fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 26250 | Inloggade: 339 | Antal medlemmar: 178993
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg från El Molinón

  Spelarbetyg från El Molinón  Atlético bevakade mer eller mindre läget i 79 minuter innan problemen började. Dels släppte man in ett fullständigt onödigt kvitteringsmål, därefter skadade sig Giménez och innan matchen var över hade Atleti förlorat med 2-1. Den här får Simeone ta på sig..


  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 2 (red)
  Atléticos slovenske landslagsman är fullständigt chanslös på båda baklängesmålen och har dessutom tur att han inte får släppa in ytterligare ett mellan hemmalagets kvittering och segermål. Han gör dock en stabil insats. Dels är han aktiv i luftrummet när laget behöver det, men Oblak ser också till att organisera den väldigt unga mittbacksduon. Plockar inte lika många inlägg som är sig brukligt, men har god längd de gångerna han får boxa undan bollen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Jesús Gámez Betyg: 1 (red) - Snittbetyg: 1
  Jesús Gámez fick återigen chansen att spela från start eftersom Juanfran vilades under lördagseftermiddagen. Tyvärr gick det inte som väntat. Han gör en bra defensiv insats i 79 minuter och har inga större problem i det individuella försvarsspelet så länge kollektivet håller uppe spelet, men när det väl faller samman p.g.a. trötthet och skador börjar även andalusiern gå bort sig gång efter annan. Han är helt fel ute vid Sportings segermål. Gámez lyste med sin närvaro i lagets anfallsspel förutom någon enstaka gång i början av matchen. I slutet försöker man anfalla via honom, men då är det alldeles för sent.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  José María Giménez Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 5
  "El Pelao" gör en riktigt bra insats i 79 minuter och håller ihop mittlåset på ett väldigt bra sätt i de andra mittförsvararnas frånvaro. Aggressiv, kvick in i duellerna, bra i positionsspelet och täcker upp för Gámez många gånger. Bra i luftrummet, säker längs marken och leder Lucas på ett bra sätt. I slutet av matchen kroknar han allt mer och åker dessutom på vad som verkar vara en rejäl muskelbristning. När han går av försvinner även den stabiliteten som laget hade och i slutändan förlorar man matchen med 2-1.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Lucas Hernández Betyg: 2 (red)
  Gör en väldigt komplett insats i 79 minuter innan laget kroknar och det kollektiva försvarsspelet inte längre klarar av att ge mittförsvararna det understöd de behöver. Lucas gör ett väldigt bra jobb i defensiven längs marken mot Toni Sanabria och är dessutom mycket aggressiv i sitt försvarsspel. Han ser också till att vinna gott om dueller mot paraguyanen. Under de sista 10 minuterna blir han enormt utlämnad när laget inte väljer att gå ned i planen för att försvara till sig ett resultat. Han tvingas gå ut på högerkanten för att täcka upp efter Jesús Gámez och Saúl, lyckas inte blockera en passning och när han lämnat sin position gör Sporting segermålet. En spelare kan inte blockera tre spelare.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Filipe Luis Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 5
  Vänsterbacken gör en ganska bra insats i 79 minuter, liksom resten av laget. Han är involverad i samtliga delar av spelet: bidrar i såväl defensiven som offensiven. Försöker kombinationsspela sig till målchanser emellanåt, men måste reservera energi emellanåt p.g.a. den fysiska statusen. Snabb, aggressiv och relativt bra i duellspelet. I slutet av matchen kroknar dock såväl Filipe som resten av laget till och brasilianaren är involverad i asturiernas segermål sedan Lucas tvingats täcka upp på höger sida. En av få spelare som faktiskt håller i boll när laget behöver det. 2-.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Matías Kranevitter Betyg: 0 (red)
  Nej, det blev en riktigt misslyckad eftermiddag/kväll för "Colo". Den argentinske landslagsmannen blandade och gav väldigt mycket under matchens gång, men hade framförallt ett stort problem förutom det faktum att han var väldigt ojämn: förmågan att lugna ned spelet när det behövdes. Det är något som han måste fortsätta jobba med. Samtidigt var han inte alls bra i positionsspelet och att välja rätt alternativ med och utan boll i avgörande situationer. Kranevitter är direkt skyldig till båda målen. Dels drar han på sig en fullständigt onödig frispark utanför straffområdet, därefter styr han olyckligt in Sportings kvitteringsmål. Som om det inte vore nog förlorar han duellen på defensiv planhalva vilket gör att Sporting kan spela sig förbi på Jesús Gámez kant och därefter organiserar han inte sina lagkamrater när de behöver det. En riktig plattmatch i de avgörande lägen. Det är p.g.a. saker som denna som Simeone inte spelar med så unga defensiva mittfältare i just den positionen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 1 (red)
  Det blev en riktigt jobbig eftermiddag för Koke som mest fick springa och jaga motståndarna. Han gjorde en bra insats i defensiven under stora delar av tillställningen, något som inte är så konstigt. Koke sprang mest av alla spelare i Atlético, men under de avslutande tio minuterna kroknade även han i jämförelse med vad man är van vid att se. Lyckas inte ta tag i det hela efter Sportings kvitteringsmål och när asturierna växer in i matchen. Klarar inte heller av att hålla i boll i viktiga lägen för att avlägsna motståndet från Atléticos mål. Spelar en hel del centralt i banan, men får inte ut maximalt av sin kvalité p.g.a. Atléticos icke-existerande anfallsspel, dels en produkt av tröttheten från i tisdags, men lika så ett problem som startar med anfallaren i fråga. Behöver verkligen få vila upp sig under landslagsuppehållet. 1+.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 1 (red)
  Saúl gör en helt ok match utifrån förutsättningarna. Dels sprang han 17 km i tisdags, men visade ändå prov på en enorm fysik i ungefär 80 minuter mot Sporting. Han skapar frisparken som Griezmann gör mål på. Slåss om bollen i luftrummet, försöker vinna mycket andra boll och spelar ganska intensivt med tanke på tröttheten som börjar göra sig mer och mer påmind ju längre matchen lider mot sitt slut. Rent spelmässigt finns det egentligen inte så mycket att säga då Atleti mest försvarar sig och letar en potentiell kontring. I slutändan straffar det sig eftersom spelarna helt enkelt inte orkar. Saúl är en av spelarna som kroknar när asturierna gör det andra målet. Gnuggar på, men får inte till det mot Sporting. 1+.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Ángel Correa Betyg: 1 (red)
  Simeone ger sin landsman möjligheten att spela från start mot Sporting, men Correa får inte alls till det. Dels är han lite för omständig när bollen når fram till honom, därefter klarar han inte heller av att slå sin man i de få 1-mot-1-situationerna som uppstår, men det är framförallt oförmågan att hitta någon form av samspel som är det största problemet. Kom aldrig till sin rätt på någon av kanterna under matchens gång, fick inte heller någon större chans centralt i banan. Borde kanske ha stannat på planen till skillnad från Vietto då han ändå försökte, men inte kom till skott.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 2 (red)
  Griezmann gjorde en godkänd insats mot Sporting. Såg inte alls lika skarp och klar ut i sitt spel där framförallt passningsspelet fallerade emellanåt. Fransmannen var ändå den spelaren som länkade samman Atléticos anfallsspel till viss del de få gånger man skapade målchanser. Fransmannen jobbade hårt i defensiven. Frisparksmålet är förhoppningsvis en början på något väldigt posivit, men det är ofattbart att Simeone tar ut honom när laget helt saknar spelare på bänken som kan hålla i boll. Tio minuter till hade han säkerligen klarat av.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Luciano Vietto Betyg: 0 (red)
  Det ville sig verkligen inte för Vietto mot Sporting. Han gjorde en fruktansvärt dålig insats som mer eller mindre bara kan mätas med Kranevitters, men i anfallarens fall så såg han ännu mer vilsen ut på El Molinóns gräsmatta. Tappade ofta boll i spelet med ryggen mot mål, hade dessutom problem i löpduellerna där han aldrig sprang ifrån sin motståndare när laget hade läge att kontra bort asturierna och kombinationsspelet stämde inte alls överens med lagkamraternas. Får trots det förnyat förtroende av Simeone fram till de sista tio minuterna. Borde ha bytts ut mycket tidigare.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 1 (red)
  När Simeone skickade in lagkaptenen på planen gjorde han det för att försöka hålla i bollen mer. Det fungerade inte alls. Atlético hade stora problem i den delen av spelet och Gabi fick mest springa och jaga sina motståndare. Han klarar inte heller av att hålla ihop laget när de behöver det som mest, men det är mer en kollektiv än individuell sak.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Fernando Torres Betyg: 1 (red)
  Inget bra inhopp av Torres, men å andra sidan är han helt isolerad på topp. Skulle bytts in mycket tidigare när laget alltjämt hade energi kvar i tanken och kunde slå de avgörande passningarna i djupet. Så här fick han mest vänta på bollen samtidigt som lagkamraterna bara försvarade sig.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 0 (red) - Snittbetyg: 1
  Juanfran fick spela som högerytter p.g.a. lagets utsatta situation fysiskt. Även här gör Simeone fel som inte har Óliver Torres på bänken.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Diego Simeone Betyg: 0 (red)
  Simeone gör ett väldigt bra jobb från bänken i 99% av fallen, men tillställningen på El Molinón var ett enda stort undantag. Här slog allting ut helt fel. Undertecknad kan förstå att han väljer att bevaka resultatet under delar av andra halvlek, men i slutändan är det bytena som ställer till det för Simeone. När det vankas ytor och Sporting måste framåt i banan plockar han av en riktigt bra kontringsspelare i Correa mot Gabi. Planen misslyckas: Gabi klarar inte av att lugna ned situationen med bollen vid fötterna. Torres får vänta för länge på att komma in i matchen mot Vietto som gör en riktig plattmatch. Griezmann byts ut p.g.a trötthet vilket man kan förstå till viss del, men i och med det bytet försvinner även länken mellan mittfält och anfall. Därefter fortsätter han att lita på Kranevitter som har märkbara problem rent organisationsmässigt. Augusto stannar på bänken matchen ut. Saúl flyttas inte heller ned som mittförsvarare i slutet av matchen när han är den enda spelaren som klarar av den positionen på planen. Då är Atlético 10-mot-11! Istället springer Saúl och jagar Sportings backlinje helt ensam på topp. Märkligast av allt var dock det faktum att Óliver inte kom med i truppen överhuvudtaget. Canteranon hade varit guld värd under Sportings tiominuter långa anfallsperiod där de gör två mål. Han är den enda spelaren som klarar av att hålla i boll någorlunda bra i de situationerna. Cholo skulle ha coachat ungefär som mot Getafe eller Eibar för att ro matchen i hamn, det gjorde han inte och det är delvis därför som laget går löttlösa från El Molinón.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      886 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2016-03-19 19:35:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  ALTAS Y BAJAS 2017: Diego Costa väntas flyga till Madrid på lördag
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-09-21 09:54:00

  Spelschema 2017/18
  Atlético
  2017-09-20 21:55:00

  Inför Athletic Bilbao – Atlético de Madrid
  Atlético Hemmapremiären är äntligen avklarad. Atléticos historiska säsong är nu i full gång när man åker till ett svårspelat San Mamés.
  2017-09-20 12:04:00

  Diego Simeone: "Jag kan inte föreställa mig att Athletic spelar utan Muniain, Raúl García, Aduriz och Williams"
  Atlético Cholo genomförde den sedvanliga presskonferensen innan match.
  2017-09-19 14:10:56

  Inför Atlético de Madrid - Málaga
  Atlético Estadio Wanda Metropolitano står äntligen klart. Efter tre raka bortamatcher i ligan och en bortamatch i Champions League så är bortaturnén över för Atlético som äntligen får göra debut på sin nya arena. Málaga blir det lag som får vara med och påbörja denna resa mot vad som sägs bli historisk.
  2017-09-16 10:42:00

  Diego Simeone: "Vi kommer flyga så länge supportrarna fortsätter stödja laget"
  Atlético Diego Simeone pratade inför matchen mot Málaga.
  2017-09-15 22:05:02

  Simeone:"Fortsätter vi jobba hårt kommer vi nå vårt mål"
  Atlético MADRID. På måndagskvällen höll Atlético Madrids argentinske tränare Diego Pablo Simeone presskonferens i Rom inför matchen mot AS Roma. Simeone pratade bland annat om betydelsen av Champions League, den jämna gruppen samt framtiden.
  2017-09-12 00:57:08

  Inför AS Roma - Atlético de Madrid
  Atlético Atlético Madrid inleder sin Champions League säsong borta mot AS Roma. Ett möte mellan en klubb som etablerat sig som ett topplag i Champions League och en klubb som misslyckats de senaste åren när det kommer till europeisk toppfotboll.
  2017-09-11 19:59:00

  Spelarbetyg från Mestalla
  Atlético Atlético de Madrid spelade oavgjort på Mestalla under lördagseftermiddagen. Slutresultatet skrevs till 0-0.
  2017-09-09 22:25:00

  Mållöst på Mestalla
  Atlético Atlético lyckades inte få hål på Valencia och får lämna Mestalla med bara en poäng.
  2017-09-09 19:51:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  ”Musonda en kandidat för elvan”
  Vilka tog chansen i Tampa Bay?
  Kniven mot strupen för River Plate
  Zidane har mycket att fundera över
  Hubocan flyttar till Trabzonspor
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies