fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 41800 | Inloggade: 451 | Antal medlemmar: 179036
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg från Benito Villamarín
  Gabi dunkade in 0-1 och var en av gästernas bästa spelare i matchen mot Betis

  Spelarbetyg från Benito Villamarín

  Atlético besegrade Real Betis i Sevilla under söndagskvällen.

  Atlético de Madrid besegrade Real Betis med 2-0 på Benito Villamarín under söndagskvällen efter att Gabi och Diego Costa gjort lagets mål i andra halvlek.

  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Thibaut Courtois Betyg: 2 (red)
  Det blev en väldigt lugn kväll för den belgiske landslagsmannen när Atlético de Madrid tog sig an Real Betis på Benito Villamarín. Courtois tvingades bara ingripa ett par gånger under matchens gång. Hemmalaget hade bara ett enda skott på mål och det gick rakt på den väldige målvakten som kunde plocka ned densamma i armarna utan några som helst problem. Juan Carlos hade dock en jättechans i början av andra halvlek som gick i stolpen där Courtois i ärlighetens namn inte hade mycket att göra. Annars sköter han sig väldigt säkert i luftrummet och försöker till och med spela bollen med fötterna, dock med blandat resultat. Säker sista utpost.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 2 (red)
  Real Betis tränare, Gaby Calderón satsade med Juan Carlos på hemmalagets vänsterkant vilket innebar att Juanfran skulle ställas ganska ofta mot "Greyhound" och tanken i sig var ganska bra. Juanfran hade inga problem i försvarsspelet under inledningen av matchen och gjorde en bra första halvlek i defensiven. Däremot visade han upp ett betydligt svagare försvarsspel i andra halvlek när just Juan Carlos visade upp sin snabbhet mot honom i 1-mot-1-situationer. Det var dock Juanfran som tappade Juan Carlos vid Betis-spelarens friläge sedan han löpt in från Atléticos högerkant. Förutom just det så försökte Juanfran delta en del i anfallsspelet, men kom inte riktigt till sin rätt under stora delar av matchen. Efter utvisningen var han dock liksom resten av sina medspelare bra på att fylla på i anfallsspelet vilket gjorde att Atlético kunde behålla boll under längre sekvenser. En godkänd insats, men inte så mycket mer än så.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  João Miranda Betyg: 3 (red)
  Diego Simeone gick över till det sedvanliga mittbacksparet vilket innebar att João Miranda var tillbaka i mittlåset tillsammans med Diego Godín. Som par gjorde de en bra match då de kompletterar varandra väl, speciellt när det gäller att täcka upp för varandra och när den ena spelaren går upp och stöter på motståndarspelare. Miranda var bra i luftrummet och vann de flesta av sina nickdueller. Han var även ganska bra i timingen i tacklingarna. Det var sällan som Betis verkligen kom igenom Atléticos försvar, men när de väl gjorde det så blev Miranda och Godín överspelade vilket i sin tur gjorde att Juan Carlos kom ensam med Courtois. I övrigt spelade Miranda väldigt enkelt och komplicerade aldrig till saker och ting i uppspelsfasen, något som vi är vana vid att se.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Godín Betyg: 3 (red)
  Den uruguyanske mittförsvararen gjorde en ganska bra insats i Atléticos mittlås under söndagskvällen. Hans erfarenhet och samarbete med mittbackskollegan gjorde att Betis sällan skapade några farligheter inne i boxen eller runt om densamma. Godín var stark i luftrummet och vann en hel del nickdueller, något som även gjorde att Braian Rodríguez sällan kom till avslutningslägen. Förutom läget när Juan Carlos kommer fri med Courtois så har Godín väldigt god koll på Betis-spelarna matchen igenom. Han är också ganska bra i bedömningen när det gäller att gå upp och stöta och när han måste falla, något som återigen kan knytas till erfarenheten. Spelar väldigt lätt när han får bollen på fötterna och då allt som oftast långt.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Filipe Luis Betyg: 2 (red)
  Det var ingen av Filipe Luís bättre insatser i Atlético-tröjan när de röd-vitrandiga gästade Benito Villamarín. Han var visserligen ganska aktiv längs Atléticos vänsterkant och försökte kombinationsspela sig till lägen, men det saknades ofta en tillräckligt bra precision i det avgörande läget. Samarbetet med Arda var visserligen ganska bra fram till den punkten, men det hände helt enkelt för lite på inläggs och framspelningsfronten. Det fanns även vissa passage i matchen där Filipe inte riktigt hängde med på ett bra sätt i försvarsspelet, dock längre upp i planen. Han var inte alls på tårna i början av andra halvlek då Betis verkligen satte in sin bästa press under matchen. Efter utvisningen spelade han dock upp sig ganska mycket och polerade till betyget med att fylla på längs vänsterkanten, kombinationsspela till sig lägen och emellanåt dribblade han sig även in i farliga positioner innanför straffområdet. Gör en bra avslutning, men kan mycket bättre än så här.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Mario Suárez Betyg: 2 (red)
  Ibland är det ganska uppenbart att Mario Suárez har vissa problem när motståndarna spelar ett intensivt, aggressivt och kvick presspel. Han började visserligen helt ok i jämförelse med hur det har sett ut den senaste tiden, men hamnade i en ganska dålig period under vissa sekvenser av matchen. Framförallt lyckades han inte riktigt vinna tillbaka bollen tillräckligt snabbt vilket gjorde att Atlético trycktes ned i banan, något som visserligen inte bara är hans eget fel. Han spelar dock upp sig ganska snabbt efter sina lite sämre period. Under de bra perioderna är det framförallt timingen i tacklingarna som han sätter in som står ut. Samtidigt är han ganska stark i luftrummet och tar därmed bort det omedelbara hotet när Betis försöker etablera anfallsspel på Atléticos planhalva. Han spelar dock upp sig som resten av laget efter Braian Rodríguez utvisning och bidrar med ett fysiskt mittfältsspel. Emellanåt blandar det hela med relativt bra passningsspel också. Godkänd insats, men inte mer än så.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 3 (red)
  Atléticos lagkapten gör långt ifrån en av sina bästa insatser i röd-vitrandigt, men det räcker ändå för att han skall utses till en av matchens bästa spelare. Under delar av första halvlek har han ganska svårt med jämnheten i spelet, även om han löser det mesta i defensiven väl. Atlético saknar hans riktigt riviga presspel som i sin tur gör att Gabi och Mario har en del problem under sekvenser av matchen. Det är dock i passningsspelet under press som Gabi visar sina största svagheter under de sämre delarna av matchen. Inledningen på andra halvlek är inte särskilt bra och varken han eller Mario är närvarande när Betis spelar sig igenom Atléticos backlinje. Det är dock Gabi som tar tag i saker och ting efter utvisningen och han gör det på sitt alldeles egna vis. Skottet från distans är något som saknas i dagens Atlético, men Gabi har börjat utnyttja sin kvalité i högerfoten och den här gången öppnar han upp Betis med hjälp av ett skott från distans som betyder 0-1 till gästerna. Efter målet tar Atlético helt över och Gabi är bra på att hålla i boll under stora delar av andra halvlek. Han leder laget till tre nya poäng.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 3 (red)
  Koke är en av Atléticos bättre spelare matchen igenom. Han är i varje fall den spelaren som håller högst lägsta nivå, mycket tack vare kvalitéen i passningsspelet och det faktum att han är väldigt bra på att hålla undan sina motståndare när de kommer upp i rygg på honom. Spelmässigt gör han dock ingen jättematch, men det räcker ändå för att laget skall ta en ny trepoängare mot Betis. Han lyckas bara spela fram en målchans, men det i sig resulterar i ett mål och det är någonstans det som Atlético de Madrid handlar om under Diego Simeones ledning. Nickpassningen till Diego Costas mål är väldigt elegant och ytterligare en av alla saker ur Kokes register som fotbollsspelare. När laget sedan höjer sig efter motståndarnas utvisning så är Koke bra i de flesta avseendena. Det man dock kan anmärka på är hans fasta situationer som sällan genererar några målchanser, något som verkligen behövdes under delar av den här matchen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Arda Turan Betyg: 3 (red)
  Atléticos turkiske landslagsman gjorde också en ganska bra insats när laget besegrade Real Betis under söndagskvällen. Det är framförallt hans förmåga att hålla i boll i pressade lägen som sticker ut. De röd-vitrandiga anfaller väldigt mycket längs vänsterkanten, något som är mycket tack vare Arda Turan som är mycket bra på att kombinera tillsammans med Filipe Luís eller Diego Costa. Ibland saknar han snabbheten att ta sig förbi sina motståndare i 1-mot-1-situationer. I andra halvlek är han dock ännu bättre i anfallsspelet, speciellt när Betis drog på sig sin utvisning. Förmågan att alltid hitta en medspelare är någonting som få i Atlético förfogar över, något som är en av Ardas allra största styrkor. Han gör generellt en ganska bra insats och det är framförallt hans kvalité i passningsspelet som sticker ut en kväll som denna.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Raúl García Betyg: 1 (red)
  Nej, det ville sig inte för Raúl García som hade en väldigt otacksam uppgift matchen igenom. Navarra-sonen vann väldigt mycket nickdueller, något som dock sällan genererade i någonting eftersom hans medspelare inte riktigt fanns med på rätt plats. Hans fysik neutraliserades av ett väldigt aggressivt Betis-försvar och då är Raúl García en väldigt medioker fotbollsspelare. Det behövdes en annan typ av spelare, mer djupledslöpande mot Betis som inte matchar fart lika bra som fysik.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Costa Betyg: 2 (red)
  En "snäll" Diego Costa är inte en bra Diego Costa. Därför var det nog ganska bra att han själv puttade in Paulão i reklamskyltarna och att han minuterna senare blev sänkt av brasilianaren. Det är också rätt komiskt när Diego Costa förklarar krig mot mittförsvararen. Han hade ganska stora problem med just Paulão som var mycket bra med och därför inte gav honom några spelytor. Trots det gjorde han ett mål som blev felaktigt bortdömt i första halvlek. I andra halvlek fortsatte han att kämpa, men lyckades sällan utnyttja sina kvalitéer. Trots det är han framme och gör lagets 2-0-mål och dödar därmed matchen definitivt. Det är den riktige Diego Costa, en killer.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Ribas Betyg: 2 (red)
  Den brasilianske playmakern kommer in i andra halvlek för att stänga matchen genom att Atlético skall förflytta sina motståndare och utnyttja det faktum att man är en man mer på planen. Diego lyckas väl sådär. han kommer inte riktigt in i det hela och saknar framförallt balansen vid vändningarna. N'Diaye är honom upp i ryggen hela tiden och ger inte Diego en sekunds betänktetid. Det är just fysiken som Diego har haft problem med sedan han återvände till Atlético. Generellt är han dock bra med boll i lägen där han inte är pressad. Gör ett godkänt inhopp, men kan så mycket mer.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  David Villa Betyg: 0 (red)
  Asturiern kommer inte riktigt in i matchen, men är trots det framme vid en situation där han mycket väl kunde ha spelat fram en medspelare. Matchen var avgjord när han kom in och Atlético reserverade energi för Granada mitt i veckan.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  José Ernesto Sosa Betyg: 0 (red)
  Det blir ett väldigt kort inhopp för argentinaren som inte riktigt hinner komma in i det hela.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      799 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2014-03-23 20:15:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Simeone: "Det gör ont i själen"
  Atlético MADRID. På lördagen tog Atlëtico Madrid sin andra hemmavinst för säsongen, detta mot Sevilla med 2-0. Simeone var nöjd med resultatet och på presskonferensen efter matchen gav argentinaren sin syn på dagens tillställning.
  2017-09-23 20:37:00

  Spelschema 2017/18
  Atlético
  2017-09-23 17:50:00

  Inför Atlético de Madrid - Sevilla
  Atlético Tungviktsmöte väntar på nya Wanda Metropolitano. Atlético tar emot Sevilla när båda lagen vill förlänga sin fina form och inte tappa mark i toppen.
  2017-09-23 09:50:20

  ALTAS Y BAJAS 2017: Diego Costa väntas flyga till Madrid på lördag
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-09-21 09:54:00

  Inför Athletic Bilbao – Atlético de Madrid
  Atlético Hemmapremiären är äntligen avklarad. Atléticos historiska säsong är nu i full gång när man åker till ett svårspelat San Mamés.
  2017-09-20 12:04:00

  Diego Simeone: "Jag kan inte föreställa mig att Athletic spelar utan Muniain, Raúl García, Aduriz och Williams"
  Atlético Cholo genomförde den sedvanliga presskonferensen innan match.
  2017-09-19 14:10:56

  Inför Atlético de Madrid - Málaga
  Atlético Estadio Wanda Metropolitano står äntligen klart. Efter tre raka bortamatcher i ligan och en bortamatch i Champions League så är bortaturnén över för Atlético som äntligen får göra debut på sin nya arena. Málaga blir det lag som får vara med och påbörja denna resa mot vad som sägs bli historisk.
  2017-09-16 10:42:00

  Diego Simeone: "Vi kommer flyga så länge supportrarna fortsätter stödja laget"
  Atlético Diego Simeone pratade inför matchen mot Málaga.
  2017-09-15 22:05:02

  Simeone:"Fortsätter vi jobba hårt kommer vi nå vårt mål"
  Atlético MADRID. På måndagskvällen höll Atlético Madrids argentinske tränare Diego Pablo Simeone presskonferens i Rom inför matchen mot AS Roma. Simeone pratade bland annat om betydelsen av Champions League, den jämna gruppen samt framtiden.
  2017-09-12 00:57:08

  Inför AS Roma - Atlético de Madrid
  Atlético Atlético Madrid inleder sin Champions League säsong borta mot AS Roma. Ett möte mellan en klubb som etablerat sig som ett topplag i Champions League och en klubb som misslyckats de senaste åren när det kommer till europeisk toppfotboll.
  2017-09-11 19:59:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Melo joinar Oklahoma City
  ”Håll bättre koll på era hanar”
  Ett imponerande lagbygge
  Sämsta publiksiffran sedan 2011
  ”Håll bättre koll på era hanar”
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies