fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 90340 | Inloggade: 200 | Antal medlemmar: 184711
    START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
    Medlem
    Kom ihåg mig
    Preview Dallas Cowboys - Seattle Seahawks
    Seattle Seahawks är knappa underdogs i nattens match.

    Preview: Dallas Cowboys - Seattle Seahawks

    Under natten tar Dallas Cowboys emot Seattle Seahawks och det väntas bli en riktig nagelbitare.

    Dallas Cowboys (4) - Seattle Seahawks (5) Ett spännande möte väntar mellan två lag som båda har ett starkt running game att luta sig emot. Under grundserien noterades Dallas, med den explosive Ezekiel Elliott i spetsen, för 1963 rushing yards medan Seattle var ännu vassare med totalt 2560 rushing yards vilket var bäst i hela ligan. Vi kan därmed räkna med att det blir många springspel i denna kamp.

    Hemmalaget står som favoriter men det som talar emot är att quarterbacken Dak Prescott haft det svårt när han ställts emot Seattles duktiga försvar. På de två matcher Prescott mött Seahawks (båda förluster) har han bara kastat en touchdown kontra fyra interceptions. Ingen god statistik med andra ord och senast som lagen möttes, vilket var under Week 3, så sackade bortalaget Prescott fem gånger.

    Som redan nämnts i första stycket kommer denna drabbning att handla mycket om vilket lag som lyckas stoppa sina motståndares running game allra bäst. Detta är nyckeln för båda lagen ifall man vill gå vidare till nästa omgång. Ezekiel Elliott kommer att ha många ögon på sig och ska Cowboys vinna krävs det att han presterar. Nyckeln för gästerna är att pressa Prescott hårt och sätta stopp för Elliott.


    0 KOMMENTARER      1024 VISNINGAR
    BJÖRN BELLVIKEN
    2019-01-05 18:00:00


    ANNONS:

    Fler artiklar om NFL

    Patriots vann Super Bowl LIII
    NFL New England Patriots blev under natten mot måndag mästare i NFL efter att ha besegrat Los Angeles Rams i den mest poängfattiga finalen någonsin.
    2019-02-04 09:00:00

    Super Bowl LIII-preview
    NFL Inatt är det dags för Super Bowl LIII där New England Patriots och Los Angeles Rams ställs öga mot öga i vad som förväntas bli en sprakande tillställning. Matchstart 00.30 och matchen visas på TV3.
    2019-02-03 15:00:00

    Preview: AFC Championship
    NFL New England Patriots drabbar samman med Kansas City Chiefs där vinnaren går vidare till årets Super Bowl. Matchstart 00.40.
    2019-01-20 20:00:00

    Preview: NFC Championship
    NFL En åtråvärd plats i årets Super Bowl ligger i potten när New Orleans Saints ställs mot Los Angeles Rams under söndagen. Matchstart 21:05.
    2019-01-20 06:00:00

    Slutspelståget tuffar vidare
    NFL Divisionsrundan i NFL-slutspelet är genomförd och Kansas City Chiefs, New England Patriots och Los Angeles Rams gick alla vidare utan att förta sig. New Orleans Saints däremot fick kämpa hårt för att slå ut de regerande mästarna.
    2019-01-17 21:00:00

    Preview: New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
    NFL New Orleans Saints ställs sent ikväll mot de regerande mästarna Philadelphia Eagles. Matchstart 22.40.
    2019-01-13 21:28:00

    Preview: New England Patriots - Los Angeles Chargers
    NFL New England Patriots välkomnar Los Angeles Chargers till Gillette Stadium i Foxborough. Matchstart 19.05.
    2019-01-13 16:05:00

    Preview: Los Angeles Rams - Dallas Cowboys
    NFL Los Angeles Rams tar emot Dallas Cowboys under natten mot söndag. Matchstart 02.15.
    2019-01-12 22:15:00

    Preview: Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
    NFL Kansa City Chiefs och Indianapolis Colts ställs öga mot öga under lördagskvällen där en plats i AFC Championship står på spel. Matchstart 22.35.
    2019-01-12 19:05:00

    Första slutspelsrundan avklarad
    NFL Årets wild-card weekend är över och tre av fyra matcher blev riktigt täta föreställningar. Indianapolis Colts vann sitt möte mot Houston Texans ganska enkelt men Dallas Cowboys, Los Angeles Chargers och regerande mästarna Philadelphia Eagles fick alla kämpa för att ta sig vidare.
    2019-01-10 14:54:00

    ANNONS:
    ANNONS:

    Senaste nytt om US Sports - NBA och NFL

    ANNONS:
    ANNONS:
    Svenska Fans
    START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
    Donoso bakom Iquiques vändning
    ”Välbehövligt lugn i Malmö”
    Barnes kvitterade på stopptid
    Slutspelet står för dörren
    Yzerman får stort förtroende i Detroit
    fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
    Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies