fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 91515 | Inloggade: 251 | Antal medlemmar: 184711
    START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
    Medlem
    Kom ihåg mig
    Preview Baltimore Ravens - Los Angeles Chargers
    Joe Flacco får starta på bänken ikväll till förmån för Lamar Jackson.

    Preview: Baltimore Ravens - Los Angeles Chargers

    Wildcard-omgången rullar vidare med matchen mellan Baltimore Ravens och Los Angeles Chargers. Matchstart 19.05.

    Baltimore Ravens (4) - Los Angeles Chargers (5)
    De här två lagen möttes så sent som för två veckor sedan och då lyckades Baltimore vinna med 22-10 efter att man stängt ner sina motståndare och varit effektiva i det egna offensiva spelet. Det ska dock sägas att Chargers fick flera orättvisa flaggor emot sig i den matchen vid minst två potentiella big plays vilket självklart påverkade matchbilden och man tvingades att jaga i ett tidigt skede.

    För en quarterback är erfarenhet ofta en avgörande faktor i såna här sammanhang och på den punkten har bortalagets 37-åring Philip Rivers, som spelat i ligan sedan 2004, ett stort övertag på rookien Lamar Jackson. Visst har Jackson gjort bra ifrån sig efter att ha petat veteranen Joe Flacco under hösten och tagit över som starter men det här är playoffs och då höjs pulsen ytterligare ett snäpp.

    Baltimore har ett av, om inte ligans bästa, defensiva enhet och tack vare försvaret har de en god chans att vinna ikväll. I det förra mötet tvingade man Rivers till bland annat två kostsamma interceptions. För gästernas del gäller det att såna som Melvin Gordon och Keenan Allen ständigt hotar så att Ravens försvar blir trötta samt att man sätter stopp för hemmalagets running game som fått sig ett ordentligt lyft sen Lamar Jackson kom in i leken.


    0 KOMMENTARER      1021 VISNINGAR
    BJÖRN BELLVIKEN
    2019-01-06 13:00:00


    ANNONS:

    Fler artiklar om NFL

    Patriots vann Super Bowl LIII
    NFL New England Patriots blev under natten mot måndag mästare i NFL efter att ha besegrat Los Angeles Rams i den mest poängfattiga finalen någonsin.
    2019-02-04 09:00:00

    Super Bowl LIII-preview
    NFL Inatt är det dags för Super Bowl LIII där New England Patriots och Los Angeles Rams ställs öga mot öga i vad som förväntas bli en sprakande tillställning. Matchstart 00.30 och matchen visas på TV3.
    2019-02-03 15:00:00

    Preview: AFC Championship
    NFL New England Patriots drabbar samman med Kansas City Chiefs där vinnaren går vidare till årets Super Bowl. Matchstart 00.40.
    2019-01-20 20:00:00

    Preview: NFC Championship
    NFL En åtråvärd plats i årets Super Bowl ligger i potten när New Orleans Saints ställs mot Los Angeles Rams under söndagen. Matchstart 21:05.
    2019-01-20 06:00:00

    Slutspelståget tuffar vidare
    NFL Divisionsrundan i NFL-slutspelet är genomförd och Kansas City Chiefs, New England Patriots och Los Angeles Rams gick alla vidare utan att förta sig. New Orleans Saints däremot fick kämpa hårt för att slå ut de regerande mästarna.
    2019-01-17 21:00:00

    Preview: New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
    NFL New Orleans Saints ställs sent ikväll mot de regerande mästarna Philadelphia Eagles. Matchstart 22.40.
    2019-01-13 21:28:00

    Preview: New England Patriots - Los Angeles Chargers
    NFL New England Patriots välkomnar Los Angeles Chargers till Gillette Stadium i Foxborough. Matchstart 19.05.
    2019-01-13 16:05:00

    Preview: Los Angeles Rams - Dallas Cowboys
    NFL Los Angeles Rams tar emot Dallas Cowboys under natten mot söndag. Matchstart 02.15.
    2019-01-12 22:15:00

    Preview: Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
    NFL Kansa City Chiefs och Indianapolis Colts ställs öga mot öga under lördagskvällen där en plats i AFC Championship står på spel. Matchstart 22.35.
    2019-01-12 19:05:00

    Första slutspelsrundan avklarad
    NFL Årets wild-card weekend är över och tre av fyra matcher blev riktigt täta föreställningar. Indianapolis Colts vann sitt möte mot Houston Texans ganska enkelt men Dallas Cowboys, Los Angeles Chargers och regerande mästarna Philadelphia Eagles fick alla kämpa för att ta sig vidare.
    2019-01-10 14:54:00

    ANNONS:
    ANNONS:

    Senaste nytt om US Sports - NBA och NFL

    ANNONS:
    ANNONS:
    Svenska Fans
    START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
    ”Sånt händer bara en gång”
    Champions League:   ”Sånt händer bara en gång”
    Werder föll knappt i München
    ”Välbehövligt lugn i Malmö”
    Yzerman får stort förtroende i Detroit
    SHL-podden: Grande-finale-extra
    fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
    Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies