fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 18160 | Inloggade: 101 | Antal medlemmar: 179234
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg från Vallecas
  Mario Mandžukic hade Atléticos bästa målchanser, men tog inte vara på de.

  Spelarbetyg från Vallecas

  Atlético de Madrid spelade oavgjort mot Rayo Vallecano i ligapremiären. Det syntes att laget spelade sin tredje match på sex dagar och saknade viktiga spelare.

  Atlético de Madrid spelade oavgjort mot Rayo Vallecano i ligapremiären under måndagskvällen. Någon vidare match var det inte, men båda lagen hade sina möligheter att vinna. Ingen gjorde det dock. Slutresultatet skrevs till 0-0.


  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Miguel Ángel Moyà Betyg: 3 (red)
  Diego Simeone gav Miguel Ángel Moyà förtroendet i ligapremiären, något som nyförvärvet tog vara på. Han behövde inte ingripa en enda gång under första halvlek, varken i luftrummet, när det gällde att läsa spelet som sista utpost eller stoppa några skott. Rayo var väldigt uddlösa i anfallsspelet under den första timmen. Under den sista halvtimmen var det dock bara ett lag på planen och då fick Moyà visa upp sig genom att göra en fin räddning när Manucho nickade på mål från ganska långt håll. Fin retur, åt sidan, precis som det skall vara. Han gjorde ytterligare en räddning på ett skottförsök från Manucho med ungefär tio minuter kvar av matchen. I övrigt väldigt lugn och säker. Det enda man kan klaga på är att han kanske sätter igång spelet för långsamt.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 1 (red) - Snittbetyg: 1
  Nej, det här var sannerligen ingen ligapremiär som Juanfran kommer komma ihåg när han ser tillbaka på sin spelarkarriär. Han gjorde det visserligen bra i defensiven under den första timmen, men sedan visar han inte upp någonting av det han kan. Slarvigt passningsspel, ingen som helst understöd i anfallsspelet trots att laget behöver det och obefintlig genombrottskraft. Utöver det saknade Juanfran även den sedvanliga koncentrationen. Det tar på krafterna att spela tre mycket krävande matcher inom loppet av sex dagar, speciellt när man dessutom har två matcher med finalkaraktär i benen, men ikväll hade det nog varit mycket smartare om Jesús Gámez spelade från start. Sista halvtimmen var faktiskt mycket dålig.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  João Miranda Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 5
  Den nyblivne brasilianske landslagsmannen var Atléticos allra bästa spelare i Vallecas. Oerhört positionssäker, tar alltid rätt beslut, vare sig det handlar om att styra ut en motståndare eller sätta in en stöt och försöka bryta en passning framför fötterna på densamma. God timing i stort sett allt han gör. Det ser väldigt enkelt ut när Miranda försvarar och utan honom hade laget haft ganska stora problem ikväll. Under sista halvtimmen är det just han som reder upp många av de struliga situationerna med sitt lugn och erfarenhet. Gör en god insats i luftrummet mot Manucho även om angolanen är oerhört bra i just den här grenen. Miranda är dessutom ganska säker med fötterna ikväll. Tyvärr fick vi inte se mycket av hans kunnande på fasta situationer eftersom medspelarna aldrig hittade in i motståndarnas straffområde. Mycket fin insats.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Diego Godín Betyg: 3 (red) - Snittbetyg: 5
  Atléticos mittbackspar gör sällan en dålig match och ikväll är inget undantag. Diego Godín kompletterade Miranda väl i försvarsspelet. De hade i stort sett ingenting att göra under den första timmen, men sattes på prov flertalet gånger under sista halvtimmen när Rayo Vallecano tog över matchen. Uruguyanen gjorde trots det en säker insats i mittförsvaret. Markeringsspelet var bra, detsamma gäller kampen i luftrummet och försvarsspelet längs marken. Han läste även de flesta försök till instick väl. Spelar väldigt enkelt. Får liksom Miranda aldrig chansen att visa upp sig på fasta situationer i motståndarnas straffområde pg.a. för dåliga frisparkar och hörnor in i boxen, något som Atlético inte utnyttjade till fullo. Snäppet precis under Miranda rent betygsmässigt.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster


  Cristián Ansaldi Betyg: 2 (red)
  Som om Atlético inte hade nog med problem på förhand vid matchplaneringen så tvingades Siqueira kliva av med känningar i en muskel på uppvärmningen. Det gjorde att allt som man tränat på innan matchen inte kunde genomföras på vänsterbacken. Ansaldi kom dock in och gjorde en bra första halvlek där det var han som bidrog med bredden i anfallsspelet. Han var mycket nära att spela fram Mandžukic till ett ledningsmål i mitten av första halvlek och visade prov på god kvalité i inläggsspelet, men också i beslutstagandet i anfallsspelet. I andra halvlek gjorde han en godkänd kvart, men sedan gick såväl Ansaldi som hela laget ned sig spelmässigt. Han blev exempelvis uppsnurrad på läktaren av Gaël Kakuta vid ett par tillfällen och stod inte tillräckligt ofta på benen i 1-mot-1-situationerna. Sista halvtimmen försvarade han bara. Måste hitta en jämnare nivå matchen igenom nästa gång han spelar.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Mario Suárez Betyg: 1 (red) - Snittbetyg: 1
  Liksom Juanfran hade Mario ofantligt svårt att hitta rätt spelmässigt i Vallecas under måndagskvällen. Han lyckades exempelvis inte att hålla igång spelet på samma sätt som Tiago brukar göra när han är med på planen. Det går helt enkelt för långsamt i uppbyggnadsfasen. Mario gjorde visserligen en godkänd insats under delar av en timme när Atlético var det klart bättre laget, men under sista halvtimmen klarar varken han eller någon annan hålla ihop laget i båda riktningar. Till slut gör han en väldigt slätstruken insats när laget verkligen behöver honom. Borde nog ha blivit utbytt.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Gabi Betyg: 1 (red) - Snittbetyg: 1
  Lagkaptenens insats brukar ofta vara en indikator i vilken typ av skick Atlético befinner sig i och i Vallecas hade laget ingen vidare kvalité, varken i sista tredjedelen där Gabi brukar bidra emellanåt, men framförallt längre ned i banan. Passningsspelet var inte särskilt bra och han lyckades inte heller få igång laget när det gällde att pressa sina motståndare. Han saknade faktiskt den där riktiga kvalitéen i presspelet ikväll och visade bara upp den någon gång ibland. Det märks att han har spelat tre matcher inom loppet av sex dagar, speciellt under sista halvtimmen där varken Gabi eller Mario lyckas hålla ihop mittfältet. Kan så mycket bättre vilket vi såg förra veckan i Supercopa de España.
  100% 1 (1 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 2 (red)
  Fransmannen gjorde ligadebut i Atlético och var en av lagets mest rörliga spelare under första timmen. Han försöker göra det mesta på ett tillslag och lyckas ofta. Samspelet är ganska bra med vissa spelare, men med andra saknas det förståelse. Är på väg igenom i första halvlek, men lyckas inte ta ned bollen i sista stund. När Atlético skapade någorlunda farliga situationer så var Griezmann ofta involverad, men när han själv skulle få bollen så uteblev den. Raúl Jiménez kunde ha frispelat honom precis innan halvtid, men misslyckades med passningen. Bra på små ytor, men behöver en lekkamrat, med stor sannolikhet Arda. Under sista halvtimmen försvarar han ganska mycket och sedan byts han något överraskande ut mot Cebolla Rodríguez i slutskedet av matchen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 1 (red)
  Koke gjorde en godkänd första timme och var rätt involverad i Atléticos anfallsspel under perioden som laget var bättre, men sedan började han göra saker som han normalt sett aldrig gör. Koncentrationen var mycket dålig under sista halvtimmen och han gjorde mängder av misstag i passningsspelet. Koke är nog liksom ett par andra spelare ett offer för att han spelat för många matcher i för hög intensitet den senaste sexdagarsperioden. I första halvlek gjorde han det dock relativt ok. Han försökte kombinera och spela sig fram till situationer där han kunde slå avgörande passningen utan att lyckas för många gånger. Han hittade exempelvis Griezmann med en jättefin passning över Rayos backlinje som fransmannen inte tog ned och sedan var han nära att hitta Raúl Jiménez, men det var en sån där kväll där det inte ville sig. Svag insats.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Raúl Jiménez Betyg: 1 (red)
  Ligadebut för Raúl Jiménez som dock gjorde en ganska svag insats under måndagskvällen. Han såg väldigt hungrig ut under de första 20-30 minuterna av matchen där han försökte jobba så nära Mandžukic som möjligt. Deras samarbete lämnar dock en hel del att önska. Framförallt är mexikanen för långsamt när det gäller att slå den avgörande passningen till en medspelare. Han hade exempelvis Mandžukic ensam i straffområdet i första halvlek och detsamma i slutet av samma halva när Griezmann nästan sprungit sig loss för ett friläge. Båda gångerna kom passningen alldeles för sent och Rayo-försvaret klarade av att samla sig i tid eller bryta. Han gör dock ett ganska bra arbete i luftrummet, men djupledsspelet var i ärlighetens namn ganska svagt. Har egentligen bara ett halvläge inne i straffområdet när han rivs ned, men får ingenting med sig. Ganska blek ligadebut av mexikanen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Mario Mandžukic Betyg: 2 (red)
  Den kroatiske landslagsmannen är oehört tung i luftrummet och i stort sett omöjlig att hantera i den här delen av spelet. Vinner i stort sett alla nickdueller, men inte till någon större nytta då hans anfallspartner inte riktigt förstår sig på honom och hans rörelsemönster. Mandžukic har Atléticos bästa målchanser under matchen, men han förvaltar inte Ansaldis fina inlägg på bortre stolpen i första halvlek (skott utanför) eller när han blir frispelad av Raúl Jiménez till höger i straffområdet. Där måste han göra mål. Under andra halvlek så vinner han alltjämt mycket dueller i luftrummet, men Atlético lyckas inte bita sig fast på Rayos planhalva vilket gör att han faller ur spelet. Byts slutligen, åteigen, överraskande ut av Burgos/Simeone med en kvart kvar av matchen. Precis godkänd.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 1 (red)
  Tanken när Saúl kom in efter lite mer än en timmes spel var att han skulle ge något nytt i anfallsväg, men det lyckades han inte alls med. Det blev mest försvarsspel för Saúl som drog på sig en hel del frisparkar och dessutom hade problem att komma in i matchen rent spelmässigt. Deltog ytterst lite i uppbyggnadsspelet. Ganska svagt inhopp.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Héctor Hernández Betyg: 1 (red) - Snittbetyg: 2
  Héctor byttes in som andra spelare under måndagskvällen med ungefär en kvart kvar av matchen, men han lyckades inte alls komma in i densamma. Dels saknades det understöd vilket gjorde att han var för ensam på topp när resten av laget försvarade sig. Sedan fick han inte heller någon hjälp att hålla i bollen längst upp i planen. Borde ha parats med exempelvis Mandžukic istället för att leda anfallslinjen helt ensam.
  0% 1 (0 st) 100% 2 (1 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 0% 5 (0 st)
  1 röster


  Cristián "Cebolla" Rodríguez Betyg: 0 (red) - Snittbetyg: 5
  Den uruguyanske landslagsmannen försökte att bidra med fart och lyckades väl någorlunda, men faktum är att han var för ensam under sina 10 minuter på planen. Spelade för kort tid för att betygsättas.
  0% 1 (0 st) 0% 2 (0 st) 0% 3 (0 st) 0% 4 (0 st) 100% 5 (1 st)
  1 röster
  0 KOMMENTARER      1659 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2014-08-26 01:00:00
  Email


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Inför Celta Vigo - Atlético de Madrid
  Atlético Atléti reser till Vigo på jakt efter sin första seger efter fyra raka matcher utan vinst.
  2017-10-22 00:39:00

  Inför Qarabag – Atlético de Madrid
  Atlético Atlético reser till ett svårspelat Azerbajdzjan för första gången någonsin i hopp om att vinna sin första match i gruppen.
  2017-10-18 12:28:00

  Spelschema 2017/18
  Atlético
  2017-10-15 11:00:00

  Simeone:"En bra match vi fick se"
  Atlético MADRID. Det blev inte tre poäng denna gången heller för Atlético Madrid mot Barcelona. Simeone har ännu inte vunnit Barca i ligaspelet men denna gång fick man iallafall med sig en poäng.
  2017-10-15 00:09:22

  Atlético tappade ledningen mot Barcelona
  Atlético Ett Atlético som blandade och gav tog en tidig ledning men bjöd in Barcelona i andra halvlek med ett tidvis slarvigt försvarsspel.
  2017-10-14 23:15:00

  Inför Atlético de Madrid - FC Barcelona
  Atlético Atlético tar emot Barca som hade en minst sagt svajig försäsong men nu ser starka ut. Ska Atlético fortsatt vara med i toppen och eventuellt en titelstrid har man inte råd att förlora ikväll.
  2017-10-14 10:48:00

  Inför Leganés - Atlético de Madrid
  Atlético Atlético reser till utkanten av Madrid, närmare bestämt Leganés för att spela ett miniderby. En intressant match som kräver att Atlético återhämtat sig från senast.
  2017-09-30 11:40:00

  Simeone:"Chelsea vann välförtjänt"
  Atlético MADRID. På onsdagskvällen spelades stormatchen mellan Atlético Madrid och Chelsea. Det blev engelsmännen som drog det längsta strået tillslut, något Simeone tyckte var rättvist.
  2017-09-28 00:11:00

  Inför Atlético de Madrid - Chelsea FC
  Atlético Toppmöte väntar på Wanda Metropolitano när Atlético tar emot Chelsa FC. En måste match för Atlético som riskerar att hamna efter vid poängtapp.
  2017-09-27 13:53:00

  Simeone: "De är världens bästa målvakter"
  Atlético MADRID. På tisdagskvällen var det dags för presskonferens för Simeone. Argentinaren fick framför allt frågor om Diego Costa, något han inte riktigt ville svara på.
  2017-09-26 22:30:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Ett steg närmare Europafiasko
  Känslan som aldrig funnits
  ”Givetvis en hel del Messi”
  Corinthians försprång ointagligt?
  Misstag kostade United poäng
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies