fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 26570 | Inloggade: 337 | Antal medlemmar: 178993
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  NHL-bloggen New Jersey Devils räddat av lock-out

  Sommarens Stanley Cup-succé och den förestående(?) lock-outen tycks ha räddat New Jersey Devils från konkurs. Nu väntar en tuff ekonomisk verklighet för klubben som tappat sin största stjärna.

  Redan i september förra året förstod vi att något var fel hos New Jersey Devils.

  Allvarligt fel.

  Organisationen kunde inte betala in de 650 miljoner kronor banken förväntade sig att få. Ungefär samtidigt meddelades att ägarstrukturen skulle förändras. Bort ville Brick City LLC men en köpare till de 47 procenten av laget gick inte att finna.

  Jeffery Vanderbeek – som äger en lika stor del av laget genom bolaget Devils Arena Entertainment - var under många år en av de högst betalda på Wall Street och anses vara en av de mer välbärgade i USA. Han stod nu som ensam storägare och har tvingats använda egna medel för att rädda klubben vars ekonomi aldrig varit riktigt stabil.

  Sedan flytten från Colorado 1982 har man brottas med låga publiksiffror – en jobspost då arenabesökare är NHL-lagens största inkomstkälla. Publiksnittet de senaste säsongerna överstiger knappt 15 000 och det ger laget en placering på den nedre tredjedelen i publikligan. Så har det sett ut genom alla tider – undantaget ett par säsonger under 90-tales mitt då man tack vare ett framgångsrikt och namnkunnig lag lockade storpublik var och varannan kväll. Det bespottade Trap-systemet till trots.

  I ett försöka att öka publiktillströmningen initierade Vanderbeek efter att ha köpt klubben 2004 en satsning på en mer offensiv och målglad hockey – där den spektakulära värvningen av Ilya Kovalchuk är det tydligaste exemplet. Omställningen har inte varit enkel för Devils som under många år hade defensiven som sitt adelsmärke och med framgång frodas under det. De tre Stanley Cup-segrarna perioden 1995-2003 är bevis så det räcker. Superstjärnan Ilya Kovalchuk har inte heller levererat på samma höga nivå som tidigare och det är först i år laget lyckats under det nya spelsystemet.

  Satsningen på den publikfriande offensiva hockeyn har länkats samman med ett kostsamt arenabygge. Bygget bekostades dels av delstaten New Jersey men också av Vanderbeeks bolag Devils Arena Entertainment. Som säkerhet till banklånen ställdes New Jersey Devils.

  Och det är när arenan – Prudential Center - är färdigställd 2007 den ekonomiska rutschkanan får riktigt fart.

  Publiktillströmningen ökar endast marginellt och då basketlaget New Jersey Nets (numera Brooklyn Nets) visar liknande usla publiksiffror tänjs de ekonomiska kalkylerna till bristningsgränsen. 

  Brister gör de hösten 2011 då den avbetalning på 650 miljoner kronor inte dyker upp hos banken.

  Under hela fjolårssäsongen har New Jersey Devils spelat under ett konkurshot. Att banken inte drivit in sina pengar – och verkställt konkursen - beror antagligen på att man i sådant fall skulle tvingas ta över – och driva - förlusttyngda Devils hela säsongen. En transaktion som inte är ekonomiskt försvarbar. Istället ger man Vanderbeek och Devils uppskov – det senaste juni 2012 mitt under brinnande Stanley Cup-slutspel.

  NHL och Gary Bettman håller under säsongen en relativt tuff linje mot New Jersey och rykten har gjort gällande att man är ståt beredda att sätta klubben under tvångsförvaltning - och tvinga bort Jeffrey Vanderbeek från ligan.

  En ljusning
  Under sommaren har Vanderbeek – ryktesvis – hittat en affärspartner som är beredd att köpa de 47% av laget som fortfarande är till salu. Samtidigt har NHL i en stor förskottsutbetalning tillfört medel och står nu också som borgenär till nya lån. Klubben har löst de mest akuta krediterna på ca 250 miljoner kronor – nära hälften ur Vanderbeeks egen ficka – och lyckats omförhandla de kvarvarande lånen.

  Enligt New York Post uppgår skulden för arenabygget numera till drygt en miljard kronor. Tack vare NHLs borgensåtagande behöver inte organisationen göra ytterligare avbetalningar de kommande två åren och det garantera fortsatt NHL-spel i Prundential Center.

  I två år.

  Att NHL betalar ut pengar i förskott är mycket ovanligt – jag kan inte komma på ett enda fall tidigare. Kovändningen beror antagligen på att Gary Bettman och NHL inte vill se en klubb i konkurs under en eventuell lock-out.
  Det vore ett bakslag för både liga och Bettman själv.
  New Jersey Devils – egentligen ägarna Devils Arena Entertainment - ekonomi fick sig en rejäl törn redan då NBA ställde in delar av sin säsong förra året och en utebliven NHL-säsong skulle i praktiken sänkt klubben helt.


  Fjolårssäsongens sportsliga succé där finalplatsen i Stanley Cup genererade elva utsålda hemmamatcher gav dock klubben ett lyft ekonomiskt. Allt pekar nu på att säsongen gav ett litet överskott i kassan. Det första på många år.

  Det nya – mer fördelaktiga lånet - tillsammans med en relativt billig trupp skänker därför ett visst hopp hos det tidigare storlaget.

  Problemet med de svaga publiksiffrorna kvarstår dock och i Zach Parises frånfälle lär knappast årets säsong bjuda på någon publikexplosion. Dilemmat här är att delstaten New Jersey saknar en större stad och istället består av flera minde industristäder. Det ger delstatens lag en slätstruken identitet och dessutom är köpkraften bland anställda inom industrin relativt låg i USA. Att som närbelägna New York Rangers och Philadelphia Flyers ha fullsatt varje kväll är därför en utopi – något en offensiv hockey knappast råder bot på.   

  Ett framgångsrikt lag lockar däremot publik – det visar inte minst Devils besökssiffror från slutet av 90-talet oss. Kan man följa upp fjolårssäsongens lyckade slutspel med ännu ett framgångsrikt år finns det en framtid även i New Jersey. Ett fullsatt Prudential Center där 17 625 betalande åskådare äter och dricker för ett par dollar mer än brukligt skulle göra stor skillnad för Vanderbeek och övriga ägare.

  Vad som däremot händer med New Jersey Devils om säsongen ställs in helt och hållet törs jag inte sia om – Quebec City håller antagligen tummarna.

  _________________________________________
  Inget nytt att rapportera

  NHL och spelarfacket har under helgen haft ett informellt möte. Inget nytt finns att rapportera därifrån.
  De båda parterna ska träffas igen under tisdagen.

  Gary Bettman har fått fullmakt att påbörja en lock-out redan den 13 september – såvida inget nytt avtal är undertecknat.

  Flera rookie-camps är redan inställda och mycket pekar på att försäsongen kommer skjutas fram.


  _________________________________________
  Läs mer:
  En lock-out ödesdiger - för ägarna - läget i förhandlingarna den 7 september

  Hoppet tänt - och släckt - läget i förhandlingarna den 1 september

  Lock-out, lyx-skatt och stenhårda förhandlare - Läget i förhandlingarna den 25 augusti


  2 KOMMENTARER      3709 VISNINGAR
  HÅKAN TRANBECK
  tranbeck@nhlbloggen.nu
  2012-09-10 09:47:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  Håkan Tranbeck:
  Det är givetvis provokativt att avsluta inlägget med att Quebec City håller tummarna. Men New Jersey har omgetts av flyttrykten under lång tid. Under 90-talet ryktades det att Nashville var lagets nästa destination exempelvis.

  En flytt är inte aktuell så länge Vanderbeek kan hålla laget flyttande men är det för evigt skrivet att New Jersey kan behålla sitt NHL-lag? Basketlaget flyttade kvickt trots en nybyggd arena...

  Kovalchuk var riktigt bra förra säsongen - men flytten från Atlanta har inte varit helt smidig. Hans målsnitt de första 100 matcher var långt under vad han haft tidigare därav formuleringen i texten.

  1 Tumme upp 2012-09-10 21:02:33
  SSS:
  New Jersey kommer absolut inte att flytta. Finns inte på kartan. Även om de skulle konka. Med ny arena och allt. Och Kovalchuk har gjort en dålig och en fantastisk säsong i Devils – att påstå att han inte presterat som tidigare är bogus.
  Tumme upp 2012-09-10 18:09:48


  Tidigare blogginlägg

  NHL-bloggen: Master And Commander
  NHL-podcast Många har de varit som sagt saker om Sidney Crosby. Jag har själv tyckt att han har varit en smula överskattad. Tills nu.

  NHL-bloggen: Free Birds
  NHL-podcast Vi står inför en fantastisk off-season med många stora Free Agents som (troligen) kommer att prova den öppna marknaden. Har vi några namn? Ja det har vi. Har vi något upplägg att diskutera? Det har vi sannerligen.

  NHL-bloggen: Selling out?
  NHL-podcast Det här med tröjsponsorer är en fråga som ständigt gäckar NHL, åtminstone delar det in fansen i två läger. Vi återkommer till den biten något senare. Först något på samma ämne.

  NHL-bloggen: My Generation
  NHL-podcast Medelåldern bland NHL’s general managers är 52,56 år. Det känns på något vis rimligt. Men det finns några som drar ner den siffran. Allra mest Arizonas nyutnämnde GM: John Chayka, 26 år.

  NHL-bloggen: Now You See Me - Now You Don't
  NHL-podcast Av de åtta som försvann tidigt i årets slutspel finns det några som sticker ut lite mer som problembarn. Jag hade tänkt att nämna tre av dessa, men jag kan inte låta bli att ta med ett fjärde lag.

  NHL-bloggen: Varför får inte Toews mer kritik?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Är slutspelslagen klara?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Blir Chicago en modern dynasti?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Theoren Fleury - Legendaren
  NHL-podcast ?Theoren Fleury har alltid varit en karaktär. En tuffing på isen som hade hade en hel del problem utanför densamma. Att kalla honom legend kan vara ett stort steg för många, men hos mig har alltid den store lille Fleury alltid haft en speciell plats. Det här är hans story.

  NHL-bloggen: Kan Montreal offra Subban?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: ”NHLPA går över en helig gräns”
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ska Jets behålla Ladd eller Byfuglien?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Upprättelse för Lecavalier?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Fick Columbus tillräckligt betalt?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Fler förändringar? Rätt skäl?
  NHL-podcast I Nordamerika bor Average Joe. En amerikansk Svensson. Joe har en uppsjö av idrotter att välja på när han ska bege sig till en arena. Joe vill bli underhållen och samtidigt kunna avnjuta kvällen med sina vänner. Joe vill se mål, och det får han inte i den utsträckning han så hett suktar efter. Eller?

  NHL-bloggen: Ska Abdelkader ha ett sjuårskontrakt?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: It's a love story
  NHL-podcast Först och främst: Jag vet att det har varit lite väl dåligt med texter från mig. Nybliven pappa och uppenbarligen tar barn mer tid än man tror. Dessutom lite andra saker. Tur att övriga delar av redaktionen levererar klass och stil!

  NHL-bloggen: När får Boudreau lämna Ducks?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Dags att rannsaka dig själv, Kekäläinen!
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: ”Inom reglerna – men får inte ske igen”
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: En titt på framtiden
  NHL-podcast Säsongen närmar sig med stormsteg. Lagens training camps är igång och om ni, liksom jag, följer samtliga lag på Twitter, är ert flöde fullt av bilder på spelare som boostar upp inför vad som komma skall. Och det gör vi också, självklart. Idag tänkte jag titta närmare på några spelare som jag tror lite extra på inför kommande säsong.

  NHL-bloggen: Är en Kane-trade ens möjlig?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Allegations
  NHL-podcast Ni som läser min andra blogg vet att jag försöker skriva i en lättsam ton med fokus på optimism. Men min första text på Svenska Fans har ingen rolig vinkling. Oavsett utgång finns här bara förlorare. Uppgifter har sipprat ut om en eventuell våldtäkt med anknytning till NHL. Chicagos superstjärna Patrick Kane är i blåsväder igen efter att en ung tjej ringt in och anmält en våldtäkt hemma hos Kane.

  NHL-bloggen: "Oj, vänta lite, ni missade slutspelet... igen.”
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Vilka ska kunna hota Blackhawks?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Kings missar slutspel – vad händer nu?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Lista över NHL:s sämsta kontrakt
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Lista över NHL:s bästa kontrakt
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Hur ska en match avgöras?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Kanes skada – en blessing in disguise?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Snigelracet – kampen om poängligatiteln
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Striden är över
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: OBS! Extremt oviktig ranking!
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Leafs måste börja tänka på nästa säsong
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Hockey i Vegas närmar sig
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Tim Murray har tappat förståndet
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: En invasion från KHL att vänta?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Dags att göra sig av med Kane?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: $20 för Las Vegas-hockey
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ekman-Larsson på väg att trejdas?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: NHL vs. KHL
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Enforcers är borta – vad är nästa steg?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Börja rensa - Toronto
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: De borde få drafta McDavid
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: NHL Half Time Awards
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Nashville är till för att tas på allvar
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Årets sämsta julklapp
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Den långa vägen till NHL
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Vad kan Edmonton göra?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Sammanställning av de bästa spelarna från varje NHL-stad
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Varför Columbus går till slutspel
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ska man tanka eller satsa?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Är tiden ute för Kings och Hawks?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Hot – motiverande eller hindrande?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: #VoteForZemgus
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Är Girgensons en ny Fitzpatrick?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: En ovärdig minnesbild av Alfredsson
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Klart Brodeur ska till Blues!
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: När tar Zibanejad nästa steg?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Bad Oil
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Mellanmjölk
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Fördelar och nackdelar med Las Vegas
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Play-by-play
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Vanekanstaten i World Cup?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Om att förlöjliga World Cup
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Blod, svett och tårar
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ligans mest tragiska utveckling
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Johnny Gaudreaus handleder
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Omstart av bloggen – vem har imponerat mest?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Är Nick Bonino 2013 års Fernando Pisani?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Mike Gillis måste stå till svars
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ett lyckat misslyckande
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Förbannelsen är bruten – Bouwmeester till slutspel!
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Sex utomhusmatcher – exklusiviteten är borta
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Bravo, Pittsburgh, bravo
  NHL-podcast Jag applåderar Shero - han har räddat NHL från undergång.

  NHL-bloggen: Inget värdigt utbyte för Iginla
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Mästare byggs vid deadline
  NHL-podcast Alla mästare sedan 2006 har förstärkt vid trading deadline - NHL-Bloggen har listan.

  NHL-bloggen: Västerns Pingviner och supertrejden som aldrig blev av
  NHL-podcast Bobby Ryan blir kvar när Ankorna satsar rätt.

  NHL-bloggen: Rykten i massor – Perry årets blockbuster?
  NHL-podcast Trading-deadline rycker allt närmare och utbudet är enormt - för lag som vill satsa.

  NHL-bloggen: Att förlöjliga straffläggningen ännu mer?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ovechkin – lat, oengagerad och misslyckad?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Nytt slutspelsformat på gång
  NHL-podcast Ny divisionsindelning, fler derbyn och wild cards nyheter inför nästa säsong.

  NHL-bloggen: Alexander Semin – säsongens överraskning?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: I skymundan av Jagr och Selänne
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Giroux mest älskad - igen!
  NHL-podcast Pens dominerar tröjförsäljningen i januari, men siffrorna avslöjar också NHL:s expansionsstrategi.

  NHL-bloggen: Ett svep i ryktesdjungeln…
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Hoppet om slutspel försvinner snabbt
  NHL-podcast 18 förluster? Då åker golfklubborna fram!

  NHL-bloggen: Meningslöst agerande av Subban
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Detroit på väg utför?
  NHL-podcast Efter 20 framgångsrika år finns ingen kvar. Henrik Zetterberg ärver ett kungarike utan framtid.

  NHL-bloggen: Shanahan har satt gränsen – räkna med många avstängningar
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Gammal är äldst
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Sex påståenden: Detroit och Minnesota floppar – Ovechkin gör succé
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Luongo, Omark och Del Zotto - rykten surrar
  NHL-podcast NHL-Bloggen på Svenska Fans har nosat upp de hetast rykten inför säsongen. Målvakter är eftertraktade och blir Del Zotto verkligen kvar i Rangers?

  NHL-bloggen: Skador - Hur är läget i ditt lag?
  NHL-podcast 41 spelare saknas när försäsongslägren drar igång under veckan. Hur är läget i ditt lag? NHL-Bloggen har listan!

  NHL-bloggen: Bettman raserar förtroendet
  NHL-podcast Smygförändringar och maktspel retar upp spelarfacket som återigen kan upplösas.

  NHL-bloggen: Små framsteg - positiv anda
  NHL-podcast Medlare deltar vid samtalen - parterna fast beslutna att rädda säsongen

  NHL-bloggen: Lockouten 2005 gav Kanada efterlängtat guld
  NHL-podcast Vid lockouten 2005 mönstrade Team Canada sitt - kanske - bäst lag genom tiderna och tog sitt första mästerskap på sju år.

  NHL-bloggen: Nytt år - nytt möte
  NHL-podcast 2013 inleds utan hockey - men processen andas optimism.

  NHL-bloggen: NHLs nya bud - ett mirakel?
  NHL-podcast Närmar sig spelarnas krav - en seger för Donald Fehr

  NHL-bloggen: Meningslöst att pressa Bettman
  NHL-podcast Spelarfacket följer NBAs fotspår till domstolen - men Gary Bettman är förberedd.

  NHL-bloggen: Konsten att få fansen emot sig och förlora PR-kriget
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: NHL-konflikten till domstol
  NHL-podcast Spelarfacket mot upplösning men är lockouten laglig?

  NHL-bloggen: En kompromiss växer fram?
  NHL-podcast Inga officiella framsteg rapporteras från tordagens samtal.

  NHL-bloggen: Medlarna är tillbaka
  NHL-podcast 6,5 timmar av medling gav inget mer än förrädiskt hopp.

  NHL-bloggen: Nära - men kontraktslängden spökar.
  NHL-podcast En vecka med uppmuntrande framsteg - ett avtal klart i januari?

  NHL-bloggen: Nattens marathonmöte bär frukt?
  NHL-podcast Stora framsteg i förhandlingarna - spelarfackets nya bud har redan besvarats.

  NHL-bloggen: Pittsburgh-klanen räddar säsongen?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ägare och spelare möts - man mot man
  NHL-podcast Sex man på vardera sida bordet. Inga mellanhänder - ingen prestige.

  NHL-bloggen: Revolt mot Bettman?
  NHL-podcast Medlarna gav upp – hoppet står till Bettmans udda förslag eller en revolt bland ägarna.

  NHL-bloggen: NHL-konflikten: Medlare plockas in
  NHL-podcast Medlare tar över förhandlingarna - samtalen återupptas på onsdag.

  NHL-bloggen: Spelarfacket upplöst?
  NHL-podcast NHL inställt till den 14 december - spelarna allt mer desperata.

  NHL-bloggen: Slutspurt i NHL-konflikten
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Nu är det nog! - dundrar klubbägare
  NHL-podcast Rivaliserande trio har tröttnat - nytt möte på måndag.

  NHL-bloggen: Lönekonflikten - Läget nattsvart (uppdaterad)
  NHL-podcast Inga möten eller telefonsamtal. Inga nya förslag eller framsteg. NHL och spelarfacket tycks ha grävt ned sig inför den slutliga striden.

  NHL-bloggen: Forsberg, Lidström eller Sundin?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Förhandlingarna havererade - räddas av en lunch?
  NHL-podcast Hoppet består trots fredagens känslosvallande möte.

  NHL-bloggen: Nya bud i lönekonflikten
  NHL-podcast Spelarfacket och NHL står fortsatt långt ifrån varandra.

  NHL-bloggen: Rätt eller fel att pensionera Bures tröja?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Konflikten allt närmare en lösning?
  NHL-podcast Parternas ovilja att kommentera pågående förhandling är goda tecken.

  NHL-bloggen: En titt på lockout-spelare i Europa
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Efter marathonmötet - säsongen räddas?
  NHL-podcast Spelarfacket kan få sin vilja igenom - ägarna öppnar plånboken.

  NHL-bloggen: Arvet efter Bettman
  NHL-podcast När Gary Bettman för 20 år sedan slog sig ned på en kontorsstol på Manhattan hade han en diger lista med göromål framför sig. Många har han löst med bravur. På en punkt har han misslyckats. Kapitalt.

  NHL-bloggen: NHL vägrar nytt möte
  NHL-podcast - Bara på våra villkor, svarar NHL på spelarfackets förslag om nytt möte under onsdagen.

  NHL-bloggen: Douglas avslöjar sprickan
  NHL-podcast Douglas Murray och Ottawa Senators har gjort gemensam sak.

  NHL-bloggen: NHLPAs tre förslag bryskt avvisade
  NHL-podcast Åtminstone en sak har parterna enats om - pengarna skall fördelas jämnt. Frågan är bara när...

  NHL-bloggen: Snabbanalys av NHLs senaste bud
  NHL-podcast Nu kan inte spelarna tacka nej - om de vill behålla trovärdighet och fans.

  NHL-bloggen: och plötsligt fanns det hopp!
  NHL-podcast Har NHLs sponsorer fått fart på förhandlingarna? Fredagens oväntade möte tyder på det.

  NHL-bloggen: Svälj stoltheten - Bettman måste vinna
  NHL-podcast Jag är trött på giriga spelare. Ägarnas förslag är dessutom bäst. Och roligast.

  NHL-bloggen: Finns det verkligen något hopp?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ägarna vinner - frågan är bara när
  NHL-podcast En vecka har passerat sedan NHL inledde sin lockout mot spelarna. En vecka utan varken möten eller förhandlingar... Och nu når oss rykten att Gary Bettman redan i november ställer in flaggskeppet Winter Classic.

  NHL-bloggen: Kritiska veckor i september
  NHL-podcast Många och långa möten krävs - det lärde vi oss av konflikten 2004

  NHL-bloggen: Lockouten: Ingen har rätt - ingen ger sig
  NHL-podcast I morse kl. 06.01 vred NHL-klubbarnas ägare om nyckeln till sina träningsanläggningar – spelarna är utelåsta och säsongen uppskjuten på obestämd tid. Samtidigt har klubbägarna de senaste 48 timmarna öst ut 1,3 miljarder på nya spelarkontrakt...

  NHL-bloggen: 7 miljarder mellan spelare och ägare
  NHL-podcast Lönetakets nivå är kärnfrågan i den pågående NHL-konflikten. Unika siffror visar varför en lockout är oundviklig.

  NHL-bloggen: Arbetsrätt stoppar NHLs lockout?
  NHL-podcast Utslag i arbetsdomstolen kan tvinga NHL att gå med på spelarnas krav - och avsluta den infekterade konflikten.

  NHL-bloggen: New Jersey Devils räddat av lock-out
  NHL-podcast Sommarens Stanley Cup-succé och den förestående(?) lock-outen tycks ha räddat New Jersey Devils från konkurs. Nu väntar en tuff ekonomisk verklighet för klubben som tappat sin största stjärna.

  NHL-bloggen: En lock-out ödesdiger - för ägarna
  NHL-podcast Ägarna riskerar förlora enorma summor vid en eventuell lock-out - och allt på grund av lag som redan nu är dödsdömda.

  NHL-bloggen: Landeskog kapten – men är det inte för tidigt?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Summit Series skakade NHL
  NHL-podcast För 40 år sedan spelades de åtta viktigaste matcherna i hockeyns historia. Sovjet chockade Kanada - i Kanada - och förändrade NHL för alltid...

  NHL-bloggen: Hoppet tänt – och släckt
  NHL-podcast En strimma hopp tändes i den pågående NHL-konflikten då ägarna under veckan omformulerade delar av sitt förslag. För små förändringar ansåg spelarfacket och vi är tillbaka på ruta ett igen.

  NHL-bloggen: Meningslöst att svartlista filmande spelare
  NHL-podcast Förslaget att sätta upp NHLs filmande primadonnor på en skäms-lista är vid första anblick en lysande idé – tyvärr är det lika bra att låta det stanna vid just det. En tanke mer god än genomförbar. Unik statistik visar att för få spelare visas ut och att NHLs stjärnspelare i det närmast är immuna.

  Stanley Cup-bloggen: Värda vinnare på ett ovärdigt sätt
  NHL-podcast

  Stanley Cup-bloggen: Sykora tillbaka i uppställningen
  NHL-podcast

  Stanley Cup-bloggen: Uppgivenhet och osäkerhet – Devils har vikt ner sig
  NHL-podcast

  Stanley Cup-bloggen: Ersätt Josefson med Sykora
  NHL-podcast

  Stanley Cup-bloggen: Kings momentum måste brytas
  NHL-podcast

  Stanley Cup-bloggen: En avslagen och passiv final – bättring krävs
  NHL-podcast

  Stanley Cup-bloggen: Vågar man chansa med Tallinder och Gagne?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ett antiklimax till deadline
  NHL-podcast Igår var det den årliga trade deadline och den blev om möjligt ännu mindre händelserik än i fjol.

  NHL-bloggen: Är frälsaren kommen?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Nash tillgänglig – men kan verkligen någon ta honom?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Chicago i fritt fall – när agerar Bowman?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Kan ekonomin tvinga New Jersey att skicka iväg Parise?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: En win-win-trade mellan Canadiens och Flames?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Marchands avstängning – så rätt det kan bli
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: De stora kanonerna gör trademarknaden intressant
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Att hjälpa eller stjälpa sin klient?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Är Hunter lösningen på Washingtons problem?
  NHL-podcast Alla ögon på Washington efter att coach Bruce Boudreau idag sparkats

  NHL-bloggen: När får vi en reaktion i Carolina?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Att tackla eller inte tackla målvakten?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Flyers botemedel mot the trap - vägra spela
  NHL-podcast Ett märkligt spektakel utspelade sig i nattens möte mellan Tampa Bay Lightning och Philadelphia Flyers. När Tampa Bay ställde upp sig i ett 1-3-1 system vägrade Flyers att helt enkelt avancera pucken och matchen gick fullständigt i stå.

  NHL-bloggen: Droppen som fick bägaren att rinna över?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Målvakterna vars dåliga start ökar pressen inför fortsättningen
  NHL-podcast Fortfarande är NHL-säsongen ung, men för flera av spelarna på den mest utsatta positionen i hockeyn har en dålig start gjort tillvaron klart obehaglig och varje start är nu i fokus.

  NHL-bloggen: Snacka om hangover!
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Same old, same old
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Mardrömsdebuten
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Nu rullar vi!
  NHL-podcast Efter det alltför långa sommaruppehållet är NHL äntligen igång och idag börjar även de snart traditionsenliga premiärmatcherna i Europa

  NHL-bloggen: Doughty-lösningen enbart positivt? Inte alls…
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Draftvalens möjligheter den här säsongen?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Shanahans öppenhet ett smart drag
  NHL-podcast NHL:s nye sheriff Brendan Shanahan har genom att satsa på öppenhet och sociala medier fått en bra start på sitt nya jobb

  NHL-bloggen: Uppstart igen – med förstärkning
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Vad händer med Shea Weber?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Kan Columbus verkligen hota?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Yashins NHL-comeback?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Sågningen
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: The best of the rest
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ligans hetaste rykten
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ingen hometown discount för Lidström
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Joakim Lindström till Colorado för Adam Larssons skull?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Sämst när det gäller
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: ”Vi kommer att vinna”
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Luongo eller Schneider?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Tunga åtgärder efter Romes överfall?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Från oönskad till slutspelshjälte
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: I skymundan av Lidström och Rafalski
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Att ge misslyckandet en andra chans
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Hur ser Lidströms framtid ut?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Styrkorna svek Philadelphia – inte målvakterna
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Slutet för Boudreau?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Hedman – från menlös till monstruös
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Vad lärde vi oss efter förstarundan?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Game 7 – förtjusning och förfäran i ett
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Besvikelserna
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Nashville – ett seriöst hot?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Slutspelets oväntade hjältar
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Vilka skrällar får vi?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Det svänger fort i slutspelsracet
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Gubbarna kan än…
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Lite Hart-snack…
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Recchi attackerar Pacioretty
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Cooke i blåsväder – igen
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ett förödande slag för Vancouver
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Välkommen in i verkligheten, Murray
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Kan Anaheim klara det?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Det rätta beslutet
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: En hyllning till Iginla
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: The board is set, the pieces are moving
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Kan McCabe höja Rangers?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: En chansning som kan nå långt
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Vad sysslar Nieuwendyk med?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Kan New Jersey klara det?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Deadline kom tidigt i år…
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Peter Forsberg – en av de största någonsin
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Michael Grabner – säsongens felbedömning?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Skottpengar på Matt Cooke?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ses verkligen Souray som lösningen i Rangers?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Vad händer i Pittsburgh nu?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Déjà vu av det tråkigare slaget
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Emery på väg tillbaka – finns det spekulanter?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Så borde Capitals göra med Semin
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Ännu en milstolpe för Gretzky – 50 år idag
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: När briserar det i Ottawa?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ett värdigt avslut för den största?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Draftettor i botten
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Upp till bevis för Gaborik
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: O Captain! My Captain!
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Säsongens positiva överraskningar
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: I skuggan av San Josés förfall hittar vi Los Angeles
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Vilket skämt!
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Säsongens besvikelser hittills
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Ligans senaste trade-rykten
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Nu blir Tampa riktigt farliga
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Nikolay Zherdev – NHL:s bästa målskytt
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Domare ger igen
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Subban i nytt blåsväder
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Dags att släppa sparkregeln
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Har tåget gått för New Jersey?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Crosby löjligt överlägsen
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Jacob Markström – komikern
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: I skuggan av Kovalchuk
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Bobby Ryans minst sagt märkliga mål
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Är Nabokov på väg tillbaka till NHL?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Quebec jagar nytt lag – med hjälp av bussresa till Long Island
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Den gyllene generationen snart ett minne blott
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Kronwall önskar sig en Boogaard?
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Byfuglien eller Hjalmarsson?
  NHL-podcast

  NHL–bloggen: Styrkan i Red Wings
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Pronger drabbad av ”The Avery Rule”
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Colorado mot en ny storhetstid?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Mysteriet Kovalev
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: En hyllning till Pat Burns
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Islanders i ett krig de inte kan vinna
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Hybris i Canucks?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Jerringpriset till Henke
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: The best of the rest
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Islanders sparkar tränare
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Gubben kan än
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Äntligen lite liv i All Star-matchen
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Inledningens sophomore slumps
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Pat Burns i Hall of Fame?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Zucco och Omarks målkalas
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Kung Loui
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Vad är egentligen blindside?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Årets expertanalys?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Succéinledning – men missnöje i Toronto
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Hockeystaden Nashville
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Paul Bissonnette går i Rory Fitzpatricks fotspår?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Malkin kan gå i Fedorovfällan
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: D-dagen närmar sig
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Tampas speciel team + Canucks bredd
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Bergfors i kylan – på väg bort?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Rypien attackerar fan
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Van Damme i NHL-bloggen?
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Edmonton förbannade på Eberle.
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Keiths monsterminuter
  NHL-podcast

  NHL-bloggen: Maltby lägger av
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Vari ligger logiken?
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Devils missbruk av sitt cap space
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Henrik Sedin blir kapten
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Jackets-Sharks från TV-soffan.
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: En afton i Globen
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Flyers skriver in sig i Penguins historia
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Oduya får ett A
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen: Presentation
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  NHL-bloggen återuppstår!
  NHL-podcast SvenskaFans Niclas Viberg och Jonatan Lindquist bloggar om NHL – inget ämne är för litet eller för känsligt.

  Nattens svenskkoll: Niklas Hjalmarsson får spela konferensfinal
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Svenskarna blev assistkungar när Vancouver vann måstematch
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Detroit utslagna - lagom till VM
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Vancouver farligt ute trots flera svenskpoäng
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Franzén fyrmålsskytt då Detroit krossade Sharks
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Edler den enda svenska offensiva kraften i Canucks
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Detroitsvenskarna kan packa väskorna
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Samuelsson och Sedins kanonstart hjälpte inte
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lidströms och Holmströms mål räckte inte till seger
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Svenskarna i bakgrunden när Canucks vann stort
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Franzéns mål till föga när Detroit förlorade
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bäckströms säsong över
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Svensklaget Detroit avgjorde med enkel seger
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Trist comeback för Patric Hörnqvist
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Sedin och Samuelsson skickade Kings ut ur slutspelet
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Trepoängsmatch av Douglas Murray
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Mardröm för Erik Ersberg
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Alfredsson bakom avgörandet i maratonmatchen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Svenskkvartett bakom Canucks-seger
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Zetterberg tog Detroit till seger
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Samuelsson och Sedin målskyttar i Vancouver-förlust
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lidström hängde inte med
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bäckström tremålsskytt och hjälte i förlängningen
  NHL-podcast Varje dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter varje veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Mikael Samuelsson hjälte för Canucks
  NHL-podcast Varje dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter varje veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Erik Karlsson klev fram för Ottawa
  NHL-podcast Varje dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter varje veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lundqvists storspel räckte inte
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Alfredsson hyllad, Sedin mot poängligaseger och en avslutande nolla för Hedberg
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bäckström förbi 100 poäng
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lundqvist vann målvaktsmatchen mot Gustavsson
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Henrik Sedin håller undan i poängligatoppen
  NHL-podcast Varje dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter varje veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Nicklas Bäckström närmar sig 100 poäng
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Douglas Murray målskytt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Vinst och assist för Lundqvist
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Henrik Lundqvist höll nollan när Tampa Bay krossades
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Erik Karlsson stor matchhjälte med två mål
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Henrik Tallinder två poäng i vinstmatchen mot Florida
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Steen fortsätter att imponera
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Patric Hörnvists 30:e mål för säsongen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Backlunds två assist la grunden till seger
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Nolla, NHL-debut och svenskmöte
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Franzén dominerade mot Wild
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Huselius hade lekstuga mot Chicago
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lundqvist höll nollan i derbyt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Loui Eriksson avgjorde mot Predators
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Zetterberg matchhjälte i finalreprisen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hörnqvist bakom Nashville-vändning
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Steen avgjorde med enda målet
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Dubbla assist av Backlund
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Johan Hedberg bakom Atlanta-seger
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Förlust för Hjalmarssons Chicago
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Alexander Steen matchade franchise-record
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Kristian Huselius ordnade Blue Jackets-seger
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hörnqvist och bröderna Sedin matchvinnare
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Steen poäng för femte matchen i rad
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lundqvist vann målvaktsmatchen mot Hedberg
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Stålberg, Franzen och Hörnqvist tvåmålsskyttar
  NHL-podcast Varje dag summerar vi svenskarnas insatser under natten som gått. Efter varje veckas spelande samlas det hela sedan i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Tungt värre för "Lunkan"
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hattrick av Mikael Samuelsson
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Modin nätade på sin gamla klubb
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Samuelsson målade ur dålig vinkel
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Steens två mål till föga
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Holmström målgörare i Detroits seger
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lundqvist räddade poäng åt Rangers - trots fem insläppta
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Nu lossnade det för bröderna Sedin igen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: En herrans massa assist
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Svenskkollen försov sig när Holmström imponerade
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Henrik Lundqvist segrare i sista matchen inför OS
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Johnsson gjorde mål i sin Chicago-debut
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bergfors och Samuelsson avgjorde i natt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Assist-hattrick av Victor Hedman
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Johnny Oduyas första poäng i Atlanta
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Johan Franzén gjorde poäng i comebacken
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Möllers tredje mål för säsongen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bäckströms poäng i skymundan då Capitals vann
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bergfors första mål i Thrashers
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Alfredsson och Bäckström glänste i natt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Alfredsson sänkte Buffalo
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Fredrik Sjöström fick en flygande start i Toronto
  NHL-podcast Varje dag summerar vi svenskarnas insatser under natten som gått. Efter veckans spelande samlas sedan det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Assist av Tallinder i natt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bäckis fixade seger igen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Toronto kunde inte stoppa bröderna Sedin
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bäckström härförare i Capitals vinst
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Mikael Backlund gjorde sitt första NHL-mål
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Kung Loui avgjorde i straffläggningen
  NHL-podcast Varje dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter varje veckas spelande samlas det hela sedan i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lidströms två mål räddade poäng mot Phoenix
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Kall Berglund fick äntligen avgöra
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Wallins blott femte poäng för säsongen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bröderna Sedin huvudpersoner i Canucks femetta
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Nilsson två assist i natt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: "Husse" och Strålman bakom Blue Jackets avgörande
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Tre nya poäng av Henrik Sedin när brorsan avgjorde
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bäckström gjorde mål då Capitals vände och vann
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Loui Eriksson och Tom Wandell bakom Dallas seger mot Minnesota
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lidströms formkurva fortsatt uppåt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Alfredsson tillbaka från skadan med besked
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hörnqvist matchhjälte med matchens enda mål
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Första målet för Lidström på över tre månader - andra för säsongen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Nicklas Bäckström räddade poängen åt Washington
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lundqvist höll nollan - men förlorade ändå
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Storspel av Ersberg hjälpte inte
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Stark defensiv insatsa av Wallin då Carolina vann
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Kim Johnsson härförare i imponerande vändning
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Loui Eriksson bakom Dallas avgörande mot Islanders
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Henrik Sedin ryckte i poängligatoppen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Victor Hedmans solomål hjälpte föga
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Nu leder Henrik Sedin NHL:s poängliga
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Möller och Murray målskyttar i natt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Karlsson inblandad i Ottawas vinst
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Holmström och Lidas fixade två mål - och poäng
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Olycklig sargretur när Hedberg och Thrashers föll
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Eriksson firade nyår med hattrick och Thuresson gjorde sitt första NHL-mål
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bergfors sänkte Pittsburgh - igen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Kim Johnsson gjorde mål - för tredje matchen i rad
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Modin slår tillbaka mot kritiken - med avgörande mål
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Blues förlorade trots två mål av Steen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bäckström ordnade seger mot Devils
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bäckström gjorde två när Caps besegrade Buffalo
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Sedinbröderna ordnade Canucks-seger trots Hörnqvists mål
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Saint Louis svenskduo bakom oljekrasch
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Steen bakom matchavgörandet mot Vancouver
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Karlssons första NHL-mål - Gustavssons första nolla
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Stålbergs första NHL-mål
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hörnqvist gjorde ny trepoängsmatch
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Loui Eriksson gjorde sitt 10:e för säsongen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bäckström och Hörnqvist nätade i målkalas
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hedberg vann svenskmötet mot Lunkan
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bergfors deppar inte över missad OS-plats - två nya mål i natt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Zäta och Holmström ordnade vändning för Wings
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Ett Sedin-hattrick och Möllers första mål för säsongen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lundqvists storspel räddade poäng
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hörnqvist avgjorde mot Canucks
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Nytt mål av Bergfors
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Zäta och Lidas ordnade Wings-vinst i MSG
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Victor Hedmans första NHL-mål
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bergfors målgörare i Devils vinst
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Robert Nilsson gjorde delikatessmål
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Svenskar briljerade då 'Nucks mötte Devils
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Påhlssons första för säsongen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Äntligen small det för "Bäckis" igen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hedberg höll nollan mot Flyers
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Enströms form håller i sig
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: "Husses" tionde mål för säsongen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Gunnarsson gjorde hattrick i assist
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Nytt mål av Strålman
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Toronto har högt förtroende för Gunnarsson
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Vancouver mållöst i Sedins comeback
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Tom Wandell avgjorde för Dallas
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Samuelsson och Sedin målskyttar i Canucks vinst
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Huselius visade sig från sin bästa sida
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: De svenska skyttekungarna målgörare i natt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Förlust för Lundqvist
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Anton Strålman visade vägen för Blue Jackets
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hedberg imponerade mot Oilers
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Tack Zäta och Sedin säger hatt-tillverkarna
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Huselius tillbaka efter skada - som matchvinnare
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Bergfors tackar för förtroendet
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Kronwall tvåmålsskytt när Detroit hade lekstuga
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hörnqvist blev bestulen på matchhjältetiteln
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Enströms mål lyfte Atlanta
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Enroth förlorade i debuten trots bra insats
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Gustavssons storspel gav seger
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hedman skadad - Enströms första mål i år
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Samuelsson slog in returena mot Rangers
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Murray gjorde sitt blott andra mål i karriären - första för säsongen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Brunnströms första räddade poäng
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Alfredsson bakom Sens vinst
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Äntligen gjorde Bäckström mål igen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Gustavsson segrare i sin comeback
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Henrik Sedin äntligen målskytt igen
  NHL-podcast Varje dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter varje veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Få svenska ljusglimtar under "Super saturday"
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Wallins Carolina föll
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Huselius två mål till ingen nytta
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Samuelsson matchvinnare igen
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Sjöström avslutade kvällen med läckert mål
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: "Lunkans" inhopp räddade inte Rangers
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Samuelsson avgjorde i Vancouver
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Vancouver-svenskarnas poäng räckte inte till seger
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: "Lidas" nådde 1000 poäng
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Loui tvåmålsskytt när Nashville utklassades
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Strålman och Huselius ordnade vinst
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hedman får stort förtroende
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Lundqvists ersättare glänste
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Berglund petad i natt
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Goda svenska prestationer Dallas Stars
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Hörnqvist stor matchhjälte
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Sedin-show mot Montréal
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Kronwalls första NHL-mål avgjorde
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  Nattens svenskkoll: Huselius matchens stjärna
  NHL-podcast Var dag summerar vi svenskarnas insats under natten som gått. Efter var veckas spelande samlas det hela i en artikel där de tre bästa svenskarna från veckan utses.

  ANNONS:

  Fler artiklar om NHL-podcast

  NHL-podcast: ”Är Bishop en uppgradering?”
  NHL-podcast Om de senaste kontrakten och en preview av Central Division.
  2017-09-15 13:00:00

  NHL-podcast: ”Ligan borde straffa Detroit”
  NHL-podcast Om de senaste kontrakten, rykten och lyssnarfrågor.
  2017-09-06 15:16:38

  NHL-podcast: ”Är Chicagos försvar i botten?”
  NHL-podcast Om de senaste kontrakten, rykten och lyssnarfrågor.
  2017-08-18 12:37:40

  NHL-podcast: ”Svårt att nobba stora pengar”
  NHL-podcast Om de senaste kontrakten, rykten och lyssnarfrågor.
  2017-08-05 12:15:41

  NHL-podcast: Vilka är de sämsta svenskarna?
  NHL-podcast Om kontrakt, trades, rykten och lyssnarfrågor.
  2017-07-17 10:51:33

  NHL-podcast: ”Skoj att Leafs går för det, men…”
  NHL-podcast Det läggs full fokus mot free agency, lag-för-lag.
  2017-07-03 10:50:13

  NHL-podcast: ”Chicago överreagerar”
  NHL-podcast Om draften, trades, kontraktsförlängningar och free agency.
  2017-06-25 17:19:14

  NHL-podcast: ”Lustiga val av Vegas, men…”
  NHL-podcast Om Hossa, Vegas lag och mock draft inför draften.
  2017-06-22 15:12:00

  NHL-podcast: ”Vegas bör samla målvakter”
  NHL-podcast Det senaste i ligan diskuteras och det genomförs en mock draft av expansionsdraften.
  2017-06-18 23:35:41

  NHL-podcast: ”Levde och dog med Rinne”
  NHL-podcast Om Stanley Cup-finalen, rykten och betygsättning av svenskarna.
  2017-06-14 12:42:14

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om NHL - Hockey

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Skadedrabbat Lazio föll ihop
  Lynch tillbaka där allting började
  Vilka tog chansen i Tampa Bay?
  Zidane har mycket att fundera över
  Hattrick av Dolberg i cupen
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies