fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 98125 | Medlemmar: 183766

Kom ihåg mig
Preview Dallas Cowboys - Seattle Seahawks
Seattle Seahawks är knappa underdogs i nattens match.

Preview: Dallas Cowboys - Seattle Seahawks

Under natten tar Dallas Cowboys emot Seattle Seahawks och det väntas bli en riktig nagelbitare.

Dallas Cowboys (4) - Seattle Seahawks (5) Ett spännande möte väntar mellan två lag som båda har ett starkt running game att luta sig emot. Under grundserien noterades Dallas, med den explosive Ezekiel Elliott i spetsen, för 1963 rushing yards medan Seattle var ännu vassare med totalt 2560 rushing yards vilket var bäst i hela ligan. Vi kan därmed räkna med att det blir många springspel i denna kamp.

Hemmalaget står som favoriter men det som talar emot är att quarterbacken Dak Prescott haft det svårt när han ställts emot Seattles duktiga försvar. På de två matcher Prescott mött Seahawks (båda förluster) har han bara kastat en touchdown kontra fyra interceptions. Ingen god statistik med andra ord och senast som lagen möttes, vilket var under Week 3, så sackade bortalaget Prescott fem gånger.

Som redan nämnts i första stycket kommer denna drabbning att handla mycket om vilket lag som lyckas stoppa sina motståndares running game allra bäst. Detta är nyckeln för båda lagen ifall man vill gå vidare till nästa omgång. Ezekiel Elliott kommer att ha många ögon på sig och ska Cowboys vinna krävs det att han presterar. Nyckeln för gästerna är att pressa Prescott hårt och sätta stopp för Elliott.


0 KOMMENTARER      769 VISNINGAR
BJÖRN BELLVIKEN
2019-01-05 18:00:00


ANNONS:

Fler artiklar om NFL

Preview: AFC Championship
NFL New England Patriots drabbar samman med Kansas City Chiefs där vinnaren går vidare till årets Super Bowl. Matchstart 00.40.
2019-01-20 20:00:00

Preview: NFC Championship
NFL En åtråvärd plats i årets Super Bowl ligger i potten när New Orleans Saints ställs mot Los Angeles Rams under söndagen. Matchstart 21:05.
2019-01-20 06:00:00

Slutspelståget tuffar vidare
NFL Divisionsrundan i NFL-slutspelet är genomförd och Kansas City Chiefs, New England Patriots och Los Angeles Rams gick alla vidare utan att förta sig. New Orleans Saints däremot fick kämpa hårt för att slå ut de regerande mästarna.
2019-01-17 21:00:00

Preview: New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
NFL New Orleans Saints ställs sent ikväll mot de regerande mästarna Philadelphia Eagles. Matchstart 22.40.
2019-01-13 21:28:00

Preview: New England Patriots - Los Angeles Chargers
NFL New England Patriots välkomnar Los Angeles Chargers till Gillette Stadium i Foxborough. Matchstart 19.05.
2019-01-13 16:05:00

Preview: Los Angeles Rams - Dallas Cowboys
NFL Los Angeles Rams tar emot Dallas Cowboys under natten mot söndag. Matchstart 02.15.
2019-01-12 22:15:00

Preview: Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
NFL Kansa City Chiefs och Indianapolis Colts ställs öga mot öga under lördagskvällen där en plats i AFC Championship står på spel. Matchstart 22.35.
2019-01-12 19:05:00

Första slutspelsrundan avklarad
NFL Årets wild-card weekend är över och tre av fyra matcher blev riktigt täta föreställningar. Indianapolis Colts vann sitt möte mot Houston Texans ganska enkelt men Dallas Cowboys, Los Angeles Chargers och regerande mästarna Philadelphia Eagles fick alla kämpa för att ta sig vidare.
2019-01-10 14:54:00

Preview: Chicago Bears - Philadelphia Eagles
NFL En härlig matchup väntas när de regerande mästarna ställs mot ligans mest fruktade försvar. Matchstart 22.40.
2019-01-06 17:39:00

Preview: Baltimore Ravens - Los Angeles Chargers
NFL Wildcard-omgången rullar vidare med matchen mellan Baltimore Ravens och Los Angeles Chargers. Matchstart 19.05.
2019-01-06 13:00:00

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM NFL
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | FORUM | BETTING
Vem är bäst genom tiderna?
Anfallstrion - årtiondets kap?
Ett magiskt och grymt derby – Monaco förnedrat på hemmaplan
Så lottades CL:s åttondelsfinaler
Brynäs är inte bättre än så här
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies