fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
Besökare: 32300 | Inloggade: 314 | Antal medlemmar: 178992
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Medlem
  Kom ihåg mig
  Spelarbetyg Málaga-Atlético de Madrid
  Atlético gjorde en riktig plattmatch på La Rosaleda.

  Spelarbetyg: Málaga-Atlético de Madrid

  Atlético förlorade för första gången på 15 matcher när man besökte La Rosaleda under söndagskvällen.

  "Lyckas Atlético ta sin tionde raka seger mot Málaga på La Rosaleda?" var frågeställningen som Linus Larsson ställde sig innan söndagskvällens match. Svaret är nej. Segerraden stannar på nio raka tävlingsmatcher eller 15 raka utan förlust. Den spanska huvudstadsklubben gjorde en riktigt svag insats mot Málaga och förlorade med uddamålet. En stor del i förlusten är Atléticos oförmåga att matcha andalusierna rent intensitetsmässigt. Det såg i ärlighetens namn ut som om många av spelarna glömt bort att man måste avverka den sista ligamatchen innan julfestligheterna kan sätta igång. Laget var trögt, långsamt, hade problem med Málagas intensiva och aggressiva presspel, men det var framförallt (vad det verkade) det dåliga spelet som gjorde det svårt för Atleti. 

  När lagkapten Gabi dessutom tar en helt onödig utvisning efter att sedemera ha missat att resa ihop med resten av laget till Málaga p.g.a. han var reserv i en vallokal i Boadilla de Monte blev saker och ting ännu svårare. Trots det skapade Atlético sina bästa målchanser genom Fernando Torres då man var en man mindre på banan och med bättre precision i avsluten och något mer tur med studsar kunde man faktiskt också ha vunnit en match som såg ut att sluta mållöst, men som Málaga slutligen vann med 1-0. 

  "Det här spelet är enkelt: spelar man bra har man möjligheten att vinna, om så inte är fallet löper man risk att förlora. Málaga var bättre" sade Simeone i samband med sin presskonferens efter matchen. Ja, de var sannerligen aggressivare, intensivare och såg till att göra matchens enda mål. 


  Du måste logga in för att kunna rösta!

  Jan Oblak Betyg: 3 (red)
  Den slovenske landslagsmannen kan fira jul utan att känna sig inblandad i plattmatchen som hans lagkamrater bjöd på under söndagskvällen. Oblak gör två kvalificerade räddningar där Atlético undviker att man hamnar efter resultatmässigt, men kan inte göra något åt styrningen på Godín som retfullt letar sig in i nätmaskorna bakom honom. Gör bra ifrån sig i luftrummet och kan inte lastas för något mot Málaga.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Juanfran Betyg: 1 (red)
  Juanfran lyckades varken ta sig fram i banan med hjälp av sina lagkamraters kombinationsspel eller i form av individuella aktioner. Högerbacken gjorde en svag insats spelmässigt. Därmed tappade Atlético väldigt mycket bredd, men misslyckandet i sig är en blandning av dålig rörlighet från hans medspelare och oförmåga att göra något på egen hand. Han fick koncentrera sig på att försvara under stora delar av matchen, något som är en produkt av Atléticos avsaknad i närkampsspelet.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  José María Giménez Betyg: 2 (red)
  En av få spelare som får godkänt efter insatsen på La Rosaleda. Aggressiv, intensiv och ganska bra i försvarsspelet, inte bara kollektivt utan även individuellt. Har en del problem i luftrummet i första halvlek, men lyfter sig i andra halvan av matchen. Inte bra i passningsspelet då han varken har tid eller plats för att slå sina bollar längs marken. Får dock ingen hjälp i det avseendet. Gör sitt yttersta, men i slutändan faller Atlético på en av kollegans misstag.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Diego Godín Betyg: 1 (red)
  Den uruguyanske landslagsmannen var en av Atléticos bästa spelare fram tills Gabis utvisning, dels p.g.a. hans positionsspel, men också kraften i luftrummet där han duellerade väl med Charles. Han är även aggressiv och rejäl i sina satsningar längs marken och i luftrummet. Tyvärr ger han bort bollen farligt efter Gabis utvisning och det är även Godín som styr in Málagas segermål. Ett riktigt skitmål, men också okoncentrerat försvarsspel av Godín som antagligen påverkas av tröttheten när han inte går ut för att markera just Charles på bortre stolpen efter att Filipe helt gått bort sig. Plus i kanten för hans insats innan Málagas segermål.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Filipe Luis Betyg: 1 (red)
  Filipe gjorde en riktig plattmatch mot Málaga. Den första halvtimmen var full av misstag i passningsspelet, positionsspelet och försvarsspelet. Han vann dessutom inga som helst närkamper i inledningen och blev väldigt ineffektiv i kombinationsspelet. Därefter spelade han upp sig någorlunda då det plötsligt började vinnas boll, men i slutet av tillställningen tappar han helt sin position och är direkt inblandad i Málagas segermål. Som om det inte vore nog drar Filipe dessutom på sig en varning och är därmed avstängd mot Rayo Vallecano den 30:e december.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Gabi Betyg: 0 (red)
  Den här helgen går inte till historien som en av de lyckligare i Gabis liv. Dels kunde han inte resa till Málaga ihop med laget under gårdagskvällen eftersom han var reserv vid en vallokal i Boadilla de Monte, därefter anlände han till Andalusien vid 14-tiden under söndagen för att spela match. När det väl var dags att spela match kunde man snabbt se hur Gabi inte alls kom upp i press. Han saknade sin aggressivitet, intensitet och sedvanliga energi i försvarsspelet. Gabi vann ytterst få närkamper, hade problem i passningsspelet och hittade aldrig in i matchen. För att göra saken ännu värre drar han på sig två gula kort inom loppet av fem minuter. Det sista var riktigt oansvarigt. Faktum är att det är snudd på böter på den situationen. Gabi försätter det egna laget i en riktigt jobbig situation och i slutändan orkar man inte riktigt med att hålla Málaga borta från mål.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Saúl Ñíguez Betyg: 1 (red)
  Till skillnad från såväl Gabi som Koke bidrar Saúl med intensitet och till viss del aggressivitet på Atléticos mittfält mot Málaga, men han saknar det viktigaste, nämligen passningsspelet. Den delen i hans spel är under all kritik och fungerar inte ens särskilt bra när han har ett gyllene läge att hitta medspelare i djupet från ett antal meter. Bra i luftrummet, vinner en del närkamper, men i slutändan faller såväl Saúl som laget på att Gabi tar en riktigt korkad utvisning.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Koke Betyg: 1 (red)
  Det fungerade inte med Atléticos canteranomittfält mot Málaga och en av anledningarna till misslyckandet är att ingen tar tag i händelserna när laget behöver det som mest. I Kokes fall är det mer förståerligt än exempelvis Gabis, men Koke gör likförbannat en väldigt slät figur under söndagskvällen. Han saknar intensiteten och aggressiviteten som gör Atlético till det lag de är i grund och botten, men det är framförallt passningsspelet som fallerar hos Koke. Mycket dålig med fötterna över i stort sett hela planen. Näst sämst av mittfältsspelarna efter Gabi.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Antoine Griezmann Betyg: 1 (red)
  För undertecknad räckte det med att se Antoine Griezmanns första touch tidigt in i första halvlek för att se att något var väldigt fel med laget. Fransmannen gjorde inget av det han brukar göra i anfallsspelet. Han löpte inte med eller utan boll, hittade inga ytor mellan Málagas lagdelar, kombinerade inte med sina medspelare längs kanterna och besökte väl knappt Málagas straffområde mer än ett par gånger under de 90 minuter som han tillbringade på La Rosaleda. Griezmann alibispelade även i försvarsspelet under delar av den första halvleken, men när laget blev en man mindre gjorde han sitt yttersta i defensiven för att hjälpa längs kanten och det ska han ha en eloge för. En av få spelare som faktiskt lyckas slå en avgörande passning under matchen, men då tar inte Atleti sin målchans.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Luciano Vietto Betyg: 1 (red)
  Det blir bara en halvlek för Vietto som inte alls passar in i den typen av match som Málaga bjuder på. Alldeles för svag fysiskt, dålig med ryggen mot mål och lyckas överhuvudtaget inte kombinationsspela sig ur andalusiernas höga presspel, delvis för att han väger lätt, men också för att hans lagkamrater inte ger något understöd.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Yannick Carrasco Betyg: 1 (red)
  Belgaren var en av få spelare som försökte skapa något i anfallsväg i första halvlek, men understödet lyste starkt med sin frånvaro. Samspelet med Filipe Luís var obefintligt och rent individuellt visade han inte prov på något när det gällde att bryta mönstret och ta sig ur Málagas intensiva presspel. Det är förstås inte lätt när han är ensam. Har en frispark i första halvlek som Carlos Kameni gör en ganska komfortabel räddning på. Fuskar en hel del i defensiven och ger inte Juanfran tillräckligt med understöd under vissa delar av andra halvlek trots att det är huvudanledningen till att Simeone flyttar ut honom på högerkanten efter Griezmanns alibiförsvarsspel. Byts med stor sannolikhet också ut mot Thomas p.g.a. det.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Fernando Torres Betyg: 2 (red)
  Bra inhopp av Fernando Torres som gör det han är bäst på, nämligen att utnyttja ytor med sin fart. Atlético lyckas behålla bollen någorlunda bättre i anfallsspelet med Torres på banan i jämförelse med Vietto, men det är framförallt efter Gabis utvisning som han lyckas hitta som mest ytor och skapa de bästa målchanserna. Torres gör bort ett flertal spelare innan han avslutar rakt på Carlos Kameni inne i straffområdet efter en fin individuell aktion, men där måste han göra mål. Avslutet är för lättläst. Han är i mångt och mycket mannen som drar Atletis anfallsspel efter utvisningen, men det hjälper inte när han antingen gör det för svårt för sig själv eller missar frilägen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster


  Thomas Partey Betyg: 2 (red)
  Visar i samband med sitt inhopp att han vill vinna den här matchen, dels med en individuell aktion, men också i såväl positionsspel och förmågan att komma bra in i sista tredjedelen de få gånger som laget faktiskt besöker de ytorna hos Málaga. Gör det ganska bra med boll och är framförallt fysisk, aggressiv och intensiv, något som Atlético saknade under söndagskvällen.
  ¤¤¤% 1 (0 st) ¤¤¤% 2 (0 st) ¤¤¤% 3 (0 st) ¤¤¤% 4 (0 st) ¤¤¤% 5 (0 st)
  0 röster
  0 KOMMENTARER      1139 VISNINGAR
  ZORAN ZORIC
  zoranzoric@gmail.com
  På Twitter: zoranzoric
  2015-12-21 00:15:00


  ANNONS:

  Fler artiklar om Atlético

  Spelschema 2017/18
  Atlético
  2017-09-20 21:55:00

  Inför Athletic Bilbao – Atlético de Madrid
  Atlético Hemmapremiären är äntligen avklarad. Atléticos historiska säsong är nu i full gång när man åker till ett svårspelat San Mamés.
  2017-09-20 12:04:00

  Diego Simeone: "Jag kan inte föreställa mig att Athletic spelar utan Muniain, Raúl García, Aduriz och Williams"
  Atlético Cholo genomförde den sedvanliga presskonferensen innan match.
  2017-09-19 14:10:56

  ALTAS Y BAJAS 2017: Atlético lägger ett sista bud på Diego Costa - ville presentera honom i lördags
  Atlético Välkommen till Atlético-redaktionens "ALTAS y BAJAS", en sammanfattning av alla rykten som dyker upp under sommarens övergångsfönster. I denna artikeln finner Du det senaste kring de senaste ryktena. Uppdateringar sker i rött!
  2017-09-18 06:54:00

  Inför Atlético de Madrid - Málaga
  Atlético Estadio Wanda Metropolitano står äntligen klart. Efter tre raka bortamatcher i ligan och en bortamatch i Champions League så är bortaturnén över för Atlético som äntligen får göra debut på sin nya arena. Málaga blir det lag som får vara med och påbörja denna resa mot vad som sägs bli historisk.
  2017-09-16 10:42:00

  Diego Simeone: "Vi kommer flyga så länge supportrarna fortsätter stödja laget"
  Atlético Diego Simeone pratade inför matchen mot Málaga.
  2017-09-15 22:05:02

  Simeone:"Fortsätter vi jobba hårt kommer vi nå vårt mål"
  Atlético MADRID. På måndagskvällen höll Atlético Madrids argentinske tränare Diego Pablo Simeone presskonferens i Rom inför matchen mot AS Roma. Simeone pratade bland annat om betydelsen av Champions League, den jämna gruppen samt framtiden.
  2017-09-12 00:57:08

  Inför AS Roma - Atlético de Madrid
  Atlético Atlético Madrid inleder sin Champions League säsong borta mot AS Roma. Ett möte mellan en klubb som etablerat sig som ett topplag i Champions League och en klubb som misslyckats de senaste åren när det kommer till europeisk toppfotboll.
  2017-09-11 19:59:00

  Spelarbetyg från Mestalla
  Atlético Atlético de Madrid spelade oavgjort på Mestalla under lördagseftermiddagen. Slutresultatet skrevs till 0-0.
  2017-09-09 22:25:00

  Mållöst på Mestalla
  Atlético Atlético lyckades inte få hål på Valencia och får lämna Mestalla med bara en poäng.
  2017-09-09 19:51:00

  ANNONS:
  ANNONS:

  Senaste nytt om Spansk Fotboll

  ANNONS:
  ANNONS:
  Svenska Fans
  START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
  Tre bekväma Roma-poäng
  Lynch tillbaka där allting började
  Lönetaken för klubbarna i La Liga
  Hubocan flyttar till Trabzonspor
  Klackande: ”Hur långt räcker det”
  fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas
  Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies