fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
Besökare: 102630 | Inloggade: 421 | Antal medlemmar: 183759
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Ander Herrera, säsongsavslutning Officiellt, båda klubbarna bekräftar övergången.
  Kommer Athletic bli nummer ett för Ander?

  Ander Herrera, säsongsavslutning: Officiellt, båda klubbarna bekräftar övergången.

  Visst börjar det kännas som en riktig långkörare men kanske kanske börjar vi närma oss slutet. I veckan har förhandlingarna mellan Athletic och Zaragoza trappats upp och under fredagen blev klubbarna överrens.

  Uppdaterat  7/2

  Den officiella övergången blev något försenad men idag bekräftar både Athletic, Zaragoza och Anders representant att affären är avklarad. Som vi rapporterat  innan skriver Ander på ett 5 årskontrakt med en utköpsklausul på 36 miljoner euro de 3 första åren och 40 miljoner de avslutande 2.  Än så länge har inga officiella uppgifter kommit fram ang hur mycket egentligen Athletic betalar för ynglingen men vi får väl gissa att tidigare uppgifter stämmer. Ander ansluter till Athletic den 30 juni. 

  Uppdaterat 1/2

  IDag förväntas allt bli officiellt och enligt El Correo kommer Ander att skriva på ett 5 års kontrakt med Athletic. Han kommer ha en utköpsklausul på runt 40 miljoner euro och enligt El Correo kommer han kosta 7,5 (+ ev 1,5) miljoner euro och inte 11 miljoner som en del medier rapporterade igår.

  Uppdaterat 29/1!

  Enligt medier möttes presidenterna igår och slutförde affären kl 21:30, Athletic betalar cirka 4 miljoner euro nu i Januari och ytterliggare 3,5 i juni. Dessutom kan Zaragoza få cirka 2 miljoner till beroende på Anders prestationer i Athletic. Lite olika uppgifter har kommit fram ang längden på Anders kontrakt men troligtvis skriver han på för 5 år.

  Enligt uppgifter snabbade president Macua på förhandlingarna då det framkommit att Villarreal matchat Athletics bud och dessutom likt Athletic gått med på att låta Ander spela kvar säsongen ut i Zaragoza.

  Det verkar också som Ander själv varit en stor del i de sista förhandlingarna då han förklarat att han vill spela för Athletic och inte Villarreal.

  Inget officiellt har skrivits på respektive lags hemsidor men vi kan nog förvänta oss att det dyker upp under dagen.

  Vi återkommer med mer info under helgen...  Ni kanske redan har läst både Zaragozas och Villarreals artiklar om Ander Herrera och den försäljning som kanske Zaragoza blir tvungna till så jag skall försöka hålla mig kortfattad.

  Ander Herrera är alltså född i Bilbao och har också stora delar av sin släkt kvar i staden,  däremot är han "uppväxt" i klubben Zaragoza där hans far Pedro Herrera  spelat och varit en del av styrelsen i många år.

  Athletic har försökt värva unge Ander vid ett flertal tillfällen men fått nobben av antingen klubben eller Ander själv.

  I December tog så förhandlingarna fart igen och förutom Athletic så har även Villarreal lagt ett officiellt bud. De båda skiljer sig en del åt och som det ser ut nu lutar det mesta åt Athletic.

  Tidigare har Athletic lagt ett bud där man betalar 4 miljoner euro nu och 4 i juni och där Ander spelar färdigt säsongen med Zaragoza. Villarreal har lagt bud på ca 7 miljoner euro men med en omedelbar övergång.

  Nu verkar det som Macua & Agapito möttes igår igen och nu ryktas det om ett bud där Athletic betalar 7 miljoner direkt och ev ytterliggare 2 miljoner beroende på Anders prestationer på plan och som tidigare "lånas" han ut till Zaragoza resten av säsongen.

  Lägg därtill också att pappa Pedro och resten av släkten helst ser Ander i Athletics tröja så ser ni vilket håll det lutar åt...

  Ander själv har också sagt att om han blir tvungen att lämna Zaragoza så skulle han isåfall helst spela för Athletic som är hans "andralag" i Spanien.

  Är själv lite kluven i den här frågan, givetvis skulle det vara en fantastisk värvning men 2 aspekter oroar mig. Först och främst gillar jag inte att man "tvingar" någon att lämna sin moderklubb(favoritklubb) och för det andra börjar man undra vilken plats i laget han skall spela på?

  Om nu Caparros får fortsatt förtroende som det nu verkar finns det ju gentligen ingen naturlig position för Ander, på det centrala mittfältet föredrar Caparros fysiska spelare med inriktning på defensiven och jag ser inte heller Herrera som en naturlig yttermittfältare. Enda alternativet jag kan se och som jag också gillar är om man låter Llorente spela som ensam anfallare och då med Ander i en fri mittfältsroll.

  Under Valverdes styre spelade Athletic framgångsrikt och underhållande med en liknande formation där  Urzaiz huserade ensam på topp och med Yeste i positionen bakom.

  Problemet är bara att Caparros lag INTE  spelar så...

  Hur det än slutar hoppas jag att det är rätt beslut för alla parter, Athletic får en fantastisk framtids spelare, Zaragoza får in pengar för att lösa en del av de ekonomiska problemen och Ander hjälper dem att hålla sig kvar i la Liga och förhoppningsvis kommer Ander att från och med i sommar trivas i sin födelsestad Bilbao.

  Men sista ordet lär inte vara sagt i Herrera såpan och it ain't over 'til the fat lady sings...


  26 KOMMENTARER      4653 VISNINGAR
  PEDER WESTERBERG
  2011-02-07 22:11:00


  Artikelkommentarer

  CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

  mmmm:
  Ytter position kan vara något? Eller 4-4-1-1 som släpande, eller 4-2-3-1 i någon av dom 3 offensiva!
  Tumme upp 2011-02-09 17:40:11
  Nina:
  Dannyman
  Det har du säkert rätt i, det var bara så man sa i Zaragoza (av någon anledning). Att eftersom fönstret är stängt när man gör överenskommelsen och skriver på allt kommer Ander inte att kunna kallas Athleticspelare förrän nästa fönster öppnar.
  Jaja, det är faktiskt rätt oviktigt.

  Orkar ni fler detaljer?
  Affären är fortfarande inte helt klar (som i publikt presenterad), men Zaragoza räknar med att hålla en presskonferens med Ander imorgon och allt lär offetnliggöras då.
  Vidare är priset med alla bonusar inräknade sammanlagt 11,2 miljoner, detta ska betalas i tre omgångar. Tidigare var utgångssumman 7 miljoner, nu har den höjts till 8,5 pga Anders eget trilskande. Han motsatte sig från början helt ett femårskontrakt. Därtill kommer allt prestationsbaserat.

  Tydligen är det ganska upprört i Bilbao, och det återknyter till något Peder skrev i min artikelkommentering på Batalla för några dagar sedan: många begriper inte att klubben lägger ut så mycket pengar på en -faktsikt - så ovillig spelare som Ander visat sig vara. Inte heller tycker man att han har den "statusen" som en spelare man betalar så mycket pengar för än.

  Vidare: Macua har även investerat pengar i Codesport, ett företag som äga av Agapito Iglesias, i samband med den här övergången. (Nu är jag inte så insatt i Athletics ledning men tydligen ska det hållas presidentval i maj? Något han också insisterar på att skjuta på.)
  Arrinda Gorka - som har ett visst rykte - är inblandad, likaså vår gamle Esnaider. De ska ha figurerat som rådgivare.
  Känns som att det är så mycket märkligt som kommer fram i samband med den här affären, själv är jag innerligt trött på det, men allting har inte gått rätt till, det står bortom alla rimliga tvivel.

  Blev lite rörigt här känner jag, men å andra sidan återspeglar det väl bara hela den här övergången.

  Tumme upp 2011-02-02 10:03:21

  Dannyman:
  Nina/
  Utfrysning är ju aldrig bra så du har såklart helt rätt. Och naturligtvis berättigar ekonomisk utsatthet till extremare och mer drastiska och osolidariska handlingar. Stora pengar och brist på detsamma har den effekten på oss människor dessvärre.

  Om det är lån det handlar om snarare än att övergången verkställs i sommar är han väl Bilbaospelare redan nu - fast utlånad? Man kan ju inte förneka att Adebayor tex är Cityspelare. Petitess iofs :) Skillnaden är väl att att om övergången skulle verkställas till sommaren skulle kanske Bilbao ha en möjlighet att dra sig ur vid en svår skada vilket de väl inte har nu? Såvida inga seperata avtal slutits kring detta..

  Tumme upp 2011-02-02 09:03:03
  Erik:
  Nina:
  Jaha, missade ju såklart att han skulle byta först i sommar. Då är det ju inget konstigt.
  Tackar!

  Tumme upp 2011-02-01 23:26:10

  Nina:
  Erik
  Han kan skriva på efteråt eftersom han ändå skulle blivit kvar i klubben säsongen ut.
  Det var aldrig aktuellt att han skulle gå till Athletic nu i januari, nu blir det en situation liknande den med Barca och Afellay.
  Hade han skrivit på igår så skulle han stått som Athletic-spelare på lån i Zaragoza under resten av säsongen, nu blir han Zaragozaspelare fram till den 30 juni, då han blir Athletics.

  Enda risken med det här (hade ju gällt i lika stor omfattning om han varit "på lån" hos oss också) väl om han skulle råka ut för en allvarlig skada. Vi har tex en korsbandsförbannelse i Zaragoza.

  Tumme upp 2011-02-01 18:43:28
  Erik:
  Hur fungerar det egentligen att Ander kan skriva på efter att transferfönstret har stängt? Läkarundersökningen kan man göra i efterhand men är det inte regel att signaturen ska vara på pappret och inskickat till förbundet innan deadline? Någon som har möjlighet att reda ut det?
  Tumme upp 2011-02-01 18:38:28

  Nina:
  Den väsentliga skillnanden mellan Zaragozas behandling av Ander och Espanyols av Tamudo är väl just den trängande ekonomiska situationen. Vi har spelare i vårt lag som inte fått betalt på nästan ett år (Gabi tex, eftersom han gick med på att vänta med sin lön) och vi har ett hot om konkurs över oss. Det har mig veterligen inte Espanyol.
  Ander har heller aldrig hamnat i frysboxen på det sätt Tamudo gjorde, inte heller skulle han göra det om han mot all förmodan vägrade att skriva på.

  Säger inte och har aldrig sagt att jag tycker Zaragoza gör helt rätt i det här fallet, däremot är det en av få lösningar eftersom Agapito vägrar sälja klubben (något han först lovade att han skulle göra och sedan gick tillbaka på, skrev en lång text om detta för någon vecka sedan).
  Det är ett offer vi gör, och som Ander gör.
  Det känns så pass nödvändigt att rätt och fel förlorar lite mening i frågan. Det däremot gör det inte mindre sorgligt.

  Tumme upp 2011-02-01 18:18:02
  Dannyman:
  Nina/
  Tack - jag är garanterat ingetdera :)
  Finns säkert undantag men det skulle nog fresta de flesta presidenter och styrelser att ta alla chanser att klipa åt sig en större bit av kakan. Eller hela godbiten och lämna kanterna åt de övriga som Real och Barcelona gjort i detta fall. Nu är inte jag så insatt i hur Agapitos och de övrigas protester ser ut men är bra om de görs på rätt sätt - dvs om det inte är ett gäng tjuriga 5:åringer i sandlådan som kastar sand på de stora pojkarna(Dålig liknelse, vet).

  Alla sa i samband med att Raul och Guti lämnade att det här var inget adjö utan ett på återseende, iallafall i fallet Raul. Det var kanske många som förvändae sig ett större jippo runt det hela och det var han nog värd. Trodde din dess här låg i faktumet att han lämnade snarare än hur han lämnade så det fanns kanske lite fog i det trots allt.

  Ursäkta men jag ifråga lite här igen. Vad är den egentliga skillnaden i sak över det Zaragoza gör mot Ander och det Espanyol gjorde mot Tamudo? Egentligen? Nu är jag inte 100 insatt i Tamudo- fallet men antar att det finns även här en ekonomisk aspekt(Sista chansen att få en hacka på en dalande stjärna, typ)? Rätta mig om jag har fel - men är det inte samma sak? Två spelare som bedyrat sin kärlek till klubben som tvingas bort?
  /Dannyman

  Tumme upp 2011-02-01 18:09:45

  Nina:
  Dannyman
  Nej, jag ville inte döma dig till Zaragozahatare. Det var inte min mening i alla fall. Inte culé heller.
  Jag vet inte (men tror nog inte) att Zaragoza eller Athletic agerat annorlunda om vi varit i Madrids/Barcas position. Möjligen om vi kommit dit den hårda vägen, man lär sig ett och annat där men det tror jag iofs inte att jag behöver förklara.
  Hoppas fortfarande att Del Nido och hans anhängare (Agapito och Macua är två av dem) lyckas driva igenom något med sina protester. För ligans skull.
  Tycker systemet är väldigt fel i grundvalarna, och det borde ligga i de flestas intresse att försöka förändra det eftersom ligan torde bli mer attraktiv som produkt om den vore jämnare (sett ur det där vidriga pengafixerade persepektivet).

  Nu är jag inte helt insatt i Real-Raul, men blev det inte ganska livat om att han inte fick det avsked han förtjänade osv?
  Vi tar Espanyol och Tamudo som exempel istället.
  Han ville ju verkligen inte lämna istället.


  Du får för övrigt ursäkta min ton.
  Är bara trött på oresonliga nötter som signaturen Ander där under, sådana har jag fått tampas med i dagar nu och går väl på överdefensiven.

  Tumme upp 2011-02-01 17:26:56
  Dannyman:
  Nina/
  Mina erfarenheter av att diskutera med dig har varit bättre än så här. Men visst kanske du känner att jag skulle dömas till både "Barcafan" och "Zaragozahatare" på mitt förra inlägg och det står dig i så fall fritt.

  Du gav min argument till att Zaragoza eller Bilbao(eller någon annan klubb) hade gjort annorlunda än Real och Barcelona ang TV avtalen men det var väl lättare att avfärda mig som anhängare till någon av dessa än att besvara min fråga? Min tes är: " alla hade gjort likadant; Real och Barcelona gör så. Är de värre än andra lag då?" Det "äckliga" är väl i så fall att det finns MÖJLIGHET att göra så?

  Vad gjorde Real som var dislojalt mot Raul? Han platsade inte i startelvan och ville inte avsluta sin karriär på bänken. Han kör ett par år utomlands och återkommer sen och kör en tränarkarriär genom Reals verksamhet. Inget konstigt alls. Guardiola avslutade inte sin karriär i Barcelona, Albertini avslutade inte sin i Milan, Ayala avslutade inte sin i Valencia. Tvivlar på att Xavi och Messi kommer avsluta sin i Barcelona. Totti kanske, Casillas kanske...

  Zaragoza är inte äckliga(iallafall inte enligt mig och det har jag heller inte sagt)
  Bilbao är verkligen inte äckliga pga av den här dealen(till de som tyckte det...)

  Och förstår mig nog på ekonomisk utsatthet aningen bättre än du tror och anser inte inte att jag kastade skit på någon men motbevisa mig gärna.
  /Dannyman

  Tumme upp 2011-02-01 17:17:33

  Peder:
  Nina/
  Appropå äcklig så var mitt uttryck bara ett svar på signaturen "Ander" som påstår att "Athletic är ett äckligt lag som..."
  Tror nog att vi är av ungefär samma åsikt när det gäller hela den här affären...

  Tumme upp 2011-02-01 16:47:33
  Nina:
  Dannyman
  Zaragoza är inte dislojala mot Ander. De försöker överleva. Antar att du håller på Madrid eller Barca med tanke på hur du tänker kring TV-avtalen, så du förstår kanske inte riktigt det där med utsatthet. Tror både ledningen och han är ganska ense om att klubbens existens är viktigare än att han spelar där livet ut.
  Sen tycker man givetvis inte att det är kul (faktum är att det är jävligt påfrestande), men kasta inte skit på oss för att vi har det jävligt, det gör ont redan och det går inte en enda dag utan att man oroar sig över hur det ska gå.

  Ingen tvingar Ander (däremot har man satt lite press på honom genom att påtala fördelarna med en försäljning, det kanske är onödigt och extra jobbigt, men det är så världen funkar). Han har själv tvekat länge och han har fått ta sin tid. Han har sagt nej flera gånger, men han har förmodligen insett situationens allvar, och dess fördelar.
  Han vet vad han gör för laget om han går, men är Zaragoza dislojala för det?
  Hade han vägrat hade de inte satt honom i frysboxen, direkt.


  Dislojal är du om du gör som Madrid gjorde mot Raul.
  Det här går inte att jämföra med det.
  Men visst, äckliga Zaragoza, vi kör på det.

  Tumme upp 2011-02-01 16:34:16

  Dannyman:
  Jag håller med dig helt där Peder! Vilken klubb som helst som ser möjligheten skulle lagt samma bud som atletic om de var intresserade! Det är väl klubben(Zaragoza) som är dislojala mot spelaren om de accepterar ett bud på killar som Ander?

  Vad jag undrar är vem som ##TVINGAR## Ander att skriva under ett kontrakt med Atletic om "Det är så fruktansvärt hemskt att spela för andra än Zaragoza"?

  Lagen förhandlar själva om sina TV avtal. Real och Barca sitter i lite bättre förhandlingsläge än övriga. Tror nog att Bilbao och Zaragoza skulle gjort likadant om de kunde. Eller finns det argument mot det?? Som jag förstått det är tex Agapito inte så främmande för begreppet "Råffa år sig".... :)

  Visst är det synd när en spelare tvingas lämna sin moderklubb. Visst kan det kännas grymt och orättvist.. Men varför skulle fotbollen vara mer rättvis och icke- grym än resten av livet/världen?

  Tumme upp 2011-02-01 16:24:09
  Nina:
  Och så ett tillägg:
  Ander säger att kan han rädda Zaragoza såhär kommer han göra det (del club de mi vida) och han kommer vara stolt för att han kan.

  Zaragoza är inte äckliga eller onda. De gör vad de är tvungna till med ett konkurshot över huvudet, de gör det motvilligt, men de gör det.
  Usch vilket gnäll.
  Fan var tacksamma istället.

  Jag må sörja att Ander måste lämna oss men jag är fan i mig tacksam mot Athletic som hjälper Zaragoza på det här sättet.
  Ursäkta svordomarna.

  Tumme upp 2011-02-01 16:15:07

  Nina:
  Vilken löjlig diskussion.
  Jag tror varken Athletic TVINGAR Zaragoza eller Zaragoza TVINGAR Ander, utan helt enkelt att omständigheterna kräver att det blir så här för vår del och de ser såklart en möjlighet att värva en utmärkt spelare med stor potential.
  Måste det alltid kastas skit?
  Oerhört tråkigt för oss, men likförbannat nödvändigt, och dealen Athletic presenterar är generös och empatisk, de låter oss behålla Ander säsongen ut, vilket var ett av hans och Zaragozas krav (många lag som aldrig gjort det ska jag säga, tur att våra klubbar har goda relationer) - samtliga inblandade kan tjäna på det.
  Ja, Ander kommer vara zaragocista så länge han lever, det har han sagt tusen gånger. Att han spelar i det han kallar sitt andra lag ändrar inte på detta.
  Han gör en uppoffring, de kommer med ett schysst bud och folk sitter och klagar och letar bovar.

  Tumme upp 2011-02-01 16:09:21
  Peder:
  Hur kan du påstå att man utnyttjar Zaragoza nu när man försökt värva Ander i 3 år? Dessutom är det ett generöst bud på alla sätt och vis...
  Dock håller jag med om att det är tråkigt att vissa klubbar sköter sin ekonomi så dåligt att man "tvingar" bort spelare för att få in pengar!
  Är det nån klubb som i så fall är äcklig så är det väl Zaragoza?

  Tumme upp 2011-02-01 16:05:19

  Ander??:
  Du verkar inte förstå, det är nog mera Zaragoza som tvingar iväg han.. Självklart passar Athletic på att köpa en grymt lovande bask?
  Tumme upp 2011-02-01 15:49:41
  elbraco:
  Hur är det Athletics fel att Zaragoza måste sälja sina spelare?
  Tumme upp 2011-02-01 14:49:04

  Ander:
  Vilket äckligt lag Athletic blivit som utnyttjar en annan klubb och en spelare mot dess vilja sopm om det var Barca eller Real Madrid. hur mycket har Athletic köpt för de senaste åren egenltligen?
  Läste en intervju med Ander i Correo och han lät inte direkt lycklig utan pratade bara om klubben i sitt liv och det var Zaragoza. Han sa också att var han än spelar ska han vara Zaragzoaspelare tills han dör. Fy fan för att tvinga iväg honom. Han sa också att han försökt få ett kortare kontrakt men då ville inte Athletic inte betala samma pris vilket såklart man förstår.
  Menar inget illa mot skribenten eller supportrarna men tycker bara hela den här affären är så äcklig och tragisk. Fotbollsvärlden är helt åt helevet nu.

  Tumme upp 2011-02-01 14:13:52
  usch:
  Tycker så jävla synd om Ander.
  Tumme upp 2011-02-01 13:38:02

  Sorg:
  Fy fan så jävla sorgligt. Ännu en spelare som tvingas offra sig.
  Tumme upp 2011-01-29 12:40:49
  FJYN:
  Sörjer att Torres kommer lämna Liverpool, men denna nyhet lyser upp tillvaron.
  Tumme upp 2011-01-29 12:22:35

  Julken:
  Klockren titel på artikeln!

  Om han nu ansluter verkar det ju bli till nästa säsong i så fall. Då har vi haft ett presidentval i klubben och då vet man aldrig hur det går med tränare (eller trupp för den delen).

  En sån duktig spelare ska nog ta plats på något sätt. Släpande bakom Llorente låter ju bra, särskilt om man har två offensiva yttrar.

  Om vi lyckas behålla Llorente och Javi Martinez, dessutom, ser framtiden riktigt ljus ut. Ni missade väl inte heller att Deia i veckan rapporterade att Irureta (sportchef på Lezama) kommenterade att Griezman kvalificerar enligt Athletics värvningspolicy...

  Uppställningen om 5 år ser grym ut, men glömn inte att det fylls på underifrån hela tiden. Aurtenetxe, tex, kan ju vara helt outstanding om 5 år. Och i de nyligen uttagna U19 och U18-trupperna har vi flera spelare. Dessutom tex unga franskbaskiske mittbacken Aymeric Laporte som spelade träningsmatch med A-laget i veckan mot Zalla och som spelare i Frankrikes U18-lag.

  Tumme upp 2011-01-28 12:00:37
  fllorente:
  Härligt! Trodde Ander-historian va död men nu väcks det nytt hopp.. Lyckas vi få in honom så känns framtiden ruggigt trygg. En repris på säsong á la 06/07 känns avlägset åtminstonde.. Spelskickliga spelare som Ander krävs nog om vi ska kroka oss fast bland europa-lagen på riktigt..

  Lite önsketänkande här då; tänk om startelvan hade sett ut såhär om 5år, då hade nog en ny storhetstid vart på ingång..

  Llorente
  Muniain Ander Susaeta
  J.Martínez Iturraspe
  Monreal-Amorebieta-SanJosé-Azpilicueta
  S.Ruffier

  Tumme upp 2011-01-28 00:15:48

  Peder:
  Håller med dig Nina och som jag skrev tar det emot att se en spelare "tvingas" till Athletic (eller någon annan klubb för den delen) oavsett hur bra han är.

  Ja pengar pengar pengar... vad skall man säga som inte redan är sagt, skillnaden mellan de 2 stora(vidriga?) och resten är ju kriminellt stora och risken att Spanska ligan blir helt ointressant för tv tittare världen över är ju överhängande om 2 lag blir totalt dominanta för lång tid.

  Förhoppningsvis slår det tillbaka mot dem ordentligt en dag... synd bara att de inte förstår bättre just nu...

  Att värdera känsla och hjärta är kanske den största anledningen till att jag följt just Athletic de senaste 15 åren...

  Givetvis har pengar betydelse även där men värdet av klubbkänsla är alltid störst och talesättet "mer än en klubb" passar bättre in i Athletic än på vissa andra ställen..

  Gillar Zaragoza starkt och det är bedrövligt att man tvingas göra sig av med spelare som har hjärtat i klubben, hoppas innerligt att de klara sig kvar...


  Tumme upp 2011-01-27 23:38:16
  Nina:
  Fint, Peder.
  Jag hoppas någonstans att förhandlingarna stannar av, vi har redan tvingats bli av med Zapater och det var jävligt smärtsamt.
  Ser inte att 7-9 miljoner € rättfärdigar förlusten av så mycket mer på något sätt, men så är det det där med konkurshotet, TV-avtalen (både Athletic och Zaragoza får 14 miljoner €, skandal om du jämför med Madrids 144 och Barcas 140), behov av förstärkningar. Tycker det är ett väldigt generöst och även hänsynsfullt bud Athletic kommer med och som sagt, halva Anders släkt är basker (andra halvan från Zaragoza). Är av samma åsikt som dig ifråga om att tvinga bort spelare, fint att inte vara ensam om att fortfarande lägga in sådana värderingar i det hela och inte baaaaara tänka på pengar/prestationer utan förstår och värderar känslan.
  Måste det bli så att Ander går, så hoppas (och tror) jag verkligen på Athletic.

  Tumme upp 2011-01-27 23:23:49

  ANNONS:

  Fler artiklar om Athletic

  Ingen Herrera för Athletic?
  Athletic Mourinho verkar hålla hårt om den baskiske mittfältaren.
  2018-10-17 10:54:55

  Fredagskväll och derby
  Athletic Fredag kväll, derby och lapp på luckan. Kan det bli bättre fredagsunderhållning i Bilbao?
  2018-10-05 13:54:29

  Viktig match för Athletic
  Athletic En mitt i veckan-omgång väntar Athletic, som mer än gärna vill vinna innan det begär av till Camp Nou och Barcelona.
  2018-09-25 18:57:24

  Så ska Athletic stoppa Real Madrid
  Athletic Athletic Club kommer att stöta på säsongens hittills svåraste uppgift: att sätta stopp för för det spanska huvudstadslaget Real Madrid
  2018-09-15 10:58:21

  Aduriz tillbaka mot Real Madrid
  Athletic För Athletics del så kommer en av lagets klart viktigaste spelare att komma tillbaka lagom till matchen mot Real Madrid.
  2018-09-13 11:11:00

  Herrera kan återvända till Athletic
  Athletic Enligt uppgifter från engelsk press ska Ander Herrera vara benägen att lämna Manchester United. Något som kopplar honom tillbaka till San Mames.
  2018-09-04 10:59:00

  Athletics match inställd - arenan inte godkänd
  Athletic Det blir ingen tredje omgång för Athletic Club - i alla fall inte under lördagen.
  2018-08-31 11:37:57

  Ny hemmamatch för Athletic - slipper Ghoddos
  Athletic Ingen Saman Ghoddos. Men det blir likväl ett motiverat Huesca som kommer på besök till San Mames på måndagskvällen.
  2018-08-27 15:00:11

  Anfallsstjärnan skadad - borta två matcher
  Athletic Aritz Aduriz ser ut att bli borta åtminstone två matcher. Det efter den skada han ådrog sig i premiären mot Leganes.
  2018-08-22 11:05:19

  "Bart Simpson" matchhjälte för Athletic
  Athletic En match, tre poäng. Det må inte låta särskilt speciellt, men för Athletic innebar det den första premiärsegern på San Mames sedan 2009.
  2018-08-21 00:20:29

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | FORUM | BETTING
  Barcelona ska ta revansch på Leganés
  Sent mål gav Tottenham segern
  Så lottades CL:s åttondelsfinaler
  Dyster fortsättning väntar Devils
  Villa vann på födelsedagen
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies