fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 96175 | Medlemmar: 179563

Kom ihåg mig
Spelarbetyg från Mestalla

Spelarbetyg från Mestalla

Atlético de Madrid spelade oavgjort på Mestalla under lördagseftermiddagen. Slutresultatet skrevs till 0-0.Du måste logga in för att kunna rösta!

Jan Oblak Betyg: 2 (red)
Oblak hade en väldigt lugn eftermiddag på Mestalla. Valencia mäktade nämligen inte med ett enda skott på mål under hela tillställningen vilket gjorde att slovenen fick koncentrera sig primärt på att plocka ned inlägg. Han var aldrig illa ute i någon situation, men det var snarare Valencia-spelarnas oförmåga att hota framför mål som var anledningen till det.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Juanfran Betyg: 2 (red)
Högerbacksplatsen har varit ett problem i de inledande ligaomgångarna, men så var inte fallet mot Valencia. Gayà slog visserligen gott om tidiga inlägg, men det är inte Juanfrans uppgift att stoppa dessa. Han skötte sig bra försvarsmässigt, såväl när det gällde spelet 1-mot-1 (förutom vid en situation när Guedes kom runt på kanten) och samarbetet var mycket bra med Koke. Det saknades dock genombrottsförmåga och beslutsamhet i anfallsspelet. Därför kom han heller aldrig riktigt till skott i den delen, något som Atlético är beroende av. Saknar det där riktiga självförtroendet när han kommer till inläggslägen eller 1-mot-1. Bra passningsspel däremot. Klart godkänd.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Stefan Savic Betyg: 3 (red)
Bra insats av montenegrinen. Stark i duellspelet, rejäl i luftrummet och positionssäker matchen igenom. Har ett fint samarbete med Lucas. De kompletterar även varandra väl. Behövde inte heller riskiminimera för att undvika misstag utan kunde bygga upp spelet (med enklare passningar) från egen backlinje.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Lucas Hernández Betyg: 3 (red)
Lucas går alltid från 0 till 100 och gör det alltid väldigt bra. Ersätter Godín i mittförsvaret under lördagen. Väldigt bra i duellsspelet; stark, rejäl, aggressiv och hårdför, men utan att kliva över den tillåtna gränsen. Gör dessutom ett väldigt bra jobb med att kontrollera Valencia-spelarnas djupledsförsök tack vare sin snabbhet och är dessutom väldigt kvick in i alla situationer. Stressar aldrig upp sig i uppspelsfasen och är mycket bra med boll. Avväger också när han ska spela kort och långt på ett väldigt bra sätt. Komplett insats.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Filipe Luis Betyg: 3 (red)
En klart godkänd insats av Filipe. Inleder matchen på ett bra sätt och är väldigt delaktig i Atléticos uppbyggnadsspel längs vänsterkanten. Bra samspel med Carrasco och Vietto. Håller i bollen väl och tappar den sällan. Sedan försvinner det här segmentet när Atlético tillåter Valencia ta över bollinnehavet. Det återvänder i samband med andra halvlek. Försvarsmässigt är han mycket bra. Dels vinner han många dueller, men han bidrar också med en oerhörd precision när det gäller att ta bollen av motståndarna. Snabb in i duellerna, aggressiv och mycket positionssäker. Den enda plumpen i protokollet (försvarsmässigt) är att han förlorar en nickduell mot Gabriel i andra halvlek som mycket väl kunde ha renderat i ett baklängesmål. 3-.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Saúl Ñíguez Betyg: 3 (red)
Saúl gör en bra insats i Gabis frånvaro. Han håller ihop lagets mittfält på ett utmärkt sätt, dels med hjälp av sin fysik, aggressivitet och intensitet, men också ur ett taktiskt perspektiv. Mestalla är en svår plats att spela på, men för Saúl är det naturligt att prestera på den här nivån. Bra i luftrummet, säker i passningsspelet och håller dessutom i densamma på ett bra sätt. Det som saknas är att han är mer involverad i det kreativa spelet. Det faktum att han spelar lite längre ned i banan gör också att Saúl inte hinner eller kan komma i andra våg som en överraskning för motståndarna. Det är dock inte så mycket han kan rå för. 3-.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Thomas Partey Betyg: 3 (red)
Thomas är inne i sin bästa form sedan han tog steget från Atlético B till seniorlaget. Ghananen bidrar med fysik, aggressivitet, intensitet och framförallt passningsspel. Han sköter sig utmärkt i pressade situationer med boll och försöker bygga spelet högre upp i banan samtidigt som Saúl städar. Han vinner dessutom väldigt mycket boll under första halvlek. Det han däremot skall ha kritik för är att han inte går rakt på mål i vissa situationer. Med det skottet skall man inte tveka att gå på skott. Det fanns ett par-två situationer när han hade läge att skjuta, men bestämde sig för att släppa bollen en extra gång till en medspelare.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Koke Betyg: 2 (red)
Koke var bra under första timmen av tillställningen på Mestalla. Därefter tröttnade han avsevärt och under de avslutande tio minuterna gjorde han en hel del misstag. Men först det positiva. Hans kombinationsspel var bra. Han gick också ned i banan för att försöka lösa upp Valencias presspel, ibland centralt, andra gånger placerade han sig som högerback. Det fungerade allt som oftast. Koke hade dock behövt spela bollen något rakare in i mellanytorna, ungefär som han gjorde första 10-12 minuterna av matchen. Försvarsmässigt gör han en jättefin insats. Han täcker upp, håller sig rätt taktiskt och positionsmässigt, men ser också till att styra sina medspelare så att Valencia tvingas till tidiga inlägg som sällan resulterar i något. Däremot ger han bort bollen i slutet av matchen, inte en, två utan tre gånger. Tröttheten hade tagit överhanden i de situationerna. Det kunde ha kostat Atleti baklängesmål. Lyckligtvis var Valencia inte särskilt bra framför Oblak. Det skulle vara intressant att se Koke i en lite friare roll när Griezmann saknas. Så här tvingas han gör väldigt mycket defensivt och då saknar han orken när det vankas anfall.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Yannick Carrasco Betyg: 2 (red)
Carrasco är väldigt aktiv, speciellt under de första 45 minuterna. I inledningen av matchen rör han sig fint utan boll och kommer därför till situationer där laget kan skapa målchanser. Han har två skott; ett på mål som räddas av Neto och ett annat utanför mål. Belgaren rycker ofta kontringsmässigt ifrån Valencia-spelarna, men han är inte tillräckligt rak på mål. Det blir gärna en dribbling för mycket istället för skott mot mål. Han skulle exempelvis ha skjutit istället för att dribbla (och försöka skjuta med vänsterfoten) efter att ha dribblat bort en hel drös Valencia-spelare i första halvlek. I andra halvlek spelar han ganska bra och gör sitt yttersta. Tyvärr blir han utbytt av Simeone som vill testa Gaitán med en knapp halvtimme kvar av matchen. Skulle ha fått stanna kvar på planen trots att han inte riktigt fick till det 100 procentigt.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Luciano Vietto Betyg: 2 (red)
Fick chansen från start efter en klart godkänd insats mot Las Palmas förra helgen. Gjorde en godkänd insats mot Valencia också. Aktiv från första början, delaktig i lagets anfallsspel och framförallt i mellanytorna där Valencia hade stora problem under den inledande kvarten. Mycket tack vare Viettos och Correas rörelse utan boll. Spelar gärna bollen på en touch och det leder till kvicka kombinationer. Vietto skapar sig två fina lägen att göra mål, men missar båda. Det är det som är skillnaden mellan att vara ordinarie och på bänken i nuläget. Det råder ingen tvekan om att han bör göra mål när det första läget dyker upp efter ett enormt misstag av Valencia-försvaret. Borde ha gjort mål.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Ángel Correa Betyg: 2 (red)
Aktiv och delaktig i Atléticos anfallsspel under stora delar av första halvlek. Speciellt i inledningen av densamma. Bidrar med ett fint kombinationsspel, men rör sig framföraltl oerhört bra i mellanytorna ihop med Vietto. Vrider, vänder och dribblar bort sina motståndare. Correa är avig och hal, svårfångad. Det enda som saknas är den där avgörande faktorn framför mål när han gjort sina dragningar eller kombinationsspelat sig fram till ett läge. Han är lagets klart mest kreativa kraft i sista tredjedelen, men efter en halvtimme försvinner han lite ur matchbilden (då Valencia har mer boll). I andra halvlek blir han allt mer involverad igen. Han ser ut att ha tröttnat efter 65 minuter, men Simeone borde ha behållt honom på planen matchen ut. När man tar in Gameiro och Torres förändrar man även karaktären på lagets anfallsspel.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Nico Gaitán Betyg: 2 (red)
Argentinaren gjorde ett godkänt inhopp. Han började längs vänsterkanten och var väldigt aktiv, men hans inlägg möttes aldrig av Atlético-spelare när han kom runt (vilket han gjorde 2-3 gånger inom loppet av de första fem minuterna). Flyttades sedermera in mer centralt när Atlético hade bollen. Hittade nästan igenom med ett par passningar, men Valencia försvarade sig ganska väl i de ytorna. Gjorde en väldigt bra insats i defensiven och faktiskt överraskande många närkamper.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Fernando Torres Betyg: 0 (red)
Nej, det här håller inte. Fernando Torres lyckades inte med något mot Valencia. Han byttes in i hopp om att laget skulle få lite mer närvaro i straffområdet, men det blev ett byte som inte alls fungerade. Inget satt: dåliga passningar, fick inte med sig bollen, blev av med densamma konstant. Kontraproduktivt.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster


Kevin Gameiro Betyg: 0 (red)
Inget bra inhopp av Gameiro. Det syns att han saknar matchträning och kommer behöva återanpassa sig till lagets anfallsspel efter skadan. Mycket dålig med ryggen mot mål. Tappade boll konstant. Ungefär som Torres.
¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
0 röster
0 KOMMENTARER      1011 VISNINGAR
ZORAN ZORIC
zoranzoric@gmail.com
På Twitter: zoranzoric
2017-09-09 22:25:00
Email


ANNONS:

Fler artiklar om Atlético

Inför Atlético de Madrid - AS Roma
Atlético Atlético står fortfarande utan en seger i Champions League i år. Chanserna för avancemang är ypperst små. Men för att ens ha någon chans måste man först slå formstarka Roma.
2017-11-22 12:43:00

Simeone: "Jag backar alltid min familj"
Atlético MADRID. Efter ett derby som slutade 0-0 höll Diego Pablo Simeone presskonferens. Argentinaren var nöjd med lagets insats, speciellt de 30 första minuterna.
2017-11-19 00:23:20

Spelschema 2017/18
Atlético
2017-11-18 22:54:00

Simeone:"Ansvaret är mitt"
Atlético MADRID. Atletico har endast gjort ett mål i Champions League på över 80 avslut. På tisdagskvällen kom ännu ett bakslag då man endast fick 1-1 hemma mot Qarabag. Diego Simeone var inte speciellt nöjd med matchen.
2017-11-01 00:24:43

Inför Atlético de Madrid - Qarabag FK
Atlético Måstematch för Atlético när Qarabag kommer på besök till Madrid och Wanda Metropolitano. Atlético har inte tagit sin första seger i gruppspelet än och är i stort behov av en vinst.
2017-10-31 16:58:00

Simeone: "Känner mig bekväm i denna situation"
Atlético MADRID. På måndagskvällen höll Diego Pablo Simeone presskonferens inför CL-matchen mot Qarabag. Han, precis som alla spelarna i laget är väl medvetna om hur viktig matchen imorgon är.
2017-10-30 23:48:00

Inför Atlético de Madrid - Villarreal
Atlético De gula ubåtarna kommer på besök till Madrid när de gästar Wanda Metropolitano. För Atléticos del så innebär detta en match mot en av ligans tuffaste motståndare.
2017-10-28 13:10:00

Inför Copa del Rey: Elche - Atlético de Madrid
Atlético Då var det dags för Atlético att äntra årets Copa del Rey. Laget reser till Alicante och ställs mot tredje divisionslaget Elche.
2017-10-25 15:55:00

Inför Celta Vigo - Atlético de Madrid
Atlético Atléti reser till Vigo på jakt efter sin första seger efter fyra raka matcher utan vinst.
2017-10-22 00:39:00

Inför Qarabag – Atlético de Madrid
Atlético Atlético reser till ett svårspelat Azerbajdzjan för första gången någonsin i hopp om att vinna sin första match i gruppen.
2017-10-18 12:28:00

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM ATLÉTICO MADRID
ANNONS:

Atlético Madrid-klipp från FanTV.se

ATM Insider

Supercampeones

VINSTEN MOT REAL MADRID
ATM Insider

CAMPEONES

LIGAMÄSTARE 2014!
ATM Flashback

Gabi

LAGKAPTENEN BERÄTTAR OM KARRIÄREN
ANNONS:
SERIETABELLEN
1Barcelona1211102934
2Valencia129302130
3Real Madrid127321324
4Atlético126601024
5Sevilla12714222
6Villarreal12633721
7Sociedad12534318
8CD Leganés12525-217
9Real Betis12525-417
10Getafe12444516
11Girona12444-316
12Levante12363-115
13Celta Vigo12426414
14Espanyol12345-613
15Athletic12336-412
16Deportivo12327-811
17Eibar 12327-1411
18Malaga12219-167
19Alaves122010-146
20Las Palmas122010-226
>> Visa hela tabellen
ATM Insider

CAMPEONES

COPA DEL REY 2013
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Förutsättningarna är glasklara
Enkla förutsättningar för Man U
Rösta fram bästa innermittfältarna
Hubocan flyttar till Trabzonspor
”Ni är svaga på att sälja er själva”
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies