Caprari kan komma att ingå i köpet. Gilbert Imbula ses som "Plan-B" ifall man inte lyckas plocka in Radja.
  (30/6)Monaco ska nu ha gett sig in i leken om belgaren.
  (1/7)Kampen om Nainggolan fortsätter. Roma ska nu ha lagt ett bud på halva Nainggolan för 8 miljoner €, vilket Cagliari ska ha nobbat till.
  (9/8)Radja ryktas nu ha ögonen på sig av Napoli.

  Avskrivna rykten in:

  Mamadou Sakho
  (1/9)Fransosen är klar för Liverpool.

  Andrea Petagna
  (1/9)Den lovande italienaren lånas ut till Sampdoria.


  Christian Eriksen
  (30/8)Den danska talangen är klar för Tottenham.

  Geoffrey Kondogbia
  (30/8)Kondogbia är klar för Monaco.

  Alessandro Matri
  (29/8)Matri är klar för Milan.

  Ante Rebic
  (29/8)Rebic är klar för Fiorentina.

  Vlad Chiriches
  (29/8)Rumänen är klar för Tottenham.

  Samuel Eto'o
  (29/8)Den rutinerade anfallaren är klar för Chelsea.

  Christian Benteke
  (23/8)Belgaren Benteke är det senaste namnet som kopplas ihop med Roma. Han väntas dock gå loss för en rejäl slant plus att han nyligen förlängde kontraktet med Aston Villa.
  (27/8)Aston Villa ska ha avvisat Romas bud och menar till att spelaren inte är till salu. Belgaren värderas till 30 miljoner £.

  Lucas Barrios
  (26/8)Paraguayanen är klar för Spartak Moskva.

  Gonzalo Bueno
  (21/8)Bueno har nu tecknat ett femårigt kontrakt med den ryska klubben Kuban Krasnodar.

  Sergio Romero
  (18/8)Den argentinska målvakten har skrivit på för storsatsande Monaco.

  Étienne Capoue
  (15/8)Tottenham har gjort klart med den franska mittfältaren. Den 25-årige mittfältaren kostar Spurs 9 miljoner £.

  Diego Costa
  (14/8)Den brasilianska anfallaren har förlängt sitt kontrakt med den spanska klubben. Det nya kontraktet sträcker sig till sommaren 2018.

  Wallace(Wallace Oliveira Dos Santos)
  (14/8)Brassen rapporteras nu vara klar på lån  till Inter.

  Thomás Jaguaribe
  (9/8)Siena har lånat in brassen med en köpoption inkluderad i lånet. Thomas skulle kosta den svartvita klubben 4 miljoner € att köpa loss efter lånet.

  Gilbert Imbula
  (18/7)Fransosen är klar för Marseille.

  Paulinho
  (4/7)Efter många turer fram och tillbaka så står det nu klart att Tottenham signar brassen.

  Pierre Emerick Aubameyang
  (4/7)Den snabba anfallaren som till vardags spelar i franska A.S.S.E. är klar för Borussia Dortmund.

  Dimitri Payet
  (4/7)Fransosen är sedan tidigare klar för Marseille.

  Mario Gómez
  (8/7)Tysken är nu klar för Fiorentina.

  Rafael
  (12/7)Rafael är nu klar för Napoli.

  Avskrivna rykten ut:

  Michael Bradley

  (5/8)Everton sägs, enligt Brittisk press, gå in för att skeppa över amerikanen om man tappar ankaret Mourane Fellaini.
  (26/8)Sunderland rapporteras ha gjort intensiva försök att få över amerikanen till den engelska klubben. Sunderland ska ha lagt ett bud på mellan 
  6 till 7 miljoner €, vilket Roma i sin tur förkastade. Sunderland sägs vara beredda att höja budet på upp till 10 miljoner €. Roma har klargjort att spelaren är osäljbar.

  Leandro Castan
  (28/6)Flamengo ryktas rycka i den brasilianska mittbacken.
  (30/6)Roma ska ha gett Flamengo nobben. 

  (18/7)Castan gick idag ut på sin egna twitter och skrev: "Jag ser fram emot nästa sässong och då spelar jag kvar i Roma."

  Miralem Pjanic
  (21/6)Den unga mittfältaren har inte nått sin fulla kapacitet i Roma. Borussia Dortmund sägs vara intresserade av Miralems tjänster. Den tyska storklubben uppges vara beredda att lägga 12 miljoner €. Barcelona sägs även dom uppvakta Pjanic.
  (26/6)Manchester City sägs vara sugna på den unga mittfältaren.
  (30/6)Tottenham uppges vara beredda att lägga ett bud kring 50 miljoner € på Pjanic och Lamela.
  (1/7)Roma ska ha gett Borussia Dortmund nobben efter att tyskarna lagt ett bud på 12 miljoner €.
  (4/7)Det ryska storlaget Zenit uppges vara beredda att lägga 20 miljoner € på Miralem. 
  (1/8)Zenit har nu höjt kontraktserbjudandet till Pjanic. Det nya erbjudandet är ett fyraårigt kontrakt där Miralem skulle tjäna 7 miljoner € per säsong.
  (5/8)Atletico Madrid uppges förbereda ett bud på 10 miljoner €. Rudi Garcia håller dock hårt i Miralem och en försäljning ser i dagsläget inte ut att bli av.
  (9/8)Representanter från Atletico Madrid rapporteras, enligt spansk media, ha åkt Italien för att förhandla med Roma om Miralem.
  (15/8)Tottenham sägs vara beredda att betala 47 miljoner € för duon(Lamela och Pjanic) om man tappar Gareth Bale.
  (16/8)Precis som med Lamela så väntas Tottenham höja budet på Miralem till 20 miljoner €.
  (21/8)Mittfältarens agent säger i en intervju att hans klient inte kommer att lämna Rom och Roma efter att ha fått frågan om Miralem kommer att lämna det här transferfönstret. 


  Källor: asroma.it, forzaroma.info, romanews.eu, tuttomercatoweb.com/roma/, calciomercatoweb.it/


  68 KOMMENTARER      86606 VISNINGAR
  OSSIAN LINDSTRÖM & SIMONE SELLA
  2013-09-01 22:15:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  Robert:
  Dags att uppdatera "Truppen"

  Länktips: http://Twitter.com/robertsaarela
  Tumme upp 2013-09-03 09:40:14
  Slasken:
  Fin artikel, men Politano, Frascatore är bägge klara för Pescara liksom Antei är klar för Sassuolo.
  Tumme upp 2013-08-31 09:31:09

  Sune:
  Ljajic och 20 mil euro istallet for Lamela. Det ar definitivt inte en dum affar. Ljajic ar inte langt efter Lamela, och de ar bada spolingar med kass attityd.
  2 Tumme upp 2013-08-28 14:04:42
  Osito:
  BIM//

  Det har under dagen även dykt upp på italienska sidor, vågar dock nästan lova att fransk media är förstaparten.

  Givanpes//

  Med tanke på att vi har amerikaner som ägare och dom jobbar mycket för att expandera intresset i Amerika så ser jag en viss logik. Men visst känns det absurt rent sportsligt.

  Tumme upp 2013-08-27 22:05:36

  Givanpes:
  Bradley "osäljbar" men inte Lamela... The fuck?!
  Tumme upp 2013-08-27 18:01:50
  BIM:
  Bafetimbi Gomis ryktas till er i franska medier. Finns det något belägg för detta på italienska sidor?

  Länktips: http://www.foot01.com/equipe/ol/l-om-et-....
  Tumme upp 2013-08-27 11:52:35

  Osito:
  thaowl//

  Tack för dem vänliga orden!

  Forza Roma!

  Tumme upp 2013-08-25 01:52:38
  thaowl:
  Kan vara den bästa Silly Season-läsningen jag läst, underbar uppdatering, för det är verkligen inte lite spelare att hålla koll på! FORZA GIALLOROSSI!
  Tumme upp 2013-08-25 01:42:08

  # 10:
  Underbart med alla uppdateringar, bra jobbat!!
  3 Tumme upp 2013-08-22 09:06:28
  Osito:
  Niklas//

  Tack tack, det är nu ordnat:)

  1 Tumme upp 2013-08-22 00:17:16

  Niklas:
  Två Taddei i "ryktas ut", om man inte lyckats klona honom förstås. ;)

  Gött jobb annars!

  3 Tumme upp 2013-08-21 11:54:38
  Canarini:
  Bara jag som tycker att Curci borde fått chansen en säsong?
  3 Tumme upp 2013-08-19 02:40:20

  Osito:
  diC//

  Bra där, det är nu fixat.

  2 Tumme upp 2013-08-14 22:23:00
  di Castello:
  Suveränt att ha allt samlat så här!

  btw: Ska inte Costas flyttas till "avskrivna" om han nu förlängt?

  Tumme upp 2013-08-14 20:20:37

  Cosovic:
  Benzemaryktet låter helt galet med tanke på att Real hittills inte velat rea ut honom, och för något annat pris än ett outlett-sista-chansen-rea-pris torde Benzema vara alldeles för dyr för Roma.
  1 Tumme upp 2013-08-07 23:27:53
  Osito:
  dinamo//
  Hämtar man som i Romas fall in en icke-EU spelare från landets gränser och säljer honom utomlands så har man en plats för en spelare som inte har EU-medborgarskap ledig.

  1 Tumme upp 2013-08-07 12:23:20

  dinamo:
  jag förstår inte riktigt vad som menas med värvningen av Babú, kan någon förklara hur reglerna kring spelare utanför europa går till? hur kan man få en till plats genom att köpa och sedan sälja en spelare?
  Tumme upp 2013-08-07 12:14:12
  Osito:
  J//

  Se det som lite kuriosa och det kanske finns fler klubbar som heter Liverpool, vet tex att det finns flera Ajax(Finns både i Holland och Afrika) och Barcelona(finns både den i Spanien och en i sydamerika)...

  Tumme upp 2013-08-06 19:26:38

  J:
  (5/8)Torino och Liverpool, som Roma en gång i tiden spelade Champions League-final mot, uppges vara ute efter 22-åringen.

  Tack, jag va lite osäker på vilka Liverpool är.

  1 Tumme upp 2013-08-06 19:19:58
  Senco:
  Benzema ryktas även till Roma.. Fyfan vilket köp det hade varit!!
  5 Tumme upp 2013-08-06 14:54:05

  Mladen:
  Kom igen roma köp Abel Hernandez vi behöver en snabb anfallare och mkt tekniskt
  2 Tumme upp 2013-08-06 11:10:12
  Osito:
  Tottigol//

  Bra idé!

  Ska se vad jag/vi kan göra. Vad för stats menar du? Födelsedatum och liknande? Det lättaste vore att knåpa ihop en artikel med nyförvärv när mercaton har stängt.

  Tumme upp 2013-08-06 06:33:44

  Tottigol:
  tja. vore kul att få en kort summering om de vävade spelarna, särskilt de mindre namnkunniga. position, ´stats, spelstil, etc.
  Tumme upp 2013-08-04 21:23:17
  Mladen:
  jag hoppas att min landsman e kvar i roma Pjanic
  1 Tumme upp 2013-08-03 23:08:45

  Curva Sud - Forza! :
  Hoppas verkligen att Pjanic stannar kvar. Alla vi vet vilken under fotbollsspelare den där lilla magikern är. Trots att han inte har uppnått sin högsta nivå än, så tror jag att den här sässongen så kommer han att vara en av de ledande figurerna på plan.

  Magikern har kapacitet till att bli en av världens bästa på hans position.


  2 Tumme upp 2013-08-03 01:03:39
  Vola Grande Lazio:
  Osito: Just här inne kanske var fel ställe, men ibland gör sanningen ont. En del gillar av någon konstig anledning FOX News, andra föredrar CNN..Lite om mercaton då: Jag gillar verkligen att ni värvade De Sanctis & tycker ett 3års kontrakt för totti vore rimligt, minst.
  Tumme upp 2013-08-03 00:01:05

  Osito:
  Vola Grande Lazio//
  Du får mer än gärna kommentera/diskutera men sluta upp med påhoppen och var vänlig håll dig till ämnet!

  2 Tumme upp 2013-08-02 22:25:45
  simone :
  Jag och Ostio ska göra en artikel om era frågor. Så om ni undrar över något så skicka pm
  1 Tumme upp 2013-07-26 14:26:11

  Mikael:
  Tror att Roma fick 500.000 för lånet av Viviani.
  Tumme upp 2013-07-24 09:51:02
  Osito:
  er//
  Tack för tipset.

  Il grande capitano (tidigare romaante)//
  Roligt att höra! Vi båda tackar så hjärtligt.

  MVH Ossian

  1 Tumme upp 2013-07-24 01:02:10

  Il grande capitano (tidigare romaante):
  Snyggt jobb grabbar! Riktigt gött när man är utomlands och har svårt att hänga med att ha denna mercatosida! Grymt strukturerat och skrivet också!

  Fantastiskt boys!

  2 Tumme upp 2013-07-24 00:06:33
  er:
  Istället för att skriva 21 miljoner EU så använd "€" det ser oprofessionellt ut
  2 Tumme upp 2013-07-23 23:55:22

  Osito:
  As Roma per sempre//
  Det går lite för snabbt ibland, tack för rättningen.

  Tack, det glädjer att höra!

  MVH Ossian

  1 Tumme upp 2013-07-21 12:57:45
  As Roma per sempre:
  Uppskattar all info om det finaste i livet. Kärlek till er.
  Ps. Ryckten ut är fel stavat..

  Tumme upp 2013-07-21 10:28:08

  Robert:
  http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/frankrike/article17164698.ab

  Marquinhos klar för PSG


  Länktips: http://saarela.tumblr.com
  Tumme upp 2013-07-20 11:25:34
  Osito:
  Jocke Johansson//

  Stort tack Jocke, hoppas få läsa många artiklar från dig även framöver.

  Tumme upp 2013-07-19 14:00:42

  Jocke Johansson:
  Underbart jobb gubbar!
  1 Tumme upp 2013-07-19 09:36:40
  Osito:
  Nemrud//

  Ett stort tack!

  P.S. Grym blogg! Inspirerande läsning.

  1 Tumme upp 2013-07-17 14:24:48

  Nemrud:
  Grande Osito!

  Länktips: http://1x2.se/bloggare/nemrud
  Tumme upp 2013-07-17 11:17:50
  alw:
  Maicon, Strootman och Benatia... Håll i Marquinhos, Lamela och Pjanic nu så kan dettabli riktigt jävla bra.
  2 Tumme upp 2013-07-17 10:15:45

  Osito:
  Ems//

  Tack så jättemycket, det uppskattas!

  1 Tumme upp 2013-07-16 12:11:44
  Simone:
  Alle ..

  Vi kommer köra en mercato halvtids artikel om 2 veckor.

  1 Tumme upp 2013-07-16 12:05:55

  Ems:
  Grym uppdatering, ni har jattebra coverage, fortsatt bra arbete!
  2 Tumme upp 2013-07-15 18:29:37
  Alle:
  Vore nice med en kort artikel med tankar/reflektioner över värvningarna hittills. Tar Benatia en plats i startelvan t ex?
  1 Tumme upp 2013-07-15 12:38:40

  Osito:
  däckarn//

  Till att börja med, ett stort tack. Att höra att det uppskattas ger mig motivation att fortsätta med uppdateringen!

  All respekt till Dinamos sida på SF, men jag är säker på att det är ett treårigt(3) avtal som Tin har tecknat med Roma iom att Roma meddelar det på sin hemsida. Jag har både hört att han gick loss för 5 och 7 miljoner EU, men det är alltså 5 miljoner EU.

  MVH Ossian


  Länktips: http://www.asroma.it/pdf/2013-11-07Tim_J....
  Tumme upp 2013-07-12 22:23:36
  däckarn:
  Står på Dinamos svenskafans sida att Tin j. Skrivit på ett 5 års kontrakt?!?
  Är det 3 eller 5?
  Mycket bra jobba du gör, uppskattar starkt!!!

  Tumme upp 2013-07-12 22:07:28

  Johnny:
  Christian Eriksen är ju Romanista så visst vore det finfint att få in honom. Strootman vore också ett bra köp om De Rossi lämnar. Jag förstår att det är kontroversiellt att sälja De Rossi, men tyvärr så lär han aldrig bli en Bandiera av Totti klass då han verkade ytterst omotiverad förra säsongen. Kanske dags att casha in. Hoppas Marquinhos stannar, även om jag har en känsla av att han blir såld. Men om han stannar så kommer han och Benatia bilda ett lysande mittlås.
  Tumme upp 2013-07-12 18:43:50
  Osito:
  Matador//

  Tack så mycket, det är nu ändrat:)

  MVH

  Tumme upp 2013-07-06 18:22:11

  Matador:
  Härligt med sommarmercato artikel.

  BTW

  Sebastien Corchia är högerback :)

  MVH

  Tumme upp 2013-07-06 16:21:11
  bosna:
  om roma säljer miralem pjanic nu de gör stor fel först han är ung o bra spelare o för andre bosnien o hercegovina kommer att spela på vm nästa år då stiger räjel pris på miralem pjanic
  Tumme upp 2013-07-05 08:34:48

  Simone:
  Karl E//

  Tack för feedbacken=)

  Tumme upp 2013-07-05 05:14:10
  Osito:
  Karl E//

  Det är nu fixat. Tack för feedbacken!

  Sune//

  Ynglingen är nu borttagen.

  MVH Ossian

  Tumme upp 2013-07-05 01:09:39

  Karl E:
  Hej Simone & Osito,

  Skulle det gå att ha en kategori med "avskriva" rykten eller nåt liknande? Där man kan samla spelare som antingen är klara för andra klubbar, eller som inte är aktuella längre av andra anledningar. T ex Paulinho och Payet. Det blir så mycket text och många rykten att det vore skönt med lite mer struktur.

  Tack för ett bra jobb!

  3 Tumme upp 2013-07-04 12:10:24
  Sune:
  Är det verkligen lönt att inkludera värvningen av en 14 årig målvakt? Vi lär knappast se honom spela i något a-lag inom den närmaste framtiden.
  Tumme upp 2013-07-04 10:52:50

  Osito:
  whatthefuck//

  Felet är ni korrigerat.


  MVH Ossian

  Tumme upp 2013-07-03 19:20:51
  whatthefuck:
  Bruno ContE ?!?!?!?
  Tumme upp 2013-07-03 19:14:05

  Osito:
  Plutten//

  Simon tillhör inte oss.

  Tumme upp 2013-07-02 18:34:57
  Plutten:
  Simon Kjaer?
  1 Tumme upp 2013-07-02 14:40:28

  Osito:
  diC//

  Som du vet så äger vi Lobont sedan tidigare men att han nu förlängt kontraktet(kanske det du syftade på?).

  1 Tumme upp 2013-07-02 00:22:32
  di Castello:
  Hej!
  Lobont e klar!

  Borde stå i feta röda bokstäver..!

  1 Tumme upp 2013-07-02 00:17:08

  Simone:
  Jag är kanske lite tråkig men jag hoppas bara vi får behålla spelare. Undantag Ossy för han har gjort sig förtjänt av att säljas.

  Jag hoppas på en stor prima punta. Jag har någon sorts för kärlek till Lukaku. Det viktiga är att det är en stark stor spelare.

  BTW jag älskar fortf Aqui hoppas att han kommer hem trots att han skulle få svårt att ta start 11 plats.

  2 Tumme upp 2013-06-29 01:07:22
  doi roma:
  Simone vilka spelare tycker du att roma ska köpa under denna mrrcato
  1 Tumme upp 2013-06-28 23:31:59

  du är skyldig mig majs:
  Fan tänkte inte på det du har helt rätt simone det skulle väl funka med cerci. Hoppas aqua kommer hem
  2 Tumme upp 2013-06-28 23:29:40
  Simone:
  nej Nanis lön gör att vi inte borde värva honom. Jag tror att han själv vill spela Cl så han lär inte lira i Roma nästa säsong
  2 Tumme upp 2013-06-28 23:17:48

  du är skyldig mig majs:
  Forza ddr!!!vad tycker ni angående nani? vi har råd värderas till 10m €
  1 Tumme upp 2013-06-28 23:00:25
  doi roma:
  Hämta hem aqua o cerci köp benatia nadjagolan paulinho wallace. Och vi borde satsa på goi som första målvakt då skulle vårt lag vara perfekt. nästa cl final!!!
  2 Tumme upp 2013-06-28 07:32:38

  Simone :
  Test
  3 Tumme upp 2013-06-27 22:15:42
  ANNONS:

  Fler artiklar om Roma

  Omgång 9: Torino - Roma, Stadio Olimpico Grande Torino, 15:00, söndag, 17-10-22
  Roma Då var vi åter tillbaka i Serie A och ett tufft bortamöte att vänta. Torino borta kan vara en av de svårare matcherna på senare år och det är ingen match att bara åka och spela av. Däremot så känns det som att vi är betydligt starkare lag än Torino men frågan är hur bragden i veckan har tagit på truppen.
  2017-10-20 23:10:00

  Chelsea - Roma 3-3: Galen match på Stamford Bridge
  Roma Det blev en grymt fartfylld och underhållande match i London och Stamford Bridge på onsdagskvällen. Efter att Chelsea tagit en 2-0 ledning i första halvlek så kom Roma tillbaka. Efter en fantastisk andra halvlek, som innehöll ett otroligt volleymål från Edin Dzeko så slutade tillställningen 3-3.
  2017-10-19 10:30:49

  Inför Chelsea - Roma: Toppmöte i Grupp C
  Roma Stormatch på Stamford Bridge när Roma gästar den engelska huvudstaden. Båda lagen kommer från ligaförluster den gångna helgen men är obesegrade efter två omgångar i Champions League. Lyckas ett skadeskjutet Roma plocka poäng mot de engelska mästarna?
  2017-10-18 12:28:13

  Ett nytt stekhett toppmöte
  Roma Dags för Roma att ta emot Napoli på hemmaplan. En riktig kraftmätning att vänta och det känns som att det verkligen är nu som vi kommer sättas på prov för första gången i ligan! Det är ett formtoppat Napoli som kommer till Olimpico och ett lag som verkligen har imponerat i säsongsstarten.
  2017-10-14 20:16:58

  Notizie Roma - 10 Romaspelare på landslagsuppdrag
  Roma Här på Notizie Roma kommer det uppdateras med mindre nyheter angående klubben. Uppdateringen kommer ske kontinuerligt och självklart med pushar.
  2017-10-03 11:12:00

  Milan - Roma 0-2: Tre tunga poäng!
  Roma Kvällsmatch på San Siro! Roma begav sig till Milano för att möta stadens rödsvarta lag med Montella i spetsen. Efter en avvaktande första halvlek så lossnade spelet någorlunda under andra halvlek. Och efter Milans oförmåga att förvalta sina chanser och ett par individuella prestationer från gästerna var det Roma som lämnade kvällens match som segrare.
  2017-10-01 23:14:42

  Inför Milan - Roma: Tungviktsmöte på San Siro
  Roma Roma reser till Milano för att ta sig an shopaholicen AC Milan. En väldigt viktig match för båda lagen i jakten på främst Juventus och Napoli. Kan Eusebio di Francescos mannar få Vincenzo ”il aeroplanino” Montellas Milan att kraschlanda?
  2017-10-01 08:53:00

  Inför Qarabag - Roma: Tidig avspark i Azerbajdzjan (18.00)
  Roma Efter att ha spelat 0-0 hemma mot Atletico Madrid i första omgången av årets Champions League är Roma piskade att vinna kvällens bortamatch i Baku för att ha en rimlig chans att nå avancemang. Är 695 dagars väntan över efter kvällens drabbning?
  2017-09-27 12:36:30

  Roma – Udinese 3-1: Firma Dzeko-El Shaarawy levererade när Roma tog tredje raka
  Roma På ett soligt Olimpico gjorde Roma processen kort mot gästande Udinese. Efter en stark första halvlek var matchen så gott som avgjord redan efter 45 minuter. Två mål av El Shaarawy och ett av Dzeko såg till att de tre poängen stannade i huvudstaden. Larsen reducerade sent för gästerna men denna match var gulröd från första minut. Härnäst väntar en lurig bortamatch i Azerbajdzjan.
  2017-09-23 17:39:39

  Benevento - Roma 0-4: Dzeko x2 autogol x2!
  Roma Roma åkte under onsdagskvällen söderut till Kampanien för att besöka Serie A-nykomlingarna Benevento. Hemmalaget, tillika tabelljumbon, hade inte mycket att sätta emot och efter två Dzeko-mål och två självmål så kunde Roma bekvämt räkna med tre poäng. Benevento får därmed vänta på säsongens första poäng.
  2017-09-20 23:39:36

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Italiensk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  ”Nu är det kris i Brynäs”
  Hubocan flyttar till Trabzonspor
  Bra insats men poängen uteblev
  ”Givetvis en hel del Messi”
  Atlético ska bryta jobbiga trenden
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies