fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 29170 | Inloggade: 354 | Antal medlemmar: 179207
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg José María Giménez gav bort två poäng mot Deportivo
  "Los grandes siempre vuelven"

  Spelarbetyg: José María Giménez gav bort två poäng mot Deportivo

  Atlético de Madrid hade allting under kontroll fram tills slutet av matchen då José María Giménez gav bort två poäng till Deportivo på Riazor.

  Atlético de Madrid gjorde en bra första halvlek och lyckades öppna målskyttet mot ett väldigt defensivt Deportivo La Coruña. Därefter skapade man flertalet målchanser innan halvtidsvilan, men ingen av de röd-vitrandiga tog vara på dessa i avgörande lägen. Diego Simeone bestämde sig för att backa hem i andra halvlek och Atlético såg faktiskt bra ut under stora delar av den andra halvan av matchen också, men när man inte gör mål på sina målchanser då de dyker upp och bestämmer sig för att sjunka ned i banan för att försvara finns alltid risken att man tappar poäng. Så blev det den här gången. José María Giménez blev överambitiös när han skulle täcka en boll vid kortlinjen och Lucas Pérez snodde den framför näsan på uruguyanen innan han lurade Jan Oblak och rullade in kvitteringsmålet bakom Filipe Luís. 

  Det var ett väldigt onödigt poängtapp som kunde ha blivit ännu värre om det inte vore för Oblaks fenomenala räddning kort därpå. Atleti försökte göra mål i slutet, men kom aldrig närmare än en nick utanför av Koke. 


  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 3 (red)
  Deportivo lyckades inte ens närma sig Atléticos straffområde i första halvlek vilket sedemera gjorde att Jan Oblak inte behövde ingripa en enda gång under den perioden av matchen. I andra halvlek gör han två ganska enkla räddningar på skott utifrån av Fede Cartabia och när Lucas Pérez dyker upp på första stolpen efter inlägg av Jonás. Han lägger sig visserligen tidigt vid kvitteringsmålet, men i samma veva blir han också nedgjord av José María Giménez som är dubbel syndabock i just den situationen. Det kunde dock ha blivit värre om Oblak, ja, ni läser rätt, Oblak inte gör en fantastisk räddning på Faycal Fajrs distansskott i kryssribban. Vilken räckvidd!
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 3 (red)
  Juanfran gör en bra insats mot Deportivo. Ofta involverad i anfallsspelet längs högerkanten, såväl individuellt som när laget försökte kombinera sig förbi Depors defensiva mur. Tog sig runt ett par gånger i första halvlek och serverade medspelare som inte tog vara på målchanserna. Sansad i försvarsspelet, inte överdrivet aggressiv och säker i positionsspelet. Löpte dessutom väldigt mycket utan boll för att öppna upp ytor under perioderna som Atlético jagade ett ledningsmål, men mitt emellan fick han det inte riktigt att stämma i anfallsspelet. Han tillät också att en del inlägg slogs in i boxen från den egna högerkanten som kunde haft en farligare karaktär. En av Atléticos bästa spelare mot Deportivo.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  José María Giménez Betyg: 1 (red)
  Uruguyanen gjorde en väldigt fin insats fram till situationen med Lucas Pérez. Där raderades tyvärr allt bra han hade gjort dittills då han på egen hand ger bort en poäng till galicierna utan att de överhuvudtaget lyckas komma till något bra läge på egen hand. José María Giménez har spelat med lite väl hög risk under säsongsinledningen och att misstaget kommer ikväll förvånar i varje fall inte undertecknad. Oförklarligt misstag.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Godín Betyg: 3 (red)
  Stabil insats av Diego Godín som inte direkt behövde förta sig i försvarsspelet mot Deportivo. De enda gångerna han hade problem i vissa situationer var när han ställdes i löpdueller mot Lucas Pérez, men rent generellt var han aggressiv, intensiv och snabb in i duellerna vilket begränsade den förre Atlético C-anfallarens möjligheter att hitta ytor längre fram i banan. Blev liksom Giménez något övermodig i en situation med bollen när han började dribbla mot Depors mål från egen backlinje, men det löste sig p.g.a. lagets kollektiva styrka den gången. Prickade stolpen vid en hörnspark i slutet av första halvlek. Där måste det dock bli mål.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Filipe Luis Betyg: 3 (red)
  Det verkar som om Filipe Luís är tillbaka i gammal god form efter en något halvkantig återkomst till Atlético. Snabb in i duellspelet, aggressiv i rygg och visade dessutom upp en imponerande timing i tacklingarna hela kvällen. Bra positionsmässigt, läste spelet väl i båda delarna av planen och var involverad i Atléticos anfallsspel under stora delar av matchen. Kombinerade väl med Carrasco och Koke längs vänsterkanten, tog sig ur trånga situationer med bollen i behåll och visade dessutom prov på bra passningsspel. Bra insats av brasilianaren.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Tiago Betyg: 3 (red)
  Ännu en väldigt bra insats av portugisen som återigen var en av lagets allra bästa spelare ihop med de båda ytterbackarna. Bra i positionsspelet framför de båda mittförsvararna, snabb in i duellspelet och aggressiv när det väl behövs för att erövra boll. Lagets bästa spelare under den första halvleken när man ser till sättet som han styr spelet. Höjer och sänker tempot i passningsspelet beroende på situationerna som uppstår och tar alltid rätt beslut i båda delarna av spelet. Gör ett elegant mål när han klipper till bollen precis utanför straffområdet. Fin teknisk förmåga att få bollen att skruva sig utåt, men att ändå gå på mål. Mycket komplett insats av Tiago som av någon konstig anledning byts ut med tio minuter kvar av matchen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 2 (red)
  Lagkaptenen fungerade bra ihop med Tiago under fredagskvällen. Samtidigt som portugisen täckte ytor bakom och gav mittförsvararna understöd såg Gabi till att stå rätt till en början för att sedemera råna motståndarna på bollinnehavet därefter. Deltog också en del i speluppbyggnaden i första halvlek, men var inte den som satte de avgörande passningarna varken bakom motståndarnas centrala mittfält eller backlinje. Istället handlade det mesta om att försöka förflytta motståndarna från sida till sida för att på så vis öppna upp ytor på motsatt flank efter att de tröttnat på att förflytta sig. Tappar inte heller boll i onödan, men tyvärr är han inte tillräckligt involverad i sista tredjedelen. Gör en helt klart godkänd insats, men ikväll räcker det inte för tre poäng p.g.a. ett individuellt misstag.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 2 (red)
  Den spanske landslagsmannen gör en godkänd insats på Riazor. Han är inblandad i flera situationer där laget skapar sina målchanser, men hans lagkamrater lyckas inte ta vara på dessa i slutändan. Hittade exempelvis Jackson Martínez fint i djupet i början av matchen så att colombianen fick ett bra läge framför mål. Han slog även ett par bra hörnor som Atleti-spelare kom högst på, men inte utnyttjade till fullo. Godín skulle exempelvis ha gjort mål på Kokes hörna i första halvlek när han nickade i stolpen. Han fick också spela på tre olika positioner under matchen. Koke började till vänster, spelade sedemera till höger och flyttade ner på centralt mittfält när laget jagade ett ledningsmål i första halvlek då spelsystemet blev 4-3-3. Fick också ett läge att själv bli hjälte i den 80:e minuten, men nickade utanför mål. Höll igång passningspelet någorlunda väl, men den där sista kvalitén saknades dock ikväll.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Yannick Carrasco Betyg: 3 (red)
  Belgaren började till höger, men flyttade sedemera ut till vänster efter 20-25 minuters spel. Väldigt snabb och rak i sin spelstil, men också oerhört duktig individuellt. Involverad i flera bra situationer när laget jagade mål, men lyckas inte riktigt få till det i sista tredjedelen. Carrasco erbjuder något annorlunda och det gör att han står ut i jämförelse med sina medspelare. Involverad i ledningsmålet även om han inte får någon framspelning. Kunde själv ha gjort mål i slutet av första halvlek, men Laure gjorde då en jättebrytning i sista stund. Byts ut efter en timmes spel vilket undertecknad ställer sig frågande till då han var en frisk fläkt och mycket väl kunde ha kontrat in ett andra mål om laget försökt spela fotboll i andra halvlek.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 2 (red)
  Fransmannen började på topp ihop med Jackson Martínez, men höll till väldigt mycket mellan Deportivos mittfält och backlinje. Försökte förlänga anfallen för att nå sista tredjedelen och löpte bra i de ytorna, men det var väldigt trångt. I slutet av halvleken är Griezmann involverad i flera situationer där Atlético måste göra mål för att distansera sig från Deportivo, men han lyckas inte få in bollen bakom Lux trots att han får flertalet lägen. Han har inte mycket tid att reagera på Godíns stolpträff då bollen bara dimper ned framför fötterna på honom. I andra halvlek spelar han väldigt mycket längs en kant och det gör att han tappar sin kvalité i sista tredjedelen. Griezmann gör ett uppoffrande jobb när laget försvarar sig och tar alltid rätt beslut i de situationerna, men det hade säkerligen varit smartare att lösgöra honom från det extremt defensiva arbetet och plocka av Jackson Martínez istället.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Jackson Martínez Betyg: 2 (red)
  Colombianen gör sitt yttersta matchen igenom och försöker hitta ett samarbete ihop med Antoine Griezmann, men det fungerar inte. Han ser väldigt okoordinerad ut och det tar för lång tid i avslutningslägena. Borde ha gjort mer av Kokes framspelning efter 12 minuters spel. Trots det är han inblandad i målet efter att ha fått bollen till Tiago via en blockering av motståndarspelare. Ikväll gör dock Jackson ett bra jobb i defensiven och han offrar sig många gånger för att hans lagkamrater skall ha det understöd som krävs. Det blir dock mycket på bekostnad av hans anfallsspel. Han lyckas dock inte hålla upp bollen för att laget skall etablera anfallsspel i andra halvlek när Deportivo försöker skapa målchanser. Tappar konstant bollen, men är också väldigt avskärmad och det här är ju faktiskt en lagidrott. Svävar mellan 1+ och 2-..
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Ángel Correa Betyg: 1 (red)
  Det vill sig inte för Ángel Correa för närvarande. Efter den där tunga förlusten i Buenos Aires mot Ecuador har argentinaren haft svårt att övertyga spelmässigt. Han tappar väldigt mycket boll på Riazor efter att ha äntrat planen och har dessutom problem med beslutsfattningen. För många gånger vill han dribbla och springa in i motståndare istället för att behålla bollen inom laget och spela enkelt för att sedemera använda sig av sina bästa egenskaper i sista tredjedelen. Väldigt svagt inhopp.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 1 (red)
  Beslutet att byta in Saúl istället för Fernando Torres i slutet av matchen var nog ganska logiskt i sig då Diego Simeone ville stärka upp mittfältet, men Atlético hade inget anfallsspel under stora delar av andra halvlek och det är just i den här typen av matcher som Torres ofta gör sig bäst, nämligen när han får kontra bort sina motståndare. Saúl fick spela i två olika roller under hans tid på planen och gör det helt ok, men det tidigare beslutet gjorde också att Simeone plockade av Tiago när laget jagade ett ledningsmål. Saúl gör alltjämt vissa saker jättebra, men han blandar också en del i sitt passningsspel.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Fernando Torres Betyg: 0 (red)
  Fernando Torres hann aldrig göra något avtryck på planen. Därmed betygsätts han inte.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      1154 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2015-10-30 23:55:00


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Inför Qarabag – Atlético de Madrid
  Atlético Atlético reser till ett svårspelat Azerbajdzjan för första gången någonsin i hopp om att vinna sin första match i gruppen.
  2017-10-18 12:28:00

  Spelschema 2017/18
  Atlético
  2017-10-15 11:00:00

  Simeone:"En bra match vi fick se"
  Atlético MADRID. Det blev inte tre poäng denna gången heller för Atlético Madrid mot Barcelona. Simeone har ännu inte vunnit Barca i ligaspelet men denna gång fick man iallafall med sig en poäng.
  2017-10-15 00:09:22

  Atlético tappade ledningen mot Barcelona
  Atlético Ett Atlético som blandade och gav tog en tidig ledning men bjöd in Barcelona i andra halvlek med ett tidvis slarvigt försvarsspel.
  2017-10-14 23:15:00

  Inför Atlético de Madrid - FC Barcelona
  Atlético Atlético tar emot Barca som hade en minst sagt svajig försäsong men nu ser starka ut. Ska Atlético fortsatt vara med i toppen och eventuellt en titelstrid har man inte råd att förlora ikväll.
  2017-10-14 10:48:00

  Inför Leganés - Atlético de Madrid
  Atlético Atlético reser till utkanten av Madrid, närmare bestämt Leganés för att spela ett miniderby. En intressant match som kräver att Atlético återhämtat sig från senast.
  2017-09-30 11:40:00

  Simeone:"Chelsea vann välförtjänt"
  Atlético MADRID. På onsdagskvällen spelades stormatchen mellan Atlético Madrid och Chelsea. Det blev engelsmännen som drog det längsta strået tillslut, något Simeone tyckte var rättvist.
  2017-09-28 00:11:00

  Inför Atlético de Madrid - Chelsea FC
  Atlético Toppmöte väntar på Wanda Metropolitano när Atlético tar emot Chelsa FC. En måste match för Atlético som riskerar att hamna efter vid poängtapp.
  2017-09-27 13:53:00

  Simeone: "De är världens bästa målvakter"
  Atlético MADRID. På tisdagskvällen var det dags för presskonferens för Simeone. Argentinaren fick framför allt frågor om Diego Costa, något han inte riktigt ville svara på.
  2017-09-26 22:30:00

  Simeone: "Det gör ont i själen"
  Atlético MADRID. På lördagen tog Atlëtico Madrid sin andra hemmavinst för säsongen, detta mot Sevilla med 2-0. Simeone var nöjd med resultatet och på presskonferensen efter matchen gav argentinaren sin syn på dagens tillställning.
  2017-09-23 20:37:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Den galna matchen mot Betis
  Tredje på raken för Chelsea?
  Skadeskjutet Roma i London
  10 saker att ha koll på inför premiären
  Hubocan flyttar till Trabzonspor
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies