fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 43190 | Inloggade: 376 | Antal medlemmar: 179233
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg från El Sadar

  Spelarbetyg från El Sadar

  Atlético de Madrid besegrade Osasuna med 0-3 på El Sadar.  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 3 (red)
  Osasuna vinner visserligen skottstatistiken med 11-7, men man hotar den slovenska landslagsmannen en enda gång under tillställningen. Oblak ställer sig mellan stolparna, går åt rätt håll och räddar straffen (som kuriöst nog går åt samma sida som Andrés Guardados för någon månad sedan) och räddar. En fundamental aktion som gör att matchen sedemera svänger i Atléticos favör. I övrigt är han mer eller mindre ohotad och får mest koncentrera sig på inläggsspelet där han gör ett bra arbete. Ett stort plus i kanten för straffräddningen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 3 (red)
  Juanfran gör en väldigt stabil insats i defensiven. Positionssäker, följsam, aggressiv och intensiv i sitt försvarsspel. Gör också ett ganska bra jobb i luftrummet. Anfaller betydligt mindre än vanligt längs sin högerkant, men är relativt aktiv under första halvlek när laget jagar ett ledningsmål. Inläggsspelet sviker honom dock många gånger och blir alldeles för höga utan adress.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  José María Giménez Betyg: 1 (red)
  Giménez fick återigen chansen från start efter en lyckad insats mot PSV i veckan, men så skulle inte fallet vara i Pamplona under söndagseftermiddagen. Han är oerhört havsig och tar felbeslut i de avgörande lägena, något som inte har så mycket att göra med matchoträning utan snarare beslutstagandet. Tappar dels sin position och drar sedan på sig en fullständigt onödig straff som Oblak visserligen räddar. Varnas också för en onödig förseelse när han slänger sig in i en duell med en Osasuna-spelare efter att bollen gått ut över långlinjen. Är på väg att tappa bollen längs kortlinjen i andra halvlek när han pressas av en Osasuna-spelare (liknar läget mot Deportivo förra säsongen), men reder ut den situationen. Därefter spelar han upp sig rejält och avslutar matchen på ett bra sätt. Kunde också ha gjort mål, men hans nick gick rakt på Nauzet i Osasunas mål. Tyvärr fungerar det inte att göra så enkla misstag mot bättre lag för Osasuna var riktigt undermåliga. Måste skärpa sig. Plus i kanten för avslutningen åtminstone.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Godín Betyg: 3 (red)
  Godín gör, till skillnad från sin landsman en bra match där han dessutom leder laget när man hamnar i en tuff period i mitten av andra halvlek då Osasuna får grepp om spelet. Positionssäker (trots att han ofta får hjälpa till längs kanten), aggressiv och intensiv i sitt duellspel, men också så där typiskt stark i luftrummet vilket ger viktig utdelning. Han gör nämligen mål på en hörna efter att ha fått chansen ett par gånger om. Äntligen! Rejäl i duellsspelet och framförallt väldigt bra när det gäller försvarsorganisationen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Lucas Hernández Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 3
  Lucas kommer in och vikarerar för Filipe Luís på ett enastående vis. Positionssäker trots att han spelar i en position som inte är hans naturliga, bra i duellsspelet, aggressiv, intensiv i försvarsspelet och driver dessutom upp bollen väl. Han fyller dessutom på rätt ofta i anfall vilket gör att laget kan använda sig av vänsterkanten i större utsträckning än vad fallet har varit tidigare säsonger då Filipe inte varit tillgänglig. Han är dessutom en viktig tillgång i luftrummet, såväl i det öppna spelet som på fasta situationer där han är mycket bättre än Filipe. Det enda minuset är att hans inlägg aldrig hittade in till hans medspelare.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 100% 3 (1 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Tiago Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 3
  Atlético går visserligen bort sig någon enstaka gång under de första 20-25 minuterna, men organisationen är betydligt bättre med Tiago än exempelvis Saúl eller Koke i den defensiva mittfältspositionen. Det är viktigt att hela tiden välja rätt i positionen som han spelar i och det är precis vad Tiago gör. Lugnar ner spelet i och med det och ser till att organisera sina medspelare på ett väldigt bra sätt. Bra i duellsspelet, aggressiv och framförallt är han mycket bra med boll. Bidrar dessutom med styrka i luftrummet när Osasuna försöker spela rakare in i ytorna bakom honom.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 100% 3 (1 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Gabi Betyg: 3 (red)
  Lagkaptenen såg lite sliten ut i början av matchen, men kom igång redan efter tio minuters spel. Organiserar försvarsspelet väl ihop med Tiago förutom vid ett antal enstaka tillfällen. Bra i passningsspelet och lyckas dessutom komma ur många trånga lägen med bollen i behåll. Hjälper även till i speluppbyggnaden ihop med Tiago genom att försöka spela bollen så fort som möjligt. En klart godkänd insats av lagkaptenen som verkar ha fått som han vill, nämligen att Tiago spelar ihop med honom.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 3 (red)
  Koke spelade längs vänsterkanten i försvarsspelet och gick rakt in i mitten när laget skulle styra upp det egna spelet. Mycket bra i duellsspelet, aggressiv och framförallt så vann han även majoriteten av de dueller som uppstod. Behåller även bollen i pressade lägen och avlägsnar därmed Osasunas förmåga att sno åt sig bollen. Bidrar med god stabilitet till Lucas vilket också gör att fransmannen växer och kan känna att han kan gå framåt i banan. Hittar in med en del passningar i mellanytorna emellanåt, men det är framförallt de fasta situationerna som är riktigt bra under söndagskvällen. Får med sig en framspelning på Diego Godíns mål. En dag på jobbet sett ur det öppna spelet, men avgörande på de fasta situationerna.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Ángel Correa Betyg: 2 (red)
  Correa gör en ganska bra insats mot Osasuna, men det gäller att han blir betydligt mer distinkt framför mål för att ta nästa steg. Han missar ett friläge sedan han slagit bollen rakt på Nauzet i första halvlek, men revanscherar sig sedemera med en väldigt fin passning till Gameiros mål. Argentinaren är den spelaren som är "annorlunda" i sin approach, men han måste också avväga vad som är rätt i vilket läge. När han skall passa väljer han det svåra alternativet vilket sedemera resulterar i onödiga bolltapp. Andra gånger är han väldigt bra i sista tredjedelen när ingen förväntar sig det vilket gör honom till en oberäknelig spelare. Det syns dock att han inte är bekväm på en kant i jämförelse med när Cholo spelar honom i en centralare position. Kan ännu bättre än så här.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 3 (red)
  Griezmann är alltid aktiv och det händer saker när han har bollen. Droppar ned en hel del i sin fria anfallsroll, men bidrar även i sista tredjedelen. Gör det bra när han väl får bollen i mellanytorna och väljer nästan alltid rätt alternativ för att förlänga anfallen. Bra samspel med sina medspelare som dock inte gör mål på de chanser som skapas åt de. Hittar Gameiro redan efter en minuts spel, men landsmannen lyckas skicka bollen utanför höger stolpe. Correa missar dessutom ett friläge. Bra rörelseschema, väldigt fin speluppfattning och duktig i sista tredjedelen. En avgörande spelare som dock går besviken av planen eftersom han aldrig fick chansen att göra mål. Spelar dock inte på sin allra högsta nivå. Får sig dessutom en smäll på foten som säkerligen bidrar till bytet.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Kevin Gameiro Betyg: 3 (red)
  Gameiro är ett ständigt djupledshot, men medspelarna sätter nästan aldrig bollen på honom från centrala positioner. Det är något som man måste se över och försöka utnyttja betydligt mer i framtiden. Chanserna dyker upp för Gameiro två gånger om där han först missar ett jätteläge i inledningen av matchen, men sedemera revanscherar sig när han springer sig loss från Osasunas självmordsbenägna offsidefälla. Deltar också i lagets anfallsspel på ett bra sätt, men det är inne i boxen som han verkligen behövs. Kunde säkerligen ha ökat på sitt målkonto om Simeone valt att fortsätta spela med honom, men han får nöja sig med ett mål på El Sadar.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Yannick Carrasco Betyg: 3 (red)
  Carrasco är den andra spelaren som bidrar med något annorlunda sett ur individuell synpunkt. Ikväll hoppar han in och ersätter Correa genom att göra mål i slutminuterna. Situationen är perfekt för belgaren som springer ifrån sina motståndare och placerar in det tredje målet utan några som helst problem. Jobbar på bra i defensiven och hjälper till i positionsspelet. Ligger dessutom på rulle när Griezmann byts ut.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 2 (red) - Snittbetyg: 3
  Saúl spelade 20 minuter, men gjorde inget större väsen av sig förutom någon enstaka gång. I alla fall med boll. Utan boll löpte han med i anfallet så att Carrasco fick mer plats att döda matchen med lagets tredje mål. Visade dock upp ett bra driv en eller två gånger under tiden som han var på planen, men å andra sidan låg Atlético-spelarna enbart i sina positioner eftersom man ville döda matchen genom sitt positionsspel.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 100% 3 (1 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Thomas Partey Betyg: 0 (red)
  Gör ett kort inhopp, men får inte särskilt mycket uträttat. Betygsätts därför inte.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      855 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2016-11-27 20:15:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Inför Qarabag – Atlético de Madrid
  Atlético Atlético reser till ett svårspelat Azerbajdzjan för första gången någonsin i hopp om att vinna sin första match i gruppen.
  2017-10-18 12:28:00

  Spelschema 2017/18
  Atlético
  2017-10-15 11:00:00

  Simeone:"En bra match vi fick se"
  Atlético MADRID. Det blev inte tre poäng denna gången heller för Atlético Madrid mot Barcelona. Simeone har ännu inte vunnit Barca i ligaspelet men denna gång fick man iallafall med sig en poäng.
  2017-10-15 00:09:22

  Atlético tappade ledningen mot Barcelona
  Atlético Ett Atlético som blandade och gav tog en tidig ledning men bjöd in Barcelona i andra halvlek med ett tidvis slarvigt försvarsspel.
  2017-10-14 23:15:00

  Inför Atlético de Madrid - FC Barcelona
  Atlético Atlético tar emot Barca som hade en minst sagt svajig försäsong men nu ser starka ut. Ska Atlético fortsatt vara med i toppen och eventuellt en titelstrid har man inte råd att förlora ikväll.
  2017-10-14 10:48:00

  Inför Leganés - Atlético de Madrid
  Atlético Atlético reser till utkanten av Madrid, närmare bestämt Leganés för att spela ett miniderby. En intressant match som kräver att Atlético återhämtat sig från senast.
  2017-09-30 11:40:00

  Simeone:"Chelsea vann välförtjänt"
  Atlético MADRID. På onsdagskvällen spelades stormatchen mellan Atlético Madrid och Chelsea. Det blev engelsmännen som drog det längsta strået tillslut, något Simeone tyckte var rättvist.
  2017-09-28 00:11:00

  Inför Atlético de Madrid - Chelsea FC
  Atlético Toppmöte väntar på Wanda Metropolitano när Atlético tar emot Chelsa FC. En måste match för Atlético som riskerar att hamna efter vid poängtapp.
  2017-09-27 13:53:00

  Simeone: "De är världens bästa målvakter"
  Atlético MADRID. På tisdagskvällen var det dags för presskonferens för Simeone. Argentinaren fick framför allt frågor om Diego Costa, något han inte riktigt ville svara på.
  2017-09-26 22:30:00

  Simeone: "Det gör ont i själen"
  Atlético MADRID. På lördagen tog Atlëtico Madrid sin andra hemmavinst för säsongen, detta mot Sevilla med 2-0. Simeone var nöjd med resultatet och på presskonferensen efter matchen gav argentinaren sin syn på dagens tillställning.
  2017-09-23 20:37:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Oakland vann viktiga mötet
  Het tillställning väntar i Nantes
  Bayern München är på rätt spår
  Dynastin som kom av sig
  Hubocan flyttar till Trabzonspor
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies