fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 105115 | Medlemmar: 183766

Kom ihåg mig
Preview Chicago Bears - Philadelphia Eagles
Nick Foles är den Eagles får förlita sig på i skadade Carson Wentz frånvaro.

Preview: Chicago Bears - Philadelphia Eagles

En härlig matchup väntas när de regerande mästarna ställs mot ligans mest fruktade försvar. Matchstart 22.40.

Chicago Bears (3) - Philadelphia Eagles (6)
De regerande mästarna Philadelphia har inte haft det lätt under säsongens gång och det var nära att laget faktiskt missade slutspel men efter att ha vunnit fem av de sista sex matcherna tog man den sista platsen. Kvällens motståndare Chicago har en stark grundserie bakom sig och gör sitt första slutspelframträdande sedan 2010. Deras form är ännu starkare med nio vinster på de tio senaste.

Hemmalagets styrka under hösten har varit försvarsspelet där man avslutade säsongen i topp både vad det gäller takeaways (36) och interceptions (27). Man slutade även trea i antalet sacks med 50 stycken. Det kommer att bli mycket tufft för Nick Foles och hans lagkamrater i Eagles att försöka bemästra Bears skräckinjagande pass rush med monstret Khalil Mack som ständigt är redo att gå till attack.

Eagles vassaste vapen framåt är utan tvekan tight enden Zach Ertz som orsakat en hel del oreda för många motståndare, så det gäller för Chicago att ha koll på honom. Ertz är extra farlig i red zone där han noterades för 116 receptions och sju touchdowns under grundserien. Man brukar ju dock säga att starka försvar vinner mästerskap och därför är det inte så konstigt att Chicago Bears är favoriter till att ta sig vidare ikväll.


0 KOMMENTARER      727 VISNINGAR
BJÖRN BELLVIKEN
2019-01-06 17:39:00


ANNONS:

Fler artiklar om NFL

Preview: AFC Championship
NFL New England Patriots drabbar samman med Kansas City Chiefs där vinnaren går vidare till årets Super Bowl. Matchstart 00.40.
2019-01-20 20:00:00

Preview: NFC Championship
NFL En åtråvärd plats i årets Super Bowl ligger i potten när New Orleans Saints ställs mot Los Angeles Rams under söndagen. Matchstart 21:05.
2019-01-20 06:00:00

Slutspelståget tuffar vidare
NFL Divisionsrundan i NFL-slutspelet är genomförd och Kansas City Chiefs, New England Patriots och Los Angeles Rams gick alla vidare utan att förta sig. New Orleans Saints däremot fick kämpa hårt för att slå ut de regerande mästarna.
2019-01-17 21:00:00

Preview: New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
NFL New Orleans Saints ställs sent ikväll mot de regerande mästarna Philadelphia Eagles. Matchstart 22.40.
2019-01-13 21:28:00

Preview: New England Patriots - Los Angeles Chargers
NFL New England Patriots välkomnar Los Angeles Chargers till Gillette Stadium i Foxborough. Matchstart 19.05.
2019-01-13 16:05:00

Preview: Los Angeles Rams - Dallas Cowboys
NFL Los Angeles Rams tar emot Dallas Cowboys under natten mot söndag. Matchstart 02.15.
2019-01-12 22:15:00

Preview: Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
NFL Kansa City Chiefs och Indianapolis Colts ställs öga mot öga under lördagskvällen där en plats i AFC Championship står på spel. Matchstart 22.35.
2019-01-12 19:05:00

Första slutspelsrundan avklarad
NFL Årets wild-card weekend är över och tre av fyra matcher blev riktigt täta föreställningar. Indianapolis Colts vann sitt möte mot Houston Texans ganska enkelt men Dallas Cowboys, Los Angeles Chargers och regerande mästarna Philadelphia Eagles fick alla kämpa för att ta sig vidare.
2019-01-10 14:54:00

Preview: Chicago Bears - Philadelphia Eagles
NFL En härlig matchup väntas när de regerande mästarna ställs mot ligans mest fruktade försvar. Matchstart 22.40.
2019-01-06 17:39:00

Preview: Baltimore Ravens - Los Angeles Chargers
NFL Wildcard-omgången rullar vidare med matchen mellan Baltimore Ravens och Los Angeles Chargers. Matchstart 19.05.
2019-01-06 13:00:00

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM NFL
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | FORUM | BETTING
Ett magiskt och grymt derby – Monaco förnedrat på hemmaplan
Så lottades CL:s åttondelsfinaler
Brynäs är inte bättre än så här
Vad har hänt med Sarri?
Vem är bäst genom tiderna?
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies