fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 31790 | Inloggade: 321 | Antal medlemmar: 179215
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg Atlético de Madrid-Rayo Vallecano

  Spelarbetyg: Atlético de Madrid-Rayo Vallecano

  Atlético de Madrid besegrade Rayo Vallecano med 1-0 efter att Antoine Griezmann avgjort tillställningen två minuter in i sitt inhopp.  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 3 (red)
  Väldigt stabil insats av Oblak trots att han inte behöver förta sig. Rayo lyckas få iväg tre skott på mål som slovenen plockar ganska enkelt. Mycket bra i luftrummet och bidrar dessutom med ett lugn som gör att laget inte känner någon större panik under tillställningen trots att Rayo pressar på för ett kvitteringsmål i slutet.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 2 (red)
  En av få ordinarie startspelare som faktiskt fick starta även den här matchen och det syntes att Juanfran inte riktigt var i optimalt skick. Han gjorde det visserligen helt ok i försvarsspelet, men i anfallsspelet dök han sällan upp för att bidra med den där extra dimensionen som Atlético behövde med Filipe Luís på bänken. Var betydligt mer aktiv i andra halvlek, speciellt när laget jagade ett ledningsmål, men därefter var det bara försvarsspel som gällde. Gör det helt ok, men kan så mycket bättre.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  José María Giménez Betyg: 3 (red)
  Giménez fick jobba väldigt hårt för att lyckas hålla motståndarna borta från det egna målet. Han hade vissa problem i timingen när han kom ut från sin position för att täcka upp för sina medspelare inledningsvis, men det korrigerade han därefter. Fick försvara betydligt mer individuellt än vanligt, men gjorde det helt ok. Gör en utmärkt insats i luftrummet, specielt när Paco Jémez skickar in Manucho i Rayos jakt på ett kvitteringsmål. Säker i spelet längs marken och relativt bra positionsspel. Inte överdrivet aggressiv ikväll och gjorde inte heller några individuella misstag.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Lucas Hernández Betyg: 3 (red)
  Aggressiv, rejäl i närkamperna och väldigt beslutsam när det gäller att gå in i duellspelet. Lucas gör återigen en ganska bra insats där han inte gjorde några misstag defensivt. Gör det ok i luftrummet, stark i spelet längs marken och framförallt följsam. Bidrog dock inte särskilt mycket i lagets uppspelsfas vilket antagligen är en instruktion från tränarstaben, men där kan det här laget faktiskt utnyttja honom mer. Det var bara någon enstaka gång som han inte lyckades göra det han var utsänd för, men generellt skötte han sig utmärkt mot Miku.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Jesús Gámez Betyg: 1 (red)
  Jesús Gámez gör en svag första timme av matchen, men därefter spelar han upp sig någorlunda och hamnar ändå på sin sedvanliga nivå. Lyckas inte alls få till det i anfallsspelet, tappar ut enkla passningar och har dessutom problem med inläggsspelet när han väl kommer fram i position. Hade också stora problem på vänsterkanten under den första halvlek där det var väldigt öppet. Inte särskilt aggressiv i sitt försvarsspel utan mer avvaktande. Plus i kanten för att han faktiskt spelar upp sig under sista halvtimmen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Matías Kranevitter Betyg: 1 (red)
  Nej, det var inte heller Kranevitters kväll. Argentinaren var en av många truppspelare som fick starta för första gången på länge, men avsaknaden av matchträning syntes ganska väl. Dels organiserar han inte laget tillräckligt bra i försvarsspelet samtidigt som hans egen funktion i positionsspelet blir lidande p.g.a. oförmågan att komma in i press i rätt situation. Som defensiv mittfältare måste man också vara betydligt bättre och säkrare med boll, något som han säkerligen kommer få träna mycket på. Bra i presspelet under de första 10 minuterna, men därefter tappar han alldeles för ofta kvalitén i den delen av spelet. Avslutar dock bättre, men måste bli bättre på att lugna ned spelet med bollen vid fötterna. Det skall dock också tilläggas att taktiken under de första 55 minuterna gjorde att han inte alls kunde delta särskilt mycket ur ett konstruktivt perspektiv.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 1 (red)
  Gabi var en av fyra ordinarie spelare som startade mot Rayo, men hans insats var allt annat än bra. Dels såg han trött och sliten ut vilket gjorde att han inte kom in i presspelet som han brukar, men han var också oförmögen att hålla i bollen under press för att lugna ned situationen när laget gick igenom sina svåraste perioder i första halvlek. Byttes ut i halvtid för att agera tränare och det såg han ut att trivas med..
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Thomas Partey Betyg: 1 (red)
  Thomas såg verkligen inte bekväm ut i sin roll på kanten, varken till höger eller till vänster. Han hade framförallt problem att behålla bollen när Rayo satte in sin kollektiva press och det resulterade i ganska många bolltapp. Spelmässigt kom han inte heller in i matchen p.g.a. lagets smått bisarra matchplan med långbollar mot två spelare under 175 cm. Kom bättre till sin rätt när laget genomförde sina byten i början av andra halvlek. Då började Thomas komma i andra våg, men han fick aldrig någon riktigt farlig målchans. Gnetar på, men får inte ut det han kan. Det saknas precision. Defensivt fick han jobba väldigt hårt, men han hamnade rätt ofta på efterkälken när han skulle ge understöd.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Óliver Torres Betyg: 1 (red) - Snittbetyg: 3
  Det vill sig inte alls för Óliver i Atlético-tröjan den här säsongen. Han kommer aldrig in i matchen och även om en del kan skyllas på hans oförmåga att röra sig tillräckligt bra utan boll så är den smått obegripliga matchplanen något som förstör mycket för en spelare som honom. Kortpassningsspelet förbyttes helt mot långbollar mot Vietto och Correa, något som gjorde att laget skippade Óliver i speluppbyggnaden, även när han rörde sig rätt utan boll. Han väger dock alldeles för enkelt i närkampsspelet och tar för många touch i sin desperation att försöka hjälpa laget och komma ur den här formsvackan. Det skall dock sägas att det verkligen inte är lätt när man inte har kontinuerlig speltid.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 100% 3 (1 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Ángel Correa Betyg: 2 (red)
  Under de första 55 minuterna var Correa den enda riktiga injektionen i Atléticos anfallsspel och då gick det mesta via hans individuella kvalitéer. Får en jättechans redan efter ett par minuters spel sedan Rayos försvarsspelare tappat bollen långt ned på egen planhalva, men Juan Carlos gör en utmärkt räddning på argentinarens skott. Duktig individuellt, försöker hitta någon att samspela med, men är alldeles för ensam. Jobbar stenhårt i defensiven och hänger dessutom med i samtliga kontringar. Tyvärr får han inte bollen tillräckligt ofta för att kunna göra det andra målet.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Luciano Vietto Betyg: 1 (red)
  Argentinaren genomgår en väldigt tung period i Atlético-tröjan. Ikväll blev han faktiskt utbuad av vissa delar av publiken. Väger alldeles för lätt i närkampsspelet, saknar helt matchträning och har problem med timingen och medtagningarna. Han hjälps dock inte alls av det faktum att laget spelar långt gång efter annan innan Griezmann och Torres kommer in i matchen, men då är det försent, då har Vietto blivit utbytt. Man får inte ut det bästa av Vietto genom att slå långbollar på honom, istället handlar det om att hitta någon som han kan kombinationsspela med. Saknar helt självförtroende för närvarande.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 2 (red)
  Byts in i halvtid eftersom lagets anfallsspel är uruselt. Tar över lagkaptensbindeln och ser till att lugna ned lagets spel efter ett antal minuter. Försöker framförallt få igång ett temporikare passningsspel, men lyckas väl i ärlighetens namn så där. Efter ledningsmålet försöker han samla ihop styrkorna centralt på mittfältet via Gabis direktiv från bänken. Misslyckas dock med att behålla bollen inom laget, men för att lyckas med det behövs fler spelare som kan spela på små ytor. Defensivt gör han dock en bra insats och bidrar med tillräckligt med stabilitet för att laget inte skall släppa till farliga målchanser under slutet av matchen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Fernando Torres Betyg: 1 (red)
  Kommer in i andra halvlek för att försöka få till en seger, men behöver inte göra det avgörande målet. Han är ganska aktiv och perfekt för tillfället efter målet, men missar ett gyllene läge när han kommer helt ensam med Juan Carlos som gör en fin räddning. Där måste han dock göra lagets andra mål för kvällen. Saknade tålamodet för att utnyttja sina spetskvalitéer i de avgörande situationerna, men jobbade på väldigt hårt i defensiven och gav Atlético en tillräckligt bra balans för att slippa lida för mycket. Tacksam insats defensivt.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 3 (red)
  Två minuter är vad Griezmann behövde för att avgöra tillställningen mot Rayo. Målet kommer i precis rätt läge när desperationen börjar göra sig påmind. Avslutet är enastående. Borde även fått med sig en framspelning innan matchen var till ända, men Torres missade friläget som Griezmann spelade fram honom till. Spelade som släpande anfallare inledningsvis, men avslutade på vänsterkanten när laget gick ned på ett 4-5-1-system. Agerade även mittförsvarare i slutskedet av matchen när Rayo skickade in långbollar och Griezmann stannade efter hörnor för att försvara.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      1121 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2016-05-01 00:02:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Inför Qarabag – Atlético de Madrid
  Atlético Atlético reser till ett svårspelat Azerbajdzjan för första gången någonsin i hopp om att vinna sin första match i gruppen.
  2017-10-18 12:28:00

  Spelschema 2017/18
  Atlético
  2017-10-15 11:00:00

  Simeone:"En bra match vi fick se"
  Atlético MADRID. Det blev inte tre poäng denna gången heller för Atlético Madrid mot Barcelona. Simeone har ännu inte vunnit Barca i ligaspelet men denna gång fick man iallafall med sig en poäng.
  2017-10-15 00:09:22

  Atlético tappade ledningen mot Barcelona
  Atlético Ett Atlético som blandade och gav tog en tidig ledning men bjöd in Barcelona i andra halvlek med ett tidvis slarvigt försvarsspel.
  2017-10-14 23:15:00

  Inför Atlético de Madrid - FC Barcelona
  Atlético Atlético tar emot Barca som hade en minst sagt svajig försäsong men nu ser starka ut. Ska Atlético fortsatt vara med i toppen och eventuellt en titelstrid har man inte råd att förlora ikväll.
  2017-10-14 10:48:00

  Inför Leganés - Atlético de Madrid
  Atlético Atlético reser till utkanten av Madrid, närmare bestämt Leganés för att spela ett miniderby. En intressant match som kräver att Atlético återhämtat sig från senast.
  2017-09-30 11:40:00

  Simeone:"Chelsea vann välförtjänt"
  Atlético MADRID. På onsdagskvällen spelades stormatchen mellan Atlético Madrid och Chelsea. Det blev engelsmännen som drog det längsta strået tillslut, något Simeone tyckte var rättvist.
  2017-09-28 00:11:00

  Inför Atlético de Madrid - Chelsea FC
  Atlético Toppmöte väntar på Wanda Metropolitano när Atlético tar emot Chelsa FC. En måste match för Atlético som riskerar att hamna efter vid poängtapp.
  2017-09-27 13:53:00

  Simeone: "De är världens bästa målvakter"
  Atlético MADRID. På tisdagskvällen var det dags för presskonferens för Simeone. Argentinaren fick framför allt frågor om Diego Costa, något han inte riktigt ville svara på.
  2017-09-26 22:30:00

  Simeone: "Det gör ont i själen"
  Atlético MADRID. På lördagen tog Atlëtico Madrid sin andra hemmavinst för säsongen, detta mot Sevilla med 2-0. Simeone var nöjd med resultatet och på presskonferensen efter matchen gav argentinaren sin syn på dagens tillställning.
  2017-09-23 20:37:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Pressat Athletic i Östersund
  Dynastin som kom av sig
  Ett revanschsuget Färjestad
  Viktig match väntar Hertha
  Milan vill behålla plats 1 i grupp D
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies