fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
Besökare: 112160 | Inloggade: 354 | Antal medlemmar: 183746
    START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | FORUM | BETTING
    Medlem
    Kom ihåg mig
    Preview Dallas Cowboys - Seattle Seahawks
    Seattle Seahawks är knappa underdogs i nattens match.

    Preview: Dallas Cowboys - Seattle Seahawks

    Under natten tar Dallas Cowboys emot Seattle Seahawks och det väntas bli en riktig nagelbitare.

    Dallas Cowboys (4) - Seattle Seahawks (5) Ett spännande möte väntar mellan två lag som båda har ett starkt running game att luta sig emot. Under grundserien noterades Dallas, med den explosive Ezekiel Elliott i spetsen, för 1963 rushing yards medan Seattle var ännu vassare med totalt 2560 rushing yards vilket var bäst i hela ligan. Vi kan därmed räkna med att det blir många springspel i denna kamp.

    Hemmalaget står som favoriter men det som talar emot är att quarterbacken Dak Prescott haft det svårt när han ställts emot Seattles duktiga försvar. På de två matcher Prescott mött Seahawks (båda förluster) har han bara kastat en touchdown kontra fyra interceptions. Ingen god statistik med andra ord och senast som lagen möttes, vilket var under Week 3, så sackade bortalaget Prescott fem gånger.

    Som redan nämnts i första stycket kommer denna drabbning att handla mycket om vilket lag som lyckas stoppa sina motståndares running game allra bäst. Detta är nyckeln för båda lagen ifall man vill gå vidare till nästa omgång. Ezekiel Elliott kommer att ha många ögon på sig och ska Cowboys vinna krävs det att han presterar. Nyckeln för gästerna är att pressa Prescott hårt och sätta stopp för Elliott.


    0 KOMMENTARER      742 VISNINGAR
    BJÖRN BELLVIKEN
    2019-01-05 18:00:00


    ANNONS:

    Fler artiklar om NFL

    Slutspelståget tuffar vidare
    NFL Divisionsrundan i NFL-slutspelet är genomförd och Kansas City Chiefs, New England Patriots och Los Angeles Rams gick alla vidare utan att förta sig. New Orleans Saints däremot fick kämpa hårt för att slå ut de regerande mästarna.
    2019-01-17 21:00:00

    Preview: New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
    NFL New Orleans Saints ställs sent ikväll mot de regerande mästarna Philadelphia Eagles. Matchstart 22.40.
    2019-01-13 21:28:00

    Preview: New England Patriots - Los Angeles Chargers
    NFL New England Patriots välkomnar Los Angeles Chargers till Gillette Stadium i Foxborough. Matchstart 19.05.
    2019-01-13 16:05:00

    Preview: Los Angeles Rams - Dallas Cowboys
    NFL Los Angeles Rams tar emot Dallas Cowboys under natten mot söndag. Matchstart 02.15.
    2019-01-12 22:15:00

    Preview: Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
    NFL Kansa City Chiefs och Indianapolis Colts ställs öga mot öga under lördagskvällen där en plats i AFC Championship står på spel. Matchstart 22.35.
    2019-01-12 19:05:00

    Första slutspelsrundan avklarad
    NFL Årets wild-card weekend är över och tre av fyra matcher blev riktigt täta föreställningar. Indianapolis Colts vann sitt möte mot Houston Texans ganska enkelt men Dallas Cowboys, Los Angeles Chargers och regerande mästarna Philadelphia Eagles fick alla kämpa för att ta sig vidare.
    2019-01-10 14:54:00

    Preview: Chicago Bears - Philadelphia Eagles
    NFL En härlig matchup väntas när de regerande mästarna ställs mot ligans mest fruktade försvar. Matchstart 22.40.
    2019-01-06 17:39:00

    Preview: Baltimore Ravens - Los Angeles Chargers
    NFL Wildcard-omgången rullar vidare med matchen mellan Baltimore Ravens och Los Angeles Chargers. Matchstart 19.05.
    2019-01-06 13:00:00

    Preview: Dallas Cowboys - Seattle Seahawks
    NFL Under natten tar Dallas Cowboys emot Seattle Seahawks och det väntas bli en riktig nagelbitare.
    2019-01-05 18:00:00

    Preview: Houston Texans - Indianapolis Colts
    NFL Äntligen är det dags för slutspel och först ut är matchen mellan två bittra rivaler i AFC, nämligen Houston Texans och Indianapolis Colts.
    2019-01-05 15:00:00

    ANNONS:
    ANNONS:

    Senaste nytt om US Sports - NBA och NFL

    ANNONS:
    ANNONS:
    Svenska Fans
    START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | FORUM | BETTING
    Derby direkt i omstarten av ligan
    Chans till revansch för Brynäs
    Slutspelståget tuffar vidare
    Nya året inleddes med viktiga poäng
    Så lottades CL:s åttondelsfinaler
    fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
    Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies